AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019"

Transcriptie

1 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Dinsdag 29 januari Peuteruurtje: Alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-dag Donderdag 14 februari 10-minutengesprekken Maandag 01 april Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 Thema: Een boek over Jezus Johannes 1: 1-18 Johannes wil de mensen vertellen over Jezus. Hij schrijft een boek waarin hij alles over hem vertelt. Maar hoe begin je zo n boek, wat is het eerste dat je moet vertellen? Johannes denkt er even over na en begint dan bij het allereerste begin: de dag dat God de wereld maakte. Eigenlijk is het verhaal van Jezus toen al begonnen, vindt hij. Spreekwoord/gezegde van de maand: Vele handen maken licht werk

2 Taalproject doorgaande lijn van peuter naar kleuter groep 1 en 2 In de bijlage treft u een uitnodiging voor een taalproject in samenwerking met de peuterspeelzaal en de Schuthoek. Dit project omvat verschillende activiteiten zoals een voorleesmoment door opa's en oma's en een boekenmarkt. Let op: voor beide locaties is er een aparte uitnodiging. Gezond ontbijt en lunch idee In schooljaar ontvangt u maandelijks een gezond ontbijt en lunch idee. In de bijlage zit het idee voor de maand januari. Met vriendelijke groet, sportfunctionaris Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen Nieuws uit de groepen Groep 1/2A De beste wensen voor 2019! Na twee weken vakantie zijn we afgelopen maandag weer begonnen. In de vakantie zijn drie kinderen 4 jaar geworden en zitten nu bij ons in de klas, welkom allemaal! We werken deze week rondom het thema kikker en het nieuwe jaar. Met behulp van een vertelschema (wie/wat/waar) hebben we het verhaal over kikker uitgewerkt. In de klas mogen de kinderen dit verhaal naspelen met de verteltafel en op de gang kunnen de kinderen het verhaal naspelen in onze themahoek. Ook hebben sommige kinderen maandag vuurwerk gemaakt op toverpapier, heel leuk! Zijn er nog ouders die willen helpen met de schoonmaakochtend? Groetjes, Juf en alle kinderen van groep 1/2a Groep 1/2B Een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2019! Wat fijn dat iedereen weer vrolijk en opgewekt naar school kwam. Fijn dat er weer nieuwe kinderen bij ons in de groep gekomen zijn! Deze week hebben we nog geen werkjes: we starten even rustig het nieuwe jaar en doen veel spelletjes met de meester of met elkaar. Wel vindt een aantal kinderen het leuk om nieuwjaarsknutseltjes te maken. Zo maken de kinderen vuurwerk door met een prikpen op speciaal zwart papier te tekenen: de mooiste vuurwerktekeningen ontstaan. Andere kinderen maken vuurwerkjes door met een rietje ecolinedruppels te blazen en met cupcakepapiertjes de vuurwerkbloemen erbij te maken. In de gang wordt het verhaal 'Kikker en het nieuwjaar' uitgespeeld. Bovendien worden de handpoppen gebruikt om nieuwe verhalen mee te verzinnen. Zo bedachten twee kinderen om van de slee een rijdende tafel te maken waar Kikker en zijn vriendjes bij konden zitten. Prachtig! De foto hiervan is hiernaast te zien.

3 Wat leuk dat een jongen wat spetterkaarsjes had meegenomen naar school. We besloten allerlei taarten te maken in de zandbak en in deze taarten spetterkaarsjes te steken. In de klas besloten we het nieuwjaarsfeest door rolletjes met slagroom te eten. Afijn, we hebben op allerlei manieren gevierd dat het 2019 is geworden! Zijn er tot slot nog ouders die tijdens de schoonmaakochtend van 25 januari willen helpen? Ik heb voor de ochtend zelf helaas nog maar één aanmelding. Ik hoor het graag. Vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2b en meester. Groep 1/2C De beste wensen voor 2019! Na twee weken vakantie zijn we afgelopen maandag weer begonnen. In de kring mochten we vertellen wat we in de vakantie gedaan hebben. Iedereen had wel iets leuks te vertellen. Ook hebben we deze week weer een aantal verjaardagen gevierd. Van harte welkom voor een nieuwe jongen bij ons in de groep! We hebben deze week geen taken, maar we komen alleen of in een klein groepje bij juf. Onderdelen van het beredeneerd aanbod worden dan geoefend of gecheckt. N.B. Denkt u nog aan de schoonmaakochtend van 25 januari!! Graag opgeven als u komt b.v.d. Vriendelijke groeten, de juffen Groep 1/2E De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Zo na de vakantie starten wij altijd met een beredeneerd-aanbod-week. We doen spelletjes en oefeningen om te kijken wat we al kunnen. We hebben allemaal deze week een puzzelkaart gekregen. We kiezen van deze kaart 2 puzzels die we tijdens de inloop of het speel-werkmoment willen maken. In de kring hebben wij het boek: Kikker en het Nieuwjaar gelezen. Naderhand hebben we met het verhaalschema besproken over wie het verhaal ging, waar het zich afspeelt en wat er gebeurde in het verhaal. Zo leren wij heel gericht te luisteren naar een verhaal en daarover vragen te beantwoorden. In de kring hebben we onder andere een oefening met reeksen afmaken gedaan. Door goed naar het patroon te kijken, konden we zien welk figuur moest volgen. Vanaf volgende week werken wij over het thema post. Wie wil er komen helpen met schoonmaken vrijdag 25 januari vanaf uur? Hartelijke groet, De juffen.

4 Groep 1/2F De beste wensen voor 2019 Na twee fijne weken vakantie zijn we maandag weer begonnen. We hebben in de kring verteld wat we allemaal gedaan hebben in de vakantie. We beginnen deze week weer rustig. We lezen het boek: kikker en het Nieuwjaar. Ook mogen de kinderen een papier inkleuren met verschillende kleuren wasco en als je er dan met zwart over heen gaat en met een prikpen op gaat tekenen krijg je heel mooi voorwerk. Verder hebben we deze week geen taken. Het beredeneerd aanbod staat deze week centraal. We gaan in de kleine kring samen met juf spelletjes hieruit doen. Volgende week beginnen we met het thema post. We gaan die week ook werkjes maken voor in ons portfolio. 25 Januari is er schoonmaakochtend. Zijn er ouders die ons willen helpen vanaf half 9 met het schoonmaken van de materialen uit de klas? Hartelijke groet van juf. Groep 3A Allereerst de beste wensen voor 2019! Na een heerlijke vakantie zijn we maandag weer gestart. Deze week sluiten we thema 5 van lezen af en Blok 5 van rekenen. Volgende week starten we met Thema 6 "Het is feest". We leren de laatste twee letters ou en de j en we leren de ch, ng en nk. De papieren om thuis te lezen, worden volgende week weer aan de kinderen meegegeven. Met rekenen starten we volgende week in Blok 6. In dit blok leren we rekenen met geld, getallen t/m 30, ruimtelijke figuren herkennen met bovenaanzichten en zijaanzichten, foto's met elkaar vergelijken vanuit bovenaanzichten. Voor ons bezoek aan de Tamboer zoeken we nog vervoer voor 3 kinderen, wie zou er kunnen rijden? U kunt zich opgeven via het ouderportaal. Groetjes van de juffen. Groep 3/4B We zijn maandag gestart met iets leuks kiezen en konden elkaar tijdens het spelen een fijn nieuwjaar wensen. Daarna hebben we een vakantiebingo gespeeld. Zoek iemand die... we probeerden bij elk vakje een andere naam te schrijven en konden doordat we elkaar gingen bevragen, ontdekken wat de andere kinderen gedaan hadden in de vakantie. Erg leuk om op deze manier de verhalen te horen. We hebben allemaal een vakantieverhaal gemaakt en een tekening. Ook de kinderen van groep 3 konden dit al heel erg goed! Knap gedaan! Dit hebben we ook voorgelezen aan elkaar. Met groep 3 ronden we deze week lijn 3 thema 5 af. Volgende week starten we met Thema 6: Het is feest! We leren de laatste twee letters ou en de j. Ook komt in thema 6 de ch, ng en nk aan bod. De papieren om thuis te lezen, worden volgende week aan de kinderen meegegeven. Met rekenen starten we in Blok 6. In dit blok leren we rekenen met geld, getallen t/m 30 en ruimtelijke figuren herkennen.

5 Met groep 4 zijn we bij spelling nu vooral aan het oefenen met de klankgroepenwoorden. Bij het rekenen starten we volgende week met blok 6. We oefenen met geldmunten tot 2 euro, klokkijken met begrippen als uur, half en kwart voor / over en plus / minsommen tot 100. Fijn dat er 4 moeders hebben geholpen met de luizencontrole van afgelopen maandag. Bedankt hiervoor! Hartelijke groet, de juffen. Groep 3C We wensen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! We zijn het nieuwe jaar in de kring begonnen en hebben naar elkaars vakantieverhalen geluisterd. Zo te horen heeft iedereen een fijne vakantie gehad. We hebben gepraat over het jaar 2018 dat nooit meer terug komt, maar de maanden van het jaar wel. We weten dat een jaar 12 maanden/52 weken heeft. Een leerling wilde graag weten hoeveel weken het dan nog is tot de zomervakantie. Dit kon iemand uitrekenen en daarna goed aan ons vertellen. Deze week ronden we Thema 5 af. Iedereen mag weer bij mij komen lezen. Volgende week starten we met Thema 6: het is feest! U zult maandag weer een brief mee krijgen met daarin vermeld wat we binnen dit thema allemaal gaan leren. Dinsdagmiddag hebben we in onze kopjes vogelvoer gemaakt. Hopelijk komen er veel vogeltjes in de tuinen om er lekker van te smikkelen. Dat is zo'n vrolijk gezicht. Zending van de afgelopen periode 2,85. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 4A Allereerst wensen we iedereen een gelukkig nieuw jaar! Zo te horen hebben de kinderen allemaal een leuke vakantie gehad. In de kring konden de kinderen over de vakantie vertellen en ook hebben ze hier een verhaal over geschreven met een tekening erbij. We zijn bij spelling nu vooral aan het oefenen met de klankgroepenwoorden. Bij het rekenen oefenen we in dit blok de tafel van 2, plus- en minsommen over het 10-tal, getallen plaatsen op de getallenlijn, keersommen bij verhaaltjes en geld sommen. Daarnaast oefenen we klokkijken: hele uren, halve uren, kwart voor en kwart over. Dinsdag 29 januari gaan we naar de Tamboer om de voorstelling Nico met zijn Kliko te bekijken. Hierbij hebben we uw hulp nodig voor het vervoer. Op het ouderportaal vindt u hierover een bericht. Wilt u ons helpen dan kunt u reageren op dat bericht. Vriendelijke groet, De juffen.

6 Groep 4C Allereerst wil ik jullie een heel fijn 2019 wensen! We zijn het jaar goed gestart met een rolletje met slagroom, want dat hoort natuurlijk bij het nieuwe jaar! We hebben een verhaal geschreven over alle leuke dingen die we in de vakantie hebben gedaan en we mochten hierover vertellen. We zijn allemaal goed uitgerust en daardoor kunnen we er weer fris tegenaan in het nieuwe jaar. Rekenen Blok 5 hebben we vandaag afgerond. In het volgende blok staan de volgende doelen centraal: bedragen tot en met 2 euro samenstellen met munten, op een analoge klok tijden aflezen en aangeven in hele en halve uren en kwartieren en plus en minsommen tot en met 100 van het type 42+21=... of 47-21=... We leren deze sommen uit te rekenen op een getallenlijn. We moeten altijd eerst terug naar het tiental springen. Zo kunnen we door middel van handige sprongen, de som snel uitrekenen. De tafel van 2 hebben veel kinderen afgerond, knap! We gaan verder met het leren van de tafel van 5. Dit mag u natuurlijk ook thuis met uw kind oefenen. Spelling We zijn nog druk bezig in blok 4. We leren dit blok: het klankgroepenwoord; het verkleinwoord (-je, -tje en -pje), woorden van het uw-rijtje, het luchtwoord van het versje en blijven we het werkwoord oefenen. Oproep Op 29 januari mogen we naar de tamboer zoals al eerder is aangegeven. Helaas heb ik nog niet genoeg aanmeldingen. Als u kunt en wilt rijden, hoor ik het graag! Hartelijke groet van groep 4C en meester.

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 01 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om uur Woensdag 06 maart MR vergadering

AGENDA. Vrijdag 01 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om uur Woensdag 06 maart MR vergadering 28 februari 2019 jaargang 21 nr. 22 Donderdag 28 februari GMR vergadering AGENDA Vrijdag 01 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 11.00 uur Woensdag 06 maart MR vergadering Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 11/02/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 11/02/2019 07 februari 2019 jaargang 21 nr. 20 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!)

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) 15 november 2018 jaargang 21 nr. 10 AGENDA Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) Vrijdag 23 november Woensdag 28 november Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018 13 september 2018 jaargang 21 nr. 02 AGENDA Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering Vrijdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.)

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 2018 jaargang 21 nr. 09 AGENDA Donderdag Vrijdag Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 09 november Maandag 12 november MR-vergadering Inloopuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 2 februari 2017 jaargang 19 nr. 20 AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Maandag 6 februari en donderdag 9 februari: 10-minutengesprekken Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 19 januari 2017 jaargang 19 nr. 18 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders,

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders, Nieuwsbrief groep 4 Beste ouders, September 2017 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van groep 4 voor de komende periode. Vanaf dit schooljaar zullen de leerkrachten van elke groep u als ouder op de hoogte

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

Wist u dat... JANUARI 2018 Belangrijke datums

Wist u dat... JANUARI 2018 Belangrijke datums JANUARI 2018 Belangrijke datums M 8 D 9 Schoonmaakavond 19.00 uur W 10 Luizencontrole D 11 Groep 1 & 2 gaan op bezoek bij de bibliotheek in Emmeloord. V 12 M 15 D 16 W 17 D 18 Uitleg over schoolwise aan

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 16 februari 2017 jaargang 19 nr. 22 AGENDA Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 1 maart Oud papier actie Dinsdag 7 maart Leerlingenraad Woensdag 8 maart Biddag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 06 oktober 2016 jaargang 19 nr. 06 Vrijdag 07 oktober Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie AGENDA Opening Kinderboekenweek Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur

Nadere informatie

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden No.9 12 januari 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Trefwoord Week 2 t/m 4 (8 t/m 26 januari): Contact Inhoud: Over contact tussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018 15 februari 2018 jaargang 20 nr. 21 AGENDA Donderdag 15 februari 10 minutengesprekken Dinsdag 20 februari Opa en Oma middag Inloopuur : 18.30-19.30 uur Woensdag 21 februari Oud papier actie Maandag 26

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 43/44: 19/10/2015. 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09.

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 43/44: 19/10/2015. 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09. 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09 Vrijdag 16 oktober AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (9.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) AGENDA Vrijdag 15 maart Stakingsdag (alle kinderen vrij) Vrijdag 22 maart 14 maart 2019 jaargang 21 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 04 oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 AGENDA Vrijdag 05 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 10:45 uur Vrijdag 12 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast.

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Week 40-41 2016-2017 Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Agenda 14 oktober Alle kinderen krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

Vrijdag 31 maart hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Vrijdag 31 maart hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij. Nieuwsbrief maart Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Thema s: De wereld rond (Schatkist) Lente (Schatkist) Duitse les: 10 maart, 24 maart. Letters: Week 10: o Week 11: g Week 12: t Week 13: ei Vrijdag 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 31 jan. 2017 no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Op 30 december is juf Johanne bevallen van een gezonde zoon, Boaz. We zijn al even op kraambezoek geweest

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie