Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk"

Transcriptie

1 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

2 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

3 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

4 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

5 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

6 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

7 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

8 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

9 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

10 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

11 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

12 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd 2015

Euregionale Fotowedstrijd 2015 Euregionale Fotowedstrijd In vindt een bijzondere editie van de Euregionale Fotowedstrijd plaats. De organisatoren van de tweejaarlijkse fotowedstrijd: de Fotobond afdeling Limburg, het Verbond van Limburgse

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen Algemeen 1. WINDKRACHT is een fotowedstrijd georganiseerd door DELTA, Eneco, Scheldewind en Winvast, ter gelegenheid van de opening van het Windpark Kreekraksluis op 27 september 2013. 2. Het thema van

Nadere informatie

info@ziehierdemens.nl www.diaconaalplatformzwolle.nl

info@ziehierdemens.nl www.diaconaalplatformzwolle.nl Projectplan Zie de mens Diaconaal Platform Zwolle. 1. Gegevens Projectgroep Naam: e-mail: website Diaconaal Platform Zwolle info@ziehierdemens.nl www.diaconaalplatformzwolle.nl 2. Opdracht Tijdens de bestuursvergadering

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Inschrijving De foto Gedragscode

Inschrijving De foto Gedragscode Inschrijving Elke deelnemer aan de fotowedstrijd dient op de actiesite mvsacava.com/addlife zijn/haar foto te uploaden, te vertellen waarom het zijn/haar zomermoment is, de foto te delen op minstens één

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Cartoonwedstrijd reglement Maak een cartoon over Isaac Newton en win een reisje naar Londen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door Volkssterrenwacht MIRA vzw,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Artikel 1 Het gemeentebestuur wenst een logo dat aanspreekt en een goede basis is voor het communiceren voor wat de gemeente staat. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

Reglement Knaltombola 2015

Reglement Knaltombola 2015 1. De organisator Reglement Knaltombola 2015 Deze tombola wordt georganiseerd door het Bernardustechnicum Oudenaarde. Het verloop wordt opgevolgd door de directie. 2. Wie kan deelnemen? Met uitzondering

Nadere informatie

Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden

Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden 1. DOELSTELLINGEN De fotowedstrijd Wat betekent wetenschap voor jou? biedt jongerenteams uit de Europese Unie de kans om op beeldende

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Reglement FMDV (2013)

Reglement FMDV (2013) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement FMDV (2013) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden van

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2011 foto Edith Howard CURSUS FOTOBESPREKEN. Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente september 2011 Onze afdeling organiseert de komende winter in samenwerking met de

Nadere informatie

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT 2014 2 1. Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) bepaalt de regels m.b.t. de deelnemingsvoorwaarden voor de fotowedstrijd (hierna te noemen: de

Nadere informatie

'Portretten op straat'

'Portretten op straat' Wedstrijdvoorwaarden deelnemers Fotowedstrijd: 'Portretten op straat' 1. Algemene voorwaarden voor deelname Inzending van foto s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden

Nadere informatie

IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN. Wonen te gast. in het landschap

IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN. Wonen te gast. in het landschap PROVINCIE NOORD-HOLLAND IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN Wonen te gast in het landschap Reglement Ideeënprijsvraag Heb jij een idee hoe meer dan 2.000 woningen als gast in het landschap kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen.

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. Versie: 29 mei 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2

WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2 Wedstrijdreglement: Frituur De Wereld WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2 Versie: 8 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

Reglement "KOEK VAN A"

Reglement KOEK VAN A Reglement "KOEK VAN A" Artikel 1: Algemeen 1 Deze Facebookwedstrijd wordt georganiseerd door vzw Jangada, Lange Lozanastraat 15, 2018 Antwerpen, hier verder genoemd als "Antwerpen Koekenstad" 2 De wedstrijd

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR FLUOJACKET wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Make- A- Hero

Wedstrijdreglement Make- A- Hero Wedstrijdreglement Make- A- Hero Artikel 1 - Organisatie Deze "Make- A- Hero" wedstrijd wordt georganiseerd door Make- A- Wish Belgium- Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 3 bus 002,

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe

WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe Versie: 19 mei 2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs.

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Wedstrijdreglement WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: 31 augustus 2014 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet.

WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet. WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet. Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer (NCZ) van

Nadere informatie

lijf- WEDSTRIJD REGLEMENT Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen

lijf- WEDSTRIJD REGLEMENT Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen lijf- Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen D E S!GN W W W.PETERJONCKHEERE@B A S E.BE V U: CHRIS M E S T D A G H, VOORZITTER V Z W C G S O, KONINGIN

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden bevatten het wedstrijdreglement voor de wedstrijd Rabo Battle 2014 Race naar Peru.

Deze actievoorwaarden bevatten het wedstrijdreglement voor de wedstrijd Rabo Battle 2014 Race naar Peru. Actievoorwaarden Rabo Battle 2014 Deze actievoorwaarden bevatten het wedstrijdreglement voor de wedstrijd Rabo Battle 2014 Race naar Peru. Wedstrijdreglement Rabo Battle 2014 - De Race naar Peru 1. Door

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES 1. Gebruiksvergoeding Bij openbaarmaking van afbeeldingen uit de collecties van het museum wordt een gebruiksvergoeding berekend volgens

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Medewerkers van de VRT alsook hun directe familieleden(bloedverwanten, echtgenoten en aanverwanten tot in de tweede graad).

Medewerkers van de VRT alsook hun directe familieleden(bloedverwanten, echtgenoten en aanverwanten tot in de tweede graad). Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor radiowedstrijd Vraag Het Aan 2015 Win een reis naar een van onze 10 bestemmingen met Radio 2 en Neckermann Versie: 27 augustus 2015 Voor zover de regels

Nadere informatie

WIN EEN JAAR GRATIS GROENE STROOM MET RADIO 2 EN DE PROVINCIE ANTWERPEN

WIN EEN JAAR GRATIS GROENE STROOM MET RADIO 2 EN DE PROVINCIE ANTWERPEN Wedstrijdreglement WIN EEN JAAR GRATIS GROENE STROOM MET RADIO 2 EN DE PROVINCIE ANTWERPEN Versie: juni 2012. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland MARLISCO videowedstrijd * reglement* Nederland Versie 4 december 2013 MARLISCO Marine Litter in European Seas: Social Awareness and Coresponsibility is een FP7 project gefinancierd door de Europese Commissie

Nadere informatie

Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam?

Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam? FOTOWEDSTRIJD IKEA AMSTERDAM 2015 VILSHULT 100*140 Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam? Voor deze wedstrijd gaan we op zoek naar de mooiste foto van Amsterdam. Dit kan een afbeelding zijn van een

Nadere informatie

«Koffie op het werk»

«Koffie op het werk» DESIGN WEDSTRIJD 2015 «Koffie op het werk» INSCHRIJFFORMULIER Mevr./Mej./Dhr. NAAM: VOORNAAM: GEBOORTEDATUM EN -PLAATS: / / te ( ) (Verplicht een fotokopie van de voor- en achterkant van uw ID-kaart meezenden)

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden.

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden. 1 HET FESTIVAL Het 4 e Euregionaal Jeugdfilmfestival vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016 in het cultuurcentrum C-Mine te Genk (België). In het kader van het festival vindt een filmwedstrijd plaats.

Nadere informatie

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland. Versie 15 mei 2013

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland. Versie 15 mei 2013 MARLISCO videowedstrijd * reglement* Nederland Versie 15 mei 2013 (bijgewerkt op 31 juli 2013) MARLISCO Marine Litter in European Seas: Social Awareness and Coresponsibility is een FP7 project gefinancierd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 3 schepen E. Feys Dienst technische dienst Volgnummer dossier Onderwerp Milieu - Organisatie logowedstrijd MiNaraad. Vaststelling

Nadere informatie

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:... Voornaam: Achternaam:...... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...... (ex)student van Fotografieopleiding:....... heeft kennis genomen van de

Nadere informatie

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Fotowedstrijd categorie: Guylian Seahorses of the World. Wedstrijdreglement

Fotowedstrijd categorie: Guylian Seahorses of the World. Wedstrijdreglement Fotowedstrijd categorie: Guylian Seahorses of the World Partners: NELOS Project Seahorse Guylian 1. ORGANISATOREN De organisatoren van de categorie Guylian Seahorses of the World zijn: Project Seahorse,

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

REGLEMENT ZEEUWS KAMPIOENSCHAP ONDERWATERFOTOGRAFIE 2015

REGLEMENT ZEEUWS KAMPIOENSCHAP ONDERWATERFOTOGRAFIE 2015 I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap, het Nederlands Kampioenschap en het Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie worden door Aquashot georganiseerd op zondag 17 mei en zondag 31 mei 2015. Het

Nadere informatie

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016.

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. I INLEIDING Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. Het Zeeuws kampioenschap (ZK) staat open voor ALLE beginnende onderwaterfotografen

Nadere informatie

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering 1. vooraf In 2014 organiseert de VRP de Vlaamse Ruimtelijke

Nadere informatie

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT.

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT. 11 x 11 STOET/affiche 2013/1 Herenthoutse Karnavalvereniging PEER STOET v. z. w. mij. zetel Kloosterstraat 1 B 2270 HERENTHOUT www.peerstoet.be secretariaat: Verbistlaan 3-2270 Herenthout 014/51.34.79.-

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Veehouderij

Ontwerpwedstrijd Veehouderij Wedstrijdreglement ideeënprijsvraag Ontwerpwedstrijd Veehouderij Contactgegevens Stichting Boerengroep o.v.v. Ontwerpwedstrijd Veehouderij Postbus 265 6700 AG Wageningen info@ontwerpwedstrijdveehouderij.nl

Nadere informatie

Reglement kaas Cum Laude 2016

Reglement kaas Cum Laude 2016 Reglement kaas Cum Laude 2016 Schuingedrukte regels zijn nieuw ten opzichte van het reglement 2015. Cum Laude De Cum Laude is de landelijke wedstrijd van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (BBZ) om

Nadere informatie

De wedstrijd verloopt via de website van BNP Paribas Fortis www.changeleague.be, hierna 'de website van de wedstrijd' of 'de website' genoemd.

De wedstrijd verloopt via de website van BNP Paribas Fortis www.changeleague.be, hierna 'de website van de wedstrijd' of 'de website' genoemd. REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD 'THE CHANGE LEAGUE' BNP PARIBAS FORTIS NV 1. ALGEMEEN De online wedstrijd 'THE CHANGE LEAGUE' wordt georganiseerd door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR

Nadere informatie

Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote Financiën Prijs (Reglement Grote Financiën Prijs)

Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote Financiën Prijs (Reglement Grote Financiën Prijs) Directie Bestuurlijke en Juridische Zaken Datum Uw brief (Kenmerk) Ons kenmerk 22 januari 2013 BJZ 2012-247 M Onderwerp Grote Financiën Prijs Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote

Nadere informatie

Structuurvisie Eiland van Schalkwijk + beoordelingskader en -protocol

Structuurvisie Eiland van Schalkwijk + beoordelingskader en -protocol Structuurvisie Eiland van Schalkwijk + beoordelingskader en -protocol Behoud en ontwikkeling van het landelijk karakter en de openheid van het gebied met ruimte voor landbouw, natuur, water, recreatie,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2. Versie: 26 januari 2016

Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2. Versie: 26 januari 2016 Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2 Versie: 26 januari 2016 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden de regels van het

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN

DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN Heb jij een goed spelidee, dan kun je je concept sturen naar 999 Games B.V. (999 Games). In dit document vind je hoe je dit kunt doen. Dit deelnameformulier bestaat

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de campagne Echt Utrecht van Toerisme Utrecht te Utrecht, hierna te noemen Toerisme Utrecht.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS. Lidmaatschap en contributie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS. Lidmaatschap en contributie HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS Vastgesteld in de ledenvergadering van 2 februari 2015 Artikel 1. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Artikel 2. Lidmaatschap

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

mode-shoot Gezocht: mode-collecties!

mode-shoot Gezocht: mode-collecties! Gezocht: mode-collecties! Het Centrum voor Beeldexpressie, een dynamisch platform voor film, foto en multimedia, organiseert in samenwerking met het ModeMuseum Hasselt,.spaze, Kunstencentrum BELGIE, CANON

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs.

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Fortis Award (Benelux) Je scriptie beloond, bekroond en gepubliceerd

Fortis Award (Benelux) Je scriptie beloond, bekroond en gepubliceerd Fortis Award (Benelux) Je scriptie beloond, bekroond en gepubliceerd Je scriptie schrijf je niet zomaar, hieraan zijn jaren van studie, het schrijven van essays en het maken van examens aan vooraf gegaan.

Nadere informatie

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 Stichting Tuttobene Meet & Matter 1 Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 PRESENTEER JE ONTWERP TIJDENS DE SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE 2015 14-19 APRIL 2015

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

Het (Boxtels) landschap is de leesbare biografie van Boxtel.

Het (Boxtels) landschap is de leesbare biografie van Boxtel. Het (Boxtels) landschap is de leesbare biografie van Boxtel. Erfgoednota gemeente Boxtel COMMUNICATIE Erfgoednota communicatie gemeente Boxtel 1 Inleiding en leeswijzer Boxtel is een prachtige gemeente

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Wedstrijd TGV Reizen. Brussel

Wedstrijdreglement. Wedstrijd TGV Reizen. Brussel Wedstrijdreglement Wedstrijd TGV Reizen Versie: 21/05/2013 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

Fotowedstrijd categorie: 'Guylian Seahorses of the World' Wedstrijdreglement

Fotowedstrijd categorie: 'Guylian Seahorses of the World' Wedstrijdreglement Open Belgisch Kampioenschap 'shoot-out' & festival 2014 Fotowedstrijd categorie: 'Guylian Seahorses of the World' Partners: NELOS LIFRAS Project Seahorse Guylian Wedstrijdreglement 1. ORGANISATOREN De

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2

WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2 Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2 Versie: 1 februari 2014. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Een goed afscheid helpt je verder Inleiding Yarden is ontstaan na een fusie van twee grote verenigingen in 2001, te weten de Nederlandse Uitvaart en Verzekerings

Nadere informatie

Wedstrijdreglement t.b.v. de Ontwerpwedstrijd Constructief en creatief met composieten 2014

Wedstrijdreglement t.b.v. de Ontwerpwedstrijd Constructief en creatief met composieten 2014 Wedstrijdreglement t.b.v. de Ontwerpwedstrijd Constructief en creatief met composieten 2014 Uitschrijver : Poly Products BV te Werkendam Editie : 2 Jaar : 2014 Versie reglement : 1.0 Geldig vanaf : 11-03-2014

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Flevolandse Zorginnovatiewedstrijd 2014/2015 De prijsvraag Inzending

Wedstrijdreglement Flevolandse Zorginnovatiewedstrijd 2014/2015 De prijsvraag Inzending Wedstrijdreglement Flevolandse Zorginnovatiewedstrijd 2014/2015 Op de wedstrijd Betere Zorg? Mijn Idee! is een wedstrijdreglement van toepassing. Door het inzenden van een idee verklaart de deelnemer zich

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT OPTOCHTREGLEMENT De tijdens de carnavalsdagen en bij andere gelegenheden vanwege de Stichting te organiseren optochten/parade geschieden overeenkomstig de hierna volgende regels. Art.1 Route, duur en tijdstip

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar.

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar. 1. Algemeen 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord gaat

Nadere informatie

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard.

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard. Actievoorwaarden Priceless Vakantiemoment 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Priceless Vakantiemoment ( Actie ). De Actie wordt aangeboden door MasterCard Nederland

Nadere informatie

Wim Suermondtprijs 2014

Wim Suermondtprijs 2014 Wim Suermondtprijs 2014 Het thema: Water en Vuur natuur warmte spanning passie...water... tegenstellingen gevecht botsing...vuur... karakter beleving fantasie kracht Maak een kunstwerk met als thema Water

Nadere informatie