Beste clubleden. Maandag 9 januari

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste clubleden. Maandag 9 januari"

Transcriptie

1 Beste clubleden De flessen staan gekoeld, de menu besproken en goedgekeurd de nieuwjaarskaarten met allerhande wensen verstuurd en ons lijstje met vele goede voornemens bovengehaald wat we volgend jaar zeker willen doen. Een nieuw jaar wordt straks opgestart, weer en jaartje ouder en wijzer. Dit jaar was een boerejaar wat betreft onze resultaten in allerhande wedstrijden. De beste club in Westfoto in de discipline foto's op papier, laureaat in Best of West (themawedstrijden) in de sectie foto speciale onderwerpen, en zelfs laureaat bij de digitale inzending speciale onderwerpen. Wij worden stilaan echte specialisten in die thema's. Diverse leden behaalden hun eerste medailles en diploma's of oorkonden. Ja, we hebben onze club op de kaart gezet als een goed werkende ploeg. Sommige leden die om een of andere reden hebben afgehaakt zullen bijna spijt hebben dat zij niet meer deel uit maken van onze ploeg goed werkende fotografen. Ook dit jaar staat er heel wat op het programma. Denk maar aan onze twee jaarlijkse fototentoonstelling gedurende het Pinksterweekend van 2 juni. Ook zullen we opnieuw deel nemen aan de provinciale wedstrijden ditmaal echter in een hernieuwde vorm. Momenteel is hierover echter tot op heden nog niets vernomen. Het CvB lanceert ook een nieuwe federale wedstrijd, waarover je verder in het programma meer info vindt. Dit enkel voor leden met een CvB kaart. Maandag 9 januari -Verwelkoming door de voorzitter. -Terugbezorgen kaders en ontkaderen foto's van Toeren en Loeren. -Vraag naar interesse voor gezamelijke aankoop passe-partouts. (cfr. Luc Corneillie) -Nieuwjaarsdrink met een natje en een droogje. -Vooruitzichten voor Maandag 23 januari -Verwelkoming door de voorzitter -Best of West (Top 5)en kiezen foto van de maand. (D) -Clubwedstrijd relatie mens-dier (8 foto's per lid) mogen tevens meegebracht worden. (zie verder in programma) -Voorstellen van affiche voor tentoonstelling (verdere info in het programma) -Eigen werk.

2 Maandag 6 februari -Woordje van de voorzitter. -Foto's van clubwedstrijd relatie mens-dier. -Flitstechniek: reportage flitsers en hun toepassingen. -CvB Photo Award: info over deze nieuwe wedstrijd. -Vrij werk Bestuursvergadering op woensdag op 6 februari om 19 u 30 Maandag 20 februari -Woordje van de voorzitter. -Best of West (5 foto's -E-) -Inleveren van foto's en digitale beelden voor deelname aan CvB Photo Award. Eerste reeks moet binnen tegen 15 maart. (zie info verder in het programma) Laatste inlevering op maandag 6 maart. (enkel leden met CvB kaart!) -Eigen werk Maandag 27 februari: studioavond leden die hieraan willen deelnemen. Westfoto-Westdigitaal proclamatie te Eernegem in november. De resultaten en de catalogus werden eerder reeds doorgestuurd naar de leden. Willy met de trofee voor de beste clubinzending foto, en Ludo met de trofee de Witte Beer als algemeen laureaat foto.

3 Best of West proclamatie te Ieper (Thema-wedstrijden) Hierbij nog de (prachtige) uitslag van de themawedstrijden Best of West. Trofee voor de beste club in de afdeling foto speciale onderwerpen. Trofee voor de beste club in de afdeling geprojecteerde beelden speciale onderwerpen. Médaille van de Vlaamse overheid in speciale onderwerpen: Etienne Ocquet Médaille van het provinciebestuur West-Vlaanderen in klassieke thema's: Ludo Tyteca Médaille van het provinciebestuur West-Vlaanderen in speciale onderwerpen: Marleen Blieck Medaille van het provinciebestuur West-Vlaanderen bij geprojecteerde beelden SO: Willy Meerschaert. Gouden médaille van het WVFD in de afdeling speciale onderwerpen: Ludo Tyteca Zilveren médaille van het WVFD in de afdeling speciale onderwerpen: Christian Vanmeerbeeck Zilveren médaille van het WVFD bij geprojecteerde beelden SO: Ludo Tyteca Best of show afdeling foto 'feestelijkheden': Etienne Ocquet Best of show afdeling foto 'straatfotografie': Els Tembuyzer Best of show afdeling geprojecteerde beelden 'productfotografie': Luc Corneillie. GEPRIMEERDE FOTO KLASSIEKE THEMA'S -Marleen Blieck 2 -Etienne Ocquet 2 -Ludo Tyteca 3 GEPRIMEERDE FOTO'S SPECIALE ONDERWERPEN -Marleen Blieck 4 -Yvette Maurissen 2 -Willy Meerschaert 2 -Etienne Ocquet 7 -Els Tembuyzer 1 -Ludo Tyteca 3 -Christian Vanmeerbeeck 1 -Luc Warreyn 1 GEPRIMEERDE GEPROJECTEERDE BEELDEN KLASIEKE THEMA'S -Luc Corneillie 1 -Willy Meerschaert 1 -Etienne Ocquet 1 GEPRIMEERDE GEPROJECTEERDE BEELDEN SPECIALE ONDERWERPEN -Marleen Blieck 2 -Luc Corneillie 1 -Willy Meerschaert 3 -Greta Raymaekers 1 -Ludo Tyteca 1 -Eddy Volkaert 1

4

5 Clubwedstrijd relatie mens dier Het thema voor de clubwedstrijd is relatie mens-dier. Er mogen 8 digitale beelden ingestuurd worden die dit thema weergeven. De relatie met de mens moet duidelijk zichtbaar zijn. De jurering gaat door in april-mei door een bevriende fotoclub. De bestandsnaam bevat enkel de titel van het beeld, genummerd van 1 tot 8. vb. Grote schoonmaak-01- (geen familienaam als bestandsnaam) Resolutie 1080 px. opstaande (verticale) zijde aan 300 dpi. De beelden mogen geregeld meegebracht worden voor projectie. Evaluatie Toeren en Loeren Heel wat lovende reacties ontvangen van onze tentoonstelling in de stadsbibliotheek n.a.v. Toeren en Loeren Er verscheen een artikel in de Krant van West-Vlaanderen van 16 december over onze fotoclub. Hopelijk kunnen we zo enkele nieuwe leden warm maken voor onze fotoclub.

6 Foto Krant van West-Vlaanderen (artikel verder in het programma) Clubuitstap naar Brugge Met 9 clubleden trokken we met de trein naar Brugge. Het weer was herfstig wat mooie beelden opleverde. Na een lekker middagmaal werd nog wat gefotografeerd op en rond de markt. Ook werden foto's genomen op de rommelmarkt aan de vismarkt. Toen we terug naar het station stapten werden we vergast op een flinke regenbui. Een warme koffie en terug de trein op. Al bij al een prettige uitstap! Suggesties voor volgende uitstappen altijd welkom en liefs met wat meer deelnemers.

7 Clubetentje in de Maretak Met 14 leden namen we deel aan ons clubetentje op vrijdag 9 december in het restaurant De Maretak te Adinkerke-De Panne. Na een deugddoend aperitiefje werden de beentjes onder de tafel gestoken voor een heerlijk maandmenu. Nadien werd nog wat nagekaart, uiteraard over het succesvolle fotojaar. Marleen gaf nog een 'tourné général' omdat ze die dag jarig was! Nogmaals proficiat!

8 Project van St-Vincentius Veurne Gezocht 'schrievers van riemelarieën en portrettetrekkers' Naar aanleiding van 150 jaar Vincentius Genootschap te Veurne wordt een poëzie- en fotowedstrijd ingericht. De opdracht van de wedstrijd is: Stuur ons een gedicht over Veurne met een link naar liefde, vriendschap, genegenheid, kameraadschap, relatie, toewijding, verwantschap affectie... Stuur ons een foto in die genomen werd op het grondgebied van Veurne en waar herkenbare elementen van de stad op de foto te zien zijn samen met mensen. Dezelfde thema's als bij de poëzie wedstrijd. Meer over dit project en het reglement zijn te vinden op de site. Herbergen in de Westhoek De fotowedstrijd loopt tot 1 mei Het volledige reglement en inschrijving formulier zijn te vinden op de site van het Mout-en Brouwhuis de Snoek te Fortem-Alveringem.

9 Fotowedstrijd Natuur in Beeld 2.0 Het Duinenhuis organiseert voor de tweede maal de fotowedstrijd Natuur in Beeld. De inzendtermijn loopt van 1 december tot 31 mei Deelnemen kan in vijf categorieën. Je kan max. 5 foto's per categorie indienen.mens en natuur-macro-natuurlijk Koksijde-wild van dieren en wereldwijd. Foto's bezorgen via of aan het duinenhuis@koksijde.be Org.Duinenhuis i.s.m. Westhoek Academie Koksijde, Natuurpunt Westkust en vzw De Kerkuil. Project woonzorgcentrum St-Bernardus. Wij hebben beslist om hieraan mee te werken. Verdere gegevens volgen in de vergaderingen. Het moeten hedendaagse foto's zijn van De Panne. Activiteiten kalender op de website. Indien er activiteiten of evenementen in de regio plaatsvinden mogen deze mij steeds doorgestuurd worden. Ik plaats ze dan in de kalender. De Highland winter games en de slee honden race zijn reeds opgenomen. Raadpleeg regelmatig de kalender voor allerhande activiteiten. Ontwerpen van affiche voor tentoonstelling Er wordt gevraagd een overzichtelijke en in het oog springende affiche te ontwerpen. Liefst een afbeelding die verband houdt met de Westhoek. Kies een goed leesbaar lettertype dat contrasteert met de affiche. Formaat A3-horizontaal Tekst: Fototentoonstelling Koninklijke fotoclub Westhoek zaterdag 3 juni van 14 tot 18 u zondag 4 juni van 10 tot 12 u en van 14 tot 18 u maandag 5 juni van 09 tot 18 u Spaans Paviljoen, Ooststraat 2, Veurne Gratis toegang. Onderaan dient er een plaats te worden voorzien voor een aantal sponsors.(max 10) Een voorstel van Etienne is om een aantal kleine foto's bovenaan en opzij te plaatsen, zoals we zagen op de flyer van Lydiac Lichtervelde. Ook voor het programma (boekje) dient een ontwerp gemaakt te worden. Hier dient echter geen locatie en gratis toegang vermeld te worden. Geen haast echter, we hebben nog ruim tijd genoeg! De diverse ontwerpen zullen we verzamelen in een aparte map Expo 2017 In april wordt de uit eindelijke keuze vastgelegd voor ontwerp. Voor de montage die Willy zal maken zullen we kunnen gebruik maken van onze Best of West digitale beelden waarvan we maandelijks twee beelden primeren, eventueel aangevuld met andere beelden naargelang het aanbod.

10 Praktische informatie voor de wedstrijd CvB Photo Awards 2017 Nieuwe wedstrijd die de federale CvB wedstrijden vervangt. Enkel voor leden met CvB kaart. Over de wedstrijden van het WVFD (Westfoto-Westdigitaal en Best of West) is momenteel nog niets geweten. CvB Photo Awards 2017 omvat twee wedstrijden (in de lente en in de herfst) in de volgende disciplines: Foto s op papier (4 zwart/wit foto s of 4 kleurenfoto s of een mix van 4 foto s per reeks en per auteur). Formaat foto s: 30 x 40 cm. Geprojecteerde digitale beelden (4 digitale beelden per reeks en per auteur) Sluitingsdatum lentewedstrijd: 15 maart 2017 Thema: Vrij Sluitingsdatum herfstwedstrijd: 1 oktober 2017 Thema: Licht omvat één wedstrijd (in de herfst) in de volgende discipline: Fotoreeksen M/CP (2 fotoreeksen van min. 3 foto s tot max. 5 foto s per auteur) Sluitingsdatum: 1 oktober 2017 Thema: Vrij Formaat foto s van de fotoreeksen: vrij (maximaal 70 cm langste zijde). Alleen een elektronisch inschrijvingsformulier voor alle wedstrijden en disciplines toegelaten via het volgende adres: wedstrijd@beeldexpressie.be Foto s op papier komen binnen via de provinciale verantwoordelijken, de digitale beelden per club via WeTransfer op wedstrijd@beeldexpressie.be West-Vlaanderen: Caroline Duhayon, Burchtstraat 1 A, 8900 Ieper, 057/ of wvfd@telenet.be Alle niet-aanvaarde werken gaan samen met de clubuitslag terug naar de deelnemende clubs of auteurs via de provinciale verantwoordelijken. De uitslagen aanvaarde werken, clubklassement, individuele rangschikking gaan via naar elke club of auteur die heeft deelgenomen via het adres van de zender van de elektronische inschrijvingsformulieren.

11 Artikel uit de Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 16 december.

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november Beste clubleden, We kunnen terugblikken op een geslaagd werkjaar. Het fotoproject huwelijksfoto s in Beauvoorde was een geslaagd evenement en kon op heel wat bijval rekenen. Ook de deelname aan diverse

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

Koninklijke fotoclub Westhoek

Koninklijke fotoclub Westhoek Koninklijke fotoclub Westhoek Veurne, 61e jg 2019 Programma maart-april 2019 Maandag 4 maart -Studio-portret shoot. -Er wordt gewerkt in twee studio's waaronder één met zwarte achtergrond. Ditmaal zullen

Nadere informatie

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november Beste clubleden, Opnieuw aangekomen aan het laatste programma van dit jaar. Een jaar waar we aan heel wat projecten hebben deelgenomen en onze club in de kijker gezet. Ook behaalden diverse leden mooie

Nadere informatie

Beste clubleden en sympathisanten,

Beste clubleden en sympathisanten, Beste clubleden en sympathisanten, Na een wat wisselvallige zomer starten we ons nieuw werkjaar op maandag 5 september. Na heel wat activiteiten in het voorbije werkjaar hopen we op hetzelfde stramien

Nadere informatie

Programma januari-februari 2018

Programma januari-februari 2018 Programma januari-februari 2018 Beste clubleden, Een nieuw jaar is ingezet met nieuwe verwachtingen, nieuwe projecten, nieuwe doelstellingen die we proberen in te vullen of na te streven. Een nieuw jaar

Nadere informatie

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk.

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk. Programma mei-juni 2019 Veurne, 62e jg. 2019 Maandag 13 mei -Woordje voorzitter. -Fotokaders: afhandelen fotokaders-huur-verkoop-passe-partouts ea... -Programmaboekje-deelnemers en titels van de vier foto's.

Nadere informatie

Maandag 1 mei is er geen vergadering!

Maandag 1 mei is er geen vergadering! Beste clubleden, We zijn opnieuw op het einde gekomen van ons 61ste werkjaar. Een jaar waar we heel wat nieuwe leden mochten verwelkomen waar we genoten van hun mooi werk. Het hoogtepunt van dit werkjaar

Nadere informatie

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden,

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden, Beste clubleden en fotovrienden, 63ste jg.2018 Maandag 14 mei -Woordje van de voorzitter -Inleveren foto's voor thema 'verlaten'. (zie verder in programma) 8 digitale beelden aan 1080 px opstaande (verticale)

Nadere informatie

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne Programma maart-april 2018 Beste clubleden, Na uiteindelijk nog wat koude winterdagen zijn we inmiddels beland aan de maand maart die ons hopelijk wat meer zon zal schenken. Alhoewel dit nog een behoorlijk

Nadere informatie

Veurne, 61st jg Beste clubleden,

Veurne, 61st jg Beste clubleden, Veurne, 61st jg. 2017 Beste clubleden, Na een typisch Belgische zomer met ups en downs kunnen we op maandag 4 september om 19 u 30 opnieuw starten met ons werkjaar. We hopen dat iedereen heel wat mooie

Nadere informatie

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages.

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Beste clubleden, Hierbij het laatste programma voor dit jaar. Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Maandag 12 november -Woordje van de voorzitter.

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN 1 COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE 25.6.2013 DISCIPLINE : FOTO --------------------------- REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN NATIONAAL SPOORFOTOSALON ---------------------------------------- Het nationaal

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 kalender expressie Woensdag 12 december 2018 20u00 de Kerkewegel Projectie najaar uitstap Ieper. Projectie

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen?

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? Verbond van Limburgse Fotokringen vzw 0011 0010 Hoe 1010 de 1101 werken 0001 merken 0100 1011en klaarmaken voor inzenden naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? 1. Digi: a.

Nadere informatie

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 door Ronny Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 kalender Woensdag 14 juni 2017 20u00 de

Nadere informatie

V L F N I E U W S B R I E F. S E P T E M B E R o n l i n e f o t o m a g a z i n e

V L F N I E U W S B R I E F. S E P T E M B E R o n l i n e f o t o m a g a z i n e V L F N I E U W S B R I E F S E P T E M B E R 2 0 1 8 o n l i n e f o t o m a g a z i n e Verbond van Limburgse Fotokringen vzw VLF KALENDER 5 OKTOBER 2018 20.30 u Zaal 3 GC TENTAKEL ZONHOVEN VLF LEDEN

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan.

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan. 1. Voorwoord Beste leden, Wat is er kostbaarder dan een goede gezondheid? Niets kan daar aan tippen, tenzij goede vrienden en een onvoorwaardelijke vriendschap, liefde, heel veel liefde, genegenheid en

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift januari 2019 Nr. 1271 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Jean-Luc Aerts In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR januari 2018 01 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift april 2019 Nr. 1274 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Mauricette Duverger In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden gezocht 3 Activiteiten van onze

Nadere informatie

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams Brabant - Brussel.

Nadere informatie

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen Regllementt ffottowedsttrriijjd 2019,, georrganiiseerrd doorr vzw Oostt-- Vllaamse Mollens,, iin samenwerrkiing mett Molla.. dd:: 27//04//2019 Doel en thema: Artikel 1 De fotowedstrijd is een onderdeel

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

Nr 3 2012 Aan de Clubbesturen van WVFD

Nr 3 2012 Aan de Clubbesturen van WVFD Nr 3 2012 Aan de Clubbesturen van WVFD Periodiek ledenblad van de West-Vlaamse Amateur Fotografen. 42 e jaargang nr3-2012. Verantwoordelijke uitgever: Vandenweghe Etienne Secretariaat: Burchtstraat 1a

Nadere informatie

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 80 jaar Blandia 80 jaar Blandia foto: Rika 38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 14 februari-20u00-de Kerkewegel

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

Donderdag 1 November Clubwedstrijd ( zie info in deze nieuwsbrief )

Donderdag 1 November Clubwedstrijd ( zie info in deze nieuwsbrief ) Beste VNF-Apeldoorn leden, We hebben een aantal leden die al sinds jaar en dag lid zijn van onze club. Onder hen is ook Geurt Besselink, hij is al heel lang aan onze club verbonden. Deze maand hebben we

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w. OVU-NIEUWSBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift september - oktober 2010 België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1009 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie

Nadere informatie

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst 'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst Het deelnemingsformulier, vergezeld van de nodige bijlagen, moet ten laatste

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR j a n u a r i 2 0 1 7 01 1 Nieuwjaar 2 3 4 5 6 7 8 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

INTERCLUB ALTIS HULSHOUT 2018 DMT TRA(I)

INTERCLUB ALTIS HULSHOUT 2018 DMT TRA(I) INTERCLUB ALTIS HULSHOUT 2018 TUM DMT TRA(I) Aan het bestuur Aan de trainers tumbling Aan de trainers trampoline Beste bestuur Beste trainers Op zaterdag 24 november en zondag 25 november 2018 vindt te

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2018 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2018 Nr. 1270 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Maxime Snick In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

11e jaargang nr 4 April 2016

11e jaargang nr 4 April 2016 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 11e jaargang nr 4 April 2016 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT.

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT. 11 x 11 STOET/affiche 2013/1 Herenthoutse Karnavalvereniging PEER STOET v. z. w. mij. zetel Kloosterstraat 1 B 2270 HERENTHOUT www.peerstoet.be secretariaat: Verbistlaan 3-2270 Herenthout 014/51.34.79.-

Nadere informatie

agenda voor het nieuwe seizoen

agenda voor het nieuwe seizoen Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2014 agenda voor het nieuwe seizoen e foto (uit een serie van 5) van Sylvia Bökkerink, 1 prijs Foto Regionaal 2014 Komende wedstrijden Twente on line De eerstvolgende

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2011 foto Edith Howard CURSUS FOTOBESPREKEN. Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente september 2011 Onze afdeling organiseert de komende winter in samenwerking met de

Nadere informatie

Focus Flits 66/2 66/2

Focus Flits 66/2 66/2 66/2 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is een bewerkte foto van Wim Corluy. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP

Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP Erkenning salons en beschermheerschap manifestaties CvB + BFF + FIAP 1. Algemene bepalingen 1.1 Onder Nationaal salon of Nationale projectie worden de salons verstaan waaraan kan deelgenomen worden door

Nadere informatie

Het Belgisch Kampioenschap de E.H.N. (Eau d Heure Nautique) te Cerfontaine.

Het Belgisch Kampioenschap de E.H.N. (Eau d Heure Nautique) te Cerfontaine. KONINKLIJKE BELGISCHE WATERSKI FEDERATIE v.z.w. FEDERATION ROYALE BELGE DE SKI NAUTIQUE a.s.b.l. Sociale zetel / Siège social: Jules Césarlaan 2, bus 1-1150 Brussel Secretariaat / Secrétariat: Bekersveld

Nadere informatie

11e jaargang nr 5 Mei 2016

11e jaargang nr 5 Mei 2016 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Pater Voordeckersstraat 9, 2280 GROBBENDONK www.fotogroepantwerpen.be 11e jaargang nr 5 Mei 2016 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website.

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website. Taakverdeling 2019 38 e Fotosalon Zie ook onze website www.visueel.be 1 Salondagen 2019 Vrijdag 1 november: open van 10.30 u tot 21 u Projecties reeks A: Projecties reeks B: 11 14 16 18 u 12 15 17 18.45

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF OVU-NIEUWSBRIEF Tijdschrift april 2012 (digitale versie) België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1204 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd 2015

Euregionale Fotowedstrijd 2015 Euregionale Fotowedstrijd In vindt een bijzondere editie van de Euregionale Fotowedstrijd plaats. De organisatoren van de tweejaarlijkse fotowedstrijd: de Fotobond afdeling Limburg, het Verbond van Limburgse

Nadere informatie

U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U MAART

U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U MAART 35 JEUGDTORNOOI U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U17 26 en 28 MAART 2016 35 JEUGDTORNOOI K SV LOPPEM R E G L E M E N T ART. 01 BENAMING VAN HET TORNOOI Het door K SV Loppem ( 6136 ) ingericht tornooi voor

Nadere informatie

10de jaargang nr 2 februari 2015

10de jaargang nr 2 februari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 2 februari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen 2019-2020 Artikel V1548 Elite jeugdkampioenschappen 1. Deelnemers 11. De ELITE jeugdkampioenschappen worden gespeeld door de clubs die uitkomen in de afdelingen

Nadere informatie

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

1. Voorwoord Beste leden,

1. Voorwoord Beste leden, 1. Voorwoord Beste leden, De lentewedstrijden komen er aan. We zijn verleden jaar wat terug gezakt en dat is niet omdat we over geen goede foto s beschikken, maar gewoon omdat we met te weinig van onze

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA mei 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Artgym Try-out Acrobatic Competition.

Artgym Try-out Acrobatic Competition. 1. Algemene informatie Artgym Try-out Acrobatic Competition Artgym nodigt u uit voor deelname aan de 3de editie van ATAC, Artgym Try-out Acrobatic Competition. Deze wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag

Nadere informatie

Deelname van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2005 & 2004): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd

Deelname van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2005 & 2004): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd 19 september 2014 Bijlagen : 1 VP INTERNATIONALE DRIEKAMP 2014 WEST-VLAANDEREN - OOST-VLAANDEREN ZEELAND WEDSTRIJDREGLEMENT De Internationale Driekamp West-Vlaanderen / Oost-Vlaanderen / Zeeland, georganiseerd

Nadere informatie

Deelneming van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2007 & 2006): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd

Deelneming van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2007 & 2006): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd 25 februari 2016 Bijlagen : 1 VP DRIEKAMP 2016 WEST-VLAANDEREN - OOST-VLAANDEREN ZEELAND WEDSTRIJDREGLEMENT De Driekamp West-Vlaanderen / Oost-Vlaanderen / Zeeland, georganiseerd door het Bestuur van de

Nadere informatie

U15 zaterdag 13 augustus 2016

U15 zaterdag 13 augustus 2016 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 13, 14 en 15/08/2016 8 v 8 U15 zaterdag 13 augustus 2016 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2016 Nr. 1252 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT Yasmina Besseghir In dit nummer 2 Activiteiten van onze

Nadere informatie

TIELT. Aanwezigheden: a) Provinciaal bestuur. b) Aanwezige leden Beheerraad VZL en Vlaamse Sportbesturen: 1. Ronny Buggenhout

TIELT. Aanwezigheden: a) Provinciaal bestuur. b) Aanwezige leden Beheerraad VZL en Vlaamse Sportbesturen: 1. Ronny Buggenhout K.B.Z.B./Vlaamse Zwemfederatie PROV. WEST-VLAANDEREN ONTWERPNOTULEN BESTUURSVERGADERING TIELT DD 03.07.2004 te Aanwezigheden: a) Provinciaal bestuur NAAM Aanwezig Verontsch Afwezig Van Raak Arni Vansemmertier

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. ALGEMENE BEPALINGEN A.1. PROVINCIALE SELECTIEWEDSTRIJD A.1.1. Inschrijving en wedstrijdverloop

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U APRIL

U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U APRIL 36 PAASTORNOOI U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U17 15 en 17 APRIL 2017 36 PAASTORNOOI K SV LOPPEM R E G L E M E N T ART. 01 BENAMING VAN HET TORNOOI Het door K SV Loppem ( 6136 ) ingericht tornooi voor

Nadere informatie

10de jaargang nr 1 januari 2015

10de jaargang nr 1 januari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 1 januari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

10de jaargang nr 6 Juni 2015

10de jaargang nr 6 Juni 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 6 Juni 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 15 de AKTIVA CUP Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 15 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Stijn Cuvelier, terug van weg geweest, slaagde erin om als D4 in zijn eerste wedstrijd reeds een C4 te kloppen! Wordt

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld

Nadere informatie

37ste jaargang nummer 367 dec 2017

37ste jaargang nummer 367 dec 2017 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: Joris 37ste jaargang nummer 367 dec 2017 kalender licht en schaduw Woensdag 13 december 2017-20u00-de Kerkewegel Compositie. Projectie

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik

Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik Bridgeclub Heusden Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni 2011. Aanwezig: BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik 1. De voorzitter, MDP, opent de

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 3 Artikel 2.2 Provinciaal kampioenschap... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 13 de AKTIVA CUP Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 13 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

Tekenkunst en grafiek

Tekenkunst en grafiek Gezocht: Aanstormend Artistiek Talent Tekenkunst en grafiek 2 9 s t e Prijs voor Beeldende Kunsten van de stad Harelbeke 2 0 1 1 Aanmelden vóór 24 februari 2011 Meer info op www. harelbeke.be/pbk - Afdeling

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren

Vlaamse actieve senioren Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren Nieuwsbrief nr 7 Mei 2016. Beste Vl@s vrienden, Begin mei en eindelijk is de lente in het land. Tijd om weer een aantal leuke en interessante uitstappen te plannen

Nadere informatie

Reglement FMDV (2013)

Reglement FMDV (2013) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement FMDV (2013) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden van

Nadere informatie

Focus Flits 65/3 65/3

Focus Flits 65/3 65/3 65/3 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is van Corluy Leo. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com voor opname in een

Nadere informatie

GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie.

GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie. GROENGRIJS is een fotoproject van het Centrum voor Beeldexpressie en Natuurpunt. Meer info: www.beeldexpressie.be GROEN NATUURFOTOGRAFIE IN DE STAD foto Marko van der Steenhoven PERSBERICHT Antwerpen,

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift mei 2018 Nr. 1265 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Leo Baekeland Fototentoonstelling 2018 Hedwig D Haeseleer In dit nummer 2 Activiteiten van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM.

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. NIEUWSBRIEF Dinsdag 03 april 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02 Prachtige resultaten voor onze tumblingafdeling

Nadere informatie

Focus Flits 67/4 67/4. 1 Verantwoordelijke uitgever: Henri Van Beneden Secretaris KFSA

Focus Flits 67/4 67/4. 1 Verantwoordelijke uitgever: Henri Van Beneden Secretaris KFSA 67/4 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is een flamingo, foto Henri Van Beneden.. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

1 ste Internationaal kortfilmfestival Beveren. Met dank aan onze sponsors

1 ste Internationaal kortfilmfestival Beveren. Met dank aan onze sponsors 1 ste Internationaal kortfilmfestival Beveren Met dank aan onze sponsors TER ATTENTIE VAN DE FILMCLUBS EN HUN LEDEN. DE AMATEUR CINEASTEN DIE NOG WENSEN DEEL TE NEMEN AAN DE BATTLE OF THE CLUBS KUNNEN

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Celebrating Friendship

Celebrating Friendship Celebrating Friendship Sportuitwisseling HTC Zwolle met HIK Harlev Denemarken Pinksterweekend: 2 t/m 5 juni 2017 Informatie voor sponsoren Achtergrond van de sportuitwisseling HTC (zie http://svhtc.nl/)

Nadere informatie

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website.

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website. el Taakverdeling 2018 37 e Fotosalon Zie ook onze website www.visueel.be 1 Salondagen 2018 Donderdag 1 november: open van 10.30 u tot 21 u Projecties reeks A: Projecties reeks B: 11 14 16 18 u 12 15 17

Nadere informatie