Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 43/44: 19/10/ oktober 2015 jaargang 18 nr. 09.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 43/44: 19/10/2015. 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09."

Transcriptie

1 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09 Vrijdag 16 oktober AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (9.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Ma t/m vrij 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie Woensdag 4 november dankdag Woensdag 18 november Oud papier actie Di en do 17 en 19 november 15 minutengesprekken (vragenlijst en uitnodiging krijgt u na de herfstvakantie) Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 43/44: 19/10/2015 Thema: Ik laat je niet in de steek Genesis 13:1-18; 14:1-17; 14:18-24 Abram en zijn neef Lot wonen dicht bij elkaar. Maar omdat ze zo veel schapen hebben, is er niet genoeg ruimte voor hen beiden. Ze gaan uit elkaar: Lot gaat naar het Oosten. Toch betekent dat niet dat Abram en Lot nu niet meer bij elkaar horen. Als Lot in de problemen komt, komt Abram hem helpen. Afscheid van juf! Nadat ze lekker had kunnen uitslapen afgelopen dinsdag, begon de dag goed voor juf J., koffie met taart. Vervolgens kon ze instappen in een mooi versierde cabrio, om als een echte ster door Hoogeveen te rijden. Op school aangekomen stond er een erehaag van kinderen en werd ze uitbundig toegezongen. Het vervolg van het feest van verrassingen vond plaats in het speellokaal, hier stond een mooi versierde stoel en werd ze verrast door optredens van de verschillende groepen. Het werd een terugblik op de leuke momenten neergezet in een tijdslijn vanaf 1982 tot nu. Met aan het einde van de middag een gezellige afsluiting met de kinderen van haar groep en de ouders! Samen met meester B. gaat ze lekker genieten van haar pensioen.

2 Invoering van de ouderportaal Mijnschool.nl Belangrijk nieuws voor de activatie van uw account, zie de bijlage van deze week! Incasso vrijwillige ouderbijdrage. De vrijwillige ouderbijdrage wordt gebruikt voor de evenementen van de school. Zo wordt er uit deze bijdrage onder andere het sinterklaasfeest, kerstattentie, paaslunch en het schoolreisje/schoolkamp betaald. Vanaf dit jaar worden de incasso's van alle klassen tegelijkertijd geïncasseerd. Op 20 oktober zal de incasso plaatsvinden van de vrijwillige ouderbijdrage. Graag wil ik ouders, die nog geen akkoord voor automatische afschrijving hebben afgegeven, verzoeken alsnog het formulier (via school te verkrijgen) in te vullen en in te leveren. We informeren u via de nieuwsbrief wanneer de bijdrage afgeschreven gaat worden. Als u het niet eens bent met de afschrijving, kunt u deze binnen 8 weken zonder opgaaf van reden via uw bank terug laten boeken. De automatische betaling stopt als uw kind van school gaat: als het tussentijds van school wisselt of aan het einde van groep 8. Heeft u vragen, kom even langs op school of stuur even een mail: kofschip@pricoh.nl Nieuws vanuit de MR Het is alweer even geleden maar 24 september hebben we onze eerste MR vergadering van het nieuwe schooljaar gehad. We zijn gezamenlijk met de OR begonnen en hebben afgesproken meer dingen met elkaar te gaan bespreken/overleggen in de toekomst. Verder zijn weer allerlei zaken besproken, het 25 jarig jubileum van juf M., het afscheid van juf J. en meester B., we hebben het over de nieuwe CAO gehad en het ouder portaal wat gaat komen (is goed gekeurd door de GMR), meer informatie hierover volgt later. Verder zijn de taken binnen de MR zijn opnieuw verdeeld. Volleybalvereniging Olhaco Volleybalvereniging Olhaco organiseert op zaterdag 24 oktober een open dag voor de mini s. Dit wordt gedaan voor alle basisschoolleerlingen met interesse in volleybal. Wil jij volleyballen samen met spelers van Heren 1 en Dames 1 of wil jij de snelste zijn die over de stormbaan gaat? Kom deze ochtend dan naar Sporthal Trasselt in Hoogeveen! Datum en tijd: Zaterdag 24 oktober 2015, 10:00-12:00 uur Locatie: De Tilber 5 (De Weide) Om 12:00 kunnen er pannenkoeken worden gegeten in de kantine! Deelname is gratis en opgeven is niet nodig.

3 Nieuws uit de groepen Herfstpad groep 1 en 2 Dinsdag 27 okt. gaan de groepen 1 en 2 naar het bos in Echten. We gaan daar ontdekken, wandelen, spelen en heerlijk genieten van de herfst! De groepen 1/2 van de Schutlanden gaan s ochtends. De groepen 1/2 van de Erflanden gaan s middags. De kinderen nemen die dag gewoon hun fruittas mee. Het is verstandig om laarzen aan te doen en kleren die vies mogen worden. Het kan s ochtends nog best koud zijn in het bos, houdt hier rekening mee. Vriendelijke groeten, meester en juffen van groep 1 en 2 Groep 1/2A Nog een paar dagdelen en dan kunnen de kinderen genieten van een welverdiende vakantie. Fijn dat u allen samen met uw kind tijdens het inloopuur aanwezig was. Uw kind heeft u vast veel kunnen vertellen over het werken (spelen!) in de groep. De afgelopen weken zijn we druk bezig met het thema 'Raar maar Waar' en het thema 'herfst'. Ze hebben we al heel veel materiaal gesloopt in de demonteerhoek, maken we robots met spijkertjes en karton, spelen we robotspellen op het digibord en doen we proefjes. Een aantal van deze proefjes hebben we tijdens een middag onder leiding van groep 8 uitgevoerd. Het was een waardevolle middag waarbij iedereen van elkaar heeft geleerd. Vorige week hebben we ook even gewerkt over het boek 'Kleine muis zoekt een huis'. Ook een sprekend boek als het gaat over 'Raar maar Waar'. De kinderen hebben prachtige muizen gekleid, liedjes gezongen over de appelboom en het Muizen-tikspel gespeeld. Bovendien heeft groep 2 deze week de letter 'm' aangeboden gekregen. We herhalen deze weken de letters en spelen taalspelletjes (zoals het herkennen van beginrijm). Deze week maken we een zelfbedachte machine voor ons portfolio en vouwen we een herfsttekenboekje. Het is leuk en gezellig in de groep! Tot slot: De dinsdag na de vakantie (27 oktober) gaan we naar het Roekpad. Momenteel zoeken we nog steeds een aantal ouders die willen rijden en in tweetallen een groepje wil begeleiden (zie mail van de groepsouder). Opgeven kan nog steeds door een mail te sturen naar de groepsouder. De vrijdag na de vakantie (30 oktober) vier ik mijn verjaardag in de groep. Dit, omdat ik woensdag 28 oktober jarig ben. Het belooft een gezellige ochtend te worden. De kinderen zullen hiervoor nog een uitnodiging meekrijgen. Wist u dat: - We al een prachtige fotoboek in de groep hadden (speciaal voor de Kinderboekenweek). We vinden het echter zo leuk, dat we besluiten er nog wat langer mee door te gaan. Het is een middel om taal en reflectie te stimuleren en is op die manier waardevol voor de kinderen. - De kinderen heel enthousiast werden van het bakklei. De mooiste dingen (een voetbal, een hond, een bosje bloemen) werden er gemaakt. Leuk hoor! - We deze week met knikkers geverfd hebben in een bak. Het was weer heerlijk kliederen! Een heel fijne herfstvakantie gewenst. Hartelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2A en meester.

4 Groep 1/2B+ Groep 1/2C Wat fijn dat er zoveel belangstelling was tijdens het inloopuur van afgelopen maandag! De kinderen hebben laten zien wat ze hebben gedaan tijdens de Kinderboekenweek. Ook is het altijd leuk om in andere groepen te kijken. De letter m (muis) staat nu centraal in onze groep. We weten al veel woorden met die letter (lettertafel ligt al bijna vol) en we kunnen al goed rijmen met muis. Na de herfstvakantie gaan we elke woensdag gymmen. Nog niet iedereen heeft gymschoenen meegenomen. Wilt u die meegeven? Het is handig als u kind op woensdag kleren aan heeft, die hij/zij zelf aan kan doen. Woensdag 28 okt. hebben we weer luizencontrole! Groep 1/2 b heeft morgen weeksluiting. Komt u kijken? Groeten van de juffen. Groep 1/2E Zijn ogen zijn oranje Zijn tong zo zwart als drop En dan die paarse stekels van zijn staart tot op zijn kop Oh nee, oh no, de Gruffalo! Oh nee, oh no, de Gruffalo! U heeft die mooie gruffalo s vast wel gezien afgelopen maandag tijdens het inloopuur! Deze week hebben wij gruffalo-werkjes gemaakt voor in ons portfolio. Groep 1 heeft een muis gevouwen en groep 2 de gruffalo. En nu hebben we bijna vakantie! Na de vakantie gaan wij op dinsdagmiddag het Roekpad lopen. Op de woensdag gaan wij nu voortaan gymmen. Heeft u al schoenen hiervoor meegegeven? Op school moeten alle kinderen zittend plassen, zou u dit nog eens willen bespreken met uw kind? Heeft u ook nog eierdozen voor een knutselwerkje? Vriendelijke groet van de juffen. Groep 1/2F De afgelopen weken hebben wij over De Gruffalo gewerkt. Dit hebben jullie allemaal kunnen zien tijdens het inloopuur. Na de vakantie gaan wij al beginnen met de lampion. De lampion gaan wij dit jaar maken van eierdozen. Wie heeft er nog eierdozen voor ons? Na de vakantie starten wij ook met periode 2 van het beredeneerd aanbod. Wij hebben op school de regel dat de jongens zittend moeten plassen, nu zie ik dat er nog vaak over de rand wordt geplast, graag jullie aandacht hier voor! Voor nu wensen wij jullie een hele fijne vakantie toe! Vriendelijke groet van juf.

5 Groep 3A Wat was het gezellig op het eerste inloop uur. Alle kinderen hebben veel verteld en laten zien over hoe we in groep 3 werken. Op het digi-bord waren foto s te zien over het thema van de Kinderboeken week Raar maar Waar. Allerlei proefjes hebben we gedaan. Dinsdag hebben we afscheid genomen van juf J. Op het plein hebben we een erehaag gemaakt een afscheidslied voor haar gezongen en we hebben een vrolijk lied over Toki&Joki gezongen. Volgende week hoeft er geen wekker gezet te worden. Na de vakantie gaan we verder met kern 3. Deze week zijn we er al mee gestart. We werken met de letters van de woorden doos, poes, koek, ijs en zeep. Leesblad 6 en 7 zijn mee naar huis. Daar kan in de vakantie goed mee worden geoefend. Dinsdag na de vakantie ga ik weer naar mijn cursus. Zending van afgelopen periode 5,45. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 3B Wat leuk dat er zoveel ouders kwamen kijken tijdens het inloopuur. Deze week zijn we alweer begonnen in kern 3 van Veilig Leren Lezen. We werken nu over de woorden doos / poes / zeep / koek / ijs. Ook hebben we deze week proefjes gedaan, omdat het thema van de Kinderboekenweek raar, maar waar is. We hebben onder andere rozen een andere kleur laten krijgen en we hebben een blikje laten bewegen zonder het aan te raken! Deze week hebben we nog hard gewerkt, maar volgende week genieten we fijn even van een weekje vakantie. Dan kunnen we daarna weer uitgerust verder werken en leren. De woensdag na de vakantie (28 oktober) is er luizencontrole. We willen u vragen dan geen gel of ingewikkelde kapsels in de haren van de kinderen te doen. We wensen jullie voor nu allemaal een hele fijne vakantie! Groeten van de kinderen en juffen. Groep 3C Het was gezellig druk tijdens het inloopuur. Fijn dat bíjna alle ouders er waren! We oefenen in de klas liedjes voor de Schoolkerkdienst van zondag 1 november. We zijn begonnen in Blok 3 van rekenen. Doelen zijn: terug en verder kunnen tellen t/m 12 op de getallenlijn, tabellen, tellen/staafgrafiek en splitsen. In Kern 3 van lezen leren we de woorden: doos, poes, koek, ijs, zeep. Nieuwe letters zijn: d, oe, ij en z. Tijdens keuzewerk hebben veel kinderen een spinnenweb van kastanjes en wol gemaakt. Vrijdag hebben we weer weeksluiting. En na de herfstvakantie beginnen we met het zonnetje van de week. Een fijne herfstvakantie gewenst! Groeten van de juffen. Groep 4A Afgelopen dinsdag was het zover: Juf ging met PENSIOEN! We hebben er een hele leuke laatste dag van gemaakt met haar. Zo hebben we een lied gezongen, gedanst en haar verwend met allemaal cadeautjes, tekeningen en kaartjes! Namens de kinderen: Bedankt dat je onze juf was en we gaan je missen! Ook hebben we nog boekenmarkt gehad vorige week. Veel kinderen hebben boeken verkocht, maar ook zeker zoveel kinderen hebben boeken gekocht! Zelfs juf heeft een stapel Donald Ducks voor de klas gekocht. We hebben niet alleen maar feest gehad op school, we hebben ook nog gewerkt.

6 Met rekenen zijn we aan het leren hoe we moeten springen op een getallenlijn. Je krijgt een som: 16+8=, dan is het startgetal op de getallenlijn 16. Je springt er eerst 4 bij, dan kom je op het volgende ronde tiental: 20, daarna spring je er nog 4 bij = 24. Sommige kinderen kunnen de som ook al op een andere manier uitrekenen op de getallenlijn, dan kom je op 26 en dan nog een sprong van 2 terug=24. Vrijdag hebben we nog een minifeestje, juf Y. is dan jarig. We vieren dit pas later in het schooljaar, we hebben al zo n feestweek achter de rug. Wat fijn ook dat er zoveel ouders waren op het inloopuur! Fijne herfstvakantie gewenst, Groetjes, groep 4A en juf. Groep 4B Het is volgende week alweer vakantie, wat gaat de tijd toch snel. We hebben het de afgelopen weken erg druk gehad. Vorige week woensdag was de opening van de Kinderboekenweek. Samen met meester hebben we uitgezocht waarom een vliegtuig vliegen kan en we hebben we ons eigen vliegtuig ontworpen. Maandagavond was het inloopuur, er waren veel ouders om ons werk te bekijken. Dinsdag was het afscheidsfeest van juf J. We hebben haar op het plein toegezongen en we hebben samen met groep 5a voor haar gedanst. Morgen is de weeksluiting, het begint om uur. Sinds vorige week hebben we allemaal een kladblok gekregen, we leren hierop sommen uit te rekenen via de getallenlijn. Het is hierbij belangrijk dat de kinderen goed kunnen splitsen (9 = 5 + 4). Op AmbraSoft vindt u spelletjes om dit te oefenen. Na de vakantie ontvangt u de vragenlijst voor de 15- minuten gesprekken. Zendingsgeld: 3,40 Vriendelijke groet, Groep 4b en de meesters. Groep 4C Wat leuk dat er zoveel kinderen met hun ouders naar het inloopuur zijn gekomen! Vorige week is er een meneer van Veilig Verkeer Nederland bij ons in de klas geweest. Hij heeft ons verteld, waarom het dragen van een gordel nu zo belangrijk is. En waarom je op een stoelverhoger moet zitten, als je kleiner bent dan 1.35 m. Ook hebben we gepraat over de fiets. Wanneer is je fiets veilig? Afgelopen dinsdag zijn we met de kinderen naar de schutlandenlocatie gegaan, om een lied te zingen voor juf J. Zij neemt afscheid van school, omdat ze met pensioen gaat. We wensen haar, en meester B. veel geluk in de toekomst! We hebben deze week 4,50 voor de zending gespaard. We wensen jullie allen een heel fijne herfstvakantie! Hartelijke groeten van de juffen.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 46: 09/11/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 46: 09/11/2015 05 november 2015 jaargang 18 nr. 11 AGENDA Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Vrijdag 13 november Woensdag 18 november Oud papier actie Dinsdag en donderdag 17 en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 27 oktober 2016 jaargang 19 nr. 08 Vrijdag 28 oktober Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 3B 6A 8C Zondag 30 oktober Kerk-schooldienst in Vredehorst Woensdag 2 november Dankdag; peutermiddag

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Vrijdag 6 november 2015 Sint Maarten GMR vergadering Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 6 november 2015 Sint Maarten GMR vergadering Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 11 november Dinsdag 17 november Vrijdag 20 november Vrijdag 6 november 2015 Sint Maarten GMR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school.

Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school. November 2016 Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar 2016-2017 kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school. Vandaag is er weer luizencontrole geweest. Als er kinderen

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven DE BASISKRANT 9 oktober 2015 Jaargang 18 Nummer 4 Agenda. 16-10-2015 Speurtocht (groep 1-2) & Vossenjacht (groep3-8) 19/23-10-2015 Herfstvakantie 27-10-2015 LOT van 14.00 t/m 15.00 uur 29-10-2015 Gastlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!)

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) 15 november 2018 jaargang 21 nr. 10 AGENDA Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) Vrijdag 23 november Woensdag 28 november Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

De tevrevedenheidspeiling nog niet ingevuld? Het kan nog tot volgende week vrijdag! We vinden het belangrijk om ook uw stem te horen!

De tevrevedenheidspeiling nog niet ingevuld? Het kan nog tot volgende week vrijdag! We vinden het belangrijk om ook uw stem te horen! Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4,

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, Bijlage 1 Brief aan de ouders Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, De komende periode gaan wij aan de slag met het thema feesten. We bespreken allerlei feestelijke momenten in het jaar

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 17 september 2015 jaargang 18 nr. 05 AGENDA Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2C 5A 7C (10.45 uur) Vrijdag 25 september Woensdag 30 september Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd!

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd! AGENDA Donderdag 3 september Info avond groep 5 (19.30-20.30 uur) 03 september 2015 jaargang 18 nr. 03 Vrijdag 4 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2A 4A 7A (10.45 uur) Vrijdag 11 september

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14 2 oktober 14 Voorwoord Langzaam beginnen de kleuren in de natuur te veranderen in geel, rood en bruin. Het is herfst. Nog één weekje naar school en dan hebben we een weekje vrij. Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 42: 12/10/2015

Bijbelverhalen Week 42: 12/10/2015 08 oktober 2015 jaargang 18 nr. 08 AGENDA Vrijdag 9 oktober weeksluiting op de Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Vrijdag 16 oktober Maandag 12 oktober Inloopuur (18.30 19.30 uur) Dinsdag Ma t/m

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl)

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl) 11 februari 2016 jaargang 18 nr. 23 AGENDA Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur (18.30-19.30) Woensdag 17 februari

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018 13 september 2018 jaargang 21 nr. 02 AGENDA Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 06 oktober 2016 jaargang 19 nr. 06 Vrijdag 07 oktober Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie AGENDA Opening Kinderboekenweek Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

Bernardusschool. Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015. Agenda. Hutspot eten. Oproep van de medezeggenschapsraad

Bernardusschool. Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015. Agenda. Hutspot eten. Oproep van de medezeggenschapsraad Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Hutspot eten Op donderdag 1 oktober gaan de kinderen van groep

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen NIEUWSBRIEF NUMMER 4 9 oktober 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Raar maar waar Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen Tussenschoolse opvang Streetwise Activiteitencommissie

Nadere informatie

Schooljournaal Algemeen nieuws:

Schooljournaal Algemeen nieuws: Schooljournaal Nummer 1 / 16-17 Woensdag 7 september 2016 Bij ons op school Algemeen nieuws: Staan onze leerlingen op de eerste plaats Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten zijn

Nadere informatie

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Nieuwsbrief 411 RKBS St. Catharina Haastrecht 11 oktober 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Activiteiten en data Donderdag 18 oktober: Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie