Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie Jubilea en Koninklijke onderscheiding

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie 2015-2016 Jubilea en Koninklijke onderscheiding"

Transcriptie

1 Vooraf Beste collega s, De zomervakantie staat voor de deur en iedereen kijkt uit naar deze weken. Na een periode van hard werken even wat anders. Op reis naar een ver land met andere culturen, of lekker luieren aan het strand of flinke wandelingen of fietstochten maken. Het is iedereen van harte gegund. In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie Jubilea en Koninklijke onderscheiding Strategisch beleidsplan Managementstructuur De Talenter Geslaagd Als SKOT hebben we druk jaar achter de rug. De invoering van passend onderwijs met de invoering van de SOT s en HIA s. Het opstellen van het nieuwe strategisch beleidsplan en de schoolplannen. De invoering van de maatregelen voortkomend uit de cao. Jaargang 10-nr.3 juni 2015 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in september 2015 Ook op scholen is er weer hard gewerkt. Elke dag weer wordt er les gegeven aan de kinderen en proberen we het voor alle kinderen en ouders goed te doen. Niet altijd een eenvoudige opdracht. Van een aantal collega's wordt in deze periode ook afscheid genomen. Zij gaan met FPU. Hen wens ik veel geluk en gezondheid toe. Ook nemen we afscheid van de Mariaschool en de Jozefschool in Enter. Zij bestaan per 1 augustus a.s. niet meer en gaan samen verder als basisschool De Talenter. De teams en de directies hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om de fusie met ingang van het nieuwe schooljaar mogelijk te maken. De kinderen van de onderbouw gaan met ingang van het nieuwe schooljaar naar de locatie onderbouw aan de Margrietlaan. De bovenbouw kinderen gaan naar de locatie bovenbouw aan de Dorpsstraat. Meteen na de zomervakantie zal, met de onthulling van het nieuwe logo, de officiële start van de nieuwe school worden gevierd. Rest mij nog iedereen, mede namens de Raad van Toezicht, een hele fijne vakantie te wensen! Met vriendelijke groet, Richard Benneker

2 Bovenschools ICT Twenterand Het BIT is enthousiast bezig met het uitvoeren van het beleidsplan. Veel collega s vinden het al heel normaal om met tablet, telefoon of laptop in te loggen via het WIFI netwerk van de school. De aanleg van een professioneel draadloos netwerk was doel 1 van ons plan. Dankzij een royale financiële ondersteuning van het bestuur kan iedere school vanaf 1 augustus 2015 in de Cloud. Aan het realiseren van de tweede doelstelling wordt hard gewerkt: de implementatie van Office365. Office 365 is een Cloud gebaseerde dienst van Microsoft. Met Office365 heb je vanaf elke locatie (school, huis, onderweg etc) toegang tot , agenda s, contactpersonen, Office Web Apps en bestanden. Voorwaarde is wel dat je via WIFI contact kan maken met die Cloud. Office365 wordt voor onze hele stichting op dezelfde manier ingericht. Iedere school, iedere gebruiker, komt als het ware te hangen onder de paraplu van het bestuursbureau. Voordeel daarvan is dat groepen gebruikers gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Communiceren via mail, gebruik van een gezamenlijke agenda, opslag van documenten ( altijd de laatste versie snel terugvinden). Iedere gebruiker heeft toegang tot zijn/haar eigen opslag in die Cloud: One-Drive met maar liefst 1 TB opslagruimte. We beginnen eenvoudig, met gebruik van mail en agenda door bestuursbureau en alle scholen (medewerkers). Daarna breiden we het gebruik uit met het zgn. SharePoint (hierin deel je documenten) voor groepen gebruikers. We beginnen met het BIT, daarna de directeuren (DT), en daarna, afhankelijk van ontwikkeling en interesse, de IB ers en de scholen. Op schoolniveau kan voorzien worden in scholing. Voor de mail en de agenda kan dat verzorgd worden door de ICTer, eventueel met assistentie van een collega ICT-er. Voor de volgende stappen wordt, afhankelijk van de behoefte, scholing georganiseerd. De SKOT stapt uit het vervangingsfonds Per 1 augustus a.s. stapt onze stichting uit het vervangingsfonds en draagt daarmee alle kosten voor vervanging bij ziekte zelf. Eerder was door het vervangingsfonds al bepaald dat de kosten voor buitengewoon verlof voor eigen rekening kwamen. Door het lage ziekteverzuimpercentage dat onze stichting al jaren heeft, denken we te besparen omdat de premie die betaald moest worden flink hoger is dan de vervangingskosten. Als de komende jaren bespaard kan worden op de vervangingskosten zal dit geld worden ingezet in de formatie van de scholen.

3 Toos Loman ontvangt koninklijke onderscheiding Tijdens de jaarlijkse lintjesregen, voorafgaand aan koningsdag, is Toos Loman, leerkracht van de St. Stephanusschool in Bornerbroek Koninklijk onderscheiden. Nietsvermoedend werd zij op vrijdag 24 april naar het gemeentehuis in Almelo gelokt en was het voor haar een volslagen verrassing om in het bijzijn van haar familie en vrienden de onderscheiding te ontvangen. Bij terugkomst in Bornerbroek stonden alle kinderen van de school Toos in een grote erehaag op te wachten en was er een feestje op school. De school heeft een belangrijk aandeel gehad in de aanvraag. Ook het bestuur feliciteert Toos van harte met haar onderscheiding, die een waardering is voor haar maatschappelijke betrokkenheid bij de gemeenschap van Bornerbroek. Sandra Dijsselhof 12½ jaar in dienst Op 20 mei is Sandra Dijsselhof door het team van de Langewieke in het zonnetje gezet vanwege haar 12½ jarig jubileum op de school. Uiteraard waren er felicitaties en bloemen voor Sandra en het team had een lekkere lunch voor haar voorbereid. Geslaagd voor de directeursopleiding basis bekwaam Op woensdag 10 juni was op Saxion Hogeschool Edith Stein de feestelijke diplomauitreiking van de door het Convent georganiseerd directeursopleiding. Van ons bestuur hebben Ingrid Kuipers Hutten, die werkzaam is op de St. Sebastianus en Mirjam Veltmaat werkzaam bij Op Weg deze opleiding met goed gevolg afgesloten. Enkele weken daarvoor hadden zij hun eindscriptie al gepresenteerd en ook hebben zij zich in een elevator pitch [een korte presentatie van zichzelf] gepresenteerd aan hun collega cursisten en de bestuurders van het Convent. Na afloop van de diploma uitreiking waren er felicitaties en een attentie van het bestuur.

4 Formatie schooljaar Begin juni is de formatie toedeling voor het schooljaar afgerond. De directeuren hebben in april hun wensen t.a.v. de formatie ingediend bij de beleidscommissie Personele Zaken. Deze heeft samen met het bestuur de aanvragen bekeken en de meeste aanvragen zijn gehonoreerd. Door de beschikbaar gestelde financiële middelen vanuit het najaarsakkoord en onderwijsakkoord 2013 is wat meer ruimte in de formatie ontstaan. De afgelopen twee jaar zijn daardoor al een aantal jonge mensen binnen onze stichting in vaste dienst benoemd. Een aantal van hen heeft ook een uitbreiding gekregen op hun benoeming. Enkele collega s die al langer bij ons werkzaam zijn hebben ook een uitbreiding op hun aanstellingen ontvangen. Tenslotte hebben ook de gedetacheerde collega s die vanuit andere stichtingen op onze scholen werkzaam waren een aanstelling gekregen. Afscheid Frans Ekkerink van de Jozefschool Op vrijdag 29 mei hebben de kinderen en het team van de Jozefschool afscheid genomen van hun conciërge Frans Ekkerink. Na een ontvangst in de centrale hal door de kleuters is Frans alle groepen langs geweest. In elke groep werd er een stukje voor hem gedaan en kreeg hij een cadeautje voor een groentemand die zo aan het einde van de ochtend gevuld was. Tussen de middag had het team een lunch voor hem verzorgd en is hij door het team en het bestuur bedankt voor zijn inzet. Frans gaat niet op zijn lauweren rusten. Hij blijft vooralsnog als vrijwilliger actief bij de school. Schoolpleinen de Talenter De afgelopen maanden zijn de schoolpleinen van De Talenter aangepast aan de situatie die na de zomervakantie gaat ontstaan. De kinderen van de onderbouw worden allemaal gehuisvest in de locatie van de voormalige Jozefschool en de bovenbouw krijgt les in de locatie van de Mariaschool. De locaties krijgen dan ook de namen De Talenter onderbouw en De Talenter bovenbouw. Ook in de scholen zijn nog een aantal aanpassingen gedaan zodat de school in het nieuwe jaar goed van start kan gaan.

5 Strategisch beleidsplan Structuur verandering beleidscommissies In de laatste Raad van Toezicht vergadering is het strategisch beleidsplan vastgesteld. Het heeft de titel Betrouwbaar en bekwaam op weg naar Op een aantal beleidsterreinen zijn in dit beleidsplan speerpunten geformuleerd die de komende vier jaar uitgewerkt gaan worden. Deze beleidsterreinen zijn: Ontkerkelijking en Identiteit Onderwijs in de 21ste eeuw ICT Professionalisering Passend onderwijs en de transitie jeugdzorg Arbeidsmarkt ontwikkeling Het strategisch beleidsplan is te vinden op de website van onze stichting en op elke school zijn enkele gedrukte exemplaren beschikbaar. Managementstructuur en beleidscommissies Bij de aanvang van een nieuwe beleidsplanperiode wordt ook gekeken of de managementstructuur van onze stichting nog op orde is. Vanuit het strategisch beleidsplan is er voor gekozen om de komende periode van vier jaar te gaan werken met vier in plaats van drie beleidscommissies. De beleidscommissie O&I wordt opgesplitst in een beleidscommissie Onderwijs en Zorg [OZ] en de beleidscommissie Onderwijs, Identiteit en 21 eeuwse vaardigheden [Oi21]. Daarnaast blijven de beleidscommissies Beheer [BB] en personele zaken [PZ] bestaan. In Oi21 nemen ook 2 ICT-ers vanuit het Bit zitting om daar de nodige kennis op ICT-gebied aanwezig te hebben. Dit zijn Martijn Kamphuis van de Langewieke en Ruben Biemans van de Triangel. Bij de beleidscommissie OZ zit Esther Geerke Goos ook bij de vergaderingen als het om onderwerpen rondom zorg en passend onderwijs gaat. De commissies zien er dan als volgt uit: Beheer PZ OZ Oi21 Jan lammers [vz] Chris Aben Frans Poelman Rob Egberink ObT Henri Raanhuis [vz] Johan Schwarte Robert Exterkate Theo Rensen Marjon Tjepkema ObT Hetty Nijenhuis [vz] Marieke O. Middendorp Carmen Kortekaas Yvonne Wijnen Agnes Ligtenberg Esther Geerke Goos Mirelle Schuurman[ vz] Joep Beemer Marlon Oolderink Ruben Biemans Martijn Kamphuis IB-netwerk Het IB-netwerk wordt ook op een wat andere wijze georganiseerd. Er zijn het komende schooljaar voor de IB-ers drie studiedagen gepland waaronder een studietweedaagse. Daarnaast worden er vier intervisiegroepen gevormd die elk drie keer onder begeleiding van een supervisor bij elkaar komen. Carmen Kortekaas, directeur van de Willibrordusschool, is de komende vier jaar voorzitter van het IB-netwerk.

6 Lief en Leed Op 29 maart is Sill Laarman geboren. Sill is de zoon van Martijn en Kim Laarman en het broertje van Lizz. Kim is werkzaam op de St. Stephanusschool in Bornerbroek. Wij wensen Kim, Martijn en Sill en Lizz veel geluk met elkaar. Op 1 juni is Ties geboren. Ties is de zoon van Sharon en Erald Lammertink. Sharon is werkzaam op de St. Sebastianusschool in Hellendoorn. Wij wensen ook Sharon, Erald en Ties veel geluk met elkaar. Op 5 juni is Liv geboren. Zij is de dochter van Wiechert Fuit en Marjolein Braamhaar. Ook Seth is heel blij met zijn nieuwe zusje. Marjolein werkt op de Willibrordusschool in Vroomshoop. We wensen ook hen veel geluk toe met elkaar. Op 29 mei jl. is Marije Brinks getrouwd met Bert Maassen van den Brink. Onder het toeziend oog van hun zoon Jur hebben ze elkaar het ja-woord gegeven op landgoed Het Rheins in Enter. De dag werd afgesloten met een spetterend feest in t Brodshoes te Rijssen, waarbij Marije s collega s van de Willibrordusschool zich ook van hun swingende kant konden laten zien. Op zaterdag 11 juli a.s. gaat Marije Spit leerkracht van groep 3/4 van de Wingerd trouwen met Bjorn Mulder. Ze trouwen in Denekamp bij Fox en houden een bruiloft waarbij 's middags haar leerlingen zijn uitgenodigd. s Avonds groot feest, waarbij natuurlijk ook alle collega's zijn uitgenodigd. Na de bruiloft gaan ze 9 dagen op huwelijksreis naar een tropische bestemming... Op 26 juni gaan Cathelijne Schulte en Maarten Berkhof trouwen. Cathelijne is de afgelopen jaren binnen vele scholen van SKOT werkzaam geweest als invalster. Op dit moment vervangt zij een zwangerschapsverlof op De Langewieke. Zij zal in Wierden in het huwelijksbootje stappen. Daarna zullen ze in Hengelo een mooi feest gaan geven. Wij wensen alle nieuwe echtparen veel geluk en een mooie toekomst toe.

7 Afscheid Mariëlle Pierik van de GMR Tijdens de laatste GMR vergadering van dit schooljaar is er afscheid genomen van Mariëlle Pierik. Omdat haar jongste kind de Wingerd verlaat kan ze niet langer zitting nemen in de GMR. Tijdens de laatste vergadering is ze door de voorzitter, Godfried Harbers, bedankt voor inzet voor de GMR en onze stichting. Er waren bloemen en een cadeaubon die haar door de secretaris, Nicolle Berends werden overhandigd. Mariëlle vertegenwoordigde onze stichting ook in de planraad van het SWV 23-01, en was daar voorzitter. Haar plek in de planraad wordt overgenomen door Godfried Harbers. De opvolger van Mariëlle is Bertold Broekmate. Hij is lid van de MR van de Rietslenke en heeft de afgelopen periode al enkele GMR vergaderingen bijgewoond. Erik Vogt, ouder van de Langewieke, heeft te kennen gegeven te willen stoppen met zijn lidmaatschap van de GMR. Ook in deze opvolging is voorzien. Ronny Klein Koerkamp heeft besloten, nadat hij bij de laatste vergadering aanwezig is geweest, om deze vacature vervullen. Ronny is ook ouder van de Langewieke in Dedemsvaart. In de eerste vergadering van het nieuwe schooljaar wordt er afscheid genomen van Erik Vogt. Gezocht : personeelslid GMR Best collega s Door het vertrek van Saskia Keizer komt er een plek vrij in de GMR. Ben jij geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze stichting en wil je meedenken over het beleid van onze stichting meld je dan aan voor de GMR. Je hoeft geen lid te zijn van de MR van je school. Dit mag natuurlijk wel. Er wordt zes keer per jaar op woensdagavond vergaderd. De vergaderingen vinden plaats op het bestuursbureau in Enter. Voor meer informatie kun je terecht bij de secretaris van de GMR, Nicolle Berendsen of bij Richard Benneker. Opgave of contact met Nicolle Berendsen kan via haar mailadres;

In dit nummer: Geslaagden Studiedag IB-ers Lief en leed Jaarverslag GMR Nieuwe secretaresse

In dit nummer: Geslaagden Studiedag IB-ers Lief en leed Jaarverslag GMR Nieuwe secretaresse Vooraf Beste collega's, Het laatste SKOT journaal van dit jaar ligt voor jullie. 2015 loopt op zijn einde, een druk jaar zoals ik tijdens mijn toespraakje op 9 december al heb gememoreerd. Ik kijk zelf

Nadere informatie

Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen.

Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen. Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen. In dit SKOT journaal voornamelijk een overzicht van jubilea en afscheid van collega

Nadere informatie

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd Vooraf Beste collega's, Het is bijna voorjaarsvakantie en de eerste twee maanden van 2016 zitten er al weer op. Er is een goede start gemaakt en de afgelopen maanden is er weer veel gebeurd. Zo zijn er

Nadere informatie

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening Vooraf Beste collega s, Het is weliswaar nog april en toch begint volgende week de meivakantie. Iedereen heeft drukke tijden achter de rug. Rapporten zijn geschreven, oudergesprekken zijn gevoerd, de cito

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT Vooraf Beste collega s, De eerste twee maanden van 2015 zitten er al weer bijna op. Binnen de stichting wordt er druk gewerkt aan allerlei zaken. Het strategisch beleidsplan 2015-2019 is nagenoeg gereed.

Nadere informatie

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag Vooraf Beste collega s, Net voor de meivakantie verschijnt het tweede SKOT-journaal van dit jaar. Enkele weken geleden was er een extra editie over de afgebroken cao onderhandelingen en de onzekerheid

Nadere informatie

Vooraf. Beste mensen,

Vooraf. Beste mensen, Vooraf Beste mensen, De kop van 2014 is eraf en de Olympische medailles zijn voor het grootste deel binnen. Inmiddels is ook de CITO toets weer gemaakt en wachten we de uitslag begin maart af. Binnen de

Nadere informatie

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat.

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. Vooraf Beste collega s Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. De laatste weken vragen altijd de nodige inspanning van iedereen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014 Vooraf Beste collega s, De eerste periode van het schooljaar tot aan de herfstvakantie zit er al weer op. Het was een periode met gemengde gevoelens. Een drietal scholen heeft met veel verdriet te maken

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d.

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d. Vooraf Beste collega s, Enkele dagen voor Pasen ligt het tweede SKOT journaal van 2015 in jullie mailbo. Op bestuursniveau wordt er op dit moment hard gewerkt aan de implementatie van de nieuwe cao. In

Nadere informatie

In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17

In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17 Vooraf Beste collega s, Het schooljaar 2015-2016 zit er op. De eindmusical is gespeeld, de werkboeken en schriften zijn vol en worden meegegeven naar huis. Op de meeste scholen wordt er nog even flink

Nadere informatie

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2013 jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2 inleiding Met plezier presenteren wij u hierbij het jaarverslag van 2013. Met dit verslag geven wij een beeld van onze stichting en leggen we

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

JAARVERSLAG Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand JAARVERSLAG 2015 Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand Inleiding Met plezier presenteren wij u hierbij het jaarverslag van 2015. Met dit verslag geven wij een beeld van onze stichting en leggen we verantwoording

Nadere informatie

Vooraf Bonus vervangingsfonds

Vooraf Bonus vervangingsfonds Vooraf Beste mensen, Het voorjaar is in volle gang en de natuur loopt enkele weken voor, genieten!! Binnen de stichting zijn we volop bezig met de formatie voor het komende schooljaar. Al met al ziet het

Nadere informatie

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement.

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement. Vooraf Beste collega's, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer op en de herfstvakantie staat voor de deur. Er gebeurt weer van alles op de scholen en in onderwijsland. In dit SKOT journaal

Nadere informatie

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2012 jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2 inleiding Met plezier presenteren wij het jaarverslag van 2012. Met dit verslag geven wij een beeld van onze stichting en leggen we verantwoording

Nadere informatie

In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht

In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht Vooraf Beste collega s, Bij deze het nieuwe SKOT journaal. Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad en is iedereen weer voldoende uitgerust en het nieuwe schooljaar vol enthousiasme begonnen. In

Nadere informatie

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Het laatste SKOT-journaal van dit schooljaar ligt voor jullie. Het SKOT

Nadere informatie

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s,

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s, Vooraf Beste collega s, De herfstvakantie staat al weer voor de deur terwijl ik het gevoel heb dat we nog maar net begonnen zijn. Dit komt wellicht ook door de prachtige nazomer die we hebben gehad. Op

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06-06-2014

Nieuwsbrief 06-06-2014 VSO Het Mozaïek Almelo Cesar Franckstraat 3 7604 JE ALMELO Telefoon : 088 02 03 700 E-mail : vso-almelo@mozaiektwente.nl Website : www.mozaiektwente.nl Nieuwsbrief 06-06-2014 De Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

Jaarverslag MR Basisschool De Telgenkamp, Hengelo

Jaarverslag MR Basisschool De Telgenkamp, Hengelo Jaarverslag MR 2015-2016 Basisschool De Telgenkamp, Hengelo 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 1. Algemeen...4 1.1. Samenstelling MR en datum van indiensttreding...4 1.2. Taakverdeling...4 1.3. Vergaderfrequentie...4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen 2015. Interessante informatie: April 2015. Jaargang 5, nr. 8. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Koningsspelen 2015. Interessante informatie: April 2015. Jaargang 5, nr. 8. In dit nummer: April 2015 Jaargang 5, nr. 8 Nieuwsbrief In dit nummer: Koningsspelen 2015 Konings spelen 1 Ik in de MR? 2 Onze nieuwe conciërge 4 Op de ochtend van 24 april, de laatste vrijdag voor Koningsdag, vinden

Nadere informatie

Beste collega s, Jaargang 12-nr.1 februari 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in April 2017

Beste collega s, Jaargang 12-nr.1 februari 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in April 2017 Vooraf Beste collega s, Het jaar lijkt nog maar net begonnen en de voorjaarsvakantie staat al weer voor de deur. Als ik op de scholen kom zie ik dat iedereen in een drukke tijd van het schooljaar zit.

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 18e nieuwsbrief 2016-2017 Het zijn actieve dagen! Deze week zijn de kinderen van groep 7/8 op kamp naar Egmond geweest. Ze hebben natuurlijk erg mooi weer

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Donderdag 20 augustus 20 15 Jaargang 12, nummer 1 Inhoud Nieuw schooljaar 1 Nieuws vanuit het team 1 Informatieavond 2 Oriënteringsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 So Mikado Stiemensweg 175 Meivakantie; Na een lang blok van 10 weken met enerverende activiteiten kan ik u vertellen dat we als team echt toe zijn aan de meivakantie! Afgelopen

Nadere informatie

Notulen medezeggenschapsraad t Getij

Notulen medezeggenschapsraad t Getij Notulen medezeggenschapsraad t Getij Donderdag 9 april 2015 Aanwezig : Erwin, Bas, Joost, Wendy, Sandra, Wilco, Diana Namens directie : Godfried, Mirjam Iedereen welkom! 1 Ingekomen stukken en mededelingen

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

22 sept.: informatieavond alle groepen - Koptelefoons

22 sept.: informatieavond alle groepen - Koptelefoons Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 02 15 september 2015 In dit nummer: -

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 3 Inhoud Kreet van de week Geboren! De school is

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 -

14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 - 14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 - Agenda 8 kennismakingsgesprekken 26 aug inplannen via Oudergesprek.nl 10 informatieavond Kies 26 informatieavond 15 studiedag (kinderen vrij) 28 zomerfeest 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

Jaarverslag MR Jenaplanschool het Vlot 2014-2015

Jaarverslag MR Jenaplanschool het Vlot 2014-2015 Onderwerp: Status: Jaarverslag 2014-2015 van de medezeggenschapsraad van openbare basisschool Het Vlot te Gouda, onderdeel van Stichting Klasse Definitief, september 2015 Vooraf Dit is het jaarverslag

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR + EEN NIEUW SCHOOLJAAR september Linknieuws Dit schooljaar zijn we gestart met andere schooltijden, het vijf-gelijkedagen model. De kinderen gaan iedere dag van 8.30 tot 14.00 uur naar school. Ze eten

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Dit is de eerste nieuwsbrief van De Blauwe ster. Graag willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen m.b.t. De Blauwe Ster. Er is veel gebeurd in de afgelopen

Nadere informatie

Notulen MR 2015 donderdag 28-5-2015

Notulen MR 2015 donderdag 28-5-2015 Notulen MR 2015 donderdag 28-5-2015 Tijd: 19:30 / 20.00 Notulist : Pascal Smits Aanwezig: - Frouke Visscher - Pascal Smits - Brenda Potiek - Esther ten Broek - Manon Hille - Ton Kokje Afwezigen: - Marc

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Berg en Dal, 23-10- 15 Betreft: nieuwsbrief 2 Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Beste ouders, De herfstvakantie is

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 juli 2015

NIEUWSBRIEF 3 juli 2015 NIEUWSBRIEF 3 juli 2015 Jaargang 20, nummer 19 Beste ouders, Nog een week zijn we verwijderd van de zomer 2015. Alhoewel..de huidige temperaturen iets anders zeggen. Een week van afscheid nemen met de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 25 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 16 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van De Nieuwe Wiel voor het schooljaar 2014 2015. In dit jaarverslag beschrijft de MR in hoofdlijnen

Nadere informatie

Talismanbulletin 15 mei 2014

Talismanbulletin 15 mei 2014 Talismanbulletin 15 mei 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 15 mei Open podium 14:00 uur 8m, 6ml, 3m, 4d, 1-2c Vrijdag 16 mei Open podium 14.00 uur 7m,6c,4n,3s,1-2n,1-2mm Maandag

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017 Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 16 juni 2017 Inleiding Aan het einde van het schooljaar is er veel nieuws. Daarom is er de afgelopen weken elke week een nieuwsbrief rondgestuurd en ook

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober!

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober! Reisverslag 13-10-2016 Beste ouders, Het is alweer bijna herfstvakantie, de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Op een school gebeurt altijd veel, op De Grote Reis is dit ook het geval. Na een start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Monique van der Arend. Ilonka Arts. Liselot Alberink. Hermien Beldhuis

Monique van der Arend. Ilonka Arts. Liselot Alberink. Hermien Beldhuis Monique van der Arend Ilonka Arts Alphonsusschool, Mariaparochie Telefoonnummer: (w) 0546-471238 Mobiel: 06-15013747 E-mail: (w) m.vanderarend@alphonsus.nl Groepen: 1 t/m 6 3 dagen IB De Wiekslag, Tubbergen

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017 BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 17/07 Kennismaking nieuwe groepen 17/07 Kinderraad 18/07 Uitzwaaien groep 8 (13.45 uur) 19/07 Afscheid Ria (receptie van 11.30 tot 12.45 u.) 20/07 Laatste schooldag gr. 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 19 31 mei 2017 Thema Trefwoord We horen deze week het verhaal over de Tien Woorden. Tien dagen stond elke dag een woord centraal. Nu vertellen we het verhaal in de context

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 Kind op maandag: Mij niet gezien! Ester 1 Koning Ahasveros geeft een groot feest. Maar als hij koningin Wasti vraagt om te komen, weigert ze. De koning en zijn ministers zijn

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie