Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen."

Transcriptie

1 Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen. In dit SKOT journaal voornamelijk een overzicht van jubilea en afscheid van collega s van net voor de zomervakantie. Al deze mensen kijken terug op een mooie loopbaan en een goed afscheid. Ook aan de jubilea is op een goede manier aandacht besteed. Graag wens ik iedereen een goed schooljaar toe met veel plezier in het werken met de kinderen die ons zijn toevertrouwd. Met vriendelijke groet, Richard Benneker Vrijhouden 9 december a.s. Op woensdag 9 december wordt er een gezellige avond voor alle personeelsleden van onze stichting georganiseerd. Tijdens deze avond is er ook een kerstpakkettenmarkt waar iedereen de gelegenheid krijgt zijn eigen kerstpakket samen te stellen. Er zullen kraampjes zijn met allerlei soorten artikelen. Het pakket kan die avond ook meegenomen worden. Daarnaast is er natuurlijk ook een hapje en drankje. Reserveer deze datum alvast in jullie agenda. Nadere informatie volgt via de directeur. In dit nummer: Jubilea Afscheid van diverse collega s Nieuw logo De Talenter Groot onderhoud in de vakantie Jaargang 10-nr.4 augustus 2015 Redactieadres: info@skot.nl Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in november 2015 Gezocht : personeelslid GMR Door het vertrek van Saskia Keizer komt er een plek vrij in de GMR. Ben jij geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze stichting en wil je meedenken over het beleid van onze stichting meld je dan aan voor de GMR. Je hoeft geen lid te zijn van de MR van je school. Dit mag natuurlijk wel. Er wordt zes keer per jaar op woensdagavond vergaderd. De vergaderingen vinden plaats op het bestuursbureau in Enter. Voor meer informatie kun je terecht bij de secretaris van de GMR, Nicolle Berendsen of bij Richard Benneker.

2 Afscheid Tonny Bekke Op maandag 22 juni hebben de kinderen en het team van de Mariaschool in Enter afscheid genomen van Tonny Bekke. In het bijzijn van haar man en kinderen was er s morgens een doorlopende voorstelling voor Tonny. Alle groepen kwamen bij haar op bezoek in het speellokaal om een korte voorstelling te geven. Natuurlijk was er voor de kinderen een traktatie. s Avonds heeft het team afscheid genomen tijdens een gezellig etentje bij t Wetshuys in Almelo. Daar werd Tonny door het team verrast met een boek met recepten dat door het team was samengesteld. Ook was er voor haar een gezamenlijk cadeau van het team en het bestuur. Tonny heeft een mooie armband als herinnering aan haar tijd op de Mariaschool uitgezocht. Afscheid Hans Schepers Op vrijdag 26 juni jl. heeft Hans Schepers afscheid genomen van de Mariaschool in Enter. Ruim 38 jaar is Hans werkzaam geweest in het onderwijs en hij maakt nu gebruik van de FPU. Overdag was er een programma voor hem georganiseerd. s Avonds heeft het team tijdens een gezellig samenzijn in de tuin bij Hans afscheid van hem genomen. Nadat hij even door Yvonne Wijnen en enkele collega s op de hak was genomen waren er warme woorden van dank voor zijn inzet en betrokkenheid bij de kinderen en de school. Ook van het schoolbestuur was er een bloemenmand en enveloppe met inhoud. Ricky Sloot neem afscheid van de Wingerd Op dinsdag 29 juni heeft Ricky Sloot afscheid genomen van de Wingerd in Nijverdal. s Morgens is Ricky door de kinderen met de schoolbus van huis opgehaald. Voor haar was er een complete feestdag georganiseerd met een voorstelling en bedankjes van ouders en kinderen. s Avonds heeft het team met een prachtige presentatie afscheid genomen van Ricky. Door het team waren een aantal karakteristieke uitspraken en gedragingen van Ricky in een film gezet die de nodige hilariteit opleverde. Voor Ricky waren er bloemen en een enveloppe met inhoud maar Ricky had ook aan het team gedacht en bedankte iedereen voor de goede tijd op de Wingerd. Zij had voor iedereen een memory stick met muziek die zij in de auto luisterde van en naar haar werk.

3 Afscheid Toos Loman en Ben Oude Nijhuis Op woensdag 1 juli jl. hebben Toos Loman en Ben Oude Nijhuis afscheid genomen van de St. Stephanusschool in Bornerbroek. Beide hebben het grootste deel van hun onderwijsloopbaan in Bornerbroek aan school gestaan. s Morgens zijn ze met een oldtimer van huis gehaald en was er een feestelijk programma in elkaar gezet waarbij alle kinderen aan bod kwamen. Toos en Ben moesten telkens de groepen langs om een bepaalde opdracht te doen of een stukje te gaan kijken. s Avonds was er een afscheidsreceptie waarvoor de dorpsgemeenschap van Bornerbroek was uitgenodigd. Ook de fanfare was van de partij om een aubade te brengen. Na de zomervakantie wordt er door het team met een gezamenlijk etentje afscheid genomen. Lief en Leed Op 24 juni is Sepp geboren. Sepp is de zoon van Natasja en Bas Heerink. Bas is werkzaam op de Rietslenke in Nijverdal. Op 4 augustus zijn Duuk en Boet geboren. Boet en Duuk zijn de zoons van Miranda en Danny Visscher. Ook hun zus Jasmijn is blij met haar twee broertjes. Miranda is werkzaam op de Talenter. Op 5 augustus is Duuk geboren. Duuk is de zoon van Nicolle en Erwin Schoppink. Ook Dies is blij met zijn broertje. Nicolle is werkzaam op de Triangel. Op 7 augustus is Fien de dochter van Meike en Chiel Baan geboren. Meike is werkzaam op de Triangel in Nijverdal. We wensen alle kinderen en ouders een gelukkige toekomst. PS. Het wordt door het bestuur op prijs gesteld om bij een geboorte een geboortekaartje te ontvangen. Marcel te Wierik 25 jaar in dienst Op donderdag voor de zomervakantie is gevierd dat Marcel te Wierik 25 jaar bij onze stichting werkzaam was. Na zijn LIO stage op de voormalige Mariaschool in Nijverdal is Marcel gaan werken op de Jozefschool in Enter. Het jubileum werd gevierd met een etentje bij de Oale Marckt in Wierden met livemuziek van de WIEZO op de achtergrond. Ondanks dat Marcel geen toespraken en polonaise aan zijn lijf wilde werd hij toch nog even door een deel van het team in het zonnetje gezet. Ook van het bestuur waren er felicitaties, de gebruikelijke enveloppe met inhoud en een bierpakket van zijn favoriete merk.

4 Hanny Simonetti 40 jaar bij de SKOT Op donderdag 2 juli jl. is gevierd dat Hanny Simonetti veertig jaar in het onderwijs werkzaam was. Ze heeft al die veertig jaar ook voor onze stichting gewerkt. Hanny heeft eerst op de Klim Op in Rijssen gewerkt, daarna op de toenmalige Mariaschool in Nijverdal en de laatste vijftien jaar op de Langewieke in Dedemsvaart. Voor de kinderen was er s morgens een spelletjesprogramma georganiseerd en waren er tussen de middag pannenkoeken. Hanny had voor alle kinderen een kweekbakje met klavertjes vier. Ze wilde daarmee aangeven dat ze veel geluk heeft gehad in haar leven en onderwijsloopbaan. Maar ze wilde de kinderen ook meegeven dat als je iets goed verzorgd je er ook geluk aan kunt beleven. Na de pannenkoeken was er van elke groep een cadeau en ook van het bestuur was er een woord van dank met bloemen en een enveloppe met inhoud. Ook werd een speciaal voor haar gemaakt lied gezongen. In september gaat het team nog een keer een dag met Hanny op pad. Ria Asbroek neemt afscheid van de Mariaschool in Wierden Op 1 juli jl. heeft het team van de Mariaschool in Wierden afscheid genomen van Ria Asbroek. Tijdens een gezellige lunch is Ria door het team en het bestuur bedankt voor haar inzet op school en was er voor haar een cadeau en enveloppe met inhoud. Op 2 juli heeft Ria afscheid genomen van de kinderen met een voorstelling die door haar was uitgezocht. Na de voorstelling was er van elke groep nog een kort versje of liedje om Ria te bedanken en daarna was er voor ouders de gelegenheid om Ria de hand te schudden. Met de kinderen had Ria een bloemenbak versierd met vingerafdrukken van alle kinderen die als herinnering aan haar onderwijsloopbaan in haar tuin staat. Hanneke Meyer maakt overstap naar VO In de laatste week voor de zomervakantie is bekend geworden dat Hanneke Meyer van de St. Stephanusschool in Bornerbroek per 1 augustus is benoemd als leraar Nederlands aan het PIUS X College in Almelo. We feliciteren Hanneke van harte met deze benoeming en wensen haar veel succes in haar nieuwe baan. Binnenkort wordt er afscheid genomen van Hanneke door het team van de St. Stephanusschool.

5 Schoolplein Op Weg opgeknapt In de zomervakantie is het schoolplein van Op Weg in Haarle volledig op de schop gegaan. Het schoolplein is opnieuw bestraat. Daarnaast zijn er enkele nieuwe speeltoestellen en picknickbanken geplaatst en is de ondergrond onder de speeltoestellen vervangen door kunstgras. In het voorjaar is de gevel van de school al gereinigd en met het gereed komen van het plein staat de school er weer prachtig bij. Dak Willibrordusschool vernieuwd In de zomervakantie is het dak van de Willibrordus volledig vernieuwd. Het dak dat voor een deel plat is en een aantal kappen met dakpannen heeft was aan vervanging toe. In het kader van de decentralisatie van het buitenonderhoud is het schoolbestuur nu zelf verantwoordelijk voor deze investeringen. Voor de decentralisatie waren de gemeenten voor deze zaken verantwoordelijk. Op basis van de onderhoudsrapporten die er voor alle scholen zijn zal in de toekomst ook op andere scholen dit soort groot onderhoud worden uitgevoerd. De Talenter officieel van start Op 18 augustus is de fusie van de Mariaschool en de Jozefschool in Enter officieel van start gegaan met de onthulling van het naambord met het nieuwe logo. Voor het bedenken van de nieuwe naam was een prijsvraag uitgeschreven die 75 inzendingen heeft opgeleverd. Dinie Otten, leerkracht van de Jozefschool was de bedenker van De Talenter en heeft tijdens de onthulling de prijs ontvangen. In het bijzijn van alle kinderen werd door de onderwijswethouder Mw. Span van de gemeente Wierden het naambord van de school onthuld. Daarna was er voor alle kinderen ranja en een slagroomsoesje met het logo van de school. Alle ouders van de school waren uitgenodigd voor een open huis op beide locaties omdat veel kinderen van locatie verhuisd zijn.

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT Vooraf Beste collega s, De eerste twee maanden van 2015 zitten er al weer bijna op. Binnen de stichting wordt er druk gewerkt aan allerlei zaken. Het strategisch beleidsplan 2015-2019 is nagenoeg gereed.

Nadere informatie

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag Vooraf Beste collega s, Net voor de meivakantie verschijnt het tweede SKOT-journaal van dit jaar. Enkele weken geleden was er een extra editie over de afgebroken cao onderhandelingen en de onzekerheid

Nadere informatie

In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht

In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht Vooraf Beste collega s, Bij deze het nieuwe SKOT journaal. Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad en is iedereen weer voldoende uitgerust en het nieuwe schooljaar vol enthousiasme begonnen. In

Nadere informatie

Vooraf. Beste mensen,

Vooraf. Beste mensen, Vooraf Beste mensen, De kop van 2014 is eraf en de Olympische medailles zijn voor het grootste deel binnen. Inmiddels is ook de CITO toets weer gemaakt en wachten we de uitslag begin maart af. Binnen de

Nadere informatie

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014 Vooraf Beste collega s, De eerste periode van het schooljaar tot aan de herfstvakantie zit er al weer op. Het was een periode met gemengde gevoelens. Een drietal scholen heeft met veel verdriet te maken

Nadere informatie

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd Vooraf Beste collega's, Het is bijna voorjaarsvakantie en de eerste twee maanden van 2016 zitten er al weer op. Er is een goede start gemaakt en de afgelopen maanden is er weer veel gebeurd. Zo zijn er

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d.

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d. Vooraf Beste collega s, Enkele dagen voor Pasen ligt het tweede SKOT journaal van 2015 in jullie mailbo. Op bestuursniveau wordt er op dit moment hard gewerkt aan de implementatie van de nieuwe cao. In

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

Haya van Someren. Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter

Haya van Someren. Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s De zomervakantie zit er op en iedereen is weer met volop energie aan

Nadere informatie

In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17

In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17 Vooraf Beste collega s, Het schooljaar 2015-2016 zit er op. De eindmusical is gespeeld, de werkboeken en schriften zijn vol en worden meegegeven naar huis. Op de meeste scholen wordt er nog even flink

Nadere informatie

Beste collega s. Strategisch beleidsplan

Beste collega s. Strategisch beleidsplan Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Het schooljaar 2017-2018 zit erop en de welverdiende vakantie kan beginnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie 2015-2016 Jubilea en Koninklijke onderscheiding

Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie 2015-2016 Jubilea en Koninklijke onderscheiding Vooraf Beste collega s, De zomervakantie staat voor de deur en iedereen kijkt uit naar deze weken. Na een periode van hard werken even wat anders. Op reis naar een ver land met andere culturen, of lekker

Nadere informatie

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement.

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement. Vooraf Beste collega's, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer op en de herfstvakantie staat voor de deur. Er gebeurt weer van alles op de scholen en in onderwijsland. In dit SKOT journaal

Nadere informatie

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Het laatste SKOT-journaal van dit schooljaar ligt voor jullie. Het SKOT

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat.

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. Vooraf Beste collega s Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. De laatste weken vragen altijd de nodige inspanning van iedereen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

In dit nummer: Geslaagden Studiedag IB-ers Lief en leed Jaarverslag GMR Nieuwe secretaresse

In dit nummer: Geslaagden Studiedag IB-ers Lief en leed Jaarverslag GMR Nieuwe secretaresse Vooraf Beste collega's, Het laatste SKOT journaal van dit jaar ligt voor jullie. 2015 loopt op zijn einde, een druk jaar zoals ik tijdens mijn toespraakje op 9 december al heb gememoreerd. Ik kijk zelf

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s,

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s, Vooraf Beste collega s, De herfstvakantie staat al weer voor de deur terwijl ik het gevoel heb dat we nog maar net begonnen zijn. Dit komt wellicht ook door de prachtige nazomer die we hebben gehad. Op

Nadere informatie

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Met vriendelijke groet,

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Met vriendelijke groet, Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Met de meivakantie voor de deur schrijf ik dit voorwoord. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

22 sept.: informatieavond alle groepen - Koptelefoons

22 sept.: informatieavond alle groepen - Koptelefoons Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 02 15 september 2015 In dit nummer: -

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Wingerd nieuws Inspectiebezoek

Wingerd nieuws Inspectiebezoek Wingerd nieuws Inspectiebezoek Donderdag 19 juni j.l. hebben wij als school een regulier inspectiebezoek gehad. Eens per vier jaar wordt er gekeken of deze reguliere inspectie gehandhaafd mag blijven.

Nadere informatie

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 december 2015 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 2 3 4 * Sinterklaas * Alle groepen vrij om 12.00 uur 7 8 9 10 11 5/6 12/13 14 * MR vergadering 15 * Kerststukjes maken met

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening Vooraf Beste collega s, Het is weliswaar nog april en toch begint volgende week de meivakantie. Iedereen heeft drukke tijden achter de rug. Rapporten zijn geschreven, oudergesprekken zijn gevoerd, de cito

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Afscheidsfeest meester Zeilstra,

Afscheidsfeest meester Zeilstra, Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 18 februari 2015 nr. 70 Agenda Afscheidsfeest meester Zeilstra, We hebben met elkaar een fijn feest gevierd om formeel afscheid te nemen van meester Zeilstra. Formeel, want

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O. 6 februari 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 9 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 1 10 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 2 16 februari Spreekuur directeur

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Vertel alleen leuke dingen over anderen

Vertel alleen leuke dingen over anderen Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 23 13 februari 2015 Liefde is alles Johannes 10 & 15 Jezus vertelt wie hij is. Hij lijkt op een herder, die zorgt voor zijn schapen. En op een wijnstok, die de druiven

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 23 maart 2018 Beste ouders, Zoals het bestuur u onlangs heeft laten weten zal ik per 1 april 2018 worden benoemd als directeur van De kleine Nicolaas. Via deze weg

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR + EEN NIEUW SCHOOLJAAR september Linknieuws Dit schooljaar zijn we gestart met andere schooltijden, het vijf-gelijkedagen model. De kinderen gaan iedere dag van 8.30 tot 14.00 uur naar school. Ze eten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Volg ons ook via

Tweede Stroming. Algemeen. Volg ons ook via Tweede Stroming Algemeen januari week 2 start cito M- toetsen 22-01 bezoek groep 7 aan Museum Jan Cunen Oss 23-01 afscheid Isis en Finn vd Heuvel 28-01 studiedag (kinderen zijn die dag vrij) 12-01 vanaf

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Klim-Op december 2014

Nieuwsbrief de Klim-Op december 2014 Nieuwsbrief de Klim-Op december 2014 Muzikaal afscheid juf Emmy.. en dan word je 's morgens wakker en besef je dat het nu echt afgelopen is, het afscheidsfeest is geweest: je bent juf-af. Ik kan terugkijken

Nadere informatie

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 8 december 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Na een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest gevierd te hebben,

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 11-16 november Beste ouders en verzorgers, Aulamiddag Wat leuk om zoveel ouders te zien bij de aulamiddag van afgelopen maandag. En wat hebben de kinderen alles goed geregeld. Van de optredens

Nadere informatie

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT 16-03-2012 nummer 26 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 11 1. 10 minuten gesprekken 2. Praktische verkeerslessen

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie