In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht"

Transcriptie

1 Vooraf Beste collega s, Bij deze het nieuwe SKOT journaal. Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad en is iedereen weer voldoende uitgerust en het nieuwe schooljaar vol enthousiasme begonnen. In dit SKOT journaal veel aandacht voor de mensen die net voor de zomervakantie afscheid hebben genomen van onze stichting omdat ze met pensioen gegaan zijn of elders een nieuwe werkkring hebben gevonden. Ook op het bestuursniveau zijn we weer bezig met een aantal dingen. Hoe gaat het met de inzet van vervangingen via de A-poule? Dit wordt nauwlettend gevolgd. Is het een goede oplossing voor het tackelen van het invalwerk? Hoe ontwikkelt zich het leerlingaantal met de teldatum van 1 oktober voor de deur? Verder doet onze stichting de komende maanden mee aan een pilot rondom bestuursgericht toezicht van de onderwijs inspectie. Verderop in dit SKOT journaal staat hier meer over. En op 12 september gaat de opleiding begaafdheidsspecialist van start. Tweeëntwintig collega s hebben zich hier voor ingeschreven. Graag wil ik jullie een goed schooljaar toewensen met veel werkplezier!! Met vriendelijke groet, Richard Benneker In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht Jaargang 11-nr.4 september 2016 Redactieadres: info@skot.nl Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in December 2016 Reiskostenformulier vernieuwd De mensen van het ObT constateren dat er allerlei verschillende formulieren worden gebruikt voor het indienen van reiskosten en ook dat er verschillende bedragen per kilometer worden opgeschreven. Vanaf dit schooljaar kunnen reiskosten alleen gedeclareerd worden middels het formulier dat op onze eigen website staat onder de button formulieren. Dit formulier [Excelbestand] rekent automatisch met 0,28 per kilometer het bedrag uit dat uitbetaald moet worden. Voorwaarde is wel dat er geen veranderingen in de opmaak van het formulier aangebracht worden. Andere formulieren worden niet meer in behandeling genomen. Wellicht ten overvloede: reiskosten woon-werkverkeer ontvangt iedereen automatisch.

2 Afscheid Jan Noteboom Op dinsdag 11 juli heeft de St. Stephanusschool in Bornerbroekafscheid genomen van Jan Noteboom. Jan is acht jaar werkzaam geweest als conciërge op de St. Stephanus en had inmiddels de pensioenleeftijd ruim overschreden. Er was door de kinderen van elke groep een activiteit voor Jan bedacht die hij in een ochtend-vullend programma heeft beleefd. s Middags was er de gelegenheid voor ouders en mensen uit het dorp om Jan de hand te schudden en ook het koor waar Jan lid van is was aanwezig om hem toe te zingen. Ter afsluiting van de dag was er een gezellige barbecue bij t Rheins in Enter. Hier is Jan ook door het bestuur bedankt voor zijn inzet. Afscheid Mark Nijland De Rietslenke heeft aan het einde van vorig schooljaar afscheid genomen van Mark Nijland. Mark, die binnen onze stichting ook op de Klim Op in Rijssen heeft gewerkt, verlaat na ruim zeven jaar onze stichting voor een nieuwe baan in het voortgezet onderwijs. Hij gaat werken op de Waerdenborch in Holten. Het team heeft bij de afsluitende borrel afscheid genomen. Van het bestuur was er een bierpakket en enveloppe met inhoud. Wij wensen Mark, die in de zomervakantie voor de tweede keer vader is geworden, veel succes in zijn nieuwe werkkring. Afscheid Marita Slagers en Nel van der Meer Op donderdag 14 juli heeft de Mariaschool in Wierden afscheid genomen van Marita Slagers en Nel van der Meer. Tijdens een gezellige middag met een voorstelling en een afscheidsviering zijn Nel en Marita door de kinderen en de collega s in het zonnetje gezet. Na afloop waren er vele ouders en oud-leerlingen die Nel en Marita de hand kwamen schudden. Met hun vertrek verlaat meer dan 80 jaar onderwijservaring de Mariaschool. Aansluitend aan de middag op school was er een gezellig samenzijn bij de IJzeren Pot in Wierden waar een aantal oud-collega's en andere genodigden aanwezig waren. Nel en Marita zijn daar toegesproken door Robert Exterkate, de directeur van de Mariaschool en er werden namens het team cadeaus overhandigd. Ook door het bestuur zijn Marita en Nel bedankt voor hun inzet.

3 Pilot bestuursgericht toezicht Inspectie van het Onderwijs De komende maanden doet onze stichting mee aan een pilot van de Inspectie voor het Onderwijs. De inspectie is bezig het toezicht meer te laten verlopen via het bestuur dan via de scholen. Als blijkt dat het schoolbestuur kan aantonen dat zij voldoende zicht heeft op de kwaliteit van onderwijs en het beheer van de financiën, zullen scholen minder of niet meer bezocht worden. Dit nieuwe onderzoekskader wordt bij een aantal besturen, middels een pilot, uitgeprobeerd. Onze stichting heeft zich hier ook voor aangemeld en is uitgekozen om mee te doen. Op 14 september is er een informatiemiddag waar verder uitleg wordt gegeven over hoe de pilot wordt opgezet en daarna zal op maandag 10 oktober een bestuursgesprek plaatsvinden met drie inspecteurs. Tijdens dat gesprek wordt er een aantal scholen geselecteerd voor een zogenaamd verificatie onderzoek. Dit houdt in dat die scholen bezoek krijgen van de inspectie. De inspectie kijkt tijdens die bezoeken of zij terug ziet wat er in het bestuursgesprek is besproken. Na dit schoolbezoek vindt er dan een terugrapportage plaats in een eindgesprek en wordt de pilot afgerond. Arbeidsongeschiktheidsverzekering Een aantal jaren geleden hebben we al een keer aandacht gevraagd voor het hebben van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Met name wanneer iemand voor een deel van zijn arbeidscapaciteit wordt afgekeurd is het van belang zo n verzekering te hebben. Soms wordt zo n verzekering afgesloten bij het aangaan van een hypotheek, maar zijn de voorwaarden en de uit te keren aanvulling van deze verzekering flink minder en niet toereikend voor dat wat men met de verzekering beoogt. Via de SKOT bestaat er de mogelijkheid om bij Loyalis tegen een relatief laag bedrag een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Als bij het aangaan van de verzekering de werkgever wordt aangegeven [werkgeversnummer ] wordt de premie van het bruto salaris ingehouden en hoeven er geen werkgeverslasten over betaald te worden waardoor de premie netto minder wordt. Wij adviseren iedereen om te kijken of men een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft en of deze dekkend is. Mocht iemand geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben dan adviseren wij dit te overwegen.

4 Afscheid Marian Capota Op woensdag 13 juli heeft het Galjoen afscheid genomen van Marian Capota. Marian heeft ruim tweeënveertig jaar gewerkt in het basisonderwijs in Wierden. Het team en de kinderen van het Galjoen hadden voor haar een prachtige dag georganiseerd waarin ze o.a. is toegezongen door alle kinderen. Daarnaast was er in de groepen waar ze werkte een feestprogramma en werden ouders en oud-leerlingen in de gelegenheid gesteld afscheid te nemen van Marian. Het team heeft haar tijdens een etentje bij het Losse Hoes in Holten bedankt voor haar inzet middels een toespraak van Mirelle Schuurman en een prachtige Lipdub over een dag van Marian op school. Ook was er voor haar een prachtig cadeau in de vorm van een sierradenset en een herinneringsboek. Ook van het bestuur waren er bloemen en een enveloppe met inhoud. Afscheid Linda Oostendorp-Lorkeers Op vrijdag 15 juli heeft het team van de Triangel afscheid genomen van Linda Oostendorp-Lorkeers. Linda was één dag per week werkzaam op de Triangel en heeft daarvoor o.a. op de Mariaschool in Wierden gewerkt. Naast haar werk bij onze stichting werkt Linda ook bij het Dyslexie Centrum Twente. Zij blijft daar werken en gaat daarnaast een opleiding volgen. Tijdens een gezellige lunch is Linda door Joep Beemer bedankt voor haar inzet en veel succes gewenst in haar verdere loopbaan. Ook Linda had een verrassing voor het team doordat ze kon melden dat ze in verwachting is. Ook het bestuur heeft Linda bedankt voor haar inzet en wenst haar een voorspoedige zwangerschap toe. Datum om vrij te houden Na de positieve reacties op de kerstpakkettenmarkt van december vorig jaar wordt er ook aan het eind van dit jaar weer een gezellige avond met een kerstpakkettenmarkt georganiseerd. Deze avond is op woensdag 14 december vanaf uur. Houd deze avond alvast vrij in jullie agenda. Nadere informatie volgt dit najaar.

5 Nieuwe vloerbedekking de Langewieke In de eerste week van de zomervakantie is op de Langewieke in zeven lokalen en vijf nevenruimtes door de firma Hovek de vloerbedekking vervangen. Zoals we de laatste jaren vaker hebben gedaan zijn hier ook tapijttegels gelegd die gemakkelijk te vervangen zijn. Door de nieuwe vloerbedekking zien de lokalen en rest van de school er weer prachtig uit. Waterschade het Galjoen In de eerste week van de zomervakantie is Wierden getroffen door een ware wolkbreuk. Dit had behoorlijk vervelende consequenties voor het Galjoen. Twee lokalen die zich in de kelder bevinden hebben flinke waterschade opgelopen en moesten volledig ontruimd worden. Met behulp van personeel dat nog niet op vakantie was en een aantal ouders is deze klus geklaard. Ook de vloerbedekking is verwijderd en in de laatste week van de zomervakantie is er nieuwe vloerbedekking gelegd zodat bij de start van het nieuwe schooljaar alles weer op orde was. Nieuwe logo Rietslenke Op de laatste dag voor de zomervakantie heeft de Rietslenke haar nieuwe huisstijl gepresenteerd. In het bijzijn van ouders en alle kinderen is het nieuwe logo dat aan de gevel van de school zit onthuld. Daarnaast zijn er vlaggen en een nieuw presentatiedoek aangebracht. Op deze vlaggen staan foto s en teksten van kinderen en het personeel. Ook is de website vernieuwd waarin ook de nieuwe huisstijl is opgenomen. Nicky Wolthuis 12½ jaar in dienst Op 23 augustus was Nicky Wolthuis 12½ jaar in dienst bij onze stichting. Door het team van de Langewieke, de school waar ze werkt, is Nicky na de vakantie in het zonnetje gezet. Daar is door Jan Lammers de wens uitgesproken dat ze in elke geval tot haar 25-jarig jubileum in Dedemsvaart blijft.

6 Jubilea op de Rietslenke Tijdens de eerste vergadering van het nieuwe schooljaar zijn twee jubilarissen op de Rietslenke in het zonnetje gezet. Nicolle van Rhee was 12½ jaar werkzaam binnen de stichting en ontving de felicitaties en een mooie bos bloemen. Marian Mulder vierde haar 40-jarig jubileum binnen de stichting. Haar grote passie ligt bij de kleuters en zij is jarenlang kleuterleidster geweest aan de voormalige Klimroos te Nijverdal. Ook na de fusie van Klimroos en Mariaschool is zij op de Rietslenke een vaste waarde bij de kleuters. In de loop van het schooljaar zal er nog een feestelijke bijeenkomst voor haar worden georganiseerd om dit jubileum te vieren. Jubilea op de St. Stephanus in Bornerbroek Op 1 september is er door het team van de St. Stephanus aandacht besteed aan het 12½ jarig dienstjubileum van Karen Wilmink. Zij werd verrast met een mooie bos bloemen. Annelies Timmerhuis en Rimke Vos vierden die dag hun 25-jarig dienstjubileum. Tijdens een etentje zijn zij door het team in het zonnetje gezet. Rimke en Annelies hebben al die jaren op de St. Stephanus gewerkt en zijn ook de IB-ers van de school. Daarnaast is Annelies al meer dan tien jaar lid van de GMR. Er waren ook de felicitaties van het bestuur. Lief en Leed Op 21 mei is Sven geboren. Sven is de zoon van Remco ten Berge en Ilse Brummelhuis. Ilse is werkzaam op de Rietslenke in Nijverdal. Wij wensen, Ilse, Remco en Sven veel geluk met elkaar. Op 16 augustus is Jurre geboren. Jurre is de zoon van Edwin Spijker en Linda Meijer. Linda is werkzaam op basisschool Op Weg in Haarle. Wij wensen Linda, Edwin en Jurre veel geluk met elkaar Op 31 augustus is Siep geboren. Siep is de zoon van Myrna Zwijnenberg en Martin Deick. Myrna is werkzaam op de St. Sebastianus in Hellendoorn. Wij wensen ook Myrna, Martin en Siep veel geluk met elkaar. Het wordt door het bestuur op prijs gesteld om bij een geboorte ook een geboortekaartje te ontvangen.

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014 Vooraf Beste collega s, De eerste periode van het schooljaar tot aan de herfstvakantie zit er al weer op. Het was een periode met gemengde gevoelens. Een drietal scholen heeft met veel verdriet te maken

Nadere informatie

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag Vooraf Beste collega s, Net voor de meivakantie verschijnt het tweede SKOT-journaal van dit jaar. Enkele weken geleden was er een extra editie over de afgebroken cao onderhandelingen en de onzekerheid

Nadere informatie

In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17

In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17 Vooraf Beste collega s, Het schooljaar 2015-2016 zit er op. De eindmusical is gespeeld, de werkboeken en schriften zijn vol en worden meegegeven naar huis. Op de meeste scholen wordt er nog even flink

Nadere informatie

Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen.

Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen. Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen. In dit SKOT journaal voornamelijk een overzicht van jubilea en afscheid van collega

Nadere informatie

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s,

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s, Vooraf Beste collega s, De herfstvakantie staat al weer voor de deur terwijl ik het gevoel heb dat we nog maar net begonnen zijn. Dit komt wellicht ook door de prachtige nazomer die we hebben gehad. Op

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT Vooraf Beste collega s, De eerste twee maanden van 2015 zitten er al weer bijna op. Binnen de stichting wordt er druk gewerkt aan allerlei zaken. Het strategisch beleidsplan 2015-2019 is nagenoeg gereed.

Nadere informatie

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Met vriendelijke groet,

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Met vriendelijke groet, Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Met de meivakantie voor de deur schrijf ik dit voorwoord. Tegelijkertijd

Nadere informatie

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening Vooraf Beste collega s, Het is weliswaar nog april en toch begint volgende week de meivakantie. Iedereen heeft drukke tijden achter de rug. Rapporten zijn geschreven, oudergesprekken zijn gevoerd, de cito

Nadere informatie

Beste collega s. Strategisch beleidsplan

Beste collega s. Strategisch beleidsplan Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Het schooljaar 2017-2018 zit erop en de welverdiende vakantie kan beginnen.

Nadere informatie

Haya van Someren. Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter

Haya van Someren. Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s De zomervakantie zit er op en iedereen is weer met volop energie aan

Nadere informatie

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Het laatste SKOT-journaal van dit schooljaar ligt voor jullie. Het SKOT

Nadere informatie

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement.

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement. Vooraf Beste collega's, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer op en de herfstvakantie staat voor de deur. Er gebeurt weer van alles op de scholen en in onderwijsland. In dit SKOT journaal

Nadere informatie

Vooraf. Beste mensen,

Vooraf. Beste mensen, Vooraf Beste mensen, De kop van 2014 is eraf en de Olympische medailles zijn voor het grootste deel binnen. Inmiddels is ook de CITO toets weer gemaakt en wachten we de uitslag begin maart af. Binnen de

Nadere informatie

Vooraf Bonus vervangingsfonds

Vooraf Bonus vervangingsfonds Vooraf Beste mensen, Het voorjaar is in volle gang en de natuur loopt enkele weken voor, genieten!! Binnen de stichting zijn we volop bezig met de formatie voor het komende schooljaar. Al met al ziet het

Nadere informatie

Beste collega s, Jaargang 12-nr.1 februari 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in April 2017

Beste collega s, Jaargang 12-nr.1 februari 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in April 2017 Vooraf Beste collega s, Het jaar lijkt nog maar net begonnen en de voorjaarsvakantie staat al weer voor de deur. Als ik op de scholen kom zie ik dat iedereen in een drukke tijd van het schooljaar zit.

Nadere informatie

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd Vooraf Beste collega's, Het is bijna voorjaarsvakantie en de eerste twee maanden van 2016 zitten er al weer op. Er is een goede start gemaakt en de afgelopen maanden is er weer veel gebeurd. Zo zijn er

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d.

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d. Vooraf Beste collega s, Enkele dagen voor Pasen ligt het tweede SKOT journaal van 2015 in jullie mailbo. Op bestuursniveau wordt er op dit moment hard gewerkt aan de implementatie van de nieuwe cao. In

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2012 jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2 inleiding Met plezier presenteren wij het jaarverslag van 2012. Met dit verslag geven wij een beeld van onze stichting en leggen we verantwoording

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat.

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. Vooraf Beste collega s Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. De laatste weken vragen altijd de nodige inspanning van iedereen. Voor de kinderen

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie 2015-2016 Jubilea en Koninklijke onderscheiding

Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie 2015-2016 Jubilea en Koninklijke onderscheiding Vooraf Beste collega s, De zomervakantie staat voor de deur en iedereen kijkt uit naar deze weken. Na een periode van hard werken even wat anders. Op reis naar een ver land met andere culturen, of lekker

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 24e jaargang nummer 8 12 januari 2018 Allereerst wensen wij u als ouders een heel goed, gezond en gezellig 2018! Laten we er met elkaar een

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

JAARVERSLAG Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand JAARVERSLAG 2015 Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand Inleiding Met plezier presenteren wij u hierbij het jaarverslag van 2015. Met dit verslag geven wij een beeld van onze stichting en leggen we verantwoording

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof Juffrouw Fleur

Einde zwangerschapsverlof Juffrouw Fleur Beste ouders, Voordat het carnavalsfeest losbarst en we een week vakantie hebben verschijnt deze info. Graag willen we iedereen gezellige carnavalsdagen toewensen en een hele fijne vakantie! Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

In dit nummer: Geslaagden Studiedag IB-ers Lief en leed Jaarverslag GMR Nieuwe secretaresse

In dit nummer: Geslaagden Studiedag IB-ers Lief en leed Jaarverslag GMR Nieuwe secretaresse Vooraf Beste collega's, Het laatste SKOT journaal van dit jaar ligt voor jullie. 2015 loopt op zijn einde, een druk jaar zoals ik tijdens mijn toespraakje op 9 december al heb gememoreerd. Ik kijk zelf

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4 Musical groep 8 Speellab groep 7-8 Afscheid Helma Ontruimingsoefening BSO KOM Studiemiddag divergentie. Rekendag van groep 4 en 5 hebben geholpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 december 2016.

Nieuwsbrief. 15 december 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 15 december 2016. Geachte ouders, Volgende week zet meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender Belangrijke data: Maandag 05 sept. Omgekeerde 10-minutengesprekken Maandag 12 sept. Informatieavond Dinsdag 13 sept. Schoolfotograaf Woensdag 14 sept. Schoolfotograaf Vrijdag 16 sept. INFO 2 Donderdag

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 41 Vrijdag

Jaargang 14, nummer 41 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 41 Vrijdag 17-07-2015 Groep 1-2A Juf Wendy neemt komend schooljaar ouderschapsverlof op. Dat betekent voor deze groep dat niet Wendy maar Carmen op woensdag in deze groep werkt.

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Juni 2017

MARIMBAZUIN Juni 2017 MARIMBAZUIN Juni 2017 De van Willemien, directeur Natuurlijk begin ik met onze geweldige Dalton prestatie. Een verlenging van het certificaat voor vijf jaar. We hebben de krant gehaald. Wat zijn we trots

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 24e jaargang nummer 9 26 januari 2018 Wilt u de agenda goed lezen? Hier staan belangrijke data en mededelingen in! Dank u. Schooltijden Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Dinsdag 4 september inloop kennismaken nieuwe interim directeur en koffie en COO

TRIANGELKLANKEN. Dinsdag 4 september inloop kennismaken nieuwe interim directeur en koffie en COO TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 20 Jaargang

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 11-16 november Beste ouders en verzorgers, Aulamiddag Wat leuk om zoveel ouders te zien bij de aulamiddag van afgelopen maandag. En wat hebben de kinderen alles goed geregeld. Van de optredens

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie