Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 09 maart 2017 jaargang 19 nr. 24 AGENDA Vrijdag 10 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 3B 6A 8C om uur Vrijdag 17 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om uur Donderdag 23 maart MR/OR vergadering Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april Inloopuur ( uur) Dinsdag 11 april Verkeersexamen praktijk groep 7 Woensdag 12 april Oud papier actie Donderdag 13 april Paasviering/-maaltijd: kinderen vrij om uur Vrijdag 14 april Paasvakantie t/m maandag 17 april Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 13/03/2017 Thema: Jij bent veel waard! Lucas 9:28-36, 10:25-42 Als Jezus op een hoge berg is, verandert hij en begint te stralen. Er klinkt een stem uit de hemel: Dit is mijn geliefde Zoon, die ik heb uitgekozen. Jij bent veel waard, zegt God tegen Jezus. Maar niet alleen Jezus is veel waard, alle mensen zijn waardevol en kostbaar. Dat blijkt uit het verhaal van de barmhartige Samaritaan en de woorden die Jezus tegen Maria en Martha spreekt. Op weg naar Pasen In de Veertigdagentijd gaan we met de kinderen op weg naar Pasen. Naast de Bijbelverhalen die daarbij horen, is er de komende week aandacht voor een kort stripverhaal over koning Wonderbaar. Koning Wonderbaar geeft elke dag iets weg, tot hij uiteindelijk niets meer over heeft. Maar dan zijn er anderen die iets voor hem hebben. De kinderen gaan in deze weken zelf ook dingen weggeven, net zoals koning Wonderbaar. Ze krijgen waardebonnen die ze kunnen geven aan iemand in hun omgeving. Wellicht is het mooi om in deze weken ook thuis met uw kind naar Pasen toe te leven. Bijvoorbeeld door de verhalen nog eens te lezen in de (kinder-)bijbel, of door samen met uw kind te praten over de waardebonnen en te bedenken waarom geven waardevol kan zijn. Donderdag 13 april vieren we het Paasfeest in de klas. In de groep zullen de kinderen een Paasviering houden en genieten van een Paasmaaltijd. Binnenkort zult u hier meer informatie over krijgen, maar het is goed om te weten dat alle kinderen die dag om uur vrij zijn. Met vriendelijke groet, de paascommissie

2 Fijn dat er al vele enthousiaste ouders ons hebben gevonden op facebook: Op school moeten we ook nog even onze weg er op vinden, maar binnenkort zullen we regelmatig even een foto en/of een berichtje plaatsen. T.a.v. het plaatsen van foto s nog even het volgende, de meeste ouders hebben aangegeven geen bezwaar te hebben tegen het plaatsen van foto s in de nieuwsbrief en/of op Twitter. Nu is facebook weer nieuw en misschien denkt u wel, twitter e.d. ok maar niet op facebook. We willen u vragen dit kenbaar te maken via een mail aan kofschip@pricoh.nl zodat we hier rekening mee kunnen houden. Alvast bedankt. Op de site van Actief Jong Hoogeveen vind je alle leuke activiteiten welke speciaal voor kinderen worden georganiseerd in de gemeente Hoogeveen. is dé verzamelplaats voor alle naschoolse activiteiten op het gebied van sport, maar ook op het gebied van cultuur, natuur en creativiteit in Hoogeveen. Het hele jaar worden nieuwe activiteiten toegevoegd en kun je je inschrijven. Bezoek de site daarom regelmatig en schrijf je in voor de activiteiten die je aanspreken. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden zodat dit geen belemmering hoeft te zijn om deel te nemen. Wees nieuwsgierig en bekijk de site. Je zal versteld staan van de vele mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils: Nieuws uit de groepen Groep 1/2A Wij graven in de grond, rommel, rommel rond Wij leggen de eerste steen, drie, twee, één Plank na plank en zaag en klop En tegen de regen het dak er bovenop Wij zijn druk aan het bouwen in groep 1-2a, ons nieuwe thema! Deze week maken wij werkjes voor in ons portfolio. Groep 2 heeft de h van huis geleerd. Welkom voor een nieuwe jongen bij ons in de groep!! Vanaf morgen hangt er een intekenlijst bij de deur voor kijkmomenten in de klas. U kunt zich hierop inschrijven. Volgende week vrijdag hebben wij weer weeksluiting! Vriendelijke groet van de juffen.

3 Groep 1/2B Bouwen dat is leuk! De komende weken gaan we bezig met allerlei technieken van bouwen. We bouwen huizen, torens, gebouwen. We bouwen hoog, we bouwen laag. Maken een huis voor..., maken het stevig. Groep 2 maakt kennis met de letter "h", voor de lettertafel zoeken we dingen die met de "h" beginnen. Een goede oefening voor het leren lezen. Ook leuk om thuis te doen. Deze week werken we in ons portfolio, wilt u het portfolio weer mee naar school geven? Veel ouders hebben al ingetekend voor de kijkmomenten. 24 maart hebben we weer weeksluiting. En als laatste het mooiste nieuws, in ieder geval, voor de kinderen BRAM de beer komt bij ons allemaal een nachtje logeren. Groet van de juffen. Groep 1/2C Hallo, hier is de klusjesman. Er is niets wat ik niet kan. Ik schilder en ik timmer, ik metsel en ik boor. Toet-toet-toet, de klussenbus rijdt voor. We werken de komende weken over het thema 'bouwen'. In de kring hebben we met elkaar gekeken naar een praatplaat op het digibord. Wie zijn er allemaal aan het werk tijdens het bouwen van een huis? Ook hebben we een leuk liedje geleerd. Deze week maken we een tekening voor in ons portfolio. We tekenen een huis en mogen zelf weten voor wie het huis is. Ook scheuren we een huis. We willen de werkjes graag weer in het portfolio plakken. Wilt u het portfolio volgende week weer meegeven naar school? U heeft juf L. al een paar keer in onze groep gezien (volgende week voor het laatst). Zij is er een paar keer op maandag en dinsdag voor juf F. Juf F. heeft IB taken van juf G. overgenomen en heeft nu even tijd om in te werken. Hartelijke groet van de juffen. Groep 1/2E Een grote steen en nog een steen, gewoon er bovenop. Een grote steen en nog een steen, ik bouw tot aan de top. Deze week zijn we gestart met het thema 'bouwen'. We luisteren hierbij naar het prentenboek 'Kom uit die kraan!!'. In het boek beleeft Bram allerlei avonturen op de bouwplaats. In het portfolio tekenen we over het bouwen van een huis en scheuren en plakken we een droomhuis. Wat fijn dat er al zoveel hout is verzameld door u en de kinderen. Bedankt daarvoor! Ondertussen hebben we de watertafel gevuld met hout en kan daarnaast enthousiast getimmerd worden. Zo is er al een prinsessenbed gemaakt en een deel van een glijbaan. Het houtwerkje kunnen de kinderen vervolgens verven in de klas. In de gang kunnen de kinderen ook verder huizen bouwen in de bouwplaats. We hebben zelfs een (bijna) echte hijskraan op de gang staan! We leren wat pijpleidingen zijn, wat een fundering is en op welke manier diverse gereedschap gehanteerd wordt. Ook kijken we naar verschillende soorten huizen.

4 Eerst hebben we m.b.v. google Earth een digitale autorit door de buurt gemaakt (we zagen veel huizen van kinderen) én later in de week hebben we, samen met groep 1-2f, een echte wandeling gemaakt. Tot slot: denkt u eraan het portfolio weer mee te geven aan uw kind? De werkjes van deze week kunnen er dan weer ingeplakt worden. Alvast bedankt! Wist u dat: - We een Playmobile-bouwplaats in de klas hebben. Een aantal kinderen hadden een prachtig huis ingericht. - In het fotoalbum van maart diverse foto's van het nieuwe thema te zien zijn. - Groep 2 maandagmiddag weer een nieuwe letter heeft geleerd. Dit keer de letter 'h'. Op het wisbordje hebben we vervolgens weer allerlei woordjes getekend (en zelfs al geschreven) met de letter h. Vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1-2e en meester. Groep 1/2F Kom uit die kraan!! Deze week zijn wij gestart met een nieuw thema: bouwen. Samen met groep 1/2e hebben wij een rondje door de buurt gelopen en gekeken naar verschillende soorten huizen en ook hebben wij gekeken hoe huizen worden gebouwd. Deze week maken wij in ons portfolio een tekening met als thema: ik bouw een huis voor en een scheuropdracht over mijn droomhuis! Op de gang hebben wij een bouwplaats en timmerhoek gemaakt. Ik wil de ouders bedanken voor de restjes hout, hier zijn wij erg blij mee! De portfolio s mogen weer mee naar school, zo kan juf de nieuwe werkjes weer inplakken. Woensdag is onze vaste gymdag, graag op deze dag geen sieraden om. Vriendelijke groet van juf. Groep 3A Van muziek word je vrolijk We zijn begonnen met spellingscategorieën. Eerst bespreken we ze en dan gaan we ze langzamerhand ook schrijven. Tot nu toe hadden we alleen hakwoorden geschreven. De kinderen zeggen tegen zichzelf ik schrijf wat ik hoor. Deze week hebben we voor het eerst zing- woorden (net als ding-dong) en lucht-woorden (een korte klank + de cht van lucht, behalve hij legt, hij zegt, hij ligt). Iedere dag oefenen we mondeling 4 klankgroepwoorden. Dit is van belang om op een later tijdstip woorden correct te spellen. Er zijn al een paar kinderen die zich voor het korfbal of Knotshockey toernooi hebben opgegeven. Echter is er voor beide nog geen begeleiding. Wilt uw kind mee doen geef dit even op een briefje door, zodat ik zeker weet dat u op de hoogte bent. Dinsdag was onze eerste muziekles. We hebben genoten! Binnenkort is het Pasen. Traditiegetrouw hebben we in de groep een Paasmaaltijd. Wilt u uw kind een plat bordje, mes en beker meegeven in een plastic tas? (in deze plastic tas krijgt u de spullen weer vies mee naar huis.) Is er een ouder die 21 eitjes voor de groep wil koken? U kunt het even aan mij doorgeven. De eieren staan vanaf dinsdag 11 april in de keuken en kunnen daar gepakt worden. Heeft uw kind een dieet dan vragen we of u voor hem/haar even een paasmaaltijd wil meegeven. Zending van de afgelopen periode 2,-. Groeten van alle kinderen en de juffen.

5 Groep 3B Muziek maakt je blij! We hebben een nieuw meisje in onze klas. Welkom! Leuk dat je nu bij ons in de klas zit! We zijn begonnen met Tutorlezen. Elke woensdag lezen we met een kind uit de bovenbouw. We hebben deze week kennis gemaakt en volgende week gaan we echt starten met het samen lezen. Ieder kind leest op zijn eigen niveau. Ook zijn we begonnen met de spellingscategorieën. We schreven tot nu alleen de hakwoorden. We zeggen dan "Ik schrijf wat ik hoor". Nu hebben we de zingwoorden (ding/dong), de luchtwoorden (korte klank + -cht van lucht, behalve hij zegt, hij legt, hij ligt), de plank woorden (korte klank + nk) en zijn we al een beetje begonnen met de klankgroepwoorden. En we hebben dinsdag onze eerste muziekles gehad. Wat was het leuk. U hebt vast het lied over de draak van Drakensteijn al gehoord. We hebben gezongen, bewogen en op instrumenten gespeeld. Ook zijn we begonnen met de veertigdagentijd naar Pasen. We hebben deze week een waardebon gekleurd en weg gegeven. Sommigen aan opa en oma met zelfgebakken koekjes erbij. Het thema gaat over wij zijn rijk en hebben iets weg te geven. Deze week is dat eten. Ook hebben we binnenkort een Paasmaaltijd. Wilt u daarvoor aan uw kind een bord, beker en mes meegeven in een plastic tas? Dan kan het vuil weer mee terug in dezelfde plastic tas. En wie wil voor onze groep 24 eieren koken? Graag aan ons doorgeven. De eieren staan vanaf dinsdag 11 april klaar in de keuken. En heeft uw kind een dieet dan vragen we u voor hem/haar een paasmaaltijd mee te geven. Er zijn 6 kinderen die zich op hebben gegeven voor het korfbal toernooi en we hebben begeleiding. Een moeder heeft aangegeven dat ze wil begeleiden. Bedankt! We hadden deze week 0 euro zending. Groeten van de juffen. Groep 3C Na een heerlijk weekje vakantie, zijn we inmiddels alweer 2 weken aan het werk op school. We oefenen met het lezen van 'zingwoorden', 'plankwoorden' en 'luchtwoorden. Ook oefenen we de woorden van de ei-plaat en de au-plaat nog veel. In blok 8 van rekenen gaan we aan de slag met splitsen (getallen t/m 20) en + en - sommen t/m 20. Afgelopen woensdag hebben we onze eerste muziekles van Scala gehad. Ook de volgende 3 woensdagen zullen er muzieklessen gegeven worden. We zijn benieuwd wat we zullen leren! We hebben deze week 3,80 voor de zending gespaard. Hartelijke groeten van de juffen.

