In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk 16-17"

Transcriptie

1 Vooraf Beste collega s, Het schooljaar zit er op. De eindmusical is gespeeld, de werkboeken en schriften zijn vol en worden meegegeven naar huis. Op de meeste scholen wordt er nog even flink opgeruimd en op een aantal scholen is er nog een afscheid van een collega die vertrekt of met pension gaat. En dan is het vakantie! Het afgelopen schooljaar kenmerkt zich als een jaar dat goed verlopen is. Er is veel gebeurd, ook op bovenschools gebied. De invoering van Office 365 heeft gestalte gekregen, de nieuwe opzet van het IB-netwerk begint zijn vruchten af te werpen en het adoptiesysteem voor ICT-ers is uitgewerkt en gaat in het nieuwe schooljaar van start. Ook kijken we met een goed gevoel terug op de formatieverdeling voor het nieuwe jaar. Doordat we er goed voorstaan is er meer ruimte in de formatie en hebben de scholen ruimte gekregen om extra te investeren in de zorg. Ook hebben we het afgelopen jaar een zestal mannelijke collega s kunnen benoemen. Helaas zijn er ook twee vertrokken naar een andere baan. Graag wil ik iedereen weer bedanken voor zijn of haar inzet in het afgelopen school jaar. Verder wens ik iedereen, mede namens de Raad van Toezicht, een goede en welverdiende vakantie toe en hoop ik dat iedereen eind augustus weer gezond en uitgerust terug is. Met vriendelijke groet, Richard Benneker In dit nummer: Diverse jubilea Afscheid collega s Opleiding begaafdheidsspecialist Wet werken zekerheid Bezoeken inspectie Invalwerk Jaargang 11-nr.3 juli 2016 Redactieadres: info@skot.nl Verspreiding: digitaal Het volgende nummer verschijnt in Oktober 2016 Nieuwe cao Na flinke onderhandelingen, een bemiddelaar die moest worden ingezet na het afbreken van de besprekingen, is er eindelijk een nieuwe CAO. Het belangrijkste breekpunt bleek steeds weer de invoering van de wet Werk en Zekerheid. Hier is nu overeenstemming over bereikt tussen de PO-raad en de bonden. De overeenkomst is beter dan het in eerste instantie leek maar zal het invalprobleem dat er in de tweede helft van een schooljaar is niet oplossen. Doordat er nu een nieuwe cao is kan ook de 3,5% loonsverhoging die al eerder is afgesproken uitbetaald worden. Mogelijk zal dit in juli gebeuren maar dit hangt af van de definitieve cao ondertekening en of het salarisprogramma van RAET dit tijdig rond krijgt. Als dit niet lukt wordt het uitbetaald in augustus. Verderop in dit SKOT journaal is te lezen hoe de SKOT het komende jaar de invalproblematiek wil gaan oplossen.

2 Rianne Stange viert haar 12,5 jarig jubileum. Op 8 mei jl. was juf Rianne Stange van de Mariaschool Wierden 12,5 jaar in dienst van onze stichting. Aangezien dit in de meivakantie viel, werd dit jubileum na de meivakantie gehouden op haar school in het bijzijn van haar man Bastiaan en haar 2 kinderen. In het "Klokhuis" waren alle kinderen van de school verzameld en werd ze te woord gestaan door de directeur. Hij bood haar een bos bloemen aan en nog een aantal andere cadeaus. Na schooltijd werd er in de koffiekamer een gezamenlijke lunch met het hele team genuttigd. Hier hebben we allemaal van genoten en het was een gezellig samen zijn. Afscheid Lars Oude Luttikhuis Op woensdag 20 mei heeft het team van de Klim Op school afscheid genomen van Lars Oude Luttikhuis. Lars heeft de Klim Op verlaten voor een nieuwe baan bij Heutink. Tijdens een gezellig etentje, bij Toi Toi in Nijverdal, werd Lars muzikaal op de hak genomen door Henri Raanhuis die zijn positie binnen de school via alle muzieknummers in beeld bracht. Ook Lars had zich goed op zijn afscheid voorbereid en liet in een alfabet de school en zijn collega s de revue passeren. Uiteraard waren er de felicitaties van zijn teamleden en een bijbehorend cadeau. Ook van het bestuur was er een attentie en enveloppe met inhoud. Wij wensen Lars veel succes in zijn nieuwe baan. Afscheid Heidi Scholten Op woensdag 1 juni heeft de Willibrordusschool afscheid genomen van Heidi Scholten. In onderling overleg tussen het schoolbestuur en Heidi heeft zij besloten haar baan bij de stichting te beëindigen. Op woensdagmorgen heeft Heidi afscheid genomen van de kinderen en is ze door alle kinderen van de school toegezongen. Na schooltijd was er de gelegenheid voor ouders om afscheid te nemen en is er door het team een High tea voor haar georganiseerd. Daar is Heidi bedankt voor haar inzet voor de Willibrordusschool en kreeg ze van het team twee prachtige bloembakken aangeboden. Ook van het bestuur waren er bloemen en een enveloppe met inhoud. Wij wensen ook Heidi veel succes voor de toekomst.

3 Lief en Leed Op 8 mei is Thijn geboren. Thijn is de zoon van Xander en Marloes Uitslag. Marloes is werkzaam op het Galjoen in Wierden. Wij wensen Xander, Marloes en Thijn een mooie toekomst en veel geluk met elkaar. Op 9 mei is Joep geboren. Joep is de zoon van Caminde en Anouk Smit. Anouk is werkzaam op de Mariaschool in Wierden. Wij wensen ook Caminde, Anouk en Joep een mooie toekomst en veel geluk met elkaar. Op 17 mei is Raff geboren. Raff is de zoon van Janine en Rob Egberink. Rob is onze planning en control medewerker van het ObT. Ook Tess en Sepp zijn heel blij met hun nieuwe broertje. Wij wensen Rob, Janine, Tess, Sepp en Raff veel geluk met elkaar. OP 16 juni is Fem geboren. Fem is de dochter van Bert en Marije Maassen van den Brink. Marije is werkzaam op de Willibrordusschool in Vroomshoop. Ook Jur is blij met zijn nieuwe zusje. Wij wensen Fem, Jur, Marije en Bert veel geluk met elkaar. Op 3 juni zijn Roy ten Thije en Rianne Kosters met elkaar getrouwd. Rianne werkt op de Klim Op in Rijssen. De huwelijksplechtigheid heeft plaatsgevonden op landgoed het Rheins te Enter en daar was er s avonds ook een spetterend huwelijksfeest. Op 3 juni zijn ook Floris Buitenhuis en Irma Dunnewind getrouwd. Floris is werkzaam op de Langewieke. Omdat het huwelijk in kleine kring werd gevierd had het team van de Langewieke maar een vrijgezellen feest georganiseerd voor Floris en Irma. Dit was voor hen een complete verrassing die zeer geslaagd en gezellig was. Op vrijdag 1 juli zijn Joyce van de Velde en Han Nij Bijvank getrouwd. Joyce is werkzaam bij Op Weg in Haarle. Zij hebben voor deze feestelijk dag een bijzonder locatie uitgezocht want ze zijn getrouwd op Ameland. Wij wensen alle pas getrouwde stellen veel geluk met elkaar. Het wordt door het bestuur op prijs gesteld om bij een geboorte ook een geboortekaartje te ontvangen.

4 Wet werk en zekerheid en invalwerk Doordat er een nieuwe cao is afgesproken is er ook duidelijkheid gekomen over hoe een schoolbestuur met invallers om kan gaan. Binnen de wet zoals die door Minister Asschert werd voorgesteld kon iemand maximaal 3 keer invallen waarna de invaller een vast contract moest worden aangeboden. Voor het onderwijs met haar vele invaldagen een onmogelijke wet. Het afgelopen jaar was er nog de ruimte om samen met andere schoolbesturen en het ObT naar een oplossing te zoeken. Hiervoor is het Mobiliteitscentrum ObT opgericht. Via dit mobiliteitscentrum wordt nu al het invalwerk geregeld en in de nieuwe cao is er een verruiming van de wet opgenomen. Iemand mag nu maximaal zes contracten hebben binnen drie jaar. Het zevende contact moet dan een vast contact worden. Wil een werkgever dit zevende contact, en dus vast contact niet aangaan, dan mag een invaller een half jaar niet benoemd worden. Om een oplossing voor het invalprobleem te hebben gaat de SKOT met ingang van het nieuwe schooljaar elf mensen met een WTF 0,6000 benoemen in een zogenaamde A-poule. Deze mensen zijn op onze scholen inzetbaar voor al het kort durende invalwerk. Uiteraard kan dit invalwerk ook nog steeds gedaan worden door de duo-partner of een ander personeelslid van de school waar de inval nodig is. Voor het langdurige invalwerk worden invallers uit een zogenaamde B- poule benoemd. Deze invallers kunnen maximaal zes keer een langere invalklus doen, bijv. zwangerschapsverlof of langdurige ziekte vervanging. Daarna mogen zij een half jaar lang niet meer voor onze stichting werken. Door het mobiliteitscentrum van het ObT wordt dit bewaakt om te voorkomen dat er toch ongewild vaste contacten moeten worden afgesloten. De mensen in de B-poule kunnen bij elk ander bestuur ook zes contracten werken. Datum om vrij te houden Na de positieve reacties op de kerstpakkettenmarkt van december vorig jaar wordt er ook aan het eind van dit jaar weer een gezellige avond met een kerstpakkettenmarkt georganiseerd. Deze avond is op woensdag 14 december vanaf uur. Houd deze avond alvast vrij in jullie agenda. Nadere informatie volgt na de zomer.

5 Infobijeenkomsten A-poule medewerkers en invalkandidaten Op donderdag 23 juni zijn er twee informatiebijeenkomsten georganiseerd voor de invallers die werkzaam zijn bij onze stichting. De eerste bijeenkomst was voor elf collega s die een aanstelling van WTF 0,6000 hebben gekregen en in principe al het kortere invalwerk gaan doen op onze scholen. Deze mensen worden gekoppeld aan een zogenaamde stamschool zodat ze ook bij een team gaan horen en een vaste school als basis hebben. De directeur van de stamschool is voor deze collega s ook het eerste aanspreekpunt binnen de stichting. Zij worden door het mobiliteitscentrum voor al het invalwerk ingedeeld. Daarna was er een bijeenkomst voor invallers die af en toe invallen, LIOers en net afgestudeerden. Deze groep van negentien mensen hebben we uitleg gegeven hoe de SKOT in het schooljaar met het invalwerk en haar invallers om wil gaan. Uit deze groep worden ook mensen benaderd voor langdurig invalwerk. Bij beide bijeenkomsten waren ook mensen van het ObT aanwezig. Bezoeken onderwijsinspectie De afgelopen periode hebben er drie inspectiebezoeken plaatsgevonden op onze scholen. De Talenter, De Klim Op en het Galjoen hebben bezoek gehad van onze contactinspecteur mw. Elly Rozema. De onderwijsinspectie bezoekt de scholen op basis van het nieuwe onderzoekskader Het grote verschil met eerdere inspectiebezoeken is dat de school zich vooraf presenteert aan de inspectie door allerlei documenten en plannen in te sturen naar de inspectie en zichzelf een waardering geeft op de indicatoren die door de inspectie onderzocht worden. In de meeste gevallen komt het oordeel dat de school zichzelf geeft overeen met wat de inspectie ervan vindt. In een enkel geval komt het voor dat de inspectie een hogere of een lagere waardering geeft. De drie scholen die nu bezocht zijn hebben alle drie een royale voldoende behaald en waren tevreden over hoe het bezoek is verlopen. Ook het bestuur was bij de eindgesprekken aanwezig en heeft haar waardering uitgesproken voor de goede resultaten die de teams en de directies hebben behaald. Miranda Visscher 12½ jaar bij de Stichting Op 11 juni was Miranda Visscher-ten Dam 12½ jaar werkzaam bij onze stichting. Miranda is altijd werkzaam geweest op de Jozef school en werkt nu dus op de Talenter. Ter gelegenheid van het jubileum was er koffie met gebak en werd haar door directeur Chris Aben een bos bloemen overhandigd.

6 Mirelle Schuurman geslaagd Enkele weken geleden heeft Mirelle Schuurman, directeur van het Galjoen in Wierden, haar opleiding vakbekwaam directeur afgerond. Nadat ze een aantal jaren geleden haar opleiding startbekwaam al had gedaan was deze studie nodig om ook geregistreerd te kunnen worden in het schoolleidersregister. Het team van het Galjoen heeft Mirelle in het zonnetje gezet en haar een mooie bos bloemen aangeboden. Afscheid Engelien Entius Op woensdag 6 juli heeft het team van de Talenter, tijdens een gezellig samenzijn bij t Zumpke in Enter, afscheid genomen van Engelien Entius. Engelien sluit haar loopbaan in het onderwijs af door gebruik te maken van het keuze pensioen. Het grootse deel van haar loopbaan heeft Engelien gewerkt aan de Mariaschool in Enter. Van de collega s kreeg ze een prachtig herinneringsboek aangeboden getiteld Tips, ideeën en raad voor na je pensioen. Natuurlijk was er ook een passend cadeau en een werd er een lied voor haar gezongen. Ook door het bestuur is Engelien bedankt voor haar inzet en was er een enveloppe met inhoud en bijbehorende bloemen. Opleiding Begaafdheidsspecialist Na de zomervakantie start de opleiding begaafdheidsspecialis die wordt verzorgd door Karen Wolters van REC5. De opleiding wordt in company georganiseerd. Dit houdt in dat er alleen SKOT collega s aan de opleiding deelnemen. Er hebben zich zeventien collega s opgegeven. De opleiding bestaat uit twaalf bijeenkomsten in de periode van september 2016 tot maart De collega s die zich hebben opgegeven hebben hier al bericht van ontvangen. De eerste bijeenkomst is op 12 september om uur op het Galjoen in Wierden. Mensen die nog belangstelling hebben en willen deelnemen kunnen een mailtje sturen naar info@skot.nl

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Jubilea Lief en leed Nieuwe cao Infoavond GMR Wet Werk en Zekerheid Contact ObT Vooraf Beste collega s, De eerste twee maanden van 2015 zitten er al weer bijna op. Binnen de stichting wordt er druk gewerkt aan allerlei zaken. Het strategisch beleidsplan 2015-2019 is nagenoeg gereed.

Nadere informatie

In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht

In dit nummer: Afscheid collega s IPAP verzekering Datum kerstpakkettenmarkt Pilot Inspectie bestuursgericht toezicht Vooraf Beste collega s, Bij deze het nieuwe SKOT journaal. Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad en is iedereen weer voldoende uitgerust en het nieuwe schooljaar vol enthousiasme begonnen. In

Nadere informatie

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag

In dit nummer: Diverse jubilea De Wingerd 40 jaar ICT middag Aanbod Human Capital Care Jaarverslag Vooraf Beste collega s, Net voor de meivakantie verschijnt het tweede SKOT-journaal van dit jaar. Enkele weken geleden was er een extra editie over de afgebroken cao onderhandelingen en de onzekerheid

Nadere informatie

Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen.

Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen. Vooraf De vakantie zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen ervan kunnen genieten en is de accu weer flink opgeladen. In dit SKOT journaal voornamelijk een overzicht van jubilea en afscheid van collega

Nadere informatie

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement.

Vooraf. In dit nummer: Diverse jubilea Loonsverhoging St. Stephanus Zenderen 50 jaar Teldatum 1 oktober BCA abonnement. Vooraf Beste collega's, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer op en de herfstvakantie staat voor de deur. Er gebeurt weer van alles op de scholen en in onderwijsland. In dit SKOT journaal

Nadere informatie

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014

Vooraf. Teldatum 1 oktober 2014 Vooraf Beste collega s, De eerste periode van het schooljaar tot aan de herfstvakantie zit er al weer op. Het was een periode met gemengde gevoelens. Een drietal scholen heeft met veel verdriet te maken

Nadere informatie

Beste collega s. Strategisch beleidsplan

Beste collega s. Strategisch beleidsplan Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Het schooljaar 2017-2018 zit erop en de welverdiende vakantie kan beginnen.

Nadere informatie

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal

Jaargang 12 nr.3 Juli 2017 Redactieadres: Verspreiding: digitaal Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Het laatste SKOT-journaal van dit schooljaar ligt voor jullie. Het SKOT

Nadere informatie

Haya van Someren. Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter

Haya van Someren. Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s De zomervakantie zit er op en iedereen is weer met volop energie aan

Nadere informatie

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd

In dit nummer: In memoriam Ina Timmermans Studietweedaagse IB ers Fietsregeling Diverse jubilea BCA abonnement verlengd Vooraf Beste collega's, Het is bijna voorjaarsvakantie en de eerste twee maanden van 2016 zitten er al weer op. Er is een goede start gemaakt en de afgelopen maanden is er weer veel gebeurd. Zo zijn er

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie 2015-2016 Jubilea en Koninklijke onderscheiding

Vooraf Beste collega s, In dit nummer: BIT informatie Lief en leed Formatie 2015-2016 Jubilea en Koninklijke onderscheiding Vooraf Beste collega s, De zomervakantie staat voor de deur en iedereen kijkt uit naar deze weken. Na een periode van hard werken even wat anders. Op reis naar een ver land met andere culturen, of lekker

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Vooraf. Beste mensen,

Vooraf. Beste mensen, Vooraf Beste mensen, De kop van 2014 is eraf en de Olympische medailles zijn voor het grootste deel binnen. Inmiddels is ook de CITO toets weer gemaakt en wachten we de uitslag begin maart af. Binnen de

Nadere informatie

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Met vriendelijke groet,

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat ZH Enter Met vriendelijke groet, Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand - Dorpstraat 127-7468 ZH Enter - 0547-38 58 10 - info@skot.nl - www.skot.nl Beste collega s Met de meivakantie voor de deur schrijf ik dit voorwoord. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat.

Vooraf. Beste collega s. Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. Vooraf Beste collega s Het schooljaar 2013-2014 zit er nagenoeg op en het lijkt dat elk schooljaar weer sneller gaat. De laatste weken vragen altijd de nodige inspanning van iedereen. Voor de kinderen

Nadere informatie

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s,

In dit nummer: Bijzondere verjaardag GMR lid gezocht Uitslag PMO Fiscale uitruil reiskosten woonwerkverkeer. Beste collega s, Vooraf Beste collega s, De herfstvakantie staat al weer voor de deur terwijl ik het gevoel heb dat we nog maar net begonnen zijn. Dit komt wellicht ook door de prachtige nazomer die we hebben gehad. Op

Nadere informatie

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening

In dit nummer: Studietweedaagses Lief en leed GMR nieuws Joep Beemer de beste! Directie wisseling Jaarverslag en jaarrekening Vooraf Beste collega s, Het is weliswaar nog april en toch begint volgende week de meivakantie. Iedereen heeft drukke tijden achter de rug. Rapporten zijn geschreven, oudergesprekken zijn gevoerd, de cito

Nadere informatie

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d.

Vooraf Beste collega s, In dit nummer o.a. Onderhoud scholen Jaarverslag GMR Jubilea Infoavond nieuwe cao Lerarenbeurs Herbenoeming Ronald v.d. Vooraf Beste collega s, Enkele dagen voor Pasen ligt het tweede SKOT journaal van 2015 in jullie mailbo. Op bestuursniveau wordt er op dit moment hard gewerkt aan de implementatie van de nieuwe cao. In

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

1) Belangrijkste afspraken 2) Betere afspraken voor invallers 3) Vervangingsbeleid 4) Salarisverhoging 5) Laat jouw stem horen

1) Belangrijkste afspraken 2) Betere afspraken voor invallers 3) Vervangingsbeleid 4) Salarisverhoging 5) Laat jouw stem horen Wat betekent het onderhandelaarsakkoord over de nieuwe cao voor het primair onderwijs voor invallers? Op 27 april hebben werknemers (CNV Onderwijs en andere bonden) en werkgevers (de PO-Raad) een onderhandelaarsakkoord

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

Regeling lief en leed

Regeling lief en leed Regeling lief en leed Stichting Vrije Scholen Noord en Oost Nederland Status: vastgesteld beleid 12 januari 2014 Opgesteld door: Ad Slob Voorwoord Het ontbreekt nog aan beleid in de Stichting op het gebied

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 8 september 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week De school is weer begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2012 jaarverslag Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand 2 inleiding Met plezier presenteren wij het jaarverslag van 2012. Met dit verslag geven wij een beeld van onze stichting en leggen we verantwoording

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Afscheidsfeest meester Zeilstra,

Afscheidsfeest meester Zeilstra, Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 18 februari 2015 nr. 70 Agenda Afscheidsfeest meester Zeilstra, We hebben met elkaar een fijn feest gevierd om formeel afscheid te nemen van meester Zeilstra. Formeel, want

Nadere informatie

1) Belangrijkste afspraken 2) Betere afspraken voor invallers 3) Vervangingsbeleid 4) Salarisverhoging

1) Belangrijkste afspraken 2) Betere afspraken voor invallers 3) Vervangingsbeleid 4) Salarisverhoging Wat betekent het onderhandelaarsakkoord over de nieuwe cao voor het primair onderwijs voor invallers? Op 27 april hebben werknemers (CNV Onderwijs en andere bonden) en werkgevers (de PO-Raad) een onderhandelaarsakkoord

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen.

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen. Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 22 15 juli 2016 Laatste nieuwsbrief 2015-2016 Beste ouders, Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar en tevens de laatste nieuwsbrief die ik als directeur van De Veldkei

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Vervanging van leerkrachten bij ziekte

Basisschool Pius X. Vervanging van leerkrachten bij ziekte Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 8 van 26 januari 2016 Jordaansingel 20. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-721396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Vervanging van leerkrachten bij ziekte Hierbij willen wij u

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data:

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data: MARIMBAZUIN Mei 2017 De van Willemien, directeur Wat een prestaties zijn er weer geleverd op Marimba. En dan bedoel ik deze keer de kinderen uit groep 7 en 8. Bijzonder trots zijn we op een gemiddelde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2019

Nieuwsbrief 3 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief 3 juli 2019 In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar wens ik u graag een heerlijke vakantie toe. Ik heb een mooie start gemaakt op de Hasselbraam en al veel

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Vrije keuze: op verzoek kinderen of

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda Jaargang: 29 Nummer: 04 19 september 2016 Redactie Diedelbrief: diedeldoorn@hotmail.com Agenda Dinsdag 20 september Maandag 26 september Dinsdag 4 oktober Prinsjesdag Engelsedag Jaarvergadering 8. 30 9.30

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE!

SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE! 30-06-2016 Nr.20 SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE! BESTE OUDER Via deze Schepelweyzer informeren wij u over de formatie voor schooljaar 2016-2017. We zijn blij te kunnen vertellen dat er voldoende formatieruimte

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 18 juni 2019 Nr 37 Jaargang 30 Van de directie Formatie 2019-2020 Verderop in het JJ vindt u het formatie plaatje voor het nieuwe schooljaar 2019-2020.

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA!

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA! 93 Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA 18 mrt Open week 19 mrt Keijzersrondje 22 mrt Opschoonuurtje Groepsmail Alle leerlingen 12u uit 26 mrt Afscheid Anneli in groep 5/6 29 mrt Keijzerwijzer HOERA! 18 mrt

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart FEBRUARI 2019 Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart Zwangerschapsverlof Martine Slagmolen Aanmeldingen op Ridderspoor Richtlijnen verlofaanvragen Vakantierooster 2019-2020

Nadere informatie

Tovergevogel: nieuwsbrief van

Tovergevogel: nieuwsbrief van Tovergevogel: nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info.detovervogel@stgboom.nl Agenda van 11 t/m 24 november 2017 Dinsdag 14 november: Voortgangsgesprekken,

Nadere informatie

Notter, 6 juni 2012. Geachte ouders,

Notter, 6 juni 2012. Geachte ouders, Notter, 6 juni 2012. Geachte ouders, De school is voor de vakantie door een flink aantal ouders goed schoongemaakt. In de vakantie hebben Ruiterkamp Woondecor Nijverdal en J.R. Kreijkes Tapijt en Meubelreiniger

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

JAARVERSLAG Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand JAARVERSLAG 2015 Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand Inleiding Met plezier presenteren wij u hierbij het jaarverslag van 2015. Met dit verslag geven wij een beeld van onze stichting en leggen we verantwoording

Nadere informatie