Programma en informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma en informatie"

Transcriptie

1 Programma en informatie TREC wedstrijd T1 / T2/ T3 24 en 25 juni 2017 te Vinkega Organisatie: Ingrid Sanders, Tabe Wierda,Lucy Valkering en Ellen Vos in samenwerking met paardensportcentrum de Zuidstroom Hoofdjury: Ingrid Peeters POR uitzetter: Lucy Valkering PTV bouwer: Marcel Haarman MA verantwoordelijke: Tabe Wierda Wedstrijdsecretariaat: Ingrid Sanders Locatie: Paardensportcentrum De Zuidstroom Noordwolderweg 8a Vinkega Nederland Noodnummer: (Ingrid Sanders)

2 WELKOM! Beste deelnemer/vrijwilliger/bezoeker, Vorig jaar hebben wij met veel plezier voor het eerst een TREC Wedstrijd georganiseerd. Wij hopen dat het dit jaar net zo gezellig en goed verloopt. Dit jaar is het ook mogelijk om zich in te schrijven voor de T3. Voor ons een extra uitdaging in organisatie. Zonder onze vrijwilligers en sponsoren is het echter niet mogelijk een TREC wedstrijd te organiseren. Wij zijn heel blij met hun bijdrage en hopen dat ook de deelnemers onze vrijwilligers waarderen. Tevens bedanken wij de eigenaren voor het beschikbaar stellen van de terreinen op PSC ''de Zuidstroom, een hele mooie locatie om TREC Vinkega te organiseren. Dit jaar loopt de route deels over paden die normaal gesproken niet voor paarden toegankelijk zijn. Wij hopen dat de deelnemers hier rekening mee houden en zich als goede gast gedragen, zodat de landeigenaren ons ook in volgende jaren terwille zullen zijn. Het parcours is in ieder geval een stuk minder nat dan in De weergoden lijken ons goed gezind en wij wensen alle deelnemers en fijne en sportieve wedstrijd.

3 ALGEMENE INFORMATIE Het secretariaat (kantine) Dit is een aparte ruimte op Paardensportcentrum 'de Zuidstroom' waar wij als TREC organisatie het gehele weekend vertoeven. Het secretariaat wordt gebruikt voor ontvangst van de deelnemers en vrijwilligers. Op zaterdag en zondag worden hier de maaltijden geserveerd voor de deelnemers, die aangegeven hebben dat ze hiervan gebruik willen maken en voor alle vrijwilligers. Alle vrijwilligers kunnen hier koffie en thee krijgen tijdens de wedstrijddagen. PTV parcours Vanaf zaterdagmiddag is het PTV parcours open voor verkenning. Het is ten strengste verboden om met je paard/pony het PTV parcours te betreden voor aanvang van de PTV op zondag. De PTV wordt zondag gereden, het parcours sluit een half uur voor aanvang van de PTV voor verkenning. Honden mogen (ivm neospora gevaar) niet worden meegenomen op het PTV terrein. Toiletten Op de manege zijn bij de ingang van de kantine diverse toiletten aanwezig, alle deelnemers en vrijwilligers kunnen hiervan gebruik maken. Er zijn geen douches aanwezig.

4 Kamperen en paddocks Voor de kampeerders is er een apart veld gereserveerd in de buurt van de kantine. Gelieve er rekening mee te houden dat alle tenten geplaatst kunnen worden, dus aansluiten bij de tenten die er al staan. Voor de paarden zijn er paddocks gereserveerd van 5x5 meter op het veld naast de manege. Vrachtwagens, trailers en auto s staan bij de paddocks. Paddock materiaal per paddock plaatsen en NIET aan elkaar vast maken. Dit voor de veiligheid van de paarden en de kampeerders op het terrein. Deelnemers moeten zelf paddock materiaal meenemen voor de paddock. Dit is niet aanwezig op het terrein. Gelieve de aanwijzingen van het secretariaat op te volgen m.b.t. de staanplaatsen, tenten en het parkeren van vrachtwagens en trailers. Ruiters die NIET overnachten op de manege komen op de parkeerplaats naast de manege te staan, dit i.v.m. het goed kunnen wegrijden van auto en trailer op de wedstrijddagen. De auto s van de vrijwilligers die zaterdag en/of zondag komen helpen bij voorkeur parkeren op de parkeerplaats voor de manege. Ruim zelf de mest van je paard op. Voor vertrek op zondagmiddag alle mest opruimen en niet laten liggen. Vlak voor vertrek wordt de paddock gecontroleerd of deze schoon opgeleverd is. Als de paddock netjes schoon gemaakt is krijg je de borg ( 10,-) terug. Denk eraan dat wij te gast zijn bij PSC 'de Zuidstroom' Honden Honden zijn toegestaan op het kampeerterrein mits aangelijnd. Gebruik poepzakjes om de poep van je hond op te ruimen en deponeer deze in een afvalcontainers, die verspreid op de manege staan. Houd het terrein van de manege schoon en bezorg geen overlast aan anderen. Honden mogen niet

5 worden meegenomen op de weides achter de manege (PTV terrein), dit in verband met het neospora gevaar! Roken Binnen de gebouwen is het verboden om te roken, dit geldt ook voor de kantine. Hooi/kuil/water voor de paarden Er is tegen vergoeding (paarden)kuil aanwezig. Dit is bij de prijs inbegrepen voor de stallen die gereserveerd zijn. Water is aanwezig voor de paarden op de manege. Tijdens de POR is er water voor de paarden aanwezig op de pauzeplaats. Kantine Op de manege is een kantine aanwezig die gedurende het weekend open is. Maaltijden worden hier geserveerd voor de deelnemers en vrijwilligers. Ook kunnen hier versnaperingen, koffie, thee, limonades, wijn en bier gekocht worden. Voor vrijwilligers is koffie en thee het hele weekend gratis. Het gebruik van consumpties is NIET verplicht. De bedoeling is dat de kantine de centrale ontmoetingsplek is voor alle aanwezige deelnemers, begeleiders en vrijwilligers. Hoefsmid Er zal dit weekend een hoefsmid zijn die oproepbaar is voor noodgevallen. Heb je een hoefsmid nodig neem contact op met het Noodnummer: (Ingrid Sanders)

6 Veterinaire controles Op vrijdagavond zal er GEEN veterinaire controle plaatsvinden. Op zaterdagmorgen, zaterdagmiddag en zondagmorgen (alleen voor de herkeuringen) zijn er veterinaire controles gepland. Dierenarts Josephine van Nieuwenhuizen zal de keuringen verzorgen. Zaterdagmorgen zijn de veterinaire controles voor alle paarden / pony s De keuring is van 8.00 uur tot uur. Deelnemers kunnen het best 1 uur voor hun starttijd in de maproom hun paard/pony voor de keuring aanbieden. Om grote wachttijden te voorkomen wordt de deelnemers verzocht om op hun starttijd te letten om op die manier op tijd hun paard/pony aan te bieden. Zaterdagmiddag zijn de veterinaire controles na de POR. 30 minuten na aankomst bij de End Of Route dien je je paard/pony aan te bieden bij de dierenarts. Bij de End of Route krijg je te horen hoe laat je uiterlijk bij de dierenarts moet melden voor de keuring. Zondagmorgen zijn de veterinaire controles voor de paarden die op zaterdag na de POR een aantekening hebben gekregen van de dierenarts. Dierenarts Voor calamiteiten kan er een beroep gedaan worden op een dierenarts. Wanneer er een calamiteit voordoet neem contact op met het nummer van DierenArtsenCentrum Noordwolde of het Noodnummer: (Ingrid Sanders)

7 PROGRAMMA Vrijdag 23 juni 2017 Aankomst deelnemers en vrijwilligers vanaf uur Deelnemers en vrijwilligers dienen zich eerst te melden op het secretariaat voor dat de paddock en kampeerplaats in orde gemaakt worden. Volg de aanwijzingen op van de parkeerwacht. Vrijdagavonddiner De kantine is het hele weekend geopend. Instructievrijwilligers voor de POR van zaterdag 24 juni 2017 Vrijwilligers, die vrijdagavond aanwezig zijn, melden zich op het secretariaat om uur voor uitgebreide instructie POR, dit scheelt tijd op zaterdagmorgen omdat we op tijd moeten starten. Hier wordt dan ook verteld hoe laat men zich zaterdagmorgen moet melden om naar de post gebracht te worden. Vrijwilligers die hierbij niet aanwezig kunnen zijn worden zaterdag rond 9.00 uur verwacht in de kantine. De vrijwilligers die later weg gebracht moeten worden krijgen via te horen hoe laat ze in de kantine verwacht worden.

8 Zaterdag 24 juni 2017 Veterinaire controle van 8.00 uur tot uur. Deelnemers worden verzocht om 1 uur voor aanvang van hun starttijd in de maproom hun paard/pony aan te bieden voor de veterinaire controle. Vergeet niet je originele paardenpaspoort mee te nemen. Ontbijt van 7.30 uur tot uur Vrijwilligers en deelnemers (die ontbijt opgegeven hebben) kunnen vanaf 7.30 uur ontbijten in de kantine. Lunchpakket deelnemers en vrijwilligers Tijdens de POR krijgen deelnemers een lunchpakket op de pauzeplek. Vrijwilligers krijgen een lunchpakket mee wanneer ze naar hun post gebracht worden. Vergeet niet een thermoskan mee te nemen wanneer je koffie of thee naar je post wilt meenemen. Maproom gereed om 9.0 uur De maproom is de ruimte boven de kantine. De maproom is om 9.00 uur gereed. Deelnemers melden zich 5 minuten voor aanvang van hun maproom tijd bij de maproom. Hier wordt hun GSM verzegeld. Horloges worden gecontroleerd op GPS. Indien GPS een functie is van een horloge, wordt het horloge ook verzegeld. De eerste ruiters komen om 9.35 uur in de maproom. Verzamelen vrijwilligers om 9.00 uur voor de eerste posten Alle vrijwilligers, die op de eerste posten zitten, moeten zich om 9.00 uur in de kantine melden voor de laatste instructies. Zij worden daarna naar hun posten gebracht op de route van de POR. Kom niet te laat anders ondervinden de starttijden van de deelnemers hier hinder van en dat is niet toegestaan. POR aanvang 9.55 uur (verlaten maproom) De POR start zodra je de maproom verlaat, wacht niet want dit gaat ten koste van je rijtijd. De eerste deelnemer zal om 9.55 uur de maproom verlaten.

9 Veterinaire controle na afloop POR Deelnemers dienen hun paard/pony 30 minuten na aankomst bij de End Of Route aan te bieden voor de veterinaire controle. Dit geldt voor elke klasse. De 30 minuten worden gerekend vanaf het moment dat de ruiter arriveert op de End of Route. Veterinaire controle is verplicht. Transport Er staat een trailer gereed om paard en ruiter op te halen wanneer deze de POR niet kunnen voort zetten. Wanneer er een beroep gedaan moet worden op transport neem contact op met het Noodnummer: (Ingrid Sanders) Technische vragen POR. De uitvergroting van de technische punten van de POR worden direct na de finish van de laatste ruiter opgehangen bij de kantine zodat aan de hand daarvan de technische vragen gesteld kunnen worden. Technische vragen moeten binnen een uur na aankomst laatste ruiter gesteld worden. Daarna kan er geen protest meer aangetekend worden tegen technische vragen over de route. Vragen hierover kunnen gesteld worden aan Ingrid Peeters. Onder begeleiding PTV verkennen om uur Voor alle ruiters is er de mogelijkheid om onder begeleiding het PTV-parcours te verkennen. Hierbij krijg je uitleg over de hindernissen. Zaterdagavond maaltijd vanaf uur Nadat iedereen weer terug is op de manege wordt er voor aangemelde deelnemers een maaltijd geserveerd in de kantine. Na afloop is er de mogelijkheid voor een gezellig samen zijn met deelnemers en vrijwilligers onder het genot van een hapje en een drankje. Versnaperingen en drank zijn te koop in de kantine. Voor de vrijwilligers is de koffie en thee gratis.

10 Uitslag POR rond 18.00uur Rond uur zullen de uitslagen van de POR opgehangen worden. Protest aantekenen kan bij de hoofdjury, indien men meent dat er een fout in de uitslagen staat. Dit kan tot een half uur na het ophangen van de uitslagen van de POR. Instructie vrijwilligers voor de PTV van zondag 25 juni 2017 Vrijwilligers, die zaterdagavond aanwezig zijn, melden zich op het secretariaat om uur voor uitgebreide instructie MA en PTV, dit scheelt tijd op zondagmorgen. Hier wordt dan ook verteld hoe laat men zich zondagmorgen dient te melden om naar de post gebracht te worden. Vrijwilligers die hierbij niet aanwezig kunnen zijn worden zondag rond 9.30 uur verwacht in de kantine.

11 Zondag 25 juni 2017 Ontbijt van 8.00 uur tot uur Vrijwilligers en deelnemers (die ontbijt opgegeven hebben) kunnen vanaf 8.00 uur ontbijten in de kantine. Veterinaire controle 9.00 uur tot uur Veterinaire controle voor de paarden die op zaterdag na de POR een aantekening hebben gekregen van de dierenarts. PTV parcours verkennen. De deelnemers kunnen het PTV parcours verkennen vanaf zaterdagmiddag (zodra het is vrijgegeven door de hoofdjury) tot een half uur voor aanvang van de PTV op zondagochtend. Daarna wordt het parcours gesloten. Het is niet de bedoeling dat deelnemers het parcours verkennen wanneer deze nog niet is opengesteld door de PTV parcoursbouwer en gecontroleerd is door de hoofdjury. Het parcours zal onder begeleiding worden verkend om 9.00 uur. Instructievrijwilligers MA en PTV 9.00 uur Om 9.00 uur dienen de vrijwilligers die de MA en PTV jureren zich te verzamelen in de kantine. Hier zullen zij instructie krijgen over de MA PTV en hoe er gejureerd dient te worden. Voor elke klasse is er een apart juryrapport dat na afloop van iedere klasse opgehaald wordt. Het is belangrijk dat de rekenkamer op tijd de uitslagen kan invoeren in het rekenprogramma. MA aanvang uur De MA start om uur, iedere deelnemer gaat nadat hij/zij de MA afgelegd heeft direct door naar de start van de PTV via de aangegeven route (corridor) PTV aansluitend aan MA De PTV wordt aansluitend aan MA gereden op volgorde van de startlijst.

12 Ophangen uitslagen uur De uitslagen worden rond uur opgehangen. Ruiters kunnen tot een half uur na het ophangen van de uitslagen protest aantekenen bij de hoofdjury, indien men meent dat er een fout in de uitslagen staat. Prijsuitreiking rond uur Als alles vlot verloopt is het de bedoeling dat rond uur de prijsuitreiking zal plaats vinden. Een mooie tijd om dit weekend af te sluiten zodat alle deelnemers en vrijwilligers hierna weer huiswaarts kunnen gaan. Fotograaf Tijdens de TREC wedstrijd zullen er foto's worden gemaakt door Susanne Scheffer. Slotwoord Na alle inspanningen voor dit weekend hopen wij dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat. Mede door de hulp van de vele vrijwilligers kan deze wedstrijd een mooi evenement zijn.

Country Mill s Nationale Kampioenschappen TREC club Nederland. TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 12 en 13 oktober 2013 te Hoenderloo

Country Mill s Nationale Kampioenschappen TREC club Nederland. TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 12 en 13 oktober 2013 te Hoenderloo Country Mill s Nationale Kampioenschappen TREC club Nederland TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 12 en 13 oktober 2013 te Hoenderloo Programma en informatie Organisatie: Bestuur TREC club Nederland Hoofdjury:

Nadere informatie

FITE Europa Cup wedstijd senioren en junioren TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 28 en 29 mei 2011

FITE Europa Cup wedstijd senioren en junioren TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 28 en 29 mei 2011 FITE Europa Cup wedstijd senioren en junioren TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 28 en 29 mei 2011 Programma en Informatie Organisatie: Stans Peters - Ingrid Helmes - Ingrid Peters TREC Hoofdjury: POR uitzetters:

Nadere informatie

FITE Europa Cup wedstijd senioren en junioren TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 24, 25 en 26 april 2015. Programma en Informatie

FITE Europa Cup wedstijd senioren en junioren TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 24, 25 en 26 april 2015. Programma en Informatie FITE Europa Cup wedstijd senioren en junioren TREC wedstrijd T1 / T2 / T3 / T4 24, 25 en 26 april 2015 Programma en Informatie Organisatie: Ingrid Peters en Stans Peters Hoofdjury: POR uitzetters: PTV

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Programma-informatie TREC AMSTERDAM

Programma-informatie TREC AMSTERDAM Programma-informatie TREC AMSTERDAM 29 maart 2014 Amsterdamse Bos Welkom in Amsterdam! Op 29 maart vindt de eerste TREC-wedstrijd in de hoofdstad van Nederland plaats, gewoon omdat het kan. En als je dan

Nadere informatie

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Gegevens Menner,Groom en paard(en) (één formulier per combinatie/aanspanning invullen) Naam Menner Postcode. E-mail adres Naam Groom Postcode E-mail adres Naam

Nadere informatie

Hollywood party the Oscars

Hollywood party the Oscars RSW REGIO DE BARONIE 2018 Hollywood party the Oscars Informatie voor de leiding Beste scoutsleiding, Dit wordt alweer de negentiende RSW (Regionale Scouts Wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. We

Nadere informatie

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen Eneco Zonnebootrace NK 2016 Programma, activiteiten en tijdsplanning Donderdag 5 mei: Aanmelding teams Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij de organisatie, bij het VVVgebouw naast het tentenkamp aan de Ljouwerterdyk

Nadere informatie

Minimarathon Haarlemmermeer Enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s

Minimarathon Haarlemmermeer Enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 29 september 2013 Minimarathon Haarlemmermeer Enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s Een dagwedstrijd, meetellend voor de NH-Cup (Noord Holland) Locatie:

Nadere informatie

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel Programmaboek Oefenmarathon Diever 17 juni 2017 Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel 2 Beste deelnemers en bezoekers! Van harte welkom in Diever. Voor de eersten wat fantastisch dat u

Nadere informatie

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Hartelijk dan voor uw inschrijving voor Enjoy the Ride Kootwijkerbroek! Hier vind u alle informatie over deze rit, wij willen u vragen het goed door te lezen.

Nadere informatie

Programmaboekje. Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 29 maart 2015

Programmaboekje. Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 29 maart 2015 Programmaboekje Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 29 maart 2015 Minimarathon Haarlemmermeer Jonge paarden, enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s Een dagwedstrijd, maar ook de finale voor

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Programmaboekje. Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 24 september 2017

Programmaboekje. Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 24 september 2017 Programmaboekje Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 24 september 2017 Minimarathon Haarlemmermeer Jonge paarden, enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s Een dagwedstrijd, maar ook de openingswedstrijd

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 v.v. Uchta Sportpark De Hoeken Keizerstraat 102 4053 HK IJzendoorn ( 0344-642151 : www.uchta.nl Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 IJzendoorn, 11 april 2017 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Inschrijving Inschrijvingen via de website vóór peildatum 13 juni 2016: http://www.kwvdekaag.nl/combi_inschrijven.aspx Of schriftelijk

Nadere informatie

Stichting Samengestelde Wedstrijd Friesland

Stichting Samengestelde Wedstrijd Friesland WEDSTRIJDGEGEVENS Deze marathon bestaat uit twee trajecten. In het A- en het B-traject heeft u een vrije gang met een gemiddelde snelheid van 12 km/uur. Waar mogelijk mag worden gepasseerd. Wees op tijd

Nadere informatie

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Locatie De wedstrijd wordt gehouden in het wedstrijdbad, gelegen naast het Golfbad in Oss Eigen

Nadere informatie

Programmaboekje. Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 25 september 2016

Programmaboekje. Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 25 september 2016 Programmaboekje Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 25 september 2016 Minimarathon Haarlemmermeer Jonge paarden, enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s Een dagwedstrijd, maar ook de openingswedstrijd

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00 SGW Ysselsteyn imburgs kampioenschap Eventing YSSESTEYN ( 5813E ) 5-10-2013-6-10-2013 VP00012 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 19-6-2013 Outdoor Pony & Paard Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers,

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers, VOORWOORD Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen van harte welkom op het 39 e jeugdtoernooi van onze vereniging. Ook dit jaar hebben onze hoofdsponsor van de

Nadere informatie

Draaiboek NK NFF. Versie : 1.0. Status : Definitief

Draaiboek NK NFF. Versie : 1.0. Status : Definitief Draaiboek NK NFF Opgesteld door : Herman Dijk Versie : 1.0 Status : Definitief Datum : 24 april 2018 Inhoud Opgave 1. Algemene informatie 3 a. Plaatsingswedstrijd info 3 b. NK NFF info 4 2. Huisreglement

Nadere informatie

Paardenvertier 2015 Zaterdag 18 april

Paardenvertier 2015 Zaterdag 18 april Paardenvertier 2015 Zaterdag 18 april Informatieboekje Paardenvertier 2015 met alles wat je moet weten Een recreatieve rit met hindernissen en uitdagingen in de omgeving van Trimunt! Inhoudsopgave Paardenvertier

Nadere informatie

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal Stalreglement Manege t Schijndelse Woud Vanaf 1 oktober 2015 Op stal Het is verboden te roken in de buurt van de stallen, op het paard en in de kantine. Op stal moet het rustig zijn. Er mag niet worden

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Deze brief bevat de belangrijkste informatie voor de deelnemers en coaches/begeleiders voor het atletiekprogramma van

Nadere informatie

endurancewedstrijd.nl

endurancewedstrijd.nl endurancewedstrijd.nl Endurance Holterberg 2018 Boerderij de Elshof Geskesdijk 34 7451 RL Holten Belangrijke informatie De wedstrijd wordt verreden onder het KNHS Discipline-reglement Endurance, laatste

Nadere informatie

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn 13 & 14 augustus 2016 Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn Sponsor informatie Menwedstrijden Ysselsteyn In het weekend van 13 & 14 augustus 2016 organiseert Menvereniging Peel en Maas weer de jaarlijkse

Nadere informatie

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom 6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom Sponsor informatie 1 Menwedstrijd Heukelom 2013 In het weekend van 6 en 7 april 2013 organiseert Stichting Mensport Heukelom weer een samengestelde

Nadere informatie

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 13 e Survivalrun van De Knipe vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Opgesteld door : Herman Dijk Versie : 1.00 Status : definitief Datum : 2 februari 2017 1 1. Algemene informatie Organisatie Locatie Wegbewijzering

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Vacatures NK Junioren A/B 2012

Vacatures NK Junioren A/B 2012 Vacatures NK Junioren A/B 2012 1. Wedstrijdzaken (atletiekonderdelen & -ondersteuning) Functie: Koeriers t.b.v. wedstrijdsecretariaat 6 per dag > 14 jr Dagelijks vanaf een uur vóór aanvang wedstrijd Dagelijks

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Rv en Pc de Molenruiters Rekken Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Augustus 2018 Samengestelde wedstrijd van de Molenruiters Rekken Zaterdag 3 november: Klasse B en L Paarden en Pony s Zondag 4 november:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Informatie Bulletin. Inhoudsopgave. Organisatie. Wedstrijdcoördinator Anita Foppen (tel. +31 (0) 6 200 80 815) Organisatie

Informatie Bulletin. Inhoudsopgave. Organisatie. Wedstrijdcoördinator Anita Foppen (tel. +31 (0) 6 200 80 815) Organisatie Informatie Bulletin Inhoudsopgave Organisatie Organisatie Voorwoord Algemene informatie Wedstrijdinformatie etappe 1 - Zandenbos Wedstrijdinformatie etappe 2 - Beekhuizerzand Wedstrijdcoördinator Anita

Nadere informatie

KVV BMX 2018 & Vlaamse jeugdwedstrijd

KVV BMX 2018 & Vlaamse jeugdwedstrijd KVV BMX 2018 & Vlaamse jeugdwedstrijd Aarschot 03/06/2018 BMX Team Bekaf Aarschot organiseert op 03/06/2018 samen met Cycling Vlaanderen het KVV BMX 2018. Voorafgaand aan het KVV zal een Vlaamse jeugdwedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Rv en Pc de Molenruiters Rekken Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Oktober 2018 De afgelopen weken is er veel werk verzet. Het bestuur en de commissievoorzitters hebben verschillende overleggen gepleegd,

Nadere informatie

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Datum : zondag 18 augustus 2013 Locatie: Sportpark Schuytgraaf Marasingel 251 6846 DX Arnhem 026-3817773 Teamindeling en programma D pupillen

Nadere informatie

Paardenvertier 2017 Zaterdag 22 april

Paardenvertier 2017 Zaterdag 22 april Paardenvertier 2017 Zaterdag 22 april.lll Informatieboekje Paardenvertier 2017 Voor de vijfde keer dit jaar met alles wat je moet weten Een recreatieve rit in de omgeving van Trimunt. Met kegelbaan, waterbak

Nadere informatie

Draaiboek/speelschema. Life Goals Festival Rotterdam

Draaiboek/speelschema. Life Goals Festival Rotterdam Draaiboek/speelschema Life Goals Festival Rotterdam 1. Life Goals Festival Rotterdam Datum: 07-04-2018 Locatie: Lloyd Multiplein, Rotterdam Schiehaven 13, 3024 EC Rotterdam Life Goals Nederland, het Leger

Nadere informatie

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 12 e Survivalrun van De Knipe donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de Flanders cup + PK wedstrijd van 22 mei 2016 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL. In deze uitnodiging vind u alle nodige informatie.

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

Springrubrieken alle klassen 14 tot en met 16 juni Vraagprogramma. Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland

Springrubrieken alle klassen 14 tot en met 16 juni Vraagprogramma. Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Springrubrieken alle klassen 14 tot en met 16 juni 2019 Vraagprogramma Dit jaar is er ook weer stalling mogelijk op het terrein. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Algemene zaken en voorlopig

Nadere informatie

Bezoekersfolder. Nederlands

Bezoekersfolder. Nederlands Bezoekersfolder Nederlands Als bezoeker willen wij u van harte welkom heten. Bezoek aan een gedetineerde kent enkele regels. Wij vragen uw aandacht voor onze toelatingsprocedure. U dient te allen tijde

Nadere informatie

Captain Planet ❶❷❸❹❺. Regionale Scouting Wedstrijd 2016

Captain Planet ❶❷❸❹❺. Regionale Scouting Wedstrijd 2016 Captain Planet Informatie voor de LEIDING BESTE LEIDER, LEIDSTER, Dit wordt de zeventiende RSW (regionale scouts wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. De RSW valt of staat met de inzet van jullie

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 4 mei 2014 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 2 Wedstrijdgegevens 3. Startlocatie, parkeren en paddocks 4 Eten en drinken 4. Terreinindeling 5 Programma 6 Veterinaire keuringen 7

Inhoud. Voorwoord 2 Wedstrijdgegevens 3. Startlocatie, parkeren en paddocks 4 Eten en drinken 4. Terreinindeling 5 Programma 6 Veterinaire keuringen 7 Informatieboekje Inhoud Voorwoord 2 Wedstrijdgegevens 3 Startlocatie, parkeren en paddocks 4 Eten en drinken 4 Terreinindeling 5 Programma 6 Veterinaire keuringen 7 Routes en groompunten 7 Route 8 km 8

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Privacy Adresgegevens worden niet doorgegeven aan derden met uitzondering van reisgegevens. Muziekindevakantie.nl gebruikt je adresgegevens om

Nadere informatie

Manege. Puzzeltocht. Parkeren Fjorden. Parkeren Menners. puzzeltocht. Parkeren dressuur en springen. Parkeren Welsh. toilet. Vaardigheid.

Manege. Puzzeltocht. Parkeren Fjorden. Parkeren Menners. puzzeltocht. Parkeren dressuur en springen. Parkeren Welsh. toilet. Vaardigheid. Parkeren Welsh Parkeren Menners en DRB deelnemers Puzzeltocht puzzeltocht 2 Behendigheid 1 Vaardigheid N-W A B-C-D meten toilet Manege Parkeren Fjorden Parkeren Menners Parkeren Fjorden Fjorden keuring

Nadere informatie

BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens

BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens Dit bedrijfsreglement, ook wel huishoudelijk reglement genoemd is van toepassing op eenieder die zich op de terreinen van Stal Haikens

Nadere informatie

Minimarathon Haarlemmermeer Enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s

Minimarathon Haarlemmermeer Enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s Menvereniging Haarlemmermeer organiseert 29 september 2013 Minimarathon Haarlemmermeer Enkel-, dubbel- en vierspannen paarden en pony s Een dagwedstrijd, meetellend voor de NH-Cup (Noord Holland) Locatie:

Nadere informatie

Informatie boekje. 5e dames en heren toernooi. Sv waalkanters

Informatie boekje. 5e dames en heren toernooi. Sv waalkanters Informatie boekje 5e dames en heren toernooi Sv waalkanters Hallo sportvrienden, Het aftellen is weer begonnen. Nog een paar weken en het terrein van Waalkanters wordt weer omgebouwd tot een gezellig kampeer

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ride & Run 2015

Algemene voorwaarden Ride & Run 2015 Algemene voorwaarden Ride & Run 2015 Organisatie: KNHS Postbus 3040 3850 CA Ermelo Eisma Horsesmedia Postbus 340 8901 BC Leeuwarden Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

Programmaboekje. Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april. MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april

Programmaboekje. Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april. MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april Programmaboekje Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april Adres: Clubhuis T.O.S.- Actief Sportpark Middenmeer Radioweg 63 1098 NG 020-6928314 Het Paastoernooi wordt

Nadere informatie

NEDERLANDS STUDENTEN KAMPIOENSCHAP INDOOR ATLETIEK

NEDERLANDS STUDENTEN KAMPIOENSCHAP INDOOR ATLETIEK NEDERLANDS STUDENTEN KAMPIOENSCHAP INDOOR ATLETIEK 1. Inleiding De regelgeving van het NSK indoor 2017 is een verzameling spelregels en richtlijnen om dit kampioenschap technisch en organisatorisch in

Nadere informatie

Deelnemen is belangrijker dan meedoen

Deelnemen is belangrijker dan meedoen Hallo deelnemers en ouders / verzorgers, Voor de 18e keer in het bestaan van Sporting Krommenie wordt de voetbal 2 daagse georganiseerd. Om dit evenement goed te organiseren hebben wij steun nodig van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 www.tcveloce.nl Opgave voor verschillende activiteiten De winter is bijna afgelopen en het zomer fietsseizoen komt er aan, met een hele batterij aan activiteiten. Voor

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 24 mei 2015 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL

Nadere informatie

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI P P S C SCHIEDAM PROGRAMMA 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI Voorwoord Hartelijk welkom op het 1 e PPSC Girls Midwinter toernooi 2019. Dit jaar wordt er voor het eerst op PPSC een

Nadere informatie

Interland 2016 Bulletin 2

Interland 2016 Bulletin 2 Interland 2016 Bulletin 2 Beste oriëntatiesportvrienden, Het Vlaams Verbond voor Oriënteringssporten (VVO) en de oriëntatieclub Trol hebben het genoegen de internationale teams uit te nodigen op de Interland

Nadere informatie

RSW 2015 EXPEDITIE GHANA april LEIDING PROGRAMMA

RSW 2015 EXPEDITIE GHANA april LEIDING PROGRAMMA RSW 2015 EXPEDITIE GHANA 17-18-19 april LEIDING PROGRAMMA ANANSI EXPEDITIE GHANA / RSW REGIO DE BARONIE 2015 Materiaal brengen op donderdagavond: tussen 19:30 en 21:00 uur, vooraf aanmelden via rsw@baronie.scouting.nl

Nadere informatie

Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland

Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Wedstrijddatum: 15-17 juni 2018 Wedstrijdplaats: Strijen ( Broekseweg 8, 3291 LA) Wedstrijdgegevens: Outdoor, Categorie 2, Paarden en pony s Dressuur

Nadere informatie

Bakker Bart JO8-JO11 pupillen toernooi 20 mei 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017

Bakker Bart JO8-JO11 pupillen toernooi 20 mei 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017 De toernooicommissie heet u hartelijk welkom op het Bakker Bart JO8 JO11 pupillen toernooi. In dit boekje vind u een aantal praktische zaken rondom het

Nadere informatie

PiKaSpy 13 t/m 16 mei 2016

PiKaSpy 13 t/m 16 mei 2016 PiKaSpy 13 t/m 16 mei 2016 Inhoudsopgave PiKaSpy Programma Maaltijden Weetjes Regels Kostenpost Plattegrond Eigen voorbereiding: wat kan ik al doen vóór de PiKaNu? PiKaSpy Het is bijna weer zover: het

Nadere informatie

algemene info Contact : Frank Smets GSM ; / E mail ; Website ;

algemene info Contact : Frank Smets GSM ; / E mail ; Website ; Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de topcompetitie 7 april 2019. Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL. In deze uitnodiging vind u alle nodige informatie. Contact : Frank

Nadere informatie

FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2017

FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2017 18, 19 en 20 augustus 2017 FLEVO RACE WALROGRAMMA 2017 Donderdag 17 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open inschrijven 18.00 20.00 Opening, borrel en daghap (19:00) in de Sociëteit 18:00 19:00 Secretariaat

Nadere informatie

MINIMARATHON 1 juli 2018

MINIMARATHON 1 juli 2018 MINIMARATHON 1 juli 2018 DE BERKENRUITERS www.berkenruiters.nl 1 2 Beste deelnemers van de 11 e Impuls Mini Marathon op 1 juli 2018 bij de Berkenruiters op de Trenshoeve in Berkhout Deze 11 e Mini Marathon

Nadere informatie

WIELERTEAM DE DREEF AFSPRAKEN FIETSWEEKEND SEPTEMBER 2016 VALKENBURG (NL)

WIELERTEAM DE DREEF AFSPRAKEN FIETSWEEKEND SEPTEMBER 2016 VALKENBURG (NL) WIELERTEAM DE DREEF AFSPRAKEN FIETSWEEKEND 9-10-11 SEPTEMBER 2016 VALKENBURG (NL) We verblijven dit jaar in Valkenburg aan de Geul, in het hartje van Nederlands Zuid-Limburg. Het is een zeer mooie en natuurlijke

Nadere informatie

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend.

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend. JAARGANG 45 UITGAVE 1 Jan-feb-maart 2017 www.bvdemolenwieken.nl Bestuursmededeling. We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Rv en Pc de Molenruiters Rekken Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Augustus 2017 Samengestelde wedstrijd van de Molenruiters Rekken: Zaterdag 4 november: Klasse B en L Paarden en Pony s Zondag 5 november:

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

Voetbalkamp Rood-Wit 58

Voetbalkamp Rood-Wit 58 2019 Voetbalkamp Rood-Wit 58 Activiteitencommissie [VOETBALKAMP ROOD-WIT 58] 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding...2 2. Algemene informatie...3 Benodigdheden...3 Huishoudelijke regels...4 3. Programma...4 4.

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVORACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen ontbijt,

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie

Draaiboek CCN weekeinden

Draaiboek CCN weekeinden Draaiboek CCN weekeinden CUENT CAMPER CLUB NEDERLAND N A A M D O Versie 25 augustus 2018 1 DRAAIBOEK BOLLEN BIETEN Datum Jaarplanning. Jaar daarvoor Ruim van te voren Jaarplanning Twee weken van Uiterlijk

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Deze brief bevat de belangrijkste informatie voor de deelnemers en coaches/begeleiders voor het atletiekprogramma van

Nadere informatie

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven Informatie Voetbalkamp SJO Korendijk 8, 9 en 10 juni 2018 De Buitenjan te Veldhoven Beste jeugdspelers/ ouders / begeleiders van SJO Korendijk, Zoals jullie bekend is gaan we dit seizoen weer op voetbalkamp.

Nadere informatie

PRESENTS 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS PROMO BMX 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de PROMO wedstrijd van 8 Juli 2012 deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT

Nadere informatie

MINIMARATHON 2 juli 2017

MINIMARATHON 2 juli 2017 MINIMARATHON 2 juli 2017 DE BERKENRUITERS www.berkenruiters.nl 1 2 Beste deelnemers van de 10 e Impuls Mini Marathon op 2 juli 2017 bij de Berkenruiters op de Trenshoeve in Berkhout Deze 10 e Mini Marathon

Nadere informatie

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 1 Voorwoord Dit is het tweede jaar dat wij als KCVO het KCVO talenten toernooi organiseren en de opkomst is nog groter dan vorig jaar. We hebben helaas veel teams op

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE Cross-Country Hattem

SPONSORBROCHURE Cross-Country Hattem Paarden & Pony s SPONSORBROCHURE Cross-Country Hattem De Molecaten Ruiterdag te Hattem is reeds een begrip in Nederland. Maar ook daarbuiten is Landgoed Molecaten bekend. Wie eens als deelnemer aan deze

Nadere informatie

Vraagprogramma. Outdoor Gelderland Trofee Dressuur 2014

Vraagprogramma. Outdoor Gelderland Trofee Dressuur 2014 Vraagprogramma Outdoor Gelderland Trofee Dressuur 2014 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement evenement locatie datum finale basis dressuur klasse Z2 Outdoor Gelderland Nationaal Sportcentrum

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

81 5165 KN. Waspik. ORR op. Dankzij. Kievitsweg. en de. terrein van. voor één. vermeld. in het ASJ. nemen. rek.nr.: 38. k.v.k. no.

81 5165 KN. Waspik. ORR op. Dankzij. Kievitsweg. en de. terrein van. voor één. vermeld. in het ASJ. nemen. rek.nr.: 38. k.v.k. no. Uitnodiging voor de ORR op 2 en juni 2012 te Almere Dankzij de medewerking van de Gemeente Almere zijn we er wederom in geslaagd om twee wedstrijden voor het NK Off Road Racing te organiseren in Almere.

Nadere informatie