Afgemeld: Wilma v.d Heikant, Edwin en Mirjam v.d. Stoop, Ronald de Jong, Remko Willems.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afgemeld: Wilma v.d Heikant, Edwin en Mirjam v.d. Stoop, Ronald de Jong, Remko Willems."

Transcriptie

1 Ingelaste vergadering Samenwerking SC Creil- SC Bant Afgemeld: Wilma v.d Heikant, Edwin en Mirjam v.d. Stoop, Ronald de Jong, Remko Willems. Jan Boonen heet iedereen welkom op de vergadering. Speciaal welkom voor Martijn Mellema, proces begeleider vanuit de KNVB voor fusie van clubs. Fijn dat bijna alle senioren aanwezig zijn, deze avond is er om toelichting te geven op de brief die rond is gestuurd op Aan spelers, leden en sponsoren van onze club. In Bant is op dit moment een zelfde vergadering aan de orde. Thema is: Samen staan we sterker Waarom deze samenwerking: Het gaat om de doorstroming van de, nu al samenspelende jeugd en de toekomst van de clubs over 5 tot 10 jaar. Na de jaarvergadering is er overleg geweest met Bant, dat ging om de samenwerking die we nu hebben lopen. Ook kwam daar de toekomst naar voren. Bij de SR zijn nu 3 teams in Creil en 2 in Bant. Hoe blijft dit behouden? We werken nu samen met de JO<19 (1), JO<17(1), JO<15(3), is 3 jaar geleden begonnen met de B s. Deze spelen dus al 3 jaar samen en gaan, als het gewoon loopt, nu weer naar de eigen SR teams van het eigen dorp. Ze hebben een goeie band op gebouwd en nu valt dat weer uit elkaar of ze moeten een keuze maken. Bij beide SR teams kunnen wedstrijden niet doorgaan, omdat er te weinig spelers zijn. En dat is niet omdat er dan druk geoogst wordt op het land. Bij Bant is dit nog lastiger, hebben immers maar 2 teams. De demografische ontwikkeling van de dorpen: Vergrijzing wordt groter, maar geen probleem voor de club Ontgroening loopt terug, dus ook de aangroei van leden loopt terug. Hier willen we graag op voor sorteren, voetbal is ook minder heilig dan vroeger. ER zijn veel meer zaken, die mensen naast het voetbal ook willen doen en daarom ook afzeggen voor een wedstrijd. Dit is een maatschappelijk verschijnsel en in Creil niet anders. Dit wordt ook meegenomen in de plannen om samen te gaan werken met Bant.

2 Voordelen samenwerking: Grotere teams bij de jeugd Iedereen evenveel kans om, op eigen niveau, te voetballen De overgang naar de SR kan geleidelijker verlopen Ook voor het niveau is het beter om alles geleidelijker door te laten stromen. Kwaliteit gaat omhoog in de teams Financieel, ruimer budget, aantal leden zal ongeveer gelijk blijven, maar je heb maar 1 hoofdtrainer nodig. Het voetballen in het eigen dorp is erg belangrijk, heeft ook met sentiment te maken, maar ook zeker met de leefbaarheid. Valt dit weg, doordat er clubs te klein worden is dat erg jammer. Wethouder Haagsma wil de sprot in alle dorpen behouden, voorlopig is dat een hee belangrijk punt. Maar je weet het nooit met de gemeente, als er anderen aan het roer komen te staan. Waarom willen we samenwerken? Als het zover is, dat we te weinig leden krijgen, en je moet gaan samenwerken, is het waarschijnlijk veel geforceerder dan als je het nu in gaat zetten en rustig kunt kijken hoe het gaat, waar lopen we tegen aan ed. Hoe te gaan samenwerken? Een SSA ( samenwerking senioren afdeling) voor minimaal 3-5 jaar op te zetten. Dit is hetzelfde als we nu bij de jeugd met Bant doen. Iedereen blijft lid van zijn eigen vereniging, alleen met als doel een fusie te vormen. Wil dit niet, kun je gewoon uit elkaar en ieder voor zich weer verder gaan. We gaan ervanuit om dit door te zetten We hebben jullie als leden hiervoor nodig, om de beslissing te nemen. ER moet draagvlak zijn onder een groot deel van de leden. Ook zou dit in Bant zo moeten zijn. Alleen als we van beide kanten akkoord hebben kan dit doorgezet worden. Planning: Voor seizoen de senioren al samen laten te werken. In het voorjaar van 2017 een algemene vergadering inlassen met daar de stemming om do te mogen gaan met de SSA. ER worden dan commissies gevormd om het proces in gang te zetten of de fusie kans van slagen heeft.

3 Kantekeningen/ mogelijkheden Hoe ga je om met de huidige sponsoren, zijn rg belangrijk voor de clubs: Recht op communicatie Welk tenue Waar te spelen Welke kleur van de tenues Vrijwilligers, hoe reageren die? Omzet kantine, intentie om beide kantines te behouden Proberen te bekijken als 1 vereniging Belang van de sport in beide dorpen Ter overweging: We willen beide dezelfde kant uit. Waarom moeilijk doen, als het samen kan! Met de A s in Espel begonnen, helaas niet door gegaan. U samenwerking JR met Bant, Meiden met RKO. WE hebben nu 3-5 jaar de tijd om beide partners goed te leren kennen, die ruimte is er binnen de SSA. Openheid en algemeen belang in het oog houden. VRAGENRONDE: Creil bestond jaar, als herinnering aan vroeger, langs de lijn: Geel/zwart gaat nooit verloren, knoop dat goed in je oren!! Het is een sociaal bindende factor in het dorp tussen JR en \SR, dit is erg belangrijk 1.Hoe denken jullie hier als bestuur over? Dat de samenwerking, eerst met Espel en nu met Bant en RKO gebeurt is prachtig, wordt ook breed gedragen, prima. Maar de SR is toch een brug te ver. Volgens mij ook niet mogelijk met de huidige statuten, zitten vele gevolgen aan vast. Gang naar de rechter. Het is niet de bedoeling, denk ik, dat jullie 2 verenigingen om zeep willen helpen. Het is al met meerdere sport verenigingen in de polder geprobeerd en alle zijn ze te n onder gegaan. 2.De omnisport die ze daar hebben, kan dit dan wel? 3. Bant heeft nog geen nieuwe hoofdtrainer gezocht?

4 Jan B: De trainer uit Bant wil, nu dit speelt wel weer overleggen, maar daar hebben wij verder geen zicht op. 3.De kantine in Bant, hangt die niet om hun nek. Jan B: willen dit graag behouden in beide dorpen 4. Statuten wijziging: zie Martijn Mellema Iedereen veel wijsheid toegewenst bij de voor en nadelen van deze beslissing. JAN BOONEN: Bedankt Douwe. (1) De continuïteit voor de toekomst komt wel in het gedrang en dan is er zeker wel zorg voor de toekomst. Martijn Mellema: uitleg van een fusie. (4) Statuten kunnen per vereniging gewijzigd worden, hoeft geen rechter aan te pas te komen. Douwe: huidige statuten zijn daar niet toereikend voor. Er zijn voldoende vereniging te een samenwerking gekomen. (3) Voor wijziging van een OMNI vereniging, de voetbal heeft een eigen bestuur en daar los van eigen statuten ALBERT VAN VALBURG: Heeft de KNVB ervaring met deze kwestie? Martijn Mellema: Ja, dit zijn niet de eerste verenigingen. Maar elke samenwerking is uniek, verschillende emoties en overwegingen binnen de clubs. Heeft altijd voor en nadelen. JOHAN BEIJE: Bedankt Douwe voor je verhaal. Ik heb met het 2 de elftal gezeten, eerste reactie, als we bij elkaar blijven is het prima. Maar niet als ik. Geen elftal meer heb en iet meer kan voetallen? ALS we iets verder kijken dan, als ik.. zijn er verder nog mogelijkheden? Wat levert het op? Na een tijdje komt dan wel de bewustwording van het team. Waar kom ik als Creil 1 en Bant 1 samen gaan? Welke team kom ik dan? Wat er overblijft wordt dat het 3 de team van de samenwerking? En dan nog een 4 de of 5 de team, die allemaal kunnen voetballen? De situatie van u is dat er met hangen en wurgen teams gevormd worden. Deel van het 2 de en het 3 de zijn iet meer capabel om in het 1 ste te voetballen. Heb je dan straks nog meer teams, is de doorstroming beter en kan iedereen voetbalen. En dat is het belangrijkste! THIJS SIJTSMA: 5.Hoe zit het met de indeling van de velden? 4 teams i Creil en 1 in Bant? Jan B: Dat wordt dan bekeken, JR doen dit al en rouleert per jaar waar je speelt. Maar kan ook een ½ seizoen zijn. Het moet zoveel mogelijk bevredigend zijn voor iedereen.

5 Astrid Oppenhuizen: De samenwerking met Espel was ook eerst afwachten en moeten we dar helemaal heen? Maar nog voor de winterstop was dit geen probleem meer en ging de jeugd met plezier die kant op. Thijs: Moet geen probleem zijn als je succes wil maken, we zijn allemaal volwassen! JELLE LOOSMAN: Zou het graag zo willen houden. Zijn ene jong team en houden het nog wel een heel aantal jaren samen vol. We zijn een vrienden team. Kennen de jongens uit Bant niet. Jan B: WE moeten op langere termijn kijken, maar daar nu al mee bezig zijn. De samenwerkende teams zijn het nu al gewend en zo moet je dat proberen te integreren binnen de SR teams. Door de samenwerking verlies je denk ik te veel mensen en dar door heeft het voetbal ook geen bestaands recht meer. RICHARD FABER: 6.Is de samenwerking een sportieve kwestie of een financiële kwestie? Jan B. (6)Bij beide dorpen gaan financiële kwestie, Gaat om de breedte sport en dan ook in je hoogste teams. Dan Wil Richard wel sponsoren! 7. Wordt je dan weer opnieuw onder in ingedeeld door de KNVB, als nieuwe club? Jan B: Nee we spelen dan als hoogste team in de 3 de klasse JAN MEURS: Het heeft voordelen voor de JR en SR, ik zeg jullie uiterste best er voor doen en alles weloverwogen uitzoeken. Vooral voor de toekomst is dit heel erg belangrijk. Jan B:Het is zo dat de gemeente over 5-10 jaar gaat vragen wie er samen gaan werken. Als de vereniging te klein worden, stoten ze velden af. Ze zullen dit niet voor altijd vast houden om het binnen de dorpen part te behouden. Bij de tennis is dit ook al het geval, vereniging te klein dan ruimen we een veld op. We hopen, door dit te doen,de gemeente voor te zijn en het in eigen hand te houden. En at het geprobeerd is. En niet hadden we toen maar.. EPPIE NAUTA 8.Zijn de spelers al wel benadert? Jan B: Dat doen we doormiddel van deze avond, maar er zijn ook al gesprekken onder elkaar geweest over dit gebeuren. Doormiddel van deze avond willen we de stemming peilen.

6 PAUL VAN DUN: 9. Mag er anoniem gestemd worden? Jan van M.: ja dat mag, maar als er nu vragen boven komen of je wil ze hier niet stellen, mag dat ook in de brievenbus of per mail. Het mag ook persoonlijk. TIEM TIEMS SR: Ik zou eerst de jeugd doen en daarna de SR in erbij betrekken. En is het praktisch haalbaar? Alles samen? Zoals het nu lijkt en we gaan SSA aan, kunnen de accommodaties blijven, gemeente zegt at het voorlopig zo blijft. Voor de KNVB zijn we 1 team, met 2 locaties. RUUD WUESTENENK: Gaan stemmen op de ledenvergadering en een SSA aan gaan. Maar is het dan niet te laat om trainers aan te trekken? Kunnen we de SSA niet 1 jaar opschuiven? RENÉ BALLAST: 10.Kunnen we niet samen met de SR teams van Bant om tafel gaan zitten en dan het er met elkaar over hebben? Jan B: Dat is een heel goed voorstel en daar moeten we zeker mee aan de gang. 11.Waarom is er zo n haast bij? Heb het idee dat het er heel snel door moet. Jan B: Omdat de A s de overgang nu naar de SR maakt. WE hebben jaarlijks overleg met Bant, er is overal al gepeild, Douwe de Wit heeft dat gevoel niet. Dit alles is ook pas ingezet 2 dagen na de jaarvergadering. We hadden toen ons overleg met Bant en is dit naar voren gekomen. Douwe de Wit zou het fairder hebben gevonden dat dit n de jaarvergadering gemeld was.. Is ook gedaan, zegt Jan B. We zijn ook niet voor die vergadering met de gemeente hierover in gesprek geweest. Gemeente / Bant en KNVB pas na de jaarvergadering contact geweest. ALBERT VAN VALBURG: het gaat deze avond om te peilen of er toestemming kan komen voor een verder SSA. Het is geen intentieverklaring! MARTEN OOIJEVAAR: We moeten bij de stemming er om denken dat we ook zeker de jeugd A-B-C erbij betrekken. Het is hun toekomst en zij zijn nu al samen aan het voetballen. ARJAN HARKEMA: Ik denk dat er eerder groei is dan leden verlies, bij de jeugd zijn er juist weer jongens gaan voetballen na de samenwerking met Bant.

7 BERND WUSTENSENK: 12. Zijn jullie niet bang om de motivatie eruit te halen bij het 1 ste? We zijn na Espel mooi opgeklommen, hecht team en streven naar de 3 de klasse. Bang voor minder verantwoordelijkheid voor het team. THIJS SIJTSMA: misschien moeten jullie het als een uitdaging moeten zien, Bant speelt al 3 de klasse. TIM WUESTENENK: We moeten nu al de trainer laten vlaggen, omdat we te weinig spelers hebben. Heb je 1 ste, 2 de,3 de nu nog wel, maar als het nu terug loopt naar 2 teams heb je ook een probleem hier JAN B: Iedereen bedankt voor zijn/haar aanwezigheid en de reacties VRAGEN STEL ZE!!!! De stemming zal plaatvinden in het voorjaar 2017, datum volgt nog.

Vaststellen agenda. Behandeling ingezonden brief vanuit de seniorenteams van Creil 1,2 en 3 Agendapunt Standpunt van Sc Bant in deze kwestie.

Vaststellen agenda. Behandeling ingezonden brief vanuit de seniorenteams van Creil 1,2 en 3 Agendapunt Standpunt van Sc Bant in deze kwestie. JAARVERGADERING SC CREIL Notulen 30-10-2017 Afgemeld: Eppie Nauta, Arjan Harkema, Wim van Wegen, Johan Beije, Jan- Willem v.d. Wal, Rick Sijtsma, Leo Brugman, Edwin v.d. Stoop, Marcel Vink, Arrie v. Valburg.

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 29 jan 2018

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 29 jan 2018 ALGEMENE LEDENVERGADERING 29 jan 2018 AGENDA ALV VC Argos - 28 Aug 2017 Aanleiding voor samenwerking Voor en nadelen Alternatieven Procedure Voorstel / stemmen RECAP ALV 28 AUG 2017 Beleidsthema: Samenwerking

Nadere informatie

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams.

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams. Selectiebeleid VV Gilze 2015 2020. Het selectiebeleid moet een middel zijn om de doelstellingen, die zijn bepaald in het technisch beleidsplan VV Gilze, te bereiken. Door middel van dit schrijven willen

Nadere informatie

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen:

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen: Beleid Technische Commissie VV Gilze Het beleid van de Technische Commissie is een middel zijn om de doelstellingen van VV Gilze, te behalen. Door middel van dit document willen wij ons beleid transparant

Nadere informatie

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Agenda Programma spiegelbijeenkomst VV Zelhem Start Onderwerp 19:30 Welkom & Introductie 19:45

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

Ledenraadpleging VV Zelhem & Z.S.V. Zelos

Ledenraadpleging VV Zelhem & Z.S.V. Zelos Ledenraadpleging VV Zelhem & Z.S.V. Zelos LEDENRAADPLEGING INZAKE SAMENWERKING JEUGD VANAF SEIZOEN 2019/2020 & ALGEHELE FUSIE MET INGANG VAN SEIZOEN 2020/2021 26 april 2019 Versie 1.0 In deze presentatie

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren www.survio.com 31-10-2017 11:41:07 Algemeen Enquête naam De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren Auteur Hans van Raay Taal Nederlands Enquête URL https://www.survio.com/survey/d/w5e7d4m1r3f9d4m8g

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. JO/MO-13 & JO/MO-15 Seizoen

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. JO/MO-13 & JO/MO-15 Seizoen Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil JO/MO-13 & JO/MO-15 Seizoen 2017-2018 Beste voetballiefhebbers, Zoals ieder seizoen het geval is gaan we ook deze winter weer een competitie spelen in de Toernooihal

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

Sport Vereniging Langbroek

Sport Vereniging Langbroek Sport Vereniging Langbroek Beleidsplan 2011/2012 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2. Doelstelling... 3. Voorwaarden voor continuïteit... 4. Afspraken voetbaltechnisch beleid... 5. Fair Play beleid KNVB...

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Sporting Almere. Koers op kwaliteit. Algemeen beleidsplan

Sporting Almere. Koers op kwaliteit. Algemeen beleidsplan Sporting Almere Koers op kwaliteit Algemeen beleidsplan 2014-2019 Inhoud Koers op kwaliteit, missie en visie 3 Speerpunten 4 Professionaliteit 5 Voetbal 6 Vrijwilligers 7 Boeien en binden 8 Samenwerken

Nadere informatie

Selectiebeleid UVV Jeugdvoetbal

Selectiebeleid UVV Jeugdvoetbal Selectiebeleid UVV Jeugdvoetbal 1 Inleiding Het bevorderen van het spelplezier van onze spelers, van jong tot oud, staat binnen UVV Voetbal voorop. Binnen de mogelijkheden van onze vereniging streven wij

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

BSV BERGEN BUITENGEWONE ALGEMENE LEDENVERGADERING 22 APRIL 2015

BSV BERGEN BUITENGEWONE ALGEMENE LEDENVERGADERING 22 APRIL 2015 BSV BERGEN BUITENGEWONE ALGEMENE LEDENVERGADERING 22 APRIL 2015 NOTULEN TERUGBLIK 4 FEBRUARI 2015 PIJNPUNTEN n.a.v. 4 febr. 15 Ø Nieuw complex / clubgebouw Ø Startdatum FC Ø Alle teams tegelijk over naar

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1 Technische seniorenbeleid MVC'19 2017-2022 (versie 2.0) 1 Inhoud Algemene uitgangspunten Visie in relatie tot ambitie Afspraken binnen alle categorieën Selectie MVC 19 Doelmannen selectie MVC 19 Derde

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

SJO - Voetbalvereniging Winsum. Een naam, een logo en een tenue voor onze nieuwe club...

SJO - Voetbalvereniging Winsum. Een naam, een logo en een tenue voor onze nieuwe club... SJO - Voetbalvereniging Winsum Een naam, een logo en een tenue voor onze nieuwe club... DNA Logo Vervolg Naam Tenue DNA SJO - Voetbalvereniging Winsum Waar vinden we onze club? DNA SJO - Voetbalvereniging

Nadere informatie

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen.

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen. SV Oosterheem Voetbaltoernooi 20 mei 2017 Inleiding Beste teams, Als organisatie heten wij jullie namens de sponsors van harte welkom op het SV Oosterheem voetbaltoernooi. We gaan er met iedereen een hele

Nadere informatie

Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: uur

Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: uur Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: 10.00 uur Inhoudsopgave Bladzijde Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, Algemene regels en adres Sportpark t Wooldrik 4 Plattegrond sportpark

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kas Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling Sportafdeling

Nadere informatie

INFORMATIEBIJEENKOMST MEISJES- EN VROUWENVOETBAL EMMEN

INFORMATIEBIJEENKOMST MEISJES- EN VROUWENVOETBAL EMMEN INFORMATIEBIJEENKOMST MEISJES- EN VROUWENVOETBAL EMMEN OPENING/INLEIDING DOELSTELLINGEN Brengen van informatie Waarom, wat en hoe? Van gedachten wisselen Halen van informatie/meningen/tips De goede dingen

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als STRATEGIE 2012-2015 Missie (Wie zijn wij) Voor de vereniging en haar leden de positie van S.V.M.E. in de Eijsdense gemeenschap verankeren, waardoor de toekomst wordt gegarandeerd. S.V.M.E. is een vereniging

Nadere informatie

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL 1. De missie van onze club Het bestuur wenst kinderen, jongeren en volwassenen de gelegenheid te bieden om te voetballen, ongeacht hun huidkleur, geslacht, cultuur of geloof.

Nadere informatie

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals PROGRAMMABOEKJE Zaterdag 7 september 2013 Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- Pim Mulier sportpark DSS - Ex-internationals Welkom Trainer DSS DSS van 7 oktober 1919 is bijna 94 jaar oud en, met ruim 1200 leden, één

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag. Goedenavond, Via deze weg willen wij u voorstellen aan de hoofdtrainers jeugd voor het seizoen 2017-2018. Na veel gepuzzel en gesprekken zijn wij verheugd dat we veel bekende gezichten terug zien als trainer

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Ouderavond JO9 11 juni 2019

Ouderavond JO9 11 juni 2019 Ouderavond JO9 11 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Nieuwe pupillenvoetbal Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is.

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is. Zaalvoetbalcompetitie zaterdag Toernooihal Creil E- en F- pupillen Seizoen 2015-2016 Beste voetballiefhebbers, Deze winter gaan we wederom de zaal in. In de Toernooihal in Creil zullen de pupillen uit

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

presentatie REALITEIT OF FICTIE???

presentatie REALITEIT OF FICTIE??? presentatie REALITEIT OF FICTIE??? DE REALITEIT!!!! Dalend aantal jeugdspelers : drop-outs ; probleem vanaf U13 om volwaardige teams te vormen ; zelfs de betere gewestelijke spelers trekken weg en komen

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie HBC heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse

Nadere informatie

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen.

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen. Selectiebeleid Bij RKSV Mierlo-Hout wordt onderscheid gemaakt tussen prestatieteams en recreatieteams. Voor de prestatieteams worden spelers geselecteerd. Achter de prestatieteams worden recreatieteams

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kascommissie Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling

Nadere informatie

VOETBALVISIE VAN DE CLUB

VOETBALVISIE VAN DE CLUB Hoofdstuk 1 VOETBALVISIE VAN DE CLUB Een gezonde amateurclub zijn die op een aanvaardbaar niveau speelt dat een gemeente als Herentals (20.529 inwoners,zonder de deelgemeenten) verdient. De club moet een

Nadere informatie

Seizoensboek MO11-1 (Najaar) Seizoensboek MO11-1 (ME1) Najaar

Seizoensboek MO11-1 (Najaar) Seizoensboek MO11-1 (ME1) Najaar Seizoensboek MO11-1 (ME1) Najaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave... pagina 1 Voorwoord van de trainers... pagina 2 Wat wij van jullie verwachten... pagina 3 Afspraken en regels... pagina 4 Contactgegevens

Nadere informatie

Ambitieplan vv Winsum Commissie Voetbalzaken (CVZ)

Ambitieplan vv Winsum Commissie Voetbalzaken (CVZ) Ambitieplan vv Winsum 2017-2020 Commissie Voetbalzaken (CVZ) Ambitieplan Commissie Voetbalzaken vv Winsum 2017-2020 v.v. Winsum bestaat bijna 1 jaar en een goed moment om de voetbalambities van de club

Nadere informatie

Seniorenplan

Seniorenplan Seniorenplan 2018-2019 Seniorenbestuur Noorse Mei 2018 Missie Iedereen de kans geven om in een familiale verstandhouding en op een gezonde en sportieve manier aan voetbal te kunnen doen op elk niveau.

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Standpunten inzake intern beleid: indeling ploegen, doorstroming jeugdspelers

Standpunten inzake intern beleid: indeling ploegen, doorstroming jeugdspelers 1. Indeling Gebeurt op basis van: kalenderleeftijd. biologische leeftijd (gestalte, vaardigheden, enz.). evaluatie van de speler, progressiemarge, beleving voetbalingesteldheid Indeling van ploegen Aantal

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Er zijn door deze commissie diverse merken uitgenodigd om een offerte uit te brengen: Masita Erea Macron Jako Patrick Hummel Kappa Mitre

Er zijn door deze commissie diverse merken uitgenodigd om een offerte uit te brengen: Masita Erea Macron Jako Patrick Hummel Kappa Mitre Verslag Bijzondere ledenvergadering RKSV Pancratius d.d. maandag 16 april 2012 Aanwezig: Harry den Arend, Henk Morsch, Dirk Louman, Rick Fenne, Gerloff Harte, Richard van Nieuwkuyk, Harold Lemmens, Pauline

Nadere informatie

Plan van aanpak. Commissie zaterdag-/zondag lagere senioren, zaal en 35+

Plan van aanpak. Commissie zaterdag-/zondag lagere senioren, zaal en 35+ Plan van aanpak Commissie zaterdag-/zondag lagere senioren, zaal en 35+ Hoogeveen, december 2015 Inhoudsopgave 1. ORGANIGRAM COMMISSIE... 2 2. BESTUUR COMMISSIE... 3 3. TECHNISCHE COMMISSIE ZATERDAG...

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. C junioren en D pupillen Seizoen

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. C junioren en D pupillen Seizoen Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil C junioren en D pupillen Seizoen 20162017 Beste voetballiefhebbers, Zoals ieder seizoen het geval is gaan we ook deze winter weer een competitie spelen in de Toernooihal

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4. Jaarkalender 5. Alle hulp is welkom 6. Contactgegevens

Nadere informatie

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V.

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. 2 november 2018 1 Agenda Mag ik me Voorstellen Organisatiestructuur Doelstelling jeugdteams Rood to Success Veilig Sportklimaat AVG Vragen en Discussie 2 Mag ik

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend)

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen,

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN Beleidsplan 2016-2020 SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV Slikkerveer is een vereniging. En zoals bij iedere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

Welkom bij FusieClub Dinxperlo.

Welkom bij FusieClub Dinxperlo. Welkom bij FusieClub Dinxperlo.. Waarom fuseren? Krimp voorblijven Onderwijs schaalt ook op a.g.v. minder kinderen = minder jeugd bij de voetbal! Steeds meer moeite om de teamindelingen rond te krijgen

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Trainingstijden Trainers/leiders JO17 Trainer per lichting Jaarkalender 2018/2019 Hieronder een overzicht van de kalender voor 2018

Nadere informatie

Clubvisie Beleidsplan RKVV Roosendaal

Clubvisie Beleidsplan RKVV Roosendaal Clubvisie 2020 Beleidsplan RKVV Roosendaal 2015-2020 Missie en visie RKVV Roosendaal RKVV Roosendaal is een voetbalvereniging die een platform biedt om mensen en organisaties te verenigen. Bij RKVV Roosendaal

Nadere informatie

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie HBC heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Toernooiboekje JO15 Aanvang 08:30

Toernooiboekje JO15 Aanvang 08:30 Toernooiboekje JO15 Aanvang 8:3 INLEIDING Wij heten u van harte welkom bij het eb Personeelsdiensten Rivierenlandtoernooi. Dit toernooi vind dit jaar voor de tweede keer plaats en is ontstaan vanuit een

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Technisch beleidsplan senioren

Technisch beleidsplan senioren Technisch beleidsplan senioren Versie 1.1 Inhoud 1. Uitgangspunten VC Trynwâlden 2. Doelstellingen 3. Organisatie TC 3.1 Samenstelling TC 4. Wedstrijden & Selecties 5. Overgang junioren naar senioren 1.

Nadere informatie

Beleidsplan senioren. r.k.v.v. H.S.C. 28

Beleidsplan senioren. r.k.v.v. H.S.C. 28 Beleidsplan senioren r.k.v.v. H.S.C. 28 September 2009 Technisch beleidsplan r.k.v.v. H.S.C. 28 Pagina 1 Technisch beleid senioren INLEIDING De afgelopen jaren is verschillende keren een discussie gevoerd

Nadere informatie

vv Noordwijk, onze club

vv Noordwijk, onze club vv, onze club Inleiding Wie zijn we? Wat vinden we belangrijk? Hoe ziet onze ideale vereniging eruit? Dit is onze visie. Hier staan wij voor. Dit is vv, onze club Kernwaarden: Waar staan wij voor? Plezier

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

Rabobank Pupillentoernooi

Rabobank Pupillentoernooi PROGRAMMABOEKJE Rabobank Pupillentoernooi zaterdag 09 juni 2018 www.vv-elspeet.nl WELKOMSTWOORD Rabobank Pupillentoernooi 2015 Beste voetbalvrienden Namens het jeugdbestuur van de V.V Elspeet heten wij

Nadere informatie

RKVVM. Nieuwsbrief #04/13. Op weg naar RKVVM 2.0

RKVVM. Nieuwsbrief #04/13. Op weg naar RKVVM 2.0 www.rkvvm.nl RKVVM Nieuwsbrief #04/13 In deze editie Kort nieuws G-voetbaltoernooi bij RKVVM Column Jacques Marx Vader en zoon in de picture! Uit de oude doos Op weg naar RKVVM 2.0 Seizoen 2013 2014 Tijdens

Nadere informatie

Leden enquête Flevo Boys

Leden enquête Flevo Boys Leden enquête Flevo Boys Op 1 mei 2017 bestaat Flevo Boys 60 jaar! Een respectabele leeftijd waar we natuurlijk trots op mogen zijn. In die 60 jaar is veel bereikt. Er staat een prachtige vereniging met

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0)

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0) Contourennota Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief 20 april 2009 (versie 1.0) INHOUDSOPGAVE Blz. 1. INLEIDING 3. 2. TOEKOMST SENIOREN SVMM VOETBAL

Nadere informatie

Leeftijdskenmerken 100%

Leeftijdskenmerken 100% AthenA Beleid Teamsamenstelling Jeugd 2016 Het Beleid Teamsamenstelling Jeugd 2016 is onderdeel van het AthenA Jeugdplan. Dit AthenA Jeugdplan plan wordt ieder jaar besproken en waar nodig aangepast door

Nadere informatie