AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015"

Transcriptie

1 10 december 2015 jaargang 18 nr. 16 AGENDA Vrijdag 11 december wintercrea groep 3/4/5 Woensdag 16 december Vrijdag 18 december s middags alle kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 21 december- 1 januari Kerstviering uur (in de klas)( vanaf een kop warme chocolade melk voor de ouders) Kerstvakantie Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015 Thema: Luister, het begint! Lucas 2:1-7; 8-15; Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de Zoon van God. De herders in het veld zijn de eersten die het horen. Nadat zij het kind gezien hebben, loven en prijzen ze God. Kerstviering: Op woensdag 16 december aanstaande vieren we het Kerstfeest in de klas. We beginnen om uur en de viering duurt tot uur. Samen met de kinderen zullen we stilstaan bij de verhalen die we de afgelopen weken hebben gehoord, maar ook natuurlijk bij de geboorte van het kindje Jezus. We wensen de kinderen en elkaar een fijne viering toe.

2 Vanuit de MR 24 november hadden we alweer de 2 de vergadering van dit schooljaar. We hebben uitgebreid gesproken over schooluitjes waarbij ouders rijden. Hoe om te gaan met kinderen die normaal nog op een stoelverhoger horen te zitten. Volgens de regels mogen die zonder autostoel vervoerd worden mits het niet de eigen kinderen zijn, maar willen we dat ook? We hebben nu afgesproken dat u, als er een schooluitje is, zelf een stoelverhoger aan uw kind kunt meegeven voorzien van naam. Wilt u ook voor de zekerheid nagaan voor hoeveel inzittenden u verzekerd bent? (standaard is dit vaak 4 personen) Ook hebben we nog gebrainstormd over een continu rooster en gelijke dagen rooster, hier gaan we de volgende keer mee verder. Nieuws uit de OR Wij hebben weer vergaderd. We zijn de laatste tijd vooral druk geweest met de Sinterklaas viering en de komende kerstviering. We hopen dat alle kinderen een leuk Sintfeest hebben gehad. Woensdag 16 december is er zoals jullie weten de kerstviering op school. Ook dit jaar willen wij van de OR jullie van harte uitnodigen om vanaf een kop warme chocolade melk te komen drinken. Op de Schutlandenlocatie vindt u ons weer voor het hek bij het onderbouwplein. Op de Erflandenlocatie vindt u ons op het plein. Bij slecht weer staan we op beide locaties in de clusterhal. We hopen dat we jullie allen kunnen begroeten en de kerst warm kunnen beginnen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen mail ons gerust op orkofschip@gmail.com Verder willen we iedereen hele goede feestdagen wensen!! Groeten, de OR Nieuws van de penningmeester Aangezien er behoorlijk wat automatische incasso's zijn teruggeboekt en we ondertussen ook weer nieuwe formulieren hebben mogen ontvangen voor het automatisch incasseren van de ouderbijdrage, zullen we in de laatste week van januari voor de tweede keer een automatische incasso uitvoeren. Uiteraard alleen voor de ouders die nog niet voldaan hebben. Indien u het zelf wilt overboeken is dit uiteraard ook mogelijk, betalingen tot 15 december worden verwerkt en niet meegenomen in de automatische incasso.

3 Sport try-out, doe jij mee? De gemeente Hoogeveen organiseert in de kerstvakantie een sportevenement waar alle kinderen van de basisscholen aan mee mogen doen. Je kunt verschillende uitdagende sporten helemaal gratis uitproberen. De sport tryout is op 21 december in sporthal Valkenlaan. Groep 1 t/m 4 zijn s ochtends uitgenodigd van tot uur. Groep 5 t/m 8 zijn s middags uitgenodigd van tot uur. Durf jij de uitdaging aan? Jeugdcross Schoonhoven Kinderen t/m 15 jaar kunnen zondag 24 januari meedoen met de Jeugdcross op recreatiegebied Schoonhoven! Deelname is gratis. Er wordt een pittig parcours over het strand uitgezet van 1000 meter, waarbij de oudste kinderen 2 ronden moeten afleggen en de jongste lopers na 1 ronde kunnen finishen. De organisatie is in handen van Sportief Hoogeveen i.s.m. de Snelle Rakkers. Na afloop kun je een gezonde snack maken bij de JOGG kraam. Starttijden: uur t/m 9 jaar, 1 km uur 10 t/m 12 jaar, 1 km uur 13 t/m 15 jaar, 2 km Inschrijven: Nieuws uit de groepen Groep 5A Na een gezellig Sinterklaasfeest met prachtige surprises, originele gedichten en leuke cadeautjes gaan we gelijk over naar kerst. We zijn in de klas al volop bezig met het project en het bijbehorende lied en hebben deze week de tweede kaars aangestoken. Ook de Bijbelverhalen gaan al weer in de richting van het bekende kerstverhaal. Vrijdag gaan we met de hulp van ouders (bedankt alvast voor de hulp!) twee kerstknutsels maken. We maken er een gezellige en creatieve morgen van. Woensdag vieren we het kerstfeest in de klas. We beginnen om uur en het zal ongeveer een uur duren. Voordat de kerstvakantie begint gaan we vrijdagochtend nog samen met de andere groepen een spelletjesmorgen doen. Bij de kerstvakantie hoort natuurlijk ook oud en nieuw. In de hogere groepen hebben de kinderen voorlichting gehad maar ook in onze groep hebben we er uitgebreid over gesproken. We wensen dan ook iedereen alvast fijne kerstdagen en een heel gelukkig begin van 2016!

4 Groep 5/6B Hallo allemaal, Sinterklaas was heel erg leuk, er waren hele leuke surprises en mooie gedichten. Wat ook leuk was, was dat Sven Sinterklaasliedjes op zijn gitaar ging spelen. Wintercrea (morgen) Wat moet je meenemen: - bakjes + natte oase - groen (groene takjes) - plastic tas We hebben zin in de wintercrea. Toets Utrecht: 14 december heeft groep 6 de toets van Utrecht. Spelletjes ochtend: Vrijdagochtend 18 december is het spelletjes ochtend, dan mag iedereen een (gezelschap)spelletje meenemen naar school. Groep 5C De tijd vliegt voorbij, zo ook in onze groep. Na een gezellig sinterklaasfeest kijken we uit naar het kerstfeest. Dit jaar vieren we kerst op woensdagavond 16 december, in onze groep. Alle kinderen mogen een bijdrage leveren aan de kerstviering en we oefenen volop. Het thema is: "Er komt een tijd". Vrijdag a.s. hebben we de wintercrea. Samen met groep 3c en 4c gaan we een ochtend knutselen. Fijn dat er ook dit jaar ouders willen helpen. Eén van de kaarten van Top ondernemers gaat over constructies. Samen met de kinderen uit groep 6c hebben we constructie gemaakt. Het werden sterren of kerstbomen. We hebben veel geleerd over constructies en ons best gedaan om goed met elkaar samen te werken. Elke dag lezen we in de groep. We lezen uit een zelfgekozen boek, het leesboek van Station Zuid, woordrijtjes en het roetsjboekje. Lezen leer je door te doen, uren maken. Wij moedigen de kinderen aan om ook in de kerstvakantie te blijven lezen, wilt u uw kind hierbij helpen? Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling, de juffen.

5 Groep 6A Hallo ouders, We geven jullie weer even een kijkje achter de schermen in onze klas. Afgelopen woensdag hebben tien kinderen uit onze groep meegedaan aan het schooltrefbaltoernooi in sporthal Trasselt. We hebben daarbij de derde plaats weten te behalen! Het was een gezellige middag waarbij veel ouders kwamen kijken en ook onze meester kwam nog even langs. Ook hadden we een spandoek gemaakt met daarop onze yell en het logo van t Kofschip. Het was erg leuk! De dag erop, donderdag, hadden we alweer iets leuks, er kwam namelijk een profvoetballer van PEC Zwolle bij ons in de klas. Hij heet Hij kwam bij ons vertellen over hoe je profvoetballer wordt en wat je daarvoor allemaal moet doen. Ook vertelde hij over hoe zijn leven nu is. Daarna mochten we vragen stellen aan hem en gingen we met hem op de foto. Ook gingen we nog even met hem voetballen op het kunstgrasveld. We vonden het super dat hij bij ons in de klas wilde komen. De dag daarna was het alweer feest in onze groep, namelijk Sinterklaas! Eerst gingen we naar de Erflanden om de Sint welkom te heten, wat we deden door te dansen. Daarna gingen we terug naar de klas waar we de prachtige surprises en gedichten mochten bekijken en aanhoren. Nadat iedereen een cadeau had gekregen hebben we s middags nog pietengym gedaan en een film gekeken. Inmiddels hebben we de Sint uitgezwaaid en vervangen voor een, door ons versierde, kerstboom. Ook branden er inmiddels twee kaarsen bij ons in de groep omdat we toewerken naar Kerst. We vinden de lichtjes van de kerstboom en het licht van de kaarsen erg gezellig. Het waren weer twee hele leuke weken! Tot de volgende keer. Namens groep 6a. Groep 6C We hebben een hele leuke Sinterklaasviering gehad. We hadden hele mooie surprises en gedichten gemaakt en gekregen. Ons team is eerste geworden tijdens het trefbaltoernooi vorige week. We mogen dinsdag 22 december de Drentse finale spelen. Alle ouders hebben hier een over gekregen. Wilt u hier op reageren? Ook hebben we de wintercrea gehad. We hebben mooie werkstukken gemaakt. Ouders bedankt voor uw hulp! De zending was 4,20 euro. We hebben met topondernemers een constructie gemaakt van papier. We mochten plakband of lijm gebruiken. We konden kiezen uit een ster, stal of kerstboom. Dit deden we in een groepje, samen met groep 5. Vrijdag 18 december hebben we de topotoets over Utrecht. Groetjes groep 6c.

6 Groep 7A Sinterklaas: We hebben als klas een supergezellig Sinterklaasfeest gehad en aan de verhalen te horen zijn de meeste kinderen thuis ook goed verwend. Kerst: Sinterklaas is nog maar net uit het land en hup de kerstboom staat alweer! We hebben maandag de 2e adventskaars aangestoken en bereiden als klas, samen een mooie kerstviering voor. Er is ruimte voor zang en muziek, een gedicht en natuurlijk een gebed. Het kerstverhaal mag niet ontbreken en we bereiden ook mooie kaarsengedichtjes voor. Een hele klus, maar het levert ons vast weer een mooie viering op met veel mooie momenten. Bureau Halt: Afgelopen maandag hadden we nog weer een gastles van bureau Halt; deze keer ging het over Vuurwerk. We hebben veel informatie gehad over: 1.Hoe kun je het veiligst vuurwerk afsteken? (Met een aansteeklont, in een fles met een beetje zand er in, niet in je hand houden, etc.) 2.Welk vuurwerk kun/mag je het hele jaar door kopen en afsteken? (Trektouwtjes, sterretjes) 3.Hoe herken je illegaal vuurwerk? (vaak Chinese teksten/tekens erop). 4.Mag je van iedereen vuurwerk kopen? (nee, alleen in winkels op de laatste drie werkdagen van het jaar). Al onze kennis is weer bijgespijkerd en aan ons als volwassenen de taak om hierin het goede voorbeeld te geven. Rekenen: We werken deze week vooral over digitale tijd en oefenen de staartdeling nog een keer, zodat die er goed in zitten. Thuis af en toe oefenen met digitale tijd kan kinderen ook goed helpen. Taal: Een aantal nieuwe woorden van dit blok zijn: evenaar, internationaal, jaargetijde, keerkring, kruin, nationaal, poolcirkel, puree, het aandenken, de musical, de regisseur, de benodigdheden. Misschien leuk om de kinderen terloops een keer naar de betekenis ervan te vragen. Spelling: We oefenen vooral met werkwoorden tegenwoordige tijd, verleden tijd en voltooide tijd. Ook proberen we het geleerde ook echt te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we een (kerst)gedicht of een verhaal schrijven. Voor de kerstvakantie maken we de hoofdstukken van Taal, Spelling en Rekenen uit en toetsen we deze nog, zodat we na de vakantie weer met frisse moed in nieuwe hoofdstukken kunnen beginnen. Hartelijke groetjes, groep 7A en de juffen. Groep 7C Sinterklaas: We hebben als klas een supergezellig Sinterklaasfeest gehad en aan de verhalen te horen zijn de meeste kinderen thuis ook goed verwend.

7 Kerst: Sinterklaas is nog maar net uit het land en hup de kerstboom staat alweer! We hebben maandag de 2e adventskaars aangestoken en bereiden als klas, samen een mooie kerstviering voor. Er is ruimte voor zang en muziek, een gedicht en natuurlijk een gebed. Het kerstverhaal mag niet ontbreken en we bereiden ook mooie kaarsengedichtjes voor. Een hele klus, maar het levert ons vast weer een mooie viering op met veel mooie momenten. Bureau Halt: Afgelopen maandag hadden we nog weer een gastles van bureau Halt; deze keer ging het over Vuurwerk. We hebben veel informatie gehad over: Hoe kun je het veiligst vuurwerk afsteken? (Met een aansteeklont, in een fles met een beetje zand er in, niet in je hand houden, etc.) Welk vuurwerk kun/mag je het hele jaar door kopen en afsteken? (Trektouwtjes, sterretjes) Hoe herken je illegaal vuurwerk? (vaak Chinese teksten/tekens erop). Mag je van iedereen vuurwerk kopen? (nee, alleen in winkels op de laatste drie werkdagen van het jaar). Al onze kennis is weer bijgespijkerd en aan ons als volwassenen de taak om hierin het goede voorbeeld te geven! Rekenen: We werken deze week vooral over digitale tijd en oefenen de staartdeling nog een keer, zodat die er goed in zitten. Thuis af en toe oefenen met digitale tijd kan kinderen ook goed helpen. Taal: Een aantal nieuwe woorden van dit blok zijn: evenaar, internationaal, jaargetijde, keerkring, kruin, nationaal, poolcirkel, puree, het aandenken, de musical, de regisseur, de benodigdheden. Misschien leuk om de kinderen terloops een keer naar de betekenis ervan te vragen. Spelling: we oefenen vooral met werkwoorden tegenwoordige tijd, verleden tijd en voltooide tijd. Ook proberen we het geleerde ook echt te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we een (kerst)gedicht of een verhaal schrijven. Voor de kerstvakantie maken we de hoofdstukken van Taal, Spelling en Rekenen uit en toetsen we deze nog, zodat we na de vakantie weer met frisse moed in nieuwe hoofdstukken kunnen beginnen. Groetjes uit groep 7c Groep 8A/8B/8C Sinterklaas: Sinterklaas is weer naar Spanje. Wat was het weer gezellig en wat is er weer geknutseld en zijn er mooie gedichten geschreven. Kerstproject: Er komt een tijd : De eerste adventskaarsen branden al! Deze week lezen we uit de Bijbelboeken Mattheus en Lucas. We hebben nu drie posters hangen in de klas. Ook gaan we aan de slag met de kerstviering. De kerstviering is 16 december om uur. Haltlessen: Maandag 7 december zijn er mensen van bureau Halt geweest om voorlichting te geven over vuurwerk. Een zinvolle les, die ons er weer van bewust van heeft gemaakt dat vuurwerk heel mooi is maar ook heel gevaarlijk.

8 Wintercrea: Dinsdagmiddag 8 december hebben we de jaarlijkse wintercrea weer gehad. Alle bovenbouwgroepen deden hier aan mee. De kinderen hebben mogen kiezen uit verschillende opdrachten. Wat hebben we weer genoten van alle enthousiaste kinderen, maar ook van u als helpende ouder. Dank u wel voor uw hulp. Werkstuk De datum van inleveren komt snel dichterbij. We adviseren de kinderen om een week van te voren het uit printen. Dit i.v.m. inkt wat op is, printer die het niet doet, papier wat nog in de winkel ligt etc. etc. Dan heb je nog ruim de tijd om alsnog op tijd te kunnen inleveren. Cito Na de kerstvakantie starten we met het maken van de cito s. We maken een cito van rekenen, spelling, spelling werkwoorden, woordenschat, begrijpend lezen en we nemen de DMT (drie-minuten-toets) af. Vrijdagmiddag 18 december zijn alle kinderen vrij. We wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie toe! Groep 8

weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015

weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015 weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015 Bijbelverhalen voor de komende week De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-23 Jezus wordt gedoopt, Matteüs 3:13-17 Agenda: 18 december

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

vrijdag 11 december 2015

vrijdag 11 december 2015 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 18 december gr 1-4 vrij gr 5-8 s middags vrij 21 december - 1 januari kerstvakantie 6 januari Nieuwjaarsborrel 22 januari breimiddag vanaf 14.00 uur Bijbelles

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Maandag 18 t/m vrijdag 22 december

Maandag 18 t/m vrijdag 22 december Maandag 18 t/m vrijdag 22 december > Agenda > Verjaardagen > Enkele foto s van deze week > Kerstviering en diner > Vuurwerk verboden Extra > Boekentips december > Sporten in de buurt (verschillende gymzalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014

Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014 Kalender:

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50 Sinterklaasviering 4 december 2015 Agenda: 17 december Kerstviering in school Aankondiging 21 januari

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 december kerstviering met alle kinderen en ouders uur. 18 december uur kerstvakantie 21 december oud papier

weekinfo Agenda: 17 december kerstviering met alle kinderen en ouders uur. 18 december uur kerstvakantie 21 december oud papier weekinfo Datum: vrijdag 11 december 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jozef en Maria gaan naar Bethlehem, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-15 De herders komen in de stal, Lucas 2:16-20

Nadere informatie

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012 Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 19 december 2012 24-12- 12 t/m 04-01- 13 Kerstdiner (17.00 18.30 uur) Kerstvakantie (begint vrijdagmiddag 21-12- 12 om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018 05 juli 2018 jaargang 20 nr. 38 Vrijdag 06 juli Eindrapport AGENDA Maandag 09 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 10 juli OR/MR vergadering Woensdag 11 juli Kennismaking nieuwe kleuters Donderdag 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Nr.14 8 december 2016 schooljaar

Nr.14 8 december 2016 schooljaar Nr.14 8 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Kerstviering. Actie postnl en stichting Jarige Job. Weekbrief 7 t/m 14 december 2018

Bernardusschool. Agenda. Kerstviering. Actie postnl en stichting Jarige Job. Weekbrief 7 t/m 14 december 2018 Weekbrief 7 t/m 14 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Kerstviering Op donderdag 20 december zullen wij met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord Nieuwsbrief Bilderdijklaan 2 2985 XB Ridderkerk T 0180-422567 I www.obsdenoord.nl Email: directie@obsdenoord.nl Jaargang 2 nummer 11 5 december 2014 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie

Nadere informatie

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!!

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!! Weesp, 11 december 2015 Een stille nacht Maria maakt met Jozef een hele lange reis. Ze moesten van de keizer gaan naar Betlehem, hier ver vandaan. Een lange reis. Een lange reis. Ze willen heel graag slapen.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl EVEN BIJPRATEN Het Berichtje Donderdag 12 december

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: Joris beste speler van de week! De Carrousel rent

Nieuws uit groep 6:  Joris beste speler van de week! De Carrousel rent Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke en drukke periode achter de rug, waarin veel is gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Joris beste speler van de week! Net

Nadere informatie

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari 17 dec. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari Do. 21 dec. Kerstdiner 18.00-19.15 Vr. 22 dec. Kerstviering voor iedereen Vr. 22 dec Alle kinderen om 11.45 uit Ma. 24 dec t/m vr. 4 jan. Kerstvakantie

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er deze week verteld over de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal in Bethlehem. De herders in het veld kregen het geboortebericht te horen van een

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie