AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018"

Transcriptie

1 22 februari 2018 jaargang 20 nr. 22 AGENDA Maandag 26 februari Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Dinsdag 06 maart Leerlingenraad Vrijdag 09 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2A 4B 7A om uur Dinsdag 13 maart GMR vergadering Vrijdag 16 maart Maandag 19 maart OR/MR vergadering Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om uur Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018 Thema: Ik help je wel Marcus 6: en Marcus 7: Vijf broden en twee vissen zijn genoeg voor heel veel mensen. Als de leerlingen later in een storm op het meer zijn, komt Jezus over het water naar hen toe. En een dove man wordt door Jezus beter gemaakt. Drie verhalen waarin Jezus tegen mensen zegt: Ik help je wel. Drukke weken We hebben drukke weken achter de rug, vorige week de 10 minuten gesprekken, dinsdag de opa- en oma middag en dinsdagavond het inloopuur. 10 minuten gesprekken: We hopen dat u als ouders een goed beeld heeft gekregen over de ontwikkeling van uw kind, mochten er n.a.v. het rapport en het gesprek toch nog vragen zijn, kom gerust langs voor het maken van een afspraak. Opa- en omamiddag: Wat was het weer een gezellige drukte tijdens de opa- en oma middag, de opa s en oma s hebben kunnen proeven van het hedendaagse onderwijs en ondertussen ook nog even kunnen bijkletsen met oude bekenden onder het genot van een kopje koffie. Inloopuur: Ook tijdens het inloopuur werden nog enkele opa s en oma s gesignaleerd! Leuk hoor al die belangstelling voor de kleinkinderen! Verder waren er natuurlijk heel veel papa s en mama s die ook wel graag even een kijkje kwamen nemen op school en er werd enthousiast door de kinderen tekst en uitleg gegeven waar we op dit moment allemaal mee bezig zijn. Helaas hebben we ook weer te maken gehad met de krapte aan invallers en hebben we ook de afgelopen week al weer intern inval voor zieke collega s moeten oplossen en zelfs enkele dagen groepen vrij moeten geven. Volgende week vakantie, we hopen dat we allemaal even kunnen uitrusten, opknappen en lekker doen waar we zin in hebben, zodat we weer fris en fruitig kunnen starten na de vakantie. We wensen iedereen een goede vakantie.

2 TOPondernemers Oorlog & Vrede Maandag 5 maart starten we in de groepen 5 t/m 8 met het nieuwe thema Oorlog & Vrede. Tijdens dit thema komen o.a. de volgende onderwerpen aanbod: kastelen, het leger, pesten, politieagent, herdenken, War Child, Gouden Eeuw, asiel, 80-jarige oorlog, Bevrijdingsdag, Nobelprijs, Anne Frank, VN.. en nog veel meer! Nieuws uit de groepen Groep 5A Nog even en dan hebben we een weekje vakantie. Die hebben we ook wel verdiend, want we hebben de afgelopen weken hard gewerkt. Vorige week waren de 10-minuten gesprekken, fijn dat alle ouders zijn geweest. De rapporten mogen de kinderen nog een tijdje thuis houden. Vergeet u niet uw handtekening op het handtekeningenblad te plaatsen? Alvast bedankt! Afgelopen dinsdag was de opa- en omamiddag, we hebben in circuitvorm verschillende vakken samen met de opa s en oma s gedaan. Dinsdagavond was het inloopuur, fijn dat de opkomst groot was. Woensdag 7 maart hebben we een voorstelling in de Tamboer. Ik ben op zoek naar ouders die willen rijden. U kunt een mail naar mij sturen. Zou u bij de opgave willen vermelden hoeveel zitplaatsen u heeft? Afgelopen maandag zijn we begonnen met blok 6 van spelling. In dit blok werken we over de voltooide tijd en het voltooid deelwoord, hulpwerkwoorden, woorden met 4 categorieën en we leren het politiewoord. Deze week hebben we de proeftoets van blok 7 van rekenen gemaakt. In dit blok leren we sommen tot 1000 uitrekenen tussen strepen, bepalen welk getal het meest dichtbij een andere getal ligt, werken met de kalender en plattegronden maken. Morgen komt juf E. nog een muziekles geven. We hebben dan in totaal 4 muzieklessen gehad. Alle kinderen zijn erg enthousiast en doen goed hun best. We willen juf hartelijke bedanken voor de leuke lessen. Zendingsgeld (mag de hele week naar school!): 2,51. We wensen iedereen alvast een fijne vakantie. Groet, Groep 5a en meester.

3 Groep 5B Deze week heeft u op school kunnen zien hoe er gewerkt wordt in groep 5. U heeft vast de muurkranten gezien over onze zintuigen, of de speeltuin die we in de klas ontwierpen en een maquette van maakten. Topondernemers is één van de favoriete vakken in onze klas. De afgelopen weken kwamen wij er op vrijdag niet aan toe omdat we dan muziekles hadden. Na de vakantie gaan we ook weer op vrijdag verder met Topondernemers. Na de vakantie zullen we ook een theatervoorstelling bezoeken in de Tamboer. Dit zal op woensdag 7 maart zijn. U heeft er al een bericht over gezien. De spreekbeurten zijn achter de rug. De laatste was een mooie spreekbeurt over poes Jill. Wanneer je het zonnetje bent, mag je ook spullen meenemen naar school die je graag wilt laten zien of wat over wilt vertellen. Op de foto ziet u dat we héél eventjes niet werkten. De 10 kilometer van Sven Kramer, dat moésten we zien. Daarna was het even slikken en weer doorgaan...dit was het nieuws uit onze klas. Wij wensen u een fijne voorjaarsvakantie en we zien elkaar in maart terug. Groep 5b en de juffen. Groep 5C We hebben weer een leuke muziekles gehad en ook de opa-/omamiddag was gezellig en druk. We gingen kijken hoe goed onze opa s en oma s in spelling waren, of ze weten wat de persoonsvorm, onderwerp en bijvoeglijk naamwoord is. Dat was voor sommige opa s en oma s toch nog wel een beetje moeilijk, maar gelukkig konden wij het wel even uitleggen. Het inloopuur was ook leuk, fijn dat er zoveel vaders en moeders waren. Woensdag 7 maart gaan we naar De Tamboer. Ouders die rijden kunnen om 8.30 uur mee de klas in, we hopen rond uur weer terug te zijn op school. Fijn dat we genoeg aanmeldingen hebben! Vanaf deze week loopt juf S. stage bij ons. De week na de voorjaarsvakantie zijn de kijkmomenten. U kunt zich hiervoor inschrijven, het papier hangt naast de deur. De mogelijkheden dit jaar zijn: dinsdag 6 maart 9.00 uur uur, dinsdag 6 maart uur uur, vrijdag 9 maart 9.00 uur uur, vrijdag 9 maart uur uur en donderdag 15 maart 9.00 uur uur. Groetjes, groep 5C Groep 6A Beste ouders van groep 6a, De ouders mogen weer in de klas komen kijken. Maandag met gym van 8.30 uur uur. Dinsdag van 9.00 uur tot uur. Woensdag van uur tot uur. Donderdag en vrijdag van uur uur. De kinderen mogen de naam van de ouders ook wel invullen. Het procesboekje: bijna iedereen heeft dit boekje al een keer mee naar school genomen. Al veel kinderen zijn al begonnen met het maken van het werkstuk. Datum werkstuk inleveren: 23 april. Het mag eerder! Het lettertype: 12 of 14. Vrijdag 16 maart is de topotoets! Opa en oma middag was super gezellig en leuk! We hebben ook geoefend met: deelsommen. Dit zijn er een paar: 1200:3 = :30 = :300 = 4. Een fijne vakantie voor iedereen! Groetjes!

4 Groep 6B Hallo allemaal, Welkom in onze tweewekelijkse nieuwsupdate. Dit keer vertellen we jullie over de theatervoorstelling en het werkstuk. Komende week gaan we eerst genieten van een week rust. We hebben de afgelopen periode bijzonder hard gewerkt en mogen daar nu best even van bijkomen. We wensen jullie allemaal een fijne vakantie toe! Op woensdag 7 maart gaan we naar de voorstelling "Domovoj Maximus" in theater De Tamboer. Wij gaan hier op de fiets heen. Er zijn al vijf ouders die wel met ons mee willen; bedankt! We worden daar om 08:45 verwacht en de voorstelling is rond 10:00 afgelopen. We vertrekken daarom direct om 08:30 vanaf school. We zullen rond 10:30 weer terug zijn. Ook willen we het even hebben over het werkstuk. We zijn inmiddels alweer bezig met ons tweede werkstuk, en deze mogen we thuis maken. Voor dit werkstuk hebben we een procesboekje mee naar huis gekregen. Hierin staan de te nemen stappen uitgeschreven; erg handig dus! Het werkstuk moet uiterlijk op maandag 23 april worden ingeleverd. Veel succes! Dit was m alweer! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Groep 6B Groep 6C We hebben de 10 minutengesprekken achter de rug. Mochten er nog vragen zijn dan bent u altijd welkom om na schooltijd langs te komen of om te bellen. Op 12 maart is de volgende topotoets gepland. Kinderen hebben de toets mee naar huis gekregen. Op 7 maart gaan we naar een voorstelling van Domovoj Maximus in de Tamboer. Al sinds het allereerste bestaan van sprookjes wordt de wereld geteisterd door kabouters, ze zitten letterlijk overal. En let op! Sinds kort zijn de kabouters gedigitaliseerd. Ze terroriseren het internet, hebben toegang tot wachtwoorden, bankgeheimen, social media en bedrijfsgegevens. Onder leiding van de wrede kaboutertiran Domovoj Maximus vormen kabouters een bedreiging voor onze digitale wereldorde. Niets of niemand is nog veilig. We vertrekken om half 9 en het is ongeveer om 10 uur afgelopen. We hebben gelukkig genoeg ouders gevonden die willen rijden. Na de vakantie starten we met een nieuw thema. Oorlog en vrede. We gaan het hebben over postduiven, de 2de WO, War Child, sporen van dieren, vechtende dieren etc. Dinsdag hebben we ons laatste muziekles van Scala gehad. Het was heel leuk om les te krijgen van een echte muziekjuf. Wat waren er veel opa s en oma s en ouders afgelopen dinsdag op de inloopmiddag/-avond. Met de opa's en oma's hebben we topografie gemaakt en 's avonds konden alle ouders het werk bekijken. We zitten al weer in de 40 dagen tijd voor Pasen. We hebben met elkaar de volgende begrippen besproken: Aswoensdag, Witte donderdag, Goede Vrijdag, Stille zaterdag en 1ste Paasdag. Wat betekenen deze dagen en wat houdt precies de lijdenstijd in? En waarom hebben we dan een 2de Paasdag? Ook hebben we de 40 dagen geteld vanaf Aswoensdag. En het klopt precies, nog 40 dagen voordat we weer mogen vieren/herdenken dat Jezus is gestorven voor onze zonden. (zondagen niet meegerekend) En weer opgestaan!

5 Dinsdag na de vakantie is er weer een leerlingenraad. Daarvoor houden we altijd een klassenvergadering. U kunt na de voorjaarsvakantie komen kijken in de klas. En wel op de volgende momenten: Woensdag 21 maart uur uur gymles Donderdag 22 maart Vrijdag 23 maart uur uur gymles Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Niet meer dan 6 ouders tegelijk. U kunt zich opgeven via uw kind op het inschrijfformulier in de klas. Hartelijke groet uit groep 6C Groep 7A Vorige week zijn we begonnen met de knutsels van de Olympische spelen. Er zijn veel creatieve dingen bedacht en gemaakt. Afgelopen dinsdag konden jullie ze allemaal bewonderen tijdens het inloopuur. Complimenten voor de kinderen! De klas en de gang waren even in de sfeer van de Olympische Spelen. Ook hebben we dinsdagmiddag een leuke opa en oma middag gehad, wat fijn dat er zoveel opa's en oma's bij ons in de klas waren. Met rekenen sluiten we deze week blok 6 af en gaan na de vakantie starten met blok 7. We oefenen met grafieken aflezen en geldsommen uitrekenen. Ook met taal beginnen we na de vakantie in een nieuw blok. We gaan opnieuw oefenen met lijdend voorwerp en we leren wat een meewerkend voorwerp is. We hebben inmiddels de route gekregen voor het fietsexamen. Probeer dit in ieder geval 1 keer te fietsen met uw kind zodat jullie zelf nog extra aanwijzingen kunnen geven en zodat de route alvast een beetje bekend is. Veel fietsplezier! Namens ons allemaal alvast een fijne vakantie gewenst! Hartelijke groet van de juffen. Groep 7/8B Hallo allemaal, We hebben vorige week vrijdag Rots en Water afgerond, waarbij de kinderen een demonstratie mochten geven aan de ouders. De kinderen mochten de demonstratie zelf indelen. Na afloop van de demonstraties kregen alle kinderen een certificaat. Het was een heel spektakel. Afgelopen dinsdag hebben we opa en oma middag gehad. We hebben die middag leuke dingen gedaan samen met de opa's en oma's. Eén van die dingen was het Engelse lied 'Waiting For The Summer' zingen.

6 De opa's en oma's zongen leuk mee. De opa's en oma's vonden het een geslaagde middag. Ook diezelfde dag hebben we inloopuur gehad. De kinderen mochten de klas aan hun ouders laten zien. Ook mochten de ouders in de werkboeken van de kinderen kijken. We hebben met Topondernemers ook het thema van A tot Z afgerond. De kinderen krijgen 8 maart de toets over Maarten Luther. Volgende week hebben de kinderen voorjaarsvakantie. Er is dan vanaf vrijdag 23 februari t/m zondag 4 maart vakantie en zijn de kinderen vrij. Na de voorjaarsvakantie starten we met een nieuw thema van Topondernemers die 'Oorlog en Vrede' heet. Voor dit thema gaat groep 8 op maandag 19 maart naar Kamp Westerbork. We zoeken nog ouders die willen rijden en de kinderen in kamp Westerbork willen begeleiden. Op dinsdagochtend 13 maart gaan we in de bibliotheek op bezoek bij schrijvers Hans Kuyper. We gaan op de fiets. De gymles vervalt deze dag. Op donderdagmiddag 15 maart krijgen we tennisles bij TC de Weide, alle kinderen komen deze middag op de fiets. De gymles op vrijdag 16 maart vervalt. Met vriendelijke groeten, groep 7/8b. Groep 7C Hallo allemaal. We zitten weer in onze laatste week, volgende week hebben we een verdiende week vakantie. Vorige week waren alle gesprekken. Fijn dat dit prettig is verlopen en dat we hebben kunnen praten over de ontwikkeling van de kinderen. Na de vakantie gaan we beginnen met het volgende onderwerp van Topondernemers. Verder staat er op dinsdag de leerlingenraad op het programma. Donderdag 15 maart staat een bezoek aan TC de Weide op het programma. We krijgen daar een tennisles. Dit valt gewoon onder de normale gymtijd. Dinsdag hebben we bezoek van de opa's en oma's. Prachtig om te zien hoeveel mensen er waren! We wensen iedereen een fijne vakantie! Groep 8A Wat hebben we toch nog een drukke week gehad, zo voor de vakantie. Vrijdag 16 feb. was de laatste R&W (Rots en Water). Iedereen moest in een groepje een demo geven en ze vonden het heel leuk. Afgelopen dinsdag 20 feb. was opa en oma middag, we gingen tekenen en de opa's en oma's vonden het heel leuk, ze waren heel enthousiast over wat we deden. We hadden toen die avond ook inloopuur; het was heel leuk dat er zoveel mensen waren. Vandaag hadden we de topondernemers, heel veel vonden het volgens mij best wel lastig. We hadden deze week ook de olympische spelen gekeken en er wat over gemaakt. We moesten informatie zoeken over de gekozen sport, oud-goud winnaars en wanneer het Olympisch werd. Ook hebben we de sport nagemaakt. Morgen hebben we de klassenvergadering en daarna begint de vakantie ook. We hadden deze week ook nog rekenen met omtrek en oppervlakte. Ook zijn we druk aan het lezen in het Musicalboekje! We zoeken nog 3 ouders voor het rijden naar Kamp Westerbork op 19 maart, opgeven kan bij juf, graag aangeven hoeveel kinderen in de auto kunnen. Fijne vakantie allemaal!

7 Groep 8C Vrijdag hebben de kinderen de laatste Rots & Water gehad, we hopen dat jullie het mooi vonden en leuk om naar te kijken. Alle groepen 8 mogen zich opgeven voor waterpolo, schoolvoetbal en korfbal. De data staan in de brief die uw kind heeft gekregen. Gisteren was de open lesmiddag op het RVEC en wij hopen dat jullie het leuk vonden. Vorige week was het op het Wolfsbos. Onze stagiaire meester J. heeft uitleg geven over kilo s en liters. Daarbij moesten wij nadenken wat het beste bij 10 Kilo en 1 liter past enz. Afgelopen week zijn we een nieuw blok van rekenen ingegaan, waar we veel nieuwe dingen gaan leren. We zijn natuurlijk ook weer een nieuwe schoolweek in gegaan en we naderen de vakantie. En dan zijn we weer een weekje vrij. Ook weet bijna iedereen naar welke school hij / zij gaat, en de meeste kinderen vinden het best spannend, maar hebben er tegelijk ook heel veel zin in. Na de vakantie hebben we de topondernemerstoets op 8 maart, en de topotoets is op 15 maart! Voor de rest wensen wij u een leuke vakantie toe!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Jaargang 18 nr februari 2018

Jaargang 18 nr februari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 12 22 februari 2018 Voorwoord Het is alweer bijna vakantie! Eerst hebben we morgen nog continurooster. Dit betekent voor de

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 08 maart AGENDA Vrijdag 15 maart Stakingsdag (alle kinderen vrij) Maandag 01 april Woensdag 03 april Oud papier actie Woensdag 10 april 07 maart 2019 jaargang 21 nr. 23 Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 18/02/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 18/02/2019 14 februari 2019 jaargang 21 nr. 21 AGENDA Donderdag 14 februari 10-minutengesprekken Maandag 18 februari Voorjaarsvakantie: t/m zondag 24 februari 2019 Donderdag 28 februari GMR vergadering Vrijdag 01

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018 29 maart 2018 jaargang 20 nr. 26 Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag AGENDA Maandag 02 april Tweede Paasdag Woensdag 04 april Oud Papier Actie Donderdag 05 april Verkeersexamen theorie groep 7 Vrijdag 06 april

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 maart 2017 jaargang 19 nr. 27 Vrijdag 31 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2C 5A 7C om 10.45 uur Vrijdag 07 april Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018 15 februari 2018 jaargang 20 nr. 21 AGENDA Donderdag 15 februari 10 minutengesprekken Dinsdag 20 februari Opa en Oma middag Inloopuur : 18.30-19.30 uur Woensdag 21 februari Oud papier actie Maandag 26

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 16 februari 2017 jaargang 19 nr. 22 AGENDA Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 1 maart Oud papier actie Dinsdag 7 maart Leerlingenraad Woensdag 8 maart Biddag Vrijdag

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 08/02/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 08/02/2016 04 februari 2016 jaargang 18 nr. 22 AGENDA Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ;

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018 20 september 2018 jaargang 21 nr. 03 Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering AGENDA Vrijdag 21 september Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 27 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016 07 januari 2016 jaargang 18 nr. 18 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016 07 april 2016 jaargang 18 nr. 30 AGENDA Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7 april verkeersexamen theorie (groep 7) Dinsdag 12 april verkeersexamen praktijk

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 02 maart 2017 jaargang 19 nr. 23 AGENDA Dinsdag 7 maart Leerlingenraad Woensdag 8 maart Biddag Vrijdag 10 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 3B 6A 8C om 10.45 uur Vrijdag 17 maart Weeksluiting

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Datum Activiteit 5-14 okt Kinderboekenweek 17-21 okt Herfstvakantie 1 nov Dictee 2 nov Dankdag 7-11 nov Volgende nieuwsbrief uit groep 6 Jarigen tot de volgende

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

6 maart 2014 jaargang 16 nr. 25

6 maart 2014 jaargang 16 nr. 25 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 9 februari 2017 jaargang 19 nr. 21 AGENDA Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30 uur) Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 01 maart Oud papier

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken 10 september 2015 jaargang 18 nr. 04 Vrijdag 11 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32 24 mei 2018 jaargang 20 nr. 32 AGENDA Maandag 28 mei Schoolkamp groep 7 (t/m dinsdag 29 mei) Woensdag 30 mei Schoolkamp groep 8 (t/m vrijdag 1 juni) Vrijdag 01 juni Weeksluiting op de Erflandenlocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 8/9 : 22/02-04/

AGENDA. Bijbelverhalen Week 8/9 : 22/02-04/ 18 februari 2016 jaargang 18 nr. 24 Vrijdag 19 februari AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (9.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 26 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 17 november 2016 jaargang 19 nr. 11 Vrijdag 18 november Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 1/2C 5A 7C Woensdag 23 november Oud Papier Actie Vrijdag 25 november Dinsdag 29 november MR-OR

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie