Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november"

Transcriptie

1 Beste clubleden, We kunnen terugblikken op een geslaagd werkjaar. Het fotoproject huwelijksfoto s in Beauvoorde was een geslaagd evenement en kon op heel wat bijval rekenen. Ook de deelname aan diverse andere projecten, zoals het project in Westoria van het atelier Duin en Polder leverde mooie sociale fotografie op. Verder wat foto's van de tentoonstelling in de Zonnebloem. Ook individueel in diverse wedstrijden behaalden enkele leden mooie resultaten. In de provinciale wedstrijden Westfoto en Westdigitaal behaalden we de trofee voor de beste club in de sectie foto op papier. Ook in de themawedstrijden KT en SO waren we ook opnieuw bij de beste clubs van WestVlaanderen. Met 76 aanvaarde werken, 29 geprimeerde en 3 best of shows mogen we heel fier zijn om met een deelname van 12 leden zo hoog te scoren. Een opsteker om ook leden die nog niet deelnamen ook eens hun kans te wagen om hun werk te laten beoordelen. Het is vrijblijvend en het kost niks! Volgend jaar hebben we onze tweejaarlijkse fototentoonstelling gedurende het Pinksterweekend van 3 tot 5 juni. Met onze reeds vele aanvaarde- en geprimeerde werken kunnen we ongetwijfeld een mooie selectie maken. In het voorjaar zullen we een 20-tal digitale beelden per lid opvragen voor de projectie die Willy zal samenstellen voor de tentoonstelling. In december nemen we opnieuw deel aan Toeren en Loeren. Een 5-tal foto's per lid zal volstaan om een 10-tal panelen te vullen. Over dit alles meer info verder in het programma. Programma november-december Maandag 14 november -Woordje van de voorzitter -Foto's van model sessie op 31 oktober. Maak een selectie van de beste beelden. Je kan er mij enkele bezorgen die ik dan overmaak aan de modellen. -Afhandeling clubkaarten 2017 (15 ) -Vraag naar CvB kaarten. (25 ) -2de reeks van Best of West (Top 10)-Zie verdere info in programma. -Vrij werk.

2 Maandag 28 november -Woordje van de voorzitter. -Foto's van model sessie. -Fototechnieken tips. -Toeren en Loeren: afspraken + meenemen kaders. -Vrij werk. Vrijdag 9 december vanaf 9 u 30 ophangen van foto's in de bibliotheek. Maandag 12 december (geen vergadering op maandag 26 dec.) -Woordje van de voorzitter. -Foto's clubwedstrijd relatie mens-dier. -Best of West (top 10)+ foto van de maand. -Vrij werk. Maandag 19 december vanaf 10 u. afhaken foto's Toeren en Loeren. Woensdag 21 december: bestuursvergadering om 19 u 30. Toeren en Loeren Ook dit jaar gaat de kunstenpromenade Toeren en Loeren opnieuw door. We zullen in de stadsbibliotheek onze foto's kunnen tentoonstellen zoals verleden jaar. Er zullen een 10-tal panelen staan waar we in totaal een 80-tal foto's kunnen ophangen. Dus dat wordt 5 foto's. (naargelang het aantal deelnemers).de kunstenpromenade gaat door in het weekend december en december. Uiteraard ook steeds tijdens de uren dat de bibliotheek toegankelijk is. Met het 10 jarig bestaan zal er ook een overzichtstentoonstelling worden gehouden in het oud stadhuis op de markt, gecombineerd met het info-punt. Er zal ook een openingsreceptie plaats vinden op nog te bepalen datum. We zullen de foto's ophangen op vrijdag 9 december vanaf 9 u 30. Ophangstaafjes en naamkaartjes zullen ter plaatse beschikbaar zijn. De foto's worden afgehaakt op maandag 19 december vanaf 10 u. Bij niet aanwezig zullen de foto's meegenomen worden naar de fotoclub. Modellenshoot Op maandag 31 oktober ging de modelshoot door. In de voorafgaande vergadering van 17 oktober werd een inleiding gegeven over het instellen van flits en camera. Er werden nu weinig problemen ondervonden. Petra, Marie, Carolien en haar zus Sylvie waren onze modellen. Daar Bo belet was werd de visagie door Evelyn gedaan. Een achtal leden namen deel aan de portretsessie. Er werden twee studio's opgesteld, één met flitslicht en zwarte achtergrond en één met kunstlicht en blauwe achtergrond. Maak achteraf een selectie van je mooiste opnames om na afloop aan de modellen te geven. Ik zal die verzamelen en aan de modellen bezorgen. Hierbij enkele foto's van de laatste sessie.( Ludo en Luc)

3

4 Federale kaarten CvB. De leden die een CvB (federale kaart) wensen kunnen tegen eind november hun naam opgeven. De lidkaart biedt tal van voordelen; oa. diverse reducties in tentoonstellingen, bij aanschaf fotomateriaal, een abonnement op het tijdschrift Beeld Expres, korting bij workshops, evenementen, wedstrijden, toegang tot betalende manifestaties... De kaart kost 25 en is één jaar geldig. Uitslag Westfoto-Westdigitaal Ten eerste werden de foto's en digitale beelden van de leden die geen CvB kaart hadden niet aanvaard (NA op entry form) of geweigerd. Er zat een begeleidende brief bij dat je voor Westfoto en Westdigitaal (digitale beelden) voortaan een CvB kaart moet hebben en dat dit blijkbaar al meerdere malen werd medegedeeld.(?) Ook de digitale beelden waarvan de resolutie niet conform was (hoogte 1080px) werden geweigerd; zo werden enkele clubs die digitale beelden instuurden waarvan de resolutie niet klopte gewoon geweigerd en met NA (niet aanvaard aangeduid) De CvB kaart is echter niet nodig voor de themawedstrijden KT en SO. Hieronder de uitslag: Westdigitaal: PIC: Willy: 1 A met huwelijk PIM: Willy: 1 A met Hill 60 geen andere leden aanvaard!!! Westfoto: CP: (kleurenfoto)ludo: 3 A-(Straatmuzikant-mooi uitzicht-senna met hoedje) Marleen: 2 A-(In 1 bloem-gele schoenen) Luc Warreyn: 1 Best of show - (hoopvol) 1A- (bij de waterput) 1 diploma- (zwierige zwaai) Christian: 1 medaille- (vuurtoren St.Mathieu) Willy: 1A: - (vuurtoren) 1 diploma: - (Nieuwpoort pier) 1 oorkonde: - (vintage) Monochroom: Luc Warreyn: 1 A- (Afro kapsel) Ludo: 1 oorkonde - (Mont St-Michel) 1 A: - (met hoedje) Dus voor de leden die aan Westfoto-Westdigitaal willen meedoen is in het vervolg een CvB kaart vereist. Momenteel echter nog niet voor de themawedstrijden. De proclamatie hing door op zaterdag 15 oktober in Veldegem (fotoclub Aquarius) Fotoclub Westhoek ontving de trofee voor de beste clubinzending in de sectie foto's op papier. Ludo ontving de 'witte beer' als algemeen laureaat in de sectie foto's op papier.

5 Uitslag Best of West themawedstrijden Resultaat themawedstrijd speciale onderwerpen (SO) Foto's kleur en zwart-wit. Aantal aanvaarde werken: 47, 21 geprimeerd en 2 Best of show. Individueel naar willekeurige volgorde: Christian: 8 A + 1 geprim. Yvette: 7 A + 2 geprim. Luc W: 4 A +1 geprim. Els: 5 A + 1 Best of show Etienne: 8 A + 6 geprim. +1Best of show Marleen: 7 A + 6 geprim. Ludo: 6A + 3 geprim. Willy: 1 A + 2 geprim. Karine: 1 A. Hiermee behaalden we de trofee voor de beste club foto's op papier. Digitale beelden kleur en zwart-wit: (SO) Aantal aanvaarde werken: 29, 8 geprimeerd en 1 Best of show. Individueel naar willekeurige volgorde: Ludo: 7 A + 1 geprim. Luc Corn. 1 A + 1 Best of show Greta: 4 A + 1 geprim. Yvette: 2 A Karine: 4 A Willy: 3 A + 3 geprim. Eddy: 2 A + 1 geprim. Etienne: 4 A Marleen: 2 A + 2 geprim. In totaal behaalden we 76 aanvaarde werken, 29 geprimeerde en 3 best of shows. Samen met de in het voorjaar klassieke thema's komen we op 132 aanvaarde werken, 39 geprimeerde en 3 best of shows. De proclamatie gaat door in Ieper op 19 november om 14 u 30 in het auditorium van het stadhuis. De laureaten werden eerder al op de hoogte gebracht.

6 Hierbij de foto's 'best of show' van Luc, Els en Etienne. Luc Corneillie: productfotografie-kopje koffie. Els Tembuyzer: straatfotografie-duiven voeren.

7 Etienne Ocquet: feest-astrid- Top 10 nieuwe formule. (Best of West) Op 3 oktober zijn we gestart met de nieuwe formule van de top tien. Door dat systeem zijn we positief bezig en niet negatief door het verwijderen, al dan niet terecht, van bepaalde beelden. Bij de volgende sessie stellen we 5 nieuwe beelden voor. Hier door krijgen we altijd nieuwe beelden te zien en niet zoals het vorige systeem waar men altijd maar dezelfde terug kerende beelden kreeg te zien. Door deze sessie 5 of 10 maal per werkjaar toe te passen komt men alzo tot Mijn beste foto Bestandsnaam: Familienaam gevolgd door A (voor eerste projectie) en volgnummer vb: Meerschaert A Voor de 2de projectie wordt dit de familienaam + B: Meerschaert B Voor de 3de projectie wordt dit de familienaam + C: Meerschaert C Voorstel: gebruik steeds recente beelden. Gebruik ook een aparte stick om enkel deze beelden op te slaan; dit bespaar wat zoekwerk bij de projectie. Een bestand van 1080 opstaande (hoogste zijde) volstaat voor projectie aan 300 dpi. De foto van de maand komt dan tevens op de website als cover foto.

8 Clubwedstrijd relatie mens-dier Het thema voor de clubwedstrijd is relatie 'mens-dier'. Er mogen 8 digitale beelden ingestuurd worden die dit thema weergeven. De relatie met de mens moet duidelijk zichtbaar zijn. De jurering gaat door in april volgend jaar door een bevriende fotoclub. De bestandsnaam bevat enkel de titel van het beeld, genummerd van 1 tot 8- resolutie 1080 px.opstaande (verticale) zijde, aan 300 dpi. Digitale beelden mogen regelmatig meegebracht worden voor projectie en beoordeling.

9 Ontwerpen van affiche voor tentoonstelling Er wordt gevraagd een overzichtelijke en in het oog springende affiche te ontwerpen. Liefst een afbeelding die verband houdt met de Westhoek. Kies een goed leesbaar lettertype dat contrasteert met de affiche. Formaat A3-horizontaal Tekst: Fototentoonstelling Koninklijke fotoclub Westhoek zaterdag 3 juni van 14 tot 18 u zondag 4 juni van 10 tot 12 u en van 14 tot 18 u maandag 5 juni van 09 tot 18 u Spaans Paviljoen, Ooststraat 2, Veurne Gratis toegang. Onderaan dient er een plaats te worden voorzien voor een aantal sponsors.(max 10) Een voorstel van Etienne is om een aantal kleine foto's bovenaan en opzij te plaatsen, zoals op de flyer van Lydiac Lichtervelde. Ook voor het programma (boekje) dient een ontwerp gemaakt te worden. Hier dient echter geen locatie en gratis toegang vermeld te worden. Geen haast echter, we hebben nog ruim tijd genoeg! De diverse ontwerpen zullen we verzamelen in een aparte map Expo 2017 zodat we deze gemakkelijk kunnen terugvinden. Ontwerpen mogen ten gepaste tijde worden meegebracht voor projectie en beoordeling.

10 Clubuitstap in november naar Brugge Hierover werd eerder aan de leden een uitnodiging gestuurd voor deelname aan de uitstap op zondag 13 november. Clubetentje in november/december Naar jaarlijkse gewoonte zullen we opnieuw ons clubetentje plannen begin december. Dit zou waarschijnlijk doorgaan op een vrijdagavond (9 december?) in de Maretak te Adinkerke.Hierover meer in de vergadering van november. Foto Luc Corneillie: productfotografie-'best of show' Samenwerkingsproject met Duin en Polder

11 Een achttal clubleden namen deel aan dit project in Westoria Diksmuide. Een aantal mensen met beperkingen maakten er hun eigen creaties in diverse materialen. Deze mensen werden gefotografeerd bij hun kunstwerken die later werden tentoongesteld in het dienstencentrum De Zonnebloem naar aanleiding van 'Buren bij Kunstenaars' gedurende het weekend van 15 oktober. Er werden twaalf foto's vergroot op canvas formaat 50 op 70 cm. Hierbij enkele foto's van de opstelling van hun kunstwerken met op de achtergrond de foto's. Er is ook een artikel verschenen in de Krant van West-Vlaanderen onder Diksmuide over dit project. Ook in Info Veurne werden we geprezen voor onze mooie foto's.

Beste clubleden. Maandag 9 januari

Beste clubleden. Maandag 9 januari Beste clubleden De flessen staan gekoeld, de menu besproken en goedgekeurd de nieuwjaarskaarten met allerhande wensen verstuurd en ons lijstje met vele goede voornemens bovengehaald wat we volgend jaar

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

Koninklijke fotoclub Westhoek

Koninklijke fotoclub Westhoek Koninklijke fotoclub Westhoek Veurne, 61e jg 2019 Programma maart-april 2019 Maandag 4 maart -Studio-portret shoot. -Er wordt gewerkt in twee studio's waaronder één met zwarte achtergrond. Ditmaal zullen

Nadere informatie

Beste clubleden en sympathisanten,

Beste clubleden en sympathisanten, Beste clubleden en sympathisanten, Na een wat wisselvallige zomer starten we ons nieuw werkjaar op maandag 5 september. Na heel wat activiteiten in het voorbije werkjaar hopen we op hetzelfde stramien

Nadere informatie

Programma januari-februari 2018

Programma januari-februari 2018 Programma januari-februari 2018 Beste clubleden, Een nieuw jaar is ingezet met nieuwe verwachtingen, nieuwe projecten, nieuwe doelstellingen die we proberen in te vullen of na te streven. Een nieuw jaar

Nadere informatie

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk.

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk. Programma mei-juni 2019 Veurne, 62e jg. 2019 Maandag 13 mei -Woordje voorzitter. -Fotokaders: afhandelen fotokaders-huur-verkoop-passe-partouts ea... -Programmaboekje-deelnemers en titels van de vier foto's.

Nadere informatie

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november Beste clubleden, Opnieuw aangekomen aan het laatste programma van dit jaar. Een jaar waar we aan heel wat projecten hebben deelgenomen en onze club in de kijker gezet. Ook behaalden diverse leden mooie

Nadere informatie

Maandag 1 mei is er geen vergadering!

Maandag 1 mei is er geen vergadering! Beste clubleden, We zijn opnieuw op het einde gekomen van ons 61ste werkjaar. Een jaar waar we heel wat nieuwe leden mochten verwelkomen waar we genoten van hun mooi werk. Het hoogtepunt van dit werkjaar

Nadere informatie

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden,

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden, Beste clubleden en fotovrienden, 63ste jg.2018 Maandag 14 mei -Woordje van de voorzitter -Inleveren foto's voor thema 'verlaten'. (zie verder in programma) 8 digitale beelden aan 1080 px opstaande (verticale)

Nadere informatie

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages.

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Beste clubleden, Hierbij het laatste programma voor dit jaar. Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Maandag 12 november -Woordje van de voorzitter.

Nadere informatie

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne Programma maart-april 2018 Beste clubleden, Na uiteindelijk nog wat koude winterdagen zijn we inmiddels beland aan de maand maart die ons hopelijk wat meer zon zal schenken. Alhoewel dit nog een behoorlijk

Nadere informatie

Veurne, 61st jg Beste clubleden,

Veurne, 61st jg Beste clubleden, Veurne, 61st jg. 2017 Beste clubleden, Na een typisch Belgische zomer met ups en downs kunnen we op maandag 4 september om 19 u 30 opnieuw starten met ons werkjaar. We hopen dat iedereen heel wat mooie

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 kalender expressie Woensdag 12 december 2018 20u00 de Kerkewegel Projectie najaar uitstap Ieper. Projectie

Nadere informatie

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 door Ronny Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 kalender Woensdag 14 juni 2017 20u00 de

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst 'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst Het deelnemingsformulier, vergezeld van de nodige bijlagen, moet ten laatste

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 17 November 2016

Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Aanwezig 17 leden en een aspirant lid Noel Bonné Verontschuldigd Rob en Denise AGENDA Tentoonstelling Gemeentehuis Toekomst CvB en VLF Tips voor trips Achter de

Nadere informatie

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen?

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? Verbond van Limburgse Fotokringen vzw 0011 0010 Hoe 1010 de 1101 werken 0001 merken 0100 1011en klaarmaken voor inzenden naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? 1. Digi: a.

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w. OVU-NIEUWSBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift september - oktober 2010 België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1009 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie

Nadere informatie

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard Fotografie Bij de bruiloftreportages worden de volgende zaken standaard in de prijs inbegrepen:» Alle foto's digitaal op CD/DVD,» Afdrukken zoals vermeld bij de reportage,» Reiskostenvergoeding (tot 25

Nadere informatie

Handleiding Price Checker Slideshow

Handleiding Price Checker Slideshow Handleiding Price Checker Slideshow Augustus 2006 OmegaSoft Vlaanderen Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke Tel. 03/253.20.20 Fax 03/253.20.40 info@omegasoft.be www.omegasoft.be Pagina 1/8 1. 1. ALGEMEENHEDEN

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift januari 2019 Nr. 1271 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Jean-Luc Aerts In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website.

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website. Taakverdeling 2019 38 e Fotosalon Zie ook onze website www.visueel.be 1 Salondagen 2019 Vrijdag 1 november: open van 10.30 u tot 21 u Projecties reeks A: Projecties reeks B: 11 14 16 18 u 12 15 17 18.45

Nadere informatie

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan.

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan. 1. Voorwoord Beste leden, Wat is er kostbaarder dan een goede gezondheid? Niets kan daar aan tippen, tenzij goede vrienden en een onvoorwaardelijke vriendschap, liefde, heel veel liefde, genegenheid en

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift mei 2018 Nr. 1265 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Leo Baekeland Fototentoonstelling 2018 Hedwig D Haeseleer In dit nummer 2 Activiteiten van

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift april 2019 Nr. 1274 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Mauricette Duverger In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden gezocht 3 Activiteiten van onze

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA mei 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website.

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website. el Taakverdeling 2018 37 e Fotosalon Zie ook onze website www.visueel.be 1 Salondagen 2018 Donderdag 1 november: open van 10.30 u tot 21 u Projecties reeks A: Projecties reeks B: 11 14 16 18 u 12 15 17

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang n u m m er 374 sept foto: Filip

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang n u m m er 374 sept foto: Filip . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: Filip 38ste jaargang n u m m er 374 sept 2018 kalender expressie Zaterdag 1 en zondag 2 september2018 Eenentwintigste fototentoonstelling

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Verslag ledenvergadering 16 Maart 2017 Aanwezig 16 leden en Lia van Herle Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Lezing landschapsfotografie Crazy Galleries Openluchttentoonstelling Contrast

Nadere informatie

Focus Flits 66/2 66/2

Focus Flits 66/2 66/2 66/2 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is een bewerkte foto van Wim Corluy. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com

Nadere informatie

3. Voorwaardelijke Opmaak

3. Voorwaardelijke Opmaak 3. Voorwaardelijke Opmaak In deze module leert u: - Wat de voorwaardelijke opmaak is. - Hoe u de voorwaardelijke opmaak toe kunt passen. Met voorwaardelijke opmaak kunt u opmaakkenmerken toekennen aan

Nadere informatie

Een expo van de foto s in het modemuseum van Hasselt, met een vernissage op 13 september 2007, is het sluitstuk van het hele project.

Een expo van de foto s in het modemuseum van Hasselt, met een vernissage op 13 september 2007, is het sluitstuk van het hele project. mode-shoot Het Centrum voor Beeldexpressie stelt voor: Mode-SHOOT Het Centrum voor Beeldexpressie (CvB) is een platform voor film, fotografie en multimedia. Het CvB informeert, documenteert en adviseert

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Verbonds Kampioenschappen 0-0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen

Nadere informatie

JEUGDOPLEIDING

JEUGDOPLEIDING JEUGDOPLEIDING 2016-17 Schaakclub Het Vliegend Peerd Bredene organiseert schaakles voor jeugdspelers of oudere spelers (beginners of al wat gevorderden). Lesuren: woensdag en zaterdag: 14-16 uur; zondag

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2018 Nr. 1270 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Maxime Snick In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

10de jaargang nr 2 februari 2015

10de jaargang nr 2 februari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 2 februari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

Upload materiaal 1 - start 2 - Kies 1 3 - browse 4 - selecteer bestand(en) 5 - start upload 6 - verwijder en/of stop selectie 7 - info voortgang upload 2 8 - klaar 3 9 - gegevens bij geuploade afbeeldingen

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden en ook een speciale gebeurtenis.

Nadere informatie

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 80 jaar Blandia 80 jaar Blandia foto: Rika 38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 14 februari-20u00-de Kerkewegel

Nadere informatie

Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP

Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP 1. Algemene bepalingen 1.1 Onder Nationaal salon of Nationale projectie worden de salons verstaan waaraan kan deelgenomen worden door

Nadere informatie

Ontwerp je eigen krant

Ontwerp je eigen krant Ontwerp je eigen krant 1. Maak een nieuw document van 800 px op 1200px met een resolutie van 72 ppi transparant 2. Voeg een nieuwe laag toe, vul deze met wit en noem deze laag kleur. Pagina 1 3. Geef je

Nadere informatie

fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje

fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje COLOFON FOTO WERKGROEP OMMOORD Opgericht: 5 februari 1974 Clubavond: Donderdag van 20.00 tot 22.30 uur Zaal open om 19.30 uur Contactgegevens: Joliottoren (nabij

Nadere informatie

KADANZA. Technische opleiding. Dag van de Afdeling // 19 maart 2016 // Antwerpen

KADANZA. Technische opleiding. Dag van de Afdeling // 19 maart 2016 // Antwerpen KADANZA Technische opleiding 2 Wat is Kadanza? TIP: Kadanza werkt het beste in Google Chrome! https://vimeo.com/124937180 Opvolger Formvit Online opmaakplatform Verschillende templates beschikbaar Meer

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA September 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Focus Flits 66/4 66/4

Focus Flits 66/4 66/4 66/4 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is van Eddy Gebruers. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com voor opname in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij NIEUWSBRIEF April 2014 Agenda Zaterdag 5 april 2014 9.45 uur carpoolen vanaf de Rabobank in Geldermalsen 11.00 uur bij de ingang van het Nederlandse Fotomuseum (als je op eigen gelegenheid gaat. Viering

Nadere informatie

Datum Verantw OPM. Taak OK November Walter

Datum Verantw OPM. Taak OK November Walter Lange termijn 2019 Datum Verantw OPM. Taak OK November Walter Vastleggen salondata (bij evaluatie voorbije salon) December Zaal + Foyer reserveren Hoogtewerker reserveren Vrijstelling huur zaal aanvragen

Nadere informatie

10de jaargang nr 1 januari 2015

10de jaargang nr 1 januari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 1 januari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Donderdag 1 November Clubwedstrijd ( zie info in deze nieuwsbrief )

Donderdag 1 November Clubwedstrijd ( zie info in deze nieuwsbrief ) Beste VNF-Apeldoorn leden, We hebben een aantal leden die al sinds jaar en dag lid zijn van onze club. Onder hen is ook Geurt Besselink, hij is al heel lang aan onze club verbonden. Deze maand hebben we

Nadere informatie

11e jaargang nr 4 April 2016

11e jaargang nr 4 April 2016 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 11e jaargang nr 4 April 2016 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Examen VMBO-BB. landbouw en natuurlijke omgeving bloembinden en -schikken CSPE BB. gedurende 200 minuten. Bij dit examen hoort een digitaal bestand.

Examen VMBO-BB. landbouw en natuurlijke omgeving bloembinden en -schikken CSPE BB. gedurende 200 minuten. Bij dit examen hoort een digitaal bestand. Examen VMBO-BB 2011 gedurende 200 minuten landbouw en natuurlijke omgeving bloembinden en -schikken CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen hoort een digitaal bestand. Dit examen bestaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Club Agenda Za20 Winterwedstrijd 13.30 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Ook in deze Nieuwsbrief Algemeen: Sportief en gelukkig 2018 Golf

Nadere informatie

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN 1 COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE 25.6.2013 DISCIPLINE : FOTO --------------------------- REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN NATIONAAL SPOORFOTOSALON ---------------------------------------- Het nationaal

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

10de jaargang nr 6 Juni 2015

10de jaargang nr 6 Juni 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 6 Juni 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

! De Polaroid Emulsie

! De Polaroid Emulsie Alternatieve en Experimentele Fotografie in de Bollenburcht MOEDERDAG 11 mei De Polaroid Emulsie Transfer De magie van bloemen vertaald naar poëtische fotografie Deze workshop neemt je mee in de wonderlijke

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN Ga naar de website : www.uitinvlaanderen.be Kies om in te loggen indien je reeds geregistreerd bent, of maak een nieuwe login via registreer hier Eenmalige

Nadere informatie

Programma uitleg FC

Programma uitleg FC Programma uitleg FC80 2018 26 juni 2018: Camera, lens, filter bespreking in Brinkhoeve Uitleg van diverse camera systemen, zoals full frame, crop factor, systeem camera s. Onderwerpen die aan bod zullen

Nadere informatie

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen Regllementt ffottowedsttrriijjd 2019,, georrganiiseerrd doorr vzw Oostt-- Vllaamse Mollens,, iin samenwerrkiing mett Molla.. dd:: 27//04//2019 Doel en thema: Artikel 1 De fotowedstrijd is een onderdeel

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright WORKSHOP KALENDER MAKEN

mailgroep photoshop Copyright WORKSHOP KALENDER MAKEN WORKSHOP KALENDER MAKEN Begin met het herstellen van de standaardwaarden van alle gereedschappen door in de optiebalk rechts op het icoontje van het getoonde gereedschap te klikken en te kiezen voor alle

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

over horizontaliteit en verticaliteit

over horizontaliteit en verticaliteit 6 tot 21 oktober 2019 The Gallery in Genk over horizontaliteit en verticaliteit met steun van Een tentoonstellig over... Uiteraard over een landschap... of over een portret! Misschien wel een portret in

Nadere informatie

3 6 ste jaargang nummer 355 okt 2016

3 6 ste jaargang nummer 355 okt 2016 Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Pieter 3 6 ste jaargang nummer 355 okt 2016 kalender Jaarthema onderweg Woensdag 5 oktober 2016 Bezoek aan de fototentoonstelling in cultuurcentrum

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 3 Artikel 2.2 Provinciaal kampioenschap... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

Les15 Kaartje maken Filters gebruiken

Les15 Kaartje maken Filters gebruiken Les15 Kaartje maken Filters gebruiken Eerste opdracht 1) Bestand openen : Menu Bestand Openen, open de beginfoto van deze de afbeelding les15 bloemenmand.jpg Werk op kopie van foto = CTRL+J, je bekomt

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

I. Vorming 1 (12/04/2012) 1. Werken met een tekstverwerker p2 2. Mappenstructuur op een computer p6 3. Externe USB- stick gebruiken p10

I. Vorming 1 (12/04/2012) 1. Werken met een tekstverwerker p2 2. Mappenstructuur op een computer p6 3. Externe USB- stick gebruiken p10 INHOUDSTAFEL De inhoudstafel blijft in eerste instantie nog beperkt. Deze zal gestaag aangroeien en zal pas compleet zijn na de laatste vormingssessie. Het doel is om in de eerste sessie, samen met de

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners Vrije tijd Boekje Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! September Oktober 2017 Alderande Bewoners Tips om in het weekend alleen of met vrienden te doen Schrijf je vlug in bij dit teken. Plaatsen

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR januari 2018 01 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

Richtlijnen bij het gebruik van het Vief-kasboek

Richtlijnen bij het gebruik van het Vief-kasboek Richtlijnen bij het gebruik van het Vief-kasboek Dit kasboek is kant en klaar voor gebruik, je hoeft niet veel (of niets) van Excel te kennen om er onmiddellijk mee aan de slag te kunnen. In dit document

Nadere informatie

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 Tennis Vlaanderen Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 30/06/2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs:

Nadere informatie

Kaatigo, uw fotograaf

Kaatigo, uw fotograaf Kaatigo, uw fotograaf 2019 Prijslijst Om een nog betere service en kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten KOPPELEN WE de Fotoshoot los van het aantal foto s. De klanten kunnen dan achteraf tijdens

Nadere informatie

PICASA 3.9: Foto s beheren, bewerken en delen

PICASA 3.9: Foto s beheren, bewerken en delen PICASA 3.9: Foto s beheren, bewerken en delen Hieronder de korte omschrijving of syllabus van de workshop Picasa 3.9. Afhankelijk van de tijdsduur kunnen bepaalde oefening wel of niet aanbod komen. SESSIE

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift september 2018 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap.

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift september 2018 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift september 2018 Nr. 1267 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Willy Langmans In dit nummer 2 Activiteiten van onze fotoclubs 3 Voordelen OVU lidmaatschap

Nadere informatie

Artgym Try-out Acrobatic Competition.

Artgym Try-out Acrobatic Competition. 1. Algemene informatie Artgym Try-out Acrobatic Competition Artgym nodigt u uit voor deelname aan de 3de editie van ATAC, Artgym Try-out Acrobatic Competition. Deze wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag

Nadere informatie

Handleiding Windows Foto s uit een eerder gemaakt fotoboek overzetten naar de nieuwe software

Handleiding Windows Foto s uit een eerder gemaakt fotoboek overzetten naar de nieuwe software Handleiding Windows Foto s uit een eerder gemaakt fotoboek overzetten naar de nieuwe software HEMA Fotoservice Versie 1.1 2016 Inleiding In deze handleiding leggen we uit, hoe je snel de foto s uit een

Nadere informatie

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2013 gedurende 295 minuten zorg en welzijn-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Pagina 4 van dit examen is een herziene versie. Dit examen

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd 2015

Euregionale Fotowedstrijd 2015 Euregionale Fotowedstrijd In vindt een bijzondere editie van de Euregionale Fotowedstrijd plaats. De organisatoren van de tweejaarlijkse fotowedstrijd: de Fotobond afdeling Limburg, het Verbond van Limburgse

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2010 gedurende 300 minuten handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 19 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 375 okt Foto Rika

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 375 okt Foto Rika . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto Rika 38ste jaargang nummer 375 okt 2018 kalender expressie Zaterdag 6 oktober 2018-14 uur de Kerekwegel Bezoek aan fototentoonstelling

Nadere informatie

V L F N I E U W S B R I E F. S E P T E M B E R o n l i n e f o t o m a g a z i n e

V L F N I E U W S B R I E F. S E P T E M B E R o n l i n e f o t o m a g a z i n e V L F N I E U W S B R I E F S E P T E M B E R 2 0 1 8 o n l i n e f o t o m a g a z i n e Verbond van Limburgse Fotokringen vzw VLF KALENDER 5 OKTOBER 2018 20.30 u Zaal 3 GC TENTAKEL ZONHOVEN VLF LEDEN

Nadere informatie

HANDLEIDING SWIMBASE INTERCLUB WEST-VLAANDEREN versie 2015

HANDLEIDING SWIMBASE INTERCLUB WEST-VLAANDEREN versie 2015 HANDLEIDING SWIMBASE INTERCLUB WEST-VLAANDEREN versie 2015 LOGIN SWIMBASE: Elke club kan zich registreren via www.swimbase.com HOOFDPAGINA: HOME CLUBBEHEER Via het onderdeel clubbeheer kan u alle gegevens

Nadere informatie

Workshops ontwikkeld. Ervaring in geven van lessen

Workshops ontwikkeld. Ervaring in geven van lessen W o r k s h o p P a s t e l t e k e n e n *Kinderworkshop in de Reestkerk, woensdag 25 juli van 13.30-15.30 uur. *Kosten: 7,50 per kind incl. ranja en een snoepje erbij *Kinderen verzamelen bij camping

Nadere informatie

Les09 Letters maken met foto erdoorheen

Les09 Letters maken met foto erdoorheen Les09 Letters maken met foto erdoorheen Eventjes een tussendoortje, na al de vorige lessen en nieuwe begrippen maken we eens wat eenvoudiger, nou ja ik heb makkelijk schrijven hé, maar samen lukt het wel.

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie