AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag?? OR/MR vergadering Woensdag 20 december Kerstviering op school Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om uur Maandag 25 december Kerstvakantie t/m vrijdag 5 januari 2018 Maandag 08 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2018 Woensdag 10 januari Oud Papier Aktie Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 04/12/ Maria krijgt bezoek van een engel. De engel heeft bijzondere woorden voor haar: ze krijgt een kind! Thema : Speciaal voor jou Lucas 1: 5 56 De priester Zacharias brengt in de tempel een offer. Dat is een geschenk voor de Heer. Maar de Heer geeft Zacharias een nog veel groter geschenk: Hij en Elisabeth zullen een kind krijgen, Johannes de Doper. Later krijgt ook Maria bezoek van een engel. De engel vertelt haar dat Jezus geboren zal worden. Dat is speciaal voor Maria en voor ons allemaal. Ouder- informatie avond andere schooltijden Zoals aangegeven tijdens de ouder informatie avond, hebben we de vragen uitgewerkt in een document (zie onder kopje documenten ouderportaal) en tevens ook achtergrond informatie toegevoegd, zodat alle ouders, ook degenen die er tijdens de ouderavond niet bij konden zijn, dit kunnen lezen. Persoonlijke opmerkingen hebben we niet verwerkt, heeft u behoefte aan een gesprek, dan kunt u telefonisch of via de mail (kofschip@pricoh.nl) een afspraak maken. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de mening van alle ouders, willen we u allemaal vragen uw brief weer in te leveren op school (voor 1 december met eventuele uitloop tot 4 december uur) Heeft u geen briefje ontvangen, vraagt u er dan nog even naar bij de groepsleerkracht.

2 Sinterklaasviering Dinsdag 5 december is het dan eindelijk weer zover. Sinterklaas komt bij ons op school! De kinderen worden net zoals anders om 5 voor half 9 in hun eigen klas verwacht. Het leek Sinterklaas leuk om ook dit jaar op locatie Schutlanden, op het kleuterplein verwelkomd te worden! De kinderen van de Erflanden gaan onder begeleiding van de leerkracht lopend naar de Schutlanden, zodat we rond 9:00 uur Sinterklaas kunnen begroeten. Denk bij koud weer aan warme kleding. Want als je even stilstaat, dan kun je het erg koud krijgen! Daarna gaan wij weer terug naar de klas en zal het sinterklaasfeest verder in de scholen plaatsvinden. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 komen nog even bij Sinterklaas in het speellokaal! De kinderen moeten deze dag gewoon fruit en drinken meenemen. Wij maken er een gezellige dag van! Een vrolijke groet, De Sinterklaascommissie Logo borden op de locatie Erflanden De Stichting Bijeen, waaronder De Schuthoek valt, heeft besloten om voor alle scholen met een nieuw logo bord te gaan werken. Nu hingen er nog steeds gezamenlijke borden, deze zijn inmiddels weggehaald en voor De Schuthoek zijn de nieuwe borden opgehangen. Ook wij gaan nu nieuwe borden met ons nieuwe logo op de Erflanden plaatsen, i.v.m. de voorbereiding hiervan en het moment van het jaar, kiezen we er voor om dit na de feestdagen te gaan doen. Nieuws uit de groepen Groep 5A Nog een dag en dan moeten de surprises mee naar school. Het gedicht nemen we pas dinsdag 5 december mee. De naam mag niet op de surprise staan, zodat het een verrassing blijft voor wie welke surprise is. Vrijdag 15 december is de Wintercrea. Er heeft zich één moeder gemeld die deze ochtend komt helpen, ik ben nog op zoek naar een vader of moeder die ons ook wel wil helpen. We beginnen om 9.00 uur en het duurt tot uur. Opgeven kan door een mail te sturen. Maandag zijn we begonnen met Adventsproject. Het thema van dit jaar is: Woorden in de nacht. Deze week horen we verhalen over Jesaja en volgende week gaan de verhalen over Zacharias en Elisabeth en Jozef en Maria. Volgende week krijgen we de kerstboom in de klas, die we samen gaan versieren. Vorige week woensdag was het Handbaltoernooi in sporthal Trasselt. Een vader heeft het team begeleid en daarvoor willen we hem hartelijk bedanken. Aanstaande woensdag is het trefbaltoernooi. Een andere vader gaat het team begeleiden. Ik ben op zoek naar een ouder die de shirts na afloop van het toernooi wil wassen. U kunt zich melden via de mail! Vandaag maken we het controledictee van blok 3. We hebben in dit blok de eerste nieuwe categorie van groep 5 geleerd. Het kilo-woord: Ik hoor de /ie/, maar schrijf de i. Wanneer een kind zonnetje van de week is, dan mogen ze thuis een PowerPointpresentatie maken over wat ze leuk vinden. Denk aan: hobby s, sport, lievelingsfilm etc. De presentatie hoeft niet langer dan 5 minuten te duren! Zendingsgeld: 0,65 (graag op maandag inleveren) Groet, Groep 5a en meester.

3 Groep 5B Vrolijke groet van groep 5b en de juffen. Vol verwachting klopt ons hart! Wat een gezelligheid voor de boeg! Vandaag mogen we onze schoen zetten op school. Gelukkig kunnen we onze eigen schoenen aan houden want we hebben een mooie schoen van klei gemaakt, hopelijk dat Sint daar wat in stopt! Morgen (vrijdag) nemen we onze surprise mee naar school. Het gedicht mag nog even thuis blijven, dat komt dinsdag 5 december. We kijken uit naar een vrolijk en gezellig feest. En het blijft gezellig, want volgende week vrijdag (15 december) is het tijd voor de wintercrea. Er hebben zich al ouders aangemeld om te komen helpen, daar zijn we heel blij mee! Groep 5C ''Sinterklaastijd'' - hulp wintercrea ''Sinterklaastijd'', wat een leuke tijd. We hebben een mooi Sinterklaas/Zwarte Piet op het dak gemaakt, met een mooie horizon erachter (zie foto). En wat is het leuk om op een andere manier met rekenen, taal, spelling etc. bezig te zijn, namelijk met een leuk ''Sinterklaaswerkboekje''. Morgen (vrijdag 1 december) worden alle surprises mee naar school genomen en als een tentoonstelling neergezet. Dinsdag 5 december kunnen de kinderen het gedicht (met nu pas de naam zichtbaar) erop plakken. Vrijdagmorgen 15 december heeft de middenbouw wintercrea. We hebben deze hele ochtend 2 hulpouders nodig (we hebben inmiddels één opgave). Opgave kan via de mail. Alvast bedankt. Groetjes, Juf en groep 5c Groep 6A Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen uit groep 6A, Zoals u vast wel hebt gehoord van uw zoon/ dochter zijn we bezig met de surprises. Op vrijdag 1 december neemt uw kind zijn of haar surprise mee en zet hem in de clusterhal. Op 5 december neemt uw kind het gedicht mee met de naam aan de buitenkant. We hebben ook huiswerk mee van topo. Daar krijgen we namelijk een toets van op vrijdag 15 december. Het is de bedoeling om het uit je hoofd te leren en dus kunt u uw kind overhoren. We hebben ook 1 x per week en 2 x per week en dagelijks op het bord staan. Zie de foto. Er wordt op netheid gelet, of er goed is nagekeken en of er om hulp gevraagd wordt. Dit bekijken onze juffen iedere week en dit schrijven ze op een papier op. We hebben vrijdag 1 december ook de weeksluiting. Komt u ook kijken? Bij staal hebben we 2 nieuwe categorieën geleerd, namelijk het taxiwoord; ik hoor de 'ks' maar ik schrijf de ''x'. En het chefwoord: ik hoor de 'sje' maar ik schrijf de 'ch'. We zijn ook bezig met de rekendoelen: aftrekken onder elkaar, verhoudingstabellen, oppervlakte en vermenigvuldigen. Met gym gingen we deze week zwaaien in de ringen, stoeien en hoogspringen. Al 13 kinderen hebben alle tafels door elkaar al gehaald. Superknap. Gemaakt door twee kinderen.

4 Groep 6B Hallo allemaal, Welkom in onze tweewekelijkse nieuws-update. Nu de eerste 'Adventskaars' brandt vertellen we jullie over: sinterklaas, trefbal, de wintercrea, het werkstuk, de topografie-toets en aanstaande verjaardagen. We wensen jullie veel leesplezier! Morgen (vrijdag) mogen we onze surprises al meenemen. Deze zetten we dan -net als de andere suprisegroepen - in de clusterhal, zodat daar een mooie verzameling surprises ontstaat. Omdat alle groepen deze tentoonstelling gaan bekijken is het slim om nog niet de naam van de ontvanger op de surprise te zetten. Dit kan op 5 december, s ochtends, via het plaatsen van het gedicht alsnog worden gedaan. Volgende week woensdag, 6 december, doen wij mee aan het trefbaltoernooi. Hopelijk wordt dit -net als het handbaltoernooi- een groot succes! Op het handbaltoernooi werden we namelijk vierde. Supporters zijn welkom! Op maandag 11 december is het tijd voor de jaarlijkse wintercrea. Samen met de andere bovenbouwgroepen hebben we ons ingeschreven op een wintercreatie. Deze gaan we op de desbetreffende middag maken! Gelukkig zijn er al veel ouders die -via meester Jeroen- hebben aangegeven te willen helpen. Ook het schrijven van ons werkstuk schiet al mooi op! We zijn druk bezig met het schrijven van de hoofdstukken. We liggen perfect op schema! We proberen het werkstuk voor de kerstvakantie bij meester in te leveren. Zoals jullie weten komt de eerste topografie-toets eraan. Willen jullie ons blijven helpen met oefenen? Dit was het weer! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Groep 6B Groep 6C Brr...wat is het buiten guur, koud en kil In de klas is het echter lekker warm en stil Er wordt hard gewerkt in klas 6c En daar is de Sint erg blij mee Lieve kinderen, doe maar goed je best Dan zorgt Sint voor een leuke pakjesmorgen en de rest Sint wenst jullie op 5 december veel plezier Het stemt hem tevree op deze manier De kinderen die meegedaan hebben met handbal zijn derde geworden. Van harte gefeliciteerd! De beker gaat om en om met de kinderen mee naar huis. We hebben een aantal ouders bereid gevonden om te wassen. Wat fijn dat we dit met elkaar oplossen. Deze week vieren we de 1 ste advent. We lezen met elkaar uit Jesaja en leren ook een projectlied aan. We steken in de klas een kaars aan en hebben een bijbehorende poster hangen. Een fijne tijd om samen naar de komst van Jezus uit zien. Fijn dat elk kind een schoenendoos heeft meegenomen. We gaan er een kerstkijkdoos van maken. Morgen mogen alle surprises mee naar school. We zijn erg benieuwd wat de kinderen allemaal gemaakt hebben. De namen hoeven er nog niet op en het gedicht. Dit doen we dinsdag als we pakjesmorgen hebben. Misschien wel goed om te vermelden: Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord van de kinderen zijn zowel Sylke als Sam onlangs geopereerd. Het is dan ook goed om te vermelden dat beide dames aan de beterende hand zijn. Ze moeten nog rustig aan doen natuurlijk en kunnen nog niet aan alles meedoen. Maar met nog wat rust gaat het helemaal goed komen.

5 Oproep! Op maandagmiddag 11 december hebben we wintercrea op de Schutlanden. We zoeken nog ouders/grootouders die willen komen helpen. Zelf zoek ik nog een moeder of oma die mij wil helpen een kerstbal van vilt te maken samen met de kinderen. Wie houdt er van handwerken en wil mij daarbij assisteren? Tot zover het nieuws uit de groep, groeten van juf. Groep 7A Maandagmiddag hebben we schoenen gemaakt van klei. Het was een leuk en leerzaam proces om te zien wat we voor vaardigheden nodig hebben om met klei te werken. Ze zijn ontzettend mooi geworden. Sommige kinderen gaan de schoen nog verven. De bezoekpiet is gisteren langs geweest om te vertellen dat we onze schoen vanmiddag mogen zetten op school. Dit vinden wij in groep 7 ook nog erg leuk! Morgen zullen we ook allemaal onze surprise meenemen naar school en het in de clusterhal neerzetten. Het gedicht met naam hoeft pas maandag mee. Dinsdag vieren we sinterklaas, we zullen deze ochtend niet gymmen. Deze week hebben we met rekenen gewerkt aan een nieuw doel: de staartdeling. Ook oefenen we de toetsdoelen cijferend vermenigvuldigen en breuken. Afgelopen maandag hebben we een weekopening gehad over het kerst/advent project. De komende weken staat er elke week een plaat centraal waar de bijbelverhalen over gaan. We leren een projectlied en ook kerstliedjes. We oefenen alvast voor de kerstviering die dit jaar in de klas zal zijn. Hartelijke groet, de juffen. Groep 7/8B Woensdag 13 December hebben we de topotoets groep 7 van Europa en groep 8 van de hele wereld. Donderdag hebben we de laatste muziekles van Scala. Elke maandag moet groep 7 het werkstukboekje mee, dan bespreken we hoe het gaat en hoever je bent. Dinsdag hebben we een Engels dictee. Op 13 en 20 december doen kinderen uit onze groep mee met het trefbaltoernooi. De kinderen uit groep 7 doen mee met groep 7a en groep 7c. Het team van groep 8 heet De Treffers. We hebben ook mee gedaan aan Mediamasters. Bij mediamasters moet je allemaal vragen over sociale media beantwoorden, we hebben helaas niet gewonnen. Maandagochtend hadden we een weekopening van het adventsproject. Groep 7c had het allemaal voorbereid en gepresenteerd. Ook in de groep hebben we de eerste kaars aangestoken. Morgen mogen we de surprises meenemen en worden ze in de hal tentoongesteld. Op 5 december moeten de gedichten mee.

6 Groep 7C Geachte lezers, Afgelopen maandag was er iets bijzonders. Al jaren nemen wij deel aan de weeksluiting. Maandag hebben wij als groep voor het eerst een weekopening/ projectopening gedaan voor de groepen 7 en 8 in de clusterhal. We hebben verteld over kerst en over advent, we hebben het projectlied laten horen. En wat het belangrijkste is: de kinderen hebben dit allemaal zelf gedaan. Een prachtige manier om even stil te staan bij advent en kerst. Gisteren hebben we bezoek gehad van de bezoekpiet en we mochten onze schoen zetten. Vorige week waren de gesprekken. Fijn dat deze gesprekken op een goede manier in vol vertrouwen naar elkaar plaats konden vinden. De kinderen hebben ondertussen formulieren meegekregen voor de topotoets. De toets bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste moeten de kinderen weten waar welke plaats/ land/ rivier te vinden is. Daarnaast krijgen de kinderen vragen over hun kaartkennis. Dit oefenen we uiteraard in de lessen, maar de kinderen hebben ook een extra formulier meegekregen om dit thuis te oefenen. De kinderen weten het al, maar het is ook goed om als ouder dit te weten: dit zijn niet de toetsvragen. Ondertussen gaan we ook beginnen met het voorbereiden op de kerstviering. We gaan een commissie samenstellen die invulling gaat geven aan de kerstviering. Groeten, Groep 7c en de meesters. Groep 8A Beste ouders/verzorgers, dit is de nieuwsbrief van groep 8a. Deze week is er weer veel gebeurd. We hebben een paar mooie spreekbeurten gehad. Natuurlijk hebben we ook schot voor de boeg gehad (voorlopig advies). 13 December hebben we de eerste topotoets van dit schooljaar. En natuurlijk hebben we ook huiswerk, we hebben Engels en begrijpend lezen. Dat krijgen we op woensdag mee naar huis en dan hebben we een week om dat te leren want op die woensdag daar op moet het weer mee naar school. We hebben ook Mediamasters gehad, dat zijn bepaalde quizzen over mediawijsheid zodat we meer leren over het gebruik van media. Vrijdag 24 november hebben we de weeksluiting gehad. We hebben sinds kort weer muziekles van scala; dan leren we verschillende vormen van muziek en mogen we zelf sommige instrumenten gebruiken. En we moeten surprises maken en dat moet vrijdag 1 december mee naar school, en dinsdag 5 december moet het gedicht mee naar school en dan gaan we het ook vieren. En woensdag dertien december hebben veel kinderen het trefbal toernooi. Je mag onze groep komen aanmoedigen in de sporthal Trasselt. Maar wat leren we nu eigenlijk? Met rekenen leren we de maten en met taal moeten we moeilijke woorden leren. Met topondernemers moesten we een uitlegplaat maken over ons thema wereld in het klein. Deze hebben we aan elkaar gepresenteerd, dit was heel leerzaam en leuk! Met spelling doen we veel met het Latijnse voorvoegsel. Dit was de nieuwsbrief van groep 8a.

7 Groep 8C Geachte ouders/verzorgers, Dit is de nieuwsbrief van vorige week maar ook van deze week. De kinderen moeten hun surprise inleveren op 1 december. Het gedicht moet af zijn op 5 december. En we hebben ook techniek les op 5 december, voor vragen moet u bij uw kind zijn. We gaan dan iets maken van de onderdelen die we uit de apparaten hebben gehaald. Deze week hebben we voor de laatste keer muziekles van Scala op donderdag. We hebben maandag een weekopening onder leiding van groep 7c gehad (over de kerst viering/ advent). Dit was erg mooi! En vergeet niet het huiswerk : Topotoets 13 december, werkstukken : hoofdstukken bedacht en gemaakt voor vandaag, en het hele werkstuk moet ingeleverd zijn voor 22 januari! Misschien wist u het al, maar we hebben een stagiair! Meester J. Op de maandag en de dinsdag geeft hij les, we hebben bijv. techniek les van bruggen gehad met spaghetti stokjes / tekening met wasco (hij doet het heel goed!) We krijgen vandaag en morgen verkeers-les een verkeersschool, met een verkeerssimulator, maar daar weten we nu verder nog niet veel over. Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door twee kinderen.

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 17 november 2016 jaargang 19 nr. 11 Vrijdag 18 november Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 1/2C 5A 7C Woensdag 23 november Oud Papier Actie Vrijdag 25 november Dinsdag 29 november MR-OR

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 4 dec 5 dec 6 dec 7 dec 8 dec 9 dec 10 dec Corine afwezig uur: Corine. Corine afwezig Kerstcrea BB Kerstcrea OB.

MA DI WO DO VR ZA ZO 4 dec 5 dec 6 dec 7 dec 8 dec 9 dec 10 dec Corine afwezig uur: Corine. Corine afwezig Kerstcrea BB Kerstcrea OB. Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171807 Datum : 30-11-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50 Sinterklaasviering 4 december 2015 Agenda: 17 december Kerstviering in school Aankondiging 21 januari

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 maart 2017 jaargang 19 nr. 27 Vrijdag 31 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2C 5A 7C om 10.45 uur Vrijdag 07 april Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018 20 september 2018 jaargang 21 nr. 03 Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering AGENDA Vrijdag 21 september Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 27 september

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 04 oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 AGENDA Vrijdag 05 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 10:45 uur Vrijdag 12 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Korte terugkoppeling van het Ouderpanel. A) Het Startgesprek B) Zo gaat het in groep. C) Contactmomenten / informatie vanuit school (groep) Overig

Korte terugkoppeling van het Ouderpanel. A) Het Startgesprek B) Zo gaat het in groep. C) Contactmomenten / informatie vanuit school (groep) Overig 22 november 2018 jaargang 21 nr. 11 Vrijdag 23 november Woensdag 28 november Oud papier actie AGENDA Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2F 4C 6C om 09:00 uur groep 3A 6A 8A om 11:00 uur (!) Vrijdag

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.)

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 2018 jaargang 21 nr. 09 AGENDA Donderdag Vrijdag Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 09 november Maandag 12 november MR-vergadering Inloopuur

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie