Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag 25 mei Hemelvaartsdag + vrijdag 26 mei: alle kinderen vrij Woensdag Vrijdag Maandag 31 mei 2 juni 5 juni Donderdag 8 juni Schoolfotograaf Peutermiddag: kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders welkom om een kijkje te nemen bij ons op school ( ) Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2E 3C 5C om uur groep: 1/2B 4B 6/7B om uur 2017 t/m woensdag 7 juni 2017: Pinksteren en aansluitend studiedag. De kinderen zijn vrij. Donderdag 22 juni Middagvergadering: alle kinderen s middags vrij. Maandag 3 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Dinsdag 4 juli Schoolreisje groep 3 en 4 Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/05/2017 Thema: Hoog, hoger Genesis 11:1-9 en Handelingen 1:1-11 Het gaat hoger en hoger in de verhalen van deze week. Hoe hoog kunnen mensen eigenlijk komen? In Babel proberen ze een toren tot in de hemel te bouwen, maar dat wordt niks. De toren komt niet af, de mensen begrijpen elkaar niet meer en ze raken verdeeld. Mensen kunnen niet op eigen kracht tot in de hemel reiken. Het tweede verhaal van deze week is dat van de Hemelvaart van Jezus. Die afstand tussen aarde en hemel, die voor mensen niet te overbruggen is, is voor God niet te groot. Nieuws uit de OR: Schoolfotograaf Op 8 juni komt de schoolfotograaf. Dit jaar worden de groeps-, portret- en broer/zus foto van kinderen die op 't kofschip zitten gemaakt. Wilt u de bijlage van deze nieuwsbrief goed doorlezen in verband met wet bescherming persoonsgegevens?

2 Nieuws uit de groepen Groep 5A Een ontdekpad over de natuur en het milieu is natuurlijk al erg leuk maar als je dan ook nog met groepjes samen aan de slag mag is het nog leuker. De bijgevoegde foto is een mooi voorbeeld van samenwerking in onze groep. De woordzoeker met de doelwoorden van woordenschat is weer uitgedeeld, hierop staan de woorden die we in dit blok leren (de meeste zijn al bekend). De laatste werkstukken zijn in de afrondende fase en als deze zijn ingeleverd gaan we aan de slag met topo. In groep 5 leren we de provincies met hun hoofdsteden. Net als bij de tafels ligt de nadruk op het uit het hoofd leren, waarom we dit doen en hoe je het handig kan aanpakken. Maar natuurlijk ook: Hoe kun je elkaar hierbij helpen? Over hulp gesproken: op woensdag 31 mei hebben we de sportdag en we hebben hierbij ouders nodig die met de auto kinderen kunnen vervoeren en een groepje willen begeleiden bij de sport en spelactiviteiten. We vertrekken rond kwart voor negen naar het Bentinckspark en zijn om kwart over twaalf weer terug op school. Graag weer een mail of briefje als opgave, wie het eerst komt... Groep 5B Omdat we nog niet genoeg chauffeurs/begeleiders hebben, nogmaals deze vraag: woensdag 1 juni hebben we de hele ochtend een sportdag op de voetbalvelden van Hoogeveen. Wie wil rijden en begeleiden? Stuur even een mailtje. Graag het aantal kinderen dat in de auto kan (aantal gordels) vermelden. Verdere informatie volgt t.z.t. Afgelopen woensdag hebben we meegedaan met het schoolkorfbaltoernooi van Thrianta. Het was een leuk en gezellig toernooi. Team 1: zijn derde geworden in de poule (zie foto). Team 2: zijn ook derde geworden in de poule (zie foto). Moeders bedankt voor jullie begeleiding!! We zijn begonnen met blok 11 van rekenen. De doelen zijn: uitrekenen onder elkaar, cijfers t/m op de getallenlijn plaatsen, meten hoeveel cm/mm een voorwerp is, hoeveel geld zit er in de portemonnee? Groetjes uit groep 5b Groep 5C Deze week hebben we een groep vol kinderen in korte broeken en jurken. We genieten enorm van het mooie weer. Meester M. komt elke dinsdag en woensdag. Volgende week slaat hij een keertje over en heeft lessen op zijn eigen school. Hij geeft veel lessen en voetbalt met ons mee op het blauwe pleintje. Gisteren hebben drie teams uit onze groep meegedaan met het korfbaltoernooi, weer een sportieve activiteit! Op woensdag 31 mei hebben we de hele ochtend een sportdag op de voetbalvelden van HZVV en VV Hoogeveen. We zoeken begeleiders en chauffeurs. Graag een berichtje naar de juffen. We hebben onze eerste les Topografie gehad. In tweetallen hebben we de provincies en hoofdsteden opgezocht in een atlas. Nu gaan we ze uit het hoofd leren. Groeten van meester en juffen.

3 Groep 6A Welkom in onze tweewekelijkse nieuwsupdate. Hierin vertellen we jullie over de laatste ontwikkelingen binnen onze groep. We vertellen jullie dit keer over: het ontdekpad, de verjaardagen, de sportdag en TopOndernemers. Vorige week hebben we met onze klas het ontdekpad gelopen, dit was erg leuk! Ook hebben leerlingen uit onze groep de kinderen uit groep 3 mogen begeleiden tijdens hun pad. Het was een prachtig gezicht! Ook is er van deze dag een foto terug te vinden naast dit stukje. De afgelopen week stond bol van de verjaardagen. Ook vieren we vrijdag de verjaardag van meester. De hele dag wordt georganiseerd door leerlingen uit onze groep. We hebben er zin in! Op woensdag 31 mei is het weer sportdag. Op deze dag zullen we gaan sporten op de velden v.v. Hoogeveen en H.Z.V.V. Wij gaan hier op de fiets naar toe! Voor deze dag zijn we op zoek naar hulpouders die met ons mee willen fietsen én een groepje -met kinderen uit onze groep- willen begeleiden. We vertrekken rond 08:30 vanaf school en zullen hier om 12:15 weer terug zijn. Opgeven kan via de mail. Op deze dag zullen de leerlingen, en begeleiders, een Kofschip-shirt dragen. Voor de overige sportkleding moeten de kinderen zelf zorgen. Afgelopen dinsdag hebben we in drietallen een proefje mogen kiezen met betrekking tot drijven. Dit is voor het vakgebied TopOndernemers. Met dit groepje gaan we het proefje voorbereiden en dan volgende week aan elkaar presenteren. We zijn heel benieuwd naar deze workshops! Dit was het weer! Tot de volgende keer. Groeten, Groep 6a Groep 6/7B Deze week een bijzondere week voor groep 7. We zijn op schoolkamp geweest! Wat hebben we het gezellig gehad! Veel spelletjes in het bos, trefbaltoernooi, een prachtige bonte avond en vrije tijd om zelf te kiezen wat leuk was. Moe maar voldaan kwamen we dinsdagmiddag rond 16:00 weer terug bij school. We kunnen terugkijken op mooie en gezellige dagen met alle kinderen van groep 7. Groep 6 had maandag en dinsdag juf M. We hebben veel kunnen doen deze dagen. Naast onze zaakvakken en de leerstof extra oefenen, hebben we ook 'lente tegeltjes' van klei gemaakt. Ze zijn erg mooi geworden. Op maandag 3 juli gaat groep 6 op schoolreis naar het Dolfinarium. We hebben er nu al veel zin in! Volgende week drie dagen naar school i.v.m. Hemelvaartsdag. De week erop hebben we sportdag. We zoeken nog steeds van elke groep 1 ouder die met ons mee wil om tijdens de sportdag te helpen. Groep 7 heeft dinsdag 30 mei de hele dag en groep 6 heeft woensdag 31 mei. Via een briefje of mail kunt u zich opgeven. Hartelijke groet van de juffen.

4 Groep 6C groepen 5 en 6. Groep 7A Hallo ouders van groep 6c, Woensdag hebben de kinderen uit onze groep meegedaan aan het korfbaltoernooi. We speelden in 2 teams, het Kofschip team 21 en het Kofschip team 24. De begeleiders en de wasouders bedankt! Verder hebben de kinderen de rekentoets gedaan, ze hadden allemaal een mooie score. Morgen hebben we een topografietoets, dus nog even goed oefenen. De kinderen hebben maandag het lollywoord geleerd, we schrijven de Griekse y. De kinderen moeten allemaal een werkstuk thuis maken en inleveren uiterlijk 13 juni. Alle pakketjes zijn bekeken en besproken met juf en de kinderen. Er zijn zelfs al 3 werkstukken ingeleverd. Twee meisjes hebben van de leerlingenraad vragen gesteld over ons Dalton-onderwijs in onze groep. We hebben in groepjes, zinnen opgeschreven over, samenwerken, reflectie, effectiviteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zie de foto. We gaan maandag 3 juli op schoolreis naar het Dolfinarium, samen met alle Beste ouders, Maandag 15 mei kwamen de kinderen op school en waren klaar voor kamp. Daar hebben ze veel spellen gedaan in het bos. Ook werd er een trefbal toernooi gehouden. Bij de bonte avond vond iedereen het heel leuk en er is veel gedanst. 24 mei is de topo toets. Bij warm weer mag je een flesje water meenemen. Dinsdag 30 mei is er sportdag we zoeken ouders die een groepje willen begeleiden. Groep 7C Het kamp zit er weer op en wat hebben we het leuk gehad! We hadden een vol programma met veel activiteiten. Zo hebben we levend stratego en het douanespel gedaan in het bos. Wat een avontuur! Bovendien was de Bonte Avond een groot succes! Volgende week staat het schoolvoetbaltoernooi op het programma voor enkele jongens van ons. Ze hebben ondertussen het programma meegekregen. Maandag maken we onze laatste topotoets! Dinsdag 30 mei hebben we de sportdag. De groepjes zijn verdeeld, maar we zoeken nog begeleiders. We moeten er zeker 4 hebben om deel te kunnen nemen aan deze dag. Jullie kunnen je opgeven via de mail. Vriendelijke groet, Groep 7c

5 Groep 8A + 8C Hierbij weer onze nieuwsbrief! Kamp; luizen en teken! We gaan deze week met de kinderen op kamp. Omdat we ons dan begeven in de natuur (bos, struiken en hoog gras), bestaat er de kans op een tekenbeet. We willen u wat informatie geven over hoe te handelen na een tekenbeet: Indien uw kind een tekenbeet heeft opgelopen op kamp, laten wij u dit uiteraard weten. Bemerkt u het thuis pas, dan verwijdert u de teek en dan is het belangrijk in de gaten te houden of er na drie weken ook een kringetje rond de beet ontstaat. Als dat het geval is, is het raadzaam dat u contact opneemt met uw huisarts voor een antibioticumkuur. Ook willen we u vragen om na het kamp uw kind te controleren op teken. Herhaalde oproep!! Sportdag dinsdag 30 mei 2017 Dinsdag 30 mei 2017 hebben we de sportdag voor de groepen 7 en 8. Meer informatie volgt nog, maar we zijn nog op zoek naar begeleiders die deze dag met ons mee willen gaan en een groepje willen begeleiden. Per groep hebben we 4 ouders nodig! Graag opgeven via de leerkracht. Ook als u een dagdeel zou kunnen begeleiden, kunt u zich aanmelden; dan kan iemand anders misschien het andere deel van de dag voor zijn / haar rekening nemen! Stromingenmiddag RVEC Voor alle ouders waarvan hun kind naar de stromingenmiddag gaan 22 mei; houd er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het vervoer van uw kind naar het RVEC. IEP toets: In de week na kamp krijgt uw kind de uitslag van de IEP toets mee naar huis. Hierbij zit ook een begeleidende brief, zodat alles duidelijk is wat alles inhoudt en betekent. Schoolvoetbal: Woensdag 24 mei is de Regiofinale voor het team Schutlanden 2 bij CVV Germanicus. Meer informatie volgt. Let er wel op dat iedereen zijn eigen vervoer moet regelen! Musical voorstellingen 2017 (herhaling) Voorstelling voor de opa s en oma s : Vrijdag 14 juli : 9.30 uur: groep 8C Vrijdag 14 juli: uur: groep 8A Tijdens deze voorstellingen mogen oudere broers en/of zussen ook komen kijken. Dit kan niet op de officiële afscheidsavond, want deze is alleen voor de ouders van de kinderen. Afscheidsavonden voor de ouders: Maandag 17 juli 2017: Groep 8A Dinsdag 18 juli 2017: Groep 8C

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32 24 mei 2018 jaargang 20 nr. 32 AGENDA Maandag 28 mei Schoolkamp groep 7 (t/m dinsdag 29 mei) Woensdag 30 mei Schoolkamp groep 8 (t/m vrijdag 1 juni) Vrijdag 01 juni Weeksluiting op de Erflandenlocatie

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015 vrijdag 29 mei AGENDA woensdag 3 juni sportdag groep 5 en 6 donderdag 4 juni sportdag groep 7 en 8 28 mei 2015 jaargang 17 nr. 35 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016 19 mei 2016 jaargang 18 nr. 34 AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto Vrijdag 27

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016 07 april 2016 jaargang 18 nr. 30 AGENDA Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7 april verkeersexamen theorie (groep 7) Dinsdag 12 april verkeersexamen praktijk

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 maart 2017 jaargang 19 nr. 27 Vrijdag 31 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2C 5A 7C om 10.45 uur Vrijdag 07 april Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 07/05/ april 2018 jaargang 20 nr. 30

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 07/05/ april 2018 jaargang 20 nr. 30 AGENDA Vrijdag 27 april Meivakantie (inclusief Koningsdag) t/m vrijdag 4 mei 2018 Dinsdag 08 mei GMR vergadering Donderdag 10 mei Hemelvaart + vrijdag 11 mei: iedereen vrij! Dinsdag 15 mei Leerlingenraad

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018 Vrijdag 08 juni AGENDA 07 juni 2018 jaargang 20 nr. 34 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45 uur Dinsdag 12 juni Start van de Avondvierdaagse

Nadere informatie

Bericht van de OR: JOGG weetjes: Juni 2017 Water drinken Groente eten Ontbijt Gratis bewegen Fietsstimulering

Bericht van de OR: JOGG weetjes: Juni 2017 Water drinken Groente eten Ontbijt Gratis bewegen Fietsstimulering 15 juni 2017 jaargang 19 nr. 35 Vrijdag 16 juni AGENDA Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur 3A 5B 8A om 10.45 uur Donderdag 22 juni Middagvergadering: alle kinderen s

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

02 juni 2016 jaargang 18 nr. 36 AGENDA Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 06/06/2016 Thema: Alles loopt anders

02 juni 2016 jaargang 18 nr. 36 AGENDA Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 06/06/2016 Thema: Alles loopt anders 02 juni 2016 jaargang 18 nr. 36 Donderdag 2 juni Eindfeest Vrijdag 3 juni AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Dinsdag 7 juni Avond4Daagse (t/m vrijdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 13 april 2017 jaargang 19 nr. 29 Donderdag 13 april Paasviering/-maaltijd: kinderen vrij om 14.00 uur Vrijdag 14 april Paasvakantie t/m maandag 17 april Dinsdag 18 april IEP-toets groep 8 Woensdag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 juni (Laatste) weeksluiting Erflandenlocatie groep: 3B 6A 8B (10.45)

AGENDA. Vrijdag 17 juni (Laatste) weeksluiting Erflandenlocatie groep: 3B 6A 8B (10.45) 16 juni 2016 jaargang 18 nr. 38 AGENDA Donderdag 16 juni schoolreisje groep 1 + 2 Vrijdag 17 juni (Laatste) weeksluiting Erflandenlocatie groep: 3B 6A 8B (10.45) Donderdag 23 juni middagvergadering (alle

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Algemene informatie. Datum: Nieuwsbrief: 27

Algemene informatie. Datum: Nieuwsbrief: 27 Datum: 01-04-2019 Nieuwsbrief: 27 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De dakplaten zijn op het gedeelte van de nieuwbouw gelegd en er is begonnen met het metselwerk. De kozijnen voor de

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018 29 maart 2018 jaargang 20 nr. 26 Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag AGENDA Maandag 02 april Tweede Paasdag Woensdag 04 april Oud Papier Actie Donderdag 05 april Verkeersexamen theorie groep 7 Vrijdag 06 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

AGENDA. Voorjaarsvakantie met op 5 mei Hemelvaartsdag. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 13 : 28/03/2016

AGENDA. Voorjaarsvakantie met op 5 mei Hemelvaartsdag. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 13 : 28/03/2016 24 maart 2016 jaargang 18 nr. 28 AGENDA Vrijdag 25 maart t/m 28 maart Paasvakantie Woensdag 6 april Oud Papier Aktie Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018 22 februari 2018 jaargang 20 nr. 22 AGENDA Maandag 26 februari Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Dinsdag 06 maart Leerlingenraad Vrijdag 09 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2A

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Voor ieder kind de juiste koers

Voor ieder kind de juiste koers 21 april 2016 jaargang 18 nr. 32 AGENDA Vrijdag 22 april Koningsspelen/ontbijt (alle kinderen ontbijten op school!) Maandag 25 april t/m 6 mei Meivakantie met op 5 mei Hemelvaartsdag Ma t/m vr 9 t/m 13

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

3 april 2014 jaargang 16 nr. 29. Agenda: weeksluiting Schutlanden: groep 3a 6a 8b Aanvang 10.45 uur; schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50

3 april 2014 jaargang 16 nr. 29. Agenda: weeksluiting Schutlanden: groep 3a 6a 8b Aanvang 10.45 uur; schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken 10 september 2015 jaargang 18 nr. 04 Vrijdag 11 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 9 februari 2017 jaargang 19 nr. 21 AGENDA Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30 uur) Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 01 maart Oud papier

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 04 oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 AGENDA Vrijdag 05 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 10:45 uur Vrijdag 12 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

AGENDA. Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00

AGENDA. Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00 23 mei 2019 jaargang 21 nr. 32 AGENDA Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00 Vrijdag 24 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Agenda 22 mei Schoolreisje 22 t/m 24 mei Schoolkamp 25 t/m 26 mei Hemelvaartsweekend; kinderen zijn vrij 29 mei t/m 1 juni Avond4daagse 1 juni Papier container staat bij school

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie