Zandvoort evenementen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zandvoort evenementen"

Transcriptie

1 VRIJWILLIGERSHANDLEIDING Zandvoort evenementen 25 & 26 maart

2 Voorwoord Vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover, de Zandvoort evenementen gaan volgende week van start. Leuk dat jij erbij bent! Samen met 500 vrijwilligers gaan wij een succesvol weekend organiseren en zorgen we dat de in totaal deelnemers een onvergetelijk weekend ervaren. En wij zelf natuurlijk ook! In deze handleiding vind je alle praktische informatie die je nodig hebt. Zoals het programma van het weekend, meldlocaties, bereikbaarheid, catering, herinnering en verwachtingen. Lees deze dus goed door. Als je in de voorbereiding of tijdens het evenement nog vragen hebt neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We helpen je graag! Wij hebben er super veel zin in en willen je veel succes en plezier wensen tijdens de Zandvoort evenementen! Met sportieve groet, Vrijwilligersteam Le Champion Patrick Dekker en Chantal Groot Telefoon: ( tijdens weekend)

3 Programma Vrijdag Het weekend begint op vrijdag met het opbouwen van Circuit Park Zandvoort en het uitpijlen van de routes van de 30 van Zandvoort en de Omloop van Zandvoort. Zaterdag In de ochtend starten er wandelaars vanaf Paddock 2 op het Circuit Park Zandvoort, die deelnemen aan de 30 van Zandvoort. Het officiële startschot van de 30 km wordt gegeven om 8:00 uur. De 18 km gaat vanaf 9:00 uur van start. Vervolgens kan tot 10:30 uur worden gestart. Op Paddock 2 staat ook de Runnerstent. Hier kunnen deelnemers onder andere terecht voor het afhalen van hun Wandelshirt (indien besteld), verkoop Wandelshirt, catering en de helpdesk. De routes gaan door en rond de Nederlands bekendste badplaats waarbij natuur, cultuur en entourage centraal staan. De routes zijn uitgezet over het Noordzeestrand en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De 30 km route treft onderweg bijzondere locaties aan, zoals de Ruïne van Brederode, Landgoed Duin en Kruidberg en Openluchttheater Caprera. De 18 km route brengt een bezoek aan het prachtige Vogelmeer en loopt langs het Wisentengebied Kraansvlak. Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland kent een rijke planten- en dierenwereld. De finish is in het centrum van Zandvoort op het Gasthuisplein. Er kan worden gefinisht tussen 12:00 en 17:30 uur. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille voor hun behaalde prestatie. Bij de finish kunnen zij ook, bij overhandiging van hun wandelboekje, een sticker ontvangen ter herinnering aan de 30 van Zandvoort. Bij de finish staan enkele stands van onze partners. Na de finish kunnen deelnemers hun prestatie vieren onder het genot van live muziek op het Gasthuisplein bij het Wapen van Zandvoort.

4 Zondag Zondag starten de fietsers van de Omloop van Zandvoort tussen 8:30 en 9:45 uur vanuit de pitstraat op het Circuit Park Zandvoort. Voor het eerst dienen deelnemers het stuurbodje zelf tussen 7:00 en 9:30 uur op te halen in de Runnerstent op Paddock 2 op het Circuit Park Zandvoort. Ook kunnen deelnemers zich hier nog op de dag zelf inschrijven. Deelnemers beleven het circuit en racen door de bekende Tarzanbocht als een ware Max Verstappen. Na 9:45 uur kunnen deelnemers niet meer van het circuit van start gaan. Dan starten zij vanaf de Runnerstent. Na de start maken deelnemers een volle route van 4,2 km over het racecircuit van Zandvoort. Met deze tijdrit is het een ware proloog. De route gaat daarna verder in zuidelijke richting, door de bollenstreek en het trainingsgebied van een aantal grote vedettes zoals Joop Zoetemelk. De routes over 80 en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Leiden langs de Kromme Rijn en het Braassemermeer. Deelnemers hebben een pitstop bij Wielervereniging SWIFT, waar Joop Zoetemelk groot is geworden! De route vervolgt via Lisserbroek, langs de prachtige stad Haarlem en door Bloemendaal. De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit rondom de stad Haarlem. De finish vindt plaats in het centrum van Zandvoort in de Louis Davidsstraat. Bij de finish ontvangen deelnemers hun herinneringsmedaille. Tot 16:45 uur kunnen deelnemers finishen in het feestelijke centrum om met een borrel op het Raadhuisplein de dag af te sluiten. De Runner's World Zandvoort Circuit Run start om 10:40 uur vanuit de pitstraat met de Kids Circuit Run. Na de Kids start om 11:15 uur de 5 km en om 13:00 uur de 12 km. Tijdens het speciale 10 e jubileumjaar staat er ook een nieuwe afstand op het programma. Namelijk de 21,1 km die start om 12:20 uur. Net als de 12 km gaat het parcours van deze uitdagende halve marathon over het circuit, het strand, de boulevard én het centrum. Deelnemers lopen over het meest afwisselende parcours van Nederland, waarbij geen kilometer hetzelfde is. Door de scherpe bochten en over de heuvels van het racecircuit ondersteund met opzwepende muziek, over het uitdagende strandparcours langs de skyline van Zandvoort, door het centrum langs diverse optredens en enthousiaste supporters en tot slot een eindsprint naar de finish voor de eretribune. Om 15:30 uur halen we met z n allen de laatste loper binnen om vervolgens gezamenlijk alles op te ruimen.

5 Waar kun je je melden? In de meldbrief staat jouw specifieke meldlocatie aangeven. Dit is op één van de volgende locaties: Vrijwilligersstent (hele weekend) Rechts naast Runnerstent op Paddock 2, Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort Melden in de vrijwilligerstent. Let op! niet meer melden in de Runnerstent. Pitbox 25 (zondag) Pitbox 25 op Paddock 1, Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort Melden in de pitbox, aan het einde links voor Mickey s Bar. Café Neuf (zondag) Haltestraat 25, Zandvoort Melden in Café Neuf. Overige Je kunt natuurlijk ook bij een dienst helpen waarbij jij je direct meldt bij de groepsleider op locatie.

6 <Pitbox 25 <Vrijwilligerstent

7 Bereikbaarheid Voetgangers De toegang van Circuit Park Zandvoort is via de hoofdingang van het circuit. Via de hoofdingang volg je de toegangsweg door de tunnel en kom je op Paddock 2 met onder andere de Runnerstent, Vrijwilligerstent, Kledinginname en de Verkleedtent. Vanaf Paddock 2 loop je naar de starts op Paddock 1. Trein Zandvoort is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag prima bereikbaar met de trein, zie voor meer informatie Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort. Het Circuit Park Zandvoort bevindt zich op loopafstand (ca. 900 meter) van het station. Looproute vanaf het station Circuit Park Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en loop je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steek je schuin over langs het tankstation en vervolg je de weg (Burgemeester van Alphenstraat). Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Park Zandvoort. Vanaf de finish 30 van Zandvoort en Café Neuf is het circa 400 meter lopen naar het treinstation. Van de finish 30 van Zandvoort en Café Neuf naar de ingang van het Circuit Park Zandvoort is het ongeveer 1,4 km lopen. Bus Er rijden twee bussen naar Zandvoort. Met lijn 80 vanuit Amsterdam Marnixstraat (via Haarlem en Heemstede-Aerdenhout) duurt het ongeveer 60 minuten naar Busstation Zandvoort. Met lijn 81 vanuit Santpoort-Zuid, Station Zuid duurt het ongeveer 50 minuten naar Circuit Park Zandvoort. Auto Op vrijdag is Zandvoort goed te bereiken met de auto en kan je parkeren op het parkeerterrein van het circuit. Op zaterdag en zondag zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van het circuit. Hier is het alleen mogelijk om te parkeren met een aangevraagde parkeerkaart. Zondag is het parkeerterrein op het Circuit Park Zandvoort tot 11:45 uur bereikbaar. Pas vanaf 14:15 uur kan het parkeerterrein worden verlaten. Parkeerkaart kan je aanvragen via vrijwilligers@lechampion.nl. Tijdens de evenementen is Zandvoort per auto bereikbaar via Bloemendaal (de N200) en de ZandvoortseLaan (via Heemstede/Aerdenhout). Bij binnenkomst van Zandvoort verwijzen de borden naar het Circuit Park Zandvoort. Er is ook (maar zeer beperkt) kosteloos parkeren in

8 Zandvoort Noord, bij Duintjesveld. Volg hiervoor de borden Duintjesveld bij binnenkomst in Zandvoort. De wijk ligt op 20 minuten lopen van Circuit Park Zandvoort. Parkeer niet op plekken waar dit niet mag, er wordt streng op gecontroleerd. Boetes kunnen uiteraard niet gedeclareerd worden.

9 Catering Op vrijdag beginnen we uiteraard met alle actieve vrijwilligers om 10:30 uur met een kop koffie of thee. Om 13:00 uur gaan we gezamenlijk lunchen. Op zaterdag en zondag ontvangt iedere vrijwilliger een lunchpakket bestaande uit: water, Isostar (alleen zondag), drie broodjes, stuk fruit en een candybar. Wanneer jij je op tijd meldt, dan staat er bij het meldpunt uiteraard een kop koffie of thee voor je klaar. Gedurende de dag komt het cateringteam langs met koffie, thee en soep (alleen zondag). Op zaterdag is er uiteraard weer om 14:45 uur in de Runnerstent het taart moment. Alle vrijwilligers die helpen op het circuit komen bij elkaar, om onder het genot van een taartje de 10 e jubileumeditie te vieren. Dit jaar zijn er geen consumptiebonnen, omdat er niet op alle vrijwilligerslocaties catering is waar deze kunnen worden ingeleverd. De cateringteams zijn goed getraind om te zorgen dat iedereen verzorgd wordt met koffie/thee en dit jaar extra de soep. Medewerkersmaaltijd (nieuwe locatie) In VIP ruimte 2/3 is er op zondag de medewerkersmaaltijd tussen 17:30 en 20:00 uur. De Vip ruimte is op Paddock 1, via de eerste trap kom je bij de ruimte. Van Patrick krijg je daar een diner- en consumptiebon, zodat we het weekend gezellig samen kunnen afsluiten! Je hoeft je niet van te voren op te geven voor de maaltijd. Allergieën? Heb je een voedselallergie, zorg dan dat je zelf lunch meeneemt. Tijdens de medewerkersmaaltijd op zondag is er ook een vegetarisch gerecht. Herinnering Kom je tijdens de 30 van Zandvoort helpen, dan ontvang je als dank het speciale eerste lustrum Wandelshirt. Tijdens de Omloop van Zandvoort ontvang je voor jouw inzet handschoenen, om te dragen tijdens het evenement. Als je bij de Runner's World Zandvoort Circuit Run komt helpen ontvang je als dank het Odlo Runningshirts. Je krijgt het shirt in de maat die je zelf hebt aangegeven en in de meldbrief staat vermeld. De shirts (na afloop) en handschoenen zijn af te halen bij jouw specifieke meldpunt.

10 Verwachtingen Aanmelden Voor je dienst meld jij je op de meldlocatie aangegeven in jouw meldbrief. We willen je vragen om hier op de aangegeven tijd aanwezig te zijn. Bij de meldlocatie staat een vrijwilliger op je te wachten. Tijdens het evenement is je eerste aanspreekpunt jouw groepsleider, aangegeven in de meldbrief. Jouw groepsleider kan jou voorzien van alle informatie die jij nodig hebt voor de uitvoering van je dienst. Hij/zij geeft ook aan wanneer de dienst klaar is, waarna je je bij het meldpunt af kunt melden. Afwezig Mocht je onverwachts niet kunnen helpen tijdens de dienst waar je staat ingepland, dan is het van belang om dit ons zo snel mogelijk te laten weten. Dan kunnen wij mogelijk nog een vervanger inzetten. Mocht je zelf een vervanger kunnen regelen, dan zou dat natuurlijk super zijn! Voorafgaand aan het evenement kun je met ons contact opnemen. Op de dag zelf dien je je af te melden bij de aangegeven groepsleider. Kleding Trek tijdens de dienst kleding en schoenen aan waarin jij je prettig voelt. Het kan zijn dat je veel moet lopen of lang moet staan en goede schoenen kunnen dit een stuk prettiger maken. Kleed je ook goed op het weer. Wij adviseren om bij koud weer je te kleden met voldoende kleding in laagjes. Als je buiten helpt, denk aan regenkleding. Do s en don ts Als vrijwilliger bij Le Champion ben je voor velen het eerste aanspreekpunt. Het is dus van groot belang dat we als team een gastvrije, professionele en vriendelijke indruk maken. Jij bent hét visitekaartje van het evenement. Wij willen je vragen om te letten op de volgende zaken: Do s: - Straal enthousiasme uit; - Zie er verzorgd uit tijdens je dienst en wees herkenbaar als vrijwilliger; - Zie je dat je ergens kunt helpen, bied dan je hulp aan; - Natuurlijk kunnen er altijd onverwachte dingen gebeuren; wees flexibel; - Probeer tatoeages en piercings zoveel mogelijk te bedekken; - Wees respectvol naar elkaar toe; - Zorg dat je op tijd bent; - Samen sluit je de dag af, dus ga niet eerder naar huis dan dat het werk klaar is; - Maak er vooral een top dag/weekend van! Don ts: - Voorkom dat je ongeïnteresseerd overkomt, let op je houding; - Vermijd dat je veel onnodig met je telefoon bezig bent tijdens je dienst; - Geen kauwgum gebruik; - Het is niet toegestaan dat je onder invloed bent van alcohol en/of drugs; - Zonnebril alleen dragen wanneer dit functioneel is; - Niet roken tussen deelnemers en vrijwilligers tijdens jouw dienst.

11 Afronding Enquête We vinden het belangrijk om bij elk evenement kritisch te zijn en met jullie samen te evalueren. Daarom krijg je na het evenement een enquête via de , waarin jij je persoonlijke evaluatiepunten kunt aangeven. Heel fijn als je deze wilt invullen! Declaratieformulier Heb je noodzakelijke kosten gemaakt om jouw dienst uit te kunnen voeren? Dan kun je deze declareren. Het declaratieformulier vind je hier en kun je tevens vinden op je persoonlijke Mijn Le Champion pagina.

VRIJWILLIGERSHANDLEIDING. Egmond weekend. 7 & 8 januari

VRIJWILLIGERSHANDLEIDING. Egmond weekend. 7 & 8 januari VRIJWILLIGERSHANDLEIDING Egmond weekend 7 & 8 januari Voorwoord Vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover, het Egmond weekend gaat bijna van start. Leuk dat jij erbij bent! Samen met 750

Nadere informatie

Vrijwilligershandleiding

Vrijwilligershandleiding Vrijwilligershandleiding 17 & 18 SEPTEMBER 2016 Dam tot Dam Weekend 16 en 17 september 2017 V 1 Voorwoord vrijwilligersteam Beste vrijwilliger, Het is bijna zover. Goed dat jij er dit jaar bij bent om

Nadere informatie

Informatie voor bewoners

Informatie voor bewoners Informatie voor bewoners 30 van Zandvoort 30 maart 2019 Omloop van Zandvoort 31 maart 2019 Runner s World Zandvoort Circuit Run 31 maart 2019 Evenementen van Beste bewoner, Het weekend van 30 en 31 maart

Nadere informatie

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run Het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland! Business Run Doe met uw collega, s mee met de meest afwisselende loop van Nederland! Beleef met uw collega s een sportieve en gezellige dag in Zandvoort

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport brak vorig jaar een bezoekers record op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure 30 VAN ZANDVOORT sponsorbrochure 1 De 30 van Zandvoort is het jongste wandelevenement van Le Champion en vindt dit jaar pas voor de vierde keer plaats in het laatste weekend van maart. In korte tijd heeft

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

IN- EN UITVALBASIS CHASSÉ THEATER

IN- EN UITVALBASIS CHASSÉ THEATER Beste hardloper, Het is bijna zover: de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop. Samen gaan we er een groot spektakel van maken! In deze brief vind je belangrijke informatie over jouw deelname aan

Nadere informatie

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure

30 VAN ZANDVOORT. sponsorbrochure 30 VAN ZANDVOORT sponsorbrochure 1 De 30 van Zandvoort vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats in het laatste weekend van maart. In korte tijd heeft het evenement populariteit verworven bij wandelaars,

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES Het DTM Circus is voor de negende maal op rij aanwezig op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht. Gelukkig zijn er meerdere

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure EGMOND WANDEL MARATHON 2016 sponsorbrochure 1 Het nieuwe wandeljaar begint aan de Noord-Hollandse kust met de Egmond Wandel Marathon. Jaarlijks komen zo n 15.000 wandelaars naar Egmond aan Zee voor het

Nadere informatie

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie Belangrijke informatie Algemene informatie 25 tot en met 30 juni, 995 kilometer fietsen in zes dagen door de spectaculaire Dolomieten. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio en Gavia zijn onderdeel van

Nadere informatie

Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km

Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je

Nadere informatie

RUNNER S WORLD ZANDVOORT CIRCUIT RUN 2015. sponsorbrochure

RUNNER S WORLD ZANDVOORT CIRCUIT RUN 2015. sponsorbrochure RUNNER S WORLD ZANDVOORT CIRCUIT RUN 2015 sponsorbrochure 1 Geen kilometer die hetzelfde is; scherpe bochten en opzwepende beats op het racecircuit; een uitdagend strandparcours langs de skyline van Zandvoort;

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE. een evenement door:

DEELNEMERSINFORMATIE. een evenement door: een evenement door: DEELNEMERSINFORMATIE SUPER AANBIEDING! 6 x RUNNER S WORLD + RUNNER S WORLD HARDLOOPRECEPTEN SAMEN VOOR SLECHTS OP = OP 20! HET RECEPT VOOR SUCCES In Runner s World Hardlooprecepten

Nadere informatie

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen Ga mee als vrijwilliger! Waar is Tour for Life zonder vrijwilligers? Nergens. Maak deel uit van een groot, enthousiast team, trek door prachtige gebieden en werk een week lang voor Daniel den Hoed Stichting.

Nadere informatie

HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar

HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar HARDLOOPINFO Afstanden De start vindt plaats bij de Oldehove (Boterhoek/Groeneweg) en zal via de binnenstad naar de groene zones van Leeuwarden en haar stadsgrenzen gaan. Er zijn diverse parcoursen uitgezet

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 13 e Survivalrun van De Knipe vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon.

zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon. zaterdag 23 & zondag 24 januari 2016 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN www.egmondwandelmarathon.nl Lees 4 weken gratis! Registreer nu en profiteer van: 4 zaterdagen

Nadere informatie

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 12 e Survivalrun van De Knipe donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

Vrijwilligers info & taakomschrijving

Vrijwilligers info & taakomschrijving Vrijwilligers info & taakomschrijving Inhoudsopgave Team leider vrijwilligers & algemene informatie... 2 1. Atleet service... 5 2. Back office... 5 3. Banners... 5 4. Fietsparcours... 6 5. Finish area...

Nadere informatie

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Aan alle deelnemers/deelneemsters!

Aan alle deelnemers/deelneemsters! Aan alle deelnemers/deelneemsters! Het is bijna zover: zondag 18 december 2016 doe jij mee aan één van de afstanden van de Spijkenisse-SPARK Marathon en daar zijn wij erg blij mee! De inschrijving is goed

Nadere informatie

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je goed

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Paardenvertier 2015 Zaterdag 18 april

Paardenvertier 2015 Zaterdag 18 april Paardenvertier 2015 Zaterdag 18 april Informatieboekje Paardenvertier 2015 met alles wat je moet weten Een recreatieve rit met hindernissen en uitdagingen in de omgeving van Trimunt! Inhoudsopgave Paardenvertier

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure DAM TOT DAM WANDELTOCHT sponsorbrochure 1 Deelnemers aan de 18, 26 en 40 km vertrekken vanaf de Dam Amsterdam en volgen via onder andere het bruisende centrum van de hoofdstad een afwisselende route naar

Nadere informatie

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Op naar de 3 e editie al weer. Het begint langzaam een traditie te worden. Wat hebben we de afgelopen jaren ook genoten. En wat kijken we alweer uit naar editie 2017!

Nadere informatie

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Opgericht 31 oktober 1978 Gevestigd te Burgum Aangesloten bij de NTFU. PRINCENHOF-TOERTOCHT AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Op de adressticker staat het aantal keren vermeld dat u heeft meegedaan aan

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 contactpersonen wij maken van uw evenement een succes! Gooiland streeft ernaar om met alle Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek.

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Citaat De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve

Nadere informatie

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon Hieronder vind je het menu voor de maand februari. Je bent van harte welkom. Een maaltijd kost 3,00. Om 16:30 uur kun je binnenlopen en om 18:00 uur gaan we eten. Daarnaast is er nog een activiteit, extra

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Na een succesvolle 1 e editie maken we ons samen met jullie op voor de (FamilyColor) Buffelrun 2016. Wat kijken we met zijn allen hier naar uit! Ruim 2 maanden van te

Nadere informatie

Beste deelnemers(ters),

Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw ColorRain tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

EVENEMENTENKALENDER 2017

EVENEMENTENKALENDER 2017 blauw is coll.festiviteitendag geel is aandachtsevenement met risico-b Paars is evenement na 1 november toegevoegd EVENEMENTENKALENDER 2017 JANUARI t/m 11-1-2017 Winterwonderland Ijsbaan Raadhuisplein

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

Team Trail Running Europe

Team Trail Running Europe Racebrief Geweldig dat je meedoet aan deze editie van de Brabantse Kluis Trail op Zaterdag 29 December 2018. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2017

FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2017 18, 19 en 20 augustus 2017 FLEVO RACE WALROGRAMMA 2017 Donderdag 17 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open inschrijven 18.00 20.00 Opening, borrel en daghap (19:00) in de Sociëteit 18:00 19:00 Secretariaat

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Windesheim zet kennis in werking. Dé locatie voor uw evenement

Windesheim zet kennis in werking. Dé locatie voor uw evenement Windesheim zet kennis in werking Dé locatie voor uw evenement Van harte welkom op Windesheim, dé locatie voor uw evenement 3 Bent u op zoek naar een prettige ruimte voor een groot of klein gezelschap?

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van de

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ZANDVOORT

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ZANDVOORT STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 16508 20 maart 2018 Verkeersbesluit ten behoeve van het plaatsen van tijdelijke verkeerstekens en verkeersmaatregelen voor

Nadere informatie

Welkom Buffelrunners!

Welkom Buffelrunners! Welkom Buffelrunners! Ja zeker. Ook in 2019 is de Buffelrun weer van plan er een enorm feest van te gaan maken. De FIFTH EDITION al weer. Zo kicken. Bijna 5000 deelnemers verspreid over 2 dagen en 1 ding

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVORACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVORACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen ontbijt,

Nadere informatie

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel Programmaboek Oefenmarathon Diever 17 juni 2017 Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel 2 Beste deelnemers en bezoekers! Van harte welkom in Diever. Voor de eersten wat fantastisch dat u

Nadere informatie

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015 sponsorbrochure 1 De Plus Wandel4Daagse Alkmaar biedt een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. In de fantastische omgeving rondom Alkmaar worden de deelnemers

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de eerste editie van de Gelderse Poort Trail op 6 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016 Functieprofielen European Under 19 Men & Women Water polo Tournament Het Hofbad - Den Haag 10-18 September 2016 Aquarijn - Alphen aan den Rijn 11-18 September 2016 Word ook vrijwilliger tijdens European

Nadere informatie

Tijd Wat Waar Vanaf 10:00u

Tijd Wat Waar Vanaf 10:00u Algemene instructies Programma: Tijd Wat Waar Vanaf 10:00u Melden in medewerkerscentrum en afhalen van: Individuele postinstructie Reflecterend hesje (evt verkeersregelaarshesje) Bon voor een gratis lunchpakket

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

Terwijde = m 2. Ruimte voor ondernemen in een wijk die groeit

Terwijde = m 2. Ruimte voor ondernemen in een wijk die groeit Terwijde = 12.000 m 2 voor circa 40 winkels en horeca 700 gratis parkeerplaatsen en een NS-station voor de deur Ruimte voor ondernemen in een wijk die groeit STATION TERWIJDE DAGELIJKSE OP- EN AFSTAP VOOR

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES ADVENTURE WEEKEND Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende landschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

AGENDA. Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Impressie

AGENDA. Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Impressie AGENDA Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Organisatie Vincent Bon Joost de Graaf Joao Mosso Trudy van Doorn PROGRAMMA

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Respons 46% 46% 54% Ingevuld Niet ingevuld Heeft u een of meerdere keren restaurant de Pelikaan bezocht?

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Wij zíjn er voor jou Prezzent ondersteunt je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op onze woonlocaties of met ambulante begeleiding.

Nadere informatie

Welcome race fans! Lay- out circuit: Beste deelnemers,

Welcome race fans! Lay- out circuit: Beste deelnemers, Welcome race fans! Beste deelnemers, Hierbij het programma van de European Suzuki Days op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2010 op het TT circuit van Assen. In dit programmaboek staat alle informatie

Nadere informatie

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt.

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt. juli en augustus 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974 Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten groep van ongeveer 15 vrijwilligers jeugdcommissie van 20 jongeren allerlei activiteiten

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Briefing Appierun 27 mei 2017

Briefing Appierun 27 mei 2017 Briefing AppieRun 27 mei 2017 Nog een paar nachten slapen en dan is het zover! De Appierun 2017. We hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook. Om de dag voor iedereen gladjes en plezierig

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Gemeenteberaad. 2 juli 2016

Gemeenteberaad. 2 juli 2016 Gemeenteberaad 2 juli 2016 Fijn dat u er allemaal bent! Erwin Landman Josha Veger Remco Nijland Diaken Voorzitter Kerkenraad Ouderling Communicatie Voorzitter beroepingscommissie Wijkcorrespondent-website

Nadere informatie

Zorg voor inwoners. Uitnodiging. Jaarvergadering en congres 2010 Vereniging Zuid-Hollandse Gemeenten (VZHG) 28 mei 2010, Oegstgeest

Zorg voor inwoners. Uitnodiging. Jaarvergadering en congres 2010 Vereniging Zuid-Hollandse Gemeenten (VZHG) 28 mei 2010, Oegstgeest Zorg voor inwoners Uitnodiging Jaarvergadering en congres 2010 Vereniging Zuid-Hollandse Gemeenten (VZHG) 28 mei 2010, Oegstgeest beeld: cb shootings Uitnodiging Jaarvergadering en congres 2010 Vereniging

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

DAM TOT DAMLOOP 10 EN 5 ENGELSE MIJL INFORMATIE BUSINESSLOOP SCHRIJF JE NU IN OP DAMLOOP.NL DAMLOOP.NL TM MET GROOTSTE BUSINESSLOOP TER WERELD

DAM TOT DAMLOOP 10 EN 5 ENGELSE MIJL INFORMATIE BUSINESSLOOP SCHRIJF JE NU IN OP DAMLOOP.NL DAMLOOP.NL TM MET GROOTSTE BUSINESSLOOP TER WERELD I MOVE ME DAMLOOP.NL TM DAM TOT DAMLOOP 10 EN 5 ENGELSE MIJL MET GROOTSTE BUSINESSLOOP TER WERELD SCHRIJF JE NU IN OP DAMLOOP.NL 22 23 9 1 8 een evenement door: & INFORMATIE BUSINESSLOOP DAM TOT DAM BUSINESSLOOP

Nadere informatie

zaterdag 21 & zondag 22 januari ,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN

zaterdag 21 & zondag 22 januari ,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door PWN zaterdag 21 & zondag 22 januari 2017 10,5 km en 21,1 km Deelnemersinformatie Mede mogelijk gemaakt door WN www.egmondwandelmarathontegenreuma.nl Maak gratis kennis met Noordhollands Dagblad 4 weken gratis

Nadere informatie

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen Eneco Zonnebootrace NK 2016 Programma, activiteiten en tijdsplanning Donderdag 5 mei: Aanmelding teams Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij de organisatie, bij het VVVgebouw naast het tentenkamp aan de Ljouwerterdyk

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Schoolkamp 2 e klas. De Haven van Vinkeveen

Schoolkamp 2 e klas. De Haven van Vinkeveen Schoolkamp 2 e klas De Haven van Vinkeveen Voorwoord Eindelijk is het dan zover. De tweede klassen van het Haarlem College gaan op kamp naar Vinkeveen! In dit boekje vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 8 Haarlem Station - Hogeschool Inholland 80 Zandvoort - Amsterdam Marnixstraat (via Heemstede Station en Haarlem) 81 Zandvoort

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Dam tot Dam FietsClassic

Dam tot Dam FietsClassic Dam tot Dam FietsClassic 20 september 2015 DEELNEMERS INFORMATIE Veel fietsplezier! Op zondag 20 september vindt alweer de 9 e Dam tot Dam FietsClassic plaats en jij bent daar bij! Vanaf de Dam gaat de

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie