Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer."

Transcriptie

1 Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch geslaagd om niet te degraderen. Voor we op vakantie gaan hebben we dit keer een interessant gesprek met de 2 nieuwe trainers van RWB 2, Gerben Kuijsten en René Schalken. Gerben hebben we al een keer geïnterviewd en voor Rene is het nieuw. Voor hem zullen dan ook de persoonlijke vragen zijn. Nadat we eerst even wat bestellen bij Zus gaan we snel naar de bekende gesprekstafel. Jullie zijn komend jaar de technische staf van RWB 2. Hoe is de taakverdeling tussen jullie twee? R/G: We bepalen alles samen, gelijkwaardig, ook het trainen, we passen de trainingen aan op de wedstrijden die we zien. De oefenstof bepalen we ook samen daar hebben we 2 keer per week contact over en dat werken we uit. Hoe ziet de rest van de staf van RWB 2 eruit? R/G: Peter Pelders is de leider en Christel Pelders-Evers is als verzorgster weer van de partij. De grensrechter is op dit moment nog vacant maar we hebben goede hoop dat dit ook gaat rondkomen. Ik neem aan dat jullie door de technische commissie zijn gevraagd om aan dit karwei te beginnen. Deze hebben er voor gekozen om eigen RWB jongens voor de groep te zetten in plaats van een trainer van buitenaf aan te trekken. Geeft dit extra druk? Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. René: het is voor mij de eerste keer dat ik als eindverantwoordelijke voor een groep sta dus er is wel wat spanning en als rwb er wil ik natuurlijk wel slagen en zou er van balen als ik niet voor de missie slaag. We verwachten als RWB ers ook wel de steun van de RWB ers. Het tweede heeft een heel moeilijk seizoen achter de rug. Het startte goed, maar na de winterstop kwam er flink de klad in en werd uiteindelijk degradatie ter nauwer nood voorkomen. Wat willen jullie gaan veranderen om een herhaling te voorkomen. Laat ik het zo zeggen, wat is jullie doel volgend seizoen? R/G: Ons doel is om 1 en 2 dichter bij elkaar te brengen, de vrijblijvendheid is geweest. De mentaliteit moet goed zijn. We moeten ervoor zorgen dat de spelers beter worden. Ons doel is kampioen worden. Als je niet start om kampioen te worden moet je niet starten, dat is altijd het doel. Dit betekent ook dat we de selectie volgen qua regels, dus ook het zaalvoetbal op zaterdagavond bijvoorbeeld. Dit is bij 1 verboden dus ook bij 2. er zijn duidelijke regels en daar gaan wij ons als RWB 2 ook aan houden.

2 Hoe zal de samenwerking zijn met onze hoofdtrainer Tom Heijkoop? R/G: Hij bemoeid zich niet met trainingen maar hij ondersteund ons wel met trainingsstof e.d. Bij grote problemen kunnen we wel bij hem terecht. Maar we zijn vrij om onze eigen trainingen in te delen. We vinden wel dat RWB1 altijd voorgaat want dat is het boegbeeld van de vereniging. Als Tom van ons een speler nodig heeft dan willen wij hem graag helpen. Hebben jullie op dit moment genoeg spelers om aan het seizoen te beginnen? R/G: We hebben inderdaad een krappe selectie, we hadden een goede selectie maar helaas zijn er op het laatste moment nog mensen door om omstandigheden afgevallen. We gaan er aan werken om de selectie van RWB 2 op peil te brengen. Gaan jullie tijdens het seizoen ook gebruik maken van onze jeugd? R/G: We gaan de jeugd zeker volgen. Het is belangrijk dat ze weten dat we ze volgen. Als we ons gezicht laten zien bij de A-jeugd is het voor de jongens een stimulans als wij ze vragen om zondags met 2 mee te doen. Ook hier geldt weer dat als onze hoofdtrainer iemand vanuit de jeugd nodig heeft gaat dit altijd voor. Verder volgen we het beleidsplan dat hiervoor is opgezet waarin de doorstroming van de jeugd een belangrijke rol speelt. We hebben ook een fijn contact met de staf van de A-jeugd. Discipline is belangrijk, maar teamspirit is dat zeker niet zo belangrijk? R/G: Als je daar een mooie combinatie van kan maken dan draai je mee. Er moet plezier zijn en iets voor elkaar over hebben. Ook na de wedstrijd even bij elkaar gaan zitten zowel bij winst als bij verlies.

3 Hoe belangrijk is twee per week trainen voor een selectie elftal en hoe denken jullie de jongens te motiveren om dit ook te gaan doen? R/G: Heel belangrijk, door goede en afwisselde training te geven, zorgen dat het interessant is dan komen de mensen graag trainen. Zorgen dat er duidelijkheid is door open en eerlijk naar de jongens te zijn. Wij kijken zondags naar de wedstrijd en zullen dan onze training afstellen op wat er in de wedstrijd verkeerd is gegaan Om even aan te geven met wat voor RWB ers we te maken hebben: Rene (29 jaar) heeft 8 jaar in de selectie gespeeld en was de afgelopen 3 seizoenen de assistent trainer van RWB 2. Gerben (36 jaar) is 13 jaar keeper geweest in RWB 1 en 2 seizoenen bij RWB 2 en nu al weer 2 jaar keeperstrainer van RWB selectie. De persoonlijke vragen van Gerben hebben we in een eerdere editie al gehad daarom nu wat ruimte voor de persoonlijke vragen aan René Hoelang ben je al lid van RWB? Vanaf de E pupillen dus ongeveer 18 jaar. In welke elftallen heb je gevoetbald? Alle elftallen vanaf de E tot en met RWB1. Gestopt door blessure. Favoriete vakantie land/stad. Spanje, Amsterdam Lekkerste eten en drinken. Pasta s en Jupiler (broodje Shoarma met veel knoflook schijnt René ook lekker te vinden) Mooiste film. Blade

4 Beste boek. Ik lees eigenlijk nooit boeken maar ben nu toevallig bezig met het boek van René vd Gijp en ik moet zeggen dat het wel een leuk boek is maar ik heb het nog niet uit. Favoriete tv programma buiten studio sport. 24 kitchen met Rudolf de TV kok Ben je ook een fan van Johan Derksen? Nee, Ik vindt hem te lomp reageren Ajax, Feijenoord, PSV of RKC Feijenoord en RKC Leukste evenement bij RWB? Van Vugt Dag Favoriete muziek? Hard Rock Wie zou je nog wel eens willen ontmoeten? Ronald Koeman. Hobby s naast RWB Werken, ik heb geen hekel aan werken en ik ga graag een keer vissen. Kan kwaad worden om. Liegen Gelukkig getrouwd? Jazeker al 2 weken.

5 Zo even pauze en dan komt Gerben ook weer aan het woord. Alexander maakt de foto s en Zus zet weer wat volle flesjes neer. Ik wil het even hebben over de prestatie van ons eerste elftal. Met de zelfde jongens als een jaar ervoor toen we onderin speelde en dan dit seizoen een complete gedaante verwisseling met goed en gedisciplineerd voetbal. Met als beloning de verdiende promotie. Gerben is als keeperstrainer erbij geweest. Kan jij vertellen waar het verschil in zat. Gerben: Voornamelijk in de discipline. Het was eerder vrijblijvender. De hoofdtrainer is een weg ingeslagen is daar niet van afgeweken. De communicatie was ook goed. Het zijn simpele en duidelijke regels en als je daar niet van afwijkt is er voor iedereen duidelijkheid. Wie niet in de pas wil lopen kan vertrekken. Er wordt voor niemand een uitzondering gemaakt. Zo wordt je als elftal ook sterker. Hoe staan jullie tegenover betalen van de selectiespelers? Gerben: Ik vindt persoonlijk dat je het moet houden zoals het nu is, ben alleen bang dat wanneer je hoger gaat spelen dat dat niet meer mogelijk is tenzij je een goede jeugd opleiding hebt. René: ik ben bang dat de RWB cultuur dan gaat verdwijnen. RWB is een familie club. En betalen zie ik niet zitten. De indeling van de 3 e klasse C voor volgend seizoen is vandaag bekend gemaakt. Onder andere Waspik, RKDCV en Baardwijk zitten bij ons eerste in de competitie. Wat vinden jullie ervan? R/G: We vinden het geweldig, met weer een paar leuke derby s en met veel voetballende ploegen. Het kan een zeer interessante competitie worden.. Hoe zien jullie de toekomst van RWB? R/G: Positief, zeker als we de lijn kunnen doortrekken die we onder Tom Heijkoop zijn begonnen. We hebben afgelopen seizoen heel veel van hem geleerd. Tom heeft in hogere klasse getraind en dat werpt bij RWB zijn vruchten af. Gerben en René, wij willen jullie bedanken voor dit interview, vorig jaar hadden we Tom als laatste geïnterviewd en die is gepromoveerd, dit verwachten wij dus ook van RWB 2. Wij wensen jullie in ieder geval heel veel succes het volgende seizoen met RWB 2. Als laatste vraag hebben wij altijd, willen jullie nog wat kwijt? Rene: Ik wil jullie bedanken voor het interview, ik heb gigantisch veel zin in het volgend seizoen. Gerben: Ik sluit me volledig aan bij René. René en Gerben willen in ieder geval de technische staf, technische commissie en supporters bedanken om voor RWB 2 verantwoordelijk te mogen zijn. Verder iedereen een fijne vakantie en een mooie toekomst voor RWB. Met deze mooie woorden sluiten wij het seizoen af. Volgend seizoen zijn we weer terug met nieuwe interviews. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe. Het is vandaag lekker druk bij Zus dus gaan we snel naar de bar om nog wat na te babbelen over de indeling van RWB 1 in de 3 e klasse.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar Vandaag hebben we alweer ons voorlaatste interview van dit seizoen. Alex is weer terug uit Zweden en er is gelukkig geen koffietafel bij Zus, zodat we weer op onze eigen stek het interview kunnen houden.