6 Groep 4A Na een heerlijke vakantie zijn we nu al bijna weer twee weken naar school geweest. Vorige week hebben we blok 7 van rekenen afgerond en deze week zijn we begonnen met blok 8. We leren in blok 8 plussommen maken tot en met 100, minsommen maken tot en met 100, hoe we een verhoudingstabel in kunnen vullen en we leren hoe je een kalender moet lezen. Met spelling zijn we begonnen in blok 6. We kennen nu alle categorieën uit groep 4 en gaan in blok 6 leren dat er in één woord ook twee categorieën zijn, we gaan het hebben over lidwoorden en we oefenen de klankgroepen woorden. Afgelopen dinsdag hebben we van uur een muziekles gehad van iemand van Scala. Het was heel erg leuk, de komende 3 dinsdagen komt deze juf muziekles geven bij ons in de groep. We hebben al eerder een oproep gedaan voor leesouders op dinsdagmiddag. Er heeft zich inmiddels één ouder gemeld waar we erg blij mee zijn maar meer hulp is altijd welkom. Vindt u het leuk om een aantal kinderen te helpen met lezen kunt u zich bij ons opgeven. Op woensdag 17 mei is het korfbaltoernooi, we hebben nog niet zoveel aanmeldingen. Vindt uw kind het leuk om mee te doen: opgeven kan tot 7 april. Op woensdag 12 april is het knotshockeytoernooi. In de klas hebben we een opgaveformulier hangen, opgeven kan tot 24 maart! Volgende week vrijdag 17 maart hebben we weer weeksluiting. Het begint om uur in de Erflanden, komt u ook kijken? Groetjes van de juffen. Groep 4B Het maken van een kanjerdorp, muzieklessen van scala, sporten en veel meer! Hier is de eerste nieuwsbrief na de voorjaarsvakantie! Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad. Na de vakantie is er een nieuw meisje bij ons in de klas gekomen. We vinden het heel leuk dat ze er is en helpen haar goed op weg. Verder hebben we afscheid genomen van juf G. We hebben voor haar in canon gezongen en we willen jullie dit graag laten horen bij de weeksluiting. En dat komt heel goed uit, want de volgende weeksluiting staat al op het programma! Op vrijdag 24 maart zijn jullie allemaal welkom op de locatie Erflanden vanaf uur. Er zijn al veel kinderen die zich hebben opgegeven voor het knotshockey toernooi en het korfbal toernooi. Knotshockey is op woensdag 12 april vanaf uur en Korfbal is op woensdag 17 mei vanaf uur. Bij knotshockey en korfbal ziet het er al naar uit dat we twee teams kunnen opgeven en we hebben voor beide tot nu toe 1 begeleider, dus hulp is welkom. Vorige week zijn we begonnen met het maken van onze eigen kanjerdorp. Dit is een groepsopdracht waarbij we moesten samenwerken om het kanjerdorp te maken. Ook hebben we onze eerste muziekles van scala afgelopen dinsdag gehad. Het was heel leuk om met zoveel instrumenten te mogen werken. De muzieklessen gaan nog drie weken door en hebben we elke dinsdag.

7 Met rekenen zijn we gestart met een nieuw blok. Hierin zijn we bezig met optellen/aftrekken met pijlentaal, leren we hoe we een verhoudingstabel moeten invullen en kunnen we een kalender aflezen. Ook komen in dit blok de tafels terug, dus het is belangrijk om die te blijven herhalen. Klokkijken vinden veel kinderen lastig, we gaan aankomende week hier extra mee oefenen. Het gaat dan om tijden zoals, 10 voor half., 5 over half., 5 voor. Etc. Van taal hebben we vrijdag de toets en starten we volgende week in een nieuw blok. In dat blok leren we wat vraagzinnen zijn, wat vraagwoorden zijn, hoe je aan informatie kunt komen en hoe je zinnen langer en korter kunt maken. Bij spelling hebben we nu alle categorieën een keer gehad en hier gaan we nu mee oefenen in samengestelde woorden. Hartelijke groetjes, groep 4b & juf. Groep 4C In de vakantie is onze school geverfd. De muren in de gang hebben een nieuw kleurtje en de muren van ons lokaal zijn weer helemaal wit. Op woensdag 17 mei is het korfbaltoernooi, er zijn al best veel kinderen die zich hebben opgegeven! Opgeven kan tot 7 april. Op woensdag 12 april is het Knotshockeytoernooi. Op dit moment zijn er 4 kinderen die mee willen doen. Wilt u uw kind een briefje meegeven waarop u toestemming geeft voor deelname? Wilt u ook aangeven of u een team wilt begeleiden? Opgeven kan tot uiterlijk 24 maart! We zijn maandag begonnen met blok 8 van rekenen. We werken in dit blok over: plus- en minsommen tot 100, verhoudingstabellen en we leren een kalender lezen. Ook zijn we maandag begonnen met een nieuw blok van spelling, blok 6 is aan de beurt. Dit blok gaat over klankgroepenwoorden met een lange klank aan het eind (ja, bijna, zo), woorden van de au-plaat en woorden met twee categorieën. Gisteren hebben we een toets van taal gemaakt. Volgende week beginnen we met blok 6. Vanaf deze week komt er 4 weken lang op woensdag een juf van Scala om ons muziekles te geven. De les begint om half 11 en duurt tot half 12. Zendingsgeld: 5,31 Groet, Groep 4C en meester.

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) AGENDA Vrijdag 15 maart Stakingsdag (alle kinderen vrij) Vrijdag 22 maart 14 maart 2019 jaargang 21 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 14 : 04/04/2016

AGENDA. Bijbelverhalen Week 14 : 04/04/2016 31 maart 2016 jaargang 18 nr. 29 AGENDA Woensdag 6 april Oud Papier Aktie Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7 april verkeersexamen theorie (groep 7) Dinsdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27 Vrijdag 06 april Dinsdag 10 april Leerlingenraad Vrijdag 13 april AGENDA 05 april 2018 jaargang 20 nr. 27 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 26/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 26/03/2018 AGENDA 22 maart 2018 jaargang 20 nr. 25 Vrijdag 23 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Donderdag 29 maart Paasviering/lunch op school: kinderen zijn om 14.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 maart 2017 jaargang 19 nr. 27 Vrijdag 31 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2C 5A 7C om 10.45 uur Vrijdag 07 april Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 23 maart 2017 jaargang 19 nr. 26 AGENDA Donderdag 23 maart MR/OR vergadering Vrijdag 24 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2E 3C 5C om 9.00 uur groep: 1/2B 4B 6/7B om 10.45 uur Vrijdag 31

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f 08 september 2016 jaargang 19 nr. 02 Donderdag 8 september AGENDA Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f groep 1/2 a, b, c locatie Erflanden locatie Schutlanden Maandag 12 september Info avond (19.30

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 12/03/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 12/03/2018 AGENDA 08 maart 2018 jaargang 20 nr. 23 Vrijdag 09 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2A 4B 7A om 10.45 uur Dinsdag 13 maart GMR vergadering Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart Weeksluiting

Nadere informatie

AGENDA. Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00

AGENDA. Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00 23 mei 2019 jaargang 21 nr. 32 AGENDA Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00 Vrijdag 24 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuws vanuit de MR April 2017 JOGG weetjes Water drinken Groente eten Ontbijt Gratis bewegen Fietsstimulering

Nieuws vanuit de MR April 2017 JOGG weetjes Water drinken Groente eten Ontbijt Gratis bewegen Fietsstimulering Vrijdag 07 april AGENDA 06 april 2017 jaargang 19 nr. 28 Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 5B 8A om 10.45 uur Vrijdag 12 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

Schooljaar Nummer In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Formatie.

Schooljaar Nummer In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Formatie. Schooljaar 2016-2017 2017 Nummer 13 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Formatie Beste ouders/verzorgers, Aanmelden TSO Ouderenquête Kerkdienst Rekenen De leerlingenraad

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018 15 februari 2018 jaargang 20 nr. 21 AGENDA Donderdag 15 februari 10 minutengesprekken Dinsdag 20 februari Opa en Oma middag Inloopuur : 18.30-19.30 uur Woensdag 21 februari Oud papier actie Maandag 26

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 22 september 2016 jaargang 19 nr. 04 AGENDA Vrijdag 23 september Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur groep 1/2A 4A 7A Vrijdag 30 september Weeksluiting op locatie Erflanden: 9.00 uur groep 1/2E

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 2 februari 2017 jaargang 19 nr. 20 AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Maandag 6 februari en donderdag 9 februari: 10-minutengesprekken Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018 29 maart 2018 jaargang 20 nr. 26 Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag AGENDA Maandag 02 april Tweede Paasdag Woensdag 04 april Oud Papier Actie Donderdag 05 april Verkeersexamen theorie groep 7 Vrijdag 06 april

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 22/05/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 22/05/2018 Vrijdag 18 mei AGENDA Maandag 21 mei Pinksteren + dinsdag 22 mei vrij Woensdag 23 mei 17 mei 2018 jaargang 20 nr. 31 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van: groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

inloopuur (18.30-19.30 uur) Koningsdag (alle kinderen vrij) Ma 4 mei t/m vr.15 mei: mei vakantie (incl. Hemelvaart)

inloopuur (18.30-19.30 uur) Koningsdag (alle kinderen vrij) Ma 4 mei t/m vr.15 mei: mei vakantie (incl. Hemelvaart) Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl)

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl) 11 februari 2016 jaargang 18 nr. 23 AGENDA Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur (18.30-19.30) Woensdag 17 februari

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 01/04/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 01/04/2019 AGENDA 28 maart 2019 jaargang 21 nr. 26 Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 3/4 B - 6B 8B om 11.00 uur Maandag 01 april Woensdag 03 april Oud papier actie Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid.

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid. Nieuwsbrief woensdag 29 maart In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a: Nieuwe leden activiteitencommissie Broodactie Pasen Koningsspelen Woensdag 29 maart Lente een prachtig seizoen. Het leven krijgt weer

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 06 oktober 2016 jaargang 19 nr. 06 Vrijdag 07 oktober Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie AGENDA Opening Kinderboekenweek Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 16 februari 2017 jaargang 19 nr. 22 AGENDA Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 1 maart Oud papier actie Dinsdag 7 maart Leerlingenraad Woensdag 8 maart Biddag Vrijdag

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!)

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) 15 november 2018 jaargang 21 nr. 10 AGENDA Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) Vrijdag 23 november Woensdag 28 november Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag!

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Schatkist: neem je eigen schat mee naar school! Speelgoedmiddag Dinsdag: afscheid meester v. Dijk Verjaardagen Kleuteruitspraak

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 10 : 07/03-11/03 2016. Bericht van Pricoh

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 10 : 07/03-11/03 2016. Bericht van Pricoh 25 februari 2016 jaargang 18 nr. 25 AGENDA Vrijdag 26 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart Woensdag 9 maart biddag Vrijdag 11 maart voorjaarsvakantie

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 27 22 maart 2017 Elke woensdag: Koffie-uurtje voor ouders 8.30-9.30 uur: Er is altijd een gastheer/ -vrouw aanwezig vanuit de AC Elke woensdag, donderdag en vrijdag: fruitdag 22 maart: Grote Rekendag

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Over. Nieuwsbrief 1 18 september 2018 Volgende nieuwsbrief op 2 oktober 2018

Over. Nieuwsbrief 1 18 september 2018 Volgende nieuwsbrief op 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 1 18 september 2018 Volgende nieuwsbrief op 2 oktober 2018 Agenda 19-20-21sept. Schoolkamp gr. 7-8 24 t/m 27 sept Schoonmaakochtenden 24 sep Nieuw schooljaarreceptie 24 28 sept. Week van de

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 01/02/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 01/02/2016 28 januari 2016 jaargang 18 nr. 21 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

3 april 2014 jaargang 16 nr. 29. Agenda: weeksluiting Schutlanden: groep 3a 6a 8b Aanvang 10.45 uur; schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50

3 april 2014 jaargang 16 nr. 29. Agenda: weeksluiting Schutlanden: groep 3a 6a 8b Aanvang 10.45 uur; schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 17 september 2015 jaargang 18 nr. 05 AGENDA Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2C 5A 7C (10.45 uur) Vrijdag 25 september Woensdag 30 september Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Opdracht 1 bij 1.2 * Doe de opdracht met de groep. Uitleg voor de docent: De cursisten lopen door elkaar door het lokaal. Laat de cursisten elkaar in tweetallen begroeten,

Nadere informatie

Bernardusschool. Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015. Agenda. Hutspot eten. Oproep van de medezeggenschapsraad

Bernardusschool. Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015. Agenda. Hutspot eten. Oproep van de medezeggenschapsraad Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Hutspot eten Op donderdag 1 oktober gaan de kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie