AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f"

Transcriptie

1 08 september 2016 jaargang 19 nr. 02 Donderdag 8 september AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f groep 1/2 a, b, c locatie Erflanden locatie Schutlanden Maandag 12 september Info avond ( ): groep 3a/3b/3c locatie Schutlanden Dinsdag 13 september Info avond ( ): groep 4a/4b/4c locatie Schutlanden Donderdag 15 september Info avond ( ): groep 5a/5b/5c locatie Schutlanden Maandag 19 september Info avond ( ): groep 6a/6b/6c locatie Schutlanden Dinsdag 20 september Info avond ( ): groep 7a/7b/7c locatie Schutlanden Dinsdag 04 oktober Info avond ( ): groep 8a/8c locatie Schutlanden Woensdag 05 oktober Startdag Pricoh: alle kinderen vrij; start Kinderboekenweek Ale jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/09/2016 Thema : Vol vuur Exodus 2:11-25; 3:1-12; 5:1-9 Mozes kan het niet aanzien dat de Hebreeërs het zo zwaar hebben. Nadat hij een Egyptenaar gedood heeft, moet hij vluchten. Bij een brandend braambos hoort hij de stem van de Heer. Het volk moet weg uit Egypte. Info avonden: alle ouders hartelijk welkom!! Vanavond is de eerste info avond voor groep 1/2, hieronder nog even de data voor de andere groepen: groep 1/2 a, b, c locatie Schutlanden donderdagavond 08 september groep 3a/3b/3c locatie Schutlanden maandagavond 12 september groep 4a/4b/4c locatie Schutlanden dinsdagavond 13 september groep 5a/5b/5c locatie Schutlanden donderdagavond 15 september groep 6a/6b/6c locatie Schutlanden maandagavond 19 september groep 7a/7b/7c locatie Schutlanden dinsdagavond 20 september groep 8a/8c locatie Schutlanden dinsdagavond 04 oktober De info avonden vinden plaats op de locatie Schutlanden van tot uur (behalve groep 1/2, deze is zowel op de locatie Erflanden als Schutlanden), vanaf is er koffie/thee. (binnenkomen via de hoofdingang!)

2 Nieuws uit de groepen Groep 1/2A Het eerste nieuws uit groep 1-2a! Welkom, welkom welkom iedereen Doe je met ons mee? We beginnen zo meteen Welkom, welkom fijn dat jij er bent Zing gezellig mee als jij het liedje kent De eerste weken doen wij vooral veel spelletjes om elkaar beter te leren kennen. We hebben gespeeld met de grote parachute, rollen met de bal om de namen te oefenen en oefenen met wie er uit de rij is. Bovenstaand liedje hebben wij ook geleerd. Vorige week hebben wij de verjaardagskalender gemaakt en regels voor de klas bedacht, u kunt dit na de informatie avond bekijken! Volgende week werken wij in ons portfolio. Wilt u deze weer mee geven aan uw kind? Vriendelijke groet van de juffen. Groep 1/2B De eerste week zit er op en we leren elkaar al goed kennen. Dat doen we door veel spelletjes met onze namen te doen, aan elkaar vertellen, etc. Daar gebruiken we de dieren van de boerderij voor. Ook maken we een mooi feestvarken voor de verjaardagskalender. We zijn nu met 18 kinderen in de groep en daar komen in de loop van het schooljaar nog meer kinderen bij. De portfolio's mogen weer mee naar school, zodat we er weer in kunnen werken. Komt u ook vanavond op de info-avond? We beginnen om uur en u bent welkom vanaf uur voor koffie of thee. Hartelijke groet van de juffen. Groep 1/2C Onze eerste week op school... Nieuwe klas, nieuwe juffen en nieuwe kinderen. Dat was best even spannend, maar inmiddels zijn we een beetje gewend. Deze eerste weken na de vakantie leren we elkaar steeds beter kennen. Dat doen we d.m.v. spelletjes, kringgesprekken en natuurlijk door met elkaar te spelen. Van harte welkom voor de nieuwe kinderen bij ons op school!! Deze week maken we 'elmer' voor de verjaardagskalender. Zo kunnen we zien wie wanneer jarig is. Volgende week gaan we in ons portfolio werken. Wilt u het portfolio binnenkort weer meegeven aan uw kind? Vanavond bent u van harte welkom op ons informatie-uur! Groeten, juffen en kinderen groep 1/2.

3 Groep 1/2E We zijn begonnen! Voor sommige kinderen nog wel even spannend, voor anderen leek het net alsof ze al jaren in deze groep zitten. We hebben elkaar vorige week eerst verteld over de avonturen die we hadden beleefd in de zomervakantie. Daarna gingen we het lokaal eens verkennen. Wat veel (nieuw) speelgoed! In het fotoalbum heeft u al een kleine sfeerimpressie kunnen zien van het spelen. Sommige kinderen vermaken zich met de handpoppen, andere kinderen bouwen er op los in de bouwhoek en weer andere kinderen kliederen lekker met het Glibbi. De eerste drie weken gebruiken we om elkaar goed te leren kennen. Zo doen we samenwerkingsopdrachten met de hele groep, maar doen we ook opdrachten met onze maatje. Wellicht heeft uw kind wel verteld dat zij moesten proberen om een papiertje met z'n tweeën te verplaatsen zonder hun handen te gebruiken. Wat een lastige, maar leuke opdracht was dat. Ook heeft groep twee geprobeerd om een hoepel te verplaatsen in een kring, waarbij iedereen hun buurman of -vrouw een hand moest geven. Ingewikkeld hoor! Het is erg fijn om te zien dat we door deze spelletjes steeds meer een groep beginnen te vormen. De kinderen helpen en spelen prachtig met elkaar; wat een kanjers! Wist u dat: - we vanavond de jaarlijkse info avond hebben. U bent van harte welkom vanaf (om begint het). Tot vanavond! - Groep twee afgelopen maandagmiddag nog lekker een middagje met modder had gespeeld. Het was heerlijk weer en dus een geschikt moment om dit te doen. - we dinsdag allemaal een mooi prentenboek hebben uitgekozen bij de bieb op school. We 'lezen' deze boekjes na het fruiteten en praten er met elkaar over. Vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2e en meester. Groep 1/2F Wil jij de pop Of liever de bal Dan pak ik de puzzel Of heb jij die al? Wil jij het boek Of liever de beer Of spelen we samen Deze keer? (Refrein:) Samen spelen Samen delen Dat is pas fijn Samen spelen Samen delen Dat is leuker Dan alleen te zijn

4 De tweede schoolweek alweer en we beginnen allemaal een beetje te wennen aan een nieuwe school, klas, kinderen en juf. De eerste weken in het schooljaar doen we allerlei spelletjes om elkaar te leren kennen zoals; ik rol de bal naar, wie is er weg, wie ben ik? Deze week maken wij naamkaartjes en een verjaardagskalender voor in de klas. Portfolio s mogen weer ingeleverd worden. Vanavond is er informatieavond voor de groepen 1/2, de avond start om uur. U bent van harte welkom. Vriendelijke groet van juf. Groep 3A Al bijna twee weken zitten we in groep 3 en wat hebben we al veel geleerd. Bijna de hele dag zitten wij aan ons tafeltje te werken, maar gelukkig is er soms ook nog tijd om binnen te spelen. In de eerste week hebben we met elkaar bedacht, welke regels we moeten hebben om er een leuk schooljaar van te maken. Ook hebben we een kalender gemaakt zodat we kunnen zien wie er jarig is. Verder doen we spelletjes om elkaar beter te leren kennen. U zult ongetwijfeld hebben gemerkt dat we de volgende letters hebben geleerd /i/, /k/, /m/, /aa/, /n/, /r/, /oo/, /s/, /v/ (van de woorden /ik/, /maan/, /roos/ en /vis/). Verder zullen we in kern 1 de woorden en letters van sok en pen leren. Ook leren we deze letters in blokletters schrijven. Met rekenen werken we aan de volgende toetsdoelen: hoeveelheden ordenen met behulp van de begrippen meer, minder en evenveel. Het lezen van de dobbelsteenconfiguraties zonder tellen, hoeveelheden (tot en met 10) synchroon en resultatief tellen hoeveelheden aflezen die zijn weergegeven met vingerbeelden. Uw kind vindt het vast leuk om dit thuis allemaal spelenderwijs met u te doen. Op maandag en dinsdag hebben wij gym. Op dinsdag is dat tot uur. Als het u uit komt kunt u uw kind bij de gymzaal ophalen. Kinderen die niet bij gym worden opgehaald of naar de b.s.o gaan, lopen met mij mee terug naar school. Binnenkort wil ik de wil je met mij spelen -lijst mee naar huis geven. Als u bezwaar heeft dat uw telefoonnummer erop vermeld staat, wilt u dit dan even aan mij doorgeven? Maandagavond is het informatie-uur. Komt u ook? Zending van de afgelopen 2 weken: 4, 20. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 3B Het was even spannend allemaal in groep 3, maar het begint nu te wennen. Het is ook allemaal nieuw. Een eigen tafel, een la met je eigen kleurpotloden en een schrijfpotlood. Schriften, boekjes... U hoort vast thuis dingen waarvan u denkt wat bedoelen ze daar mee. We zullen het u allemaal uitleggen en laten zien tijdens de informatieavond maandag 12 september a.s. U komt toch ook? We hebben al 3 woorden geleerd. ik maan roos vis En met de letters die we nu allemaal kennen kunnen we ook zelf al woordjes maken in ons klik-klak boekje en schrijven we woorden van met dictee. We hakken de woorden op de hakstroken. Met rekenen zijn we bezig met tellen, de getal symbolen, het herkennen van de getallen op een dobbelsteen en op onze vingers. Ook zijn we bezig met de begrippen meer, minder en evenveel.

5 Daarnaast spelen we buiten, binnen leren we elkaar kennen, doen we de kanjertraining, tekenen we over het weekend en we hebben ook al een verjaardagskalender geknutseld. Druk druk druk. Maar er wordt heel enthousiast en hard gewerkt. Op maandag en op vrijdag gymmen we aan het einde van de ochtend. De kinderen douchen na de gym even kort. U hoeft alleen een handdoek mee te geven. Denkt u ook aan gymschoenen? U mag uw kind dan bij de gymzaal ophalen om uur. De kinderen die op maandag naar de overblijf gaan lopen met mij mee terug naar school. Groeten van de juffen. Groep 3C We hebben een fijne start gemaakt met elkaar. De eerste drie weken besteden we veel tijd aan kennismaken met elkaar en groepsvorming. We bedenken samen regels die goed zijn voor onze klas. We zetten onze 'handtekening' erbij, om te beloven dat we ons best doen ons eraan te houden. We doen leuke spelletjes met elkaar en we hebben 'het Kanjerlied' gezongen. Ook gymmen we in groep 3 in de 'grote' gymzaal aan de Booyenverlaat. Aanstaande maandag hebben we het informatieuur voor groep 3. Dan zullen we u nog meer vertellen over het reilen en zeilen bij ons in de groep. U komt toch ook? In groep 3 zijn er iedere week twee kinderen aan de beurt voor klassendienst. Zij mogen dan iedere middag juf even helpen met vegen, de prullenbak legen, e.d. Daarom zullen zij 5 a 10 minuutjes later uit school komen We hebben deze week 5,00 voor de zending gespaard. Fijn dat zoveel kinderen iets meebrengen van huis! Hartelijke groeten van de juffen. Groep 4A De eerste twee weken zitten er bijna op. En er zijn best wel veel nieuwe dingen: een nieuw lokaal, een nieuw plein, nieuwe juffen, nieuwe vakken. Inmiddels zijn we allemaal een beetje gewend en hebben we alle vakken al een keer gedaan. Ook hebben we al een verjaardagskalender en boekenlegger gemaakt. De eerste weken doen we allerlei oefeningen die te maken hebben met groepsvorming om elkaar (nog) beter te leren kennen. Ook hadden we vorige week vrijdag al een muziekles van Scala, het was een hele leuke les! Nog een paar belangrijke dingen: Op maandagmiddag en woensdagmorgen hebben we gym. Op maandag gymmen wij aan het eind, als u uw kind bij de gymzaal op wil halen dan kan dit. Wilt u uw kind gymkleren, goede schoenen en een handdoek meegeven? Volgende week dinsdagavond 13 september is onze informatieavond, we beginnen om uur. Komt u ook? De data voor de weeksluiting zijn: 23 september, 4 november, 17 maart en 19 mei. Net als vorig jaar is de weeksluiting in de Erflanden. Elke week hebben er drie kinderen klassendienst. Groetjes van de juffen.

6 Groep 4B We hebben er al bijna twee weken opzitten in groep 4 en hebben in die tijd al heel veel gedaan. Zo hebben we kanjertraining oefeningen gedaan, geleerd wat Station Zuid is, weten we hoe we op de computer kunnen oefenen met sommen tot 20 of 100 en hebben we vooral elkaar ook leren kennen! We hebben maar liefst 7 nieuwe kinderen in de groep. We hebben ze een warm welkom gegeven en we gaan er samen een topschooljaar van maken! Een aantal belangrijke punten voor dit schooljaar: - Gym hebben we op maandag om uur en op vrijdag om 8.30 uur. Op beide dagen mogen de kinderen zelfstandig naar de gymzaal toe. Denkt u eraan om gymspullen, handdoek en gymschoenen mee te geven? - Op dinsdag 13 september hebben we de informatieavond voor groep 4 van tot uur, graag tot dan! - Weeksluiting hebben we op de volgende data: 30-09, 11-11, 24-03, Noteer het vast in uw agenda en dan zien we u op de locatie Erflanden om uur. - Oproep: Welke ouders zouden woensdag 14 september om 8.30 uur willen helpen met de luizencontrole? Opgave kan via de mail. Alvast bedankt! Voor de klas zijn we nog opzoek naar stripboeken, want op vrijdag mogen we vrij lezen. Mocht u ze over hebben, dan worden wij er in de klas erg blij van. Ook zijn we nog op zoek naar bibliotheekouders, we kunnen met de klas ook nog niet naar de bibliotheek. De kinderen mogen van huis een eigen leesboek meenemen voor in de klas. Tot slot zijn we op zoek naar leesouders voor de klas. Bij de deur hangt een lijst met kinderen waarmee buiten de klas extra gelezen kan worden. Van maandag t/m donderdag kunt u als ouder hierbij helpen. Het lezen is van 8.30 tot 8.45 uur. Het werkt als volgt (met voorbeeld): op maandag zijn er vier ouders, die gaan lezen met de eerste vier kinderen op de lijst en ze zetten een vinkje achter hun naam. Op dinsdag komen er 3 ouders en die nemen de volgende drie kinderen mee die nog niet geweest zijn en zo door. Wanneer alle kinderen zijn geweest start de lijst opnieuw. Mocht u vragen hebben of iets willen doorgeven, u bent van harte welkom in de klas. Natuurlijk mag u ook altijd bellen of mailen. Hartelijke groet, groep 4B & Juf. Groep 4C Hierbij ons allereerste groepsnieuws. We gaan alweer bijna 2 weken naar school en de zomervakantie lijkt alweer een tijd achter ons te liggen. De afgelopen 2 weken hebben we al best veel gedaan zoals rekenen, taal, spelling en we hebben veel oefeningen van de Kanjertraining gedaan. Sinds vorige week staat er een koffer in de klas. Het is bedoeling dat alle kinderen iets van huis meenemen wat ze leuk vinden. Dat kan van alles zijn: favoriete speelgoed, knuffel etc. Wanneer de koffer vol is dan proberen we te raden van wie welk voorwerp is. Op deze manier leren de kinderen te kijken naar elkaar en ze leren elkaar beter kennen.

7 Wij gymmen op dinsdagmiddag en vrijdagochtend. Wilt u eraan denken om uw zoon of dochter gymkleding, goede schoenen en een handdoek mee te geven? Afgelopen vrijdag konden we niet gymmen, omdat we een proefles muziek van Scala hadden. We mochten verschillende instrumenten proberen en we hebben een lied over de zomervakantie gezongen. Op donderdag 29 september hebben we een workshop. Tijdens deze workshop maken de kinderen een familiestamboom. Zij moeten daarvoor een (pas)foto meenemen van: vader en moeder, broers en zussen en de opa s en oma s. Wanneer de kinderen niet weten welke opa en oma bij welke ouder hoort dan kunt u dit achterop de foto zetten. Wilt u de foto s meegeven in een gesloten envelop? Alvast bedankt! Op dinsdag 13 september is de infoavond van groep 4, deze vindt plaats op de Schutlanden-locatie. We starten om uur en we hopen de avond om uur af te kunnen sluiten. Vorige week heb ik een bericht op de Ouderportal gezet, met de vraag welke ouders een luizencontrole in de groep willen houden. Ik heb geen reactie gehad! Hierbij een tweede poging voor maandag 12 september of woensdag 14 september. U kunt zich opgeven door een mail naar mij te sturen. Wilt u aangeven welke dag het beste uitkomt? Dit jaar hebben we vier weeksluitingen en wel op de volgende data: 14 oktober, 25 november, 7 april en 16 juni. Elke week hebben vijf kinderen klassendienst. Er zijn twee kinderen die de klas vegen, twee kinderen die de schriften uitdelen en één leerling controleert of de kasten en de kapstokken netjes zijn en sluit de computers af. Dit betekent wel dat uw zoon of dochter later uit school komt. Op maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen! We hebben al 4,31 gespaard. Groeten, Groep 4c en meester.

AGENDA. 18 augustus 2015 jaargang 18 nr. 01

AGENDA. 18 augustus 2015 jaargang 18 nr. 01 AGENDA Donderdag 27 augustus Info avond groep 1 en 2 (19.30-20.30 uur) Maandag 31 augustus Info avond groep 7 (19.30-20.30 uur) Dinsdag 1 september Info avond groep 6 (19.30-20.30 uur) Woensdag 2 september

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018 13 september 2018 jaargang 21 nr. 02 AGENDA Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 september 2016 jaargang 19 nr. 01 AGENDA Woensdag 7 september OPA Donderdag 8 september Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f locatie Erflanden groep 1/2 a, b, c locatie Schutlanden Maandag 12

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd!

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd! AGENDA Donderdag 3 september Info avond groep 5 (19.30-20.30 uur) 03 september 2015 jaargang 18 nr. 03 Vrijdag 4 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2A 4A 7A (10.45 uur) Vrijdag 11 september

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 22 september 2016 jaargang 19 nr. 04 AGENDA Vrijdag 23 september Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur groep 1/2A 4A 7A Vrijdag 30 september Weeksluiting op locatie Erflanden: 9.00 uur groep 1/2E

Nadere informatie

21 augustus 2014 jaargang 17 nr. 01

21 augustus 2014 jaargang 17 nr. 01 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 06 oktober 2016 jaargang 19 nr. 06 Vrijdag 07 oktober Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie AGENDA Opening Kinderboekenweek Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen 21 september 2016 jaargang 20 nr. 03 AGENDA Donderdag 21 september Info avond (19.30 20.30): groep 5 Vrijdag 22 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2A 4B 7A (10.45 uur) Maandag 25 september

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/09/ september 2018 jaargang 21 nr. 01

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/09/ september 2018 jaargang 21 nr. 01 6 september 2018 jaargang 21 nr. 01 AGENDA Woensdag 12 september Oud papier actie Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018 20 september 2018 jaargang 21 nr. 03 Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering AGENDA Vrijdag 21 september Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 27 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 17 september 2015 jaargang 18 nr. 05 AGENDA Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2C 5A 7C (10.45 uur) Vrijdag 25 september Woensdag 30 september Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 14 september 2016 jaargang 20 nr. 02 AGENDA Donderdag 14 september Info avond (19.30 20.30): groep 1 en 2; groep 2/3B Maandag 18 september Info avond (19.30 20.30): groep 7 Dinsdag 19 september Info avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Nr.3 14 september 2017 schooljaar

Nr.3 14 september 2017 schooljaar Nr.3 14 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax:

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax: welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan 2 3601 bm maarssen telefoon: 0346-562120 fax: 0346-554851 e-mail: directie@kbspionier.nl www.kbspionier.nl 4Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag!

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Schatkist: neem je eigen schat mee naar school! Speelgoedmiddag Dinsdag: afscheid meester v. Dijk Verjaardagen Kleuteruitspraak

Nadere informatie

Nr: 5 Datum: 17 september 2018

Nr: 5 Datum: 17 september 2018 Nr: 5 Datum: 17 september 2018 Problemen berichten ouderportaal Lijst schema vieringen Groep 3-4 Beste ouders, De leerkrachten van De Klink hebben gemerkt dat er problemen zijn bij het versturen en ontvangen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 Week 36: ma 31 aug., di 1 sept.1 e oudergesprekken Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015-2016 Groep 1a/1i vrijdag 28 oktober 2016 Nr. 4 Groepsm@il Beste ouder(s)/verzorger(s), Na de herfstvakantie kwamen de kinderen weer nieuwsgierig de klas binnen. Nu gaan we over de bakker

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Oktober Maandthema: 1 / 6

Oktober Maandthema: 1 / 6 Oktober 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Dinsdag 17 oktober Za 21 t/m zo 29 oktober Start Kinderboekenweek. Thema: Griezelen Staking. Leerlingen zijn vrij.

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Leestip van de maand: Lees samen! Of jullie nu samen onder een dekentje op de bank liggen of een luisterboek afspelen in de auto, samen lezen is belangrijk om uw kind te motiveren om te lezen. Ouders mr

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder..

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. We zijn weer begonnen 8:20 uur gaat de kleuterdeur open. Kinderen kunnen hun jas meteen aan de kapstok hangen, deze

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie