Bijbelverhalen Week 24 08/06/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijbelverhalen Week 24 08/06/2015"

Transcriptie

1 AGENDA donderdag 4 juni sportdag groep 7 en 8 4 juni 2015 jaargang 17 nr. 36 vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om u. groep 3A 5B 8A vrijdag 12 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om u. groep 3B 6A 8B maandag en dinsdag 8 en 9 juni schoolfotograaf (groepsfoto s en individuele foto s) dinsdag 9 juni s middags teamvergadering (alle kinderen zijn vrij) dinsdag t/m vrijdag 16 t/m 19 juni Avond4Daagse woensdag 17 juni kennismaking gr. 8 met V.O. vrijdag 19 juni rapporten mee woensdag 24 juni 10 minutengesprekken / OPA maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1; info volgt nog) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle kinderen s middags vrij (voorbereiding volgend schooljaar) vrijdag 3 juli zomervakantie! Bijbelverhalen Week 24 08/06/2015 Thema: Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil Elia weg hebben. De profeet vlucht naar de woestijn. Daar gaat hij uitgeput onder een struik zitten, hij denkt dat het voorbij is. Maar het is niet voorbij, want God is er ook nog! Elia wordt naar de Horeb gestuurd om de Heer te ontmoeten. Later wijst hij Elisa aan als zijn opvolger Schoolfotograaf: Zoals jullie weten komt op 8 en 9 juni de schoolfotograaf! Zorg dat je er beide dagen piekfijn uitziet!! Aangezien iedereen natuurlijk mooi op de foto wil komen, hier een paar tips van Vandenberg schoolfotografie.

2 Op: 8 en 9 juni 2015 komen wij de kinderen op school fotograferen. Zorg dat je er op je best uitziet! (Bij voorkeur geen zwarte, lichtblauwe of witte kleding) Nationale overblijfdag Vandaag staan alle overblijf ouders in het zonnetje! Op deze dag, willen we ook onze ouders, namens de kinderen, hartelijk bedanken voor hun inzet. Wekelijks maken vele kinderen dankbaar gebruik van het overblijven. Het is fijn dat het bij ons op school zo goed loopt. Avondvierdaagse 2015 Alle aanmeldingen zijn binnen en verwerkt. Fijn dat er weer een grote groep van onze school mee gaat lopen met de avondvierdaagse. Ondertussen zijn wij druk bezig met de planning van onder andere de ranja schenkers en medaille uitdelers. Wij zoeken voor de 5 km op de dinsdag nog 1 persoon en voor de donderdag nog 2 personen. Opa's en oma's zijn ook van harte welkom!! Daarnaast hebben wij nog niet voor alle klassen medaille uitdelers. Nogmaals het verzoek om je als ouder aan te melden. Het is echt teleurstellend als de kinderen pas maandag op school hun medaille krijgen. Aanmelden kan op: orkofschip@gmail.com. De Molenmuis (Groep 1 en 2) We werken volgende week in alle groepen 1/2 over het prentenboek 'De Molenmuis'. Het boek speelt in de tijd dat de molen in Hoogeveen nog dagelijks gebruikt werd voor het malen van graan. De muis, de hoofdpersoon uit het prentenboek, beleeft zijn avonturen in een molen. Met 'de Molenmuis' ontdekken de kinderen dat de omgeving van hun (groot)ouders anders is dan hun eigen omgeving nu. Alle kinderen krijgen morgen (vrijdag 5 juni) het prentenboek 'de molenmuis' mee naar huis. Zo kunt u thuis ook samen met uw kind het boek lezen. Vrijdag 12 juni moet het boek weer ingeleverd worden op school! Vriendelijke groeten, leerkrachten groep 1 en 2

3 Nieuws uit de groepen Groep 1/2A Afgelopen week hebben wij het laatste werkje voor ons portfolio gemaakt. Volgende week gaan we samen met juf kijken in ons portfolio. Dit gesprekje wordt in het portfolio geplakt. Deze week maakt groep 1 de Cito. Groep 2 maakt een moeilijke kralenplank en gaan bouwen a.d.h.v. een bouwtekening. Volgende week starten we aan het project: De Molenmuis. Hiervoor gaan we een kijkje nemen in een echte molen. Via de groepsouder kunt u zich opgeven om te rijden en een groepje te begeleiden tijdens het bezoek in de molen. Vriendelijke groet van juf. Groep 1/2B Het schooljaar loopt teneinde maar er wordt nog hard gewerkt. Deze week nemen we toetsen af bij groep 1. Groep 2 maakt een kralenplank en bouwschema's na en leert de letter UI van molenmuis. Het boek van deze muis is eerst aan groep 2 voorgelezen en zij mochten proberen het aan een groep 1 kind voor te lezen/vertellen. Alle kinderen krijgen morgen dit boek en een werkboek mee naar huis. In de week van 15 juni brengen we een bezoekje aan de molen van Hoogeveen. Ondertussen maken we ons beredeneerd aanbod af en we vertellen de juf wat we dit schooljaar allemaal gedaan hebben en wat we hiervan vonden. Hartelijke groet van de juffen. Groep 1/2C Vorige week maakten we de laatste werkjes van dit jaar voor in ons portfolio. We maakten een mozaïek en we tekenden over het buitenspelen. Deze week werken we ook weer heel hard. Groep 1 doet de cito en groep 2 maakt een kralenplank. Verder doen we de laatste dingen van het beredeneerd aanbod. Volgende week bekijken we samen het portfolio en bepraten we wat het leukste/mooiste/moeilijkst was dit jaar. Ook zijn we deze week begonnen met werken over het prentenboek 'De Molenmuis'. Dit gaat over een muis in een molen. We gaan binnenkort zelfs een keer op bezoek bij een echte molenaar in de molen van Hoogeveen. Hiervoor zoeken we nog wel ouders die willen rijden en een groepje kinderen willen begeleiden. Opgeven hiervoor kan bij onze groepsouder. Maar eerst volgende week nog op schoolreis. We hebben er nu al super veel zin in! Groetjes van de kinderen en juffen van groep 1-2c. Groep 1D In het circus kun je olifanten zien. Van je tralala, van je hopsasa. In het circus heb je pret voor tien. Doe de olifant eens na. In het circus kun je leeuwen zien. Van je tralala, van je hopsasa. In het circus heb je pret voor tien. Doe de leeuw eens na.

4 Clowns, jongleurs, leeuwen, olifanten, goochelaars, acrobaten, zangers: we hebben het allemaal gezien in de groep. De afgelopen drie weken hebben we gewerkt over het thema 'circus'. We hebben een circustent geknutseld, circusdieren met wasco en ecoline gemaakt (voor in ons portfolio) en we mochten een clown knutselen. Ook hebben we veel circus- en theaterspelletjes gedaan en zijn we aan het oefenen voor de onvergetelijke voorstelling die we in onze groep voor elkaar gaan opvoeren. In de klas hebben we een circushoek waar we spelen met de handpoppen, kunstjes doen op de mat en bouwwerken maken met gekleurde circusblokken (om deze vervolgens om te gooien met de vliegen draak-handpop). We gaan nog een leuke vijf weken met elkaar tegemoet. Zo gaan we volgende week op schoolreisje, gaan we die week daarna op bezoek bij de molenaar en hebben we binnenkort een gezellige Meesterfeest (waarvoor uw kind nog een uitnodiging meekrijgt). Ondertussen zijn we met alle 26 kinderen in de groep. Het is een gezellige groep en we spelen en werken heerlijk met elkaar. Soms duurt het fruit eten en het jassen aantrekken even wat langer, maar gelukkig kunnen we dan altijd een boekje pakken totdat iedereen klaar is. Vriendelijke groeten, Groep 1D en meester. Groep 1/2E De wielen van de bus die draaien rond, draaien rond, draaien rond De wielen van de bus die draaien rond Als de bus gaat rijden Wat hebben wij al veel geleerd over verkeer en vervoer! We hebben de fiets bekeken, ons zelf in het verkeer getekend en een groot voertuig van mozaïek als duo-opdracht gemaakt. Deze week doen wij verkeersmemory en joep-in-het-verkeer spel in groepjes. En wat was de voorstelling van Stoplicht ook leuk!!! Volgende week beginnen wij met een nieuw thema: De Molenmuis. De kinderen krijgen dan allemaal het boek mee naar huis om samen te lezen én we gaan naar de molen toe! Vriendelijke groet van de juffen. Groep 1/2F Vorige week woensdag hebben we onze verjaardag gevierd, iedereen zag er prachtig uit. Bedankt voor de mooie tekeningen, knutselwerkjes en cadeautjes. Het was een hele gezellige morgen. Deze week maken we een cadeautje voor vaderdag...spannend, we verklappen niet wat we gaan maken. Dat moet een verrassing blijven. Groep 1 heeft deze week de cito toets taal voor kleuters gemaakt en volgende week doen we de cito toets rekenen voor kleuters. Vanaf volgende week werken we over het project "Molenmuis". Maandag 15 juni gaan we de molen in Hoogeveen bezoeken. Als het goed is heeft u een mailtje gehad met de vraag of u maandag 15 juni zou kunnen rijden naar de molen en daar ook een groepje kinderen wil begeleiden. Alvast hartelijk dankt voor u hulp. Voor een taakje van volgende week willen graag schone literpakken. Zou u ze voor ons willen sparen? Groetjes van de juffen.

5 Groep 3A De afgelopen 2 weken zijn om gevlogen. Waarschijnlijk zal dat ook met de nog te volgen weken gaan, en dan is het opeens zomervakantie. Twee keer per jaar besteden we aandacht aan de Cito toetsen. Deze week en volgende week werken we in deze boekjes. Vrijdag is ons laatste optreden tijdens de weeksluiting. Alle kinderen zullen nog eenmaal op het podium staan. Volgende week komt de schoolfotograaf. Eind volgende week zullen we blok 11 van rekenen en kern 11 van Veilig leren lezen afsluiten. We hebben de uitgang lijk, -ig en ing geleerd met lezen. Hierna hebben we nog precies 3 weken voor de laatste werkboekjes. We moeten nog keihard werken om ons schrijfschrift vol te krijgen. Vorige week hebben we met de Kanjerkleuren (zwart-pestvogel, rood- het mee- en uitlachende aapje, geel- zielig en wit- te vertrouwen) ons zelf weergegeven op papier. Meester Tim zal binnenkort twee gymlessen verzorgen. Zending van afgelopen periode Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 3B Deze week worden de cito toetsen afgenomen. Het is even heel hard werken, maar we doen het samen en dat is goed. De kinderen die meegedaan hebben met het korfbalteam dat tweede is geworden, krijgen allen een dag de beker mee naar huis. Zo kunnen ze er allemaal even van genieten. Volgende week vrijdag hebben we de laatste weeksluiting in de Erflanden. Van juf A. hebben we een leuk liedjes geleerd. Juf speelde hierbij op de klarinet. We stonden in de krant, omdat op onze school de 2400 e leerling van Pricoh kwam. Volgende week komen we met onze groep op de foto. Groetjes van alle kinderen en juffen van groep 3b. Groep 3C We hebben een heel erg leuk schoolreisje gehad. We hadden mooi weer en hebben genoten van alle attracties en speeltoestellen. Van de groene waterglijbaan werd je alleen wel nat! Gelukkig hadden de meeste kinderen droge kleren mee en was het niet koud. Tussen de middag hebben we lekker patat gegeten en aan het einde kregen we nog een ijsje. Nu zijn we in de klas weer hard aan het werk. We hebben weer cito toetsen en dat is soms best moeilijk. Verder leren we met rekenen bijna dubbelsommen en ook gewoon kale sommen. Met lezen lezen we een heel spannend verhaal over Peter die vast zit in een doolhof. Het boek heet: Wie dit leest is gek. De kinderen krijgen deze week een uitnodiging mee voor het vieren van mijn verjaardag in de klas. Verder werken we over sporten, de kinderen hebben er elkaar al veel van laten zien! Groetjes van juf.

6 Groep 4A Deze week zullen alle kinderen een keer de beurt krijgen om de tafel van 3 op te zeggen bij juf. Eerst de hele tafel en daarna ook door elkaar. Volgende week doen we hetzelfde met de tafel van 4. We oefenen veel op school, maar natuurlijk kan er ook thuis geoefend worden. We hebben afgelopen week de eerste cito toetsen gedaan, er is hard gewerkt. Ook volgende week maken we er nog een aantal. Zo langzamerhand beginnen we met de afronding van de verschillende vakken. We hebben inmiddels het laatste blok van Station Zuid uit. Er is 3,00 gespaard voor de zending. Onze geldmeter staat nu op 4,30. Hartelijke groeten van de juffen. Groep 4b Deze en volgende week hebben we het erg druk met het maken van allerlei toetsen. We maken elke dag een toets. Maandag hebben we de woordenschattoets gemaakt en dinsdag en woensdag was begrijpend lezen aan de beurt. Vandaag maken we de taaltoets van blok 8 en morgen maken we het controledictee van blok 8. Volgende week maken we Cito Rekenen en Cito Spelling. Alle rapporten zijn inmiddels ingeleverd en worden op vrijdag 19 juni opnieuw uitgedeeld! Ik ben in de zomervakantie jarig en daarom vier ik mijn verjaardag op vrijdag 19 juni! De kinderen hoeven dan geen fruit en drinken mee te nemen en natuurlijk mogen ze verkleed komen! Twee weken geleden zijn we op schoolreisje geweest. Wat hebben we geluk gehad met het weer! De zon scheen en het was lekker warm. We willen de moeder van D. bedanken voor het uitwassen van de shirts! Onze geldmeter staat op: 3,35. Vriendelijke groet, Groep 4b en meester. Groep 4C Als eerste willen wij graag vertellen dat we op schoolreis zijn geweest naar Duinen Zathe en dat het heel leuk was! Attracties die we erg leuk vonden waren: De Super Nova, De Rups, Het Spookhuis, De Waterbaan en De Botsauto s. En in die laatste heeft meester ook nog heel stoer rondgereden met een meisje! Verder willen we iedereen bedanken die bij de Weeksluiting is geweest, erg gezellig! Nu komt er ook weer de Avondvierdaagse aan waaraan veel kinderen meedoen komen jullie ons aanmoedigen? Er is nog meer reden voor applaus, er zijn weer kinderen die hun tafeldiploma hebben gehaald! Knap hoor! Dan hebben we nog twee feestelijke mededelingen! Juf viert op woensdag 17 juni haar juffenfeest en dat doet ze na de pauze ook een stukje samen met groep 3C en juf H. Ook met juf Y. wordt er nog een feestje gevierd, namelijk op dinsdag 30 juni. Van meester nemen we morgen (vrijdag 5 juni) afscheid, bedankt voor het goede lesgeven! Groetjes groep 4C, juffen en meester.

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

AGENDA. Donderdag 23 juni middagvergadering (alle kinderen s middags vrij)

AGENDA. Donderdag 23 juni middagvergadering (alle kinderen s middags vrij) 09 juni 2016 jaargang 18 nr. 37 AGENDA Dinsdag 7 juni Avond4Daagse (t/m vrijdag 10 juni) Donderdag 9 juni schoolreisje groep 3 + 4 Vrijdag 10 juni studie/werkdag team: alle kinderen vrij Maandag 13 juni

Nadere informatie

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 28 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Aan de ouders en verzorgers Zo, dit was tot aan de zomervakantie de laatste gebroken week. Nu een periode waarin we nog veel werk te

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 26 22/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 26 22/06/2015 18 juni 2015 jaargang 17 nr. 38 dinsdag t/m vrijdag 16 t/m 19 juni Avond4Daagse vrijdag 19 juni rapporten mee AGENDA woensdag 24 juni 10 minutengesprekken / OPA maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015 vrijdag 29 mei AGENDA woensdag 3 juni sportdag groep 5 en 6 donderdag 4 juni sportdag groep 7 en 8 28 mei 2015 jaargang 17 nr. 35 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018 05 juli 2018 jaargang 20 nr. 38 Vrijdag 06 juli Eindrapport AGENDA Maandag 09 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 10 juli OR/MR vergadering Woensdag 11 juli Kennismaking nieuwe kleuters Donderdag 12 juli

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 18/06/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 18/06/2018 Vrijdag 15 juni AGENDA 14 juni 2018 jaargang 20 nr. 35 Laatste weeksluiting van dit schooljaar op de Erflandenlocatie van groep: 1D 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 19 juni Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 Groep 3/4 Zo gaat dat bij ons in de groep Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 10 Algemene informatie Het binnen komen Om 8:20 uur gaat de deur open. De kinderen hangen hun jas aan de kapstok.

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016 19 mei 2016 jaargang 18 nr. 34 AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto Vrijdag 27

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 juni (Laatste) weeksluiting Erflandenlocatie groep: 3B 6A 8B (10.45)

AGENDA. Vrijdag 17 juni (Laatste) weeksluiting Erflandenlocatie groep: 3B 6A 8B (10.45) 16 juni 2016 jaargang 18 nr. 38 AGENDA Donderdag 16 juni schoolreisje groep 1 + 2 Vrijdag 17 juni (Laatste) weeksluiting Erflandenlocatie groep: 3B 6A 8B (10.45) Donderdag 23 juni middagvergadering (alle

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018 Vrijdag 08 juni AGENDA 07 juni 2018 jaargang 20 nr. 34 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45 uur Dinsdag 12 juni Start van de Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie Agenda Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer 19 27-05-2016 ma 30 mei 2016 MR vergadering do 2 juni 2016 Ouderavond Kiesgroep afsluiting ma 06 t/m vr 10 juni 2016 Avond vierdaagse vr 10 juni 2016 mozaïekje

Nadere informatie

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum... 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 juni 2019 Ma 17/6 Di 18/6 Woe 19/6 Do 20/6 Vrij 21/6 AGENDA Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar Jrg. 15 nr. 18 12 juni 2014 Agenda 17-06 Schoolreisje groep 7 18-06 Groep 3 bezoekt bibliotheek 26-06 Schoolreisje groep 5 en 6 30-06 groep 3 t/m 7 rapporten mee 03-07 groep 8 rapporten mee 03-07 Afscheid

Nadere informatie

Datum: donderdag 24 mei 2018

Datum: donderdag 24 mei 2018 Datum: donderdag 24 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf: Maandag 28 mei komt de schoolfotograaf op de Peppels. Dit jaar worden er alleen groepsfoto s gemaakt (eens in de twee jaar ook

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij Kalender 11-07 Hotdogdag / Wisseluur 12-07 groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij 13-07 Begin zomervakantie t/m 25 aug. 26-08 Eerste schooldag 28-08 Nieuwsbrief Even voorstellen Hallo iedereen,

Nadere informatie