Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst ( ) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari 2017 Woensdag 11 januari Oud Papier Actie Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders welkom om een kijkje te nemen bij ons op school. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/12/2016 Thema: Stil eens Lucas 1:5-25, 1:26-38 De priester Zacharias krijgt in de tempel een bijzonder bericht: hij zal een zoon krijgen, Johannes de Doper. Zacharias wordt er stil van. Later komt de engel Gabriël bij Maria. Ook zij krijgt bijzonder nieuws te horen: Jezus zal geboren worden. Licht in de nacht Advent en kerst 2016 Vanaf de tweede adventsweek horen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Het gaat over de priester Zacharias, die in de tempel een offer mag brengen. Daar komt een engel bij hem, die vertelt dat Zacharias en zijn vrouw Elisabet een kind zullen krijgen: Johannes de Doper. Zacharias kan eerst geen woord uitbrengen. Maar als hun zoon geboren is, zingt hij het uit. Hij zingt over Gods genade. Er straalt een licht in ons leven, zingt hij dan. Een licht uit de hemel.

2 Sinterklaas viering Maandag 5 december is het eindelijk zover. Sinterklaas komt bij ons op school! De kinderen worden net zoals anders om 5 voor half 9 in hun eigen klas verwacht. We gaan Sinterklaas en zijn pieten rond 9.00 uur verwelkomen op het kleuterplein van de Schutlanden. De kinderen van de Erflanden gaan onder begeleiding van de leerkracht lopend naar de Schutlanden (om zijn alle kinderen weer terug op de Erflanden). Denk bij koud weer aan warme kleding, want als je even stilstaat, dan kun je het erg koud krijgen! Daarna zal het sinterklaasfeest verder in de eigen klas plaatsvinden. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 komen nog bij Sinterklaas in het speellokaal! De kinderen nemen deze dag gewoon fruit en drinken mee. Wij maken er een gezellige dag van! Een vrolijke groet, De Sint-commissie Oproep overblijfouders voor de Overblijf Erflanden De afgelopen keer zijn er helaas geen reacties gekomen op onze oproep. Dus bij deze nog keer. Wij zijn voor de overblijf Erflanden zeer dringend op zoek naar overblijfmedewerkers. We draaien nu met minimale bezetting en zonder reserves. Dus meld je aan, al kom je 1 of 2 keer per maand, dan dragen we de overblijf met zijn allen! En het is nog gezellig ook! Aanmelden kan via de mail van de overblijf: overblijf.kofschip@gmail.com Spel- en praatgroep KIES (kinderen in echtscheiding situaties komen 8x bij elkaar) Voor wie is de spel- en praatgroep KIES bedoeld? Deze groep is bedoeld voor alle kinderen van de basisschool en speciaal onderwijs groep 4 t/m 8 én voor jongeren op het voortgezet onderwijs, die een echtscheiding hebben meegemaakt, ongeacht hoe de scheiding is verlopen. Belangrijk is dat de scheiding minimaal een half jaar geleden is. Wat is het doel van de groep? Kinderen kiezen niet voor de scheiding van hun ouders. Het overkomt ze. Hoe ze omgaan met de veranderde situatie kan zeer verschillend zijn. Kinderen en jongeren die een scheiding hebben meegemaakt kunnen in de groep: beter leren omgaan met gedachten en gevoelens over de scheiding - praten over wat ze moeilijk vinden aan de scheiding en herkenning vinden - hun hart luchten en elkaar helpen met oplossingen - de scheiding beter leren verwerken waardoor problemen zich minder stapelen en er minder hinder wordt ondervonden in het dagelijkse leven.

