Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei. Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei. Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor"

Transcriptie

1 Nordhorn 2015 Het 40 ste Internationale Pfingstschwimmens Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei Inleiding: Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor het zwemfeest in Nordhorn. De opzet is hetzelfde gebleven, de locatie is hetzelfde, maar toch is het weer anders dan voorgaande jaren. In dit boekje willen we jullie nader informeren over dit zwemfestijn in Nordhorn. Tijdens dit 40ste internationale zwemevenement zal niet alleen het beoefenen van de zwemsport, maar ook het zogenaamde sociale leven (het lekker ontspannen met elkaar bezig zijn) een belangrijke plaats innemen. Wij hopen dan ook, dat jullie allemaal na afloop zullen zeggen: het was een vermoeiend weekend, maar volgend jaar wil ik weer.

2 In het kort: Op de donderdag avond vooraf gaande aan het vertrek dient iedereen zijn spullen in te leveren ( tenten, tassen etc graag voorzien van naam) die ingepakt zullen worden in de aanhanger. Dit zal wederom gebeuren tussen uur en uur Bij de familie Scholten ingang Oranjeboomlaan. Tevens dient er een kopie van het paspoort of identiteitsbewijs en bewijs van Inschrijving ziektekosten verzekering te worden ingeleverd De vrijdag verzamelen we ons op de parkeerplaats van zwembad de Veldkamp, vanwaar we om ca uur in colonne vertrekken richting Nordhorn. De aanhangers met spullen zullen eerder vertrekken dit i.v.m. hun maximum snelheid van 80 km per uur. Na aankomst bouwt een ieder (samen) zijn/haar tent op in de nabijheid van onze centrale tent. Dit altijd in overleg met de leiding. Als alle tenten staan dan zal er een gezamenlijke maaltijd zijn met soep en broodjes knakworst.

3 Wat is er nu anders dan voorgaande jaren: Er wordt een nieuw overdekt zwembad gebouwd, dus hebben we minder plaats om ons kamp op te bouwen. De Caravans zijn dit jaar dan ook niet toegestaan en zullen ergens buiten het zwembadterrein hun plaats moeten zoeken. Waarschijnlijk is dat in de bocht naar het zwembad toe. Er zullen dus alleen tenten en aanhangwagens met daarin onze kampeer spullen toegelaten worden. De oude vertrouwde ingang is nu helemaal geblokkeerd. We moeten nu helemaal aan de andere kant zijn. Voorbij de officiële ingang tot aan de poort bij het restaurant daar komen we nu het zwembad op. Dus bij de duiktoren voor diegene die voorgaande jaren ook zijn mee geweest. Hoe de indeling van het terrein verder is weten we zelf ook niet, dus dat is nog een verrassing. Wel nemen we drie grote partytenten mee waarvan we er een inrichten als catering gedeelte. Zodat onze koks ook dit jaar weer gezellig aan de gang kunnen gaan. De andere twee zullen ingericht worden met tafels en banken. Rond om deze centrale tent zullen we onze tenten opzetten. Dit wel in overleg met de leiding!. Zwemparadijs Nordhorn met de bouwtekening van het nieuwe overdekte zwembad Plattegrond bouwtekening Daar waar ons logo staat word het nieuwe overdekte zwembad gebouwd. Voorheen zat daar de zwemparadijsje voor de kleutertjes.

4 Kampregels Zwemmers: Ook dit jaar stellen wij ons zelf weer een aantal kampregels op om het weekend gezellig te houden waar aan een ieder zich ook dient te houden. De centrale tent en het terrein worden schoon gehouden. Je eigen tent netjes houden en afsluiten ( rits dicht) Aanwijzingen zwembad personeel altijd opvolgen ( geen maar.) Aanwijzingen van de begeleiding dient opgevolgd te worden. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar spullen. Alcohol onder de 18 jaar is ook in Nordhorn niet toegestaan. Laat weten als je het golfbad of van de toren gaat springen. Loop zo weinig mogelijk over het terrein van andere verenigingen. Om uur is alles rustig op het kampeerterrein. Kampregels voor bezoekers: Uw kinderen vinden het leuk dat u komt kijken, hoe goed zij presteren en voor 5,00 kunt u ook gebruik maken van het eten en drinken die de vereniging u kan bieden. ( vriendelijk verzoek neem dus zelf geen eten en drinken mee!) we zullen zorgen dat er genoeg is. Wilt u op zaterdag of zondag mee eten, geef het dan even op tijd door zodat we er rekening mee kunnen houden. Indien u een ijsje met uw kind wilt eten op eigen kosten doe dat niet bij de centrale tent maar bij de cafetaria. Alcohol nuttigen we niet op het kampeerterrein, indien u niet zonder kunt bij de cafetaria kunnen we het u niet verbieden.

5 Neem gerust uw zwemkleding mee om een duik te nemen.

6 Wat neem ik mee? Gewone kleding: Afhankelijk van het weer genoeg warme / droge kleren, eventueel regenkleding. Toiletartikelen : Washandje(s), handdoeken en toiletspullen. Kampeerspullen zoals: Slaapmat of luchtbed ( controleer deze vooraf) pomp ( geen elektriciteit) Slaapzak eventueel kussen en /of kussensloop, de nachten kunnen erg koud zijn!! (extra deken) Zaklantaarn voor verlichting in je tent. Zonnebrandcrème en of middel tegen insekten (afhankelijk van het weer) En natuurlijk niet te vergeten je ZWEMKLEDING, voldoende handdoeken en zwemkleding, brilletje, badmuts,slippers etc. Diegene die een tent meeneemt; graag compleet met stokken, haringen scheerlijnen, grondzijl En natuurlijk een goed humeur en gulle lach en veel energie. Waardevolle spullen: Neem geen waardevolle spullen mee. Geen ipad of dure telefoon. Het bekende oplaadpunt is i.v.m. de in aanbouw zijnde zwemhal niet meer aanwezig. En om je trainer er de hele dag mee op te zadelen, is ook geen goed idee. Laat nooit waardevolle spullen in de tent liggen!!! De club en de begeleiders zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal. Neem geen geld mee het weekend is volledig verzorgt.

7 Het programma in Nordhorn. Vrijdag 22mei: uur: Vertrek Zwembad de Veldkamp Wezep ±19.00 uur: Aankomst Nordhorn ±19.05 uur: Opbouwen kamp Noord Veluwe ± uur: Warme maaltijd uur: Verkennen terrein uur: Bedtijd zwemmers 24:00 uur: Bedtijd begeleiders Zaterdag 23 mei: 8.00 uur: Ontbijt 9.30 uur: Inzwemmen uur: Aanvang wedstrijd ±12.00 uur: Broodmaaltijd ±18.00 uur: Warme maaltijd uur: Avond entertainment uur: Bedtijd zwemmers 24:00 uur: Bedtijd begeleiders Zondag 24 mei: 7.00 uur: Ontbijt 8.00 uur: Inzwemmen 9.30 uur: Aanvang wedstrijd ±12.00 uur: Broodmaaltijd ±18.00 uur: Warme maaltijd uur: Avond entertainment uur: Bedtijd zwemmers 24:00 uur: Bedtijd begeleiders Maandag 25 mei: 8.00 uur: Ontbijt 9.00 uur: Afbreken Kamp Noord Veluwe uur: Aanvang Thuisreis

8 Medicijnen Dieet: Als je een dieet hebt of bepaald voedsel niet mag hebben, dit graag doorgeven aan de leiding. Ook het gebruik van medicijnen zouden wij graag weten om daarmee zo nodig rekening te kunnen houden. ( Medicijnen = eigen verantwoording) Eten en drinken tijdens deze dagen: Gedurende deze drie dagen zal onze cateringploeg voor de inwendige mens zorg dragen. De warme maaltijden en tussendoortjes worden op verrassende wijze weer uit hun mouwen getoverd. Dit met hulp van onze sponsoren vanuit Wezep. Hoe dat er uit gaat zien is nog een beetje een verrassing, maar wij weten dat kosten nog moeite zijn gespaard om het voor jullie zo goed mogelijk te verzorgen. Kosten Nordhorn: De kosten voor het weekend zijn voor de zwemmers 50,00 per persoon. ( kosten voor wedstrijddeelname en eten en drinken). Voor zwemmers die maar één dagdeel komen betalen 8,00 en hun wedstrijdgeld per start. Voor de begeleiders van de zwemmers is dit 25,00 per persoon. Deze gelden zo spoedig mogelijk inleveren bij Jan van de Streek. Telefoon nummers: Jan van de Streek : Jan Oosterbroek : Kees Jan van Dijk : Eric Scholten :

9 Met dank aan onze Sponsoren van dit weekend: Slager van de Berg; Meidoornplein JZ Wezep Kaashandel Gerjan van de Brink; Gerjan van de Brink Oranjeweg JP Wapenveld Brood en Banketbakkerij Kroeze; Zuiderzeestraatweg CN Wezep Zonnestudio Oranjezon en Mediche Pedicure; Greetje Scholten Stationsweg AB Wezep

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Programma clubweekend

Programma clubweekend l Programma clubweekend Atletiekvereniging Scheldesport 19 & 20 oktober 2013 1 Thema Halloween Terneuzen, 15 oktober 2013 Beste Scheldesporters, beste ouders/verzorgers!! Hierbij ontvangen jullie het programmaboekje

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 5 juli t/m 8 juli 2016 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen vmbo basis/kader leerjaar 3 datum 20 augustus 2015 betreft schoolreis 7 t/m 9 september behandeld door D. van Os en J. Wassenaar kenmerk U105325 bijlagen

Nadere informatie

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Locatie De wedstrijd wordt gehouden in het wedstrijdbad, gelegen naast het Golfbad in Oss Eigen

Nadere informatie

RSW Regiotwenteland 2009

RSW Regiotwenteland 2009 RSW Regiotwenteland 2009 Hét boekje voor deelnemers Met veel informatie over van alles en nog wat Beste Scouts, 0 Heel mooi dat jullie mee willen doen aan de Regio Scouting Wedstrijden in Ommen. Wat je

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 ADVENTURE KAMP 2 e klassen Mavo/Havo maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 Aan alle deelnemers en hun ouder(s)/ verzorger(s), Maandag 23 juni vertrekken we, op de fiets, met de twee 2 de klassen MAVO/HAVO

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

Hallo Jeugdkampers!! Wij wensen jullie allemaal succes met de laatste voorbereidingen en we zien jullie graag op vrijdag 22 april! Tot snel!

Hallo Jeugdkampers!! Wij wensen jullie allemaal succes met de laatste voorbereidingen en we zien jullie graag op vrijdag 22 april! Tot snel! 1 Hallo Jeugdkampers!! Het aftellen is begonnen! Nog ongeveer anderhalve week wachten en dan gaan we weer met zijn allen op jeugdkamp! De leiding heeft er al ontzettend veel zin in en wij hopen dat jullie

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling,

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling, Leerlingen havo-3 Goirle, 11 april 2016 Uw kenmerk : Ons kenmerk : H-1516-311/STN/spe Onderwerp : activiteitenweek 2 Beste leerling, Van 18 tot en met 22 april 2016 is de activiteitenweek. Deze activiteitenweek

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP Adventure kamp naar De Heen Woensdag 16 t/m vrijdag 18 september Woensdag 16 september vertrekken we, op de fiets, met de klassen M2b en M2ca op werkweek naar De Heen, bij Steenbergen. De

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

Zechstein Zwemtoernooi

Zechstein Zwemtoernooi Nieuwsbrief Zechstein Zwemtoernooi Nr. 2 Laatste nieuws: Indeling sporthallen Aankomst en vertrek Veiligheid tijdens het Vrijdag disco- avond Laatste nieuws 2015! Laatste informatie Nog een paar dagen

Nadere informatie

I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN

I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN programma deze avond Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek

Nadere informatie

1 ARDENNEN 4vwo 2015

1 ARDENNEN 4vwo 2015 1 ARDENNEN 4vwo 2015 2 Beste leerlingen en ouders, Van 5 oktober tot en met 8 oktober gaan we naar de Ardennen. In dit boekje staat allerlei informatie over deze mentoraatsweek. PBN Onze werkweek wordt

Nadere informatie

We zijn er helemaal klaar voor. De kennismakingsperiode kan wat ons betreft beginnen.

We zijn er helemaal klaar voor. De kennismakingsperiode kan wat ons betreft beginnen. Leerling boekje Spijkenisse, 29 augustus 2016 Beste derdeklasser, We zijn er helemaal klaar voor. De kennismakingsperiode kan wat ons betreft beginnen. In dit informatieboekje hebben we alles op een rijtje

Nadere informatie

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016 INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping. 19, 20 & 21 mei 2017

HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping. 19, 20 & 21 mei 2017 HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping 19, 20 & 21 mei 2017 HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping Lieve volleyballers, Op vrijdag 19 mei is het weer zover Dan gaan we weer met z n allen op kamp! Ook dit jaar

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

VVA Jeugdkamp 16, 17 en 18 juni 2017

VVA Jeugdkamp 16, 17 en 18 juni 2017 Inleiding Op 16, 17 en 18 juni is er weer het: VVA JEUGDKAMP Dit jaar komen we weer 3 dagen en 2 nachten met 42 jongens/meisjes en15 leiders bijeen om er weer een geweldig weekend van te maken. Het kamp

Nadere informatie

Jeugdkamp. Naam zwemkamper:

Jeugdkamp. Naam zwemkamper: Jeugdkamp 2011 Naam zwemkamper: Beste zwemkamper, Het is alweer bijna zover. Op 17, 18 en 19 juni gaan wij op ons jaarlijkse jeugdkamp. In dit boekje vind je alles wat je nodig hebt om mee te kunnen op

Nadere informatie

SPORTKAMP 2016 Appelscha

SPORTKAMP 2016 Appelscha SPORTKAMP 2016 Appelscha maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

nieuwsbrief schoolkamp

nieuwsbrief schoolkamp CBS De Vrijenburg - groep 8 schooljaar 2016-2017 nummer 2 Inhoudsopgave - vertrek en aankomst - bereikbaarheid - regels en afspraken - medicatie (en teken) - benodigdheden / bagage - boodschappenactie

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO- AV O N D VMBO- 3 K A M P LEUK, GEZELLIG, SAMEN programma deze avond Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma 120 km 2 uur bussen 1 activiteiten WAAR? Boulevard Barnaart 30 2041 JA

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Bevers en Welpen Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Bevers en Welpen. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een week

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we weer naar Texel en verblijven dit keer bij de Zilvermeeuw. Dit jaar gaan we van 23 tot 25 september gezellig

Nadere informatie

Voetbalkamp Rood-Wit 58

Voetbalkamp Rood-Wit 58 2016 Voetbalkamp Rood-Wit 58 Activiteitencommissie [VOETBALKAMP ROOD-WIT 58] 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Algemene informatie... 3 Benodigdheden... 3 Huishoudelijke regels... 3 3. Programma...

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Van woensdag 7 t/m vrijdag 9 september gaan alle leerlingen van HA2a, A2a en G2a gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OOSTERHOUT

INFORMATIEBOEKJE OOSTERHOUT INFORMATIEBOEKJE OOSTERHOUT 2016 Bakkerijerkoek Specialiteiten B.V. OOSTERHOUT 2016 Is mede mogelijk gemaakt door: Verkeersschool Zuid-West Nederland Bike Totaal van de Koog Tweewielers Bakkerijerkoek

Nadere informatie

Op 27 mei aanstaande vertrekken wij met de A/B-selectie van VVC voor een 2-daags toernooi in Tongerlo, Belgie en zullen zondag 29 mei weer terugkeren.

Op 27 mei aanstaande vertrekken wij met de A/B-selectie van VVC voor een 2-daags toernooi in Tongerlo, Belgie en zullen zondag 29 mei weer terugkeren. Nieuw-Vennep, mei 2016 Beste spelers, ouders en verzorgers, Op 27 mei aanstaande vertrekken wij met de A/B-selectie van VVC voor een 2-daags toernooi in Tongerlo, Belgie en zullen zondag 29 mei weer terugkeren.

Nadere informatie

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer Het komt er weer aan De leukste week van het jaar ZOMERKAMP! In deze Airmail vindt je alle benodigde informatie. Zomerkamp Juli 2011 1. Locatie (Waar gaan we naartoe ) 2. Tijden en data (Waar en wanneer

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s)

Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s) Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s) Leiden, 30 augustus 2012 Beste leerlingen, geachte ouders en verzorgers, Eind vorig schooljaar

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013 BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE Barendrecht, april 2013 Beste deelnemers, Binnenkort is het zover, de BVV E-Xperience 2013. Al vele maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen en het

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs RACHMANINOWLAAN gymnasium atheneum havo Rachmaninowlaan 2 5653 AT Eindhoven T : 040-251 62 21 E: loc.rac@huygenscollege.nl Betreft: kamp klas 3

Nadere informatie

Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016

Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016 Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 27-28 maart 2016 HIT Baarn Beleef B(l)oeiend HIT-Baarn Voor actie, avontuur en uitdaging kom je tijdens Pasen naar het B(l)oeiende Baarn. Vanuit

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

Sportklas survivalkamp

Sportklas survivalkamp Sportklas survivalkamp Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Nog een paar weken en dan is het zover: we gaan naar de Ardennen. Op maandag 22 juni vertrekken we om 8.00 uur per bus van school naar

Nadere informatie

Kamp. 17 september t/m 21 september 2012/2013. Klik voor meer informatie: Indeling huisjes. Checklist. Overige info. plattegrond

Kamp. 17 september t/m 21 september 2012/2013. Klik voor meer informatie: Indeling huisjes. Checklist. Overige info. plattegrond Kamp 17 september t/m 21 september 2012/2013 Klik voor meer informatie: Indeling huisjes maandag dinsdag woensdag donderdag Checklist Overige info plattegrond Maandag 17 september Maandag Ochtend 8.00

Nadere informatie

Jeugdvoetbalkamp 2014

Jeugdvoetbalkamp 2014 Jeugdvoetbalkamp 2014 Beste jongens, meisjes, ouders en/of verzorgers Volgende weekend is het zover en vindt het jeugdkamp van VV de Veluwse Boys plaats. De commissie heeft hard gewerkt om een sportief,

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Wanneer vindt Wie is de Mol 2017 plaats Wie is de Mol 2017 vind plaats van zaterdag 22 juli t/m vrijdag 28 juli 2017.

Wanneer vindt Wie is de Mol 2017 plaats Wie is de Mol 2017 vind plaats van zaterdag 22 juli t/m vrijdag 28 juli 2017. Beste deelnemer (en andere belangstellenden), In dit boekje vinden jullie (bijna) alle belangrijke informatie over de deelname aan Wie is de Mol 2017. Wanneer vindt Wie is de Mol 2017 plaats Wie is de

Nadere informatie

Beste ouders / kinderen.

Beste ouders / kinderen. Beste ouders / kinderen. Deze brief is bedoeld als informatie document voor het Voetbalkamp van Velo. U zoon gaat immers een week lang met vreemde mensen mee om op voetbalkamp te gaan. Wat voetbalkamp

Nadere informatie

Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013!

Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013! Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013! Hallo scouts en uiteraard ook ouders/verzorgers! Jullie wisten het al; dit jaar gaan we met zomerkamp over zee! En wel naar Chelmsford, Engeland! We zullen

Nadere informatie

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Omgeving: Riethoven Valkenswaard Borkel & Schaft Klas O4.1-O3.1 21 aug 23 aug 1 Inhoud Voorwoord;... 3 Programma; woensdag 22-08-2012... 4 Programma; donderdag

Nadere informatie

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!!

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!! JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld bedraagt 12,50 euro

Nadere informatie

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders ARDENNENKAMP 2012 Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders Beste leerling en ouders/verzorgers, Sinds enkele jaren organiseert Aloysius/de Roosten aan het

Nadere informatie

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina BOGERMAN KOUDU M Introductieweek Klas 1 Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015 Pagina B OGE R MAN KOUD U M Voorwoord We gaan op kamp! Een fantastische gelegenheid om je nieuwe klasgenoten en de nieuwe leraren

Nadere informatie

We zijn er helemaal klaar voor. De kennismakingsperiode kan wat ons betreft beginnen.

We zijn er helemaal klaar voor. De kennismakingsperiode kan wat ons betreft beginnen. Spijkenisse, 4 september 2014 Beste derdeklasser, We zijn er helemaal klaar voor. De kennismakingsperiode kan wat ons betreft beginnen. In dit informatieboekje hebben we alles op een rijtje gezet: - de

Nadere informatie

Laren, september 2015. Betreft: werkweek Ieper vwo 5. Geachte ouders/verzorgers,

Laren, september 2015. Betreft: werkweek Ieper vwo 5. Geachte ouders/verzorgers, Laren, september 2015 Betreft: werkweek Ieper vwo 5 Geachte ouders/verzorgers, Het is ons een genoegen u en uw kind mede te delen dat de planning voor de reis naar Ieper in de werkweek bijna rond is. Het

Nadere informatie

Dit is het programmaboekje voor onze reis naar de Belgische Ardennen.

Dit is het programmaboekje voor onze reis naar de Belgische Ardennen. ARDENNEN 2016 Beste leerlingen en ouders, Het is bijna zover. Vanaf het begin van het schooljaar kijken we allemaal uit naar deze spannende en te gekke werkweek! Wij, de mentoren, hebben er zin in en vertrouwen

Nadere informatie

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet:

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet: Nieuwsbrief 41, vrijdag 1 juli Naar een andere school? Maandag 11 juli vrij Gaat uw kind uit groep 8 (voortgezet onderwijs) of uit een andere groep volgend jaar naar een andere school? Maandag 11 juli

Nadere informatie

Trier Thuisboek 2015 Njb2011

Trier Thuisboek 2015 Njb2011 Trier Thuisboek 2015 Njb2011 2 PRAKTISCHE GEGEVENS Adres: Gedurende de vijf dagen van ons verblijf kamperen we op: Waldcamping an der Prümtalstraße D-54595 Prüm Tel: +49 6551-2481 Bijzonder geval: Mocht

Nadere informatie

In dit boekje: Inleiding 2 Algemene gegevens 3 Leiding / zakgeld / teken 4 Wat mag mee en wat niet? 5 Om te onthouden 6 Kampterrein / website 7

In dit boekje: Inleiding 2 Algemene gegevens 3 Leiding / zakgeld / teken 4 Wat mag mee en wat niet? 5 Om te onthouden 6 Kampterrein / website 7 Beste ouders/verzorgers, In de tweede week van het nieuwe schooljaar gaan we op kamp naar Texel en verblijven wij dit keer bij de Stolp. Dit jaar gaan we van 31 augustus tot en met 2 september gezellig

Nadere informatie

JEUGD (VIS) KAMP 2016

JEUGD (VIS) KAMP 2016 INFORMATIE (voor ouders en deelnemers) OVER HET JEUGD (VIS) KAMP 2016 21 T/M 24 augustus HENGELSPORT VERENIGING ZAANSTREEK 1 Over ons HVZ jeugd viskamp. Allereerst vinden wij het erg leuk dat je meegaat

Nadere informatie

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 PROGRAMMA Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 1 De voorbereiding Met veel plezier hebben we speciaal voor jullie dit kamp in Zeeland georganiseerd. We logeren in een heus kasteel.

Nadere informatie

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers Zomerkamp 2015 Vallon Pont d Arc Van 20 augustus t/m 28 augustus Junior Survival club De Searchers Reglement & Afspraken: Regel 1: De Searchers leiding, de Franse instructeurs en de campinggasten hebben

Nadere informatie

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen 30 augustus t/m 3september 2010 www.kvw-afferden.nl Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Piet Laarakkers Dorpsstraat 26 Tel.:0485-531281 Monique Arntz Molenkampweg

Nadere informatie

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8 INHOUD Belangrijke gegevens. 3 Voorwoord.. 4 Programma.. 6 Wat moet je meenemen. 7 Waar wordt voor gezorgd.. 8 Belangrijke laatste mededelingen (ook voor ouders)... 9 BELANGRIJKE GEGEVENS Data: Locatie

Nadere informatie

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd Informatie Boekje KV Wageningen Jongste Kamp Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014 Waar: Oirschot Wie: F, E & D jeugd Thema: Hollywood Inleiding Hallo kampgangers en ouders, Wat geweldig

Nadere informatie

1 x 1-persoonskamer voor de chauffeur; 2 x 2-persoonskamer voor de docenten, 2x 3-persoonskamer en 8 x 4-persoonskamer voor de leerlingen.

1 x 1-persoonskamer voor de chauffeur; 2 x 2-persoonskamer voor de docenten, 2x 3-persoonskamer en 8 x 4-persoonskamer voor de leerlingen. Schoolprogramma Berlijn, Duitsland dagen: 5 Datum: Maandag 7 t/m vrijdag 11 mei 2012 Verblijf: Verzorging: Accommodatie: AO Hostel Berlin Mitte Köpenickerstrasse 127-129 10179 Berlijn tel: +49 (30) 809475110

Nadere informatie

Werkweek Ardennen klas 3b/k. 23 september t/m 26 september 2013. La Petite Montagne, Rue des Cretes 17, Chodes, Belgie

Werkweek Ardennen klas 3b/k. 23 september t/m 26 september 2013. La Petite Montagne, Rue des Cretes 17, Chodes, Belgie Werkweek Ardennen klas 3b/k 23 september t/m 26 september 2013 La Petite Montagne, Rue des Cretes 17, Chodes, Belgie 1 Nog even en dan is het zover. De werkweek voor leerjaar 3. Jullie hebben gekozen voor

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8 INHOUD Belangrijke gegevens. 3 Voorwoord.. 4 Programma.. 6 Wat moet je meenemen. 7 Waar wordt voor gezorgd.. 8 Belangrijke laatste mededelingen (ook voor ouders)... 9 BELANGRIJKE GEGEVENS Data: Locatie

Nadere informatie

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel.

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. Zomerkamp 2017 In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. We hopen dat dit jaar alles weer net zo zal verlopen als andere jaren, zodat we

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Yes. Veldhoven. Veldhoven 5 t/m 7 oktober Inhoud.

Yes. Veldhoven. Veldhoven 5 t/m 7 oktober Inhoud. Inhoud. Inhoud pag. 1 Adres in Veldhoven pag. 1 Vertrek en aankomst pag. 1 Namen begeleiders pag. 2 Wat neem je (niet) mee? pag. 2 Programma woensdag pag. 3 Programma donderdag pag. 4 Programma vrijdag

Nadere informatie

Leerlingeninformatie. Ardennenweek

Leerlingeninformatie. Ardennenweek Leerlingeninformatie Ardennenweek 2016-2017 Juli 2016 Checklist Taak Opmerkingen Paklijst gecontroleerd Paspoort en zorgpas gekopieerd en ingeleverd bij mentor Lunchpakket heenreis Avondeten voor de eerste

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND 17 t/m 22 april 2016 INHOUD INFORMATIEAVOND Waarom deze avond? Even voorstellen Vertrek / terugkomst Gebied / Locatie Kleding Paklijst Do s and Don t Overig Reglementen

Nadere informatie

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof.

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof. Outdoor Schoolreis Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september 2016 Fürther Hütte & Jugendgästehaus Steigerhof Segbroek College Programma Segbroek College Rocks 'n Rivers Ledeboerstraat 68 B 5048

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2015 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 v.v. Uchta Sportpark De Hoeken Keizerstraat 102 4053 HK IJzendoorn ( 0344-642151 : www.uchta.nl Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 IJzendoorn, 11 april 2017 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Algemene informatie. KCR Kampboekje 2016. "citius, altius, fortius" Ooit begonnen in Olympia...

Algemene informatie. KCR Kampboekje 2016. citius, altius, fortius Ooit begonnen in Olympia... Algemene informatie KCR Kampboekje 2016 "citius, altius, fortius" Ooit begonnen in Olympia... 0 Dit jaar gaat KCR voor sneller, hoger en sterker! Beste KCR atleten, Hebben jullie ook zo n zin in het aanstaande

Nadere informatie