KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA"

Transcriptie

1 KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA

2 FLEVORACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen ontbijt, lunch en munten) Opening, borrel en daghap (19:00) op de Sociëteit (secretariaat gesloten 18:00 19:00) 19:00 21:00 Secretariaat open 20:00 23:00 Pampusbar open 07:30 09:00 Ontbijt, lunchpakketten en koffie 08:00 10:00 Secretariaat open 08:15 Palaver bij Sociëteit 16:00 20:00 Secretariaat open 17:00 Steigerbier bij Sociëteit (eerder bij vroege finish) Uitreiking dagprijzen 07:30 09:00 Ontbijt, lunchpakketten en koffie 08:00 10:00 Secretariaat open 08:15 Palaver bij Sociëteit 16:00 20:00 Secretariaat open 17:00 Steigerbier bij sociëteit (eerder bij vroege finish) Uitreiking dagprijzen 19:00 Zeilersmaaltijd op de Sociëteit (vooraf inschrijven!) 07:30 09:00 Ontbijt, lunchpakketten en koffie 08:00 10:00 Secretariaat open 08:15 Palaver bij Sociëteit 15:00 17:00 Secretariaat open 15:00 17:00 Pampusbar open 16:00 Prijsuitreiking LOCATIES Inschrijven / race comité: Wedstrijdleiding: Protest comité: Muntenverkoop: Bij het secretariaat in het clubhuis Bij het secretariaat in het clubhuis Piet Hein kamer (zaal in clubhuis boven rechts, naast Sociëteit) Bij het secretariaat in het clubhuis OPENING, DAGHAP EN BORREL Op donderdag 18 augustus wordt om 19:00 een eenvoudige daghap geserveerd door oud bestuurs- en commissieleden van de KNZ&RV. Deelname aan de daghap kost 10 Euro. Om deze daghap goed voor te bereiden stellen wij het op prijs als u van tevoren kunt reserveren (via secretariaat@knz&rv.nl). Tevens wordt vanaf 18:00 een borrel aangeboden aan deelnemers en leden van de KNZ&RV. Tijdens de borrel wordt om 18:30 het evenement Flevorace officieel geopend. We verwachten een gezellige avond waar deelnemers en leden elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en de (hooggespannen) verwachtingen voor het weekend kunnen uitspreken!

3 ONTBIJT EN LUNCH Deze dient u de avond van tevoren te bestellen bij het secretariaat. De kosten zijn 12,50 per deelnemer (u ontvangt hiervoor zowel ontbijt als lunch). MUNTEN VOOR DRANK EN HAPJES Gedurende de Flevorace worden drank en hapjes betaald met munten. Deze kunt u op het secretariaat kopen voor 2,25 per munt. ZEILERSMAALTIJD IN DE SOCIETEIT Op zaterdag wordt een zeilersmaaltijd geserveerd in de Sociëteit. Deelnemers kunnen met teamleden en aanhang aanschuiven aan lange tafels. De ruimte in de Sociëteit en daarmee het aantal plaatsen om te komen eten is beperkt. Daarom dient u zich voor dit heerlijke en gezellige diner van tevoren in te schrijven. De zeilersmaaltijd kost 19,50 per persoon. Voor de vrijdagavond kunt u terecht bij de horeca van Muiden. In bijlage D staan de locaties van onze sponsoren opgenomen. SPIERINGFESTIVAL Tijdens de Flevorace 2016 is gelijktijdig het Spieringfestival in Muiden. Er treden op korte loopafstand van de haven diverse bands op. Voor meer informatie zie Het hoofdpodium is gelegen bij Ome Ko, tegenover restaurant de Doelen (zie voor locatie op bijlage D). STEIGERBIER van onze sponsoren Imhoff en North Sails Op vrijdag en zaterdag avond wordt er door onze sponsoren steigerbier aangeboden. Op vrijdag wordt dit door Imhoff Technical sailing Wear aangeboden. Op zaterdag wordt dit door North Sails aangeboden. Het steigerbier wordt buiten naast de Pampusbar geschonken. NOODNUMMERS Voor noodgevallen kunt u een van de volgende nummers bellen: HUISARTSENPOST Gooi - en VECHTSTREEK D. Smits keuze 1 J. de Maat keuze 1 s Avonds en in het weekend Spoedgevallen Bij calamiteiten op het water dient u het race comité via de VHF op de hoogte te stellen. Dit gaat via het wedstrijd kanaal van uw baan (kanaal 17, 72 of 88). Voor overige vragen en calamiteiten kunt u bellen met Ann Dobbelmann-Franssen:

4 PARKEREN LET OP 1: LOKALE WEGEN IN MUIDEN EN MUIDERBERG AFGESLOTEN VRIJDAG :00 tot :00 Tijdens de Flevorace vanaf vrijdag 19 augustus 20:00 tot maandag 22 augustus 05:00 zijn de lokale wegen van Muiden en Muiderberg afgesloten voor doorgaand verkeer. Deelnemers van de Flevorace kunnen het gebied in en uit met de geprinte mail die in dit walprogramma in bijlage A is opgenomen. DEZE GEPRINTE MAIL DIENEN ALLE AUTO S BIJ ZICH TE HEBBEN EN AAN DE VERKEERSREGELAARS TE TONEN! In Bijlage B is de routebeschrijving opgenomen om tijdens de afsluiting van lokale wegen van augustus Muiden in te komen. Bijlage C bevat de vervolgroutes om bij onze parkeerplaatsen te komen. LET OP 2: VOOR ELK DEELNEMEND SCHIP ZIJN SLECHTS 2 PARKEERPLAASTEN OP DE HAVEN BESCHIKBAAR De parkeerruimte op en bij de haven is helaas beperkt. Voor elk deelnemende schip zijn daarom op de haven slechts twee gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Voor extra auto s is er betaalde parkeergelegenheid op korte loopafstand van de haven. Wij raden u daarom aan om zoveel mogelijk te poolen. Tevens is het verstandig ervoor te zorgen dat auto s met (zware of grote) bagage bij de haven zullen parkeren. Bij de ingang van het haventerrein aan de Westzeedijk 7 worden per schip maximaal gratis parkeerkaarten verstrekt. Hiervan worden de kentekens genoteerd. Overige auto s kunnen voor 5,- per dag worden geparkeerd bij boer Koeienkade aan de Noorpolderweg 2. Bij ingang van het terrein bij de boer kunt u hiervoor betalen (ALLEEN CONTANT, NIET VIA PIN!) In bijlage C zijn de routebeschrijvingen opgenomen om bij de haven en op het parkeerterrein te komen. Hierin staat ook de looproute van het parkeerterrein naar de haven.

5 Bijlage A NOODZAKELIJK OM MUIDEN IN TE KOMEN: UITPRINTEN EN TONEN AAN VERKEERSREGELAARS! Bedankt voor uw bericht. U heeft de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat benaderd met de melding bereikbaarheid Flevo Race 2016 in Muiden. Uw vraag hoort bij het project A1/A6 Diemen Almere Havendreef, één van de vijf projecten van het programma weguitbreiding Schiphol - Amsterdam - Almere (SAA). Hierbij bevestigen we dat deelnemers e/o vrijwilligers aan de Flevo Race, met bestemming Haven Muiden, westzeedijk 7 en de parkeerplaats boer, Noordpolderweg 2 op vertoon van deze aan de verkeersregelaars vrijstelling heeft om langs de afzettingen te gaan op de lokale wegen die van kracht zijn van vrijdag 19 augustus uur tot maandag 22 augustus uur in Muiden, Muiderberg en omgeving. Let op: er wordt geen uitzondering gemaakt voor de afsluiting van De Goog ter hoogte van het viaduct over de A1. Meer informatie over de lokale afsluitingen en de reden ervoor leest u hier: ere/news/afsluitingen-lokale-wegen-muiden-en-muiderberg augustus/#.v6cnyvmltiu Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van het programma Schiphol - Amsterdam - Almere? Kijk op onze website: schiphol-amsterdam-almere/index.aspx of bezoek het online bezoekerscentrum voor feiten, foto s en filmpjes over de werkzaamheden. U kunt zich ook kosteloos abonneren op de digitale nieuwsbrief van: - A9/A10/A1/A6 weguitbreiding Schiphol - Amsterdam - Almere (SAA) - A1/A6 Diemen - Almere Havendreef: weguitbreiding Schiphol Amsterdam Almere (SAA) - A9 Holendrecht Diemen (Gaasperdammerweg): weguitbreiding Schiphol Amsterdam Almere (SAA) - A6 Almere Havendreef Almere Buiten-Oost (Almere): weguitbreiding Schiphol Amsterdam Almere (SAA)

6 Bijlage B Routebeschrijvingen Muiden/Muiderberg voor bestemmingsverkeer 19 tot 22 augustus 2016 Van vrijdag 19 augustus uur tot maandag 22 augustus uur zijn de lokale wegen van Muiden en Muiderberg afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners en bedrijven kunnen het gebied in en uit met een toegangspas die per post is verstuurd begin augustus. De afsluitingen van lokale wegen zijn nodig om sluipverkeer tegen te gaan vanwege de afsluitingen van de A1 tussen knooppunten Diemen en Muiderberg tijdens dat weekend. Hieronder staan routebeschrijvingen voor bestemmingsverkeer dat tijdens de afsluitingen Muiden/Muiderberg moet bereiken. Kijk voor meer informatie over de reden van de afsluiting, omleidingsroutes op de rijkswegen en achtergronden over weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere op bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl. Routebeschrijving vanuit/naar Amsterdam Vanaf A10 via de A1: Na knooppunt Diemen is de A1 afgesloten, de afritten Muiden en Muiderberg (op de A6) zijn niet bereikbaar. Neem op de A1 afrit 2 Diemen/Amsterdam-IJburg S114; bij de verkeerslichten linksaf onder het viaduct door; ga vervolgens rechtsaf richting Amsterdam-IJburg de S114 op; bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf richting de Maxisweg/Muiden (wordt niet aangegeven met bewegwijzering); volg deze weg circa vier kilometer (parallel aan de A1); sla aan het einde van de weg linksaf voor Muiden en rechtsaf onder het viaduct door voor Muiden-Oost en Muiderberg (wordt verder aangegeven met bewegwijzering). Vanaf A2 via de A9: Na knooppunt Diemen is de A1 richting Amersfoort afgesloten, de afritten Muiden en Muiderberg (op de A6) zijn niet bereikbaar. Neem op de A9 afrit 1a Amsterdam-IJburg/S114; bij de verkeerslichten rechtsaf richting de Maxisweg/Muiden (wordt niet aangegeven met bewegwijzering); volg deze weg circa vier kilometer (parallel aan de A1); sla aan het einde van de weg linksaf voor Muiden en rechtsaf onder het viaduct door voor Muiden-Oost en Muiderberg (wordt verder aangegeven met bewegwijzering). Naar Amsterdam: Verkeer vanuit Muiderberg kan geen gebruik maken van oprit Muiderberg op de A6 richting Amsterdam, voor richting Amsterdam kan gebruik worden gemaakt van de oprit vanaf de Zuidpolderweg (vanaf deze oprit blijft de A1 richting Amsterdam geopend).

7 Routebeschrijving vanuit/naar Amersfoort Vanuit Amersfoort naar Muiden/Muiderberg: Tot zaterdag 20 augustus uur is Muiden via de A1 vanuit Amersfoort bereikbaar. Tussen zaterdag 20 augustus uur en maandag 22 augustus uur geldt het volgende: Afrit Muiden (3) en afrit Muiden-Oost (4) vanaf de A1 richting Amsterdam zijn afgesloten. Neem op de A6 afrit 1 Muiderberg; sla onderaan de afrit linksaf richting Muiderberg; rij door Muiderberg om de Googweg te bereiken en sla na het passeren van de Hakkelaarsbrug rechtsaf de Zuidpolderweg op richting Muiden. Naar Amersfoort: De oprit Muiden op de A1 richting Amersfoort en oprit Muiderberg op de A6 richting Amersfoort zijn afgesloten. Verkeer uit Muiden: rij via de Zuidpolderweg en de Googweg Muiderberg door om de IJsselmeerweg te bereiken; volg de IJsselmeerweg richting Naarden circa drie kilometer; rij onder het viaduct door en sla daarna linksaf de A1 op richting Amersfoort (wordt aangegeven met reguliere bewegwijzering).

8 Routebeschrijving vanuit/naar Almere en Lelystad Vanuit Almere/Lelystad: De afrit Muiderberg (1) op de A6 vanuit Almere/Lelystad is afgesloten. Verkeer met bestemming Muiderberg en Muiden kan de A1 richting Amsterdam volgen en de afritten Muiden-Oost en Muiden nemen. Let op: dit kan tot zaterdag 20 augustus uur, daarna zijn deze afritten afgesloten en moet verkeer op de A1 doorrijden tot afrit Diemen (2) en daar de route volgen zoals aangegeven bij de routebeschrijving van Amsterdam richting Muiden. Vanaf zondag 21 augustus uur tot maandag 22 augustus uur is ook de A1 richting Amsterdam afgesloten tussen knooppunt Muiderberg en Diemen. Verkeer vanuit Almere en Lelystad moet dan omrijden via de A27, A12 en A2 en vervolgens de routebeschrijving volgen van Amsterdam richting Muiden. Naar Almere/Lelystad: Verkeer vanuit Muiden kan geen gebruik maken van oprit Muiden op de A1 richting Lelystad. Rijd binnendoor naar Muiderberg en neem daar de oprit van de A6 richting Lelystad. Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat augustus 2016 CD0816SB235

9 Bijlage C

10

11 Bijlage D

12

13

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2017

FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2017 18, 19 en 20 augustus 2017 FLEVO RACE WALROGRAMMA 2017 Donderdag 17 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open inschrijven 18.00 20.00 Opening, borrel en daghap (19:00) in de Sociëteit 18:00 19:00 Secretariaat

Nadere informatie

INFO-brief Knooppunt Muiderberg

INFO-brief Knooppunt Muiderberg INFO-brief Knooppunt Muiderberg Datum : 20 april 2017 Onderwerp : INFO-brief nr 4 Doc.nr. : SAAONE-COM-BRI-100085 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt bouwcombinatie SAAone aan

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging. Combi Muiden Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging. Combi Muiden Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging Combi Muiden Voor Optimist A Laser 4.7 Optimist B RS Feva Optimist C 2016 Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Georganiseerd door de KNZ&RV

Nadere informatie

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg Bouwbericht Gaasperdammerweg In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de maken deel uit

Nadere informatie

Combi Muiden. Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie

Combi Muiden. Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Combi Muiden Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 Voor Optimist A Laser 4.7 RS Feva Splash A Optimist

Nadere informatie

Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam- Almere (SAA) A1/A6 Diemen Almere Havendreef. Voorzitter: Albert Jan Schiphorst 27 oktober 2015 Almere

Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam- Almere (SAA) A1/A6 Diemen Almere Havendreef. Voorzitter: Albert Jan Schiphorst 27 oktober 2015 Almere Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam- Almere (SAA) A1/A6 Diemen Almere Havendreef Voorzitter: Albert Jan Schiphorst 27 oktober 2015 Almere Introductie Aanwezige organisaties: Bouwcombinatie SAAone Provincie

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Aankondiging FLEVO RACE 2016

Aankondiging FLEVO RACE 2016 Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Aankondiging FLEVO RACE 2016 (sedert 1939) De Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging nodigt eigenaren van schepen uit de hieronder staande

Nadere informatie

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Inschrijving Inschrijvingen via de website vóór peildatum 13 juni 2016: http://www.kwvdekaag.nl/combi_inschrijven.aspx Of schriftelijk

Nadere informatie

UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR ROND- EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 22 & 23 JUNI 2019

UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR ROND- EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 22 & 23 JUNI 2019 KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR ROND- EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 22 & 23 JUNI 2019 De inschrijving sluit zaterdag 15 juni

Nadere informatie

Presentatie Weguitbreiding Schiphol- Amsterdam-Almere, deeltraject A1/A6. Jan Slager projectdirecteur SAA

Presentatie Weguitbreiding Schiphol- Amsterdam-Almere, deeltraject A1/A6. Jan Slager projectdirecteur SAA Presentatie Weguitbreiding Schiphol- Amsterdam-Almere, deeltraject A1/A6 Jan Slager projectdirecteur SAA 24 oktober 2011 Inhoud Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) Planning SAA Deeltraject A1/A6 knp Diemen

Nadere informatie

Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam- Almere (SAA) A1/A6 Diemen Almere Havendreef. Voorzitter: Albert Jan Schiphorst 23 oktober 2014 Almere

Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam- Almere (SAA) A1/A6 Diemen Almere Havendreef. Voorzitter: Albert Jan Schiphorst 23 oktober 2014 Almere Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam- Almere (SAA) A1/A6 Diemen Almere Havendreef Voorzitter: Albert Jan Schiphorst 23 oktober 2014 Almere Introductie Aanwezige organisaties: Bouwcombinatie SAAone Provincie

Nadere informatie

Komt u met de trein, dan moet u uitstappen in Almere Centrum en de stationshal uitlopen richting Stationsplein.

Komt u met de trein, dan moet u uitstappen in Almere Centrum en de stationshal uitlopen richting Stationsplein. Routebeschrijvingen Werkroute Hilversum Oscar Romerolaan 10 1216 TK Hilversum (industrieterrein Romerolaan) Openbaar vervoer Vanaf station Hilversum zijn twee mogelijkheden: Bus 1 richting Kerkelanden

Nadere informatie

Aankondiging FLEVO RACE 2014 (sedert 1939)

Aankondiging FLEVO RACE 2014 (sedert 1939) Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Aankondiging FLEVO RACE 2014 (sedert 1939) 15, 16 en 17 augustus 2014, Enkhuizen ORC Club 1-4 Shorthanded Klasse Rond- en Platbodem Jachten Klassieke

Nadere informatie

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016 Boek over werkzaamheden spoorkruising 18 mei 2015 mei 2016 1 In dit boek Weguitbreiding Schiphol Amsterdam - Almere Project A9 Gaasperdammerweg De werkzaamheden bij de spoorkruising Hinder en maatregelen

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw,

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw, #47 10 augustus 2016 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan

Nadere informatie

Presentatie SAA-project A9BAHO. Bedrijvenbijeenkomst Breikers Amstelveen. 27 september Kees Abrahamse Omgevingsmanager RWS. Inhoud presentatie

Presentatie SAA-project A9BAHO. Bedrijvenbijeenkomst Breikers Amstelveen. 27 september Kees Abrahamse Omgevingsmanager RWS. Inhoud presentatie Presentatie SAA-project A9BAHO Bedrijvenbijeenkomst Breikers Amstelveen 27 september 2018 Kees Abrahamse Omgevingsmanager RWS HB3600750 28-9-2018 Inhoud presentatie Voorgeschiedenis programma Schiphol-Amsterdam-Almere

Nadere informatie

Zwemloop Almere 2014 Deelnemersinformatie

Zwemloop Almere 2014 Deelnemersinformatie Zwemloop Almere 2014 Deelnemersinformatie v 29 juni 2014 Beatrixpark, Almere Stad 1 Voorwoord Swim-Run-BBQ (en voetbal) Aanstaande zondag vind weer de Zwemloop in het Beatrixpark plaats. Inmiddels alweer

Nadere informatie

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure Red Hat Training / CA Education Algemene informatie brochure Red Hat Netherlands c/o CA Education Orteliuslaan 1001 3528 BE Utrecht The Netherlands +44 14 83 73 49 09 Geachte deelnemer, Bedankt voor het

Nadere informatie

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Hartelijk dan voor uw inschrijving voor Enjoy the Ride Kootwijkerbroek! Hier vind u alle informatie over deze rit, wij willen u vragen het goed door te lezen.

Nadere informatie

Verkeersmanagement in de praktijk

Verkeersmanagement in de praktijk 6/8/2016 Verkeersmanagement in de praktijk De civiele ingenieur in The Matrix 1 19 mei 2016 Introductie (1) Niels van den Brink Senior adviseur verkeer & omgeving Co-auteur van de werkwijzer Minder Hinder

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO17 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO15 - junioren Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen Eneco Zonnebootrace NK 2016 Programma, activiteiten en tijdsplanning Donderdag 5 mei: Aanmelding teams Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij de organisatie, bij het VVVgebouw naast het tentenkamp aan de Ljouwerterdyk

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR RONDE EN PLATBODEMJACHTEN

KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR RONDE EN PLATBODEMJACHTEN KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING Beschermvrouwe: H.M. De Koningin UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR RONDE EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 13 en 14 JUNI 2009 De inschrijving

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO19 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO13 - pupillen Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

#38 31 mei 2016 TUNNELSPECIAL. Geachte heer, mevrouw,

#38 31 mei 2016 TUNNELSPECIAL. Geachte heer, mevrouw, #38 31 mei 2016 TUNNELSPECIAL Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden

Nadere informatie

Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling

Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling Houdt u voor uw navigatiesysteem aan: Doofpot, Broek op Langedijk Komende vanuit de richting Den Haag Haarlem via A9 Komende vanaf de A9 richting Alkmaar bij

Nadere informatie

Bereikbaarheid van het ziekenhuis

Bereikbaarheid van het ziekenhuis Patiënteninformatie Bereikbaarheid van het ziekenhuis Informatie over onze bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer 2 Bereikbaarheid van het ziekenhuis Informatie over onze bereikbaarheid met auto of

Nadere informatie

AANKONDIGING ZUIDERZEE REGATTA 2019

AANKONDIGING ZUIDERZEE REGATTA 2019 AANKONDIGING ZUIDERZEE REGATTA 2019 De Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging nodigt, in samenwerking met de Pion Klasseorganisatie en de Noordzeeclub, eigenaren van schepen uit de Pionklasse

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Verkiezingscongres 9 februari Organisatorische Informatie

Verkiezingscongres 9 februari Organisatorische Informatie Verkiezingscongres 9 februari 2019 Organisatorische Informatie versie 29 januari 2019 Aanmelden en bevestiging Aanmelden Aanmelden voor het verkiezingscongres is verplicht en kan t/m woensdag 6 februari

Nadere informatie

Aankondiging. voor het

Aankondiging. voor het Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging te Muiden onder auspiciën van het Watersportverbond van 30 augustus

Nadere informatie

U rijdt nu circa 300 meter door tot u aan uw rechterhand het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid NIFV ziet.

U rijdt nu circa 300 meter door tot u aan uw rechterhand het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid NIFV ziet. Routebeschrijving De lokatie: Dorpshuis Schaarsbergen Kemperbergerweg 804 6816 RX Schaarsbergen/Arnhem (het gebouw ACHTER de kerk, daarin zit het dorpshuis, daar naar binnen) Routebeschrijving openbaar

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO15 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

Locatie Het Haltna Huis Het Kant GZ HOUTEN Telefoon: Routebeschrijving vanaf de A2. P onbetaald A12 A27

Locatie Het Haltna Huis Het Kant GZ HOUTEN Telefoon: Routebeschrijving vanaf de A2. P onbetaald A12 A27 Routebeschrijving vanaf de A2 Komend vanuit richting Amsterdam Na Utrecht, vervolg je route via de richting Arnhem/Houten () Houd Ring Utrecht (zuid) aan (afslag 16, 17, 18) Neem afslag 18 naar de Laagravenseweg

Nadere informatie

IXAS heit zonder mantel

IXAS heit zonder mantel #45 21 juli 2016 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6 Behandeld door: Xander Heineke, Gastheer. Onze referentie: Standaard Offerte Uw feest en/of partij organiseren bij Lunchroom Rentrée te Baarn. Baarn, 29 januari

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo 5 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 5 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland

Nadere informatie

Velsertunnel in 2016 negen maanden dicht

Velsertunnel in 2016 negen maanden dicht Overzicht omleidingsroutes en verwachte hinder Velsertunnel in 2016 negen maanden dicht Haarlem Noord Beverwijk Hoe rijd je van Haarlem Noord naar Beverwijk als de Velsertunnel in Vanuit Haarlem Noord

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI P P S C SCHIEDAM PROGRAMMA 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI Voorwoord Hartelijk welkom op het 1 e PPSC Girls Midwinter toernooi 2019. Dit jaar wordt er voor het eerst op PPSC een

Nadere informatie

Uitnodiging FLEVO RACE 2007

Uitnodiging FLEVO RACE 2007 Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Uitnodiging FLEVO RACE 2007 (sedert 1939) 17, 18 en 19 augustus 2007, Enkhuizen ORC Club, IRC, Ronde en Platbodem Jachten, First 31.7, Pion, X-99, SW

Nadere informatie

Avontoer Groene Hart. Noodnummer (Groen 1) :

Avontoer Groene Hart. Noodnummer (Groen 1) : Avontoer Groene Hart Noodnummer (Groen 1) : 06-106 672 35 Tijden zijn richttijden. Het kan zijn dat op het draaiboek al aangegeven staat dat bepaalde onderdelen komen te vervallen. In tijdnood kan je dit

Nadere informatie

Welkom in de Sint Maartenskliniek

Welkom in de Sint Maartenskliniek Welkom in de Sint Maartenskliniek Inhoud Sint Maartenskliniek 3 Bezoektijden 3 Draadloos internet 3 Geld pinnen 3 Centrale hal: Atrium en Zorgpassage 3 Klachten of suggesties 4 Aansprakelijkheidsstelling

Nadere informatie

Deelnemersinformatie UCRU 2019

Deelnemersinformatie UCRU 2019 Deelnemersinformatie UCRU 2019 Beste Urban Culture Run 2019 Runner, Het is bijna zover! Op zondag 8 september doe je mee aan de vierde editie van de Urban Culture Run en loop je dwars door de Utrechtse

Nadere informatie

Amsterdam, 14 augustus 2016

Amsterdam, 14 augustus 2016 Amsterdam, 14 augustus 2016 Museum- en Fabrieksbezoek Porsche Stuttgart Zuffenhausen Zondag 16 t/m Woensdag 19 oktober Geachte PCH leden, Beste Porsche vrienden, Elk jaar krijgt Porsche Club Support in

Nadere informatie

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019 INFOBULLETIN juli 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Sport Medisch Centrum Amsterdam - Almere

Sport Medisch Centrum Amsterdam - Almere Sport Medisch Centrum Amsterdam - Almere Olympiaplein 74 A 1076 AG Amsterdam Telefoon: 020 6627244 Fax: 020 6757073 E-Mail: info@smcamsterdam.nl Web: www.smcamsterdam.nl Vanuit Zaanstad. 1. Vertrek vanaf

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Lefier Groningen. Routebeschrijving en parkeren

Lefier Groningen. Routebeschrijving en parkeren Lefier Groningen Routebeschrijving en parkeren Routebeschrijving Het nieuwe adres is: Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen Openbaar vervoer Bus In de omgeving van het kantoor zijn twee bushaltes beschikbaar.

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging WEDSTRIJDBEPALINGEN Combi Muiden 2017

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging  WEDSTRIJDBEPALINGEN Combi Muiden 2017 Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging www.knzrv.nl WEDSTRIJDBEPALINGEN Combi Muiden 2017 Georganiseerd door de KNZ&RV zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 Wedstrijdcomité Tolleiv Trimborn Voorzitter

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG Plafond en Wand 6 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 6 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens

Nadere informatie

Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. I Besluit

Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. I Besluit Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere I Besluit Pagina 4 van 42 Inhoud I Tracébesluit II Bijlagen III Tracékaarten IV Toelichting Pagina 5 van 42 I Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere

Nadere informatie

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren Route en parkeren I Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zie hiervoor; Per tram of Per bus. Het

Nadere informatie

AON Juni LRP vereniging Enneade organiseert: LRP Vereniging Enneade Evenementengids AON 9

AON Juni LRP vereniging Enneade organiseert: LRP Vereniging Enneade Evenementengids AON 9 LRP vereniging Enneade organiseert: AON 9 op 10-11-12 Juni 2011 Kijk voor meer informatie en teaser op www.enneade.nl 1 Inschrijven Het inschrijven geschiedt d.m.v. een inschrijfformulier. Het formulier

Nadere informatie

Uitnodiging Workshop VCM Trajectplanning

Uitnodiging Workshop VCM Trajectplanning Uitnodiging Workshop VCM Trajectplanning 12 oktober 2011 Workshop Op woensdag 12 oktober a.s. komen we met ongeveer 25 collega's vanuit de sector bijeen om te bepalen hoe de binnenvaartsector door Rijkswaterstaat

Nadere informatie

8e Antwerp Snipe Cup

8e Antwerp Snipe Cup Notice of Race Antwerp Snipe Cup 14-15 maart 2015 VVW Galgenweel en de Antwerp Snipe Cup VZW nodigen je van harte uit om mee te doen aan de: 8e Antwerp Snipe Cup Regels De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Communicatie in een nieuw perspectief

Communicatie in een nieuw perspectief Congres ISAAC-NF op 3 oktober 2017 te Landgoed Zonheuvel, Doorn Communicatie in een nieuw perspectief Het programma We ontvangen u vanaf 9.00u met koffie en thee 09:30-09:45 Opening congres Gebruiker van

Nadere informatie

Leidraad opstellen mobiliteitsplan. Voor evenementen in de gemeente Ermelo.

Leidraad opstellen mobiliteitsplan. Voor evenementen in de gemeente Ermelo. Leidraad opstellen mobiliteitsplan Voor evenementen in de gemeente Ermelo. Over dit document In de gemeente Ermelo worden regelmatig evenementen georganiseerd. Zowel de organisator als de gemeente Ermelo

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

Hollywood party the Oscars

Hollywood party the Oscars RSW REGIO DE BARONIE 2018 Hollywood party the Oscars Informatie voor de leiding Beste scoutsleiding, Dit wordt alweer de negentiende RSW (Regionale Scouts Wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. We

Nadere informatie

Aanrijdroutes rommelmarkt

Aanrijdroutes rommelmarkt Aanrijdroutes rommelmarkt Op deze pagina vind je de verschillende routes naar de parkeerplaatsen. We bieden een 3-tal officiële parkeerplaatsen aan; parkeerterrein 1 bevindt zich ongeveer een 400 meter

Nadere informatie

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis.

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. Algemeen Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ALG023 / Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. / 10-12-2014

Nadere informatie

Programma-informatie TREC AMSTERDAM

Programma-informatie TREC AMSTERDAM Programma-informatie TREC AMSTERDAM 29 maart 2014 Amsterdamse Bos Welkom in Amsterdam! Op 29 maart vindt de eerste TREC-wedstrijd in de hoofdstad van Nederland plaats, gewoon omdat het kan. En als je dan

Nadere informatie

Combi Muiden en 23 juni 31 augustus en 1 september

Combi Muiden en 23 juni 31 augustus en 1 september Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Combi Muiden 2019 22 en 23 juni 31 augustus en 1 september Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Georganiseerd door de KNZ&RV KNZ&RV Westzeedijk

Nadere informatie

Verbreding A6 Almere Verplaatsing busstation

Verbreding A6 Almere Verplaatsing busstation Verplaatsing busstation Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost naar vier Herinrichting Weerwatergebied De lokale wegen, fietspaden en de busbaan worden in dit gebied verlegd ter voorbereiding op gebiedsontwikkeling

Nadere informatie

Vrouwentriathlon Beesd 28 augustus Foto s: Dick Boland

Vrouwentriathlon Beesd 28 augustus Foto s: Dick Boland Vrouwentriathlon Beesd 28 augustus 2016 Foto s: Dick Boland Hallo deelnemer, Hierbij ontvang je het programmaboekje met alle informatie over de Vrouwentriathlon in Beesd op zondag 28 augustus 2016. Wij

Nadere informatie

De fotostudio is gelegen aan de Brasemdam 3 in Den Haag (wijk Leidschenveen). Parkeren kan naast de studio en is gratis.

De fotostudio is gelegen aan de Brasemdam 3 in Den Haag (wijk Leidschenveen). Parkeren kan naast de studio en is gratis. De weg naar Arjen Eeken Fotografie De fotostudio is gelegen aan de Brasemdam 3 in Den Haag (wijk Leidschenveen). Parkeren kan naast de studio en is gratis. Op de gevel is Arjen Eeken Fotografie vermeld.

Nadere informatie

Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis. Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren

Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis. Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis Parkeergarage Westzeedijk Parkeergarage Wytemaweg Parkeren Voor informatie over bereikbaarheid en een reisadvies op maat: wwwerasmusmcnl/bereikbaarheid Waar kunt

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2016 ASSELT, 18 en 19 juni 2016 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

11e Antwerp Snipe Cup

11e Antwerp Snipe Cup Notice of Race Antwerp Snipe Cup 10-11 maart 2018 VVW Galgenweel en de Antwerp Snipe Cup VZW nodigen je van harte uit om mee te doen aan de: 11e Antwerp Snipe Cup Regels De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Werkzaamheden A1/A6. A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug

Werkzaamheden A1/A6. A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug Werkzaamheden A1/A6 A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug Rijkswaterstaat zorgt voor betere doorstroming en betrouwbaardere reistijd De A1 en in het verlengde

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2017 THORN, 17 en 18 juni 2017 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122375 Van Harderwijk naar Lelystad

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122375 Van Harderwijk naar Lelystad Fietsroute 122375 Van Harderwijk naar Lelystad Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats de poel De Poel Ede Gld Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt de poel De Poel Ede Gld Dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Tracébesluit Weguitbreiding Schiphol - Amsterdam - Almere. Uitbreiding A9, A10-Oost, A1 en A6

Tracébesluit Weguitbreiding Schiphol - Amsterdam - Almere. Uitbreiding A9, A10-Oost, A1 en A6 Tracébesluit Weguitbreiding Schiphol - Amsterdam - Almere Uitbreiding A9, A10-Oost, A1 en A6 Weguitbreiding Schiphol - Amsterdam - Almere Rijkswaterstaat breidt het wegennet tussen Schiphol, Amsterdam

Nadere informatie

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis Algemeen Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ALG023 / Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis / 28-09-2017

Nadere informatie

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren I Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar

Nadere informatie

Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018

Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Voorwoord... 3 Sponsoren... 4 Wedstrijdprogramma... 6 Deelnemende verenigingen... 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje.

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Artillerie Jaaruitje 2015 Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Dit jaar is er voor gekozen om het Nationaal Militair Museum

Nadere informatie

georganiseerd door van 1 april tot en met 31 oktober 2019 op het Kinselmeer.

georganiseerd door van 1 april tot en met 31 oktober 2019 op het Kinselmeer. Lokale Wedstrijdbepalingen en Informatie voor Primavera, Johan Stam Midwinterkampioenschap, Middagwedstrijden, Wisselbeker, Vrijdagavondwedstrijden, Up/Down Races en het Sharpie en Spanker Event georganiseerd

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Prijsuitreikingen. Beste Voetbalvrienden!

Prijsuitreikingen. Beste Voetbalvrienden! Beste Voetbalvrienden! Op zaterdag 30 mei 2015 is het weer zover. Het toernooi voor de E-pupillen wordt weer gehouden bij VVOG op sportpark De Strokel. Dit jaar voor het eerst met een nieuwe hoofdsponsor:

Nadere informatie

Programma en informatie

Programma en informatie Programma en informatie TREC wedstrijd T1 / T2/ T3 24 en 25 juni 2017 te Vinkega Organisatie: Ingrid Sanders, Tabe Wierda,Lucy Valkering en Ellen Vos in samenwerking met paardensportcentrum de Zuidstroom

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Algemeen De Rit om de Hertzberger Trofee wordt op 30 mei, 31 mei en 1 juni 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage Cars & Castles

Nadere informatie

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar vervoer

Nadere informatie