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? Zelf ook nog gevoetbald?

Hoelang ben je al lid van RWB? Zelf ook nog gevoetbald? De winterstop is weer aangebroken en 2011 ligt weer bijna achter ons. Onze jeugd heeft een schitterend jaar achter de rug met veel kampioenen en een steeds groter groeiende jeugdafdeling. Het nieuwe jeugdplan

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar

Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar Als tweede gast in 2011 hebben we Lau Snels uitgenodigd. Lau heeft zeer veel verdiensten voor RWB en is nog steeds heel betrokken bij de vereniging. We zijn blij dat we met Lau eens van gedachte kunnen

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout

Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout Met wie zitten we hier aan tafel? We zitten aan tafel met Stijn Bardie, zoon van Jan en Marion Bardie wonende aan de Graafseweg in Nijmegen in een comfortabele

Nadere informatie

Selectiebeleid en -procedure mbt Jeugdopleiding UDI 19 BB 2012 / 2013;

Selectiebeleid en -procedure mbt Jeugdopleiding UDI 19 BB 2012 / 2013; Selectiebeleid en -procedure mbt Jeugdopleiding UDI 19 BB 2012 / 2013; SELECTIEBELEID EN PROCEDURES T.B.V. DE JEUGDOPLEIDING UDI 19 BB; Om eenduidigheid te verkrijgen voor alle betrokkenen bij de Jeugdopleiding

Nadere informatie

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde Beleidsplan Senioren 2017 2020 Eefde, mei 2017 v.v. Sportclub Eefde Algemeen Het voetbaltechnisch beleidsplan van v.v. Sportclub Eefde bestaat uit onderdelen en elementen welke op het technisch gebied

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit Voetbalbeleidsplan Senioren Enter Vooruit 12 september 2013 Inhoud 1 Inleiding 2 Doel en missie Enter Vooruit 2.1 Missie 2.2 Algemene doelstellingen vanaf 2013 2.3 Seniorenvoetbal Omvang 3 Prestatieteams

Nadere informatie

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag. Goedenavond, Via deze weg willen wij u voorstellen aan de hoofdtrainers jeugd voor het seizoen 2017-2018. Na veel gepuzzel en gesprekken zijn wij verheugd dat we veel bekende gezichten terug zien als trainer

Nadere informatie

SENIOREN. Inleiding. Doelstellingen

SENIOREN. Inleiding. Doelstellingen SENIOREN Inleiding In dit plan wordt de organisatie rondom het seniorenvoetbal van onze vereniging uitgewerkt, en is mede bedoeld om als leidraad voor zowel: bestuur, technische commissie, trainers, leiders,

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Handleiding voor jeugdtrainers KSV 2014-2017

Handleiding voor jeugdtrainers KSV 2014-2017 Handleiding voor jeugdtrainers KSV 2014-2017 Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 3 1.1 Trainers 4 1.2 Hoofd trainer 4 1.3 Assistent trainer 4 1.4 Keeper trainer 4 1.5 Verenigingstrainer 5 2 1.0 Inleiding In het

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Technisch beleidsplan senioren VV Serooskerke

Technisch beleidsplan senioren VV Serooskerke Technisch beleidsplan senioren VV Serooskerke 1. Algemeen 1.1 Inleiding Dit voetbaltechnisch beleidsplan maakt onderdeel uit van het algemene beleidsplan van de VV Serooskerke en is het raamwerk voor de

Nadere informatie

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams.

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams. Selectiebeleid VV Gilze 2015 2020. Het selectiebeleid moet een middel zijn om de doelstellingen, die zijn bepaald in het technisch beleidsplan VV Gilze, te bereiken. Door middel van dit schrijven willen

Nadere informatie

Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA

Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA Voetbal vereniging TVC-BREDA Sportpark "Kwakkelhut " Kwakkelhutstraat 102-104 4814 KR Breda Tel : 076-5148000 www.tvcbreda.nl Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA Inleiding: Er is besloten door het

Nadere informatie

RKVVM. Nieuwsbrief #01/14. Op weg naar RKVVM 2.0

RKVVM. Nieuwsbrief #01/14. Op weg naar RKVVM 2.0 www.rkvvm.nl RKVVM Nieuwsbrief #01/14 In deze editie RKVVM 2.0 Kort Nieuws AED-cursus in de kantine Van vrijwilligers voor vrijwilligers Vader en zoon in de picture! Uit de oude doos Op weg naar RKVVM

Nadere informatie

8. Karakter: Ammai!!! Ik denk dat ik wel open ben, toch? Volgens mij ben ik ook wel sociaal en ben altijd wel in voor een geintje. 9.

8. Karakter: Ammai!!! Ik denk dat ik wel open ben, toch? Volgens mij ben ik ook wel sociaal en ben altijd wel in voor een geintje. 9. Maarten de Weert 1. Naam: Maarten de Weert 2. Familie: Moeder Marian, broer Jelle en mijn vriendin Femke. Ons pa Willy is vorig jaar april overleden. 3. Geboortedatum/plaats: 19 mei 1989 in Ossendrecht.

Nadere informatie

Vindt je dat de werkploeg moet worden uitgebreid of zijn jullie met genoeg mensen? Wij zijn met genoeg mensen. De taken zijn nu goed verdeeld.

Vindt je dat de werkploeg moet worden uitgebreid of zijn jullie met genoeg mensen? Wij zijn met genoeg mensen. De taken zijn nu goed verdeeld. Voor onze 2 e gast van dit seizoen is café Centraal geen onbekend terrein. We hebben Frans Moonen uitgenodigd om bij ons aan de interview tafel plaats te nemen. Frans is 71 jaar en getrouwd met Beb, samen

Nadere informatie

Functie-omschrijvingen technische zaken

Functie-omschrijvingen technische zaken Functie-omschrijvingen technische zaken AFDELING SENIOREN Functie 1.5.1 Bestuurslid Technische zaken senioren - Is lid van het hoofdbestuur. - Geeft sturing aan de afdeling senioren mannen/vrouwen. - Fungeert

Nadere informatie

RKVVM. Nieuwsbrief #04/13. Op weg naar RKVVM 2.0

RKVVM. Nieuwsbrief #04/13. Op weg naar RKVVM 2.0 www.rkvvm.nl RKVVM Nieuwsbrief #04/13 In deze editie Kort nieuws G-voetbaltoernooi bij RKVVM Column Jacques Marx Vader en zoon in de picture! Uit de oude doos Op weg naar RKVVM 2.0 Seizoen 2013 2014 Tijdens

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Sport Vereniging Langbroek

Sport Vereniging Langbroek Sport Vereniging Langbroek Beleidsplan 2011/2012 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2. Doelstelling... 3. Voorwaarden voor continuïteit... 4. Afspraken voetbaltechnisch beleid... 5. Fair Play beleid KNVB...

Nadere informatie

RAPPORTAGE SUPPORTERS ENQUETE. November 2016

RAPPORTAGE SUPPORTERS ENQUETE. November 2016 RAPPORTAGE SUPPORTERS ENQUETE November 2016 ACHTERGROND EN AANLEIDING De enquête is opgesteld in lijn met de gesprekken die gevoerd worden met stakeholders (waar supporters er dus een van is). In deze

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan

Technisch Beleidsplan Technisch Beleidsplan 2012-2015 1 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Prestatiegericht voetbal 4 2.1 Doelstelling 4 2.2 Selectiecriteria 4 2.3 Trainingsopkomst 4 2.4 Ontwikkeling en doorstroming 4 2.5 Elftal onder

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Seizoen SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 3 Seizoen SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 3 Seizoen 2017-2018 SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 5 november: SC Millingen 1 Eendracht 30 1 Zondag 5 november SC Millingen

Nadere informatie

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen.

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen. Selectiebeleid Bij RKSV Mierlo-Hout wordt onderscheid gemaakt tussen prestatieteams en recreatieteams. Voor de prestatieteams worden spelers geselecteerd. Achter de prestatieteams worden recreatieteams

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

INTERNE SCOUTING

INTERNE SCOUTING INTERNE SCOUTING 2017-2018 RKVV WILHELMINA (Versie 1, 09 april 2017) Beleidsplan TC Wilhelmina Page 1 Interne scouting Interne scouting richt zich met name op het bevorderen van de doorstroom van niet

Nadere informatie

Waar in Spanje woon je? In Torrevieja ongeveer 40 kilometer onder Allicante. Weinig toerisme maar een van de mooiste plaatsen van Spanje.

Waar in Spanje woon je? In Torrevieja ongeveer 40 kilometer onder Allicante. Weinig toerisme maar een van de mooiste plaatsen van Spanje. Voor het interview van deze maand hebben we afgesproken met Bert Mayers. Bert woont inmiddels alweer enkele jaren in Spanje en is met de nieuwjaarsreceptie nog gehuldigd voor 60 jaar lid van RWB. Bert

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016

WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016 WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016 PROGRAMMABOEKJE 16 APRIL 2016 Na de successen van het de eerste Full Speed Ukkentoernooien in 2011, 2012, 2013, 2014 & 2015 zijn de voorbereidingen van het Willem Noordam

Nadere informatie

Seniorenplan

Seniorenplan Seniorenplan 2018-2019 Seniorenbestuur Noorse Mei 2018 Missie Iedereen de kans geven om in een familiale verstandhouding en op een gezonde en sportieve manier aan voetbal te kunnen doen op elk niveau.

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV)

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Commissie Opleiding en Vorming weergegeven. 5.1 HOOFDTAAK De hoofdtaak van de Commissie Opleiding en Vorming

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) 5.1 STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Technische Commissie weergegeven. Zie bijlage 5.1 Zie bijlage 5.2 voor Taakomschrijving Hoofdbestuurslid Technische

Nadere informatie

Hoe zag jou voetbalcarrière eruit? Waarom het trainersvak in gestapt? Bij welke clubs heb je als trainer gewerkt?

Hoe zag jou voetbalcarrière eruit? Waarom het trainersvak in gestapt? Bij welke clubs heb je als trainer gewerkt? Het nieuwe seizoen is begonnen en dat geldt ook voor de website commissie, dus gaan we weer verder met onze reeks interviews bij Zus. Omdat Alexander in het buitenland werkt is het niet altijd mogelijk

Nadere informatie

Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd)

Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd) Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd) Je hebt onze vereniging verlaten. Wij willen er graag achter komen wat voor jou de redenen daarvoor zijn geweest. Het kan ons mogelijk helpen om in de toekomst een

Nadere informatie

Centraal bij Centraal met voorzitter Bas Bruurmijn.

Centraal bij Centraal met voorzitter Bas Bruurmijn. Centraal bij Centraal met voorzitter Bas Bruurmijn. We zitten midden in de kerstperiode en de winterstop. Daarom leek het ons een goed moment om de voorzitter van RWB uit te nodigen voor een speciaal kerstinterview

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan S.V. De Griffioen

Technisch Beleidsplan S.V. De Griffioen Technisch Beleidsplan S.V. De Griffioen 2015 2020 Document versie: final 1.0 Auteurs: Hendrik Hoogenkamp, Roel Offringa Datum: 2015-10-12 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Prestatiegericht voetbal (eerste

Nadere informatie

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Begeleiding krijg je vanuit school als: Je een status hebt gekregen in jouw talent (LOOT status); Je méér dan vier keer in de week op het hoogste niveau bezig

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

INDELINGEN / ACHTERGROND F-JEUGD & E-JEUGD SSS 18 SEIZOEN 2015-2016 WO 16 DEC 2016

INDELINGEN / ACHTERGROND F-JEUGD & E-JEUGD SSS 18 SEIZOEN 2015-2016 WO 16 DEC 2016 WO 16 DEC 2016 INDELINGEN / ACHTERGROND F-JEUGD & E-JEUGD SSS 18 SEIZOEN 2015-2016 AGENDA Voorstellen Inleiding Doel Uitleg selecteren / indeling Selectiebeleid/-criteria Indelingscriteria (selectie /

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Luisteren Oefening 2 hobby Willem Linda hockeyen squashen tennissen voetballen bioscoop theater ballet kroegbezoek concertbezoek popmuziek jazz klassieke muziek Spreken Oefening

Nadere informatie

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen:

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen: Beleid Technische Commissie VV Gilze Het beleid van de Technische Commissie is een middel zijn om de doelstellingen van VV Gilze, te behalen. Door middel van dit document willen wij ons beleid transparant

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1 Technische seniorenbeleid MVC'19 2017-2022 (versie 2.0) 1 Inhoud Algemene uitgangspunten Visie in relatie tot ambitie Afspraken binnen alle categorieën Selectie MVC 19 Doelmannen selectie MVC 19 Derde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Technisch beleidsplan senioren GVV 63

Technisch beleidsplan senioren GVV 63 Scoren met GVV 63 in seizoen 2018/2019 Namens: Technische Commissie senioren Versie: 1.0 Datum: 01-04-2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 1.0 Inleiding 4 1.1 Waarom een technisch beleidsplan 4 2.0 Missie en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Beleid Jeugdafdeling S.V. Real Lunet Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Visie...3 Beleid...4 Selectiebeleid...4 Overlegstructuur...5 Organigram

Nadere informatie

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 VERENIGING UVV-VOETBAL : ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT Henri Wolf, versie 1.0, 04-07-2012 KABOUTERS BIJ UVV Hoe en waarom doen we het zo...?

Nadere informatie

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Inhoudsopgave 1. Missie v.v. Vorden:...2 2. Organogram "voetbalvereniging Vorden"...2 3. Organogram "Jeugdcommissie"...2 4. Huidige situatie jeugdafdeling...3

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Afspraken... 5 a. Indeling elftallen.... 5 b. Bepalen wedstrijdselectie.... 5 c. Overige zaken... 5 4. Randvoorwaarden...

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Wat vul je in? Vul in ei of ij. Alle spelers gaan.. trainingskamp. Verschillende landen spelen. Eén keer.. de vier jaar wordt het WK gehouden.

Wat vul je in? Vul in ei of ij. Alle spelers gaan.. trainingskamp. Verschillende landen spelen. Eén keer.. de vier jaar wordt het WK gehouden. Naam:. Wat vul je in? Kies uit: tegen in van met op naast onder over - aan Alle spelers gaan.. trainingskamp. Het wk begint.. een openingsceremonie. Verschillende landen spelen.. elkaar. Eén keer.. de

Nadere informatie

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax Nieuw jaar, nieuwe maand en dus een nieuwe ik speel de bal naar... De bal rolt lekker, want we hebben in het eerste jaar al mooie verhalen mogen lezen over diverse voetbalperiodes. Dat is ook het uiteindelijke

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken!

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken! 1. www.idvoetbal.nl 2. Home pagina 3. Talent? 4. Voorrondes 5. Meedoen? 1. www.idvoetbal.nl Typ het adres op internet in de adresbalk of bij Google. Je komt dan op de home pagina. Dit lees je. 1. Maak

Nadere informatie

Rapportage TIP Roermond Raadpleging juni 2018

Rapportage TIP Roermond Raadpleging juni 2018 Rapportage TIP Roermond Raadpleging 21 14 juni 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018 2 1. Onderzoeksverantwoording Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Toponderzoek Fout!

Nadere informatie

Presentatie Jeugd Opleidingsplan R.K.H.B.S.

Presentatie Jeugd Opleidingsplan R.K.H.B.S. Presentatie Jeugd Opleidingsplan R.K.H.B.S. Bedoeling van de avond (donderdag 26 februari 2015) Het bespreken van de uitgangspunten van het nieuwe jeugdopleidingsplan van R.K.H.B.S. De rode lijn voor de

Nadere informatie

Interview met een tweeling (1) (Nikki en Vos groep 6) Interview met een tweeling (2) (Sil en Len groep 4)

Interview met een tweeling (1) (Nikki en Vos groep 6) Interview met een tweeling (2) (Sil en Len groep 4) Schoolkrant 5 Hoi! Dit is onze nieuwe schoolkrant! Vonden jullie de vorige ook zo leuk?! Wij hebben nu lekker veel weetjes en een super leuk spelletje. De interviews zijn ook heel leuk geworden. Dus heel

Nadere informatie

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex)

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex) SAMEN SCOREN Beleidsplan 2015-2020 is een grote, ambitieuze dorpsvereniging uit Grootegast/Doezum en telt in 2015 ongeveer 520 leden, 33 teams en ruim 100 vrijwilligers. De vereniging heeft een regionale

Nadere informatie

Club van 100 Mitchel Steentjes.

Club van 100 Mitchel Steentjes. 1 In deze nieuwe rubriek binnen de SV nemen wij u mee in een vragenvuur die we hebben voorgelegd aan onze gasten. Het zal gaan om mensen van de club SV Enter. Van spelers tot kantine beheerder en van materiaalman

Nadere informatie

Selectiebeleid en indelingscriteria Viod (pupillen E- F- Rabo)

Selectiebeleid en indelingscriteria Viod (pupillen E- F- Rabo) Selectiebeleid en indelingscriteria Viod (pupillen E- F- Rabo) 1 Doelstelling selectiebeleid Het selectiebeleid maakt duidelijk hoe de jeugdteams bij Viod worden samengesteld. De doelen die we bij Viod

Nadere informatie

K&K Deel 39 Janneke Koning

K&K Deel 39 Janneke Koning K&K Deel 39 Janneke Koning Wij van K&K vonden het de hoogste tijd worden om weer eens een dame aan de tand te voelen. In dit kerstnummer en tevens laatste editie van het jaar 2000 vragen wij dan ook uw

Nadere informatie

HANDBOEK TECHNISCHE RICHTLIJNEN

HANDBOEK TECHNISCHE RICHTLIJNEN HANDBOEK TECHNISCHE RICHTLIJNEN NSV 2016 INHOUDSOPGAAF 1. Voorwoord voorzitter NSV 2. Opdracht aan Technische Commissie 3. Jeugd 4. Selectie NSV 5. Recreatieve elftallen senioren 6. Bijlage 1: Jeugdpaspoort

Nadere informatie

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als STRATEGIE 2012-2015 Missie (Wie zijn wij) Voor de vereniging en haar leden de positie van S.V.M.E. in de Eijsdense gemeenschap verankeren, waardoor de toekomst wordt gegarandeerd. S.V.M.E. is een vereniging

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Brian Siegelaer Ik ben 18 jaar oud en ben begonnen in de7x7 bij VVIJ. Ik heb alle selectie teams bij VVIJ doorlopen. Mijn positie is middenvelder/aanvaller en ik ben linksbenig.

Nadere informatie

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN De tweede nieuwsbrief Handbalschool Haaglanden, talent ontwikkeling in de breedte In deze nieuwsbrief Het zit er op. 4 blokken hard gewerkt. Toernooien gespeeld en veel geleerd.

Nadere informatie

2. TALENTONTWIKKELING BIJ DTS EDE

2. TALENTONTWIKKELING BIJ DTS EDE 2. TALENTONTWIKKELING BIJ DTS EDE 2.1 ONZE VISIE OP VOETBALLEN Speelwijze In het opleiden van onze jeugdspelers houden we rekening met de speelwijze van DTS Ede 1 (ons DTS- DNA ). Over het algemeen kenmerkt

Nadere informatie

Interview met Maarten Broekmans en Harm van Sambeek

Interview met Maarten Broekmans en Harm van Sambeek Interview met Broekmans en Harm van Sambeek Met wie zitten we hier aan tafel? Vanavond zit de supportersclub aan tafel met Broekmans en Harm van Sambeek. Al jaren vormen zij samen een onderdeel van de

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Jeugdopleiding WSV 1930 onderbouw info avond selectieteams. O14-D1-O12-E1-E2-O101-O102-F1-O8. 2015/2016

Jeugdopleiding WSV 1930 onderbouw info avond selectieteams. O14-D1-O12-E1-E2-O101-O102-F1-O8. 2015/2016 Jeugdopleiding WSV 1930 onderbouw info avond selectieteams. O14-D1-O12-E1-E2-O101-O102-F1-O8. 2015/2016 Technisch jeugdplan onderbouw WSV 1930 Kleine terugblik presentatie technisch jeugdplan onderbouw

Nadere informatie

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren www.survio.com 31-10-2017 11:41:07 Algemeen Enquête naam De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren Auteur Hans van Raay Taal Nederlands Enquête URL https://www.survio.com/survey/d/w5e7d4m1r3f9d4m8g

Nadere informatie

Rapportage TIP Weert Raadpleging juni Inhoudsopgave. Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018

Rapportage TIP Weert Raadpleging juni Inhoudsopgave. Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018 Inhoudsopgave Rapportage TIP Weert Raadpleging 18 14 juni 2018 Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018 1 Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018 We sluiten de vragenlijst af met een luchtig onderwerp dit keer.

Nadere informatie

Selectiebeleid HV Myra Jeugd

Selectiebeleid HV Myra Jeugd Selectiebeleid HV Myra Jeugd 1. Inleiding Dit document is bedoeld om het selectiebeleid van Myra uit te leggen aan Myra leden en ouders van Myra leden. 2. Uitgangspunten teamindelingen Voor het opstellen

Nadere informatie

Technisch beleidsplan. Van kwantiteit naar structurele kwaliteit voor alle leeftijdsgroepen en alle niveau s

Technisch beleidsplan. Van kwantiteit naar structurele kwaliteit voor alle leeftijdsgroepen en alle niveau s Technisch beleidsplan Van kwantiteit naar structurele kwaliteit voor alle leeftijdsgroepen en alle niveau s Versie: 19 januari 2014 1 Inhoud Versiebeheer Context Doelstellingen Technisch beleidsplan Relatie

Nadere informatie

A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017

A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017 A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017 Hierbij een voorlopig overzicht van de voorbereiding op het seizoen 2016/2017. Het bekerprogramma vindt plaats in de week van 20 t/m 28 augustus. De

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Gerard Zwakenberg. Naam: Gerard Zwakenberg Geboren te/op: 30-10-1941 te Amsterdam

Gerard Zwakenberg. Naam: Gerard Zwakenberg Geboren te/op: 30-10-1941 te Amsterdam Gerard Zwakenberg Naam: Gerard Zwakenberg Geboren te/op: 30-10-1941 te Amsterdam Beroep: Inmiddels ben ik gepensioneerd. In het verleden heb ik gewerkt in de diamanten en ben verkoper geweest. Partner/kinderen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op.

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op. In deze editie Van de redactie blz. 3 De geschiedenis van de Peelshot blz. 4 Oud speler gaat internationaal blz. 5 Wat te doen met een assist van Quincy? blz. 6 Kleurplaat blz. 7 Interview met Blaise Fouarge

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oranje Blauw

Nieuwsbrief Oranje Blauw Nieuwsbrief Oranje Blauw nr. 3 19-06-2013 Van de jubileumcommissie CSV Oranje Blauw een bruisende voetbalclub aan de Staddijk. Het is nu ongeveer twee weken geleden dat we ons spetterende jubileumfeest

Nadere informatie

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0)

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0) Contourennota Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief 20 april 2009 (versie 1.0) INHOUDSOPGAVE Blz. 1. INLEIDING 3. 2. TOEKOMST SENIOREN SVMM VOETBAL

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie