Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders welkom om een kijkje te nemen bij ons op school. Maandag 6 februari t/m donderdag 9 februari: 10-minutengesprekken Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur ( uur) Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 01 maart Oud papier actie Vrijdag 10 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 3B 6A 8C om uur Vrijdag 17 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om uur Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 30/01/2017 Thema: Ongelooflijk waar Lucas 5: 1-11, Als je de hele nacht al gevist hebt maar je hebt niks gevangen, dan lukt het gewoon niet. Dan kan iemand wel zeggen dat je het nog eens moet proberen, maar jij weet wel beter. Hoewel Als Jezus het zegt, luistert Simon Petrus toch. Zijn net komt ongelooflijk vol te zitten. Nieuw rapport Volgende week vrijdag krijgen de kinderen hun rapport mee. Het portfolio van de groep 1/2 is nog hetzelfde. Het rapport van groep 3 t/m 8 heeft een andere lay out gekregen, doordat we gebruik maken van een digitaal ingevoerd rapport. Verder krijgen de kinderen van groep 3 t/m 6 ook nog een geheel vernieuwde rapporthoes, aangepast aan het digitale rapport en ons nieuwe logo. Van de kinderen krijgen we al veel positieve reacties, we hopen dat u als ouders net zo enthousiast zult zijn. Projectweek van de poëzie Op donderdag 26 januari starten we op t Kofschip met de projectweek. Het thema van deze week is Poëzie. In de klas gaan we bezig met gedichten bekijken, lezen en voorlezen en misschien ook wel maken. Het resultaat gaan we dan op donderdag 9 februari voordragen aan de andere groepen. Maar om u ook mee te laten genieten hebben we afgesproken dat we alle gedichten en werkjes laten hangen tot de inloopavond op 14 februari ( s middags is er ook de opa en oma middag). U komt toch ook kijken?

2 Mijn oma weet verhalen Maar op de televisie En dus houd ik van boeken, van heel erg lang terug. is soms een grappig spel mooie boeken, lekker dik En als ze die vertellen wil, dat ik niet zo goed volgen kan: Want boeken, die gaan altijd gaat dat niet zo vlug. dat gaat weer veel te snel. precies zo vlug als ik. dichter: Hans Kuyper Opa- & Oma middag Lieve opa s en oma s, U bent weer van harte welkom op onze jaarlijkse Opa- & Oma-middag, welke dit jaar wordt gehouden op dinsdag 14 februari. Deze middag kunt u een kijkje nemen in de klas van uw kleinkind(eren). Volgende week ontvangt u via uw kleinkind(eren) de uitnodiging met het programma. We vinden het heel leuk als u bij ons langs komt! p.s.: we moeten helaas aangeven dat de uitnodiging, i.v.m. de ruimte, alleen voor opa s en oma s geldt. Andere belangstellenden zijn s avonds tijdens het inloopuur van harte welkom! Unicefloop In Hoogeveen kunnen kinderen op zondag 9 april 2017 weer meedoen aan de Unicefloop, deze keer om hun steentje bij te dragen aan het terugdringen van kinderarbeid. De Unicefloop is een sponsorloop waarbij het de bedoeling is dat de kinderen proberen zoveel mogelijk sponsors te zoeken. De kinderen die mee willen doen aan de 31 ste Unicefloop, kunnen zich digitaal inschrijven via De inschrijving sluit op het moment dat er 1600 aanmeldingen zijn, doch uiterlijk op donderdag 9 maart a.s. Met vriendelijke groet, Regionaal Comité Unicef Hoogeveen e.o. Binnenkort zullen de folders voor de Unicefloop 2017 via school uitgedeeld worden. Nieuwe website met naschoolse activiteiten in Hoogeveen Vanaf 18 januari is de website online. Kinderen, jongeren èn hun ouders vinden hierop activiteiten die na schooltijd te doen zijn. Naast het zoeken per thema kan iedereen ook kijken wat er specifiek in de eigen omgeving of per leeftijd wordt aangeboden. Een mooie kans om eens te zoeken en een nieuwe sport, natuuractiviteit of muziekinstrument te ontdekken. In Jong Hoogeveen is altijd wat te doen. Mooie samenwerking De website is een initiatief vanuit onder andere Sportief Hoogeveen, IVN, Bibliotheek Hoogeveen, SWW en Jong Hoogeveen. Deze partijen beheren de site en plaatsen zelf ook activiteiten voor jeugd. Daarnaast wordt het grootste deel van de activiteiten aangeboden door lokale organisaties zoals wijkverenigingen, Scala, natuur- en sportverenigingen en De Tamboer. Zij kunnen gemakkelijk hun aanbod op de site plaatsen en promoten. Zo is er altijd, overal en voor iedereen wat te doen en is dit aanbod ook nog eens goed te vinden. De nieuwe website vervangt de Jouw Talent- activiteitenkalenders die vijf keer per jaar op de basisscholen werden uitgedeeld.

3 Jong Hoogeveen De nieuwe website is onderdeel van Jong Hoogeveen. Vanuit Jong Hoogeveen wordt samen met partners, ouders en kinderen een veilige, stimulerende omgeving gecreëerd om op te groeien. Een omgeving waarin alle kinderen uit de gemeente Hoogeveen hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Met als doel om kinderen meer kansen te bieden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, werk en meedoen in de maatschappij. Een goed begin hierbij is een actieve en zinvolle vrijetijdsbesteding, dus kijk snel op Met vriendelijke groet, Sportfunctionaris De Weide Hoogeveen Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen Nieuws uit de groepen Groep 5A Vorige week zijn we (voor veel kinderen) voor het eerst naar de Tamboer geweest. Een voorstelling in een theater is heel anders dan een film in de bioscoop, dat hebben we gemerkt. We hebben in de Tamboer een leuke, leerzame maar soms ook indrukwekkende voorstelling gezien. Het ging namelijk over scheiden en wat daar allemaal bij hoort. Ook de ouders die mee waren (nogmaals dank voor het meerijden) waren erg over de voorstelling te spreken. We hebben vier keer op donderdag muziekles van een muziekmeester van Scala, we spelen op verschillende muziekinstrumenten en dat klinkt erg lekker. We hebben de Djembé en de gitaar al gehad en zijn benieuwd wat we de komende twee keer allemaal gaan doen! Verder zijn we deze weken druk geweest met de toetsen, we hebben erg ons best gedaan en gaan de resultaten (en van de rest van het rapport) bespreken op de 10-minutengesprekken op 6 en 9 februari. U heeft reeds in kunnen tekenen via het ouderportaal. Mocht u aan de beurt zijn en is het uw tijd dan mag u gerust even aankloppen. Verder zijn we begonnen aan de Poëzieweek. We zijn op zoek naar mooie zinnen en spelen met taal. De resultaten hiervan zullen te zien zijn op het inloopuur op 14 februari. Ook is die dag de "opa & oma middag". Met topondernemers zijn we druk met het thema "Ik, jij, wij" en hierbij duiken we de geschiedenis in. Op 10 februari gaan we daarom naar het Hunebedcentrum in Borger om meer te leren over de Hunebedbouwers. We hopen weer op zo'n grote opgave van ouders/chauffeurs. Graag een mailtje (wie het eerst komt...), een berichtje via het ouderportaal volgt nog. Groep 5B Deze week even geen groepsnieuws uit groep 5B vanwege ziekte van juf Rolanda.

4 Groep 5C We hebben de Cito-toetsen achter de rug. Het was een hele klus, maar het is gelukt. Alle gegevens van het eerste half jaar zijn verzameld en nu wachten we op ons nieuwe rapport. Op 3 februari krijgen we het mee. Op 6 en 9 februari vinden de 10-minutengesprekken plaats. U kunt intekenen via de ouderportal. Vorige week maandag vond er eerst een ontruimingsoefening plaats en direct daarna werden we door ouders naar de Tamboer gebracht. We hebben een bijzondere theatervoorstelling gezien over 'scheiden'. Het was knap gespeeld door grote zus en kleine zus. Soms ging het een beetje snel en was het moeilijk, maar het was vooral indrukwekkend. We bedanken alle ouders hartelijk voor het meerijden. Een meester van Scala geeft ons vier muzieklessen over 'popmuziek'. We hebben al op de djembé ritmes gespeeld en een pannenkoekenrap geleerd. We hebben ons zelf begeleid op de gitaar. Een paar knderen hadden hun eigen gitaar mee en mochten aan ons laten horen wat ze al kunnen spelen op de gitaar, heel knap! Met Topondernemers werken we rondom het thema: 'Ik, jij, wij'. Op 10 februari gaan we naar het Hunebedcentrum in Borger, om te leren over de geschiedenis. Binnenkort zullen we via de Ouderportal een oproep doen voor hulpouders i.v.m. het vervoer. Op vrijdag 3 februari hebben de juffen geruild. Van 26 januari t/m 9 februari vindt onze projectweek plaats. Het thema is Poëzie. Op dinsdag 14 februari verwelkomen we graag opa's en oma's in onze groep. 's Avonds mag u in de groep komen kijken tijdens het inloopuur. Vriendelijke groeten van de juffen. Groep 6A Beste ouders/verzorgers, Welkom in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Dit keer gaat het over de Tamboer, de citotoetsen, Scala en de rapporten. Veel leesplezier! Vorige week maandag zijn we naar de Tamboer geweest. We gingen naar de voorstelling: 1 vader + 1 moeder = 2 huizen. We zouden op de fiets maar door de sneeuw kon dat niet, daarom willen we de ouders bedanken die ons toch nog met de auto konden brengen. De hele zaal zat vol met kinderen van t Kofschip. De voorstelling was heel leuk en leerzaam. We gaan alweer als een speer met onze citotoetsen. Tot nu toe hebben we begrijpend lezen, spelling, DMT en woordenschat gedaan. Vanaf vandaag gaan we rekenen doen. We krijgen sinds kort ook van een hele leuke meneer van Scala muziek. We hebben al op djembé s en gitaren mogen spelen, hopelijk komt er nog meer! Komende week krijgen we onze rapporten mee. Deze komen in een vernieuwd hoesje, deze hebben we met de klas in elkaar mogen zetten. O, ja! Vergeet jullie niet in te schrijven voor de 10-minutengesprekken, dit kan via de Ouderportaal. Tot de volgende keer! Groeten, Namens groep 6a.

5 Groep 6/7B I ve got the blues!! Vorige week zijn we begonnen met de muzieklessen. Meester van Scala leert ons van alles over verschillende muziekinstrumenten. Vorige week zijn we begonnen met het bespelen van djembé, deze week mochten we allemaal gitaar spelen en volgende week mogen we blokfluiten. De lessen zijn ontzettend leuk en leerzaam! We zijn vandaag gestart met blok 7 van rekenen. Met groep 6 gaan we bezig met delen met nullen bv 4800:600=, het metriek stelsel/ optellen van verschillende maten en oppervlakte en omtrek berekenen. Als nieuw doel gaan we bezig met grafieken aflezen en delingen onder elkaar uitrekenen bv 515:5= Met groep 7 gaan we bezig met bewerkingen (optellen, aftrekken en vermenigvuldigen van geldsommen), we gaan grafieken aflezen en vergelijken. En als nieuw doel gaan we bezig met maten (omtrek, oppervlakte en inhoud) berekenen. Vrijdag 10 februari mogen we met groep 6 naar het hunebedcentrum in Borger. We werken over dit thema met topondernemers. We gaan allerlei dingen zien die te maken hebben met vroeger / de preshistorie. We zullen topondernemers voor groep 6 ook afsluiten met de toets over deze kaart. Dus goed opletten deze dag, dan leer je al heel veel! Er komt nog een mail om te vragen of jullie als ouders mee willen en of jullie kunnen rijden. Ons rapport gaat volgende week vrijdag 3 februari mee naar huis. Voor het eerst een digitaal rapport! Hartelijke groet van de juffen. Groep 6C Hallo ouders en kinderen van groep 6c Vorige week maandag konden we naar de voorstelling in de Tamboer. Het ging over 'scheiden'. Want twee meisjes en twee ouders woonden in een normale straat, maar op een dag gingen ze scheiden. Dus ik heb jullie nu een beetje verteld over de voorstelling. Twee moeders gingen met ons mee fietsen. Bedankt! De afgelopen 2 weken hebben we 5 citotoetsen gehad; rekenen, snel lezen, begrijpend lezen, taal en spelling. We moesten voor het racelezen naar juf G. om te lezen. Als je klaar was moest je een kind aantikken, want dan mocht diegene naar juf G. Vorige week hebben we een muziekles gehad van een meester. We hebben op djembés gespeeld. Dit zijn soort Afrikaanse trommels. We hebben veel geleerd. Ook hebben we het liedje 'We will rock you' geleerd. We hebben verschillende klanken gespeeld. We hebben ook een pannenkoeken-lied geleerd. Die is heel grappig. Dinsdag was de meester er weer en toen kregen we gitaarles. Dat was heel leuk, dit vond iedereen. Vrijdag 10 februari gaan we de hele dag met alle groepen 5 en 6 op excursie naar het 'hunebedcentrum' in Borger. Dit heeft allemaal te maken met het thema 'ik, jij, wij' van topondernemers. De kinderen moeten dus hun lunch meenemen. Welke ouders zouden willen rijden? Dit graag doorgeven aan één van de juffen. Groetjes van groep 6c

6 Groep 7A Zoals we in de vorige nieuwsbrief al verteld hadden, zijn we druk met de cito-toetsen. We spreiden ze uit over een paar weken zodat we een goede concentratie houden en lekker fit blijven. Ook gaan we ons eigen rapport nog invullen, dit is een kopie van het echte rapport waarin we onze eigen kijk op onze ontwikkeling kwijt kunnen. Hoe zie ik mezelf? Hoe denk ik dat het gaat op school en wat lukt me goed en wat vind ik nog moeilijk? Topondernemers: Deze week hebben we de eerste presentaties van dit thema weer gehad. Squla: Alle kinderen uit de groep hebben inmiddels een account voor squla gekregen waar ze op school mee aan het werk kunnen. Het is een website waarop ze kunnen oefenen met allerlei vakken. Ze maken bijvoorbeeld sommen of doen een spelletje. Thuis kunt u zich hier ook voor aanmelden, al zitten hier wel kosten aan verbonden. Het account van school werkt buiten schooltijden helaas niet. 10 minuten gesprekken: Heeft u zich al ingetekend voor maandag 6 of donderdag 9 februari? Opa & Oma-middag en Inloop-uur: Dinsdagmiddag 14 Februari mogen onze opa s en oma s in kijkje nemen bij ons in de klas. De uitnodiging volgt binnenkort! s Avonds bent u welkom op school voor het 2 e inloop-uur van dit schooljaar van 18:30-19:30. We zien u graag! Groetjes uit groep 7a Groep 7C Hallo allemaal, We zitten ondertussen alweer in de derde schoolweek van De afgelopen twee weken zijn we druk bezig geweest met maken van de Cito-toetsen. We moesten de toetsen van begrijpend lezen, rekenen, spelling, lezen en woordenschat maken. Ondertussen hadden we ook nog een topotoets en een toets van de methode van begrijpend lezen. Ondertussen zijn we weer in een rustigere periode. Hopelijk worden alle zieke kinderen ook snel weer beter. Voor de komende weken staan er een aantal zaken op het programma: 1. Dinsdag is er weer een leerlingenraad. 2. Volgende week vrijdag krijgen we ons rapport mee. 3. Op 6 en 10 februari vinden er weer 10-minutengesprekken plaats. Tot over 2 weken! Groeten, groep 7c

7 Groep 8A + 8C Hallo allemaal, Intussen zijn we zo n beetje weer klaar met onze laatste Cito toetsen hier op t Kofschip! We hebben er allemaal erg hard aan gewerkt! Goed gedaan! Poëzie project: We gaan vanaf 26 januari starten met een project over Poëzie. We zullen dan dingen horen over gedichten, maar ze ook zelf maken. Deze laten we jullie graag zien tijdens het inloopuur en de opa en oma middag op 14 februari. Presentatie 2e wereldoorlog: Ook willen we tijdens de opa en oma middag en het inloopuur graag laten zien waarmee we gewerkt hebben tijdens ons project over de 2e wereldoorlog. We gaan dit presenteren in en rond onze klassen. Nog een herhaalde oproep: Welke ouders/verzorgers vinden het leuk om dinsdag 28 februari de hele dag mee te gaan naar Kamp Westerbork? We vertrekken om ongeveer 9 uur en zijn er rond 3 uur weer. Als u belangstelling heeft om mee te gaan, dan graag een berichtje via de mail bij de leerkracht van uw kind. Wilt u hierbij aangeven hoeveel kinderen u in de auto kunt vervoeren? (gordel verplicht) Groeten van groep 8A en 8C

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Januari 2017 Datum Activiteit Groep Opmerking 27 januari 2017 Inhoud Belangrijke Data Aanmelden nieuwe Ouderavond gezonde voeding Nationale Voorleesdagen Bedankt namens

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 16/ februari 17. Werkmiddag onderbouw, groep 1 t/m 4 s middags vrij. Groep 3 en 4 s middags zwemmen in De Dolfijn

NIEUWSBRIEF 9 16/ februari 17. Werkmiddag onderbouw, groep 1 t/m 4 s middags vrij. Groep 3 en 4 s middags zwemmen in De Dolfijn NIEUWSBRIEF 9 16/ 17 13 februari 17 Belangrijke data: Dinsdag 14 februari Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari Maandag 27 februari Werkmiddag onderbouw, groep 1 t/m 4 s middags vrij Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 9 februari 2017 jaargang 19 nr. 21 AGENDA Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30 uur) Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 01 maart Oud papier

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 08/02/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 08/02/2016 04 februari 2016 jaargang 18 nr. 22 AGENDA Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ;

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018 22 februari 2018 jaargang 20 nr. 22 AGENDA Maandag 26 februari Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Dinsdag 06 maart Leerlingenraad Vrijdag 09 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2A

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Prot. Chr. Basisschool "De Hoeksteen" Hoogeveense Vaart 34 7912 TB Nieuweroord Tel.: e-mail: website: 0528-341405 dehoeksteen-nieuweroord@live.nl www.hoeksteennieuweroord.en3.nl Nieuwsbrief 30 januari

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 16 februari 2017 jaargang 19 nr. 22 AGENDA Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 1 maart Oud papier actie Dinsdag 7 maart Leerlingenraad Woensdag 8 maart Biddag Vrijdag

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 02 maart 2017 jaargang 19 nr. 23 AGENDA Dinsdag 7 maart Leerlingenraad Woensdag 8 maart Biddag Vrijdag 10 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 3B 6A 8C om 10.45 uur Vrijdag 17 maart Weeksluiting

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 2 februari 2017 jaargang 19 nr. 20 AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Maandag 6 februari en donderdag 9 februari: 10-minutengesprekken Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 19 januari 2017 jaargang 19 nr. 18 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 maart 2017 jaargang 19 nr. 27 Vrijdag 31 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2C 5A 7C om 10.45 uur Vrijdag 07 april Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

Jaargang januari 2017 nr.20

Jaargang januari 2017 nr.20 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 11

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 11 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 11 Belangrijke data: Woensdag 13 februari Adviesgesprekken groep 8, hele dag Woensdagmiddag 13 februari Sport en spelmiddag voor groep 1 t/m 4. Groep 3 en 4: 13.15

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Wanneer ik aan deze nieuwsbrief begin is de maand februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl K.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand februari staat alweer bijna voor de deur. De eerste

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016 07 januari 2016 jaargang 18 nr. 18 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018 29 maart 2018 jaargang 20 nr. 26 Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag AGENDA Maandag 02 april Tweede Paasdag Woensdag 04 april Oud Papier Actie Donderdag 05 april Verkeersexamen theorie groep 7 Vrijdag 06 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 18/02/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 18/02/2019 14 februari 2019 jaargang 21 nr. 21 AGENDA Donderdag 14 februari 10-minutengesprekken Maandag 18 februari Voorjaarsvakantie: t/m zondag 24 februari 2019 Donderdag 28 februari GMR vergadering Vrijdag 01

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 09 maart 2017 jaargang 19 nr. 24 AGENDA Vrijdag 10 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 3B 6A 8C om 10.45 uur Vrijdag 17 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32 24 mei 2018 jaargang 20 nr. 32 AGENDA Maandag 28 mei Schoolkamp groep 7 (t/m dinsdag 29 mei) Woensdag 30 mei Schoolkamp groep 8 (t/m vrijdag 1 juni) Vrijdag 01 juni Weeksluiting op de Erflandenlocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Week 5: 30 jan t/m 3 februari Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man, Lucas 5:17-26

Week 5: 30 jan t/m 3 februari Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man, Lucas 5:17-26 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.20 vrijdag 27 januari 2017, week 4 Algemene informatie 30 januari voorstelling Stoplicht groep 1/2/3 op school Voorstelling Galileo groep

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) AGENDA Vrijdag 15 maart Stakingsdag (alle kinderen vrij) Vrijdag 22 maart 14 maart 2019 jaargang 21 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018 Vrijdag 08 juni AGENDA 07 juni 2018 jaargang 20 nr. 34 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45 uur Dinsdag 12 juni Start van de Avondvierdaagse

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Bernardusschool Enige tijd geleden heeft een filmploeg opnames gemaakt van onze

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018 15 februari 2018 jaargang 20 nr. 21 AGENDA Donderdag 15 februari 10 minutengesprekken Dinsdag 20 februari Opa en Oma middag Inloopuur : 18.30-19.30 uur Woensdag 21 februari Oud papier actie Maandag 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 27-01-2017 Agenda 23-01 t/m 10-02- 2017 Afnames Cito lovs

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie