Informatie voor bewoners

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie voor bewoners"

Transcriptie

1 Informatie voor bewoners 30 van Zandvoort 30 maart 2019 Omloop van Zandvoort 31 maart 2019 Runner s World Zandvoort Circuit Run 31 maart 2019 Evenementen van

2 Beste bewoner, Het weekend van 30 en 31 maart staat bij vele bewoners van Zandvoort al weken in de agenda, het is de officiële opening van het strandseizoen en natuurlijk de dag waarop bekend wordt of de Formule 1 weer terugkeert naar Zandvoort. Maar toch ook omdat dit weekend in het teken staat van sportieve evenementen die georganiseerd worden door Le Champion, de Rotary en de Dorpsfeesten in Zandvoort. Maar liefst deelnemers worden op zondag 31 maart aan de start verwacht bij alweer de 12e editie van de Runner s World Zandvoort Circuit Run. Daarvoor racen nog fietsers over het circuit om vervolgens via een route in de omgeving te finishen op het Raadhuisplein. Op zaterdag 30 maart doen wandelaars mee aan de 30 van Zandvoort. Dit wandelevenement door de prachtige omgeving van Zandvoort heeft weer een feestelijke finish in het centrum van Zandvoort waar ook de jaarlijkse dorpsfeesten worden georganiseerd. Via dit bewonersboekje informeren wij u over het programma en de verkeersmaatregelen die nodig zijn om de evenementen in goede banen te leiden. Wij rekenen weer op uw enthousiasme en we zien u graag als deelnemer op het parcours of als toeschouwer langs de kant om de deelnemers aan te moedigen. Volg ons! Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws, de leukste acties en het delen van uw foto s en video s tijdens het evenement. 30 van Zandvoort / Omloop van Zandvoort / Runner s World Zandvoort Circuit Run 30 van Zandvoort / Omloop van Zandvoort / Runner s World Zandvoort Circuit Run Download de Runner s World Zandvoort Circuit Run app! De app bevat alle belangrijke event informatie voor deelnemers én toeschouwers. Denk aan interactieve parcourskaarten en starttijden. Met de LiveTracking functie is het mogelijk om hardlopers tijdens hun race realtime te volgen. Wil jij weten wie op pole position start? Download dan de app!

3 Programma Programma zaterdag 30 maart uur Start 30 van Zandvoort (wandelevenement) uur Eerste finish 30 van Zandvoort uur Laatste finish 30 van Zandvoort Programma zondag 31 maart uur Start Omloop van Zandvoort (fietsevenement) uur Start Runner s World Zandvoort Circuit Run (hardloopevenement) uur Circuit Run Specials 4 km (wheelers) uur Circuit Run Specials 900 meter (wheelers, racerunners) uur Kids Circuit Run 900 meter uur Kids Circuit Run 2,5 km uur 5 km (Business Run/Recreatieloop) uur Halve marathon (Business Run/Recreatieloop) uur 12 km (Wedstrijd/Business Run/Recreatieloop) uur Laatste finish Runner s World Zandvoort Circuit Run uur Laatste finish Omloop van Zandvoort Zomertijd In de nacht van 30 op 31 maart gaat de zomertijd in, de klok gaat een uur vooruit. Houd hier dus rekening mee zodat je de start niet mist. Bekijk ook onze websites :

4 30 van Zandvoort zaterdag 30 maart 2019 Op zaterdag starten wandelaars het sportieve weekend met het wandelevenement de 30 van Zandvoort. Na een unieke start vanaf Paddock 2 van Circuit Zandvoort voert deze 30 kilometer lange wandeltocht deelnemers over strand en duinen in noordelijke richting. Hierbij staan natuur, cultuur en entourage centraal. Naast de 30 kilometer kan er ook een kortere afstand gewandeld worden, namelijk 18 kilometer. De wandelaars starten tussen 7.30 en uur. Via het Visscherspad komen de wandelaars Zandvoort weer binnen en hebben een feestelijke finish op het Gasthuisplein. Geef de wandelaars een warm welkom! De deelnemers wandelen dit jaar weer door een aantal straten in Zandvoort. Tussen uur en uur passeren de wandelaars de Van Speijkstraat, Kostverlorenstraat, Haltestraat en de Kleine Krocht. Komen de wandelaars langs uw huis? Versier de straat of hang de vlag uit, zo voelen de wandelaars zich helemaal thuis in Zandvoort en genieten zij van een prachtige dag. Feestelijke finish in centrum van Zandvoort De finish vindt tot uur plaats op het Gasthuisplein, waar deelnemers nagenieten met een drankje na de 18 of 30 kilometers in de benen te hebben. De opbouw hiervan vindt plaats vanaf 9.30 uur. Er zijn verschillende verkeersmaatregelen van kracht, zo worden een aantal straten in het centrum afgesloten voor verkeer. Zie hiervoor het overzicht onder bereikbaarheid verderop in dit bewonersboekje.

5

6 Omloop van Zandvoort zondag 31 maart GO! Vanuit de pitstraat op Circuit Zandvoort starten ongeveer deelnemers aan de Omloop van Zandvoort. De start vindt tussen 8.30 en 9.45 uur plaats, voorafgaand aan de Runner s World Zandvoort Circuit Run. Met een tijdrit van 4 km over het circuit trappen vele deelnemers hun wielerseizoen af. Voor de fanatiekelingen die meer uitdaging zoeken bieden de langste afstanden over 85 en 120 kilometer uitkomst. Na deze unieke tijdrit krijgen de routes vervolg in zuidelijke richting, door de bollenstreek en het trainingsgebied van een aantal grote vedettes zoals Joop Zoetemelk. De 45 kilometer route is minder gericht op snelheid, maar ideaal voor mensen die rustig willen genieten van de schitterende bos- en duingebieden. Na de veelzijdige routes rijden de deelnemers via het Duinpieperpad, Zandvoort weer in, om vervolgens te finishen in de Louis Davidstraat. Juich de fietsers naar de finish! De finish vindt ook dit jaar weer plaats in de Louis Davidstraat. Deelnemers genieten hier na van hun persoonlijke prestatie. Vanuit hartje Zandvoort kun je niet alleen de hardlopers aanmoedigen, maar ook de finishers van de Omloop van Zandvoort binnenhalen. De DJ zorgt voor muzikale ondersteuning, de dorpsbewoners maken het feest. Bereikbaarheid Tussen 8.30 en uur wordt de Louis Davidsstraat afgesloten en vanaf 7.00 uur geldt er een parkeerverbod. Autoverkeer kan via de Oranjestraat richting het Raadhuisplein rijden en alleen via de Grote Krocht uitrijden. Parkeergarage Centrum blijft hierdoor bereikbaar. Deelnemers parkeren op P-Zuid en worden middels bebording hierheen verwezen. Voor meer informatie over de bereikbaarheid kunt u naar het overzicht verderop in dit bewonersboekje. Inschrijven voor Omloop van Zandvoort nog mogelijk Wil je deze unieke beleving niet missen? Inschrijven kan online t/m 27 maart of op de dag zelf in de Runnerstent op Paddock 2, dit kan tussen 7.00 en 9.30 uur. Kunnen we jouw afvlaggen tijdens de Omloop van Zandvoort?

7

8 Runner s World Zandvoort Circuit Run zondag 31 maart 2019 De 12e editie van de Runner s World Zandvoort Circuit Run trekt ook dit jaar weer zo n deelnemers uit heel Nederland en daarbuiten. Volgens Runner s World magazine heeft de Zandvoort Circuit Run het meest afwisselende parcours van Nederland. Geen enkele kilometer is hetzelfde. De hardlopers vertrekken vanuit uit de Pitstraat en maken een ronde op het circuit. De 12 km en halve marathon lopen daarna over het strand, over de boulevard en door het sfeervolle centrum terug richting het circuit. Internationaal deelnemersveld aan de start De wedstrijd over 12 km brengt al jaren nationale en internationale topatleten op de been. Ook dit jaar staat er weer een mooi deelnemersveld aan de start. Leuk is dat u deze lopers tijdens hun wedstrijd kunt volgen via de Runner s World Zandvoort Circuit Run app. Zo kunt u de wedstrijd volgen en snel kijken wie er gewonnen heeft. Uw eigen hardloophelden kunt u ook volgen in de app en daarnaast zijn er live foto s en video s te zien in de app. Moedig de hardlopers aan! Het parcours gaat over het circuit, het strand, de boulevard en door het centrum. Tussen en uur passeren de hardlopers het strand en het centrum. Woont u aan het parcours? Hang dan de vlag uit, maak muziek en juich de deelnemers naar de finish! Of kom sfeer proeven op de paddocks en bij de start en finish op Circuit Zandvoort! Inschrijven voor de Kids Circuit Run nog mogelijk Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich op zondag 31 maart nog inschrijven voor de Kids Circuit Run van 900 meter of 2,5 km. Tussen 9.30 en uur kunnen zij zich inschrijven in de Runnerstent op Paddock 2.

9

10 Bereikbaarheid Zandvoort De evenementen in het weekend van 30 en 31 maart kunnen voor extra drukte zorgen in Zandvoort. Wilt u deze dagen weg met de auto houd dan rekening met extra reistijd. Woont u binnen het parcours en wilt u Zandvoort met de auto verlaten, dan adviseren wij om deze buiten het parcours te parkeren. Ook worden in Zandvoort een aantal straten afgesloten omdat deze onderdeel uit maken van het parcours. Zie hiervoor onderstaand overzicht. Tussen en uur is Zandvoort alleen bereikbaar via de N201 Zandvoortselaan. Dit omdat de N200 Boulevard Barnaart tussen Bloemendaal en Zandvoort is afgesloten voor verkeer. Deelnemers worden geadviseerd met de trein naar Zandvoort te reizen. De NS zet hiervoor extra treinen in. Wegafsluitingen zaterdag 30 maart Afgesloten tussen Parkeerverbod Haltestraat uur uur Gasthuisplein uur uur Kleine Krocht uur uur Wegafsluitingen zondag 31 maart Afgesloten tussen Parkeerverbod Louis Davidstraat uur uur Boulevard Barnaart uur Boulevard Paulus Loot uur uur Brederodestraat (van Zuid t/m Middenweg) uur uur Thorbeckestraat uur Badhuisplein uur Wagenmakerpad uur uur Gasthuisplein uur uur Haltestraat uur uur Zeestraat (van Haltestraat t/m Stationsplein) uur Stationsplein uur Fietspad NP7 (Zandvoort - Langevelderslag) uur

11 Vriendelijk verzoek om uw auto gedurende het evenement niet in de straten van het parcours te parkeren. Heeft u een parkeervergunning? Dan kunt u deze dagen elders in Zandvoort parkeren. Op enkele straten wordt door middel van borden de parkeerverboden aangegeven en er is een wegsleepregeling van kracht. De Parkeergarage Centrum blijft op zondag bereikbaar via de Oranjestraat en de Grote Krocht. In deze straat wordt de rijrichting tijdelijk omgedraaid evenals in de Marisstraat. Entertainment Op zaterdag en zondag wordt op verschillende plekken in Zandvoort live muziek gespeeld. Zo staan op het circuit leuke DJ s en staat het aanmoedigingsteam van de NS klaar bij het Station. Ook in de Haltestraat is het erg gezellig met het spinning team van Kenamju die langs het parcours de deelnemers naar de finish juichen. Dit zijn leuke locaties om de deelnemers aan te moedigen! Zandvoort Menu Dit feestelijke weekend sluit u natuurlijk af met een hapje of drankje in het gezellige centrum van Zandvoort. Diverse horecagelegenheden presenteren dit weekend het Zandvoort Menu! Op vertoon van uw startnummer, stempelkaart of dit bewonersboekje kunt u tussen en uur genieten van een driegangenmenu voor slechts 25,00! Ieder restaurant stelt haar eigen menu samen. Zie de deelnemende restaurants op www. zandvoortcircuitrun.nl.

12 SPORTS NUTRITION WIELERSPORT

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run Het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland! Business Run Doe met uw collega, s mee met de meest afwisselende loop van Nederland! Beleef met uw collega s een sportieve en gezellige dag in Zandvoort

Nadere informatie

Zandvoort evenementen

Zandvoort evenementen VRIJWILLIGERSHANDLEIDING Zandvoort evenementen 25 & 26 maart Voorwoord Vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover, de Zandvoort evenementen gaan volgende week van start. Leuk dat jij erbij

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ZANDVOORT

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ZANDVOORT STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 16508 20 maart 2018 Verkeersbesluit ten behoeve van het plaatsen van tijdelijke verkeerstekens en verkeersmaatregelen voor

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure 30 VAN ZANDVOORT sponsorbrochure 1 De 30 van Zandvoort is het jongste wandelevenement van Le Champion en vindt dit jaar pas voor de vierde keer plaats in het laatste weekend van maart. In korte tijd heeft

Nadere informatie

Beheer en Beleid Openbare Ruimte

Beheer en Beleid Openbare Ruimte 1,il tl VERKEERSBESLUIT Verkeersbesluit ten behoeve van tijdelijke verkeersmaatregelen voor het weekend van de Circuit Run 2019 te Zandvoort. Kenmerk: 2019/184447 Datblm;-S-maar:t-2O19- - BURGEMEESTER

Nadere informatie

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015 sponsorbrochure 1 De Plus Wandel4Daagse Alkmaar biedt een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. In de fantastische omgeving rondom Alkmaar worden de deelnemers

Nadere informatie

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure EGMOND WANDEL MARATHON 2016 sponsorbrochure 1 Het nieuwe wandeljaar begint aan de Noord-Hollandse kust met de Egmond Wandel Marathon. Jaarlijks komen zo n 15.000 wandelaars naar Egmond aan Zee voor het

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport brak vorig jaar een bezoekers record op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure DAM TOT DAM WANDELTOCHT sponsorbrochure 1 Deelnemers aan de 18, 26 en 40 km vertrekken vanaf de Dam Amsterdam en volgen via onder andere het bruisende centrum van de hoofdstad een afwisselende route naar

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES Het DTM Circus is voor de negende maal op rij aanwezig op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht. Gelukkig zijn er meerdere

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

RUNNER S WORLD ZANDVOORT CIRCUIT RUN 2015. sponsorbrochure

RUNNER S WORLD ZANDVOORT CIRCUIT RUN 2015. sponsorbrochure RUNNER S WORLD ZANDVOORT CIRCUIT RUN 2015 sponsorbrochure 1 Geen kilometer die hetzelfde is; scherpe bochten en opzwepende beats op het racecircuit; een uitdagend strandparcours langs de skyline van Zandvoort;

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen buurt Schoonzichtlaan & Overveen (rondom Waldeck Pyrmontlaan) zondag 24 september 2017

Verkeersmaatregelen buurt Schoonzichtlaan & Overveen (rondom Waldeck Pyrmontlaan) zondag 24 september 2017 Vitaminstore Halve van Haarlem 2017 Haarlems grootste ééndaagse sportevenement Verkeersmaatregelen buurt Schoonzichtlaan & Overveen (rondom Waldeck Pyrmontlaan) zondag 24 september 2017 Geachte bewoner(s)

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in Zaandam. Op zondag 18 september gaan samen met

Nadere informatie

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure 30 VAN ZANDVOORT sponsorbrochure 1 De 30 van Zandvoort vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats in het laatste weekend van maart. In korte tijd heeft het evenement populariteit verworven bij wandelaars,

Nadere informatie

Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016

Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Organisator Vitaminstore Halve van Haarlem Onder voorbehoud van de bij ons aanwezige kennis in begin september

Nadere informatie

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 ZONDAG 8 MAART 2015 8 Maart 2015 Flevonice Biddinghuizen Beste Deelnemer, Op zondag 8 maart wordt de eerste edi6e van De Hollandse 100 verreden. Een oerhollandse

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Deelnemersinformatie UCRU 2019

Deelnemersinformatie UCRU 2019 Deelnemersinformatie UCRU 2019 Beste Urban Culture Run 2019 Runner, Het is bijna zover! Op zondag 8 september doe je mee aan de vierde editie van de Urban Culture Run en loop je dwars door de Utrechtse

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE 2019

SPONSOR BROCHURE 2019 SPONSOR BROCHURE 2019 Historische achtergrond In 2013 werd de 10 van Noordwijk geïntroduceerd als opvolger van de populaire LiptonIce Run die Noordwijk ooit rijk was. Dat het hardloopevenement in een behoefte

Nadere informatie

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure DAM TOT DAM WANDELTOCHT sponsorbrochure 1 Deelnemers aan de 18, 26 en 40 km vertrekken vanaf de Dam Amsterdam en volgen via onder andere het bruisende centrum van de hoofdstad een afwisselende route naar

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

MILK PORTFOLIO MILK IS FOR BABIES!

MILK PORTFOLIO MILK IS FOR BABIES! MILK PORTFOLIO MILK IS FOR BABIES! CORPORATE IDENTITY CORPORATE IDENTITY WEBSITE & MOBIELE APP WEBSITE & SECOND SCREEN RTL LOUNGE RADIO APP ONLINE VIDEO EDITOR RTL ADVERTISING CAMPAGNE MASCOTTE & MERCHANDISE

Nadere informatie

PWN EGMOND WANDEL MARATHON. sponsorbrochure

PWN EGMOND WANDEL MARATHON. sponsorbrochure PWN EGMOND WANDEL MARATHON sponsorbrochure 1 Het nieuwe wandeljaar begint aan de Noord- Hollandse kust met de PWN Egmond Wandel Marathon. Jaarlijks komen zo n 16.000 wandelaars naar Egmond aan Zee voor

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE VEEL PLEZIER! PARCOURS ZAANDAM OOSTZIJDE In deze envelop vind je naast dit deelnemers informatieboekje voor de Mini Dam tot Damloop in Zaandam en de Molenwijk jouw startnummer voor

Nadere informatie

Dam tot Dam FietsClassic

Dam tot Dam FietsClassic Dam tot Dam FietsClassic 20 september 2015 DEELNEMERS INFORMATIE Veel fietsplezier! Op zondag 20 september vindt alweer de 9 e Dam tot Dam FietsClassic plaats en jij bent daar bij! Vanaf de Dam gaat de

Nadere informatie

DAM TOT DAM FIETSCLASSIC 2015. sponsorbrochure

DAM TOT DAM FIETSCLASSIC 2015. sponsorbrochure DAM TOT DAM FIETSCLASSIC 2015 sponsorbrochure 1 In het nog jonge bestaan is de Dam tot Dam FietsClassic al niet meer weg te denken van de fietskalender. Maximaal 6.000 deelnemers kunnen bij deze klassieker

Nadere informatie

If you RUN you are a RUNNER, it doesn't matter how fast or far.

If you RUN you are a RUNNER, it doesn't matter how fast or far. De Noordwijkse Looptrainer Nieuwsbrief juli 2017 If you RUN you are a RUNNER, it doesn't matter how fast or far. Mei & Juni: omgevlogen Wat zijn de maanden mei en juni snel voorbij gegaan! Men zegt ook

Nadere informatie

GROET UIT SCHOORL RUN 2016. sponsorbrochure

GROET UIT SCHOORL RUN 2016. sponsorbrochure GROET UIT SCHOORL RUN 2016 sponsorbrochure 1 Al 38 edities lang staat de Groet uit Schoorl Run prominent in de agenda van vele hardlopers. Het prachtige parcours door de duinen en het bos van Staatsbosbeheer

Nadere informatie

Hou ermee rekening dat er in vele straten een parkeerverbod zal zijn. Het actiecentrum (College Ieper) is in het roze omlijnd.

Hou ermee rekening dat er in vele straten een parkeerverbod zal zijn. Het actiecentrum (College Ieper) is in het roze omlijnd. ALGEMENE INFO: Als organisatie zijn we heel blij om je voor deze 3 e editie weer een nieuw parcours voor te schotelen. We klokken af op ruim 44 locaties (dank aan alle locaties) doorheen de Ieperse binnenstad

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal)

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Extra treinen in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 en de nacht van zondag 14 op maandag 15 juli Nijmegen 0 17 0 28 0 44 1 00 1 30 2 00 2 30 Nijmegen Lent 0 21 0

Nadere informatie

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP ZONDAG 30 OKTOBER 2016 3 e VLASAKKERLOOP Start en finish clubhuis AV Triathlon PROGRAMMA 09.30 10.15 Wandeltochten 11 of 18 km 10.30 5 km PRESTATIELOOP 11.30 10 km PRESTATIELOOP

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Ramplaankwartier zondag 25 september 2016

Verkeersmaatregelen Ramplaankwartier zondag 25 september 2016 Vitaminstore Halve van Haarlem 2015 Haarlems grootste ééndaagse sportevenement Verkeersmaatregelen Ramplaankwartier zondag 25 september 2016 Aan alle bewoners van het Ramplaankwartier, De bijgevoegde verkeersmaatregelen

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

EVENEMENTENKALENDER 2017

EVENEMENTENKALENDER 2017 blauw is coll.festiviteitendag geel is aandachtsevenement met risico-b Paars is evenement na 1 november toegevoegd EVENEMENTENKALENDER 2017 JANUARI t/m 11-1-2017 Winterwonderland Ijsbaan Raadhuisplein

Nadere informatie

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT STICHTING DKT SPONSORMANUAL ROTTEMEREN WELKOM BIJ HET ROTTEMEREN MIDSUMMER EVENT De Rotte beweegt je! Niet zomaar een openingszin. De Rotte beweegt je! staat voor dynamiek, lef en voor ondernemerschap.

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE. een evenement door:

DEELNEMERSINFORMATIE. een evenement door: een evenement door: DEELNEMERSINFORMATIE SUPER AANBIEDING! 6 x RUNNER S WORLD + RUNNER S WORLD HARDLOOPRECEPTEN SAMEN VOOR SLECHTS OP = OP 20! HET RECEPT VOOR SUCCES In Runner s World Hardlooprecepten

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Duinvlietweg / Duinvlietspad zondag 25 september 2016

Verkeersmaatregelen Duinvlietweg / Duinvlietspad zondag 25 september 2016 Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Verkeersmaatregelen Duinvlietweg / Duinvlietspad zondag 25 september 2016 Organisator Vitaminstore Halve van

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon.

zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon. zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon.nl Lees 4 weken gratis! Registreer nu en profiteer van: 4 zaterdagen

Nadere informatie

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement NIEUWS: Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement September 21, 2008 We nodigen u van harte uit om met ons geld in te zamelen voor de dringend noodzakelijke renovatie van de Eerste

Nadere informatie

PWN EGMOND WANDEL MARATHON. sponsorbrochure

PWN EGMOND WANDEL MARATHON. sponsorbrochure PWN EGMOND WANDEL MARATHON sponsorbrochure 1 Het nieuwe wandeljaar begint aan de Noord- Hollandse kust met de PWN Egmond Wandel Marathon. Jaarlijks komen zo n 16.000 wandelaars naar Egmond aan Zee voor

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSHANDLEIDING. Egmond weekend. 7 & 8 januari

VRIJWILLIGERSHANDLEIDING. Egmond weekend. 7 & 8 januari VRIJWILLIGERSHANDLEIDING Egmond weekend 7 & 8 januari Voorwoord Vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover, het Egmond weekend gaat bijna van start. Leuk dat jij erbij bent! Samen met 750

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

DAM TOT DAMLOOP 10 EN 5 ENGELSE MIJL INFORMATIE BUSINESSLOOP SCHRIJF JE NU IN OP DAMLOOP.NL DAMLOOP.NL TM MET GROOTSTE BUSINESSLOOP TER WERELD

DAM TOT DAMLOOP 10 EN 5 ENGELSE MIJL INFORMATIE BUSINESSLOOP SCHRIJF JE NU IN OP DAMLOOP.NL DAMLOOP.NL TM MET GROOTSTE BUSINESSLOOP TER WERELD I MOVE ME DAMLOOP.NL TM DAM TOT DAMLOOP 10 EN 5 ENGELSE MIJL MET GROOTSTE BUSINESSLOOP TER WERELD SCHRIJF JE NU IN OP DAMLOOP.NL 22 23 9 1 8 een evenement door: & INFORMATIE BUSINESSLOOP DAM TOT DAM BUSINESSLOOP

Nadere informatie

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek.

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Citaat De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve

Nadere informatie

Contactgegevens: Stichting Rovers Run Hazenbos NP Halsteren.

Contactgegevens: Stichting Rovers Run Hazenbos NP Halsteren. Contactgegevens: Stichting Rovers Run Hazenbos 60 4661 NP Halsteren E-mail: sponsoring@roversrun.nl KvK nr. 64405281 IBAN nr. NL19RBRB0928993620 t.n.v. Stichting Rovers Run te Halsteren Inhoud Voorwoord...

Nadere informatie

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport.

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport. 2 E EDITIE Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun Zeemijlenloop Delfzijl 2013 De Zeemijlenloop Delfzijl is een hardloopevenement over 3 of 6 zeemijlen, oftewel 5,5 of 11,1 kilometer.

Nadere informatie

De organisatie van de KLM Curaçao Marathon liet op de laatste persconferentie weten dat ze klaar zijn voor de start.

De organisatie van de KLM Curaçao Marathon liet op de laatste persconferentie weten dat ze klaar zijn voor de start. De organisatie van de KLM Curaçao Marathon liet op de laatste persconferentie weten dat ze klaar zijn voor de start. WILLEMSTAD Aanstaande zondag 29 november vindt de tweede editie van de KLM Curaçao Marathon

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Grote Markt en Zijlstraat zondag 25 september 2016 LET OP: NIEUWE TIJDEN EN PARCOURSEN

Verkeersmaatregelen Grote Markt en Zijlstraat zondag 25 september 2016 LET OP: NIEUWE TIJDEN EN PARCOURSEN Vitaminstore Halve van Haarlem 2016 Haarlems grootste ééndaagse sportevenement Verkeersmaatregelen Grote Markt en Zijlstraat zondag 25 september 2016 LET OP: NIEUWE TIJDEN EN PARCOURSEN Aan alle ondernemers

Nadere informatie

WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU???

WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU??? WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU??? Belangrijke informatie voor iedereen die aan het parcours woont! Aan de bewoners van het parcours van de wielerwedstrijden, die horen bij de 20 e Drielandenomloop en de

Nadere informatie

Bereikbaarheid festivallocaties

Bereikbaarheid festivallocaties Bereikbaarheid festivallocaties 2014 Singelloop - zondag 28 september Op zondag 28 september 2014 vindt in Utrecht gelijktijdig met het Nederlands Film Festival de Singelloop plaats. Beide evenementen

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

BENT UW EEN (NIEUWE) SPONSOR VOOR DE 5 e VLASAKKERLOOP??

BENT UW EEN (NIEUWE) SPONSOR VOOR DE 5 e VLASAKKERLOOP?? BENT UW EEN (NIEUWE) SPONSOR VOOR DE 5 e VLASAKKERLOOP?? Voorwoord A.V. Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek- triatlon- en wandelvereniging met ongeveer 1150 leden. We zijn in

Nadere informatie

Aan alle deelnemers/deelneemsters!

Aan alle deelnemers/deelneemsters! Aan alle deelnemers/deelneemsters! Het is bijna zover: zondag 18 december 2016 doe jij mee aan één van de afstanden van de Spijkenisse-SPARK Marathon en daar zijn wij erg blij mee! De inschrijving is goed

Nadere informatie

Richtlijnen communicatieplan evenement

Richtlijnen communicatieplan evenement Richtlijnen communicatieplan evenement Inleiding Voor u ligt de richtlijn communicatieplan evenement. Voordat u verder gaat is er een aantal belangrijke punten over deze richtlijn. Deze richtlijn is bedoeld

Nadere informatie

Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn

Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn Sponsorformule Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn 12-06-2016 In beweging met het hele gezin! Een energieke gelegenheid om uw bedrijf breed te presenteren en uiting te geven aan uw maatschappelijke

Nadere informatie

Stichting Rovers Run Hazenbos NP Halsteren E:

Stichting Rovers Run Hazenbos NP Halsteren E: Stichting Rovers Run Hazenbos 60 4661 NP Halsteren E: communicatie@roversrun.nl KvK nr. 64405281 IBAN nr. NL19RBRB0928993620 t.n.v. Stichting Rovers Run te Halsteren 1 Voorwoord Het sponsorboekje Voor

Nadere informatie

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel Programmaboek Oefenmarathon Diever 17 juni 2017 Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel 2 Beste deelnemers en bezoekers! Van harte welkom in Diever. Voor de eersten wat fantastisch dat u

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. inschrijvingen... 3 2.1 Online inschrijvingen... 3 2.2 Inschrijvingen op de dag zelf... 3 3. Route... 4 3.2 Parkeren...

Nadere informatie

1e AV Triathlon Vlasakkerloop

1e AV Triathlon Vlasakkerloop ZONDAG 30 NOVEMBER AMERSFOORT 1e AV Triathlon Vlasakkerloop UITGAVE I, 13 MEI 2014 Voorwoord AV Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek-, triatlon-, en wandelvereniging met ongeveer

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Veilig en bereikbaar tijdens de Giro Gelderland

Veilig en bereikbaar tijdens de Giro Gelderland Veilig en bereikbaar tijdens de Giro Gelderland Apeldoorn, Spainkbos 1 e etappe 6 mei 2016 De eerste drie etappes van de Giro d Italia worden in Gelderland gereden. De start van dit internationale topsportevenement

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van

Nadere informatie

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Op naar de 3 e editie al weer. Het begint langzaam een traditie te worden. Wat hebben we de afgelopen jaren ook genoten. En wat kijken we alweer uit naar editie 2017!

Nadere informatie

Rixax KidneyRun@Night Almere

Rixax KidneyRun@Night Almere Rixax KidneyRun@Night Almere 24 januari 2015 Deelnemersinformatie Voorwoord Beste deelnemer, Voor u ligt de deelnemersinformatie van de Rixax KidneyRun@Night Almere. Op zaterdag 24 januari 2015 zal de

Nadere informatie

Deelnemersgids. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Deelnemersgids. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Deelnemersgids Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 00:00:02 Inhoudsopgave Voorwoord 00:00:05 Programma 00:00:08 Startvakken 00:00:09 Parcoursen 00:00:11 Praktische informatie

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

Wordt de Afsluitdijk vaker afgesloten voor dit soort evenementen?

Wordt de Afsluitdijk vaker afgesloten voor dit soort evenementen? Wat is de Afsluitdijk Open? De Afsluitdijk Open is een hardloopevenement op 4 september a.s. waarin de Afsluitdijk in een bepaalde tijd wordt afgesloten voor alle verkeer en opengesteld voor duizenden

Nadere informatie

WTC Trappenloop Almere

WTC Trappenloop Almere WTC Trappenloop Almere 31 maart 2017 Deelnemersinformatie Voorwoord Beste deelnemer, Voor je ligt de deelnemersinformatie van de WTC Trappenloop. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om de

Nadere informatie

EGMOND HALVE MARATHON 2016. sponsorbrochure

EGMOND HALVE MARATHON 2016. sponsorbrochure EGMOND HALVE MARATHON 2016 sponsorbrochure 1 De Egmond Halve Marathon trekt jaarlijks op de tweede zondag van januari 17.000 hardlopers naar de Noord-Hollandse badplaats Egmond aan Zee. Niemand wil dé

Nadere informatie

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012 Informatie deelnemers Antoniusloop 2012 Zondag 7 oktober 2012 Voorwoord Beste deelnemer, Wij vinden het erg leuk dat je deelneemt aan de achtste editie van de Antoniusloop. In dit informatieboekje vind

Nadere informatie

PROMOTIEPAKKET VELUWE NAJAAR WILD VOORKANT. Toolkit najaarcampagne Veluwe - WILD WILDDAGEN ROOTS IN DE WOODS STÖRRIG

PROMOTIEPAKKET VELUWE NAJAAR WILD VOORKANT. Toolkit najaarcampagne Veluwe - WILD WILDDAGEN ROOTS IN DE WOODS STÖRRIG PROMOTIEPAKKET VELUWE NAJAAR WILD VOORKANT Toolkit najaarcampagne Veluwe - WILD WILDDAGEN ROOTS IN DE WOODS STÖRRIG 2 3 4 Inspirerende tekst De Wilddagen Rondje Vierhouten Roots in the Woods Hier vind

Nadere informatie

WTC Trappenloop Almere

WTC Trappenloop Almere WTC Trappenloop Almere 25 april 2018 Deelnemersinformatie Voorwoord Beste deelnemer, Voor je ligt de deelnemersinformatie van de WTC Trappenloop. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om de

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in de Molenwijk. Op zondag 18 september gaan samen

Nadere informatie

Dam tot Dam FietsClassic

Dam tot Dam FietsClassic Dam tot Dam FietsClassic 20 september 2015 DEELNEMERS- INFORMATIE 1522 Dam tot Dam Fietsclassic deelnemersinformatie A5.indd 1 10-08-15 10:14 Veel fietsplezier! Op zondag 20 september vindt alweer de 9

Nadere informatie

Meetkunde 015. Opgave 1 Teken een route. Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km. Naam: Meetkunde 015 September / 11

Meetkunde 015. Opgave 1 Teken een route. Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km. Naam: Meetkunde 015 September / 11 Meetkunde 015 Liniaal Eiland : Doel : Kaartlezen Tekenen van een route op een kaart met schaal Potlood Opgave 1 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer

Nadere informatie

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019 DIGIFLITS MAART 2019 Nieuws van het bestuur Startcursus Hardlopen, Sportief Wandelen en Nordic Walking Het bestuur is verheugd door het grote aantal deelnemers aan de verschillende startcursussen. Middels

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie

Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010

Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010 2017 Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010 Beste triatleet! Op zondag 16 juli is het zover. Dan sta jij aan de start van de Perskindol Triathlon 010 editie 2017. Na twee uitverkochte

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie van de RUNFORESTRUN & Swim. Ondanks dat wij ons ten doel hadden gesteld het evenement iets groter te maken

Nadere informatie