Voor de particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor de particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren."

Transcriptie

1 COMPOST AFHAALDAGEN NAJAAR 2011 Ook dit najaar is er weer een compostactie voor de inwoners van de gemeente Geertruidenberg en Oosterhout. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de volgende data geopend: Vrijdag 25 november van uur Zaterdag 26 november van uur Voor de particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren. Alleen voor inwoners van deelnemende gemeenten. Alleen voor het afhalen met auto/ tractor + aanhanger, bestelauto en zelf vullen van plastic zakken, emmers of bakken. Voor het afhalen van meer dan 2 m3 tot maximaal 6 m3 dient u vooraf telefonisch contact op te nemen om er zeker van te zijn dat er voldoende compost aanwezig is. U kunt hiervoor bellen naar telefoonnummer: (0162) op maandag tot en met vrijdag van tot uur. Voor bedrijven die gebruik van de compostactie willen maken en deze ook af willen halen, kunnen dit alleen door vooraf telefonisch contact op te nemen. U kunt hiervoor bellen naar telefoonnummer: (0162) op maandag tot en met vrijdag van tot uur. Voor partijen van meer dan 6 m3 -die bestemd zijn voor de land- en tuinbouw-, dient een geldig mestnummer te worden getoond en de postcode van de losplaats. U ontvangt dan een wettelijke afleveringsbon voor de afgenomen hoeveelheid compost met daarop de stikstof- en fosfaatwaarden. Voor het laden van compost op bovengenoemde data is een kraanwagen en/of laadschop aanwezig welke uw aanhanger zal beladen. Voor het vullen van plastic zakken, emmers, cementkuipen e.d. dient u zelf een schop of riek mee te brengen. Voor het -tegen betaling- laten bezorgen van 6 m3 ( 36,50) of 12 m3 ( 72,50) kunnen de inwoners van de gemeente Oosterhout een afspraak maken via het meldpunt openbare ruimte, telefoonnummer: Als extra service voor de inwoners van de gemeente Oosterhout wordt er ook snoeihout ingenomen, gedurende de openingstijden van de compostactie. Vooral voor de burgers die een grotere hoeveelheid snoeihout in een of meerdere keren willen brengen, is dit een ideale mogelijkheid. De voorwaarde die hieraan wordt gesteld, is dat het alleen schoon snoeihout en/of wortelresten mag zijn waar geen verontreiniging (afrastering, stukken pergola e.d.) en/of grote hoeveelheden grond inzit.

2 Enkele praktische tips: - Hebt u last van een te zure grond (te lage ph), te droge grond of een harde bovengrond zoals in de buurten met leem en kleigrond, dan is groencompost het ideale middel om de grondstructuur te verbeteren. Samen met een gift mengmeststof (NPK ) zorgt dit voor een goede groei van uw planten en gazon. - De groencompost die verstrekt wordt, is gemaakt van plantsoenafval ingezameld via de milieustraat en eigen plantsoenonderhoudsdiensten. De groencompost is bemonsterd en geanalyseerd en voldoet prima als bodemverbeteraar in de siertuin, land- en tuinbouw en plantkwekerijen. Te verbruiken hoeveelheid is liter per 10 m2. Voor geïnteresseerden is een analyserapport beschikbaar. - De verstrekte compost kan ook verwerkt worden in plantenbakken waarbij u de oude grond vermengd met 25% compost. Gebruik de compost nooit puur omdat dit slecht is voor de plantenwortels. Wat doormengen met scherp zand is ook mogelijk. Gemeentelijke uitkeringen niet meer bij UWV werkbedrijf aanvragen Sinds 14 november 2011 kunt u zich voor een gemeentelijke uitkering (WWB, WIJ, IOAW of IOAZ) rechtstreeks melden in het stadhuis in Oosterhout. Deze maatregel is genomen vooruitlopend op het vertrek later dit jaar van het UWV werkbedrijf aan het Paterserf. Voor de overige inkomensregelingen (bijvoorbeeld WW) kunt u nog wel terecht bij het UWV werkbedrijf aan het Paterserf. Ook voor een inschrijving als werkzoekende moet u nog bij het UWV werkbedrijf zijn. Voor informatie hierover kunt u terecht op: Werkzaamheden Burgemeester Materlaan bijna ten einde De afgelopen maanden is er hard doorgewerkt aan de herinrichting van de Burgemeester Materlaan. Het einde van de werkzaamheden nadert. Als de weersomstandigheden gunstig blijven dan kan het laatste gedeelte van de weg op vrijdag 2 december in de loop van de dag opengesteld worden. Afronding werkzaamheden

3 In week 47 en 48 worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Er worden momenteel ruim 80 nieuwe bomen langs de gehele Burgemeester Materlaan aangeplant. De nieuwe fietspaden zijn al klaar maar de verlichting die er langs komt te staan, ontbreekt nog. In verband met levertijden kan deze niet eerder dan februari 2012 worden geplaatst. De verlichting langs de rijbaan verlicht het fietspad echter mee. LED-verlichting fietsoversteken Bij de fietsoversteken met de Beneluxweg en de Burgemeester Holtroplaan worden LED-lichtjes in het wegdek aangebracht. Deze lichtjes gaan knipperen zodra een fietser op het nieuwe fietspad van de Burgemeester Materlaan de Beneluxweg of de Burgemeester Holtroplaan over wil gaan steken. Doel hiervan is de automobilist extra te waarschuwen voor fietsers die vanuit twee zijden komen aangereden. Fietsers op de Burgemeester Materlaan hebben namelijk voorrang op het autoverkeer. Meer informatie Heeft u vragen over de Burgemeester Materlaan? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder, de heer Van Houwelingen, via telefoonnummer: Alle projectinformatie vindt u bovendien terug op de gemeentelijke website: via ruimtelijke ontwikkeling > openbare ruimte > jaarprogramma openbare ruimte > projecten 2011 > Burgemeester Materlaan. Programmaraad Breda e.o. vergadert 1 december in Etten-Leur Locatie: het oude Raadhuis (bestuurs- en vergadercentrum) Markt 1, kamer te Etten-Leur Aanvang: uur De vergaderingen van de Programmaraad zijn altijd openbaar en voor eenieder toegankelijk. Om de drempel zo laag mogelijk te houden voor het bijwonen van deze vergaderingen, vergadert de Programmaraad ditmaal in de locatie Etten- Leur. U wordt van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen. De agenda is als volgt: 1. Opening en presentie 2. Presentatie van MTV en Euronews 3. Mededelingen

4 4. Notulen vergadering 28 september Correspondentie 6. Beroepszaken Ziggo/advies 2012?? 7. Besluit gemeente Drimmelen afbouwen financiële bijdrage 8. Vergaderdata Rondvraag 10.Sluiting Nieuwe nominatiecommissie sportprijzen in actie Jaarlijks vindt in theater de Bussel het Sportgala plaats. Dan worden de genomineerden voor de sportprijzen van het afgelopen jaar ontvangen en worden de winnaars van die sportprijzen bekend gemaakt. Het gaat dan om de titels sportvrouw, sportman, sportploeg, algemene sportprijs gemeente Oosterhout, runner-up en sportstimulering. Voor het selecteren van de ontvangen nominaties en de advisering van de toe te kennen prijzen heeft de gemeente een nominatiecommissie in het leven geroepen. Deze commissie wordt voor een periode van vier jaar door het college van burgemeester en wethouders benoemd. Dit jaar was het zover dat een nieuwe commissie moest worden benoemd voor de periode 1 september 2011 tot 1 september Op 30 augustus 2011 heeft het college tot leden van de commissie benoemd Kees Adamczak, Piet Hermans, Ad Jespers, Martijn van der Moolen en Ted van der Moolen. Door de commissie is Kees Adamczak aangesteld als voorzitter. Genoemde personen hebben geen bestuursfunctie bij een sportvereniging maar wel grote affiniteit met de sport. Secretaris van de commissie is Hans Janssen. Rond half december zal de commissie de bij haar bekende sportverenigingen benaderen met het verzoek nominaties in te dienen. Ook zal gedurende een viertal weken in de gemeentelijke rubriek van Weekblad Oosterhout kenbaar worden gemaakt, hoe en op welke wijze nominaties kunnen worden ingediend.

5 Tijdens de fotosessie was wethouder mevrouw Marian Janse aanwezig om het belang te onderstrepen dat de gemeente Oosterhout hecht aan het werk van de nominatiecommissie. Voor dat werk is de nominatiecommissie afhankelijk van de in te dienen nominaties. Het zou zo moeten zijn dat alle kampioenen, binnen de grenzen van de door het college vastgestelde criteria, door de verenigingen of derden worden aangemeld. Geen kampioen is er in de categorie vrijwilligers. Wel een winnaar. Maar voor de besturen van sportverenigingen een uitgelezen kans om een vrijwilliger op een speciale manier in het zonnetje te zetten. De algemene sportprijs is bedoeld voor een Oosterhouter die op bijzondere wijze een bijdrage levert/heeft geleverd aan de sportstimulering in Oosterhout. En dat hoeft beslist geen bestuurder te zijn. Zet straks de nominatiecommissie maar flink aan het werk. Betrokken partijen organiseren inloopavond voor de Contreie De Contreie is de locatie die alles heeft. Binnen dit grote uitbreidingsgebied steekt een aantal plekken nog boven het grote geheel uit. Bijvoorbeeld langs het grote groene middengebied. Of vlakbij de ecologische verbindingszone of nabij het water. Het is op deze plaatsen waar de betrokken partijen hun woningen realiseren. Ongeacht het type waarvoor u kiest, van midden- en hoekwoning tot tweekapper en vrijstaand, is er sprake van royale afmetingen en goed bemeten tuinen. De bouw is traditioneel, de architectuur is geïnspireerd op de jaren dertig en de Brabantse dorpen van de negentiende eeuw. Het materiaalgebruik is luxe en hoogwaardig, met moderne accenten en een zorgvuldige detaillering in de gevels. De uitstraling is fris en open, de dwarskappen breken het straatbeeld en de uitwerking van de hoekwoningen is bijzonder. Erkers, schoorstenen en dakoverstekken geven de woningen cachet. Binnen krijgt u heel veel vrijheid om uw eigen indeling en inrichting te bepalen. Want in de afgelopen jaren hebben deze partijen bewezen plattegronden gecombineerd met een uitgekiende bouwmethodiek te realiseren. Daarnaast wordt er ook duurzaam gebouwd, wat u jarenlang extra woonplezier en kostenbesparing oplevert.

6 Enkele betrokken partijen nodigen u van harte uit voor de inloopavond op het stadhuis op maandag 28 november 2011, tussen en uur. De betrokken partijen zullen zich hier presenteren. Aan het einde van de dag is de website van deze partijen ook operationeel: Tijdens de inloopavond kunt u zich hier inschrijven. De website: is van de gemeente Oosterhout en biedt u informatie over het project zelf, de kavelinschrijving en het plangebied. ZWARTE PIETEN OP DE ZATERDAGMARKT IN OOSTERHOUT Zoals ieder jaar komt Muziekpiet met een aantal andere Zwarte Pieten naar de Zaterdagmarkt op zaterdag 26 november Dan zal er natuurlijk ook voldoende snoepgoed aanwezig zijn. De Zaterdagmarkt is geopend van tot uur.

Dat energiebesparende maatregelen niet allemaal duur hoeven te zijn, leest u hieronder.

Dat energiebesparende maatregelen niet allemaal duur hoeven te zijn, leest u hieronder. Tien tips om de winter energiezuinig door te komen Het regioloket Steek energie in je huis informeert inwoners van tien gemeenten in West-Brabant over de mogelijkheden voor verlaging van het energieverbruik

Nadere informatie

Aanvragen activiteitensubsidies voor de tweede helft van 2016 (juli t/m december) mogelijk tot 1 april.

Aanvragen activiteitensubsidies voor de tweede helft van 2016 (juli t/m december) mogelijk tot 1 april. Aanvragen activiteitensubsidies voor de tweede helft van 2016 (juli t/m december) mogelijk tot 1 april. Tot 1 april 2016 kan er een activiteitensubsidie Programmering van de Stad worden aangevraagd. Het

Nadere informatie

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT Met ingang van 26 juni 2012 is het niet meer mogelijk uw kind(eren) bij te laten schrijven in uw paspoort. Vanaf die datum heeft uw kind een eigen reisdocument

Nadere informatie

Voor particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren:

Voor particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren: COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2012 Ook dit voorjaar vindt er een compostactie voor de inwoners van de gemeente Oosterhout plaats. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de volgende data

Nadere informatie

COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2013

COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2013 COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2013 Ook dit voorjaar vindt er een compostactie voor de inwoners van de gemeente Oosterhout plaats. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de volgende data

Nadere informatie

Medeling parkeervergunning bewoners vergunningengebied. De geldigheid van de parkeervergunning 2015 loopt af op 31 december aanstaande.

Medeling parkeervergunning bewoners vergunningengebied. De geldigheid van de parkeervergunning 2015 loopt af op 31 december aanstaande. Medeling parkeervergunning bewoners vergunningengebied. De geldigheid van de parkeervergunning 2015 loopt af op 31 december aanstaande. In de loop van week 47/48 krijgen bewoners van het vergunningengebied

Nadere informatie

Alleen voor het afhalen met auto/tractor + aanhanger, bestelauto of zelf vullen van plastic zakken, emmers of bakken.

Alleen voor het afhalen met auto/tractor + aanhanger, bestelauto of zelf vullen van plastic zakken, emmers of bakken. COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2012 Net als voorgaande jaren is er ook dit najaar een compostactie voor de inwoners van de gemeente Oosterhout. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de

Nadere informatie

Wie een handig overzicht wil waar dat geld vandaan komt en waar het naartoe gaat, kan dat te weten komen op

Wie een handig overzicht wil waar dat geld vandaan komt en waar het naartoe gaat, kan dat te weten komen op Waar geeft de gemeente Oosterhout geld aan uit? De Oosterhoutse gemeenteraad heeft vorige week de begroting van 2014 goedgekeurd. Daarin staan de geplande inkomsten en uitgaven van de gemeente Oosterhout.

Nadere informatie

Voor de handhaving openbare orde, veiligheid en gezondheid zijn onderstaande spelregels vastgesteld:

Voor de handhaving openbare orde, veiligheid en gezondheid zijn onderstaande spelregels vastgesteld: Op Koningsdag 26 april Kindervrijmarkt en zaterdagmarkt op Schapendries Schrijf uw kinderen nu in! Het Oranjecomité, de ondernemers van Schapendries en van de Weekmarkt organiseren op Koningsdag 26 april

Nadere informatie

Voor particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren! Alleen voor inwoners van de gemeente Geertruidenberg en Oosterhout.

Voor particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren! Alleen voor inwoners van de gemeente Geertruidenberg en Oosterhout. COMPOST AFHAALDAGEN NAJAAR 2014 Ook dit najaar is er een compostactie voor de inwoners van de gemeente Oosterhout. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de volgende data open: Vrijdag

Nadere informatie

Zieke kastanjebomen in Oosterhout. Nog meer kastanjebomen moeten worden gekapt

Zieke kastanjebomen in Oosterhout. Nog meer kastanjebomen moeten worden gekapt Zieke kastanjebomen in Oosterhout Nog meer kastanjebomen moeten worden gekapt Uit een recente inventarisatie is gebleken dat het merendeel van de kastanjebomen in Oosterhout is aangetast door de kastanjebloedingsziekte.

Nadere informatie

Subsidie aanvragen vóór 27 april. Op 8 juni Buitenspeeldag; doet u ook mee?

Subsidie aanvragen vóór 27 april. Op 8 juni Buitenspeeldag; doet u ook mee? Subsidie aanvragen vóór 27 april Op 8 juni Buitenspeeldag; doet u ook mee? Op woensdag 8 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Ook de gemeente Oosterhout doet hier aan mee. Op deze dag worden straten afgesloten

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen melden?

Gevonden voorwerpen melden? Gevonden voorwerpen melden? Wanneer u een voorwerp heeft gevonden in de gemeente Oosterhout, dan kunt u hiervan digitaal een melding doen. Dat kan via de gemeentewinkel op www.oosterhout.nl Wanneer u een

Nadere informatie

COMPOST AFHAALDAGEN NAJAAR 2014

COMPOST AFHAALDAGEN NAJAAR 2014 Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Iemand anders voor u laten stemmen op 6 april

Iemand anders voor u laten stemmen op 6 april Iemand anders voor u laten stemmen op 6 april Op 6 april vindt het referendum over de associatieovereenkomst EU- Oekraïne plaats. Kunt u die dag niet uw stem uitbrengen en wilt u uw stem niet verloren

Nadere informatie

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Heeft u dat nu ook? Dat opgejaagde gevoel als u zich opeens realiseert dat het einde van het jaar nadert? Sinterklaas heeft zijn hielen nog niet gelicht

Nadere informatie

Start een buurtpreventieproject in je buurt of straat en wees samen alert! Bibi Schuurs, Buurtcoördinator gemeente Oosterhout

Start een buurtpreventieproject in je buurt of straat en wees samen alert! Bibi Schuurs, Buurtcoördinator gemeente Oosterhout Op 11 december is het 1dagniet. 1dagniet is een burgerinitiatief dat er naar streeft om Nederland 1 dag inbraakvrij te maken. Gezien de stijging van (woning)inbraken in Oosterhout is het van belang om

Nadere informatie

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Burgemeester en wethouders willen de hoogte van de rioolbelasting voor bedrijven in 2013 koppelen aan de hoeveelheid afvalwater die deze bedrijven in

Nadere informatie

Lever vanaf 17 december uw oude matras gratis in bij de milieustraat

Lever vanaf 17 december uw oude matras gratis in bij de milieustraat Lever vanaf 17 december uw oude matras gratis in bij de milieustraat Gemeente Oosterhout laat matrassen recyclen Jaarlijks worden er in Nederland 1,2 miljoen matrassen afgedankt. Deze belanden, voornamelijk

Nadere informatie

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout De Programmaraad Breda en omstreken vergadert op 7 februari in Oosterhout. De Programmaraad Breda en omstreken adviseert kabelmaatschappij Ziggo, die de

Nadere informatie

Wijzigingen in arbeidsvoorwaarden (CAR-UWO)

Wijzigingen in arbeidsvoorwaarden (CAR-UWO) Wijzigingen in arbeidsvoorwaarden (CAR-UWO) Met ingang van 1 januari 2011 zal er één sector-cao Ambulancezorg van toepassing zijn. Tot op heden kent de ambulancesector in Nederland nog verschillende cao

Nadere informatie

Werkzaamheden Burgemeester Materlaan bijna ten einde Afronding werkzaamheden LED-verlichting fietsoversteken Meer informatie

Werkzaamheden Burgemeester Materlaan bijna ten einde Afronding werkzaamheden LED-verlichting fietsoversteken Meer informatie Werkzaamheden Burgemeester Materlaan bijna ten einde De afgelopen maanden is er hard doorgewerkt aan de herinrichting van de Burgemeester Materlaan. Het einde van de werkzaamheden nadert. Als de weersomstandigheden

Nadere informatie

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT Werkzaamheden Burgemeester Materlaan bijna ten einde De afgelopen maanden is er hard doorgewerkt aan de herinrichting van de Burgemeester Materlaan. Het einde van de werkzaamheden nadert. Als de weersomstandigheden

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Verkeershinder A59 Zonzeel-Hooipolder

Verkeershinder A59 Zonzeel-Hooipolder Verkeershinder A59 Zonzeel-Hooipolder Rijkswaterstaat voert tussen vrijdag 9 september en maandag 19 september werkzaamheden uit aan de A59 tussen knooppunt Zonzeel en Hooipolder. In verband met de werkzaamheden

Nadere informatie

Buurtpreventie starten?

Buurtpreventie starten? Buurtpreventie starten? Twee buurten in Oosterheide hebben een buurtpreventieteam opgericht; de Componistenbuurt en sinds kort ook de Warande en omstreken. In beide buurten staan borden die duidelijk maken

Nadere informatie

Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar

Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar De Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan is bijna klaar. De komende 2 maanden worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. De bermen worden afgewerkt, er

Nadere informatie

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Heeft u dat nu ook? Dat opgejaagde gevoel als u zich opeens realiseert dat het einde van het jaar nadert? Sinterklaas heeft zijn hielen nog niet gelicht

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden.

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden. Aanslag gemeentelijke- en waterschapsbelastingen In februari 2013 wordt het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen door de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) verstuurd.

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Workshop 2. 28 maart 2015

Workshop 2. 28 maart 2015 Workshop 2 28 maart 2015 Esther Kolkman Projectleider Gemeente s-hertogenbosch Programma 14.00 15:30 Opwarming (Esther Kolkman) Buurt (Maresa van der Linde) 15.30-16.10 Ontmoeting Thematafels: gelegenheid

Nadere informatie

Misverstand #2 over de Wmo 2015

Misverstand #2 over de Wmo 2015 Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Aangepaste planning werkzaamheden De rioolwerkzaamheden hebben vertraging opgelopen. De planning is nu als volgt:

Aangepaste planning werkzaamheden De rioolwerkzaamheden hebben vertraging opgelopen. De planning is nu als volgt: Rioolinspecties in delen van Oosterhout In de maand mei vinden in Statendam Noord, Statendam Zuid en de Donkenbuurt rioolinspecties plaats. In de Molenbuurt, de Kruidenbuurt en Vrachelen Zuid Oost worden

Nadere informatie

Wanneer kan ik overstappen van zorgverzekeraar?

Wanneer kan ik overstappen van zorgverzekeraar? Uw zorgverzekering voor 2012 Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Bij een zorgverzekering kunt u zelf kiezen welke zorgkosten u wilt verzekeren. Deze keuze hangt af van

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

ontdek de exclusieve woningtypen ontworpen door Bertram Beerbaum gebouwd met de ervaring en het uitgedachte bouwproces van groothuisbouw

ontdek de exclusieve woningtypen ontworpen door Bertram Beerbaum gebouwd met de ervaring en het uitgedachte bouwproces van groothuisbouw designed by ontdek de exclusieve woningtypen ontworpen door Bertram Beerbaum gebouwd met de ervaring en het uitgedachte bouwproces van groothuisbouw woningtype BB1 Bertram Beerbaum p-kap over woningtype

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

3 woningen Driewege/Kromwegesingel Beeldkwaliteitsplan

3 woningen Driewege/Kromwegesingel Beeldkwaliteitsplan 3 woningen Driewege/Kromwegesingel Beeldkwaliteitsplan 2 Colofon Documentgegevens: Titel: 3 woningen Driewege/Kromwegesingel Rapportnummer: ATL_2016_P02 Datum: 6 juni 2018 Status: Ontwerp Opdrachtgever:

Nadere informatie

Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering

Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering Als u een bijstandsuitkering ontvangt, kan u een bepaalde periode met behoud van uitkering in het buitenland verblijven. Aan deze periode is door de

Nadere informatie

Brouwerijstraat 17, 4845CL Wagenberg. Koopprijs : ,- k.k. Eigenschappen. Gerenoveerde 2 o/e kapwoning met grote tuin, berging en chalet.

Brouwerijstraat 17, 4845CL Wagenberg. Koopprijs : ,- k.k. Eigenschappen. Gerenoveerde 2 o/e kapwoning met grote tuin, berging en chalet. Brouwerijstraat 17, 4845CL Wagenberg Koopprijs : 162.000,- k.k. Gerenoveerde 2 o/e kapwoning met grote tuin, berging en chalet. Eigenschappen Soort half vrijstaande woning Bouwjaar 2007 Aantal kamers 4

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN (REPARATIEHERZIENING) BUITENGEBIED.

BESTEMMINGSPLAN (REPARATIEHERZIENING) BUITENGEBIED. Het plan heeft betrekking op het gebied tussen de Beneluxweg en de A27, de zogeheten Marokkaanse Moskee Almohsinin en de Burgemeester Materlaan. De beoogde ontwikkeling voorziet in de ontwikkeling van

Nadere informatie

Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis

Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis Het regioloket Steek energie in je huis informeert inwoners van tien gemeenten in West- Brabant

Nadere informatie

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen. Katwijk, 17 oktober 2016 Onderwerp: Sportverkiezingen Katwijk 2016 Beste bestuurders Op vrijdag 27 januari 2017 organiseren we voor de 2 e keer het Sportgala Katwijk. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk

Nadere informatie

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Bijna iedereen kent wel de lintjesregen, traditiegetrouw op de dag voor Koninginnedag. Dan krijgen mensen die iets betekenen voor Nederland of

Nadere informatie

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Op vrijdag 15 juli vinden er van 19.00 uur tot ongeveer 05.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken op de A27 bij afrit

Nadere informatie

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan 20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan Vanaf maandag 20 augustus worden de oversteekplaatsen (zebrapaden) op de Burgemeester Holtroplaan aangepast. Bij alle zebrapaden wordt in het wegdek

Nadere informatie

Voorlopige voorziening:

Voorlopige voorziening: trekken. De aangevraagde verandering heeft betrekking op het toestaan van een watersprinkler-installatie. Tevens was het College van Oosterhout van plan om op verzoek van Agrichem B.V., paragraaf 13.2

Nadere informatie

gemeente werkendam 30 MEI 2013 uw brief (datum / kenmerk) werkendam.n de leden van de gemeenteraad Geachte heer, mevrouw,

gemeente werkendam 30 MEI 2013 uw brief (datum / kenmerk) werkendam.n de leden van de gemeenteraad Geachte heer, mevrouw, gemeente werkendam de leden van de gemeenteraad Raadhuisplein 1 4251 VZ Werkendam Postbus 16 4250 DA Werkendam Telefoon: (0183) 50 72 00 Fax: (0183)50 73 00 E-mail: info@werkendam,nl onderwerp Beeld kwaliteitsplan

Nadere informatie

Jaarverslag Regionale Programmaraad Breda e. o. 2011

Jaarverslag Regionale Programmaraad Breda e. o. 2011 Jaarverslag Regionale Programmaraad Breda e. o. 2011 Onze Regio Er worden zes gemeenten vertegenwoordigd in de Regionale Programmaraad Breda en Omstreken: Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur,

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

APRIL // 2018 VoortganG nieuwbouw Gemeentewerf en Milieustraat vecteezy.com GROEN EN MODERN Nieuwbouw voor verouderde gemeentewerf en afvalbrengstatio

APRIL // 2018 VoortganG nieuwbouw Gemeentewerf en Milieustraat vecteezy.com GROEN EN MODERN Nieuwbouw voor verouderde gemeentewerf en afvalbrengstatio APRIL // 2018 VoortganG nieuwbouw Gemeentewerf en Milieustraat vecteezy.com GROEN EN MODERN Nieuwbouw voor verouderde gemeentewerf en afvalbrengstation in Papendrecht De gemeentewerf en het afvalbrengstation

Nadere informatie

Samenwerking ketenzorg dementie een feit

Samenwerking ketenzorg dementie een feit Samenwerking ketenzorg dementie een feit Op maandag 20 juni 2011 ondertekenden de gemeente Oosterhout en de verschillende ketenpartners de samenwerkingsovereenkomst Keten zorg dementie Oosterhout, waarmee

Nadere informatie

Beleidsregels WWB/IOAW/IOAZschriftelijke. verminderde verwijtbaarheid gemeente Tholen 2013

Beleidsregels WWB/IOAW/IOAZschriftelijke. verminderde verwijtbaarheid gemeente Tholen 2013 Beleidsregels WWB/IOAW/IOAZschriftelijke waarschuwing en verminderde verwijtbaarheid gemeente Tholen 2013 Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen; Gelet op artikel 18a van de Wet werk en bijstand

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Op woensdag 30 september houdt de gemeente haar inmiddels traditionele open huis voor alle ondernemers in Oosterhout. Vanaf 16.30 uur is de publiekshal

Nadere informatie

Service op een hoger niveau. Kwaliteitshandvest gemeente Haarlemmermeer

Service op een hoger niveau. Kwaliteitshandvest gemeente Haarlemmermeer Service op een hoger niveau Kwaliteitshandvest gemeente Haarlemmermeer Samen werken wij aan Kwaliteit. Weten waar u aan toe bent! Dat is wat wij bij de gemeente Haarlemmermeer belangrijk vinden. Daarom

Nadere informatie

Duidelijk Doetinchem. Een overzicht van de service die u van ons kunt verwachten

Duidelijk Doetinchem. Een overzicht van de service die u van ons kunt verwachten Duidelijk Doetinchem Een overzicht van de service die u van ons kunt verwachten Uitgave gemeente Doetinchem juli 2008 Ontwerp en druk: groep repro gemeente Doetinchem Tekstredactie: Beer & Sterk, Doetinchem

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Van 16.30 tot 18.30 uur. Maandag 4 januari nieuwjaarsbijeenkomst stadhuis

Van 16.30 tot 18.30 uur. Maandag 4 januari nieuwjaarsbijeenkomst stadhuis Van 16.30 tot 18.30 uur Maandag 4 januari nieuwjaarsbijeenkomst stadhuis Burgemeester en wethouders willen u graag een gezond en gelukkig Nieuwjaar wensen. U bent van harte welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Beeldkwaliteit

Hoofdstuk 5 Beeldkwaliteit Hoofdstuk 5 Beeldkwaliteit 5.1 Bebouwing 5.1.1 Noordelijk deelgebied; buitenrand Om een goede afstemming te krijgen tussen de stedenbouwkundige inrichting en de beoogde architectuur worden in deze beeldkwaliteitsparagraaf

Nadere informatie

Nr. Agendapunt 1. Opening en mededelingen Iedereen wordt welkom geheten. 1. Vaststellen agenda Agenda is vastgesteld. Er zijn geen aanvullingen

Nr. Agendapunt 1. Opening en mededelingen Iedereen wordt welkom geheten. 1. Vaststellen agenda Agenda is vastgesteld. Er zijn geen aanvullingen Klankbordgroep Nieuwbouw Over Betuwe College Elst Verslag Datum: 09-10-2017 Tijd: 19.30 21.30 uur Locatie: S5 Voorzitter: Elisabeth Stoeten Notulist: Ellen Vroegindeweij Leden klankbordgroep: Wout Eisink,

Nadere informatie

Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 17 maart 2015

Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 17 maart 2015 Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 7 maart 205 Op 7 maart 205 organiseerden de gemeente Nunspeet, Omnia Wonen en Van Wijnen een informatiebijeenkomst voor de plannen voor nieuwe woningen in Elspeet

Nadere informatie

Onderzoek naar voedselverspilling

Onderzoek naar voedselverspilling Onderzoek naar voedselverspilling Elke Nederlander gooit jaarlijks gemiddeld 40 kilo eetbaar voedsel weg. In heel Nederland belandt op die manier een hoeveelheid voedsel ter waarde van circa 2,5 miljard

Nadere informatie

De inschrijvingen voor het project Kennismaken met Sport gaan vanaf dit schooljaar via internet en per periode en niet meer via een flyer.

De inschrijvingen voor het project Kennismaken met Sport gaan vanaf dit schooljaar via internet en per periode en niet meer via een flyer. INSCHRIJVING KENNISMAKEN MET SPORT VIA INTERNET De inschrijvingen voor het project Kennismaken met Sport gaan vanaf dit schooljaar via internet en per periode en niet meer via een flyer. Alle leerlingen

Nadere informatie

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event.

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event. Nieuwsbrief De Beekse Bron Event. Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron Een gevarieerde, aantrekkelijke en duurzame wijk Start selectie aannemers en bouwpartners Voorspoedig

Nadere informatie

Start werkzaamheden Beneluxweg Zuid

Start werkzaamheden Beneluxweg Zuid Start werkzaamheden Beneluxweg Zuid In de week van 5 december 2011 zal gestart worden met het bouwrijp maken van de locatie Beneluxweg Zuid (het terrein tussen de Beneluxweg, de A27, de moskee Almohsinin

Nadere informatie

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen Bouwnummers 3a en 4a Bouwnummers 1a en 2a Bouwnummers 1a en 2a Wonen. aar denk je goed over na. e hypotheek moet kloppen. n de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in het gezellige Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse verse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen en een

Nadere informatie

Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities

Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis op 24 + 31 december 2015

Openingstijden stadhuis op 24 + 31 december 2015 Openingstijden stadhuis op 24 + 31 december 2015 Op 24 en 31 december is het stadhuis van Oosterhout open van 09.00 tot 12.00 uur. Op deze dagen kunt u dus tot 12.00 uur terecht bij de balies in de publiekshal

Nadere informatie

Wat is PMD? PMD staat voor huishoudelijke verpakkingen gemaakt van plastic en metaal en drankkartons.

Wat is PMD? PMD staat voor huishoudelijke verpakkingen gemaakt van plastic en metaal en drankkartons. Veelgestelde vragen nieuwe afvalinzameling Algemeen Waarom is er een nieuwe afvalinzameling? Momenteel zamelen we in Krimpen aan den IJssel 41% van het totale afval als gesorteerde grondstoffen in. Ons

Nadere informatie

Restauratiewerkzaamheden park Brakestein

Restauratiewerkzaamheden park Brakestein Restauratiewerkzaamheden park Brakestein De gemeente Oosterhout gaat Park Brakestein aan de Ridderstraat restaureren en openstellen voor het publiek. De restauratiewerkzaamheden zijn maandag 15 november

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling

Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling bouwers voor het leven Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling RIJWONINGEN, TWEEKAPPERS EN LEVENSLOOPBESTENDIGE SEMIBUNGALOWS OMRINGD DOOR PUUR WOONPLEZIER Wonen in Westerdel betekent ook

Nadere informatie

Welkom op de 6 e Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering

Welkom op de 6 e Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering Welkom op de 6 e Algemene Leden Vergadering 3-12-2015 Algemene Leden Vergadering Agenda: 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen van 19-5-2015 3. Mededelingen 4. Bestuursverkiezing 5. Financiële begroting

Nadere informatie

geschakelde ngen fase

geschakelde ngen fase woningen fase D 9 geschakelde geschakelde woningen Bouwnummers 8 en 9 9 geschakelde woningen Bouwnummers 1 t/m 7 2 Wonen. Daar denk je goed over na. De hypotheek moet kloppen. En de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

www.horecaverkiezing.nl Eten, drinken en slapen in het Noorden

www.horecaverkiezing.nl Eten, drinken en slapen in het Noorden www.horecaverkiezing.nl Eten, drinken en slapen in het Noorden Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant organiseren vanaf 4 juli de HORECA- VERKIEZING 2015. In deze verkiezing zijn de beide dagbladen,

Nadere informatie

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende Maarheezerweg-Noord 1- Leende Leende-Lind- is een Brabants dorp met een gezellige dorpskern en een rijk verenigingsleven. Samen met Heeze en Sterksel vormt Leende de Gemeente Heeze-Leende. Leende heeft

Nadere informatie

Onderwerp : Sweensstraat-West: klankbordgroep Datum : 14 maart 2011 Locatie : Locatie Westkant (Vossenbergselaan 72, Kaatsheuvel)

Onderwerp : Sweensstraat-West: klankbordgroep Datum : 14 maart 2011 Locatie : Locatie Westkant (Vossenbergselaan 72, Kaatsheuvel) Gespreksverslag Onderwerp : Sweensstraat-West: klankbordgroep Datum : 14 maart 2011 Locatie : Locatie Westkant (Vossenbergselaan 72, Kaatsheuvel) Aanwezig namens - gemeente : Rick Dusée (projectleider)

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekering voor minima

Collectieve zorgverzekering voor minima Uw zorgverzekering voor 2012 Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Bij een zorgverzekering kunt u zelf kiezen welke zorgkosten u wilt verzekeren. Deze keuze hangt af van

Nadere informatie

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar NOC*NSF is samen met de NOS verantwoordelijk voor de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg,

Nadere informatie

BIJZONDERE WONINGEN ALGEMEEN

BIJZONDERE WONINGEN ALGEMEEN ALGEMEEN INLEIDING In deze folder geven wij informatie over woningen voor specifieke doelgroepen. Zoals woningzoekenden die een senioren-, zorg- of aangepaste woning nodig hebben. Deze woningen worden

Nadere informatie

Herinrichting Dorpsstraat Bredaseweg Baarleseweg N639 1 e Bijeenkomst 26 februari 2018

Herinrichting Dorpsstraat Bredaseweg Baarleseweg N639 1 e Bijeenkomst 26 februari 2018 Herinrichting Dorpsstraat Bredaseweg Baarleseweg N639 Chaam 1 e Bijeenkomst 26 februari 2018 Vanavond 1. Welkom Maikel Veroude / wethouder Corry Janssen-Janssen 2. Inleiding Maikel Veroude/Pieter Geerts

Nadere informatie

Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit huishoudens

Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit huishoudens Aan de Raad Made, 31 mei 2011 Agendapuntnummer: 10 Raadsvergadering: 16 juni 2011 Registratienummer: Casenr: Onderwerp: Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit

Nadere informatie

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Op dinsdag 23 februari vindt in het NAC Stadion de Meet & Greet Samen voor de Jeugd plaats. Professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen uit het jeugdwerkveld

Nadere informatie

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: raadzaal DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0150434 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150435 Notulen van de raadsvergadering

Nadere informatie

ROOSENDAAL DAMASTBERG 136

ROOSENDAAL DAMASTBERG 136 ROOSENDAAL DAMASTBERG 136 VRAAGPRIJS: 247.500,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving In jonge woonwijk gelegen luxe afgewerkte en uitgebouwde hoekwoning met royale garage. De woning

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders; De raad van de gemeente Loppersum; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders; gelet op de Participatiewet, de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijke arbeidsongeschikte

Nadere informatie

ROOSENDAAL ZUNDERTSEWEG 85

ROOSENDAAL ZUNDERTSEWEG 85 ROOSENDAAL ZUNDERTSEWEG 85 VRAAGPRIJS: 450.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving Aan doorgaande weg nabij natuurgebied Visdonk, op 10 fietsminuten van het centrum en op loop en

Nadere informatie

B en W. nr d.d

B en W. nr d.d B en W. nr. 13.1156 d.d. 17-12-2013 Onderwerp De beantwoording van schriftelijke vragen van het raadslid L. RADEMAKER (SP) inzake Uitkeringsgerechtigden moeten duidelijkheid krijgen over hoogte uitkering

Nadere informatie

Voorstel aan de Raad. Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 20 december 2006 / 242/2006. Fatale termijn: besluitvorming vóór: N.v.t.

Voorstel aan de Raad. Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 20 december 2006 / 242/2006. Fatale termijn: besluitvorming vóór: N.v.t. Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 20 december 2006 / 242/2006 Fatale termijn: besluitvorming vóór: N.v.t. Onderwerp Sportgala Nijmegen 2007-2010 Programma / Programmanummer Sport / 9240 Portefeuillehouder

Nadere informatie

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg Vooraf De Brede Sociaal Maatschappelijke Raad (BSMR) van de gemeente Doesburg adviseert het College van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie