VRIJWILLIGERSHANDLEIDING. Egmond weekend. 7 & 8 januari

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VRIJWILLIGERSHANDLEIDING. Egmond weekend. 7 & 8 januari"

Transcriptie

1 VRIJWILLIGERSHANDLEIDING Egmond weekend 7 & 8 januari

2 Voorwoord Vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover, het Egmond weekend gaat bijna van start. Leuk dat jij erbij bent! Samen met 750 vrijwilligers gaan wij een succesvol weekend neerzetten en zorgen we dat de in totaal deelnemers een onvergetelijk weekend ervaren. En wij zelf natuurlijk ook! In deze handleiding vind je alle praktische informatie die je nodig hebt. Zoals het programma van het weekend, meldlocaties, bereikbaarheid, catering, herinnering en algemene voorwaarden. Lees deze dus goed door. Als je in de voorbereiding of tijdens het evenement nog vragen hebt neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We helpen je graag! Wij hebben er super veel zin in en willen je veel succes en plezier wensen tijdens het Egmond weekend! Met sportieve groet, Vrijwilligersteam Le Champion Patrick Dekker en Chantal Groot Telefoon: ( tijdens weekend)

3 Programma Vrijdag Het Egmond weekend gaat op vrijdagavond al van start, want de deelnemers van AGU Egmond-Pier-Egmond kunnen tussen en uur hun stuurbordje ophalen in Sporthal de Watertoren. Zaterdag Op zaterdag gaan de deelnemers van de strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond vanaf uur van start. Dit is wegens het getij 1,5 uur later dan vorig jaar. Na de laatste finish om uur bouwen we de boulevard om tot een Saucony Egmond Halve Marathon boulevard. Ook bouwen we de sporthal om voor de deelnemers van de Saucony Egmond Halve Marathon. Zondag Zondag start om uur de kwart marathon waar lopers aan deelnemen. Om uur start de halve marathon met deelnemers. Om uur halen we met z n allen de laatste loper binnen om vervolgens op te ruimen. Jeugdonderdelen Tijdens beide evenementen zijn er ook de jeugdonderdelen die finishen op de boulevard. Op zaterdag de Bike Shop Egmond Jeugdwedstrijd startend om uur en op zondag de Egmond Mini Marathon die start rond uur.

4 Waar kun je je melden? 8136 In de meldbrief staat jouw specifieke meldlocatie aangeven. Dit is één van de volgende locaties: Sporthal de Watertoren (hele weekend) Sporthal de Watertoren, Watertorenweg 36, Egmond aan Zee. Melden bij de Le Champion stands. Unit Boulevard Noord (zaterdag en zondag) Boulevard Noord 8-19, Egmond aan Zee. Melden bij de witte unit op de boulevard. Zie afbeelding. Strandpaviljoen de Schelp (zondag) Boulevard Zuid, Egmond aan Zee. Melden bij de strandtent, die beneden is bij het KNRM gebouw, linker strandafgang van parkeerterrein de Werf. Zie afbeelding. Unit Castricum aan Zee (zaterdag en zondag) Strandplateau ter hoogte van: Zeeweg 54, Castricum aan Zee. Melden bij de witte unit. Nieuw Westert (zondag) Gasterij Nieuw Westert, Oude Schulpweg 18, Egmond-Binnen. Overige Je kunt natuurlijk op een dienst staan waarbij jij je direct meldt bij de groepsleider op locatie.

5 Bereikbaarheid Egmond aan Zee is tijdens de evenementen beperkt bereikbaar. Lees het onderstaande goed door, zodat je weet hoe je op je bestemming kunt komen. Vrijdag Kom je op vrijdag helpen met het opbouwen of het uitdelen van de startnummers, dan kan je parkeren langs de Doctor Wiardi Beckmanlaan in Egmond aan Zee. Je kunt daarnaast op andere plekken in Egmond aan Zee gratis parkeren. Zaterdag Op zaterdag kun je per auto afreizen naar Egmond aan Zee, dan is gratis parkeren mogelijk in Egmond Zuid. Gebruik je een navigatiesysteem, stel deze dan in op de Egmonderstraatweg en zet het navigatiesysteem uit bij binnenkomst in Egmond aan Zee. Volg vanaf hier de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Vanaf Egmond Zuid is het ongeveer 15 minuten lopen naar Sporthal de Watertoren en 10 minuten naar de boulevard. Vrijwilligers die helpen bij de boulevard of hoofdstrandopgang kunnen een parkeerkaart aanvragen bij ons voor parkeerplaats de Werf in Egmond aan Zee. Zondag Op zondag is Egmond aan Zee tussen 8.00 en uur afgesloten voor al het binnenkomend autoverkeer. Je kunt dan parkeren op één van de onderstaande parkeerplaatsen en vanaf daar met een pendelbus verder reizen naar Egmond aan Zee. Heb je een buskaart nodig, vraag deze dan bij ons aan. - P1 Alkmaar bij Sportpaleis Alkmaar bij De Meent: Terborchlaan 200, Alkmaar - P2 Alkmaar bij P+R Bergermeer: Robonsbosweg 1, Alkmaar - P3 Heiloo bij Winkelcentrum t Loo: Heerenweg 153, Heiloo - P4 Heiloo bij NS-station: Stationsweg 90/A, Heiloo - P5 Heiloo bij Zwembad Het Baafje: De Omloop 11, Heiloo Pendelbussen rijden alleen op zondag tussen 8.30 en uur naar Egmond aan Zee. Vanaf tot uur rijden de bussen weer terug. Mocht je toch in Egmond aan Zee moeten zijn met de auto en heb je echt geen andere reismogelijkheid, vraag dan bij ons een passeerkaart aan. Dan kom je tot uur Egmond aan Zee nog in. Parkeer niet op plekken waar dit niet mag, er wordt streng op gecontroleerd. Boetes worden uiteraard niet gedeclareerd.

6 Catering Vrijdag Op vrijdagavond ontvangen de vrijwilligers uiteraard een kop koffie of thee en zorgen we voor een koek. Voor de vrijwilligers die overdag helpen met het opbouwen, verzorgen we koffie, thee en een lunch. Zaterdag en zondag Op zaterdag en zondag ontvangt iedere vrijwilliger een lunchpakket bestaand uit: Isostar, drie broodjes, stuk fruit, snack en een koek. Wanneer jij je op tijd meldt, dan staat er bij het meldpunt uiteraard een kop koffie of thee voor je klaar. Gedurende de dag komt het cateringteam langs met koffie, thee en warme soep. Dit jaar zijn er geen consumptiebonnen, omdat er niet op alle vrijwilligerslocaties catering is waar dit kan worden ingeleverd. Daardoor zit er een extra item in het lunchpakket en zijn de cateringteams getraind om te zorgen dat iedereen verzorgd wordt met koffie/thee en soep. Medewerkersmaaltijd In Hotel Zuiderduin (Zeeweg 52 in Egmond aan Zee) is er op zondag de medewerkersmaaltijd tussen en uur. Van Chantal krijg je daar een diner- en consumptiebon, zodat we het weekend gezellig samen kunnen afsluiten! Je hoeft je niet van te voren op te geven voor de maaltijd. Allergieën? Heb je een voedselallergie, zorg dan dat je zelf lunch meeneemt. Tijdens de medewerkersmaaltijd op zondag is in overleg met Hotel Zuiderduin veel mogelijk. Herinnering Kom je tijdens AGU Egmond-Pier-Egmond helpen, dan ontvang je aan het einde van je dienst de speciaal door hoofdsponsor AGU ontworpen AGU vrijwilligers sokken. Er is één maat sokken (one size fits all). Hoofdsponsor Saucony stelt voor de vrijwilligers die tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon komen helpen na afloop van de dienst het officiële running shirt beschikbaar. Je krijgt het shirt in de maat die je zelf hebt aangegeven en in de meldbrief staat vermeld. De sokken en het running shirt zijn af te halen bij jouw specifieke meldpunt.

7 Algemene voorwaarden Aanmelden Voor je dienst meld jij je op de meldlocatie aangegeven in jouw meldbrief. We willen je vragen om hier 5 minuten voor je begintijd aanwezig te zijn. Bij de meldlocatie staat een medewerker op je te wachten. Tijdens het evenement is je eerste aanspreekpunt jouw groepsleider, aangegeven in de meldbrief. Jouw groepsleider kan jou voorzien van alle informatie die jij nodig hebt voor de uitvoering van je dienst. Hij/zij geeft ook aan wanneer de dienst klaar is, waarna je je bij het meldpunt af kan melden. Afwezig Mocht je onverwachts niet kunnen helpen tijdens de dienst waarvoor je staat ingepland, dan is het van belang om dit ons zo snel mogelijk te laten weten. Dan kunnen wij mogelijk nog een vervanger zoeken. Mocht je zelf een vervanger kunnen regelen, dan zou dat natuurlijk super zijn! Voorafgaand aan het evenement kun je met ons contact opnemen. Op de dag zelf dien je je af te melden bij de aangegeven groepsleider. Kleding Trek tijdens de dienst kleding en schoenen aan waarin jij je prettig voelt. Het kan zijn dat je veel moet lopen of lang moet staan en goede schoenen kunnen dit een stuk prettiger maken. Kleed je ook goed op het weer. Wij adviseren om bij koud weer je te kleden met voldoende kleding in laagjes. Als je buiten helpt, denk aan regenkleding. Do s en don ts Als vrijwilliger bij Le Champion ben je voor velen het eerste aanspreekpunt. Het is dus van groot belang dat we als team een gastvrije, professionele en vriendelijke indruk maken. Jij bent hét visitekaartje van het evenement. Wij willen je vragen om te letten op de volgende zaken: Do s: - Straal enthousiasme uit; - Zie er verzorgd uit tijdens je dienst en wees herkenbaar als vrijwilliger; - Zie je dat je ergens kunt helpen, biedt dan je hulp aan; - Natuurlijk kunnen er altijd onverwachte dingen gebeuren; wees flexibel; - Probeer tatoeages en piercings zoveel mogelijk te bedekken; - Wees respectvol naar elkaar toe; - Zorg dat je op tijd bent; - Samen sluit je de dag af, dus ga niet eerder naar huis dan dat het werk klaar is; - Maak er vooral een top dag/weekend van! Don ts: - Voorkom dat je ongeïnteresseerd overkomt, let op je houding; - Vermijd dat je veel met je telefoon bezig bent tijdens je dienst; - Geen kauwgum gebruik; - Het is niet toegestaan dat je onder invloed bent van alcohol en/of drugs.

8 Afronding Enquête We vinden het belangrijk om bij elk evenement kritisch te zijn en met jullie samen te evalueren. Daarom krijg je na het evenement een enquête via de , waarin jij je persoonlijke evaluatiepunten kunt aangeven. Heel fijn als je deze wilt invullen! Declaratieformulier Heb je noodzakelijke kosten gemaakt om jouw dienst uit te kunnen voeren, dan kan je deze declareren. Het declaratieformulier vind je hier en kan je tevens vinden op je persoonlijke Mijn Le Champion pagina.

Zandvoort evenementen

Zandvoort evenementen VRIJWILLIGERSHANDLEIDING Zandvoort evenementen 25 & 26 maart Voorwoord Vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover, de Zandvoort evenementen gaan volgende week van start. Leuk dat jij erbij

Nadere informatie

Vrijwilligershandleiding

Vrijwilligershandleiding Vrijwilligershandleiding 17 & 18 SEPTEMBER 2016 Dam tot Dam Weekend 16 en 17 september 2017 V 1 Voorwoord vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover. Goed dat jij er dit jaar bij bent om

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Geldig op: maandag-vrijdag Plaatsnaam en halte

Geldig op: maandag-vrijdag Plaatsnaam en halte Geldig op: maandag-vrijdag Plaatsnaam en halte 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 Alkmaar, Station 06:17 06:47 07:16 07:42 08:12 08:41 09:13 09:43 10:13 10:43 11:13 11:43 12:13 Alkmaar, Bergerweg 06:19

Nadere informatie

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run Het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland! Business Run Doe met uw collega, s mee met de meest afwisselende loop van Nederland! Beleef met uw collega s een sportieve en gezellige dag in Zandvoort

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie Belangrijke informatie Algemene informatie 25 tot en met 30 juni, 995 kilometer fietsen in zes dagen door de spectaculaire Dolomieten. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio en Gavia zijn onderdeel van

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen Ga mee als vrijwilliger! Waar is Tour for Life zonder vrijwilligers? Nergens. Maak deel uit van een groot, enthousiast team, trek door prachtige gebieden en werk een week lang voor Daniel den Hoed Stichting.

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

IN- EN UITVALBASIS CHASSÉ THEATER

IN- EN UITVALBASIS CHASSÉ THEATER Beste hardloper, Het is bijna zover: de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop. Samen gaan we er een groot spektakel van maken! In deze brief vind je belangrijke informatie over jouw deelname aan

Nadere informatie

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure EGMOND WANDEL MARATHON 2016 sponsorbrochure 1 Het nieuwe wandeljaar begint aan de Noord-Hollandse kust met de Egmond Wandel Marathon. Jaarlijks komen zo n 15.000 wandelaars naar Egmond aan Zee voor het

Nadere informatie

Aan alle deelnemers/deelneemsters!

Aan alle deelnemers/deelneemsters! Aan alle deelnemers/deelneemsters! Het is bijna zover: zondag 18 december 2016 doe jij mee aan één van de afstanden van de Spijkenisse-SPARK Marathon en daar zijn wij erg blij mee! De inschrijving is goed

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon Hieronder vind je het menu voor de maand februari. Je bent van harte welkom. Een maaltijd kost 3,00. Om 16:30 uur kun je binnenlopen en om 18:00 uur gaan we eten. Daarnaast is er nog een activiteit, extra

Nadere informatie

Inhoud. Bijlage 1. Vrijwilligersverklaring

Inhoud. Bijlage 1. Vrijwilligersverklaring Vrijwilligersboekje Inhoud 1) De Skûle Welzijn 2) SimmerWille 3) De organisatie 4) De verschillende vrijwilligers 5) Vrijwilligers info 6) Het schoolkind 7) Kinderen begeleiden Bijlage 1. Vrijwilligersverklaring

Nadere informatie

AGENDA. Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Impressie

AGENDA. Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Impressie AGENDA Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Organisatie Vincent Bon Joost de Graaf Joao Mosso Trudy van Doorn PROGRAMMA

Nadere informatie

zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon.

zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon. zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon.nl Lees 4 weken gratis! Registreer nu en profiteer van: 4 zaterdagen

Nadere informatie

5 e Nieuwsbrief, 20 september 2015

5 e Nieuwsbrief, 20 september 2015 Inschrijving en mutaties sluit 21 september 23:59! De inschrijving door deelname aan de Gemeentemarathon sluit 21 september om exact 23:59 uur. Tot op heden worden ruim 550 lopers verwacht en tientallen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Tijd Wat Waar Vanaf 10:00u

Tijd Wat Waar Vanaf 10:00u Algemene instructies Programma: Tijd Wat Waar Vanaf 10:00u Melden in medewerkerscentrum en afhalen van: Individuele postinstructie Reflecterend hesje (evt verkeersregelaarshesje) Bon voor een gratis lunchpakket

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Vrijwilligers info & taakomschrijving

Vrijwilligers info & taakomschrijving Vrijwilligers info & taakomschrijving Inhoudsopgave Team leider vrijwilligers & algemene informatie... 2 1. Atleet service... 5 2. Back office... 5 3. Banners... 5 4. Fietsparcours... 6 5. Finish area...

Nadere informatie

Informatie voor bewoners

Informatie voor bewoners Informatie voor bewoners 30 van Zandvoort 30 maart 2019 Omloop van Zandvoort 31 maart 2019 Runner s World Zandvoort Circuit Run 31 maart 2019 Evenementen van Beste bewoner, Het weekend van 30 en 31 maart

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Herinrichting De Werf Egmond aan Zee

Herinrichting De Werf Egmond aan Zee Bestaande situatie op en rond de Werf 1741 Strandvermaak 1895 Muziekuitvoering in de muziektent van hotel Zeezicht Knelpunten: Algemeen: Vormgeving is gedateerd en sluit niet aan bij heringerichte Gebieden

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

16 maart 2018 Nummer 13

16 maart 2018 Nummer 13 16 maart 2018 Nummer 13 Inhoud: Klankbordgroep bijeenkomst Thema ouderavond 12 april Gezinsviering Nationale Daltondag 2018 Verkeerstuin 2018 Schoolreis 3 april Informatie schoolreis 1-2-3 Benefietconcert

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVORACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen ontbijt,

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

Rooming-in. Afdeling Kindergeneeskunde

Rooming-in. Afdeling Kindergeneeskunde Rooming-in Afdeling Kindergeneeskunde Rooming-in is het zoveel mogelijk zelf verzorgen van uw kind. Kinderen hebben het recht hun ouders 24 uur per dag bij zich te hebben. U kunt zoveel als voor u mogelijk

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

Op bezoek. Op bezoek

Op bezoek. Op bezoek Op bezoek Op bezoek Het behouden en/of uitbreiden van sociale contacten is een wezenlijk onderdeel van de behandeling van onze patiënten. Vooral in de fase waarin de behandeling zich richt op terugkeer

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Informatieboek Jeugdvakantieweek Beuningen

Informatieboek Jeugdvakantieweek Beuningen Informatieboek Jeugdvakantieweek Beuningen 13, 14 & 15 augustus 2019 09:00 16:00 uur www.jvwb.nl www.facebook.nl/jvwbeuningen 1 Op het terrein van scouting Beuningen organiseert Stichting Jeugdvakantieweek

Nadere informatie

Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km

Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je

Nadere informatie

Dam tot Dam FietsClassic

Dam tot Dam FietsClassic Dam tot Dam FietsClassic 20 september 2015 DEELNEMERS INFORMATIE Veel fietsplezier! Op zondag 20 september vindt alweer de 9 e Dam tot Dam FietsClassic plaats en jij bent daar bij! Vanaf de Dam gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

Briefing Appierun 27 mei 2017

Briefing Appierun 27 mei 2017 Briefing AppieRun 27 mei 2017 Nog een paar nachten slapen en dan is het zover! De Appierun 2017. We hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook. Om de dag voor iedereen gladjes en plezierig

Nadere informatie

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je goed

Nadere informatie

zaterdag 21 & zondag 22 januari ,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN

zaterdag 21 & zondag 22 januari ,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN zaterdag 21 & zondag 22 januari 2017 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door WN www.egmondwandelmarathontegenreuma.nl Maak gratis kennis met Noordhollands Dagblad 4 weken gratis

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

Examen VMBO-GL versie blauw

Examen VMBO-GL versie blauw Examen VMBO-GL versie blauw 2018 gedurende 90 minuten profielvak HBR CSPE GL onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 7 opdrachten.

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek.

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Citaat De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve

Nadere informatie

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon.

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon. Inschrijven De triathlon vindt plaats op 19 Mei 2019. De inschrijvingen worden gesloten als deze vol zitten, anders 2 weken voor aanvang van het evenement zelf. Er worden 2 afstanden aangeboden: 1/4e triathlon

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Waken bij patiënt. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! In deze folder vindt u informatie over het waken bij uw naaste.

Waken bij patiënt. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! In deze folder vindt u informatie over het waken bij uw naaste. Waken bij patiënt In deze folder vindt u informatie over het waken bij uw naaste. Begeleiding en ondersteuning voor de patiënt, familie en naasten. De tijd die u samen met uw dierbare door kunt brengen

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd!

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd! Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 16 20 april 2016 In dit nummer: Belangrijke

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Respons 46% 46% 54% Ingevuld Niet ingevuld Heeft u een of meerdere keren restaurant de Pelikaan bezocht?

Nadere informatie

Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei. Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor

Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei. Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor Nordhorn 2015 Het 40 ste Internationale Pfingstschwimmens Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei Inleiding: Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor het

Nadere informatie

Beste Vrijwilliger, Taken en omschrijving

Beste Vrijwilliger, Taken en omschrijving Beste Vrijwilliger, Op 12 december aanstaande is het zover; de 12 de Ameland Adventurerun. Wij verwachten ca 4000 lopers en totaal ca 8000 bezoekers op Ameland in het weekeinde van de Run. Wij zijn erg

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor vrijwilligers

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor vrijwilligers Stichting Autstede Onvergetelijk Informatiepakket voor vrijwilligers Stichting Autstede Stichting Autstede houdt zich bezig met het organiseren van vakantieweekenden voor gezinnen met kinderen met stoornissen

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Op naar de 3 e editie al weer. Het begint langzaam een traditie te worden. Wat hebben we de afgelopen jaren ook genoten. En wat kijken we alweer uit naar editie 2017!

Nadere informatie

22 mei 2015 Nummer 16

22 mei 2015 Nummer 16 22 mei 2015 Nummer 16 Inhoud: Sportdag Kindervakantieweek Oss Zuid Extra bijlage Schoolreisinformatie groepen 1-2-3 Kindervakantieweek Kako Calamiteitendag 7 juli Lezen in de vakantie Herhaling rectificatie

Nadere informatie

Inhoud. Reüniepakket. Bijlage I 9 Bijlage II 15 Bijlage III 17 Bijlage IV 19

Inhoud. Reüniepakket. Bijlage I 9 Bijlage II 15 Bijlage III 17 Bijlage IV 19 1 Inhoud 1 Voorbereiding 4 1.1 Begin tijdig met plannen 4 1.2 Bepaal de datum, locatie en tijdstip 4 1.3 Stel een reüniecommissie samen 4 1.4 Maak een actielijst na elke vergadering 4 1.5 Doe een aankondiging

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de eerste editie van de Gelderse Poort Trail op 6 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Informatie avond pupillen

Informatie avond pupillen Informatie avond pupillen 31 oktober 2016 4 november 2016 Trainingen Wedstrijden Cross Indoor Begeleiding wedstrijden Trainingsweekend Sluitingsmiddag Vragen Programma Informatie 2x per jaar een informatiebrief

Nadere informatie

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers JOL Oudieplas 2018 Indianen en Cowboys Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat

Nadere informatie

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016 Functieprofielen European Under 19 Men & Women Water polo Tournament Het Hofbad - Den Haag 10-18 September 2016 Aquarijn - Alphen aan den Rijn 11-18 September 2016 Word ook vrijwilliger tijdens European

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

EGMOND HALVE MARATHON 2016. sponsorbrochure

EGMOND HALVE MARATHON 2016. sponsorbrochure EGMOND HALVE MARATHON 2016 sponsorbrochure 1 De Egmond Halve Marathon trekt jaarlijks op de tweede zondag van januari 17.000 hardlopers naar de Noord-Hollandse badplaats Egmond aan Zee. Niemand wil dé

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 ZONDAG 8 MAART 2015 8 Maart 2015 Flevonice Biddinghuizen Beste Deelnemer, Op zondag 8 maart wordt de eerste edi6e van De Hollandse 100 verreden. Een oerhollandse

Nadere informatie

Beste Trophy rijders,

Beste Trophy rijders, Beste Trophy rijders, Hierbij het laatste nieuws over de BCT 2018 met als hoofdsponsor GRIP. Vorig jaar waren zij onze hoofdsponsor en we zijn erg blij dat we ze dit jaar de weer als hoofdsponsor mogen

Nadere informatie

Mei 2019 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Beste Leden en donateurs, Het kampeerseizoen is goed van

Nadere informatie

Op bezoek. Op bezoek

Op bezoek. Op bezoek Op bezoek Het behouden en/of uitbreiden van sociale contacten is een wezenlijk onderdeel van de behandeling van onze patiënten. Vooral in de fase waarin de behandeling zich richt op terugkeer naar de maatschappij

Nadere informatie

Welkom! Wel kom! 1: bn. gelegen komend; aangenaam: u bent (ons) ~ Een. welkome gast; iem. welkom heten. Uw komst is ons aangenaam.

Welkom! Wel kom! 1: bn. gelegen komend; aangenaam: u bent (ons) ~ Een. welkome gast; iem. welkom heten. Uw komst is ons aangenaam. Welkom! Wel kom! 1: bn. gelegen komend; aangenaam: u bent (ons) ~ Een welkome gast; iem. welkom heten. Uw komst is ons aangenaam. 2: wel kom (tussenwerpsel) wel kom thuis! begroeting, onthaal. Wel kom!

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010

Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010 2017 Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010 Beste triatleet! Op zondag 16 juli is het zover. Dan sta jij aan de start van de Perskindol Triathlon 010 editie 2017. Na twee uitverkochte

Nadere informatie

KWIZUT 2015 SPELAVOND

KWIZUT 2015 SPELAVOND 1/20 KWIZUT 2015 SPELAVOND WAT VERWACHTEN WE VAN DE 5 e EDITIE KWIZUT? Circa 130 teams hebben zich aangemeld; Hetgeen betekend circa 3.400 deelnemers op de kwizavond; en circa 2750 gasten op de feestavond

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Zo zijn onze manieren. Gedragscode Coloriet

Zo zijn onze manieren. Gedragscode Coloriet Zo zijn onze manieren Gedragscode Coloriet Wij zijn Coloriet Alle medewerkers, vrijwilligers, leerlingen en stagiaires horen bij Coloriet. Bij ons werken vriendelijke, deskundige, gepassioneerde en verantwoordelijke

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

De kenmerken van het T&E concept zijn:

De kenmerken van het T&E concept zijn: T&E Studenten Uitzendbureau Bosscherweg 173 A 6219 AA Maastricht Tel: 043-3101072 Fax: 043-3101073 Mail: Maastricht@TenE.nl Website: www.tene.nl Welkom bij T&E Studenten Uitzendbureau! In 2000 zijn Tijmen

Nadere informatie

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven Informatie Voetbalkamp SJO Korendijk 8, 9 en 10 juni 2018 De Buitenjan te Veldhoven Beste jeugdspelers/ ouders / begeleiders van SJO Korendijk, Zoals jullie bekend is gaan we dit seizoen weer op voetbalkamp.

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar)

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

Informatieboekje JO5 seizoen

Informatieboekje JO5 seizoen Informatieboekje JO5 seizoen 2017 2018 Algemene informatie Peutervoetbal 2017-2018 Peutervoetbal = JO5 = Jeugd onder 5 jaar Trainingsdag en tijden: Zaterdag 10:15u aanwezig 10:30u 11:30u training Trainers:

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie