HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar"

Transcriptie

1 HARDLOOPINFO Afstanden De start vindt plaats bij de Oldehove (Boterhoek/Groeneweg) en zal via de binnenstad naar de groene zones van Leeuwarden en haar stadsgrenzen gaan. Er zijn diverse parcoursen uitgezet voor de volgende afstanden: SKL KidsRun van 1 km* 5 km (individueel en teams) 10 km (individueel en teams) halve marathon (individueel en teams) *) Tijdens de SKL KidsRun zal er voldoende begeleiding en voorlopers zijn per leeftijdscategorie, die de kinderen gedoseerd de 1 km laten afleggen. Op deze manier wordt gezorgd dat alle kinderen veilig de 1 km kunnen afleggen. Parcoursen Onderstaand vind je de parcoursen voor alle afstanden. Getoond wordt de satelietkaart van de route. Deze kun je eenvoudig 'omzetten' naar een plattegrond met straatnamen door rechtsbovenin te klikken op de button 'kaart'. SKL KidsRun van 1 km halve marathon 5 kilometer 10 kilometer Starttijden 10:30 uur 10:45 uur 11:00 uur 11:15 uur 14:00 uur SKL Kidsrun 4-8 jaar SKL Kidsrun 9-12 jaar halve marathon 5 kilometer 10 kilometer De bedrijvenloop en genodigde lopers van de de halve marathon, 10 km en 5 km starten als eerste, waarna de overige deelnemers starten. Inschrijfgeld Het inschrijfgeld is inclusief de chip voor de tijdregistratie (m.u.v. SKL KidsRun), verzorging onderweg (vanaf 5 km) en in het uitloopgebied en een herinnering. In het kader van duurzaamheid wordt er standaard na je finish geen medaille meer uitgereikt. Wil je wel graag een medaille, dan kun je bij het inschrijfformulier aangeven dat je wel een medaille wilt ontvangen. Hiervoor wordt dan 2,00 bij het inschrijfgeld opgeteld. Kinderen aan de SKL Kidsrun ontvangen standaard een medaille.

2 De chip voor de tijdregistratie is verwerkt in het startnummer en eenmalig te gebruiken. Na afloop kun je bij de uitslagen je eigen finishfilm bekijken. Het inschrijfgeld tijdens de na-inschrijving is gelijk aan de inschrijfgelden tijdens de voor-inschrijving. SKL Kidsrun van 1 km: 5 km: 10 km: standaard 3,00 atletiekunieleden 3,00 standaard 13,00 atletiekunieleden 11,00 clinic 65,00 (incl. 15,00 voor startnummer, 10 trainingen & een uniek wedstrijdshirt) standaard 17,00 atletiekunieleden 15,00 clinic 65,00 (incl. 15,00 voor startnummer, 10 trainingen & een uniek wedstrijdshirt) Halve marathon (21,1 km): Businessteam standaard 22,00 atletiekunieleden 20,00 clinic 100,00 (incl. 15,00 voor startnummer, 18 trainingen & een uniek wedstrijdshirt) clinic 145,00 (incl. 15,00 voor startnummer, 18 trainingen, een uniek wedstrijdshirt & een Polar RS 100 hartslagmeter) Het eerste businessteam (voor 5, 10 en 21 km) van minimaal 3 en maximaal 5 personen betaalt 275,00 excl. BTW. Het tweede t/m vierde team betalen 250,00 excl. BTW en vanaf het vijfde team betaalt men per team 225,00 excl. BTW. Betaling Het betalen van individuele afstanden kan tijdens de voorinschrijving alleen via automatische incasso. Deze incasso zal worden uitgevoerd aan het begin van iedere maand. Dus heb je je in januari opgegeven, dan zal begin februari het gehele bedrag onherroepelijk eenmalig worden geïncasseerd. Betaling buitenlandse deelnemers Deelnemers uit het buitenland kunnen het inschrijfgeld overmaken op: Rabobankrekeningnummer: IBAN nr: NL21 RABO BIC code: RABONL2U

3 Halve marathon officiele Atletiekunie wedstrijd De langste afstand (21,1 km) is een officiele wedstrijd conform de richtlijnen van de Atletiekunie. Atletencoördinator Nationale of regionale atleten die willen deelnemen aan LOOPLEEUWARDEN kunnen contact opnemen met atletencoördinator Martijn Venhuizen Martijn Venhuizen Tel: (landlijn) Tel: (mobiel) Inschrijven Je kunt je t/m zondag 8 mei 2011 online inschrijven. Klik hier voor het inschrijfformulier. De na-inschrijving is op zaterdag 21 mei van 10:00 t/m 16:00 uur in het Stadskantoor te Leeuwarden. Afstand wijzigen Indien je een langere afstand wilt lopen, wordt het extra inschrijfgeld automatisch van jouw bank (giro) rekening afgeschreven. Er wordt geen geld gerestitueerd als je er voor kiest een kortere afstand te lopen. Je kunt je afstand wijzigen door te mailen naar inschrijfbureau@loopleeuwarden.nl. Je kunt tot en met zondag 8 mei de afstand wijzigen. Daarna is het alleen nog mogelijk op zaterdag 21 mei 2011 van 10:00 tot 16:00 uur in het Stadskantoor in Leeuwarden. Annuleren Mocht je onverhoopt je inschrijving willen annuleren, stuur dan een mailtje naar inschrijfbureau@loopleeuwarden.nl. We moeten hiervoor kosten in rekening brengen: Annuleren tot en met zondag 24 april > het inschrijfgeld minus 2,50 euro administratiekosten wordt Annuleren van 25 april tot en met 8 mei > 50% van het inschrijfgeld wordt Annuleren na 8 mei > er vindt geen restitutie/terugbetaling plaats.

4 Voor de annulering van een clinic gelden andere regels: 5 en 10 km Indien een clinic vóór de aanvang van 12 maart 2011 wordt opgezegd, dan wordt het clinicbedrag minus 2,50 euro administratiekosten Indien een clinic vóór 1 april 2011 wordt opgezegd, dan wordt 50 % van het clinicbedrag Indien een clinic vóór 1 mei 2011 wordt opgezegd, dan wordt 25 % van het clinicbedrag Halve marathon (de kosten van de gebruikte hartslagmeter worden niet teruggestort) Indien een clinic vóór de aanvang van 16 januari 2011 wordt opgezegd, dan wordt het clinicbedrag minus 2,50 euro administratiekosten Indien een clinic vóór 15 maart 2011 wordt opgezegd, dan wordt 50% van het clinicbedrag Indien een clinic vóór 15 april 2011 wordt opgezegd, dan wordt 25% van het clinicbedrag De annulering is definitief als je van ons een bevestiging van de annulering hebt ontvangen. Ophalen startnummer Op 21 en 22 mei 2011 kun je je startnummer ophalen bij het inschrijfbureau in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden (nabij start/finish). Openingstijden zijn zaterdag 21 mei van 10:00 tot 16:00 uur en zondag 22 mei van 09:00 tot 12:00 uur. Het startnummer wordt dus niet toegestuurd. Tijdregistratie Er wordt voor de tijdregistratie gebruik gemaakt van Racetimer uit Zweden. De chip van Racetimer is geïntegreerd in het startnummer. De chip wordt eenmalig gebruikt en hoeft na afloop dus ook niet ingeleverd te worden. Daarnaast maakt Racetimer van de lopers een finishfilmpje, die je via internet terug kunt zien. Op de inschrijfpagina wordt daarom niet meer naar de chipcode gevraagd! Pacers Wil je de halve marathon in een bepaalde tijd lopen? Sluit je dan gratis aan bij een pacer. Een pacer is erop getraind om met een vlak schema gericht naar een bepaalde tijd te lopen en je onderweg te motiveren en te steunen. Zo kun jij met een beetje hulp naar een goede eindtijd lopen. De pacers zijn te herkennen aan de verschillende kleuren ballonnen (elke tijd kent zijn eigen kleur) en bij elke pacer is duidelijk te zien welke eindtijd hij/zij gaat lopen.

5 Startvakken Voor alle afstanden is een startvak ingedeeld. De startvakken van de halve marathon zijn op tijd ingedeeld (snelste tijd start vooraan, langzamere lopers dienen hier echt rekening mee te houden). De pacers met hun streeftijd staan ook in de juiste startvakken opgesteld en zijn herkenbaar aan een gekleurde ballon. Ook de startvakken van de 5 en 10 kilometer zijn op afstand ingedeeld. Voor de businessrun is een apart startvak ingericht. De startvakken zijn op de GROENEWEG. Verzorging langs het parcours Om de ca. 5 kilometer is een verzorgingspost ingericht. Een verzorgingspost bestaat uit een drinkpost en een medische post). Daar tussenin (dus ca 2,5 km na een verzorgingspost) is een sponspost ingericht. Op de langere afstanden wordt op de verzorgingsposten na 15 km ook sportdrank, fruit en ontbijtkoek aangeboden. Bij warm weer worden de sponsposten opgewaardeerd tot waterposten, zodat de lopers naast sponsen ook water kunnen krijgen. Medische posten In de verzorgingsposten staan medische teams klaar voor opvang en behandeling van noodgevallen. De verzorginsposten staan om de 5 km langs ieder parcours. Verzorging in het uitloopgebied Het uitloopgebied bevindt zich direct na de finish in de Torenstraat (achter de Oldehove). Het uitloopgebied is alleen voor gefinishte lopers toegankelijk. Ook al wil je de felicitaties en bloemen van je familieleden in ontvangst nemen, wacht hiermee even totdat je op 'neutraal' terrein bent. In de uitloopstraat kun je o.a. sportdrank, water en fruit krijgen en staan fysiotherapeuten klaar om je kuiten los te masseren. Direct na de finish is een uitgebreide EHBO post ingericht. Herinnering In het kader van duurzaamheid, worden er standaard geen medailles uitgereikt. Indien je graag een medaille wilt, kun je tegen betaling van 2,00 alsnog bij de finish een medaille ontvangen. Daarnaast kun je bij de online uitslagen jouw finish op een filmpje nog eens terugzien. Prijsuitreiking Op het plein wordt een podium geplaatst waarop de prijsuitreikingen worden gehouden. De tijden van de prijsuitreiking worden nog nader bekend gemaakt. De prijsuitreiking van de wisselbeker voor de Businessrun vindt plaats in het businesspaviljoen.

6 Uitslagen De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na afloop op onze website geplaatst. Sanitair Er zijn voldoende toiletfaciliteiten, maak daar gebruik van. Je vindt toiletten bij de startvakken, uitloopstraat, de verzorgingsposten en op het plein. Bereikbaarheid De hele zondag is de binnenstad van Leeuwarden niet tot nauwelijks bereikbaar met de auto/motor. Vanaf het bus- en treinstation van Leeuwarden is de start op het Oldehoofsterkerkhof max. 5 minuten lopen. Parkeren is ook niet mogelijk in de binnenstad. Er zijn parkeerroutes (gele borden) aangegeven. Vanaf deze parkeerplaatsen is het ook ca minuten lopen naar de binnenstad. Verantwoording Je neemt voor eigen verantwoordelijkheid en op eigen risico deel aan de onderdelen van LOOP LEEUWARDEN. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gehouden voor afgelasting of verschuiving van het evenement door overmacht. Bij deelname ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden. Gedrag We verwachten van alle deelnemers aan dit unieke en leuke evenement dat zij zich tegenover elkaar, vrijwilligers, toeschouwers en ieder ander netjes en normaal gedragen. De vrijwilligers zetten zich voor u als loper in en zijn van groot belang voor het organiseren van het evenement. Wildplassen is verboden en hierop wordt gecontroleerd. Er zijn voldoende toiletfaciliteiten, maak daar dan ook gewoon gebruik van. Bij de start, finish en de verzorgingsposten worden toiletten en urinoirs geplaatst. Verlies of diefstal De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies- of diefstal van persoonlijke eigendommen. Zorg ervoor dat u daarom geen onnodige kostbaarheden of geldbedragen bij u draagt. Er is een mogelijkheid om tegen een vergoeding van 1,00 waardevolle spullen in bewaring te geven. Dit betreft alleen kleine artikelen, zoals portemonnees, horloges etcetera. Dit kan bij de infostand van Stichting Gezonde Stad Leeuwarden. Ook kan je bij My Healthclub een kluisje huren. Algemene voorwaarden Voor wedstrijdatleten is het wedstrijdreglement van de Atletiekunie van toepassing. Zie voor het gehele reglement / / / / / / / / / /

Informatieboekje deelnemers

Informatieboekje deelnemers Informatieboekje deelnemers Namens het bestuur en de organisatie; Heel veel succes en plezier tijdens LOOP Leeuwarden! LOOP LEEUWARDEN BLIJFT VERNIEUWEN LOOP Leeuwarden blijft vernieuwen. LOOP Leeuwarden

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

Deelnemersinformatie UCRU 2019

Deelnemersinformatie UCRU 2019 Deelnemersinformatie UCRU 2019 Beste Urban Culture Run 2019 Runner, Het is bijna zover! Op zondag 8 september doe je mee aan de vierde editie van de Urban Culture Run en loop je dwars door de Utrechtse

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Wordt de Afsluitdijk vaker afgesloten voor dit soort evenementen?

Wordt de Afsluitdijk vaker afgesloten voor dit soort evenementen? Wat is de Afsluitdijk Open? De Afsluitdijk Open is een hardloopevenement op 4 september a.s. waarin de Afsluitdijk in een bepaalde tijd wordt afgesloten voor alle verkeer en opengesteld voor duizenden

Nadere informatie

SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016

SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016 SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016 1 Reglement Singelloop Enschede Artikel 1.1 Informatie De Singelloop is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Atletiekclub AC TION 48. Het evenement

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

Deelnemers ABC Halve en Kwart Marathon Cranendonck

Deelnemers ABC Halve en Kwart Marathon Cranendonck Deelnemers ABC Halve en Kwart Marathon Cranendonck ABCDE FGHIJKLMNOP Q RSTUVWXYZ A Afhaalbewijs Afhalen startnummers is mogelijk op zondagmorgen 15-09-2018 vanaf 09:00 in de hal Sportpark De Braken De

Nadere informatie

De Maasdijk Functieprofielen vrijwilligers

De Maasdijk Functieprofielen vrijwilligers De Maasdijk 2019 Functieprofielen vrijwilligers Verkeersregelaar Gedurende De Maasdijk zijn er op het parcours verschillende punten waar verkeersregelaars nodig zijn om alles in goede banen te leiden.

Nadere informatie

Inschrijven Inschrijven is mogelijk t/m 31 augustus 2015. Desgewenst kan uw teamnaam op het startnummer komen te staan.

Inschrijven Inschrijven is mogelijk t/m 31 augustus 2015. Desgewenst kan uw teamnaam op het startnummer komen te staan. Estafettemarathons, algemene voorwaarden, versie maart 2015 In 2008 werd op Papendal voor het eerst in Nederland een estafettemarathon voor zorgpersoneel georganiseerd voor minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers;

Nadere informatie

Rixax KidneyRun@Night Almere

Rixax KidneyRun@Night Almere Rixax KidneyRun@Night Almere 24 januari 2015 Deelnemersinformatie Voorwoord Beste deelnemer, Voor u ligt de deelnemersinformatie van de Rixax KidneyRun@Night Almere. Op zaterdag 24 januari 2015 zal de

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 LADIESRUN EINDHOVEN BUSINESS RUNS Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Organisator: Golazo Sports SX (KvK 61063835).

Nadere informatie

SINGELLOOP ENSCHEDE. Reglement

SINGELLOOP ENSCHEDE. Reglement SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2010 Artikel 1.1 Informatie 1 Reglement Singelloop Enschede De Singelloop is een evenement wat jaarlijks wordt georganiseerd door de Atletiek Club AC TION 48. Het evenement

Nadere informatie

Deelnemersinformatie De 30 van Almere

Deelnemersinformatie De 30 van Almere Deelnemersinformatie De 30 van Almere 27 september 2015 Voorwoord Beste deelnemer, Na een aantal jaren van afwezigheid was De 30 van Almere op 28 september 2014 weer terug op de hardloopkalender. Op een

Nadere informatie

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Zaterdag 14 september 2019 De organisatie van de 5e MTB Race 6 uur van t Zand is in handen van Stichting MTB t Zand. Zij hechten grote waarde aan veiligheid,

Nadere informatie

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon.

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon. Inschrijven De triathlon vindt plaats op 19 Mei 2019. De inschrijvingen worden gesloten als deze vol zitten, anders 2 weken voor aanvang van het evenement zelf. Er worden 2 afstanden aangeboden: 1/4e triathlon

Nadere informatie

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie van de RUNFORESTRUN & Swim. Ondanks dat wij ons ten doel hadden gesteld het evenement iets groter te maken

Nadere informatie

Atletiekvereniging LGD Deurne organiseert Zondag 19 september 2010 de 25 e DE 25 e DE GROENE CAMPUS HALVE MARATHON

Atletiekvereniging LGD Deurne organiseert Zondag 19 september 2010 de 25 e DE 25 e DE GROENE CAMPUS HALVE MARATHON Atletiekvereniging LGD Deurne organiseert Zondag 19 september 2010 de 25 e DE 25 e DE GROENE CAMPUS HALVE MARATHON met: De Groene Campus 10 km Centrumloop nieuw! De Groene Campus 10 km Scholen Estafetteloop

Nadere informatie

Aan alle deelnemers/deelneemsters!

Aan alle deelnemers/deelneemsters! Aan alle deelnemers/deelneemsters! Het is bijna zover: zondag 18 december 2016 doe jij mee aan één van de afstanden van de Spijkenisse-SPARK Marathon en daar zijn wij erg blij mee! De inschrijving is goed

Nadere informatie

1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke Overeenkomst.

1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke Overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN MIDWINTER MARATHON 2019 Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Midwinter Marathon b. Organisator: de Stichting

Nadere informatie

Lopers A B C. Versie: 2015-03. GVAC Groot Veldhovense Atletiek Club

Lopers A B C. Versie: 2015-03. GVAC Groot Veldhovense Atletiek Club Versie: 2015-03 Opgesteld door: Contactadres: GVAC Groot Veldhovense Atletiek Club info@veldhoven10miles.nl A Afhaalbewijs Afhalen van de startnummers kan alleen op de wedstrijddag vanaf 15.00 uur in de

Nadere informatie

Partners. Hoofdsponsor: Medi-Mere Huisartsenpraktijk en Apotheek. Facilitair: Run2Day Hardloopspeciaalzaak. Facilitair: Fysio-mere Fysiotherapie

Partners. Hoofdsponsor: Medi-Mere Huisartsenpraktijk en Apotheek. Facilitair: Run2Day Hardloopspeciaalzaak. Facilitair: Fysio-mere Fysiotherapie Voorwoord Beste deelnemer, Na een aantal wijzigingen in de parcoursen vorig jaar, hebben we ook dit jaar een van de parcoursen kunnen vernieuwen. Voor de 5 kilometer is een prachtig, nieuw parcours uitgestippeld

Nadere informatie

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt Algemene voorwaarden en reglement Algemene voorwaarden en reglement Koningsloop Hasselt 2019 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2. Reglement individuele deelnemers 2019 1. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Organisator: Custom Made Sport (KvK 50340352). Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt van het door de organisator

Nadere informatie

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport.

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport. 2 E EDITIE Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun Zeemijlenloop Delfzijl 2013 De Zeemijlenloop Delfzijl is een hardloopevenement over 3 of 6 zeemijlen, oftewel 5,5 of 11,1 kilometer.

Nadere informatie

Zwemloop Almere 2014 Deelnemersinformatie

Zwemloop Almere 2014 Deelnemersinformatie Zwemloop Almere 2014 Deelnemersinformatie v 29 juni 2014 Beatrixpark, Almere Stad 1 Voorwoord Swim-Run-BBQ (en voetbal) Aanstaande zondag vind weer de Zwemloop in het Beatrixpark plaats. Inmiddels alweer

Nadere informatie

Vrijwilligers Alle ruim zestig vrijwilligers en medewerkers zijn te herkennen aan de gele veiligheidshesjes.

Vrijwilligers Alle ruim zestig vrijwilligers en medewerkers zijn te herkennen aan de gele veiligheidshesjes. RUNFORESTRUN GASSELTE 28 SEPTEMBER 2014 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie uit de RUNFORESTRUN serie. Wij zijn blij verrast met de hoeveelheid aanmeldingen en doen er alles aan om

Nadere informatie

Deelnemersinformatie De 30 van Almere

Deelnemersinformatie De 30 van Almere Deelnemersinformatie De 30 van Almere 28 september 2014 Voorwoord Beste deelnemer, Na 3 jaar van afwezigheid is De 30 van Almere weer terug op de hardloopkalender! De loop zal zijn revival krijgen op 28

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

Deelnemersinformatie

Deelnemersinformatie Deelnemersinformatie Voorwoord Beste deelnemer, Na de succesvolle verhuizing naar de Topsporthal afgelopen jaar hebben we dit jaar de parcoursen aangepakt. Nu de werkzaamheden in en rond het Kromslootpark

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in Zaandam. Op zondag 18 september gaan samen met

Nadere informatie

ICW Kibbelkoele 13 januari 2019

ICW Kibbelkoele 13 januari 2019 veld mtb Bushbikers Sleen nodigt u van harte uit voor dat gehouden wordt op! Locatie Recreatieplas De Kibbelkoele, Noord-Sleen Adres voor navigatie Middelesweg 15, 7846 TD Noord-Sleen Routebeschrijving

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 ZONDAG 8 MAART 2015 8 Maart 2015 Flevonice Biddinghuizen Beste Deelnemer, Op zondag 8 maart wordt de eerste edi6e van De Hollandse 100 verreden. Een oerhollandse

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE VEEL PLEZIER! PARCOURS ZAANDAM OOSTZIJDE In deze envelop vind je naast dit deelnemers informatieboekje voor de Mini Dam tot Damloop in Zaandam en de Molenwijk jouw startnummer voor

Nadere informatie

Handboek voor Wedstrijdorganisaties (Versie 1.04, 15 maart 2010)

Handboek voor Wedstrijdorganisaties (Versie 1.04, 15 maart 2010) Handboek voor Wedstrijdorganisaties (Versie 1.04, 15 maart 2010) Dit handboek wordt gratis geleverd door Myresults.nl. De informatie is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk (>150 verschillende wedstrijden)

Nadere informatie

Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabobank. Een bank met ideeën. Ook sponsor van de Rabo Business Run in Deurne. Rabobank. Een bank met ideeën. www.rabobank.nl/peellandzuid Programma: 10.00 uur secretariaat open, afhalen startnummers en na-inschrijving 10.45 11.45 uur

Nadere informatie

Urban Dance, BMX, Skateboarding, Freerunning, Bball, Panna, esports,

Urban Dance, BMX, Skateboarding, Freerunning, Bball, Panna, esports, WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Toepassing Het wedstrijdreglement van Urban Bond Nederland is van toepassing behoudens voor zover daarvan in deze algemene voorwaarden wordt afgeweken. Het wedstrijdreglement van

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE 1/8e Triathlon Mini Triathlon Trio Triathlon

DEELNEMERSINFORMATIE 1/8e Triathlon Mini Triathlon Trio Triathlon DEELNEMERSINFORMATIE 1/8e Triathlon Mini Triathlon Trio Triathlon VOORWOORD Dit jaar vormt de campus van de Universiteit Twente al voor de 31e keer het decor van de UT- Triathlon. In de jaren 80 werd de

Nadere informatie

IN- EN UITVALBASIS CHASSÉ THEATER

IN- EN UITVALBASIS CHASSÉ THEATER Beste hardloper, Het is bijna zover: de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop. Samen gaan we er een groot spektakel van maken! In deze brief vind je belangrijke informatie over jouw deelname aan

Nadere informatie

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement NIEUWS: Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement September 21, 2008 We nodigen u van harte uit om met ons geld in te zamelen voor de dringend noodzakelijke renovatie van de Eerste

Nadere informatie

Deelnemersgids. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Deelnemersgids. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Deelnemersgids Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 00:00:02 Inhoudsopgave Voorwoord 00:00:05 Programma 00:00:08 Startvakken 00:00:09 Parcoursen 00:00:11 Praktische informatie

Nadere informatie

Vrouwentriathlon Beusichem 23 juni 2019

Vrouwentriathlon Beusichem 23 juni 2019 Vrouwentriathlon Beusichem 23 juni 2019 Hallo deelnemer, Hierbij ontvang je het programmaboekje met alle informatie over de Vrouwentriathlon in Beusichem op zondag 23 juni 2019. Wij organiseren de triathlon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 SINGELLOOP UTRECHT - INDIVIDUELE DEELNAME Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt

Nadere informatie

Regelgeving Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2017

Regelgeving Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2017 Regelgeving Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2017 D.A.V. Kronos N.S.A.F. ZeuS Februari 2017 Inleiding In dit document wordt de regelgeving van het Nederlands studentenkampioenschap (NSK)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 NN CPC LOOP DEN HAAG BUSINESS RUN Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 Beste deelnemer, Welkom bij de 6 e editie van de NTP Survivalrun Lingezegen. Lees onderstaande informatie goed door: START- EN FINISH Het start-

Nadere informatie

Programmaboekje 2017

Programmaboekje 2017 Programmaboekje 2017 Beste deelnemer van de 1/8 Triathlon van Workum, Wat leuk dat je (weer) aan de 1/8 Triathlon van Workum gaat meedoen. Om alles in goede banen te leiden zijn er een aantal regels omtrent

Nadere informatie

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement;

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement; Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: hardloopwedstrijden, wandeltochten, Running Academy en andere onderdelen welke deel uitmaken

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

Lopers A B C. Versie: GVAC Groot Veldhovense Atletiek Club

Lopers A B C. Versie: GVAC Groot Veldhovense Atletiek Club Versie: 2019-02 Opgesteld door: Contactadres: GVAC Groot Veldhovense Atletiek Club info@veldhoven10miles.nl A Afhaalbewijs Afhalen van de startnummers kan alleen op de wedstrijddag vanaf 15.00 uur in de

Nadere informatie

WEDSTRIJD INFO 11 e BOSFIETSLOOP, RUN - ATB RUN

WEDSTRIJD INFO 11 e BOSFIETSLOOP, RUN - ATB RUN WEDSTRIJD INFO 11 e BOSFIETSLOOP, RUN - ATB RUN 12 MAART 2011 PAPENDAL, ARNHEM Aanmelden: Vanaf 11.00 uur is het inschrijfbureau in het Inschrijftent geopend. (Locatie: volg de pijlen Bosfietsloop vanaf

Nadere informatie

Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017

Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017 Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017 Alpe d'hukids is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is, het afleggen van een parcours in de gemeente Kerkrade met de fiets of (hard)lopend, en daardoor zo veel

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in de Molenwijk. Op zondag 18 september gaan samen

Nadere informatie

Vereniging Zeeland Atletiek

Vereniging Zeeland Atletiek Vereniging Zeeland Atletiek Reglement H4A Crosscompetitie 2012/2013(versie 29-09-2012) Programma 03 nov 2012 Moerschanscross Hulst RKHAV 24 nov 2012 Elderschanscross Aardenburg Wielingen 08 dec 2012 Inkelcross

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Informatieboekje Zeewolde Endurance Zaterdag 25 juni 2016

Informatieboekje Zeewolde Endurance Zaterdag 25 juni 2016 Informatieboekje Zeewolde Endurance Zaterdag 25 juni 2016 OD 2 e Divisie OD Vrije inschrijving NK Sprint Masters 40+ 1/8 Triathlon Individueel, Estafette en Bedrijventeams Voorwoord Beste atleet, Van harte

Nadere informatie

Deelnemersinformatie. Programma 25 mei 2017

Deelnemersinformatie. Programma 25 mei 2017 Deelnemersinformatie Programma 25 mei 2017 8:00u Registratiebureau open 8:30u Wisselzone open 10:30u Start Super Sprint wedstrijd 10:35u Start Jeugd Super Sprint wedstrijd 10:35u Start Ouder-Kind Super

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

de overeenkomst tussen een Deelnemer en/of Deelnemend Bedrijf en de Organisator, strekkend tot deelname van Deelnemers aan een Evenement.

de overeenkomst tussen een Deelnemer en/of Deelnemend Bedrijf en de Organisator, strekkend tot deelname van Deelnemers aan een Evenement. Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: PSV Foundation Fun Run b. Organisator: PSV Foundation c. Deelnemer: Natuurlijk persoon, niet handelend als ondernemer,

Nadere informatie

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje is het clubblad van Loopgroep Waalre en verschijnt 7x per jaar. Redactie: lopertje@loopgroepwaalre.nl Het volgende nummer (nr. 5) verschijnt

Nadere informatie

Deelnemersinformatie

Deelnemersinformatie Deelnemersinformatie Voorwoord Beste deelnemer, Met een gloednieuwe locatie hebben we weer een grote stap gezet met de 30 van Almere. In Topsporthal Almere zal dit jaar de inschrijving zijn. Voor de deelnemers

Nadere informatie

Veiligheid en kwaliteitsnormen voor wegwedstrijden

Veiligheid en kwaliteitsnormen voor wegwedstrijden Veiligheid en kwaliteitsnormen voor wegwedstrijden Oktober 2014 Nee CRITERI 1-ster 3-ster 5-ster 1 BESTUUR EN FINNCIËN lle vereiste vergunningen voor het organiseren van het evenement zijn verleend en

Nadere informatie

NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! INHOUDSOPGAVE

NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! INHOUDSOPGAVE I NFORM ATI EPAKKE St eenber T gen( NB), 9 nov ember2 014 NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! Volgende week gaat het dan eindelijk gebeuren: De A4Run. Anderhalf jaar geleden ontstond het idee vanuit het Roparun-team

Nadere informatie

We wensen je succes met de laatste voorbereidingen en zien je graag op 2 & 3 juni bij de Willem- Alexander baan in Rotterdam,

We wensen je succes met de laatste voorbereidingen en zien je graag op 2 & 3 juni bij de Willem- Alexander baan in Rotterdam, Beste triatleet! Op zondag 3 juni is het zover. Dan sta jij aan de start van de Triathlon 010 editie 2018. Ook dit jaar wordt het Triathlon 010 ingeluid met het NK Sprint op zaterdag 2 juni. Daar gaan

Nadere informatie

Do s and Don ts. Tips & Trucs. Leontien, Susan, Menhong.

Do s and Don ts. Tips & Trucs. Leontien, Susan, Menhong. Do s and Don ts. Tips & Trucs. Leontien, Susan, Menhong. De laatste adviezen, tips en trucs, do s and don ts. Bijna iedereen die bezig is aan zijn trainingsschema voor de marathon herkent het, spanning

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009 Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie

Nadere informatie

Specifiek Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie en -videografie

Specifiek Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie en -videografie Specifiek Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en -videografie 2018 I Algemeen en inschrijving Het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en videografie wordt georganiseerd

Nadere informatie

Deelname Reglement. Tijdslimiet De tijdslimiet voor alle categorieën is 2,5 uur. Voor de korte afstand (jeugd) geldt een tijdslimiet van 1,5 uur.

Deelname Reglement. Tijdslimiet De tijdslimiet voor alle categorieën is 2,5 uur. Voor de korte afstand (jeugd) geldt een tijdslimiet van 1,5 uur. Deelname Reglement Afstanden De wedstrijd bestaat uit ruim 5,4 km hardlopen (2 ronden van 2,7 km), circa 20 km mountainbiken en tenslotte weer 2,7 km hardlopen (1 ronde). Zowel het hardloopparcours als

Nadere informatie

Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2016

Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2016 Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2016 Regelgeving Inleiding In dit document wordt de regelgeving van het Nederlands studentenkampioenschap (NSK) Baan 2016 beschreven. Hierin worden de

Nadere informatie

Reglement en deelnamevoorwaarden van de CBFB voor de boslopen en toerfietstochten in 2018.

Reglement en deelnamevoorwaarden van de CBFB voor de boslopen en toerfietstochten in 2018. 1 Reglement en deelnamevoorwaarden van de CBFB voor de boslopen en toerfietstochten in 2018. Algemeen De stichting Comité ter Bevordering van Fietstochten en Boslopen, verkort aangeduid als CBFB, organiseert

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS U schrijft zich in voor deelname aan een event van Golazo Cycling NL BV, gevestigd te Oppert 21A, 3011 HT Rotterdam, 24314794, NL 809697178B01. (hierna Golazo Cycling)

Nadere informatie

Deelnemersinformatie Editie 4 september 2016

Deelnemersinformatie Editie 4 september 2016 Deelnemersinformatie Editie 4 september 2016 Voorwoord Zondag 4 september is het zover: de eerste Keistadtriathlon Amerfoort. Nadat het idee een 2 jaar geleden door enthousiaste triatleten binnen AV Triathlon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en reglement Runner s World Zandvoort Circuit Run Inleiding. 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019

Algemene voorwaarden en reglement Runner s World Zandvoort Circuit Run Inleiding. 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 Algemene voorwaarden en reglement Runner s World Zandvoort Circuit Run 2019 Inleiding 1.Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2.Reglement individuele deelnemers 2019 3. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden evenementen Flatcoated Retriever Club

Algemene voorwaarden evenementen Flatcoated Retriever Club Algemene voorwaarden evenementen Flatcoated Retriever Club Mei 2019 Versie 1.0 Algemene voorwaarden evenementen Flatcoated Retriever Club, mei 2019 1 DOCUMENTBEHEER Versie Datum Toelichting 1.0 -mei 2019

Nadere informatie

Beste triatleet! SportVibes Organisatie NK Sprint Onderdeel Triathlon 010-weekend

Beste triatleet! SportVibes Organisatie NK Sprint Onderdeel Triathlon 010-weekend Beste triatleet! Op zaterdag 2 juni is het zover. Dan sta jij aan de start van het NK Sprint editie 2018. In verschillende disciplines strijden toptriatleten om de titel Nederlands Kampioenschap op de

Nadere informatie

Beste Vrijwilliger, Taken en omschrijving

Beste Vrijwilliger, Taken en omschrijving Beste Vrijwilliger, Op 12 december aanstaande is het zover; de 12 de Ameland Adventurerun. Wij verwachten ca 4000 lopers en totaal ca 8000 bezoekers op Ameland in het weekeinde van de Run. Wij zijn erg

Nadere informatie

Voorwaarden & Reglement

Voorwaarden & Reglement Voorwaarden & Reglement Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de in enig jaar te houden hardloopwedstrijd Decathlon Duorun. b. Deelnemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Deelnemersinformatie. Knipscheer Tijdrit Almere

Deelnemersinformatie. Knipscheer Tijdrit Almere Deelnemersinformatie Knipscheer Tijdrit Almere Zondag 19 april 2015 Voorwoord Tijdrijden lijkt ongekend populair; er zijn op dit moment al ruim meer inschrijvingen dan de 350 individuele starters van afgelopen

Nadere informatie

18e Survivalrun van De Knipe

18e Survivalrun van De Knipe 18e Survivalrun van De Knipe Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei 2019 Scholierenrun informatie bulletin Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Wij vinden het superleuk dat jullie dit

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.2

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.2 Technische gids KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Evenement 3 2. Parcours en materiaalpost 7 3. Calamiteiten 8 4. Logistiek 10 5. Toegang en parkeren 13 6.

Nadere informatie

Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010

Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010 2017 Deelnemersinformatie 16 juli 2017 Perskindol Triathlon 010 Beste triatleet! Op zondag 16 juli is het zover. Dan sta jij aan de start van de Perskindol Triathlon 010 editie 2017. Na twee uitverkochte

Nadere informatie

NEDERLANDS STUDENTEN KAMPIOENSCHAP INDOOR ATLETIEK

NEDERLANDS STUDENTEN KAMPIOENSCHAP INDOOR ATLETIEK NEDERLANDS STUDENTEN KAMPIOENSCHAP INDOOR ATLETIEK 1. Inleiding De regelgeving van het NSK indoor 2017 is een verzameling spelregels en richtlijnen om dit kampioenschap technisch en organisatorisch in

Nadere informatie

Van harte welkom bij de 1 e editie van triathlon Het Groene Woud

Van harte welkom bij de 1 e editie van triathlon Het Groene Woud Van harte welkom bij de 1 e editie van triathlon Het Groene Woud Op een unieke locatie in het Groene Woud willen we alle deelnemers en gasten van harte welkom heten tijdens de eerste editie van triathlon

Nadere informatie

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Deze brief bevat de belangrijkste informatie voor de deelnemers en coaches/begeleiders voor het atletiekprogramma van

Nadere informatie

Reglement en deelnamevoorwaarden van het CBFB voor de boslopen en toerfietstochten in 2018

Reglement en deelnamevoorwaarden van het CBFB voor de boslopen en toerfietstochten in 2018 1 Reglement en deelnamevoorwaarden van het CBFB voor de boslopen en toerfietstochten in 2018 Algemeen De stichting Comité ter Bevordering van Fietstochten en Boslopen, verkort aangeduid als CBFB, organiseert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en reglement NN Egmond Halve Marathon Inleiding. 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019

Algemene voorwaarden en reglement NN Egmond Halve Marathon Inleiding. 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 Algemene voorwaarden en reglement NN Egmond Halve Marathon 2019 Inleiding 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2. Reglement individuele deelnemers 2019 3. Algemene voorwaarden Businessloop

Nadere informatie

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels.

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels. Beste EK deelnemer, Van harte gefeliciteerd met je kwalificatie voor het Europees Kampioenschap BMX 2015! Jij mag samen met ruim 1500 andere rijders deelnemen aan een van de belangrijkste wedstrijd van

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

Sportpark Spitsbergen, Spitsbergenweg 48, 3902 HL Veenendaal, tel. (0318) 51 65 12

Sportpark Spitsbergen, Spitsbergenweg 48, 3902 HL Veenendaal, tel. (0318) 51 65 12 VAV-Veenendaal Benelux Challenge Benelux Young Race Walkers 6 e Internationale Sprintdriekamp Snelwandelen 6th International Sprint Triathlon in Race Walking zaterdag 5 september 2015 Sportpark Spitsbergen,

Nadere informatie