Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november"

Transcriptie

1 Beste clubleden, Opnieuw aangekomen aan het laatste programma van dit jaar. Een jaar waar we aan heel wat projecten hebben deelgenomen en onze club in de kijker gezet. Ook behaalden diverse leden mooie resultaten in allerhande wedstrijden, en dit getuigd van een een waardering van hun fotowerk. Ook de nieuwe leden werkten zich in de kijker met mooi werk. De mooie portretfoto's van Rudy Dubois van Kordial Ieper vielen bijzonder in de smaak. We kunnen nog heel wat opsteken wat betreft studio fotografie. De uitstappen hadden spijtig genoeg minder succes; nochtans zijn er heel mooie foto's uit voort gekomen. Misschien moeten we een nieuwe formule vinden om meer leden te motiveren om op uitstap mee te gaan. Dit is een gelegenheid om in groep onze hobby te beleven en diverse inzichten met elkaar te delen. Ook volgend jaar zullen we enkele uitstappen inlassen, hopelijks met meer succes! Programma november-december Maandag 13 november -Woordje van de voorzitter. -Selectie en ingeven van de WVFD wedstrijd puur natuur. 10 digitale beelden: 1080 opstaande of verticale zijde aan 300 dpi. Uiterste inzenddatum is 24 november. -Toeren en Loeren: selectie werken, deelnemers, en afspraken voor ophanging foto's. Weekend 9-10 en december. -Foto's van foto shoot. -Best of West reeks C. (bestandsnaam=familienaam-c-01-05) Aparte stick gebruiken!! -Eigen werk. Zaterdag 18 november Photo day in de Ghelamco Arena te Gent. Organisatie Art & Craft Gent. Info en kaarten: We zouden met de trein gaan om 9 u. en het openbaar vervoer nemen naar de GA.

2 Maandag 27 november -Woordje van de voorzitter. -Toeren en Loeren: selectie van werken en afspraken voor ophanging. -Resultaten wedstrijden. -Foto's De Panne St-Bernardus. -Opstellen op vrijdagvoormiddag 8 december vanaf 9 u 30. -Foto's portret shoot. Zal een stick maken met de beste opnames voor de modellen. -Kaders meenemen om de foto's in te kaderen. -Eigen werk. Clubuitstap naar Brugge: kerstsfeer. Op zaterdag 9 december. Vertrek om 9 u.met de trein. Maandag 11 december (slechts één vergadering in december!) -Woordje van de voorzitter -Foto's over De Panne (St-Bernardus) -Foto's clubwedstrijd muziek. -Foto's clubuitstap. -Best of West reeks D. (familienaam-d-01-05) Aparte stick!! -Eigen werk Bestuursvergadering op woensdag 13 december om 19 u 30. Toeren en Loeren 2017 Naar aanleiding van de 120ste verjaring van het overlijden van kunstschilder Paul Delvaux werd door de culturele raad een vraag naar de verenigingen gericht om dit ook als thema te willen nemen voor de kunstenpromenade Toeren en Loeren welke doorgaat in het weekend van 9-10 en december. We zullen de foto's dan tentoonstellen in de stadsbibliotheek. Er kunnen een 80-tal foto's worden opgehangen. Uiteraard dienen de foto's niet enkel in België te worden genomen. Daar er heel wat treinen, stations en trams voorkomen in zijn schilderijen al dan niet met (naakte) dames, kunnen we foto's met dit thema nemen. Inspiratie te vinden in de vele kunstboeken over hem en in het museum in St-Idesbaldus. Ook op internet vind je vele werken van hem. Er komt een delegatie van Watermaal-Bosvoorde, waar hij geruime tijd heeft gewoond, naar Veurne om de kunstenpromenade te bezoeken begin december. Deze mensen komen enkel op zaterdag 9 december. Spijtig genoeg is de bibliotheek op zaterdag enkel open in de voormiddag.

3 Best of West 2017 Architectuur en interieur: Zilver médaille: Yvette Maurissen (rustige hoek) Bronzen médaille: Eddy Volkaert (remember Omaha Beach) Aanvaardingen: 2 Yvette Maurissen (vergadering zaal-stop discrimination) 1 Ludo Tyteca (Boedapest) 1 Eddy Volkaert (over the bridge) Portret en geposeerd: Aanvaardingen: 2 Willy Meerschaert (hoedje-smoke) 1 Ludo Tyteca (Linda) Schaduwen: Aanvaardingen: 1 Yvette Maurissen (lenteschaduw) Digital Art: Bronzen médaille: Eddy Volkaert (human body) Rustige hoek (Yvette) Remember Omaha Beach (Eddy)

4 Digital Art-Bronzen médaille: Eddy Volkaert human body- CvB Photo Awards 2017 Lente wedstrijd: Aanvaarde werken digitaal: Marleen Blieck (Gele racer) Luc Corneillie (Baardmannetje) Eddy Volkaert (Rebel) Aanvaarde werken foto:marleen Blieck (Gele schoenen) Voor de herfstwedstrijd met thema licht heeft Freddy Candaele één aanvaard werk (Herder met schapen). In het clubklassement zijn we de 17de met 590 pnt. St-Bernardus De Panne Nog heel wat tijd, doch we kunnen er stilaan aan beginnen om eens rond te toeren in De Panne om enkele mooie hoekjes uit te zoeken die passen in het kader van het project. Neem de foto's in zo groot mogelijke resolutie teneinde achteraf mooie vergrotingen te kunnen meken. Deadline is eind 2018 begin Bewaar de genomen foto's in een aparte map en breng ze geregeld mee voor selectie.

5 Herbergen in de Westhoek Op zaterdag 7 oktober had de proclamatie plaats van de fotowedstrijd Herbergen in de Westhoek Een 50-tal foto's werden weerhouden en namen deel aan de eindjurering. Onze fotoclub was goed vertegenwoordigd met tal van mooie foto's. De eerste prijs ging naar clublid Greta Raymaekers met een kleurenfoto van de estaminet De Peerdevisscher in Oostduinkerke. Daarmee werd Greta 500 rijker! Proficiat! CEWE Awards 2017 Made in Belgium Ook dit jaar behaalden we weer mooie resultaten in de CEWE fotowedstrijd. 13 foto's werden genomineerd waarvan er twee in de hoofdprijzen vielen. Daniel Dewaele behaalde de 5de prijs (Citytrip Amsterdam) Yvette Maurissen behaalde de 8ste prijs (Citytrip Maastricht)

6 Clubwedstrijd muziek De clubwedstrijd met als thema muziek is de opdracht voor dit werkjaar. Mogelijkheden genoeg om dit thema origineel in beeld te brengen. De foto's mogen regelmatig worden meegebracht voor projectie. Max. 8 digitale beelden aan resolutie 1080 opstaande of verticale zijde, aan 300 dpi. Geen naam op beeld zelf, enkel de titel. Apart lijstje met naam en titel aan mij bezorgen op einde wedstrijd.

7 Best of West (Top 5) We starten opnieuw met deze club selectie in september. We behouden de oude formule. Vijf digitale beelden per selectie in een resolutie van 1080 opstaande (verticale zijde) aan 300 dpi. De benaming is dezelfde als vroeger: familienaam gevolgd door hoofdletter A-B-...+ nr. 01 toto 05. vb. Meerschaert-A-01 tot 05 (voor eerste reeks) Gelieve u aan dit voorstel te houden. Gebruik ook een aparte stick enkel voor de selectie Best of West. Ook zullen telkens de beste foto's nadien worden besproken qua techniek en inhoud. Fotowedstrijden -Festicolor th internationale fotowedstrijd. Info -Metrotime: fotowedstrijd met thema's plaatsen - ervaringen en kleuren.info op hun site. -Kamera expres-fotowedstrijd omtrent paddestoelen. Info op hun site. Shoot op de site van het kasteel Beauvoorde Op zaterdag 9 september namen vijf meisjes van de dansgroep Adagio deel aan de shoot in het park van het kasteel van Beauvoorde. Enkel 5 fotografen namen hieraan deel. Nog nooit hadden de meisjes voor een camera gestaan om te poseren voor een modellen shoot, en het was dus aan de fotografen om hen in die wereld op hun gemak te stellen. Charlotte, Noa, Tess, Vania en Izora poseerden alsof ze dit al jaren deden en het leverde dan ook mooie foto's op. De meisjes waren achteraf heel tevreden met een stick met de beste opnamen en vele foto's verschenen al op hun facebook pagina.

8 Uitstap naar het museum van de stoom in Maldegem Gezegend met prachtig weer trokken een 6-tal fotografen naar Maldegem om het museum te bezoeken. Op de vergadering van 2 oktober zagen we reeds enkele mooie opnamen genomen door Willy. Ongetwijfeld kunnen hier foto's dienen voor de tentoonstelling van Toeren en Loeren. Uitstap naar Brugge op zaterdag 9 december Op zaterdag 9 december is er een clubuitstap gepland naar Brugge. We zullen eens de kerstsfeer gaan opsnuiven en daar we met de trein gaan kunnen we gerust een gluhwijntje nuttigen. We vertrekken om 9 u. aan het station van Veurne. Terug omstreeks 17 u. De uitstap gaat enkel door bij geschikt weer.

9 Programma WVFD 2018 Het uitvoerig programma (Infoflash WVFD) werd reeds eerder naar iedereen doorgestuurd. In het kort nog de voornaamste zaken op een rijtje. Maart Ledenvergadering - activiteit. Mei Uiterste inzenddatum thema Verlaten Dit is dezelfde werkwijze als 'de mens' en 'puur natuur' van 2017: een thema electronisch doorsturen -gratis-met commentaar van de jury terug naar auteurs. Jaar nadien als wedstrijd. Juni 2018 Themawedstrijden Klassieke thema's: natuur-journalisme-travel-portret/modellen. Uiterste inzenddatum is 15 juni, jurering 30 juni, notificatie 15 juli Uitslag wordt meegedeeld maar prijsuitreiking zal samen met Themawedstrijd De mens en puur natuur plaatsvinden in oktober September 2018 Themawedstrijd De mens en puur natuur Uiterste inzendatum 14 september, jurering 28 september, notificatie 10 oktober Oktober oktober: proclamatie themawedstrijden + tentoonstelling. December december uiterste inzenddatum thema Tegenstellingen -uitleg zie thema'verlaten'.

10 Bij deze wenst het bestuur aan de leden en hun familie een vreugdevol 2018! Een goede gezondheid en succes in alles wat u onderneemt! Schaatsen op de Bergenvaart in Bulskamp-winter 2009-

11

12

Veurne, 61st jg Beste clubleden,

Veurne, 61st jg Beste clubleden, Veurne, 61st jg. 2017 Beste clubleden, Na een typisch Belgische zomer met ups en downs kunnen we op maandag 4 september om 19 u 30 opnieuw starten met ons werkjaar. We hopen dat iedereen heel wat mooie

Nadere informatie

Programma januari-februari 2018

Programma januari-februari 2018 Programma januari-februari 2018 Beste clubleden, Een nieuw jaar is ingezet met nieuwe verwachtingen, nieuwe projecten, nieuwe doelstellingen die we proberen in te vullen of na te streven. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages.

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Beste clubleden, Hierbij het laatste programma voor dit jaar. Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Maandag 12 november -Woordje van de voorzitter.

Nadere informatie

Koninklijke fotoclub Westhoek

Koninklijke fotoclub Westhoek Koninklijke fotoclub Westhoek Veurne, 61e jg 2019 Programma maart-april 2019 Maandag 4 maart -Studio-portret shoot. -Er wordt gewerkt in twee studio's waaronder één met zwarte achtergrond. Ditmaal zullen

Nadere informatie

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne Programma maart-april 2018 Beste clubleden, Na uiteindelijk nog wat koude winterdagen zijn we inmiddels beland aan de maand maart die ons hopelijk wat meer zon zal schenken. Alhoewel dit nog een behoorlijk

Nadere informatie

Maandag 1 mei is er geen vergadering!

Maandag 1 mei is er geen vergadering! Beste clubleden, We zijn opnieuw op het einde gekomen van ons 61ste werkjaar. Een jaar waar we heel wat nieuwe leden mochten verwelkomen waar we genoten van hun mooi werk. Het hoogtepunt van dit werkjaar

Nadere informatie

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden,

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden, Beste clubleden en fotovrienden, 63ste jg.2018 Maandag 14 mei -Woordje van de voorzitter -Inleveren foto's voor thema 'verlaten'. (zie verder in programma) 8 digitale beelden aan 1080 px opstaande (verticale)

Nadere informatie

Beste clubleden en sympathisanten,

Beste clubleden en sympathisanten, Beste clubleden en sympathisanten, Na een wat wisselvallige zomer starten we ons nieuw werkjaar op maandag 5 september. Na heel wat activiteiten in het voorbije werkjaar hopen we op hetzelfde stramien

Nadere informatie

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk.

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk. Programma mei-juni 2019 Veurne, 62e jg. 2019 Maandag 13 mei -Woordje voorzitter. -Fotokaders: afhandelen fotokaders-huur-verkoop-passe-partouts ea... -Programmaboekje-deelnemers en titels van de vier foto's.

Nadere informatie

Beste clubleden. Maandag 9 januari

Beste clubleden. Maandag 9 januari Beste clubleden De flessen staan gekoeld, de menu besproken en goedgekeurd de nieuwjaarskaarten met allerhande wensen verstuurd en ons lijstje met vele goede voornemens bovengehaald wat we volgend jaar

Nadere informatie

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november Beste clubleden, We kunnen terugblikken op een geslaagd werkjaar. Het fotoproject huwelijksfoto s in Beauvoorde was een geslaagd evenement en kon op heel wat bijval rekenen. Ook de deelname aan diverse

Nadere informatie

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 80 jaar Blandia 80 jaar Blandia foto: Rika 38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 14 februari-20u00-de Kerkewegel

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Verslag ledenvergadering 16 Maart 2017 Aanwezig 16 leden en Lia van Herle Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Lezing landschapsfotografie Crazy Galleries Openluchttentoonstelling Contrast

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 kalender expressie Woensdag 12 december 2018 20u00 de Kerkewegel Projectie najaar uitstap Ieper. Projectie

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR januari 2018 01 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR j a n u a r i 2 0 1 7 01 1 Nieuwjaar 2 3 4 5 6 7 8 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 door Ronny Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 kalender Woensdag 14 juni 2017 20u00 de

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift januari 2019 Nr. 1271 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Jean-Luc Aerts In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018

38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: freddy 38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 9 mei 2018-20u00-de Kerkewegel Jurering jaarthema

Nadere informatie

Focus Flits 66/2 66/2

Focus Flits 66/2 66/2 66/2 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is een bewerkte foto van Wim Corluy. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2016 Nr. 1252 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT Yasmina Besseghir In dit nummer 2 Activiteiten van onze

Nadere informatie

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018 Jaaroverzicht 2018 Nieuwjaarswandeling 14 januari 2018 Spijtig genoeg werden er geen foto s genomen. Toch was het heel gezellig en ideaal om het nieuwe jaar in te zetten! Toneel 10 februari 2018 Voor de

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift april 2019 Nr. 1274 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Mauricette Duverger In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden gezocht 3 Activiteiten van onze

Nadere informatie

Visueel Fotoclub Lichtaart

Visueel Fotoclub Lichtaart Club in de kijker 21 Visueel Fotoclub Lichtaart Op een warme herfstdag net voor Allerheiligen bezoek ik het salon van Fotoclub Visueel Lichtaart. Ik kom eerst terecht in wat de club de alternatieve ruimte

Nadere informatie

37ste jaargang nummer 367 dec 2017

37ste jaargang nummer 367 dec 2017 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: Joris 37ste jaargang nummer 367 dec 2017 kalender licht en schaduw Woensdag 13 december 2017-20u00-de Kerkewegel Compositie. Projectie

Nadere informatie

Focus Flits 65/3 65/3

Focus Flits 65/3 65/3 65/3 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is van Corluy Leo. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com voor opname in een

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan.

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan. 1. Voorwoord Beste leden, Wat is er kostbaarder dan een goede gezondheid? Niets kan daar aan tippen, tenzij goede vrienden en een onvoorwaardelijke vriendschap, liefde, heel veel liefde, genegenheid en

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF OVU-NIEUWSBRIEF Tijdschrift april 2012 (digitale versie) België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1204 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen Regllementt ffottowedsttrriijjd 2019,, georrganiiseerrd doorr vzw Oostt-- Vllaamse Mollens,, iin samenwerrkiing mett Molla.. dd:: 27//04//2019 Doel en thema: Artikel 1 De fotowedstrijd is een onderdeel

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst 'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst Het deelnemingsformulier, vergezeld van de nodige bijlagen, moet ten laatste

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2017 Nr Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT. Marita Van Dale

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2017 Nr Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT. Marita Van Dale OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift mei 2017 Nr. 1257 www.ovu.be Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT Marita Van Dale In dit nummer 2 Activiteiten van onze fotoclubs 3 Mededeling van het dagelijkse bestuur

Nadere informatie

fotonieuws 30okt2017 Beste Leden, met weer een maand voorbij, de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Ga er weer even voor zitten.

fotonieuws 30okt2017 Beste Leden, met weer een maand voorbij, de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Ga er weer even voor zitten. fotonieuws 30okt2017 Beste Leden, met weer een maand voorbij, de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Ga er weer even voor zitten. Als experiment zijn afgelopen maand alleen de themafoto s beloond

Nadere informatie

38ste jaargang nummer 368 j an 2018

38ste jaargang nummer 368 j an 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: mavani 38ste jaargang nummer 368 j an 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 10 januari 2018-19u00-resto l Empereur Viering 40 jaar

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2011 foto Edith Howard CURSUS FOTOBESPREKEN. Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente september 2011 Onze afdeling organiseert de komende winter in samenwerking met de

Nadere informatie

Focus Flits 67/4 67/4. 1 Verantwoordelijke uitgever: Henri Van Beneden Secretaris KFSA

Focus Flits 67/4 67/4. 1 Verantwoordelijke uitgever: Henri Van Beneden Secretaris KFSA 67/4 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is een flamingo, foto Henri Van Beneden.. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com

Nadere informatie

ENQUETERESULTATEN najaar 2013. Koperen Passer A4-3&5

ENQUETERESULTATEN najaar 2013. Koperen Passer A4-3&5 ENQUETERESULTATEN najaar 2013 1 Aantal ingevulde enquêtes: 55 = 83% deel 1 - uitstappen en clubgevoel 2 Hoe lang bent u lid van de KP (Turnhout)? Hoe vaak gaat u gemiddeld per jaar mee met een uitstap?

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 ORGANISATOR Deze fototentoonstelling is een initiatief van de vzw Toerisme en SpoorPatrimonium - Le Chemin de Fer du Bocq waarvan de maatschappelijke zetel zich te 7000 Bergen,

Nadere informatie

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN 1 COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE 25.6.2013 DISCIPLINE : FOTO --------------------------- REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN NATIONAAL SPOORFOTOSALON ---------------------------------------- Het nationaal

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang n u m m er 374 sept foto: Filip

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang n u m m er 374 sept foto: Filip . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: Filip 38ste jaargang n u m m er 374 sept 2018 kalender expressie Zaterdag 1 en zondag 2 september2018 Eenentwintigste fototentoonstelling

Nadere informatie

37ste jaargang nummer 364 sept 2017

37ste jaargang nummer 364 sept 2017 Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: freddy s gsm 37ste jaargang nummer 364 sept 2017 licht en schaduw Zaterdag 2 september 2017-14u30-St. Amanduskerk kalender Opening van

Nadere informatie

Programma uitleg FC

Programma uitleg FC Programma uitleg FC80 2018 26 juni 2018: Camera, lens, filter bespreking in Brinkhoeve Uitleg van diverse camera systemen, zoals full frame, crop factor, systeem camera s. Onderwerpen die aan bod zullen

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 17 November 2016

Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Aanwezig 17 leden en een aspirant lid Noel Bonné Verontschuldigd Rob en Denise AGENDA Tentoonstelling Gemeentehuis Toekomst CvB en VLF Tips voor trips Achter de

Nadere informatie

GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie.

GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie.be GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD foto Marko van der Steenhoven PERSBERICHT Antwerpen,

Nadere informatie

Een Time- Lapse, wat is het en hoe begin je er aan?

Een Time- Lapse, wat is het en hoe begin je er aan? Een Time Lapse, wat is het en hoe begin je er aan? Wie heeft nog nooit zo n filmpje gezien waarbij bv. de wolken ongewoon snel over een landschap glijden, of waarbij de personen in beeld als mini mensjes

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w. OVU-NIEUWSBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift september - oktober 2010 België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1009 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie

Nadere informatie

Wedstrijdverslag AGD

Wedstrijdverslag AGD Wedstrijdverslag AGD Wedstrijd 1: AGD C (Benjamins): 17 november te Gent Benjamins Ella Hanssens Ik vond het heel leuk, mijn eerste echte wedstrijd. Ik behaalde brons. Ik heb heel hard mijn best gedaan.

Nadere informatie

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 9 8 7 6 5 4 3 2 1 9 8 7 6 Special 5 4 B O A 3 2 1 2011 Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen Speciale uitgeve van de Belgian Open Air 2011 v.u.: Bestuur van

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

11e jaargang nr 4 April 2016

11e jaargang nr 4 April 2016 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 11e jaargang nr 4 April 2016 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Nog op zoek naar een cultureel eindejaarscadeau? In onze activiteitenkalender hierbij vind je ongetwijfeld iets naar je gading.

Nog op zoek naar een cultureel eindejaarscadeau? In onze activiteitenkalender hierbij vind je ongetwijfeld iets naar je gading. vtbkultuur Land van Rode december 2017 Nummer 04 Verantwoordelijke uitgever: landvanrode@vtbkultuur.be VERNIEUWING CULTUURPAS 2018 Beste cultuurliefhebber Eerst en vooral aan allen een gezond en vredevol

Nadere informatie

Nr 3 2012 Aan de Clubbesturen van WVFD

Nr 3 2012 Aan de Clubbesturen van WVFD Nr 3 2012 Aan de Clubbesturen van WVFD Periodiek ledenblad van de West-Vlaamse Amateur Fotografen. 42 e jaargang nr3-2012. Verantwoordelijke uitgever: Vandenweghe Etienne Secretariaat: Burchtstraat 1a

Nadere informatie

Ieper, 20 oktober Beste LOKO-vrienden

Ieper, 20 oktober Beste LOKO-vrienden Ieper, 20 oktober 2017 Beste LOKO-vrienden Vorige zondag hebben jullie nog eens bewezen dat lopen een feest kan zijn. De passage van de LOKO-trein heeft de Ieperse Belfius Trail opnieuw geel gekleurd.

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s N i e u w s b r i e f a u g u s t u s 2 0 1 4 Junior Team Golf Puyenbroeck Lieve leden van het Junior Team en ouders, De zomervakantie zit er bijna op en dit sluiten we mooi af met ons campingweekend:

Nadere informatie

1 st International ART Contest

1 st International ART Contest 1 st International ART Contest We hebben het genoegen u het 34 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 29/03/2016 > 10/04/2016 www.bifff.net evenals de 1 st International ART Contest

Nadere informatie

41 ste jaargang. Verantwoordelijke uitgever: Louis Stroobants, Celestijnenlaan 47/bus Heverlee

41 ste jaargang. Verantwoordelijke uitgever: Louis Stroobants, Celestijnenlaan 47/bus Heverlee Verantwoordelijke uitgever: Louis Stroobants, Celestijnenlaan 47/bus 4-3001 Heverlee 41 ste jaargang oktober 2017 Voorwoord Na de klassieke schoolvakantie loopt nu ook het senioren-verlof op zijn einde

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N O V E M B E R 2 0 1 3 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : 1 B I N N E N K O R T 2 O P R O E P P R O J E C T M U Z I S C H E V O R - M I N G 3 B E Z O E K A A N H E T G E M E E N T E H U I S

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift februari 2013 Nr Activiteiten van onze leden. OVU-Vormingsmoment. Fotowedstrijden. Dietrich Van Akelyen

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift februari 2013 Nr Activiteiten van onze leden. OVU-Vormingsmoment. Fotowedstrijden. Dietrich Van Akelyen OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift februari 2013 Nr 1214 www.ovu.be Activiteiten van onze leden OVU-Vormingsmoment Fotowedstrijden Dietrich Van Akelyen In dit nummer 2 Activiteiten van onze Fotoclubs en Leden

Nadere informatie

Sin-Nyon Nieuwsbrief

Sin-Nyon Nieuwsbrief Sin-Nyon Nieuwsbrief APRIL 16, 2014 JAARGANG 2014, NUMMER 2 Kalender: 26 april Tess cup sparring Tessenderlo Open Belgisch kampioenschap, 5 en 6 april, Lommel. Voor de derde keer in onze clubgeschiedenis

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 375 okt Foto Rika

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 375 okt Foto Rika . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto Rika 38ste jaargang nummer 375 okt 2018 kalender expressie Zaterdag 6 oktober 2018-14 uur de Kerekwegel Bezoek aan fototentoonstelling

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief april 2015 Inleiding Beste ouders, Via deze weg informeren we ouders en skippers over het reilen en zeilen in onze club. Ook deze nieuwsbrief staat vol met nuttige informatie en

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift januari 2015 Nr 1233

OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift januari 2015 Nr 1233 OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift januari 2015 Nr 1233 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Pro Vieuw LBFT 2015 FotoTalent 2015 Véronique Slingerland In dit nummer 2 Activiteiten van onze Fotoclubs en Leden

Nadere informatie

38ste jaargang nummer 373 juni 2018

38ste jaargang nummer 373 juni 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: Freddy 38ste jaargang nummer 373 juni 2018 kalender expressie Woensdag 13 juni 2018 20u00 de Kerkewegel Vergadering Voorstelling foto

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Overeenkomst Fotoshoot tussen :

Overeenkomst Fotoshoot tussen : in samenwerking met : Overeenkomst Fotoshoot tussen : Fotograaf: Godwin A. Michael Christiaan de Wetstraat 72 3312EC Dordrecht Geboren te Lagos op 5 Mei 1990 E-Mail: godwin@trep-events.com Tel.: 06-14618450

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Een expo van de foto s in het modemuseum van Hasselt, met een vernissage op 13 september 2007, is het sluitstuk van het hele project.

Een expo van de foto s in het modemuseum van Hasselt, met een vernissage op 13 september 2007, is het sluitstuk van het hele project. mode-shoot Het Centrum voor Beeldexpressie stelt voor: Mode-SHOOT Het Centrum voor Beeldexpressie (CvB) is een platform voor film, fotografie en multimedia. Het CvB informeert, documenteert en adviseert

Nadere informatie

Studenten Magazine Print Award academiejaar De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen

Studenten Magazine Print Award academiejaar De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen Studenten Magazine Print Award academiejaar 2013-2014 De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen STAP 1 Ontwerp een advertentie die beantwoordt aan het reglement en de briefing. Werk rond en

Nadere informatie

Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/ /09/ 18-14/09/ 18

Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/ /09/ 18-14/09/ 18 Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/350 350 10/09/ 18-14/09/ 18 Brussel, 3 september 2018 Beste ouders, Op maandag 10 september 2018 start de werkweek op de Kunsthumaniora.

Nadere informatie

M&T Fotografie 2018

M&T Fotografie 2018 Prijslijst @MT2018 M&T Fotografie 2018 Fotoshoot @ studio Inbegrepen in de reportage: Fotoshoot van +/- 1 uur (per extra 30min + 25euro) Postpruduktie (door de fotograaf gemaakte selectie + de beeldbewerking

Nadere informatie

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Algemeen: Organisatie Initiatiefnemer van de Fidias Award is het AiNB, de beroepsvereniging van Interieurarchitecten van België en zijn partners. Doelstellingen De

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar!

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar! G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 11 januari 2014 Het bestuur wenst alle leden, trainers, secretaresse Monique, Petra van Recreas, de familie Vanwelkenhuysen, sponsors, een gezond en gelukkig

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

Briefing wethouder & juryvoorzitter. Prijsuitreiking Winterfotowedstrijd en Leiden bij Nachtlicht

Briefing wethouder & juryvoorzitter. Prijsuitreiking Winterfotowedstrijd en Leiden bij Nachtlicht Briefing wethouder & juryvoorzitter Prijsuitreiking Winterfotowedstrijd en Leiden bij Nachtlicht Datum: maandag 21 november 2016 Locatie: B en W kamer stadhuis Tijd: 17.00 start - einde tot 18.00 u (loop

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken juni 32/10 32ste jaargang. nr 10 korte inhoud Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken Wat komt... Degustatie fietstocht... Samenaankoop stookolie... EK voetbal Niet- KWB-leden zijn

Nadere informatie

WEDSTRIJDSTRUCTUUR...

WEDSTRIJDSTRUCTUUR... Technisch reglement 2016 / 2017 INHOUD 1 INHOUDSOPGAVE 1 WEDSTRIJDSTRUCTUUR... 3 1.1 Overzicht... 3 1.2 Algemeenheden... 3 2 I-NIVEAU... 4 2.1 Programma... 4 2.2 Wedstrijdaanbod... 4 3 A-NIVEAU... 6 3.1

Nadere informatie

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer 12016 Een heel druk jaar! Wat een hectische tijd is het de afgelopen maanden geweest. Alle voorbereidingen voor de Expositie Dichterbij De Essentie. Het maken van een gevarieerd programma voor 2016. Voorbereiden

Nadere informatie

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Clubblad Wielertoeristenclub De flandriens 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Verantw. Uitgever: Erik Van de Walle Harlingerhof 15-9990 Maldegem Clubfoto WTC DE FLANDRIENS 2014 Clubblad

Nadere informatie

27 th International Body Painting Contest

27 th International Body Painting Contest 27 th International Body Painting Contest We hebben het genoegen u het 32 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 8 > 20/04/2014 www.bifff.net evenals de 27 th International Body

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift juni 2018 Nr Hedwig D Haeseleer

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift juni 2018 Nr Hedwig D Haeseleer OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift juni 2018 Nr. 1266 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Leo Baekeland Fototentoonstelling 2018 Hedwig D Haeseleer In dit nummer 2 Activiteiten van

Nadere informatie

Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014.

Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014. FEN Europa België v.z.w. Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014. Hopelijk heeft u genoten van uw verlof en voldoende nieuwe krachten opgedaan om er weer een vol seizoen van het carnaval gebeuren te genieten.

Nadere informatie

Hobby Time vzw Beurs zondag 22 september 2019 Nieuwe locatie!!!! Zaal De Polder Stokerij 10, 8380 Dudzele

Hobby Time vzw Beurs zondag 22 september 2019 Nieuwe locatie!!!! Zaal De Polder Stokerij 10, 8380 Dudzele V z w Hobby Time vzw Beurs zondag 22 september 2019 Nieuwe locatie!!!! Zaal De Polder Stokerij 10, 8380 Dudzele Gewoonte getrouw organiseert Hobby- Time Brugge, zoals elk jaar en wedstrijd en tentoonstelling

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

Emotion Ailes - Reglement Aves fotowedstrijd 2017

Emotion Ailes - Reglement Aves fotowedstrijd 2017 Emotion Ailes - Reglement Aves fotowedstrijd 2017 Vogels leren kennen, beschermen en in liefde houden: dit zijn de bedoelingen van Aves-Natagora. Deze wedstrijd is door deze princiepen gedreven. Dit is

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

1. Voorwoord Beste leden,

1. Voorwoord Beste leden, 1. Voorwoord Beste leden, De lentewedstrijden komen er aan. We zijn verleden jaar wat terug gezakt en dat is niet omdat we over geen goede foto s beschikken, maar gewoon omdat we met te weinig van onze

Nadere informatie

De Zuidpoort vzw. Rerum Novarumplein 25 9000 Gent 09/245.09.05 info@dezuidpoortgent.be www.dezuidpoortgent.be!

De Zuidpoort vzw. Rerum Novarumplein 25 9000 Gent 09/245.09.05 info@dezuidpoortgent.be www.dezuidpoortgent.be! ! De Zuidpoort vzw Rerum Novarumplein 25 9000 Gent 09/245.09.05 info@dezuidpoortgent.be www.dezuidpoortgent.be! "$%&'(!)'$&*+,! 5 september 2015 Aanwezig : Steven (met Merel) Marina, Gina, Koen, Pol, Luc,

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2018 Nr. 1270 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Maxime Snick In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie