HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo"

Transcriptie

1 HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo 5 november 2015

2 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 5 november 2015 van uur tot uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens zijn: Hart van Holland Berencamperweg MC Nijkerk BETROKKEN COÖRDINATOREN Van NOA-zijde: Frans van Dijk M: Henny van Dinther M: BEZOEKERS Uitgenodigd worden - circa bedrijven uit de Stukadoors- en Vloerensector uitgenodigd. STANDBOUW Er zijn 2 mogelijkheden. 1. U heeft ervoor gekozen een eigen stand mee te brengen. De werkruimte is 3 Meter breed en 2 Meter diep voorzien van stroom en WIFI. 2. U heeft via de extra bestellijst aangegeven een standaardstand te willen, dit is een Arti70 stand met afmeting 3 Meter breed en 2 Meter diep inclusief 2x lamp op kooflijst, Uw bedrijfsnaam staat op de Kooflijst en deze staat binnen voor u klaar. Presentatiewijze: U mag zich op de genoemde standoppervlakte van 3 bij 2 meter presenteren. Houdt u er verder rekening mee alle standbenodigdheden (inclusief tafels en stoelen) zelf mee te brengen. U kunt deze materialen ook bestellen via bijgevoegde lijst (via Bestellijst). Deze dienen voor 1 oktober 2015 besteld en betaald te zijn. Na 1 oktober 2015 zijn geen bestellingen van materiaal meer mogelijk. De sfeer van de dag is dat standhouders elkaar niet de ogen hoeven uit te steken met standbouw in de overtreffende trap. Eenvoud mag best het motto zijn.

3 Ingang Beurs Hoofd Ingang Receptie Lift EHBO Opslag Salvador Passe-Partout t Theater Buffet Buffet Buffet Ingang Beurs 22 Beursplattegrond.

4 LEES DIT GOED!!!!!! OPBOUWTIJD Voor vragen over de beurs kunt u bij de marktmeester terecht (Henny van Dinther M: ). U kunt lossen tussen 09:00 uur en 13:00 uur. (LET HIER DUS GOED OP). Eenmaal gelost dienen de vrachtwagens het terrein te verlaten, gewone wagens dienen geparkeerd te worden op het parkeerterrein. Opbouwen van de stands is tot 13:30 uur!!! AFBOUWTIJD Om 19:45 uur begint de afbouw van de stands. U kunt inladen tussen 19:45 uur en 21:00 uur. (LET HIER DUS GOED OP). Eenmaal geladen dienen de vrachtwagens het terrein te verlaten, gewone wagens dienen geparkeerd te worden op het parkeerterrein. Afbreken van de stands is tot 21:00 uur!!! ELEKTRICITEIT Indien u deze voorziening heeft aangevraagd, zal die ter plekke voorhanden zijn. ROKENBELEID Er mag niet gerookt worden in Hart van Holland. VUILAFVOER Teneinde extra kosten te vermijden, verzoeken wij u verpakkingsmateriaal en ander afval niet op de beursvloer achter te laten, maar zelf mee te nemen. Laat u alsnog afval achter, dan zien wij ons genoodzaakt u hiervoor achteraf nog een rekening te sturen voor het opruimen. HORECA Het is verboden zelf koffie, thee, bier, etc. te verstrekken aan de gasten. Dit verzorgt Hart van Holland. SPREKERS Er is een spreker van 14:00 uur tot 15:00 uur. DINERBUFFET Het dinerbuffet wordt om 16:00 uur geopend hierbij wordt dan ook alcohol geschonken uit het Hollandse pakket: tot de sluiting van het buffet rond 18:00 uur is er voortdurend gelegenheid om hiervan gebruik te maken. Ook zal met snacks rondgelopen worden.

5 Programma NOA Jaardag 2015 Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo donderdag 5 november 2015 Programma: Dagprogramma 09:00-13:30 Opbouw door standhouders 12:00 Broodjes t.b.v. standbouw 13:00 Ontvangst van eventuele erg vroege bezoekers op het plein (koffie/thee e.d) 13:30 Beursvloer gereed 14:00 Opening Contact- en Informatiebeurs (Hart van Holland) Lezing van de Spreker (wie volgt nog) 17:30 Receptie Martin de Rouw 19:45 Afbreken stands (Hart van Holland) 19:45-21:00 Uitloopavond en na borrelen (ook van receptie) 21:30 Einde ROUTEBESCHRIJVING MET DE AUTO Vanuit Amsterdam (A1) Richting Amersfoort. Via knooppunt Hoevelaken richting Zwolle (A28). Neem afrit Nr. 9 Nijkerk. Aan het einde van de afrit rechtsaf richting Nijkerk/Putten (Berencamperweg). Bij de verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Na het tweede verkeerslicht (u vervolgt de weg) ziet u Hart van Holland en Ampt van Nijkerk aan de rechterzijde. Rechts parkeerterrein oprijden. Vanuit Utrecht (A28) Richting Amersfoort. Zie verder vanuit Amsterdam. Vanuit Zwolle (A28) Richting Amersfoort. U neemt afrit Nr. 9 Nijkerk aan het einde van de afrit linksaf richting Nijkerk/Putten (Berencamperweg). Bij de verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Na het tweede verkeerslicht (u vervolgt de weg) ziet u Hart van Holland en Ampt van Nijkerk aan de rechterzijde. Rechts parkeerterrein oprijden. MET OPENBAAR VERVOER Openbaar vervoer reisinformatie telefoon: (70ct./min.) NS-station Nijkerk is te bereiken met de stoptrein vanaf de intercity stations Amersfoort en Zwolle (2x per uur). NAVIGATIESYSTEMEN: Let op: Zodra u gebruik maakt van uw navigatiesysteem is het raadzaam deze in te stellen op het adres Berencamperweg 4. Op deze wijze wordt u correct naar Hart van Holland verwezen.