AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16"

Transcriptie

1 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn vrij! Peuteruurtje: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders welkom om een kijkje te nemen bij ons op school (13:00 tot 14:00). Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Donderdag 15 februari 10 minutengesprekken Dinsdag 20 februari Opa en Oma middag Inloopuur : uur Woensdag 21 februari Oud papier actie Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/2018 Thema: Ik weet wie je bent Marcus 1:1-8, 14-20, Voordat Jezus zijn werk begonnen is, weet Johannes de Doper al wie hij is. Johannes vertelt over iemand die na hem komt en groter is dan hijzelf. Later ontdekken meer mensen wie Jezus is: de vissers bij het meer en ook een man in de synagoge die stemmen in zijn hoofd heeft. 'Ik weet wel wie je bent!' roept de man. Jezus brengt de stemmen in zijn hoofd tot rust. Start van de instroomgroep Afgelopen maandag was het zover. De instroomgroep is gestart, in het begin was het even wennen, maar zoals u ziet hebben de kinderen hun plekje al weer gevonden. Lekker spelen en leren met elkaar! We wensen de kinderen veel plezier bij ons op school!

2 Adoptiegezin Een kerstgroet van onze adoptiegezin. Gezonde traktatie/gezonde pauzehap In schooljaar ontvangt u maandelijks een gezonde traktatie/gezonde pauzehap idee. In de bijlage zit het idee voor de maand januari. Bibliotheek In de bijlage vindt u een uitnodiging voor het leesfeest i.v.m. de nationale voorleesdagen. TOPondernemers A tot Z Maandag 8 januari zijn we gestart in de groepen 5 t/m 8 met het nieuwe thema A tot Z. Tijdens dit thema komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: de 4 seizoenen, voorwerpen die drijven, zintuigen, hoofdsteden van Europa, kristallen, dienstverlener, grondsoorten in NL, stevige constructies, veerkracht en luchtdruk, Vikingen, elektriciteit, communisme, Luther, metalen, Willem van Oranje, Islam, verkeer in Europa..en nog veel meer.

3 Nieuws uit de groepen Groep 5A Allereerst willen wij iedereen een gezond en goed 2018 toewensen. Het nieuwe jaar is begonnen en we zijn al een aantal dagen weer flink aan het werk. Op maandag hebben we natuurlijk eerst over de vakantie verteld en daarna hebben we er ook een verhaal over geschreven. Begin februari krijgen de kinderen hun eerste rapport mee naar huis. Ik mis nog één rapport, deze graag zo spoedig mogelijk inleveren! Januari is de periode van toetsen. We maken in deze periode toetsen van de volgende vakken: begrijpend lezen, rekenen, spelling en technisch lezen. Zendingsgeld: 1,00 Vriendelijke groet, Groep 5a en meester. Groep 5B Vriendelijke groet; groep 5b en de juffen. We hopen dat iedereen een fijne gezellige vakantie heeft gehad en bij deze wensen we u een gezond en gelukkig 2018! In groep 5b zijn we al weer fris van start gegaan. Met rekenen is blok 6 aan de beurt. We gaan bezig met klokkijken: hoeveel tijd ertussen, x2 en :2, m-dm-cm-mm en oppervlakte/omtrek. Met topondernemers gaan we werken over zuurstof. We gaan weer zelf aan de slag om informatie te vinden en met elkaar te delen. Morgen houden twee jongens hun spreekbeurt. Succes jongens! In januari zullen we ook vier keer muziekles in de klas krijgen via Scala, we hebben al gehoord dat dit erg leuke lessen zijn! We zijn benieuwd. Groep 5C Wij wensen iedereen een heel gezond en gelukkig Alle kinderen hebben een fijne vakantie gehad en veel leuke dingen gedaan. Gezwommen, logeren, naar de bios, gezelligheid met familie en vrienden, schaatsen, trefbal Donderdag 4 januari heeft het team van groep 5c deelgenomen aan de Drentse kampioenschappen trefbal. Na een mooie tweede plaats in de voorronde werd er nu gespeeld in Emmen. Daar namen ze het op tegen scholen uit verschillende regio s van Meppel tot Borger/Odoorn. Dat leverde een aantal zeer spannende potjes trefbal op. Er werd gewonnen en verloren maar vooral veel plezier gemaakt. De kinderen speelden de hele middag erg goed trefbal tot groot plezier van de meegereisde supporters. Aan het eind van deze leuke sportieve middag resulteerde dit in een keurige 12 e plaats, 12 e dus van heel Drenthe. Een erg knappe prestatie waar ze heel trots op mogen zijn! Deze prestatie en het plezier van de kinderen is mede mogelijk gemaakt door de coach! Dinsdag 16 januari, 23 januari, 30 januari, en 6 februari hebben wij een uurtje muziekles in de klas van Scala. We zijn begonnen met blok 6 van rekenen. De toetsdoelen zijn: klokken hoeveel tijd ertussen, x2 en :2, m-dm-cmmm en oppervlakte/omtrek.

4 Groep 6A Wat fijn dat iedereen weer gezond op school gekomen is in Al 20 kinderen hebben alle tafels door elkaar opgezegd. Met juf A. hebben we drama gedaan, allemaal verschillende spelletjes. Bijvoorbeeld: dingen nadoen, emotiebus, toneelstukje en een sprookje. De foto is gemaakt tijdens een dramales. Dinsdag 9 januari is juf A. voor het laatst. Dat vinden we jammer. We hebben vanaf volgende week vrijdag, iedere week 4 muzieklessen van Scala bij ons in de klas. We hebben de topotoets op vrijdag 26 januari. De werkstukken moeten deze week en volgende week afgemaakt worden in de klas. Dit gaat ook heel goed. Juf gaat iedere maandag gym geven aan groep 4, na onze eigen gymles. Juf D. gaat dan na onze gymles met ons mee naar de klas. Groep 6B We zijn ook in het nieuwe jaar weer terug met onze tweewekelijkse nieuwsupdate. Dit keer vertellen we jullie over: de topografietoets, de citotoetsen, Scala muzieklessen en de rapporten. We wensen jullie veel leesplezier! En natuurlijk ook nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Op woensdag 24 januari hebben wij de tweede topografietoets. Het oefenblad hebben we inmiddels al thuis; willen jullie met ons blijven oefenen? In de komende periode gaan we weer verschillende cito-toetsen maken. Dit voor de vakgebieden: rekenen, spelling, begrijpend lezen en technisch lezen. We gaan, zoals altijd, ons best doen! Volgende week vrijdag starten we met de eerste, van in totaal vijf, Scala muzieklessen. Deze lessen worden gegeven door een medewerker van Scala Hoogeveen. Tijdens deze lessen gaan we dansen, zingen, muziek maken en toneel spelen. We zijn erg benieuwd! En tot slot een oproep. Willen jullie rapporten -die op dit moment nog thuis liggenmeenemen naar school? Alvast bedankt! Dit was m alweer! Met vriendelijke groeten, Groep 6B Groep 6C De kerstvakantie zit er weer op en we wensen iedereen alle goeds voor 2018! We zijn na alle verhalen weer lekker aan het werk gegaan. (zie foto) Deze week zijn we begonnen met een nieuw blok. Op de foto zijn de kinderen bezig met het maken van les 13. Met les 13 kijken we altijd voorafgaand aan een blok wat kinderen al kunnen en waar ze nog moeite mee hebben en daar steken we dan op in. Vandaag krijgen de kinderen hun topo mee naar huis. De topotoets is op maandag 29 januari. Afgelopen dinsdag stond juf E. weer voor de groep en ze komt dinsdag 30 januari ook. Deze week zijn we ook gestart met een nieuw thema van Topondernemers. Thema van A tot Z. We gaan het hebben over: componisten, ontwerpen, seizoenen, Vikingen en zintuigen. Volgende week dinsdag starten we met een aantal lessen die gegeven worden door een mevrouw van de Scala. Hier hebben we veel zin in. Een frisse start van het nieuwe jaar dus. Hartelijke groet van juf.

5 Groep 7A Een gelukkig nieuwjaar toegewenst! Maandag weer begonnen na twee weken vakantie! We hebben een vakantieverhaal en een tekening gemaakt. Ook hebben we een spel gedaan waar iedereen kon raden over welke vakantie het ging. We konden best goed ontdekken over wie het ging. Maandagmiddag hebben we een actief rekenspel op het plein gedaan, dit was erg leuk! Dinsdag mochten we allemaal meedoen aan de verkeerssimulator. Achter een beeldscherm met een echte stoel en een stuur zitten. Ook moesten we gas geven en remmen. Best nog lastig om goed op de weg te blijven. Een leerzame les! Met rekenen gaan we deze week blok 5 afronden. Volgende week gaan we extra oefenen met het metriek stelsel en redactiesommen. Ook gaan we de komende weken leren voor onze topografietoets en mogen we ons werkstuk afronden en inleveren. Voor topondernemers zijn we begonnen met het nieuwe thema: van A tot Z. Hartelijke groet van de juffen. Groep 7/8B wij zijn twee meisjes. Groep 8 heeft donderdag 4 januari, in de vakantie, trefbal gespeeld en heeft de 9 e plek gehaald bij het Drents kampioenschap in Emmen. Ze hebben de fairplay prijs gewonnen, de prijs was het spel 30 seconds junior. Onze klas begint nu met een nieuw thema van Topondernemers. Dat thema heet van A tot Z. Vandaag beginnen een paar kinderen met Discovery 2 in het Roelof van Echten college. We hopen dat ze er veel plezier aan beleven en veel leren. Ook beginnen we vrijdag 19 januari weer met Rots en Water. Dinsdag 16 januari komt bureau Halt een uitleg geven over Veilig Online. Deze uitleg geven ze aan de bovenbouw. Op de zelfde dag is ook de leerlingenraad. Deze weken beginnen we ook weer met de Cito s. De gesprekken over het definitief advies voor groep acht zijn op 29 en 30 januari. De voorgezet onderwijsscholen in Hoogeveen houden op 1 en 5 februari open avonden. De scholen in Meppel houden op 25 en 26 februari open dagen. Op 22 januari moeten we onze werkstukken inleveren. Sommige kinderen zijn al bijna klaar en anderen moeten nog hard werken. Binnenkort gaat groep 8 ook een keuze maken welke musical ze gaan doen. Groetjes van groep 7/8B Groep 7C Ten eerste willen we uiteraard iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de vakantie. We zijn ondertussen alweer een paar dagen druk bezig. Het is mooi om te zien dat de leerlingen zich zo makkelijk weer aan kunnen passen aan wat er gevraagd wordt op school. Afgelopen maandag was de eerste keer dat meester J. vrij was op maandag. Dit zal hij tot aan de zomervakantie elke maandag zijn vanwege ouderschapsverlof. De komende twee weken staat meester S. nog voor de groep, maar daarna is juf W. in de groep. Verder komen er een aantal drukke weken aan, want de Cito-toetsen staan weer op het programma. We maken ons daar niet al te druk om en zien het als een mooie mogelijkheid om even weer te zien wat we al kunnen en waar we aan moeten werken. Dinsdagochtend 23 januari neemt meester S. afscheid in onze groep. U bent natuurlijk van harte welkom om hem nog even een hand te geven. Vriendelijke groet, Groep 7c en de meesters.

6 Groep 8A De vakantie zit er alweer op! Iedereen natuurlijk nog de beste wensen en op naar een gezond en gelukkig Voor de vakantie hebben we nog de Kerstviering gehad op school. We hadden onze eigen viering in elkaar gezet en dat was erg mooi. Ook hebben we voor de vakantie een (volleybal)gymles van C. en haar moeder gehad. Dit was erg leuk, nog bedankt daarvoor! In de klas beginnen we zo na de vakantie alweer met hard werken. Deze week en volgende week hebben we cito s. Deze week krijgen we 4 delen van rekenen. Volgende week hebben we 2 delen van begrijpend lezen. Deze vrijdag krijgen we klassenvergadering, over het zendingsgeld en de clusterhal. De doelen die we voor de komende weken gaan leren zijn: breuken en schattend rekenen, onderwerp en lijdend voorwerp, verschillende soorten zinnen van taal en van spelling woorden met een onbeklemtoond meervoud. Volgende week dinsdag komt Juf E. De gesprekken over het definitief advies zijn op maandag 29-1 en op dinsdag Voor het VO is veel informatie te vinden op de websites. De open avonden in Hoogeveen zijn op 1-2 en op 5-2. Op 16-1 krijgen we een voorlichting van Bureau Halt over Veilig Online. Rots en Water begint weer vanaf Maandag 22-1 moeten we de werkstukken inleveren. Groep 8C Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Afgelopen maandag hebben we 2 traktaties gehad van twee jongens, ze zijn 12 jaar geworden; van harte gefeliciteerd!! We hebben de komende weken de laatste cito s: rekenen en begrijpend lezen wordt een bijzonder jaar voor ons, want we gaan een nieuwe start maken op het VO; ieder op zijn eigen plek! Aan het einde van deze maand krijgen we ons definitieve advies en zijn er open dagen om te kijken naar welke school je toe wilt. We hebben een nieuw computer programma waardoor alles een stuk makkelijker gaat werken. De komende weken gaan we samen met de andere groepen 8 een musical uitkiezen die we dan gaan bestellen. Als je nog een leuke musical weet; schrijf die dan even op! Nog even een paar reminders: Rots en water begint weer op 19 januari Werkstukken inleveren: 22 januari Topo toets 24 januari Groeten van groep 8C

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016 07 januari 2016 jaargang 18 nr. 18 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018 22 februari 2018 jaargang 20 nr. 22 AGENDA Maandag 26 februari Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Dinsdag 06 maart Leerlingenraad Vrijdag 09 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2A

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 8

Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 8 Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 8 Vrijdag 13-01-2012 Mededelingen 17-01 Ouderraadvergadering 20:00 u. 20-01 Groep 5/6 naar voorsteling

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) 15 minutengesprekken 29 oktober 2015 jaargang 18 nr. 10 AGENDA Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Vrijdag 13 november Woensdag 4 november dankdag Woensdag 18 november Oud papier actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden No.9 12 januari 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Trefwoord Week 2 t/m 4 (8 t/m 26 januari): Contact Inhoud: Over contact tussen

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018 20 september 2018 jaargang 21 nr. 03 Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering AGENDA Vrijdag 21 september Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 27 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge SO4 De Windroos S c h o o l v o o r s p e c i a a l o n d e r w i j s c l u s t e r 4 w w w. s o 4 - d e w i n d r o o s. n l Beste ouders. Enige tijd geleden hebben wij uw hulp gevraagd. Wij zijn op zoek

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 Kerstvakantie 7 8 9 10 11 12 13 Eerste schooldag 2019! 08.45-09.45 Koffie-uurtje 12.30-14.00 spelletjes middag 14.00-14.30 starthandeling

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017 Nieuwsbrief 7 8 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Morgen begint de eerste lege bladzijde van een boek met 365 bladzijden. Schrijf een goed boek! Een jaar van onbeschreven

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 23 4 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie