Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie."

Transcriptie

1 Wedstrijdreglement Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op de Auguste Reyerslaan 52 in 1043 Brussel, in samenwerking met de Dienst Cultuur van de Provincie West-Vlaanderen. 2. Wie kan deelnemen? 2.1. Deelnemingsvoorwaarden Met uitzondering van wat hierna bepaald wordt, kan iedereen die op het ogenblik van de wedstrijd 18 jaar of ouder is, deelnemen aan de wedstrijd. Om deel te kunnen nemen aan het weekspel moet de kandidaat op vrijdag telefonisch bereikbaar zijn tussen 15u30 en 18u Onverenigbaarheden Kunnen niet aan deze wedstrijd deelnemen: personeel van Radio 2; alsook hun directe gezinsleden (echtgenoten en aanverwanten tot in de eerste graad) Personeelsleden van de Dienst Cultuur van de Provincie West- Vlaanderen die bij TRIBUNE 11 betrokken zijn alsook hun directe gezinsleden (echtgenoten en aanverwanten tot in de eerste graad) Voor de weekwedstrijd: mensen die na 1998 via Radio 2 een reis hebben gewonnen van minimum 5 dagen. Zij en hun reispartners kunnen niet deelnemen of winnen. Voor de weekwedstrijd: mensen die na 1998 via Radio 2 een prijs hebben gewonnen twv 5000 euro of meer. Zij kunnen niet deelnemen of winnen.

2 Voor de weekwedstrijd: Mensen die na 1 juli 2011 een prijs gewonnen hebben via Radio 2. Wie toch op de lijst van de kandidaten of winnaars komt of zelfs wie de prijs wint zonder volledig te voldoen aan alle deelnemingsvoorwaarden van het wedstrijdreglement verliest automatisch zijn prijs, zonder schadevergoeding én zonder enkel verhaal. 3. Periode Deze wedstrijd loopt van 29 augustus 2011 tot 23 september Deze periode kan door Radio 2 op elk moment worden uitgebreid, onderbroken of stopgezet. 4. Verloop van de wedstrijd 4.1. Dagspel (voorronde): Elke ochtend lanceert de presentator een vraag aan de hand van een dagelijkse cultuurtip. De kandidaat-winnaars moeten met het antwoord op de cultuurvraag naar de plek waar de CultuurCamionette die dag vanaf 12u30 staat. De vraag kan ook ter plekke worden verkregen en beantwoord. Uit de juiste antwoorden wordt om 15u30 een winnaar getrokken die de dag nadien in ochtendpost bekend wordt gemaakt. Alle kandidaten die zich aanmelden met het goede antwoord maken kans om mee te mogen spelen voor het weekspel waarbij elke week 1 verwen-cultuurweekend wordt weggegeven (Finale)spel Uit alle kandidaten die zich in de loop van de week hebben aangemeld met het juiste antwoord bij de CultuurCamionette worden 2 kandidaten geloot. Deze twee kandidaten worden op vrijdag opgebeld door Radio 2 (tussen 15u45 en 18 uur) voor hun deelname aan het finalespel dat wordt uitgezonden in avondpost bij Radio 2 West-Vlaanderen. De inzet is een cultuurweekend met overnachting en het bijwonen van een voorstelling in een West-Vlaamse gemeente. Gedurende 1 minuut worden 2 kandidaten om beurt aan een vraag onderworpen waarop ze WAAR of NIET WAAR antwoorden. Wie als eerste begint, wordt door lottrekking bepaald. Is het antwoord correct, dan blijft de eerste kandidaat aan de beurt is het fout dan neemt de tweede kandidaat over. Wacht de kandidaat langer dan 3 seconden om te antwoorden, dan gaat de beurt naar de andere kandidaat. De kandidaat die aan de beurt is op het ogenblik dat de minuut om is, wint het verwen-cultuurweekend.

3 5. De prijs 5.1. Inhoud van de prijs Dagprijs is een cultuurkrat met 2 cultuurvouchers op te nemen bij een TRIBUNE partner, West-Vlaamse streekproducten en een cd van de Topcollectie van Radio 2. De weekprijs prijs is een overnachting met ontbijt, een maaltijd en een cultuurvoucher voor 2 personen geschonken door de dienst Cultuur van de Provincie West Vlaanderen. De winnaar moet die prijs aanvaarden zoals geleverd door Radio 2 en de West-Vlaamse cultuurhuizen. Hij / zij kan geen aanspraak maken op compensatie. Radio 2 wijst elke verantwoordelijkheid af bij incidenten die zouden voortkomen uit het aanvaarden van de prijs door de winnaar Opnametermijn De winnaar kan de dagprijs binnen de 14 dagen afhalen bij het organiserende cultuurhuis. De weekprijs wordt binnen de week aangetekend naar de winnaar gestuurd door de Provincie West- Vlaanderen en is geldig tot 31/05/2012. De winnaar die om welke reden dan ook de prijs niet kan verzilveren, kan geen aanspraak maken op een vergoeding of op een compensatie van Radio 2 en/of de Provincie West-Vlaanderen. De prijs is dan terug beschikbaar voor Radio 2 en de Provincie West-Vlaanderen Onoverdraagbaarheid van de prijs De prijs is nominatief (strikt op naam van de winnaar) en kan niet doorgegeven of verkocht worden. Het is ook verboden de prijs gratis aan te bieden of in een veiling aan te bieden op internetsites. Als op een of andere manier zou blijken dat de winnaar de prijs toch probeert te verkopen (bv. door hem aan te koop aan te bieden op een website, via een krant, ) dan heeft Radio 2 het recht de prijs in te trekken zonder dat daar een vergoeding of compensatie tegenover staat. De prijs is dan terug beschikbaar voor Radio 2 en de Provincie West-Vlaanderen. 6. Persoonsgegevens De persoonsgegevens van de deelnemers worden door Radio 2 in een bestand opgenomen. Deze gegevens vallen onder toepassing van de wet van 8 december 1992 m.b.t. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Ze

4 worden bewaard met het oog op het bekendmaken van de winnaar van deze wedstrijd en op het voeren van informatie- en promotiecampagnes over de producten en diensten van Radio 2 alsook voor cultuurmarketingsacties van de Provincie West-Vlaanderen en van de participerende cultuurhuizen en worden niet aan derden overgemaakt. Elke deelnemer heeft recht op inzage en correctie van de over haar bewaarde informatie. Elke deelnemer heeft tevens het recht op eenvoudig verzoek en kosteloos uit de bestanden geschrapt te worden. Hiertoe stuurt de deelnemer een mail naar info@radio2.be. 7. Algemene bepalingen 7.1. Laattijdige antwoorden of inzendingen worden niet in aanmerking genomen Door zijn loutere deelname gaat iedere deelnemer er automatisch en onvoorwaardelijk mee akkoord om deel te nemen aan een Radio 2- uitzending/opname. Hij / zij gaat er mee akkoord dat deze opnames kunnen gebruikt worden voor promotionele uitingen in verband met de Radio-2-actie via de verschillende media van de VRT, alsook in advertentiecampagnes Om geldig deel te kunnen nemen dient iedere inzending volledig ingevuld te zijn, inclusief vermelding van voornaam, naam, het adres, geslacht en geboortedatum Iedere deelnemer verleent door zijn loutere deelname automatisch en onvoorwaardelijk aan de organisatoren de toestemming tot vermelding van zijn/haar volledige naam en woonplaats op o.a. Radio 2 en de website van Tribune11 en van de deelnemende partners en om s te ontvangen van de campagne rond Tribune De organisatoren behouden zich het recht om de wedstrijd of een deel te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen De organisatoren behouden zicht tevens het recht voor om ten allen tijde deze actie en deze spelformule te wijzigen om programmatorische, technische of organisatorische redenen. De meest recente versie van het wedstrijdreglement geldt als referentie. De organisatoren kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden De organisatoren houden toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd waarvan de uitslag onherroepelijk en bindend is.

5 7.8. Als het verloop van deze wedstrijd door een technisch incident verstoord zou worden, zal alles in het werk gesteld worden om deze storende effecten te neutraliseren. Radio 2 kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig nadeel dat zou voortvloeien uit deze technische incidenten Druk-, spel-, zet- of andere fouten alsook technische (communicatie)- problemen kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege de organisatoren Radio 2 is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van de Post - en/of koeriersbedrijven (vertraging, beschadiging, staking, verlies). Als een prijs aangetekend wordt verstuurd en deze kan door omstandigheden niet aan de winnaar worden overhandigd, dan is Radio 2 niet verantwoordelijk als de winnaar zijn prijs niet op een later tijdstip afhaalt. Zelfs als de Post hiervoor geen berichtgeving achterliet. Ook als de berichtgeving verloren ging of op onaanvaardbare wijze beschadigd werd kan Radio 2 niet aansprakelijk worden geacht Radio 2 is niet verantwoordelijk voor het te laat komen of niet opdagen van de CultuurCamionette Er geldt geen enkele aankoopverplichting voor de wedstrijd In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behouden de organisatoren zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden die zij organiseren uit te sluiten Door hun deelname aan de wedstrijd verbinden de deelnemers zich tot de onvoorwaardelijke en volledige aanvaarding van huidig reglement en erkennen ze elke beslissing die de organisatoren zich genoopt zien te treffen Dit reglement is enkel van toepassing op de wedstrijd rond Tribune11 van 29 augustus tot en met 23 september Dit reglement wordt bekendgemaakt op de website van Radio 2 en kan daar desgewenst worden afgeprint. Alle bijkomende publicaties in verband met de wedstrijd gelden als punt van reglement Over het wedstrijdreglement, het verloop, de organisatie en/of de bindende en onherroepelijke uitslag van de wedstrijd wordt géén correspondentie gevoerd (briefwisseling, mails en/of telefoongesprekken). Er is geen enkel verhaal mogelijk tegen de beslissingen van de organisatoren die autonoom beslissen. Opgemaakt in Brussel, juli 2011

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw.

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Wedstrijdreglement WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Versie: 8/3/2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films

WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films Wedstrijdreglement WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films Versie: 20 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB.

WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB. Wedstrijdreglement WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB. Versie: 18 november 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan

Nadere informatie

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs.

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Wedstrijdreglement WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WIN EEN DUOTICKET VOOR DE WERELDPREMIÈRE VAN KUIFJE EN HET GEHEIM VAN DE EENHOORN IN BRUSSEL MET RADIO 2 EN SONY PICTURES RELEASES

WIN EEN DUOTICKET VOOR DE WERELDPREMIÈRE VAN KUIFJE EN HET GEHEIM VAN DE EENHOORN IN BRUSSEL MET RADIO 2 EN SONY PICTURES RELEASES Wedstrijdreglement KUIFJE EN HET GOUDEN TICKET WIN EEN DUOTICKET VOOR DE WERELDPREMIÈRE VAN KUIFJE EN HET GEHEIM VAN DE EENHOORN IN BRUSSEL MET RADIO 2 EN SONY PICTURES RELEASES Versie: 10 oktober 2011.

Nadere informatie

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Wedstrijdreglement WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Versie: 16 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds.

WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds. Wedstrijdreglement WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds. Versie: 6 maart 2013 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn

Nadere informatie

WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2

WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2 Wedstrijdreglement: Frituur De Wereld WIN een reis naar Griekenland MET RADIO 2 Versie: 8 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

WIN EEN REIS NAAR KRETA MET RADIO 2 EN THOMAS COOK

WIN EEN REIS NAAR KRETA MET RADIO 2 EN THOMAS COOK Wedstrijdreglement WIN EEN REIS NAAR KRETA MET RADIO 2 EN THOMAS COOK Versie: 19/03/2013 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden

Nadere informatie

WIN EEN SKIVAKANTIE IN ZWITSERLAND MET RADIO 2 EN ZWITSERLAND TOERISME

WIN EEN SKIVAKANTIE IN ZWITSERLAND MET RADIO 2 EN ZWITSERLAND TOERISME Wedstrijdreglement WIN EEN SKIVAKANTIE IN ZWITSERLAND MET RADIO 2 EN ZWITSERLAND TOERISME Versie: 18 oktober 2013. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn)

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Wedstrijdreglement WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar.

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Wedstrijdreglement WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Versie: september 2012. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen.

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. Versie: 29 mei 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe

WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe WIN een trip naar Zuid-Frankrijk MET RADIO 2 EN NMBS Europe Versie: 19 mei 2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Wedstrijdreglement Met de Madammen op droomreis Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden

Nadere informatie

WIN ARRANGEMENT MET RADIO 2 EN LIVE NATION

WIN ARRANGEMENT MET RADIO 2 EN LIVE NATION WIN ARRANGEMENT MET RADIO 2 EN LIVE NATION Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het algemeen wedstrijd

Nadere informatie

WIN een Reis 1000 Klassiekers Radio 2

WIN een Reis 1000 Klassiekers Radio 2 Wedstrijdreglement WIN een Reis 1000 Klassiekers Radio 2 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor een Radio 2 reis. Win een reis naar Cabo Verde met Radio 2 en Neckermann

Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor een Radio 2 reis. Win een reis naar Cabo Verde met Radio 2 en Neckermann Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor een Radio 2 reis. Win een reis naar Cabo Verde met Radio 2 en Neckermann Versie: 6 januari 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder

Nadere informatie

WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2

WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2 Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2 Versie: 1 februari 2014. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

WIN TUINFEEST MET RADIO 2 EN XYLADECOR

WIN TUINFEEST MET RADIO 2 EN XYLADECOR Wedstrijdreglement versie 2014 : wedstrijd met prijs onder de 4000 euro. WIN TUINFEEST MET RADIO 2 EN XYLADECOR Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: 31 augustus 2014 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de

Nadere informatie

WIN een reis MET RADIO 2 EN Neckermann

WIN een reis MET RADIO 2 EN Neckermann Wedstrijdreglement WIN een reis MET RADIO 2 EN Neckermann Versie: 1/1/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Wedstrijd TGV Reizen. Brussel

Wedstrijdreglement. Wedstrijd TGV Reizen. Brussel Wedstrijdreglement Wedstrijd TGV Reizen Versie: 21/05/2013 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd

Nadere informatie

WIN EEN KEUKEN MET RADIO 2 EN DSM KEUKENS

WIN EEN KEUKEN MET RADIO 2 EN DSM KEUKENS WIN EEN KEUKEN MET RADIO 2 EN DSM KEUKENS Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het algemeen wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2. Versie: 26 januari 2016

Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2. Versie: 26 januari 2016 Wedstrijdreglement WIN MET DE FLARD VAN RADIO 2 Versie: 26 januari 2016 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden de regels van het

Nadere informatie

Medewerkers van de VRT alsook hun directe familieleden(bloedverwanten, echtgenoten en aanverwanten tot in de tweede graad).

Medewerkers van de VRT alsook hun directe familieleden(bloedverwanten, echtgenoten en aanverwanten tot in de tweede graad). Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor radiowedstrijd Vraag Het Aan 2015 Win een reis naar een van onze 10 bestemmingen met Radio 2 en Neckermann Versie: 27 augustus 2015 Voor zover de regels

Nadere informatie

WIN EEN AUTO MET RADIO 2 EN General Motors Belgium.

WIN EEN AUTO MET RADIO 2 EN General Motors Belgium. Wedstrijdreglement WIN EEN AUTO MET RADIO 2 EN General Motors Belgium. Versie: 8 augustus 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan

Nadere informatie

WIN EEN JAAR GRATIS GROENE STROOM MET RADIO 2 EN DE PROVINCIE ANTWERPEN

WIN EEN JAAR GRATIS GROENE STROOM MET RADIO 2 EN DE PROVINCIE ANTWERPEN Wedstrijdreglement WIN EEN JAAR GRATIS GROENE STROOM MET RADIO 2 EN DE PROVINCIE ANTWERPEN Versie: juni 2012. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

WIN een reis naar Canada MET RADIO 2 EN Thomas Cook

WIN een reis naar Canada MET RADIO 2 EN Thomas Cook Wedstrijdreglement versie 2014 : specifiek voor een Radio 2 reis. WIN een reis naar Canada MET RADIO 2 EN Thomas Cook Versie: 8 september 2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder

Nadere informatie

Reglement Knaltombola 2015

Reglement Knaltombola 2015 1. De organisator Reglement Knaltombola 2015 Deze tombola wordt georganiseerd door het Bernardustechnicum Oudenaarde. Het verloop wordt opgevolgd door de directie. 2. Wie kan deelnemen? Met uitzondering

Nadere informatie

REGLEMENT Incentive-actie slagers

REGLEMENT Incentive-actie slagers REGLEMENT Incentive-actie slagers 1. Organisator Deze actie wordt georganiseerd door A.B.M. International NV, statutair gevestigd te B-9100 SINT- NIKLAAS, Industriepark-Noord 14, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

Wedstrijdreglement WIN EEN AUTOdeelabonnement!

Wedstrijdreglement WIN EEN AUTOdeelabonnement! Wedstrijdreglement WIN EEN AUTOdeelabonnement! Hieronder vind je het wedstrijdreglement voor deelname aan de wedstrijd van Autodeelcampagne Gent WIN EEN AUTOdeelabonnement! 1. Definities 2. Deelname Organisator:

Nadere informatie

DIT IS HET ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR

DIT IS HET ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR DIT IS HET ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR [ NET ] INDIEN ER VOOR EEN WEDSTRIJD EEN BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT IS, GELDT DIT ALGEMENE REGLEMENT IN AANVULLING OP HET BIJZONDER REGLEMENT. IN GEVAL VAN

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD DOOR INAMAR EUROPE BVBA

ALGEMEEN REGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD DOOR INAMAR EUROPE BVBA ALGEMEEN REGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD DOOR INAMAR EUROPE BVBA Dit is het algemeen wedstrijdreglement voor Inamar Europe BVBA. Indien er voor een wedstrijd een bijzonder wedstrijdreglement is,

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media 2016-2017 1. Algemeen kader Om een idee te krijgen van welke mediakanalen de land- en tuinbouwers vandaag gebruik maken,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1.

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1. WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Winkelkar ) loopt vanaf maandag 05/01/2015, 00u01 tot en met zondag 25/01/2015, 23u59.

Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Winkelkar ) loopt vanaf maandag 05/01/2015, 00u01 tot en met zondag 25/01/2015, 23u59. SPELREGELS Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Winkelkar ) loopt vanaf maandag 05/01/2015, 00u01 tot en met zondag 25/01/2015, 23u59. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Het Domein

Nadere informatie

Doel van de wedstrijd is het winnen van een Tomorrowland-package voor 2 personen.

Doel van de wedstrijd is het winnen van een Tomorrowland-package voor 2 personen. SPELREGELS Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Blend Test) loopt op maandag 6 juli 2015, dinsdag 7 juli 2015, woensdag 8 juli 2015, donderdag 9 juli 2015, vrijdag 10 juli 2015, maandag 13 juli 2015,

Nadere informatie

IJsboerke is een merk van de Belgian Icecream Group, met maatschappelijke zetel te 2460 Tielen, Gierlebaan 100.

IJsboerke is een merk van de Belgian Icecream Group, met maatschappelijke zetel te 2460 Tielen, Gierlebaan 100. 1. Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die IJsboerke organiseert via de website. Dit wedstrijdreglement is niet van toepassing

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL)

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT BELGIË

ACTIEREGLEMENT BELGIË ACTIEREGLEMENT BELGIË 1. De actie wordt georganiseerd door Viyo International nv, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Ijzerenpoortkaai 3, met KBO- nummer 0894.380.679 (hierna

Nadere informatie

Het betreft geen kansspel/mediaspel zoals gedefinieerd in de Wet van 7 mei 1999, daar er geen enkel inzet van om het even welke aard voorhanden is.

Het betreft geen kansspel/mediaspel zoals gedefinieerd in de Wet van 7 mei 1999, daar er geen enkel inzet van om het even welke aard voorhanden is. WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Organisator Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door IZI, gevestigd te Groenenborgerlaan 171, 2020 Antwerpen. IZI kan gecontacteerd worden via volgende e-mailadres:

Nadere informatie

Dit is het algemeen wedstrijdreglement voor de wedstrijden van AURODESIGN TESSINA Memoire Traditions f'oru AMICI Pre Wedding Ringcollection

Dit is het algemeen wedstrijdreglement voor de wedstrijden van AURODESIGN TESSINA Memoire Traditions f'oru AMICI Pre Wedding Ringcollection Dit is het algemeen wedstrijdreglement voor de wedstrijden van AURODESIGN TESSINA Memoire Traditions f'oru AMICI Pre Wedding Ringcollection Indien er voor een wedstrijd een bijzonder wedstrijdreglement

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Het Departement Onderwijs & Vorming is een entiteit van de Vlaamse overheid met zetel te 1210 Brussel, Koning Albert II-laan 15.

Het Departement Onderwijs & Vorming is een entiteit van de Vlaamse overheid met zetel te 1210 Brussel, Koning Albert II-laan 15. 1. Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd wie ben jij Online die het Departement Onderwijs & Vorming organiseert via haar website.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden:

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: 1. Inleiding: Deze richtlijn schetst regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Stad Turnhout organiseert via haar website

Nadere informatie

WEDSTRIJD: GERECYCLEERD TROUWKLEED ONTWORPEN DOOR DE PASKAMER

WEDSTRIJD: GERECYCLEERD TROUWKLEED ONTWORPEN DOOR DE PASKAMER AANVULLEND WEDSTRIJDREGLEMENT HET DOMEIN BOKRIJK VZW WEDSTRIJD: GERECYCLEERD TROUWKLEED ONTWORPEN DOOR DE PASKAMER De winnares van de wedstrijd wint een gerecycleerd trouwkleed, ontworpen door De Paskamer

Nadere informatie

Wedstrijdreglement en spelregels Boetiek Magnifiek

Wedstrijdreglement en spelregels Boetiek Magnifiek Maatschappelijke Zetel VZW Den Azalee Abingdonstraat 99-9100 Sint-Niklaas BE 0456.719.748 Kringwinkel, diensten en kantoren Heistraat 115-9100 Sint-Niklaas Tel : 03 766 70 45 info@vzwdenazalee.be www.denazalee.be

Nadere informatie

2. Elke deelnemer heeft toegang tot het spel via de Facebook-applicatie die beschikbaar is op de Facebook-pagina van Lidl Belgium.

2. Elke deelnemer heeft toegang tot het spel via de Facebook-applicatie die beschikbaar is op de Facebook-pagina van Lidl Belgium. SPELREGELS 1. Deze promotionele wedstrijd (hierna ook genoemd: Win de beste witte wijn van België 2013 ) loopt vanaf 22/11/2012, 00u00 tot en met 16/12/2012, 23u59. 2. Doel van de wedstrijd is om, na aankoop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MINI COOPER

Algemene voorwaarden MINI COOPER Algemene voorwaarden MINI COOPER Artikel 1 - organisator Dit reglement is van toepassing op de actie Win een MINI georganiseerd door ECK NV, maatschappelijke zetel te Zeedijk-Albertstrand 509, 8300 Knokke-Heist,

Nadere informatie

De prijs van de wedstrijd is een overnachting op zaterdag 22 augustus 2015 voor maximaal 4 personen in tenten in het Openluchtmuseum van Bokrijk.

De prijs van de wedstrijd is een overnachting op zaterdag 22 augustus 2015 voor maximaal 4 personen in tenten in het Openluchtmuseum van Bokrijk. AANVULLEND WEDSTRIJDREGLEMENT HET DOMEIN BOKRIJK VZW WEDSTRIJD: KETNET CHECKLIST CHECK: EENS ERGENS KAMPEREN De winnaars van de wedstrijd ontvangen 1 overnachting voor maximaal 4 personen (zie Artikel

Nadere informatie

Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Wijnkelder ) loopt vanaf donderdag 4/09/2014, 00u01 tot en met dinsdag 30/09/2014, 23u59.

Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Wijnkelder ) loopt vanaf donderdag 4/09/2014, 00u01 tot en met dinsdag 30/09/2014, 23u59. SPELREGELS Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Wijnkelder ) loopt vanaf donderdag 4/09/2014, 00u01 tot en met dinsdag 30/09/2014, 23u59. Doel van de wedstrijd is om, na aankoop, in een in België gevestigde

Nadere informatie

Actie: Radio 2 brengt S.M.A.K. bij je thuis

Actie: Radio 2 brengt S.M.A.K. bij je thuis Dit is het algemeen wedstrijdreglement voor Radio 2 en S.M.A.K. Wedstrijdreglement Actie: Radio 2 brengt S.M.A.K. bij je thuis 1. Inleiding Op dit moment toont S.M.A.K. naar aanleiding van haar twintigste

Nadere informatie

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP Digitale kanalen

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP Digitale kanalen ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP Digitale kanalen 1. Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot alle wedstrijden die de NMBS (nv van

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie

De wedstrijd speelt zich af op het grondegebied van het Vlaams Gewest.

De wedstrijd speelt zich af op het grondegebied van het Vlaams Gewest. Wedstrijdreglement Indevuilbak.be LEES DIT WEDSTRIJDREGLEMENT ZORGVULDIG. HET BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE WEDSTRIJD VERKLAART DE DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSING VAN DEZE

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Reglement PLAYMOBIL wedstrijd

Reglement PLAYMOBIL wedstrijd Reglement PLAYMOBIL 1.2.3-wedstrijd Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die PLAYMOBIL organiseert om een PLAYMOBIL 1.2.3-speelhoek

Nadere informatie

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP Digitale kanalen

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP Digitale kanalen ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP Digitale kanalen 1. Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot alle wedstrijden die de NMBS (nv van

Nadere informatie

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP social media (TWITTER, FACEBOOK en INSTAGRAM)

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP social media (TWITTER, FACEBOOK en INSTAGRAM) ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN DOOR DE NMBS GEORGANISEERD OP social media (TWITTER, FACEBOOK en INSTAGRAM) 1. Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot alle wedstrijden

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Goe Gefietst

Wedstrijdreglement Goe Gefietst Wedstrijdreglement Goe Gefietst ARTIKEL 1 De VZW Bond van trein, tram en busgebruikers (TreinTramBus) (hierna genaamd de organisator ), ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0430 410 873, gevestigd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Cartoonwedstrijd reglement Maak een cartoon over Isaac Newton en win een reisje naar Londen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door Volkssterrenwacht MIRA vzw,

Nadere informatie

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de online wedstrijd Alpro Pur Enjoy (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Art. 1 Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Blan Win bed- en badlinnen van De Witte

Nadere informatie

REGLEMENT PRIME STAR AWARDS VOTINGPRIJS

REGLEMENT PRIME STAR AWARDS VOTINGPRIJS Artikel 1. Definities REGLEMENT PRIME STAR AWARDS 2009 - VOTINGPRIJS 1. Votingwedstrijd: De PRIME STAR AWARDS 2009 - VOTINGPRIJS votingwedstrijd (hierna de Votingwedstrijd ) wordt georganiseerd door TELENET

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Reglement Muziekklas Radio 2 Genre Kleinkunst

Reglement Muziekklas Radio 2 Genre Kleinkunst Reglement Muziekklas Radio 2 Genre Kleinkunst Dit is het reglement voor de actie 'muziekklas van radio 2 genre Kleinkunst. Versie: 10 januari 2012 Art 1. Organisator Muziekklas Radio 2 is een wedstrijd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mobistar, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Bourgetlaan, 3, met KBO-nummer 0456.810.810, organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Thomas Cook

Wedstrijdreglement Thomas Cook Wedstrijdreglement Thomas Cook Organisatie De wedstrijd Thomas Cook wordt georganiseerd door BD Group NV, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Mechelsesteenweg 414. Periode De wedstrijd vindt plaats

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet

WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Desobry SA Rue du vieux Colombier 1, 7500 TOURNAI, hierna genoemd de organisator 2.

Nadere informatie

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT 2014 2 1. Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) bepaalt de regels m.b.t. de deelnemingsvoorwaarden voor de fotowedstrijd (hierna te noemen: de

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lutti Bongo

Wedstrijdreglement Lutti Bongo Wedstrijdreglement Lutti Bongo Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door Continental

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels!

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! 1. Voorwerp Rode Kruis-Vlaanderen, deel uitmakend van het Belgische Rode Kruis, instelling van openbaar nut, met

Nadere informatie

(samen hieronder de organisator of organisatoren genaamd) in samenwerking met de hiernavolgende Zoomit Verzender en/of Bank:

(samen hieronder de organisator of organisatoren genaamd) in samenwerking met de hiernavolgende Zoomit Verzender en/of Bank: Hoe werkt het Het is tijd om de facturen te betalen! Verzend de facturen naar de juiste bank in de hiervoor voorziene tijdspanne. De situatie wordt onhoudbaar, u komt tijd tekort? Doe beroep op «Zoomit»,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie