Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk"

Transcriptie

1 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar eilandvanschalkwijk@houten.nl c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

2 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

3 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar eilandvanschalkwijk@houten.nl c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

4 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

5 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar eilandvanschalkwijk@houten.nl c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

6 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

7 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar eilandvanschalkwijk@houten.nl c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

8 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

9 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar eilandvanschalkwijk@houten.nl c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

10 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

11 Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van de fotograaf, of bijvoorbeeld waardevolle, karakteristieke, mooie, inspirerende of verrassende onderdelen van het Eiland weergeven. Het gaat hierbij om de persoonlijke opvatting van de deelnemer aan de wedstrijd. Onder het Eiland van Schalkwijk wordt verstaan: het gebied tussen de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam Rijnkanaal met de dorpen Schalkwijk en Tull en t Waal in de gemeente Houten. b. Een selectie van de ingezonden foto s kan worden gebruikt voor een fotoboekje, website, ansichtkaarten of andere publicaties binnen het project Visie Eiland van Schalkwijk. 2) Deelname a. Iedereen kan deelnemen. b. Medewerkers en bestuurders van de gemeente Houten die direct bij de organisatie van de fotowedstrijd betrokken zijn dingen niet mee naar prijzen. 3) Inzendingen a. Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto s insturen. b. Inzendingen worden digitaal verstuurd naar eilandvanschalkwijk@houten.nl c. Iedere foto dient te worden voorzien van: -het door u gekozen thema: 1.wonen & werken 2. recreatie 3. cultuurhistorie 4. natuur & landschap & water -een korte toelichting (max. 3 regels) op Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk. -de locatie waar de foto is gemaakt. d. Vermeld duidelijk de volgende gegevens bij uw inzending: uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres. e. De kwaliteit van digitale foto's moet minimaal 1180 x 1770 pixels zijn (ca. 700 kb) en maximaal 2 MB zijn. f. Zowel zwart-wit als kleurenfoto s zijn toegestaan. g. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren of beschadigde zendingen of technische problemen tijdens het openen van digitale bestanden, waardoor de inzending niet mee kan dingen naar de prijzen. 4) Jury a. De foto s worden beoordeeld door de aanwezigen van de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april 2009 in Schalkwijk. De uiteindelijke beslissing over de winnende foto s neemt de gemeente in de persoon van de wethouder Ruimtelijke Ordening en de procesmanager Eiland van Schalkwijk. b. De beslissing van de gemeente is onherroepelijk. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. 5) Prijzen & prijsuitreiking a. De winnaars krijgen na de 1 e Eilandbijeenkomst op 20 april een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Binnen elk thema wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen op een nog nader te bepalen datum gezamenlijk een ballonvaart over het Eiland van Schalkwijk aangeboden. 6) Wedstrijdtermijn a. Alle inzendingen dienen uiterlijk op 13 april 2009 in het bezit te zijn van de gemeente. b. Alleen volledige inzendingen, zoals omschreven onder punt 3, dingen mee naar een prijs.

12 7) Auteursrecht en gebruik foto s a. Het auteursrecht van de ingeleverde foto's blijft bij de fotograaf. Deelnemers aan de fotowedstrijd vrijwaren de organisatie voor aanspraken in het kader van beeldrecht en portretrecht. De foto's mogen door de gemeente Houten vrij worden gebruikt met naamsvermelding van de fotograaf. Er worden geen kosten vergoed aan de inzenders van de foto's voor bovengenoemd gebruik. b. De organisator draagt geen verantwoordelijkheid voor het schenden van de auteursrechten op de ingezonden werken door derden. 8) Overige bepalingen a. Het ingezonden materiaal wordt niet teruggestuurd en blijft eigendom van de organisatie. b. Foto's die niet binnen het kader van de fotowedstrijd passen kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden. c. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan (deelname aan) deze fotowedstrijd, publicaties op de website of in interne en/of externe uitingen. d. De deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aanspraak of verantwoording voortkomende uit publicatie van de inzending. e. Door inzending van foto s verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het wedstrijdreglement en zich te voegen naar zowel dit reglement en naar eventuele aanvullende aanwijzingen van de organisatie. f. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. 9) Organisatie a. De gemeente Houten organiseert deze fotowedstrijd in het kader van het project Visie Eiland van Schalkwijk.

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen Algemeen 1. WINDKRACHT is een fotowedstrijd georganiseerd door DELTA, Eneco, Scheldewind en Winvast, ter gelegenheid van de opening van het Windpark Kreekraksluis op 27 september 2013. 2. Het thema van

Nadere informatie

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment Reglementen Het Mooiste Paardenmoment 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt om winnaars te

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd 2015

Euregionale Fotowedstrijd 2015 Euregionale Fotowedstrijd In vindt een bijzondere editie van de Euregionale Fotowedstrijd plaats. De organisatoren van de tweejaarlijkse fotowedstrijd: de Fotobond afdeling Limburg, het Verbond van Limburgse

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd Uitingen van Religie in Limburg en in het Rijnland

Euregionale Fotowedstrijd Uitingen van Religie in Limburg en in het Rijnland In 2011 werd in de aanbouw van het Limburgs Museum te Venlo de mikwe geplaatst, het rituele badhuis uit de 13e eeuw dat tevens het oudste Joodse is in Nederland. Deze mikwe en bijbehorende inrichting krijgen

Nadere informatie

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Inleiding Het SVRO bestuur (Stichting Verenigde Register Operational Auditors) heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 ORGANISATOR Deze fototentoonstelling is een initiatief van de vzw Toerisme en SpoorPatrimonium - Le Chemin de Fer du Bocq waarvan de maatschappelijke zetel zich te 7000 Bergen,

Nadere informatie

Reglementen verkiezing

Reglementen verkiezing Reglementen verkiezing Het Leukste Oude Paard van Nederland 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt

Nadere informatie

info@ziehierdemens.nl www.diaconaalplatformzwolle.nl

info@ziehierdemens.nl www.diaconaalplatformzwolle.nl Projectplan Zie de mens Diaconaal Platform Zwolle. 1. Gegevens Projectgroep Naam: e-mail: website Diaconaal Platform Zwolle info@ziehierdemens.nl www.diaconaalplatformzwolle.nl 2. Opdracht Tijdens de bestuursvergadering

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Maak kans op een Braun Silk-épil Giftset!, hierna actie. 2. Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Cartoonwedstrijd reglement Maak een cartoon over Isaac Newton en win een reisje naar Londen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door Volkssterrenwacht MIRA vzw,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media 2016-2017 1. Algemeen kader Om een idee te krijgen van welke mediakanalen de land- en tuinbouwers vandaag gebruik maken,

Nadere informatie

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT 2014 2 1. Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) bepaalt de regels m.b.t. de deelnemingsvoorwaarden voor de fotowedstrijd (hierna te noemen: de

Nadere informatie

Inschrijving De foto Gedragscode

Inschrijving De foto Gedragscode Inschrijving Elke deelnemer aan de fotowedstrijd dient op de actiesite mvsacava.com/addlife zijn/haar foto te uploaden, te vertellen waarom het zijn/haar zomermoment is, de foto te delen op minstens één

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 1 Organisator

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 1 Organisator WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1 Organisator De wedstrijd wordt georganiseerd door de dienst toerisme van de provincie Vlaams- Brabant met zetel Provincieplein 1 te 3010 Leuven en ondernemingsnummer 0253.973.219.

Nadere informatie

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw.

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Wedstrijdreglement WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Versie: 8/3/2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

Reglement Knaltombola 2015

Reglement Knaltombola 2015 1. De organisator Reglement Knaltombola 2015 Deze tombola wordt georganiseerd door het Bernardustechnicum Oudenaarde. Het verloop wordt opgevolgd door de directie. 2. Wie kan deelnemen? Met uitzondering

Nadere informatie

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA Reglement Erfgoed filmfestival 2019 1. Art.1 Organisator Het Mechelse Ciné- en Videoclub (Mecina) met zetel te 2800 Mechelen, Veemarkt 35, organiseert met de steun van PROVAC,BREEDBEELD en VAC een Erfgoed

Nadere informatie

Reglement FMDV (2013)

Reglement FMDV (2013) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement FMDV (2013) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden van

Nadere informatie

agenda voor het nieuwe seizoen

agenda voor het nieuwe seizoen Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2014 agenda voor het nieuwe seizoen e foto (uit een serie van 5) van Sylvia Bökkerink, 1 prijs Foto Regionaal 2014 Komende wedstrijden Twente on line De eerstvolgende

Nadere informatie

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Blad 1 van 2 Betreft: Internationale fotowedstrijd Stad in beweging. Beste fotografen, Namens Amateur

Nadere informatie

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen.

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. Versie: 29 mei 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...?

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2012-2013 Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer van

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

'Portretten op straat'

'Portretten op straat' Wedstrijdvoorwaarden deelnemers Fotowedstrijd: 'Portretten op straat' 1. Algemene voorwaarden voor deelname Inzending van foto s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2

WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2 Wedstrijdreglement: Frituur De Wereld WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2 Versie: 8 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2011 foto Edith Howard CURSUS FOTOBESPREKEN. Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente september 2011 Onze afdeling organiseert de komende winter in samenwerking met de

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Artikel 1 Het gemeentebestuur wenst een logo dat aanspreekt en een goede basis is voor het communiceren voor wat de gemeente staat. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Wedstrijdreglement Met de Madammen op droomreis Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen Regllementt ffottowedsttrriijjd 2019,, georrganiiseerrd doorr vzw Oostt-- Vllaamse Mollens,, iin samenwerrkiing mett Molla.. dd:: 27//04//2019 Doel en thema: Artikel 1 De fotowedstrijd is een onderdeel

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN. Wonen te gast. in het landschap

IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN. Wonen te gast. in het landschap PROVINCIE NOORD-HOLLAND IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN Wonen te gast in het landschap Reglement Ideeënprijsvraag Heb jij een idee hoe meer dan 2.000 woningen als gast in het landschap kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober 1 19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september 2018 Broodway 2018 30 september & 1-2-3 oktober Thema: Bewegen Bewegen in de zin van vrijheid om een sierstuk te creëren. Eveneens de bewegingsvrijheid

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden

Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden 1. DOELSTELLINGEN De fotowedstrijd Wat betekent wetenschap voor jou? biedt jongerenteams uit de Europese Unie de kans om op beeldende

Nadere informatie

WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds.

WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds. Wedstrijdreglement WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds. Versie: 6 maart 2013 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn

Nadere informatie

WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe

WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe Versie: 19 mei 2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2016-2017 SHINE OP STRAAT Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd SHINE OP STRAAT. De wedstrijd begint op 7/11/2016

Nadere informatie

WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films

WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films Wedstrijdreglement WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films Versie: 20 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

Conditions de participation 40 jaar 40 projecten 1 / 5

Conditions de participation 40 jaar 40 projecten 1 / 5 Conditions de participation 40 jaar 40 projecten 1 / 5 Deelnamevoorwaarden 40 jaar - 40 projecten" Parador GmbH, gevestigd te 48653 Coesfeld (hierna Parador genoemd) bestaat dit jaar 40 jaar. Ter gelegenheid

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Abel Tasman Art Prize Reglement 1

Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 2 1. Inleiding De Abel Tasman Art Prize is een kunstprijs voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar die in de gemeente Westerkwartier wonen

Nadere informatie

Deelname aan de filmpjeswedstrijd is gratis. De filmpjes wedstrijd begint op 9 augustus 2013 en loopt af op 30 september 2013.

Deelname aan de filmpjeswedstrijd is gratis. De filmpjes wedstrijd begint op 9 augustus 2013 en loopt af op 30 september 2013. Wedstrijdreglement Filmpjeswedstrijd Sunparks ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen 1. Inleiding In het Uitvoeringsprogramma Toekomstbestendige werklocaties 2017-2019 (UTW) zet de provincie Noord-Holland in op het verbeteren van de kwaliteit van werklocaties

Nadere informatie

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn)

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Wedstrijdreglement WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar.

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Wedstrijdreglement WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Versie: september 2012. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS STUDIE CLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS Artikel 1 Algemeen De Centrale Clubleiding (CCL) van de Studieclub Schilders

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Make- A- Hero

Wedstrijdreglement Make- A- Hero Wedstrijdreglement Make- A- Hero Artikel 1 - Organisatie Deze "Make- A- Hero" wedstrijd wordt georganiseerd door Make- A- Wish Belgium- Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 3 bus 002,

Nadere informatie

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs.

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Wedstrijdreglement WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd "MTV EMA" op Facebook Wedstrijd 1 Algemene bepalingen Organisator Sponsor van de prijzen 2 Regels van de Wedstrijd

Reglement van de Wedstrijd MTV EMA op Facebook Wedstrijd 1 Algemene bepalingen Organisator Sponsor van de prijzen 2 Regels van de Wedstrijd Reglement van de Wedstrijd "MTV EMA" op Facebook Dit Reglement bepaalt de regels, het bereik en de voorwaarden voor deelname aan de Wedstrijd MTV EMA" (verder de Wedstrijd te noemen) op Facebook. 1 Algemene

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd voorwaarden

# ontwerp wedstrijd voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2013 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes.

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes. WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2013-2014: Pimpen van fluo rugzakhoes. Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR COVER wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES 1. Gebruiksvergoeding Bij openbaarmaking van afbeeldingen uit de collecties van het museum wordt een gebruiksvergoeding berekend volgens

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Wedstrijdreglement WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Versie: 16 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit

Nadere informatie

Reglement "KOEK VAN A"

Reglement KOEK VAN A Reglement "KOEK VAN A" Artikel 1: Algemeen 1 Deze Facebookwedstrijd wordt georganiseerd door vzw Jangada, Lange Lozanastraat 15, 2018 Antwerpen, hier verder genoemd als "Antwerpen Koekenstad" 2 De wedstrijd

Nadere informatie

WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB.

WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB. Wedstrijdreglement WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB. Versie: 18 november 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR FLUOJACKET wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie.

Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie. Wedstrijdreglement Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

WIN EEN DUOTICKET VOOR DE WERELDPREMIÈRE VAN KUIFJE EN HET GEHEIM VAN DE EENHOORN IN BRUSSEL MET RADIO 2 EN SONY PICTURES RELEASES

WIN EEN DUOTICKET VOOR DE WERELDPREMIÈRE VAN KUIFJE EN HET GEHEIM VAN DE EENHOORN IN BRUSSEL MET RADIO 2 EN SONY PICTURES RELEASES Wedstrijdreglement KUIFJE EN HET GOUDEN TICKET WIN EEN DUOTICKET VOOR DE WERELDPREMIÈRE VAN KUIFJE EN HET GEHEIM VAN DE EENHOORN IN BRUSSEL MET RADIO 2 EN SONY PICTURES RELEASES Versie: 10 oktober 2011.

Nadere informatie

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD

REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD Ontwerp van een logo, baseline, mascotte & huisstijl OPDRACHT Artikel 1 Het stadsbestuur van Oudenburg verder in dit reglement als organisator aangeduid richt een wedstrijd in

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

Handicap: een zaak van mensenrechten

Handicap: een zaak van mensenrechten Koningsstraat 136, 1000 Brussel 2 de cartoonwedstrijd Handicap: een zaak van mensenrechten Wedstrijdreglement De cartoonwedstrijd is een initiatief van Gelijke Rechten voor Iedereen met een handicap (GRIP

Nadere informatie

«Koffie op het werk»

«Koffie op het werk» DESIGN WEDSTRIJD 2015 «Koffie op het werk» INSCHRIJFFORMULIER Mevr./Mej./Dhr. NAAM: VOORNAAM: GEBOORTEDATUM EN -PLAATS: / / te ( ) (Verplicht een fotokopie van de voor- en achterkant van uw ID-kaart meezenden)

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Zoet Water

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Zoet Water Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie Zoet Water I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Zoet Water wordt door de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) georganiseerd.

Nadere informatie

Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam?

Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam? FOTOWEDSTRIJD IKEA AMSTERDAM 2015 VILSHULT 100*140 Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam? Voor deze wedstrijd gaan we op zoek naar de mooiste foto van Amsterdam. Dit kan een afbeelding zijn van een

Nadere informatie

WIN TUINFEEST MET RADIO 2 EN XYLADECOR

WIN TUINFEEST MET RADIO 2 EN XYLADECOR Wedstrijdreglement versie 2014 : wedstrijd met prijs onder de 4000 euro. WIN TUINFEEST MET RADIO 2 EN XYLADECOR Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

WIN een reis MET RADIO 2 EN Neckermann

WIN een reis MET RADIO 2 EN Neckermann Wedstrijdreglement WIN een reis MET RADIO 2 EN Neckermann Versie: 1/1/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

Reglement van de Landschapsprijs van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Reglement van de Landschapsprijs van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 3 e Editie van de belgische Landschapsprijs Reglement van de Landschapsprijs van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Gelet op de Conventie met betrekking tot het landschap door het Comité van Ministers

Nadere informatie

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: 31 augustus 2014 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet.

WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet. WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet. Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer (NCZ) van

Nadere informatie

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland. Versie 15 mei 2013

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland. Versie 15 mei 2013 MARLISCO videowedstrijd * reglement* Nederland Versie 15 mei 2013 (bijgewerkt op 31 juli 2013) MARLISCO Marine Litter in European Seas: Social Awareness and Coresponsibility is een FP7 project gefinancierd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

lijf- WEDSTRIJD REGLEMENT Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen

lijf- WEDSTRIJD REGLEMENT Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen lijf- Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen D E S!GN W W W.PETERJONCKHEERE@B A S E.BE V U: CHRIS M E S T D A G H, VOORZITTER V Z W C G S O, KONINGIN

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

LOTTO _ De Collega s Fotowedstrijd Wedstrijdreglement v.2018

LOTTO _ De Collega s Fotowedstrijd Wedstrijdreglement v.2018 Artikel 1 Naam van de wedstrijd en wettelijke basis In overeenstemming met het koninklijk besluit van 5 juni 2004 betreffende wedstrijden en loterijen waarvan, naar aanleiding van promotie-acties, de door

Nadere informatie