AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 01/02/2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 01/02/2016"

Transcriptie

1 28 januari 2016 jaargang 18 nr. 21 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur ( ) Woensdag 17 februari Oud papier actie Vrijdag 19 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (9.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 26 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart voorjaarsvakantie Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 01/02/2016 Thema: Weet ik veel? 1 Koningen 3:1-15, :21-34 Salomo mag aan God vragen wat hij maar wil. Hij kiest niet voor rijkdom, maar voor wijsheid. Dat hij inderdaad een wijze koning is, blijkt als er twee vrouwen bij hem komen die ruzie maken om een kind. Koning Salomo heeft een slim plan om te ontdekken wie de moeder van het kind is. Griep Zoals u misschien al wel heeft gehoord, is ook bij ons op school de griep golf op gang gekomen. Naast het grote aantal zieke kinderen, hebben we ook te maken met zieke collega s. Helaas is er op dit moment ook niet altijd inval te vinden voor meerdere dagen en moeten we soms zoeken naar gepaste oplossingen. Dit kan betekenen dat we in een groep te maken hebben met verschillende juffen en ook dat de gym niet altijd door kan gaan. We wensen iedereen beterschap en hopen op uw begrip.

2 10 minuten gesprekken Alle ouders zijn ingepland, als het goed is heeft u afgelopen maandag hiervan een bevestiging via de mail gehad. Ook kunt u altijd nog even op de ouderportaal kijken op welke dag en tijd u wordt verwacht. We wensen u alvast goede gesprekken, waarbij u een goed beeld krijgt van de voortgang van uw kind(eren). Nieuws uit de groepen Plusgroep De rapportbladen zijn weer geschreven! Iedereen van de plusgroep heeft afgelopen week zelf een evaluatie geschreven voor hun rapport. Op hun rapportblad staat ook weer een groepsfoto. Leuk om te zien met welke kinderen uw kind allemaal in de plusgroep zit. Groep 6 moest deze week zelf een uitslag van een dobbelsteen maken en deze in elkaar zetten voor een spel van Rekentijgers. Geen gewone dobbelsteen maar een met kleuren en figuren. Daarbij was het goed opletten of je de vlakken wel op de juiste manier kleurde, en de uitslag (incl. plakranden) goed en precies tekende. Vanochtend hebben we het spel met onze eigengemaakte dobbelsteen gespeeld. Gr. 7 is op dit moment erg enthousiast bezig met wiskunde. Het lijken wel allemaal rekenraadseltjes! We zijn nu vooral bezig met het in wiskundetaal opschrijven van de sommen en oplossingen van de rekenraadsels. Het uitrekenen uit ons hoofd lukt wel, maar hoe schrijf je dat nu precies op? ( 100=x+y x=3xy). Groep 1/2A De afgelopen twee weken hebben we het thema 'Kikker in de kou' voortgezet. Zo maakten we prachtige verftekeningen van Kikker en zijn vriendjes en maken we er deze week een verteltafeltje over. Dit maken we o.a. met speelmais; wat vinden de kinderen dit leuk spul om mee te knutselen. Ook hebben we in de groep een 'sneeuwpoppenfabriek'. Hier kunnen de kinderen met proppen aluminiumfolie, kraaltjes, prikkers en ander materiaal kleine sneeuwpopjes maken. Naast deze fabriek staat onze winterpapiertafel. Hier hebben de kinderen de mogelijkheid om met allerlei wit papier verschillende vouw-, plak- en knipwerkjes te maken. Dit alvast als voorbereiding op de voorstelling die we aankomende maandag gaan bekijken: 'Papierazzi'. We zingen hier ook een lied over.

3 'Eén, twee, drie, vier, hoedje van, hoedje van. Eén, twee, drie vier, hoedje van papier. Als dat hoedje dan niet past zet 'm in een glazen kast. Eén, twee, drie vier hoedje van papier. Eén, twee, drie, vier, Papierië Papierië. Eén, twee, drie, vier, Papierië ligt hier. In ons land is alles wit en gemaakt van goed papier. Eén, twee, drie, vier, Papierië ligt hier. We kijken uit naar de voorstelling. Fijn om u allen volgende week weer te mogen spreken tijdens het 10-minutengesprek. Aanstaande vrijdag krijgen de kinderen hun portfolio mee, op die manier kunnen de kinderen u het portfolio van tevoren laten zien en over vertellen. Wist u dat: - Afgelopen woensdag een aantal opa's en oma's bij ons in de groep was. Ze hebben aan groepjes kinderen voorgelezen. Wat vonden de kinderen dit leuk én wat waren de kinderen waarvan hun opa of oma voorlas trots. Opa's en oma's, bedankt! - We vorige week donderdag netsneeuw hadden gemaakt in de klas. De kinderen hebben er heerlijk mee gekliederd! Vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2a en meester. Groep 1/2B Groep 1/2C Opa en oma lezen voor...! Voorlezen, welk kind wil niet graag voorgelezen worden? Nog leuker is het als je een keer wordt voorgelezen door een opa of oma! Gistermorgen waren er 6 opa's/oma's in onze klas die hebben voorgelezen. Heel hartelijk bedankt daarvoor!!!! Vrijdag krijgen we het portfolio mee naar huis, hier hebben we het de eerste helft van ons schooljaar hard in gewerkt, we zijn er daarom ook super trots op. Volgende week maandag gaan we naar een voorstelling PAPIERAZZI kijken. We lopen hiervoor naar de Erflanden. Waar zou het over gaan, dat is nog een verrassing. Deze week hebben de kinderen een brief meegehad van de logopediescreening, morgen moet u deze formulieren weer inleveren bij de leerkracht! Hartelijke groet van de juffen. Gisteren waren er veel opa's en oma's in onze groep. Ze kwamen niet alleen voor de gezelligheid, maar ze hadden een belangrijke taak. In het kader van de voorleesdagen gingen opa en oma voorlezen. Gezellig in kleine groepjes kijken en luisteren naar een boekje. Opa's en oma's hartelijk dank voor jullie inzet!

4 We werken deze week nog over 'Kikker in de kou'. Bij ons is het niet koud meer, dus de sjaal en handschoenen hebben we momenteel niet nodig. A.s. maandagmorgen gaan we naar de Erflanden. Daar gaan we in het speellokaal kijken naar de voorstelling 'Papierazzi'. Vrijdag krijgen we ons portfolio mee naar huis. Kunnen we hem met trots laten zien. Alle kinderen hebben een formulier meegekregen met een checklist van logopedie. We willen de formulieren morgen graag weer terug zodat ze verstuurd kunnen worden naar de logopedist. Groeten, juffen groep 1/2c Groep 1/2E Dit zijn mijn wangen, En dit is mijn kin Dit is mijn mond met tanden er in Dit zijn mijn oren, mijn ogen, mijn haar. Dit is mijn neus en dan ben ik klaar! Wat hebben wij al veel geleerd over ziek zijn en de dokter! Deze week hebben wij een dokterskoffer gevouwen van 16-vierkantjes. Groep 2 is daarmee begonnen en heeft het later in de week uitgelegd aan zijn of haar maatje uit groep 1. Wat kunnen deze kinderen al goed samenwerken zeg! In de koffer moesten natuurlijk ook spulletjes gedaan worden. Maar. alleen de spulletjes die bij de dokter horen! Groep 2 heeft maandagmiddag in groepjes iemand omgetrokken en vervolgens ingekleurd. Op het eind hebben ze de lichaamsdelen er bij geschreven. Wat was het ook leuk tijdens de voorleesochtend, opa s en oma s bedankt voor het voorlezen! Volgende week gaan wij over een nieuw thema werken: de ruimte! Vriendelijke groet, de juffen. Groep 1/2F Dag dokter, dag dokter dag dokter dag dokter ik ben een beetje naar ik heb het warm ik heb het koud en ook mijn buik doet raar kijk eens in m n oren kijk eens in m n mond geef een drankje of een pil dan ben ik weer gezond De afgelopen weken hebben wij gewerkt over het thema: ziek zijn. En zo ineens werden er heel veel kinderen in de klas echt ziek. Daarom gaan we maar snel over een ander thema werken! Vanaf volgende week werken wij over: de ruimte.

5 Woensdag hebben wij genoten van de vele opa s en oma s die kwamen voorlezen, wat fijn zeg dat er zoveel opa s en oma s kwamen voorlezen! Morgen krijgen alle kinderen het portfolio mee naar huis, kinderen kunnen jullie hier vast meer over vertellen. Volgende week maandag mogen wij op school naar een voorstelling kijken van: Papierazzi! Vriendelijke groet van juf. Groep 3A Het is groen en we gebruiken het iedere dag rarara wat is dat... Joepie!! We hebben een echte vulpen! Hij is prachtig groen en ligt in ons mandje te wachten tot dat we hem weer kunnen gebruiken. Met onze vulpen schrijven we in ons schrijfschrift en soms ook in ons dicteeschrift. De cito-toetsen zijn achter de rug. Deze week hebben we de Wintersignalering gedaan. Om beurten mochten de kinderen aan de instructietafel laten horen hoe goed ze de letters kennen, woorden en een verhaaltje konden lezen. Ook werden er vragen gesteld over het gelezen verhaal. Volgende week beginnen we met kern 7. Hierin leren we de /sch/ en /ng/. We leren dan hakwoorden te benoemen, speciale hakwoorden en zingwoorden. Als we een hakwoord leren schrijven zeggen we: ik schrijf het woord zoals ik het hoor. Dit zijn hulpmiddelen bij het spellen van woorden. In blok 7 van rekenen werken we aan de volgende toetsdoelen: kinderen kunnen bedragen tot en met 20 euro samenstellen, met munten van 1 en 2 euro en biljetten van 5 en 10 euro. Kinderen kunnen hoeveelheden tot en met 30 aangeven en noteren. Kinderen kunnen hoog- en laagpunten interpreteren. Kinderen kunnen ruimtelijke figuren herkennen in afbeeldingen met bovenaanzichten en zijaanzichten. Laatste twee doelen zijn leuk om thuis mee te spelen door met tablet of telefoon foto s te maken van verschillende oogpunten (qua hoogte en aanzicht). Zendingsgeld van de afgelopen 2 weken: 8,40. Groeten van de juffen. Groep 3B Een nieuwe pen! Wauw, vorige week kregen we een vulpen! Hiermee schrijven we in ons schrijfschrift en in ons dicteeschrift. Nu we alle letters kennen, leren we ook om de letters als schrijfletters te schrijven. We zijn klaar met de Citotoetsen van rekenen en woordenschat. We hebben kern 6 van VLL afgerond en ook blok 6 van rekenen sluiten we deze week af. Deze week hebben we ook de wintersignalering gedaan. Om de beurt mochten de kinderen aan de instructietafel even laten horen hoe goed ze al kunnen lezen. Volgende week beginnen we met kern 7. We leren dan de / ng / en de / sch /. Ook beginnen we dan de spellingcategorieën te leren. De eerste is 'hakwoord: ik schrijf het woord zoals ik het hoor.' Wilt u nog even denken aan de oproep voor hulp voor bij de VLL spelletjes? Het zou erg leuk zijn als we daar in februari mee kunnen starten. Ook starten we in februari met tutorlezen. Op 16 februari is de opa-en-omamiddag en het tweede inloopuur. Groetjes van de kinderen en juffen van groep 3b.

6 Groep 3C Wintersignalering Deze week zijn we druk geweest met de wintersignalering voor lezen: ken je de letters al goed? Kun je zinnen lezen en begrijp je ook wat er staat? Hoeveel woorden lees je al in 1 minuut? Nu we alle letters hebben geleerd, behalve de sch,-ng,-nk, gaan we gedurende de eerste weken van februari ook DMT (drie-minuten-toets) doen. Dan weten we precies in welk niveau elk kind mag lezen. Niet lang daarna gaan we starten met tutorlezen, samen met groep 6. Rekenen Volgende week beginnen we met Blok 7. Doelen zijn: een bedrag tot 20 neer kunnen leggen, een voor- en zijaanzicht bij elkaar kunnen zoeken, foto's vanuit verschillende posities herkennen (Wie ziet dit?) en de kralenketting t/m minutengesprekken Komende week hebben we de 10-minutengesprekken. Graag tot dan!!! Hartelijke groet van de juffen. Groep 4A De cito weken zijn weer achter de rug! De afgelopen 2 weken hebben de kinderen de cito toetsen van de verschillende vakken weer gemaakt. Wat een kanjers zitten er in deze klas zeg! Ze hebben allemaal heel goed hun best gedaan en zijn stiekem heel blij dat het weer voorbij is. Ook stond ons nog een verrassing te wachten vorige week woensdag, juf J. kwam langs om even 'hoi' te zeggen. Dat vonden we erg gezellig! Ook gaan we vanaf maandag starten in een nieuw blok van rekenen. Hierin gaan de kinderen aan de slag met de tafels van 5 en 10, dus deze mogen thuis geoefend worden. Ook zijn er via ambrasoft hele leuke spelletjes voor om deze tafels te oefenen. Verder leren de kinderen bedragen aanvullen tot aan 100 euro, klokkijken op een analoge klok (tijden waarbij het aantal minuten een vijfvoud is, zoals 10 voor half 7 en 5 voor 3) en leren ze verhaaltjessommen op te lossen. Met taal leren we rijmwoorden schrijven en van korte zinnen langere zinnen maken. Dat gaat als volgt: Ik schrijf. Ik schrijf een brief. Ik schrijf een brief aan een vriend. Ik schrijf een brief aan een vriend in Frankrijk. Vanaf februari krijgt groep 4 er een vak bij, namelijk begrijpend lezen via de methode Leeslink. De kinderen leren hierbij 7 strategieën, waardoor ze een tekst leren te begrijpen. Morgen krijgen we onze rapporten mee, hoera! Wat fijn ook dat bijna alle ouders zichzelf al hadden ingeschreven voor de 10-minutengesprekken, bedankt daarvoor! Als het goed is heeft iedereen een bevestigingsmail met de definitieve datum en tijd gekregen. Mocht dit niet zo zijn stuur dan even een mailtje naar juf. Groetjes van groep 4A en juf.

7 Groep 4B Best een beetje spannend, want morgen krijgen we ons rapport mee naar huis. Maandag en donderdag zijn de 10-minuten gesprekken. Maandag heeft u een uitnodiging per mail ontvangen! De afgelopen twee weken waren we erg druk met het maken van Cito-toetsen. Deze zijn nu allemaal klaar. Toch kunnen we niet achterover leunen, want vandaag maken we de rekentoets van blok 6. In de toets komen de volgende onderdelen aan bod: klokkijken, plus- en minsommen tot 100 en bedragen maken tot 2,00. Tijdens de lessen was het duidelijk dat veel kinderen klokkijken nog best lastig vinden, vooral kwart voor en kwart over wordt veel fout gedaan. Wilt u thuis ook oefenen? Vraag eens aan uw zoon of dochter of ze u kunnen vertellen hoe laat het is. Zendingsgeld: 6,00 Groet, Groep 4b en meester. Groep 4C De cito's van afgelopen weken zijn weer achter de rug. Tjonge, dat was best hard werken! Nu pakken we ons 'gewone' werk weer op. We zijn gestart in blok 7 van rekenen. Aan het eind van dit blok moeten alle kinderen de tafel van 5 en 10 kennen. Ook moeten we laten zien, dat we kunnen klokkijken (analoog). Kwart voor, kwart over, maar ook vijf voor en vijf over, tien voor en tien over. We oefenen nu om sommen met pijlentaal uit te rekenen. Dat is best lastig zeg! Gelukkig mogen we hier nog een poosje mee oefenen, voor het in de toets komt. Morgen krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Volgende week maandag en donderdag staan de 10 minutengesprekken gepland. Als het goed is, heeft u een bevestigingsmail ontvangen, met daarin de definitieve datum en tijd. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen we het graag. 4,50 gespaard voor de zending. Hartelijke groeten van de juffen.

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 2 februari 2017 jaargang 19 nr. 20 AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Maandag 6 februari en donderdag 9 februari: 10-minutengesprekken Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018 13 september 2018 jaargang 21 nr. 02 AGENDA Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering Vrijdag

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/02/2018 15 februari 2018 jaargang 20 nr. 21 AGENDA Donderdag 15 februari 10 minutengesprekken Dinsdag 20 februari Opa en Oma middag Inloopuur : 18.30-19.30 uur Woensdag 21 februari Oud papier actie Maandag 26

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 03: 18/01/ januari 2016 jaargang 18 nr.

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 03: 18/01/ januari 2016 jaargang 18 nr. 14 januari 2016 jaargang 18 nr. 19 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl)

Petrus, wat heb jij gezien? Vertel het ons! Wat deed Jezus? Wie was Hij? Vertel het ons! (zie www.kindopmaandag.nl) 11 februari 2016 jaargang 18 nr. 23 AGENDA Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur (18.30-19.30) Woensdag 17 februari

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen 01 februari 2018 jaargang 20 nr. 19 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Donderdag 15 februari 10 minutengesprekken Dinsdag 20 februari

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari 2017 Agenda Datum Activiteit 16-28 jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas 13/14 feb. 10 min. gesprekken Gym Elke

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 16 februari 2017 jaargang 19 nr. 22 AGENDA Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 1 maart Oud papier actie Dinsdag 7 maart Leerlingenraad Woensdag 8 maart Biddag Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 17 september 2015 jaargang 18 nr. 05 AGENDA Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2C 5A 7C (10.45 uur) Vrijdag 25 september Woensdag 30 september Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 22 september 2016 jaargang 19 nr. 04 AGENDA Vrijdag 23 september Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur groep 1/2A 4A 7A Vrijdag 30 september Weeksluiting op locatie Erflanden: 9.00 uur groep 1/2E

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL Datum W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL WEEKBRIEF 4-11 september 2015 Omschrijving A G E N D A Di. 15 september Schoolfotograaf Woe 16 september Luizencontrole Do. 17 september Studiedag alle kinderen

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter 19 januari 2017 Van de directie, Graag wil ik deze Doorgeseind starten met een bericht over juf Jannie Jacobs. Zij is dinsdag geopereerd. Ze heeft een nieuwe heup gekregen. De operatie is gelukkig goed

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 06 oktober 2016 jaargang 19 nr. 06 Vrijdag 07 oktober Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie AGENDA Opening Kinderboekenweek Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!)

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) 15 november 2018 jaargang 21 nr. 10 AGENDA Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) Vrijdag 23 november Woensdag 28 november Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 19 januari 2017 jaargang 19 nr. 18 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

AGENDA. Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00

AGENDA. Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00 23 mei 2019 jaargang 21 nr. 32 AGENDA Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf 2,5 en ouders welkom! van 15:00 tot 16:00 Vrijdag 24 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie