Veurne, 61st jg Beste clubleden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veurne, 61st jg Beste clubleden,"

Transcriptie

1 Veurne, 61st jg Beste clubleden, Na een typisch Belgische zomer met ups en downs kunnen we op maandag 4 september om 19 u 30 opnieuw starten met ons werkjaar. We hopen dat iedereen heel wat mooie foto's heeft genomen gedurende het verlof. Ook in onze regio waren er genoeg mogelijkheden om ons toestel boven te halen. Je moet daarom niet altijd naar verre oorden trekken om mooie beelden te maken. Diverse leden namen ook met goed gevolg deel aan diverse fotowedstrijden en we hopen dat ze in de prijzen vallen. Van enkele leden hebben we leuke ideeën gekregen om er met de club op uit te trekken. Dit zullen we zeker in petto houden voor de herfstuitstap. De vele initiatieven waaraan we dit jaar hebben deelgenomen werden bijzonder goed onthaald en plaatsten de club in de kijker. Maandag 4 september -Woordje van de voorzitter en verwelkoming nieuwe leden. -Op die avond wordt ook een foto genomen van de clubleden voor een artikel in de KW. Tracht dus zoveel mogelijk aanwezig te zijn. -Resultaten diverse wedstrijden. -Plannen voor het komende werkjaar. Initiatieven zijn steeds welkom. -Best of West (Top 5)-Eerste reeks volgende vergadering. (zie verder in programma.) -Clubkaarten Eigen werk -Varia. Zaterdag 16 september galaprojectie Best of West in CC, De Spikkerelle, Scheldelaan 6, te Avelgem. (Vanaf 20 u. op uitnodiging) Zondag 17 september: CEWE wedstrijd prijsuitreiking in Pairi Daiza. Zaterdag 24 september uitstap naar het stoommuseum van Maldegem. Maandag 18 september -Woordje van de voorzitter. -Best of West -reeks A-en bespreking van de selectie. -Project Sint-Bernardus De Panne. -Eigen werk -Varia

2 Maandag 2 oktober -Woordje van de voorzitter. -Uitnodiging fotoclub met voorstelling van hun werken. Projectie en bespreking. -Eigen werk. Maandag 16 oktober -Woordje van de voorzitter -Flitstechniek bij studio opnames. (zie verder in programma) -Best of West -reeks B-en bespreking selectie. -Eigen werk. Maandag 30 oktober -Woordje van de voorzitter -Studio avond: van 19 u 30 tot 20 u 30 (groep 1) van 20 u 45 tot 21 u 45 (groep 2) Voor meer uitleg zie verder in het programma. Suggesties voor een herfst uitstap Eerder werden al voorstellen gedaan om met de trein naar Brussel te gaan. Ook andere steden zijn mogelijks ook interessant om aan straatfotografie te doen. Ideeën zijn steeds welkom. De uitstap zou doorgaan op een zondag midden oktober. Hierover later meer. Tevens is een uitstap gepland naar het Stoomtreinmuseum van Maldegem op zondag 24 september. Dit kadert in het kunstproject Toeren en Loeren met thema treinen, stations en trams n.a.v. de 120 ste verjaring van het overlijden van Paul Delvaux. Hierover later meer. Clubwedstrijd relatie mens dier. De resultaten werden in juni naar elk lid doorgestuurd. De eerste drie foto's kan je ook terug vinden op onze website. 1 ste met 70/80-Chantal,Willy en Ludo (Pleasure on the beach-luistervogel-confrontatie) 2de met 69/80-Els Tembuyser (Leesplezier) 3de met 67/80-Herwig Vercauteren (Guardians Saintois) WVFD wedstrijd Best of West Voor het verlof hebben enkele leden deelgenomen aan de WVFD wedstrijd Best of West. Er kon ingestuurd worden voor vier thema's. (Architectuur en interieur-geposeerd en portretschaduwen-en digital art) De resultaten zullen pas bekend gemaakt worden op de galaprojectie op zaterdag 16 september in het Culturele Centrum Spikkerelle, Scheldelaan 6, te Avelgem. Toegang tot dit gala is op uitnodiging en via inschrijving. Gaat door vanaf 20 u. Op zondag 17 september is de projectie en tentoonstelling gratis te bezichtigen van 10 tot 20 u.

3 Clubwedstrijd 2017 muziek De clubwedstrijd met als thema muziek is de opdracht voor dit werkjaar. Mogelijkheden genoeg om dit thema origineel te belichten. De foto's mogen regelmatig worden meegebracht voor projectie. Max. 8 digitale beelden aan resolutie 1080 opstaand (verticale zijde) aan 300 dpi. Geen naam op het beeld, enkel de titel. Apart lijstje met naam auteur en titel. Muziek in al zijn vormen. Shoot op de kasteelsite van Beauvoorde Er wordt onderhandeld met de dansgroep Adagio om op zaterdag 9 september (namiddag) bij goed weer een shoot te doen in het park van het kasteel van Beauvoorde. We zouden enkele leden van de groep uitnodigen om te figureren in het park en rond het kasteel. Dit is echter onder voorbehoud en beschikbaarheid van de dansgroep of leden van die groep. Ook dient toelating te worden gevraagd aan de conservator van het kasteel. Momenteel vrijdag 26 augustus werd nog geen reactie ontvangen.

4 Foto van de 'making of ' n.a.v. het project huwelijksfoto's. Project Sint-Bernardus De Panne. Er werd eerder een vraag gericht aan de fotoclub om foto's te nemen voor de nieuwe inkomhal en lokalen van het rusthuis St-Bernardus in De Panne. Die foto's zouden worden vergroot om diverse lokalen op te fleuren. Er werd op 25 augustus een vergadering gehouden met de directeur om de concrete plannen te bespreken. We zouden moeten foto's nemen van De Panne (allerhande mooie hoekjes, strand, duinen, natuur, patrimonium, evenementen...) van het hedendaags De Panne. De foto's moeten 'levensvreugde' uitstralen Dus geen foto's die verwijzen naar het levenseinde. (Zonsondergangen, mistige herfstfoto's e.a...) Uiteindelijk zouden een 8-tal foto's worden weerhouden om in groot formaat (volle muur) de diverse lokalen op te smukken. Die vergrotingen zouden door een externe firma worden aangemaakt. Tegen begin volgend jaar zouden we een eerste maal bijeenkomen om wat resultaten te beoordelen. De deadline is eind 2018 begin 2019 als de binnen inrichting van het nieuwe gebouw zou afgewerkt zijn. De foto's dienen in de groots mogelijke resolutie te worden genomen. Voor dit project zal de club een vergoeding ontvangen. Er mogen regelmatig foto's meegebracht worden naar de club voor beoordeling.

5 CEWE nominaties 2017 Made in Belgium Enkele leden hebben één of enkele nominaties voor de Cewe wedstrijd Made in Belgium. Misschien weer een eerste prijs voor een lid van onze fotoclub, of een citytrip is ook steeds welkom! De prijsuitreiking gaat door in Pairi Daiza, Brugelette nabij Ath.op zondag 17 september. Op die dag is het wel autoloze zondag hopelijk geen problemen om er te geraken. Kunnen eventueel afspreken om samen te rijden. Voor de leden die genomineerd werden en niet kunnen aanwezig zijn kan als ze eventueel in de prijzen zouden vallen deze door de aanwezige leden worden afgehaald. Dienen zich dan wel kenbaar te maken als clublid van de eventuele winnaar(s). Studio-avond op maandag 30 oktober (herfstverlof!) Om de studio avond in meer rustiger omstandigheden te laten verlopen en niet telkens in elkaars weg te lopen wordt beslist om deze op te splitsen in twee sessies van telkens één uur. Hier kunnen dan in twee studio's een 5-tal leden per keer werken, zonder elkaar voor de voeten te lopen. Ook wordt gevraagd om geen apparatuur (opzetflitsers, triggers ea...) aan elkaar uit te wisselen tijdens de opnames daar hierdoor veel tijd verloren gaat en van fotograferen weinig terecht komt. Elk lid zou nu stilaan moeten onderlegd zijn in het gebruik van zijn eigen toestel voor studio werk al dan niet in combinatie met zijn flitser, trigger om foto's te maken in de studio met flitslicht of kunstlicht. Shoot met Larah en Sylvie.

6 Toeren en Loeren thema trein, tram, stations. Naar aanleiding van de 120ste verjaring van het overlijden van kunstschilder Paul Delvaux werd door de culturele raad een vraag naar de verenigingen gericht om dit ook als thema te willen nemen voor de kunstenpromenade Toeren en Loeren welke doorgaat begin december. We zullen de foto's dan tentoonstellen in de stadsbibliotheek. Er kunnen een 80-tal foto's worden opgehangen. Uiteraard dienen de foto's niet enkel in België te worden genomen. Daar er heel wat treinen, stations en trams voorkomen in zijn schilderijen al dan niet met (naakte) dames, kunnen we foto's met dit thema nemen. Inspiratie te vinden in de vele kunstboeken over hem en in het museum in St-Idesbaldus. Ook op internet vind je vele werken van hem. Er komt een delegatie van Watermaal-Bosvoorde, waar hij geruime tijd heeft gewoond, naar Veurne om de kunstenpromenade te bezoeken. In dit kader past de foto uitstap van zaterdag 24 september naar het stoommuseum van Maldegem. Bezoek eens de website van het museum. Station Antwerpen Op het perron (Veurne) WVFD wedstrijden De wedstrijd sociale fotografie waarvan de inzendingen binnen moesten tegen 5 augustus was geen succes. Temeer dat het midden in het verlof viel en veel fotoclubs in die periode niet actief waren. Suggestie gedaan om in de maanden juli-augustus geen dergelijke wedstrijden meer te houden.

7 Best of West We starten opnieuw met deze club selectie in september. We behouden de oude formule. Vijf digitale beelden per selectie in een resolutie van 1080 opstaande (verticale zijde) aan 300 dpi. De benaming is dezelfde als vroeger: familienaam gevolgd door hoofdletter A-B-...+ nr. 01 toto 05. vb. Meerschaert-A-01 tot 05 (voor eerste reeks) Gelieve u aan dit voorstel te houden. Gebruik ook liefst een aparte stick enkel voor de selectie Best of West. Ook zullen telkens de beste foto's nadien worden besproken qua techniek en inhoud. Karyole feest in Hondschoote Op zaterdag 2 en zondag 3 september gaan de Karyole feesten door in Hondschoote. Heel veel mogelijkheden om aan straatfotografie te doen. Werkvergaderingen tot juni 2018 Maandag 4 en 18 september Maandag 5 en 19 februari Maandag oktober Maandag 5 en19 maart Maandag 13 en 27 november Maandag 2, 16 en 30 april Maandag 11 december Maandag 14 en 28 mei Maandag 8 en 22 januari Maandag 11 en 25 juni Er zijn dus 21 vergaderingen gepland.

8 Herbergen in de Westhoek in Alveringem De tentoonstelling loopt nog tot 29 oktober in het Mout & Brouwhuis de Snoek, Fortem 40 te Alveringem. Na het einde van de tentoonstelling kunnen de foto's en kaders worden opgehaald. De prijsuitreiking is op zaterdag 7 oktober om 15 u. in het Mout & Brouwhuis. De deelnemers worden per mail verwittigd. Fotonale Brugge 2017 Het thema voor de fotonale Brugge 2017 is Spel en is zo breed mogelijk te interpreteren. Er mogen maximaal 3 foto's (digitaal) worden ingestuurd. min.3000 x 2000 px. Foto's via CD-rom of WeTransfer door te sturen naar Fotonale Brugge 2017-Cultuurcentrum Brugge, Sint-Jakobsstraat 20, 8000 Brugge. of fotonale@brugge.be Deelname is gratis en de bestandsnaam mogen geen naam dragen, enkel titel. Inschrijvingsformulier te verkrijgen op de site Fotonale Brugge Prijzen: 1ste prijs. 750 euro-2de prijs 500 euro, 3de prijs 250 euro. Deadline 1 oktober.

9 Bijdrage clubkaarten 2017 Een clubkaart voor het werkjaar komt op 20 euro; ingaande vanaf september 2017 tot juni Nieuwe leden die gedurende het lopend werkjaar tot de club toetreden kunnen eerst enkele vergaderingen gratis bijwonen; als ze daarna definitief tot de club toetreden zal het lidgeld vereffend worden. Programma WVFD 2018 Het uitvoerig programma (Infoflash WVFD) werd reeds eerder naar iedereen doorgestuurd. In het kort nog de voornaamste zaken op een rijtje. Maart Ledenvergadering - activiteit. Mei Uiterste inzenddatum thema Verlaten Dit is dezelfde werkwijze als 'de mens' en 'puur natuur' van 2017: een thema elektronisch doorsturen -gratis-met commentaar van de jury terug naar auteurs. Jaar nadien als wedstrijd. Juni 2018 Themawedstrijden Klassieke thema's: natuur-journalisme-travel-portret/modellen. Uiterste inzenddatum is 15 juni, jurering 30 juni, notificatie 15 juli Uitslag wordt meegedeeld maar prijsuitreiking zal samen met Themawedstrijd De mens en puur natuur plaatsvinden in oktober September 2018 Themawedstrijd De mens en puur natuur Uiterste inzenddatum 14 september, jurering 28 september, notificatie 10 oktober Oktober oktober: proclamatie themawedstrijden + tentoonstelling. December december uiterste inzenddatum thema Tegenstellingen -uitleg zie thema 'verlaten'.

10 Een uitnodiging voor de club voor de galaprojectie van Best of West te Avelgem.

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november Beste clubleden, Opnieuw aangekomen aan het laatste programma van dit jaar. Een jaar waar we aan heel wat projecten hebben deelgenomen en onze club in de kijker gezet. Ook behaalden diverse leden mooie

Nadere informatie

Programma januari-februari 2018

Programma januari-februari 2018 Programma januari-februari 2018 Beste clubleden, Een nieuw jaar is ingezet met nieuwe verwachtingen, nieuwe projecten, nieuwe doelstellingen die we proberen in te vullen of na te streven. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

Koninklijke fotoclub Westhoek

Koninklijke fotoclub Westhoek Koninklijke fotoclub Westhoek Veurne, 61e jg 2019 Programma maart-april 2019 Maandag 4 maart -Studio-portret shoot. -Er wordt gewerkt in twee studio's waaronder één met zwarte achtergrond. Ditmaal zullen

Nadere informatie

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden,

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden, Beste clubleden en fotovrienden, 63ste jg.2018 Maandag 14 mei -Woordje van de voorzitter -Inleveren foto's voor thema 'verlaten'. (zie verder in programma) 8 digitale beelden aan 1080 px opstaande (verticale)

Nadere informatie

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne Programma maart-april 2018 Beste clubleden, Na uiteindelijk nog wat koude winterdagen zijn we inmiddels beland aan de maand maart die ons hopelijk wat meer zon zal schenken. Alhoewel dit nog een behoorlijk

Nadere informatie

Maandag 1 mei is er geen vergadering!

Maandag 1 mei is er geen vergadering! Beste clubleden, We zijn opnieuw op het einde gekomen van ons 61ste werkjaar. Een jaar waar we heel wat nieuwe leden mochten verwelkomen waar we genoten van hun mooi werk. Het hoogtepunt van dit werkjaar

Nadere informatie

Beste clubleden en sympathisanten,

Beste clubleden en sympathisanten, Beste clubleden en sympathisanten, Na een wat wisselvallige zomer starten we ons nieuw werkjaar op maandag 5 september. Na heel wat activiteiten in het voorbije werkjaar hopen we op hetzelfde stramien

Nadere informatie

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk.

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk. Programma mei-juni 2019 Veurne, 62e jg. 2019 Maandag 13 mei -Woordje voorzitter. -Fotokaders: afhandelen fotokaders-huur-verkoop-passe-partouts ea... -Programmaboekje-deelnemers en titels van de vier foto's.

Nadere informatie

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages.

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Beste clubleden, Hierbij het laatste programma voor dit jaar. Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Maandag 12 november -Woordje van de voorzitter.

Nadere informatie

Beste clubleden. Maandag 9 januari

Beste clubleden. Maandag 9 januari Beste clubleden De flessen staan gekoeld, de menu besproken en goedgekeurd de nieuwjaarskaarten met allerhande wensen verstuurd en ons lijstje met vele goede voornemens bovengehaald wat we volgend jaar

Nadere informatie

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november Beste clubleden, We kunnen terugblikken op een geslaagd werkjaar. Het fotoproject huwelijksfoto s in Beauvoorde was een geslaagd evenement en kon op heel wat bijval rekenen. Ook de deelname aan diverse

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 kalender expressie Woensdag 12 december 2018 20u00 de Kerkewegel Projectie najaar uitstap Ieper. Projectie

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst 'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst Het deelnemingsformulier, vergezeld van de nodige bijlagen, moet ten laatste

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 door Ronny Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 kalender Woensdag 14 juni 2017 20u00 de

Nadere informatie

2de International ART Contest. 2 de International ART Contest 05/04/2017 > 12/04/2017

2de International ART Contest. 2 de International ART Contest 05/04/2017 > 12/04/2017 2de International ART Contest We hebben het genoegen u het 35 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 04/04/2017 > 16/04/2017 www.bifff.net evenals de 2 de International ART Contest

Nadere informatie

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 Vrijdag 4 oktober - Zondag 6 oktober 2019 De VZW "Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen" en de stad Genk organiseren voor de vijftiende keer de tweejaarlijkse

Nadere informatie

GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie.

GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie.be GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD foto Marko van der Steenhoven PERSBERICHT Antwerpen,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 92 Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

Flanders International Acro Cup 12 th - 14 th April 2019

Flanders International Acro Cup 12 th - 14 th April 2019 01. Algemene Informatie Ambitious Pro Gymnastics (APG) nodigt jullie uit voor deelname aan de 2019 Deze wedstrijd wordt georganiseerd van 12 tot 14 april 2019 in Sporthal De Vrijhals te Breendonk, Puurs.

Nadere informatie

1 ste Internationaal kortfilmfestival Beveren. Met dank aan onze sponsors

1 ste Internationaal kortfilmfestival Beveren. Met dank aan onze sponsors 1 ste Internationaal kortfilmfestival Beveren Met dank aan onze sponsors TER ATTENTIE VAN DE FILMCLUBS EN HUN LEDEN. DE AMATEUR CINEASTEN DIE NOG WENSEN DEEL TE NEMEN AAN DE BATTLE OF THE CLUBS KUNNEN

Nadere informatie

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Algemeen: Organisatie Initiatiefnemer van de Fidias Award is het AiNB, de beroepsvereniging van Interieurarchitecten van België en zijn partners. Doelstellingen De

Nadere informatie

1 st International ART Contest

1 st International ART Contest 1 st International ART Contest We hebben het genoegen u het 34 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 29/03/2016 > 10/04/2016 www.bifff.net evenals de 1 st International ART Contest

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

Studenten Magazine Print Award academiejaar De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen

Studenten Magazine Print Award academiejaar De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen Studenten Magazine Print Award academiejaar 2013-2014 De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen STAP 1 Ontwerp een advertentie die beantwoordt aan het reglement en de briefing. Werk rond en

Nadere informatie

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan.

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan. 1. Voorwoord Beste leden, Wat is er kostbaarder dan een goede gezondheid? Niets kan daar aan tippen, tenzij goede vrienden en een onvoorwaardelijke vriendschap, liefde, heel veel liefde, genegenheid en

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 ORGANISATOR Deze fototentoonstelling is een initiatief van de vzw Toerisme en SpoorPatrimonium - Le Chemin de Fer du Bocq waarvan de maatschappelijke zetel zich te 7000 Bergen,

Nadere informatie

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS 20 ste schapen-en geitenhappening VHGS Keuring van CAE- of zwoegervrije dieren op zat. 29 aug. 2015 en voor dieren zonder attest op zond.30 aug. 2015 met tentoonstelling van bijzondere schapen- en geitenrassen

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift januari 2019 Nr. 1271 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Jean-Luc Aerts In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN

PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN KALENDER 23.06.14 : Deadline project 15.07.14 : Preselectie en interview met

Nadere informatie

Programma uitleg FC

Programma uitleg FC Programma uitleg FC80 2018 26 juni 2018: Camera, lens, filter bespreking in Brinkhoeve Uitleg van diverse camera systemen, zoals full frame, crop factor, systeem camera s. Onderwerpen die aan bod zullen

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Een goed afscheid helpt je verder Inleiding Yarden is ontstaan na een fusie van twee grote verenigingen in 2001, te weten de Nederlandse Uitvaart en Verzekerings

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène 2012-2013. VERSLAG vergadering eindjury - maandag 4 februari 2013 BELANGRIJK

Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène 2012-2013. VERSLAG vergadering eindjury - maandag 4 februari 2013 BELANGRIJK Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène 2012-2013 Gemeentelijke 12-13 JURY en ARSEN verslag vergad VERSLAG vergadering eindjury - maandag 4 februari 2013 BELANGRIJK Vergeet a.u.b. niet het strookje

Nadere informatie

38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018

38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: freddy 38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 9 mei 2018-20u00-de Kerkewegel Jurering jaarthema

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2016 Nr. 1252 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT Yasmina Besseghir In dit nummer 2 Activiteiten van onze

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 80 jaar Blandia 80 jaar Blandia foto: Rika 38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 14 februari-20u00-de Kerkewegel

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène VERSLAG vergadering eindjury - maandag 6 februari 2012 BELANGRIJK

Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène VERSLAG vergadering eindjury - maandag 6 februari 2012 BELANGRIJK Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène 2011-2012 Gemeentelijke 11-12 JURY en ARSEN verslag vergad VERSLAG vergadering eindjury - maandag 6 februari 2012 BELANGRIJK Vergeet a.u.b. niet het strookje

Nadere informatie

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams Brabant - Brussel.

Nadere informatie

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT.

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT. 11 x 11 STOET/affiche 2013/1 Herenthoutse Karnavalvereniging PEER STOET v. z. w. mij. zetel Kloosterstraat 1 B 2270 HERENTHOUT www.peerstoet.be secretariaat: Verbistlaan 3-2270 Herenthout 014/51.34.79.-

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR januari 2018 01 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten CON COR DIA concours 2013 KUNST WEDSTRIJD JONG TALENT (inzendingen voor 22 september 2013) BELGIE / NEDERLAND www.comsa.be info: www.concordia.be - www.concordiadekeizer.nl Voor het reglement en de inzendingen

Nadere informatie

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS YARDEN AFSCHEIDSPRIJS DEELNAMEREGLEMENT 2017 Inhoudsopgave Maatschappelijke betrokkenheid... 3 Yarden Afscheidsprijs... 3 Criteria deelname... 3 De Publieksjury... 4 De Vakjury... 4 Deelname- en wedstrijdvoorwaarden...

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Verslag ledenvergadering 16 Maart 2017 Aanwezig 16 leden en Lia van Herle Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Lezing landschapsfotografie Crazy Galleries Openluchttentoonstelling Contrast

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de levering van reproducties van collectie-items van het KMMA Tervuren

Algemene voorwaarden voor de levering van reproducties van collectie-items van het KMMA Tervuren Algemene voorwaarden voor de levering van reproducties van collectie-items van het KMMA Tervuren Koninklijk Museum voor Midden-Afrika Departement Culturele Antropologie en Geschiedenis Afdeling Collectie-

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 17 November 2016

Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Aanwezig 17 leden en een aspirant lid Noel Bonné Verontschuldigd Rob en Denise AGENDA Tentoonstelling Gemeentehuis Toekomst CvB en VLF Tips voor trips Achter de

Nadere informatie

Version b REGLEMENT DANCE STARS

Version b REGLEMENT DANCE STARS REGLEMENT DANCE STARS We willen de dansers een platform geven, waar ze hun creativiteit kunnen uiten. Of dit nu in Jazz, Klassiek, Modern, Showdance of enige andere vorm is. Dancestars is voor alle niveaus

Nadere informatie

Inschrijving De foto Gedragscode

Inschrijving De foto Gedragscode Inschrijving Elke deelnemer aan de fotowedstrijd dient op de actiesite mvsacava.com/addlife zijn/haar foto te uploaden, te vertellen waarom het zijn/haar zomermoment is, de foto te delen op minstens één

Nadere informatie

10de jaargang nr 2 februari 2015

10de jaargang nr 2 februari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 2 februari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

agenda voor het nieuwe seizoen

agenda voor het nieuwe seizoen Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2014 agenda voor het nieuwe seizoen e foto (uit een serie van 5) van Sylvia Bökkerink, 1 prijs Foto Regionaal 2014 Komende wedstrijden Twente on line De eerstvolgende

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest Hoofdstuk : Bepalingen per Gewest GEWEST ANTWERPEN ART. 1 Voor de tornooien tijdens het zomerseizoen van week 1 tot week 8, heeft elke club, na goedkeuring van het gewestelijk comité, het recht om tornooien

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Starters Individueel. (voorheen ZK)

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Starters Individueel. (voorheen ZK) Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Videografie Starters Individueel (voorheen ZK) I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie Starters (ONKVSTARTERS) wordt door de

Nadere informatie

DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be

DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be Onder de auspiciën van de Commissie Muziek van de Rotary Club de Bruxelles Met de steun van PIANOS HANLET MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL Sessie 2015 PIANO www.xavierswolfs.com DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be

Nadere informatie

10de jaargang nr 1 januari 2015

10de jaargang nr 1 januari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 1 januari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Handicap: een zaak van mensenrechten

Handicap: een zaak van mensenrechten Koningsstraat 136, 1000 Brussel 2 de cartoonwedstrijd Handicap: een zaak van mensenrechten Wedstrijdreglement De cartoonwedstrijd is een initiatief van Gelijke Rechten voor Iedereen met een handicap (GRIP

Nadere informatie

Reglement FMDV (2013)

Reglement FMDV (2013) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement FMDV (2013) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden van

Nadere informatie

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW Klik op het logo hiernaast voor de resultaten senior tijdens de WK 2016 in Rotterdam Klik op het logo voor de uitslagen Voorzitter van de jury: Patrick Rombaut Belgische kamprechter: Jean-Pierre Follet

Nadere informatie

Focus Flits 65/3 65/3

Focus Flits 65/3 65/3 65/3 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is van Corluy Leo. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com voor opname in een

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift april 2019 Nr. 1274 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Mauricette Duverger In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden gezocht 3 Activiteiten van onze

Nadere informatie

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

3 6 ste jaargang nummer 355 okt 2016

3 6 ste jaargang nummer 355 okt 2016 Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Pieter 3 6 ste jaargang nummer 355 okt 2016 kalender Jaarthema onderweg Woensdag 5 oktober 2016 Bezoek aan de fototentoonstelling in cultuurcentrum

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

BULSKAMPVELD 2012. de leden van de smedersgilde stellen tentoon PROJECT BALUSTRADE TENTOONSTELLING

BULSKAMPVELD 2012. de leden van de smedersgilde stellen tentoon PROJECT BALUSTRADE TENTOONSTELLING BULSKAMPVELD 2012 de leden van de smedersgilde stellen tentoon Zoals je waarschijnlijk al weet via het artikel in de Klinknagel is er in juli en augusus een tentoonstelling van onze smedersgilde te Bulskampveld,

Nadere informatie

ZGEEL 2 daagse internationale zwemmeeting

ZGEEL 2 daagse internationale zwemmeeting Uitnodiging: ZwemclubGeelnodigtuenuwzwemmersuitop: 5 ZGEEL 2 daagse internationalezwemmeeting Wanneer: Waar: Bijkomeninfo: zaterdag23enzondag24februari2013 StelijkoverktzwembadvanstadGeel, Fehrenbachstraat26Ate2440Geel.

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018 BELBRIEF maart 2018 ZWEMMEN VOOR L1 EN L4 Vrijdag 2 maart De laatste zwemles van dit schooljaar. Zwembad Wezenberg sluit tot eind augustus wegens renovatiewerken. PRAKTISCHE WEETJES NOTEER ALVAST IN UW

Nadere informatie

KEUNSTKRITE FOTOWEDSTRIJD 2018

KEUNSTKRITE FOTOWEDSTRIJD 2018 KEUNSTKRITE FOTOWEDSTRIJD 2018 Uitgangspunten De Keunstkrite Fotowedstrijd is een wedstrijd voor amateurfotografen uit het noorden van het land. De fotowedstrijd staat open voor deelname van elke foto

Nadere informatie

Emotion Ailes - Reglement Aves fotowedstrijd 2017

Emotion Ailes - Reglement Aves fotowedstrijd 2017 Emotion Ailes - Reglement Aves fotowedstrijd 2017 Vogels leren kennen, beschermen en in liefde houden: dit zijn de bedoelingen van Aves-Natagora. Deze wedstrijd is door deze princiepen gedreven. Dit is

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van

Nadere informatie

ZGEEL 2- daagse internationale zwemmeeting

ZGEEL 2- daagse internationale zwemmeeting Uitnodiging : Zwemclub Geel nodigt u en uw zwemmers uit op : 6 ZGEEL 2- daagse internationale zwemmeeting Wanneer: Waar: Bijkomen info: zaterdag 15 en zondag 16 februari 2014 Stelijk overkt zwembad van

Nadere informatie

7 de ZGEEL 2-daagse internationale zwemmeeting

7 de ZGEEL 2-daagse internationale zwemmeeting Uitnodiging : Zwemclub Geel nodigt u en uw zwemmers uit op de : 7 de ZGEEL 2-daagse internationale zwemmeeting Wanneer: zaterdag 14 en zondag 15 februari 2015 Waar: Stedelijk overdekt zwembad van de stad

Nadere informatie

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 01. Foto van de maand ZOMER met als thema ZOMERS ETEN EN DRINKEN. Aanvullende info Foto van de maand : 1. Foto maken in de hoogste resolutie (beste camerastand). 2. In

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018

18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018 18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018 WEDSTRIJDREGLEMENT Het «Iselp» en het «Centre du Film sur l Art» nodigen u uit om deel te nemen aan het 18e BAFF - Brussels Art Film Festival,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 van 2016

Nieuwsbrief 5 van 2016 Nieuwsbrief 5 van 2016 Beste modeltreinliefhebber, In onze 2 vorige nieuwsbrieven hebben we de aandacht gevestigd op de door ons gegeven cursussen en workshops, dit willen we nu graag gaan afronden. We

Nadere informatie

Reglement OPEN M 2019

Reglement OPEN M 2019 Reglement OPEN M 2019 De tentoonstelling OPEN M nodigt kunstenaars uit om hun werk te presenteren aan een jury en te tonen in M Museum Leuven. De tentoonstelling OPEN M loopt van 24 mei 2019 tot en met

Nadere informatie

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober 1 19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september 2018 Broodway 2018 30 september & 1-2-3 oktober Thema: Bewegen Bewegen in de zin van vrijheid om een sierstuk te creëren. Eveneens de bewegingsvrijheid

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Onder de Hoge Bescherming van PrinsAmaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Session Viool Altviool Cello - Contrabas

Onder de Hoge Bescherming van PrinsAmaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Session Viool Altviool Cello - Contrabas Onder de Hoge Bescherming van PrinsAmaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL Session 2018 Viool Altviool Cello - Contrabas Onder de auspiciën van de Commissie Muziek van Rotary Club de Bruxelles Met de

Nadere informatie

Focus Flits 66/4 66/4

Focus Flits 66/4 66/4 66/4 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is van Eddy Gebruers. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com voor opname in

Nadere informatie

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E 1 maart 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. Sport Vereent Utrecht Algemene wedstrijd gegevens Organisatie:

Nadere informatie

Ilse Baay en Fotografie

Ilse Baay en Fotografie Ilse Baay en Fotografie Erg leuk om u een gedeelte van mijn werk te laten zien dat ik zoal gemaakt heb de laatste tijd al zal natuurlijk niet alles te zien zijn op deze expositie bij Sanquin. Ik ben in

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 1. Deelnemingsvoorwaarden Artikel 1 De ingezonden AV-productie moet aan de volgende voorwaarden voldoen: 1. De film dateert uit 2009 of later. 2. De taal van de film is Nederlands,

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen Dit is wellicht de eenvoudigste

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Achterban overleg 2018 Turnen Dames. Gelderland Midden

Achterban overleg 2018 Turnen Dames. Gelderland Midden Achterban overleg 2018 Turnen Dames Gelderland Midden Agenda 1. Opening 2. Communicatie KNGU LTC - DTC s - Rayons 3. AVP -AVG 4. Evaluatie seizoen 2017-2018 4 e -6 e divisie 5. Harmonisering 6. Enquête

Nadere informatie

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA Reglement Erfgoed filmfestival 2019 1. Art.1 Organisator Het Mechelse Ciné- en Videoclub (Mecina) met zetel te 2800 Mechelen, Veemarkt 35, organiseert met de steun van PROVAC,BREEDBEELD en VAC een Erfgoed

Nadere informatie

Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST

Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST INTRO No furniture so charming as books, verkondigde de Engelse schrijver Sydney Smith twee eeuwen geleden. Boeken hebben we in de Koninklijke Bibliotheek

Nadere informatie