3 Wat doen we in de groep? We komen 8x bij elkaar gedurende een uur meestal na schooltijd met max.10 kinderen of jongeren. We gebruiken verschillende manieren zoals een spel/vragenkaartjes/werkbladen/tekenen om onderwerpen die met scheiding te maken hebben aan bod te laten komen. We besteden o.a. aandacht aan het kennismaken, privacy, eigen situatie verkennen, ervaringen delen, omgaan met veranderingen, hoe gaat het nu, wat is nodig, blokkades, vroeger-nu-later, loslaten en vertrouwen. En de ouders? Voordat de groep start vindt er een ouderavond plaats. Op deze avond kunnen de ouders kennismaken met de KIEScoaches (getrainde begeleiders van KIES-groepen) en geven we informatie over de inhoud van de groep. We besteden aandacht aan privacy en beantwoorden vragen. Aan het einde van de KIES-groep is er een afsluitende ouderavond voor de ouders. Voor meer informatie kijk ook op Wanneer, waar en kosten Opgave kan via de leerkracht/school en bij de schoolmaatsch. werkster met een aanmeldingsformulier (van beide ouders is toestemming nodig). Het hele jaar door kan er worden aangemeld en de groep kan starten op een school/in een wijk als er voldoende aanmeldingen zijn binnengekomen. In de schoolvakanties liggen de groepen stil. Er zijn geen kosten aan verbonden. Nieuws uit de groepen Groep 5A 378:25=15 rest 3. Wist u dat er zoveel pepernoten in 1 zak pepernoten zitten? Zo'n zak kregen we tijdens de rekenles als traktatie van de bezoek-piet. We hebben de rekenboeken aan de kant gedaan en zijn de pepernoten gaan tellen (zie foto). Daarna hebben we alle pepernoten verdeeld en kreeg ieder kind 15 pepernoten. Meester kreeg de 3 die over waren... De clusterhal is veranderd in een heus Sinterklaas-museum, wat is dat elk jaar toch weer een fantastisch gezicht! Maandag gaan we het Sinterklaasfeest vieren en mogen de gedichten op de surprises worden geplakt. De kinderen mogen dan voor schooltijd even binnen glippen. Let op: We verzamelen dus gewoon op het plein want we gaan dan natuurlijk niet naar gym! Na het Sinterklaasfeest staat op woensdag het trefbaltoernooi op het programma, de kinderen die mee gaan doen hebben een briefje mee naar huis gekregen en gaan heel hard hun best doen! Ouders die helpen die middag heel erg bedankt! Veel plezier en succes allemaal! De juffen en meesters zijn die middag helaas niet aanwezig i.v.m. de studiedag. De kinderen gaan dus s morgens ook niet naar school. Dan nog een kleine mededeling en een kleine oproep: Deze week doen de kinderen weer een woordenzoekpuzzel met de woorden van dit hoofdstuk van woordenschat (taal). Wilt u weten welke woorden dit zijn? De puzzel gaat ook mee naar huis. Als afsluiting: Zijn er ook ouders die op vrijdagochtend 16 december willen helpen met de wintercrea? Graag even een mailtje of een berichtje/briefje mee met uw zoon of dochter (opa's en oma's ook welkom).

4 Groep 5B Een aantal kinderen doen mee met het trefbaltoernooi op woensdag 7 december. De kinderen moeten om uur in de sporthal Het Activum zijn. Een moeder is coach. Vrijdagmorgen 16 december ( uur) is de wintercrea voor groep 3, 4 en 5. Wij zijn hiervoor op zoek naar 3 á 4 hulpouders, graag opgeven via de mail. Alvast bedankt!! We zijn alweer bij blok 5 van rekenen. De doelen zijn: plus- en minsommen boven het honderdtal, alle tafels door elkaar, inzicht (welke foto hoort bij welke camera) op schaal de afstand berekenen. Groetjes, groep 5 b en juf. Groep 5C Ook in onze groep is het deze dagen gezellig. De spanning rond het sinterklaasfeest hangt in de lucht. We hebben surprises gemaakt en gedichten geschreven. Komt u maar eens kijken in de gang voor ons lokaal. Hier staan onze surprises, het is een prachtige tentoonstelling! Wat heeft iedereen goed zijn/haar best gedaan. De bezoekpiet is geweest en heeft getrakteerd op pepernoten. We hebben een zelfgemaakte schoen gezet (een veter vingerhaken was nog wel een beetje lastig). Woensdagochtend zat er een verrassing in het schoentje. Morgen gaan we pepernoten bakken. Maandag verwelkomen we sint en zijn pieten op de Schutlandenlocatie, daarna vieren we het sinterklaasfeest in de groep. Het eerste kaarsje van advent brandt alweer. Het thema van het adventsproject is: 'Licht in de nacht'. Elke week openen we een deurtje van de lantaarn, zodat het Bijbelverhaal zichtbaar wordt. Op vrijdagochtend 16 december houden we de wintercrea. Komt u ons gezellig helpen? Graag even doorgeven aan de juffen. Woensdag 7 december zijn de kinderen vrij. 's Middags vindt het trefbaltoernooi plaats in de nieuwe sporthal Activum. We wensen alle kinderen en hulpoeders veel plezier en een sportieve middag. Groeten van de juffen. Groep 6A Hallo allemaal, Welkom in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Dit keer over topografie, de wintercrea en het werkstuk. Volgende week donderdag hebben wij onze eerste topo-toets. We zijn thuis al goed aan het oefenen en zijn er al bijna klaar voor. Willen jullie (ouders/verzorgers) dit met ons blijven doen? We hebben nog een vraag aan jullie! Op donderdagmiddag 15 december is er wederom wintercrea, voor deze middag zijn wij nog op zoek naar hulpouders. Wie willen ons deze middag helpen? Wij zijn -namens groep 6a- op zoek naar 3 á 4 hulpouders. Opgeven kan via de mail. Inmiddels zijn wij al druk bezig met ons werkstuk, die we voor de kerstvakantie gaan afronden. Wij hebben, aan de hand van een woordweb, hoofdstukken gemaakt en de volgende stap is nu het samenvatten van de meegenomen informatie. Hierna mogen we onze hoofdstukken gaan schrijven. We vinden het erg leuk! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, groep 6a.

5 Groep 6/7B Een leuke en gezellige tijd! De sinterklaassurprises zijn vandaag allemaal in de clusterhal gezet. Wat een geweldig gezicht om alle mooie creaties te bewonderen. Allemaal knap gedaan! Maandag zullen we weten en ontdekken wie welke surprise gemaakt heeft. Afgelopen maandag hebben we een schoen gemaakt van klei. Dinsdag mochten we namelijk onze schoen zetten. De kinderen kunnen ook nog de schoen verven als ze dit willen. Het topografiestencil voor het oefenen voor de toets hebben de kinderen meegekregen naar huis. Op school oefenen we ook veel. De toets zal zijn op dinsdag 6 december. Voor topondernemers krijgt groep 7 deze week de leertekst en samenvatting mee naar huis om te leren. Groep 6 leert en oefent op school. Deze toets zal zijn op dinsdag 20 december. Ook zijn we begonnen met de werkstukken. De werkstukken moeten voor de kerstvakantie worden ingeleverd. De kinderen van groep 7 maken de werkstukken thuis. Sommigen zijn al klaar en anderen zijn aan het afronden. Je kunt het werkstuk dus ook al inleveren als je zover bent. Groep 6 maakt het werkstuk op school. Met rekenen hebben we deze week blok 4 afgerond en starten we met blok 5. Voor groep 6 gaan we bezig met doelen als; breuken/het deel van, geldsommen en gewicht/inhoud. Voor groep 7 gaan we bezig met deelsommen zonder/met rest en km/uur. Bv een vraag als: Yannick rijdt 9 km in 3 kwartier. Hoeveel km/uur rijdt hij? Ook gaan we verder met de digitale klokken. Hoeveel later of hoelang nog wachten. Op donderdag 15 december hebben we de wintercrea. Wie vindt het leuk om ons en de kinderen te helpen die middag? Hartelijke groet van de juffen. Groep 6C Wat waren er veel ouders op de weeksluiting. Bedankt daarvoor. We krijgen ook een topotoets, deze is op 8 december. De kinderen hebben allemaal een blad meegekregen waar ze thuis op kunnen oefenen. Wat fijn dat zoveel kinderen zich hebben opgegeven voor het trefbaltoernooi, we hebben 2 teams! Ook de wasouder en coaches zijn al geregeld. Top! De kinderen die mee doen op woensdag 7 december moeten om uur aanwezig zijn in sporthal Activum. Vrijdag 9 december is juf G. voor het laatst in onze groep. De week erna zal juf H. iedere woensdag, donderdag en vrijdag in onze groep zijn. Maandag mochten we onze schoenen pimpen met allemaal soorten kleuren (verf) die we dinsdag mochten zetten. Want de bezoekpiet was bij ons in de klas maandag, hij vertelde dit. Ook staan er foto's in het foto-album van de pietengym en schoen pimpen van afgelopen maandag. Bij rekenen hebben we een nieuwe manier met nakijken: als iemand klaar is met rekenen dan moet die niet zijn eigen schrift nakijken, de ander die ook klaar is moet die ruilen met zijn schrift. Zo gaat dat dan. Maandag 5 december vieren we sinterklaas. Dus daarom gaan we niet naar gym en hoeven we ook niet op de fiets naar school te komen. We moeten dan ook maandag ons gedicht meenemen. Dinsdag hebben we onze eerste adventskaars aangestoken. We hebben ook de eerste deur opengedaan van ons minihuisje (lantaarn). Geschreven door twee meisjes.

6 Groep 7A Sinterklaas: Vandaag is de tentoonstelling van alle surprises; leuk om te zien hoeveel tijd en energie de kinderen hier in gestopt hebben! Kerst: We hebben maandag de 1e adventskaars aangestoken en leren hierbij een kaarsenlied, te vinden op you tube. Het lied heet: jij bent licht voor de wereld. Rekenen: We werken nu in een nieuw hoofdstuk, blok 5. Hierin gaat het over digitale tijd en oefenen de staartdeling nog een keer, zodat die er goed in zit. Thuis af en toe oefenen met digitale tijd kan kinderen ook goed helpen. Taal: Een aantal nieuwe woorden van dit blok zijn: evenaar, internationaal, jaargetijde, keerkring, kruin, nationaal, poolcirkel, puree, het aandenken, de musical, de regisseur, de benodigdheden. Misschien leuk om de kinderen terloops een keer naar de betekenis ervan te vragen.. Topondernemers: Afgelopen dinsdag hebben we de leerstof voor de toets over de Azteken samen doorgenomen. De kinderen mochten zelf kiezen of ze alleen markeren en daarbij aantekeningen maken of dat ze ook nog een samenvatting schrijven. Morgen krijgen ze deze tekst mee naar huis en dinsdag 20 December is de toets. Groetjes uit groep 7a Groep 7C Hallo allemaal, Afgelopen vrijdag hadden we maar liefst 3 spreekbeurten. En ook al was elke spreekbeurt weer heel anders dan de andere, we hebben erg goede spreekbeurten gezien. Ondertussen hebben we alweer de toets van blok 4 van rekenen gemaakt. Die was best lastig met al die breuken. Morgen maken we de toets van taal van blok 4. Met spelling zijn we bezig met de militairwoorden. In de klas hebben we het volgende afgesproken: - donderdag 8 december is de toets van topo - vrijdag 23 december is de laatste dag dat het werkstuk ingeleverd kan worden. Vriendelijke groet, Groep 7c Groep 8A + 8C Wintercrea: Donderdagmiddag 15 december hebben we de jaarlijkse wintercrea weer. Alle bovenbouwgroepen doen hier aan mee. De kinderen hebben mogen kiezen uit verschillende opdrachten. Wilt u nog helpen dan kunt u zich opgeven via de mail.

7 Nieuws uit groep 8: Sinterklaas: Sinterklaas is weer in Nederland. Vandaag hebben de kinderen alle surprises tentoongesteld in de clusterhal. U komt toch ook kijken? Kerstproject: Licht in de nacht : De eerste twee adventskaarsen branden al! Deze week lezen we uit de Bijbelboeken Jesaja en Lucas. We hebben een lantaarn in de klas met prachtige platen. Ook gaan we aan de slag met de kerstviering. De kerstviering is 21 december in de Vredehorst. Muziekles: De muzieklessen van Scala zijn weer geweest. We hebben veel mogen leren over muziek uit andere landen. Werkstuk De datum van inleveren komt snel dichterbij (12 december). We adviseren de kinderen om een week van te voren het uit te printen. Dit i.v.m. inkt wat op is, printer die het niet doet, papier wat nog in de winkel ligt etc. etc. Dan heb je nog ruim de tijd om alsnog op tijd te kunnen inleveren. Cito Na de kerstvakantie starten we met het maken van de cito s. We maken een cito van rekenen, spelling, spelling werkwoorden, woordenschat, begrijpend lezen en we nemen de DMT (drie-minuten-toets) af. (Herhaalde) Oproep kamp: We hebben uit groep 8a al enkele aanmeldingen binnen gekregen. Uit groep 8c nog niet en we willen heel graag uit beide groepen ouders mee, dus wilt u mee op kamp, dan horen we het graag. Hieronder nogmaals de oproep: Het is natuurlijk nog lang niet zover, maar toch alvast deze oproep: Op 17 mei t/m 19 mei gaan we op kamp. We zoeken ouders/verzorgers die met ons mee willen op de fiets. Onze voorkeur gaat uit naar leiding die alle drie dagen mee kunnen en enthousiast zijn om deze dagen een groepje te begeleiden. U kunt zich aanmelden via de mail (dus niet via uw kind) tot 13 januari. Bij meerdere aanmeldingen zullen we een keuze moeten maken door middel van loting. U hoort dan vóór 1 februari of we van uw aanmelding gebruik gaan maken. Misschien al goed om te vermelden dat u niet in het groepje van uw zoon of dochter terecht komt.

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

Weeknieuws 5 cursus 2015 2016 18 september 2015

Weeknieuws 5 cursus 2015 2016 18 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 5

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 17 november 2016 jaargang 19 nr. 11 Vrijdag 18 november Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 1/2C 5A 7C Woensdag 23 november Oud Papier Actie Vrijdag 25 november Dinsdag 29 november MR-OR

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015 10 december 2015 jaargang 18 nr. 16 AGENDA Vrijdag 11 december wintercrea groep 3/4/5 Woensdag 16 december Vrijdag 18 december s middags alle kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 21 december- 1 januari Kerstviering

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 08 december 2016 jaargang 19 nr. 14 Dinsdag 13 december Leerlingenraad AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 1 december 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 1 december 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 1 december 2016 Nieuwe inrichting hal Goed nieuws!! Met de invoering van ons nieuwe onderwijssysteem

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8 nieuwsbrief 7 Datum: 23-11-2018 www.voorhofvianen.nl Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecursus groepen 6 t/m 8 4. Start 3D printer bouwen met groep 8 5.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 4 december 2017 Tijdens he adventsperiode komen we iedere week als school bij elkaar om een adventsviering te houden.

weekinfo Datum: maandag 4 december 2017 Tijdens he adventsperiode komen we iedere week als school bij elkaar om een adventsviering te houden. weekinfo Datum: maandag 4 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Het lied van Maria, Lucas 1:39-56 Agenda: 5 december

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Oktober 2016 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-349171 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Agenda 4 oktober Oud papier 5 oktober Korfbaltoernooi in Wapserveen 3-7 oktober 10

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50 Sinterklaasviering 4 december 2015 Agenda: 17 december Kerstviering in school Aankondiging 21 januari

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 4 dec 5 dec 6 dec 7 dec 8 dec 9 dec 10 dec Corine afwezig uur: Corine. Corine afwezig Kerstcrea BB Kerstcrea OB.

MA DI WO DO VR ZA ZO 4 dec 5 dec 6 dec 7 dec 8 dec 9 dec 10 dec Corine afwezig uur: Corine. Corine afwezig Kerstcrea BB Kerstcrea OB. Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171807 Datum : 30-11-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie