AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015"

Transcriptie

1 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om u. Groep 3A 5B 8A vrijdag 12 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om u. Groep 3B 6A 8B maandag 25 mei 2 de Pinksterdag maandag en dinsdag 8 en 9 juni schoolfotograaf (groepsfoto s en individuele foto s) dinsdag 9 juni s middags teamvergadering (alle kinderen zijn vrij) woensdag 17 juni Kennismaking gr. 8 met V.O. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 Thema: Houdt het op? 1 Koningen 12-16, 17 Het gaat niet goed met het land Israël: Er zijn verschillende koningen geweest die het allemaal niet goed deden. Maar het ergst van allemaal is koning Achab. Als hij op de troon zit, komt de profeet Elia bij hem. Elia laat de koning weten dat het zo niet langer kan. Hij zal laten zien dat de koning moet luisteren naar de Heer. Schoolreis groep 1 en 2 De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan donderdag 11 juni op schoolreis. Waar we naar toe gaan is nog een verrassing. Alle kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school zijn. Wij vertrekken om 9.15 uur met de bus en zijn om uur weer terug op school. De kinderen hoeven geen tas mee te nemen, want school trakteert op eten, drinken én iets lekkers. Met vriendelijke groet, de juffen en meester van groep 1 en 2. Oproep nieuwe overblijfouders Erflanden. Voor de locatie Erflanden zijn wij dringend op zoek naar nieuwe overblijfouders voor het nieuwe schooljaar. Wij zoeken ouders voor de dinsdag en donderdag voor vast of voor inval. Heeft u interesse of wilt u informatie, dan kunt u contact opnemen: Graag mailen naar overbliijf.kofschip@gmail.com onder vermelding van Erflanden.

2 Nieuws uit de OR Schoolfotograaf Op 8 en 9 juni komt de schoolfotograaf. Dit jaar worden de groeps-, portret- en broer/zus foto van kinderen die op 't kofschip zitten gemaakt. Wilt u de bijlage van deze nieuwsbrief goed doorlezen in verband met wet bescherming persoonsgegevens. Unicef Wat kunnen jullie allemaal weer trots zijn op jezelf!! Want wat is er weer veel geld binnen gehaald. Unicef heeft tot nu toe 5.742,25 van t Kofschip ontvangen, een mega mooi bedrag!! Willen degenen die hun enveloppe nog niet hebben ingeleverd dit zo snel mogelijk doen. Dan kunnen wij zorgen dat Unicef dit geld ook nog krijgt. Avondvierdaagse Vandaag zullen jullie allemaal het opgaveformulier van de avondvierdaagse mee krijgen. Zorg ervoor dat je het briefje op tijd weer inlevert bij je meester of juf, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles geregeld wordt. Mochten er nog mensen zijn die het leuk vinden om ranja te schenken en/of medailles uit te delen, laat dit dan ook weten via het opgave formulier. (dit mag ook een opa, oma, oom, tante of bijvoorbeeld een buurvrouw zijn. Alle hulp is welkom en nodig!) Zijn er nog vragen? Mail gerust naar orkofschip@gmail.com Zou iedereen thuis ook nog even willen kijken of er toevallig nog een schoolshirt in de kast ligt? Wij missen er nog een aantal. Oproep nieuw OR lid Een aantal van onze leden gaan na dit schooljaar stoppen, dus we zoeken nog nieuwe leden!! Lijkt het je leuk of heb je nog vragen, mail ons dan. (orkofschip@gmail.com) Paasbrodengeld Ook dit jaar hebben jullie weer heel veel paasbroden en paaseitjes verkocht en van dit geld hebben we er in de vakantie voor gezorgd dat de pleinen zijn opgevrolijkt. In de kleuren van de school hebben we hinkelpaden en twister gemaakt. Ook zijn enkele knikkerpotjes voorzien van een fris kleurtje. We hopen dat jullie hier veel plezier aan beleven. Op dit moment zijn er ook nieuwe voetbaltenues in bestelling, in een nieuw kleurtje en uiteraard met het nieuwe logo. Er is dan nog wat geld over, waar we nog wat andere leuke dingen mee zullen doen. Dit horen jullie dan in een latere nieuwsbrief. Niet iedereen had vakantie. Namens de kinderen, heel erg bedankt! Het is een leuk en vrolijk speelplein geworden!

3 Nieuws uit de groepen Groep 1/2A Wat fijn om elkaar weer te zien na 2 weken vakantie. Groep 1/2a viel gelijk met de neus in de boter. Maandag hebben wij genoten van de voorstelling: Stoplicht. Kennen jullie het versje nog? Want ik ben rood en ik zeg stop, oranje is Ik zie dat al heel veel kinderen van groep 1 alleen naar binnen gaan, knap hoor! De komende periode zal ik dit in de klas extra gaan stimuleren. Deze week doen wij geen werkjes, maar kleine opdrachten bij juf uit het beredeneerd aanbod. Volgende week maken wij weer iets voor in het portfolio, het laatste werkje alweer! Vriendelijke groet van juf. Groep 1/2B Wat was het fijn om na de vakantie lekker uitgerust weer met iedereen te kunnen spelen en naar elkaars verhalen over de vakantie te luisteren. Op Moederdag kregen de moeders natuurlijk eindelijk hun verrassing. Waren de koekjes lekker? Dinsdag hebben we naar een voorstelling gekeken. We leerden iets over het stoplicht. Het was erg leuk. De kinderen zagen er gisteren allemaal erg mooi uit. Het was een leuke en gezellige ochtend. Allemaal heel erg bedankt! Volgende week werken we voor de laatste keer in ons portfolio. We hebben ze nog niet allemaal terug. Willen jullie de portfolio's meegeven? Dan kunnen we de werkjes van het afgelopen half jaar er in plakken. Groetjes van de juffen. Groep 1/2C Afgelopen maandag hebben we geluisterd naar alle vakantieverhalen. We vonden het erg leuk om elkaar weer te zien na twee weken. Iedereen is weer lekker uitgerust en we kunnen nog even hard aan het werk in deze laatste periode voor de zomervakantie. De moeders hebben hun cadeautje eindelijk uit mogen pakken. Waren de koekjes lekker? Dinsdag hebben we gekeken naar een voorstelling. Dit was erg leuk. We hebben wat geleerd over het stoplicht. Wat zagen de kinderen er gisteren mooi uit. We hebben een leuke en gezellige ochtend gehad. Bedankt iedereen! Volgende week vrijdag hebben we weeksluiting. Komen jullie bij ons kijken? Groeten van de juffen. Groep 1D Na twee heerlijke vakantieweken, mochten we maandag weer beginnen. Voor een flink aantal kinderen was dit hun allereerste 'echte' schooldag, aangezien zij vier jaar waren geworden in de vakantie. Gefeliciteerd! Deze week starten we met het thema 'De onvergetelijke voorstelling', waarbij we luisteren naar verhalen over het circus, spelen met de handpoppen, werkjes maken over het circus en het theater en waarbij we acrobatische kunstjes op de speelmat oefenen. Daarnaast vragen we onszelf ook af waar ons talent ligt; dit laten we ook aan elkaar zien. Afgelopen maandag begonnen we de week met het bekijken van de voorstelling 'STOPLICHT'. Het was een heel grappige voorstelling en wellicht dat uw kind nog op zoek is gegaan naar Groen.

4 Wist u dat: - We donderdag 11 juni op schoolreisje gaan. In deze nieuwsbrief is onder een ander kopje meer te lezen over onze schoolreis. - Bram de Beer de komende periode aan het logeren is bij de kinderen. Wanneer ik dit schrijf is Bram al bij een paar kinderen geweest. Hij komt met heel leuke verhalen terug op school; wat fijn dat de kinderen ook zo enthousiast hierover zijn! - We prachtige nieuwe versieringen op het schoolplein hebben gekregen. We kunnen nu heerlijk hinkelen en Twister spelen op het schoolplein. Een mooie verrassing van de OR! - We nu met 24 kinderen in de groep zitten. Denkt u eraan dat u vlot afscheid neemt bij de kapstokken, zodat alle kinderen genoeg de ruimte hebben om hun jas op te hangen, beker in de bak te doen en een spel van de tafel/uit de kast te kiezen. Bedankt! Hartelijke groeten, Alle kinderen van groep 1d en meester. Groep 1/2E Ik ben rood en ik zeg stop Oranje is de rem er op Kijk goed naar ons Dat moet je doen Alleen maar rijden bij het lichtje groen! Wij werken over verkeer en vervoer! Dinsdagmiddag zijn wij naar de voorstelling Stoplicht geweest, wat was dat leuk! Groep 2 maakt een voertuig op de kralenplank én heeft allemaal vrachtwagentjes met de buren van (7-8-9) gemaakt. Die rijden allemaal op de weg in de gang, kom gerust eens kijken! Groep 1 heeft auto s geteld en vergeleken en maakt een voertuig van clickblokjes. Volgende week woensdag is het groot feest want dan vieren wij onze verjaardagen samen met de juffen van groep 1-2 f! Vriendelijke groet van de juffen. Groep 1/2F Na twee weken vakantie, zijn we maandag weer begonnen. we werken de komende drie weken over het thema "verkeer en vervoer". Deze week maken de kinderen van groep 1 een voertuig van constructiemateriaal en de kinderen van groep 2 hebben als taak een voertuig maken op de kralenplank. Daarnaast gaan we verder met ons beredeneerd aanbod en komen de kinderen allerlei opdrachtjes bij juf doen. Afgelopen dinsdag zijn we naar de voorstelling "stoplicht" geweest. Dit was een hele leuke voorsteling. Als u thuis nog boekjes o.i.d. heeft liggen wat te maken heeft met verkeer en vervoer, dan mag u dit wel meegeven aan uw kind. Volgende week woensdag vieren wij onze verjaardag, u krijgt hier nog een briefje van. Groetjes van de juffen.

5 Groep 3A Ik hoop dat iedereen een leuke mei-vakantie heeft gehad. Voor de vakantie hebben we de workshop Stopmotion gehad. In kleine groepjes mochten de kinderen filmpjes maken d.m.v. het veranderen van figuurtjes en heel veel fotootjes achter elkaar maken. Eerst moest er een verhaaltje bedacht worden. Om beurten mocht er op de laptop gewerkt worden. Er werd erg goed samengewerkt. Nu gaan we op weg naar de zomervakantie. In deze laatste weken hebben we nog veel te doen. Woensdag was het Korfbaltoernooi. Het was een gezellige middag! En vandaag zijn we op schoolreis. Dinsdag en woensdag mochten de kinderen weer woordrijtjes lezen om te laten zien hoe goed en hoe snel ze al kunnen lezen. Met z n allen hebben we op You tube gekeken naar een drummende jongen uit onze groep. Knap hoor, Je bent een echte popster! Morgen starten we met kern 11. Begin volgende week wordt de toets van rekenen gemaakt. Zending van de afgelopen periode voor Het Wereld Natuurfonds 3,50. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 3B Na twee fijne vrije weken, zijn we weer begonnen. Het is voor ons allemaal wel even wennen. We vinden het prettig om te horen dat kinderen ook in de vakantie hebben gelezen. Hier hebben ze echt profijt van. Deze week ronden we kern 10 af. Voor wat betreft rekenen, ronden we blok 10 af. Deze week staat bol van activiteiten; zo hebben we de groepen 7 en 8 uitgezwaaid, is de mevrouw van de bibliotheek geweest om boeken te promoten (kent u het voorleesboek over Papa Wapper?), hebben we met 1 team meegedaan aan het korfbaltoernooi en verder leuk samen gekorfbald met andere groepen en vandaag zijn we op schoolreisje geweest. Naast alle activiteiten wordt er ook nog hard gewerkt. Knap hoor! Groeten van de juffen. Groep 3C Ik heb een heleboel leuke vakantiefoto s via de mail gekregen en die bekijken we deze week op het bord. Het is heel leuk om te zien wat iedereen heeft gedaan en om te horen wat iedereen heeft beleefd. Deze week hebben we een drukke week en gaan we weer hard aan het werk. Er zijn twee kinderen jarig en we gaan op schoolreis. Daar hebben we ontzettend veel zin in! We hopen natuurlijk dat het zonnetje lekker schijnt. Ook hebben we deze week de rekentoets over tabellen, springen op de getallenlijn, betalen met centen en het grootste en kleinste getal. Met lezen gaan we weer kijken hoeveel woorden we in 1 minuut kunnen lezen. Volgende week beginnen we weer met nieuwe hoofdstukken. Groetjes van juf. Groep 4A Na een heerlijke meivakantie zijn we weer fris en fruitig begonnen aan de laatste periode tot de zomervakantie. De kinderen doen ontzettend hun best en werken geconcentreerd aan hun taken. Fijn zeg! Het eerste tafeldiploma is gehaald, goed gedaan hoor! Deze week hebben we allerlei leuke activiteiten gehad. Zo is er afgelopen maandag een mevrouw van de bibliotheek op bezoek geweest voor een boekpromotie. De boeken die gepromoot zijn, mogen we een poosje lenen, zodat de kinderen deze kunnen kiezen om te lezen. En wanneer u deze nieuwsbrief ontvangt, zijn de kinderen heerlijk aan het genieten van hun schoolreisje naar Duinen Zathe. We hopen dat het een geslaagde dag was. We hebben 0,80 gespaard voor de zending. Hartelijke groeten van de juffen.

6 Groep 4B Vandaag zijn we op schoolreisje naar Duinen Zathe! We hopen op een dag met mooi weer en veel plezier. Gisteren was het korfbaltoernooi. Wij hebben samen met kinderen uit groep 4a meegedaan. Op vrijdag 19 juni krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Er zijn nog twee kinderen die hun rapport niet hebben ingeleverd, graag zo spoedig mogelijk mee naar school nemen. Gisteren hebben we de rekentoets van blok 10 gemaakt, aanstaande dinsdag beginnen we met blok 11. Volgende week maken we het signaaldictee van blok 8. We kijken dit dictee zelf na, zo zien we welke woorden nog moeilijk zijn en extra geoefend moeten worden. Morgen hebben we geen gym. We hebben gisteren samen met groep 4a gegymd, zodat we nog even konden oefenen voor het korfbaltoernooi. De Leerlingenraad heeft een geldmeter voor elke groep gemaakt. Op deze manier kunnen we bijhouden hoeveel zendingsgeld we hebben opgehaald. Onze meter staat nu op: 1,75 Hartelijke groet, Groep 4b en meester. Groep 4C Welkom terug allemaal van een fijne vakantie. Iedereen kwam met hele leuke verhalen aan in de klas, een greep uit deze verhalen (rara van wie komen ze): Wij gaan een selectietraining doen, Ik ben op safari geweest door de Beekse Bergen, Mijn vakantie bestond uit relaxen, Ik ben jarig geweest en heb veel cadeaus gekregen en Ik ben naar de Kleine Wolf geweest. We hebben hier in ons verhalenschrift ook over geschreven. Vandaag zijn we alweer op schoolreis naar Duinen Zathe en we gaan ons hier vast vermaken en de foto s volgen later! Volgende week vrijdag hebben we alweer de laatste weeksluiting van dit schooljaar! Komen jullie allemaal om 9.00 uur langs om te kijken? Ook hebben we volgende week dinsdag weer een boekpromotie vanuit de bibliotheek. De kinderen hebben verder allemaal een formulier meegekregen met een activatiecode om thuis op online klas in te loggen. Wij willen u vragen om dit account allemaal te activeren! Het is heel handig om bijvoorbeeld de tafels of spelling mee te oefenen! Groetjes van groep 4C, Juffen en meester.

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 24 08/06/2015

Bijbelverhalen Week 24 08/06/2015 AGENDA donderdag 4 juni sportdag groep 7 en 8 4 juni 2015 jaargang 17 nr. 36 vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3A 5B 8A vrijdag 12 juni weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016 19 mei 2016 jaargang 18 nr. 34 AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto Vrijdag 27

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Basisschool De Triangel

Basisschool De Triangel Basisschool De Triangel Breedvennen 3, 5595 DE Leende Tel. 040-2065426 E-mail: infodetriangel@skozok.nl Website: www.triangel-leende.nl Triangel Klanken 10 november 2014 Beste ouders, We beginnen deze

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.4 12-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Wielen op het schoolplein De afgelopen week waren er ineens diverse kinderen die met een step, fietsje, skeelers of skateboard naar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 25 en 26 mei: Pinkstervakantie 2 juni: bezoek van de inspectie van het onderwijs 3 juni:

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2015

Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de groep. Mist u iets in deze nieuwsbrief dan horen we dit graag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl)

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl) 11 februari 2016 jaargang 18 nr. 23 AGENDA Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur (18.30-19.30) Woensdag 17 februari

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018 13 september 2018 jaargang 21 nr. 02 AGENDA Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken 10 september 2015 jaargang 18 nr. 04 Vrijdag 11 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie