AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 03: 18/01/ januari 2016 jaargang 18 nr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 03: 18/01/ januari 2016 jaargang 18 nr."

Transcriptie

1 14 januari 2016 jaargang 18 nr. 19 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur ( ) Woensdag 17 februari Oud papier actie Vrijdag 19 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (9.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 26 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart voorjaarsvakantie Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 03: 18/01/2016 Thema: Doe eens niet gewoon! Matteüs 6: 1-4,5-15, Bij God gaat alles net anders dan je zou denken. Als je iets goeds doet voor andere mensen, moet je niet om je heen kijken om te zien of iedereen wel weet hoe goed jij bent. Als je het in het verborgene doet, ziet God het des te beter. Bij het bidden moet je niet zoveel mogelijk moeilijke woorden gebruiken; bid gewoon om wat je nodig hebt. Maak je druk om een schat in de hemel. Doe eens niet gewoon! Uitnodiging 10-minutengesprekken Binnenkort zijn er weer 10-minutengesprekken. U bent van ons gewend, dat u hiervoor een briefje met een uitnodiging ontvangt. Vanaf nu gaan we dat via ons ouderportaal regelen. Aankomende maandag ontvangt u mail dat u zich voor de 10 min. gesprekken kunt intekenen via ons Ouderportaal. Er staan twee dagen ingepland: maandag en donderdag. Heeft u meerdere kinderen, dan kunt u deze zelf achter elkaar inplannen bij de verschillende leerkrachten. Denkt u wel even aan de reistijd tussen de locaties? Heeft u nog nooit een notificati van onze Ouderportaal ontvangen, dan kan dat liggen aan uw instellingen. Als u inlogt en klikt op Mijn account, kunt u bovenaan op Notificaties klikken. Daar kunt u instellingen wijzigen. Heeft u vragen, mail of kom gerust langs.

2 Voorleesmorgen in groep 1 en 2 De nationale voorleesmorgen wordt gehouden op woensdag 27 januari. Ook dit jaar doen wij daar aan mee. Op deze dag staan het voorlezen en de boeken centraal. Om er extra aandacht aan te geven hebben we dit jaar opa s en oma s uitgenodigd, van 8.30 u. tot 9.00 u, om voor te lezen aan groepjes kinderen in groep 1/2. Veel voorleesplezier gewenst! Nieuws uit de groepen Groep 1/2A 2016 is begonnen... En wat voor een start. Een heel bijzondere. Dinsdag begon de koude driedaagse, maar gelukkig was er die dag nog een aantal kinderen op school. De twee dagen daarna was het te onveilig om naar school te komen. Hopelijk hebben de kinderen genoten van de twee vrije dagen. Een aantal van jullie kwam ik op weg naar school / huis nog tegen; zichtbaar genietend van het weer! De komende weken werken over het boek 'Kikker in de kou'. We zijn hier vorige week al een beetje mee gestart met het boek Kikker en het nieuwjaar. Een aantal kinderen maakten hier ook een vuurwerkwerkje bij. Dit door met een tandenborstel (met ecoline) te spatten met een spatraampje. Wat een prachtige werkjes werden dat. Helaas waren de tafels, de vloer en een aantal kinderhanden (en een meesterhand) ook meegenomen Dat kan er gelukkig weer af! Deze week spelen de kinderen met de handpoppen van Kikker en zijn vriendjes (een draagbaar hoek, dan kunnen de kinderen er ook mee op de gang spelen), spelen het verhaal na op de verteltafel (en bedenken daar zelf ook nieuwe verhalen bij!) en maken werkjes a.d.h.v. dit thema. Zo scheuren zij kikker in de kou en wordt er de komende weken een verteltafeltje en een verftekening gemaakt Ook werd een aantal kinderen heel enthousiast toen zij de nieuwe Frozen-hoek zagen: de zandtafel gevuld met Frozen-poppetjes, piepschuim, Elsa s kasteel en andere sneeuwattributen. Tot slot: Fijn dat een groot aantal ouders afgelopen dinsdag heeft geholpen met het schoonmaken van het materiaal! Wist u dat: - groep 2 deze week een nieuwe letter aangeboden krijgt. Dit keer is het de letter k van Kikker. De verteltafel ligt al redelijk vol, maar het is leuk als de kinderen nog wat meenemen voor de nieuwe tafel. - we vorige week maandag voor het eerst met de sneeuw hadden gespeeld. We hadden het geluk dat we als eerste buiten mochten (om half tien) en toen zaten de speeltoestellen nog vol sneeuw. We hebben al het sneeuw in emmers verzameld en een mikwedstrijdje gehouden - we deze week onze motoriekhoek hebben uitgebreid met een bal, enkele speeltouwen, twee pionnen en een kleine verhoging. Dit, zodat de kinderen enkele oefeningen m.b.t. de grove motoriek kunnen oefenen- Vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2a en meester.

3 Groep 1/2B Kikker in de kou! dit prentenboek staat centraal. Koud was het vorige week bij ons ook en vooral glad. Ook bij kikker is dit het geval, hij stapt z'n huisje uit en glijdt zo naar beneden op z'n billen. Kikker heeft het vooral koud, hij heeft geen veren, geen speklaag en geen vacht! Hij is helemaal bloot, gelukkig ontfermen zijn vriendjes zich over hem. Het verhaal kunnen de kinderen uitspelen op de verteltafel, ook de afbeeldingen uit het boek in goede volgorde leggen hoort hierbij. Heel veel passief en actief taalgebruik! Deze week maken we een scheurwerkje en een tekening voor in het portfolio. Ouders bedankt voor het schoonmaken! Groet van de juffen. Groep 1/2C Groep 2 kan schrijven zonder pen! We hadden vorige week natuurlijk een beetje een gekke week. Maandag begonnen we allemaal met frisse moed aan een nieuwe schoolweek. We hadden elkaar toen veel te vertellen over de kerstvakantie. Dinsdag waren de meeste kinderen gelukkig op school, maar die twee dagen erna konden we niet naar school. Gelukkig hebben de kinderen zich thuis goed vermaakt met sleetje rijden en schaatsen. Deze week gelukkig een normale week en we zijn hard aan het werk gegaan. We werken deze week over het boek 'kikker in de kou'. We scheuren kikker in ons portfolio en we maken een tekening over de winter. We mogen ons portfolio al bijna mee naar huis om aan iedereen te laten zien. Groep 2 is op maandagmiddag druk bezig met 'schrijven zonder pen'. Afgelopen maandag maakte de bal een reis om ons lichaam (zie foto). De letter k staat momenteel centraal in onze groep. Dinsdag is het speelgoed in de groep weer schoongemaakt. Ouders bedankt voor jullie hulp! Groeten van de juffen. Groep 1/2E Heeft u al gehoord over welk thema wij werken? Rode vlekjes op mijn been, op mijn buik en op mijn teen, op mijn neus en op mijn oor. Heb je daar geen zalfje voor? Rode vlekjes overal, 't jeukt zo erg ik krab mij al. Nee, zegt mama, stop ermee. Maar 't jeukt zo erg dus ik zeg nee! De komende weken werken wij over ziek zijn/ de dokter. Er wordt al druk gespeeld in de doktershoek.

4 Deze week hebben wij werkjes gemaakt voor in ons portfolio. Wij hebben ons zelf gescheurd en daar heel veel rode stipjes op gestempeld. Bovenstaand versje past daar goed bij. Ook hebben wij getekend over de dokter. Wij hebben een woordweb gemaakt over ziek zijn en doen een spelletje met voorwerpen van de dokter: welke is er weg en weet je nog de goede volgorde? Fijn dat er zoveel hulp was bij de schoonmaakavond, de klas is weer lekker schoon. Vriendelijke groet, de juffen Groep 1/2F Rode vlekjes op mijn been, op mijn buik en op mijn teen, op mijn neus en op mijn oor. Heb je daar geen zalfje voor? Rode vlekjes overal. t Jeukt zo erg, ik krab me al! Nee, zegt mama, stop ermee! Maar t jeukt zo erg dus ik zeg nee! Na een wat rare start i.v.m. het weer, zijn we nu weer helemaal gewend op school. Wij werken in de klas over het thema: ziek zijn. Naast de huishoek hebben wij een kleine dokterspraktijk gecreëerd, hier kunnen de kinderen naar toe met kleine ongemakken als keelpijn, waterpokken, zere knie etc. Deze week maken wij ook werkjes over dit thema. De werkjes komen in het portfolio. De kinderen uit groep 2 starten deze week met de Cito. Ik wil alle ouders hartelijk bedanken voor de hulp tijdens de schoonmaakavond afgelopen dinsdag, fijn dat alles weer lekker schoon en fris is! Vriendelijke groet van juf. Groep 3A U heeft het vast van uw kind gehoord: toen we vorige week maandag op school kwamen bleek er in het weekend een ruit van het lokaal gesneuveld te zijn. We zijn toen in het speellokaal gaan zitten. Hier hebben we naar elkaars vakantieverhalen geluisterd en na aanleiding van deze verhalen een tekening gemaakt in ons tekenschrift. De volgende dag was bijna iedereen glibberend en glijdend op school gekomen. Dat was ook speciaal! Niet iedereen kon veilig op school komen. De twee dagen er na was het voor geen enkele leerling veilig om op school te komen. Vanaf deze week zijn we dus extra hard aan het werk gegaan. We zullen in speciale boekjes werken. Een voor rekenen en een voor woordenschat. We leren atje-au. Binnenkort krijgt uw kind een vel mee naar huis waar de ei- en au-plaat op staan. Deze moet uw kind in zijn/haar leesmapje bij de leesbladen bewaren. Met rekenen hebben we ondertussen kennisgemaakt met geld. Leuk om uw kind in de winkel eens te laten betalen met kleingeld of met briefjes van 5 en 10 euro. Zending van de afgelopen 2 weken 3,40. Groeten van alle kinderen en de juffen.

5 Groep 3B Na een fijne kerstvakantie en een rare glibberige start van het nieuwe jaar, hebben we nu weer een 'gewone' week waarin we weer hard aan het werk gaan. We zijn vorige week al begonnen in kern 6 van Veilig Leren Lezen en werken nu over de woorden / ei / geit / uil / pauw / duif /. Deze week leerden we de "atje-au". Binnenkort krijgt uw kind een vel mee naar huis waar de ei- en au-plaat op staan. Deze moet uw kind in zijn/haar leesmapje bij de leesbladen bewaren. Aan het eind van deze kern doen we de wintersignalering. We werken deze weken in speciale boekjes. Deze week doen we rekenen en volgende week woordenschat. Vorige week deden we ook een raar werkje. We hadden vel met wasco helemaal vol gekleurd en toen moesten we hier allemaal zwarte verf overheen doen. Dat vonden veel kinderen maar zonde. Uiteindelijk hebben we er een mooie vuurwerk tekening in gekrast met een prikpen. Via de groepsouder komt er een mail of is inmiddels een mail gekomen met de vraag of u op de dinsdagochtend spelletjes van Veilig Leren Lezen zou willen doen met de kinderen. Dit zijn spelletjes waar we in de klas eigenlijk niet aan toe komen, maar die wel erg zinvol zijn. Mocht u de mail gemist hebben en dit wel willen doen, wilt u dan even contact opnemen met een van de groepsouders? Vriendelijke groeten van de kinderen en juffen van groep 3b. Groep 3C Wij wensen iedereen een Gelukkig Nieuwjaar! We hadden er best weer zin in na de vakantie!! Maar dinsdag zijn we al naar school geglibberd en woensdag en donderdag werd het echt te gek en hadden we ijzel-vrij!! Omdat het na zo'n zwoele kerstvakantie dan tóch winter lijkt te worden hebben we gelijk de gang maar versierd met mooie sneeuwpoppen! Rekenen: We zijn begonnen met blok 6. We leren tellen in stapjes van twee en ook in stappen van vijf: en We oefenen ook met tellen van geld. Dit doen we met kaartjes van speelgoed en nep-geld. Taal en lezen: In onze la hebben we een ei-plaat en een au-plaat. Hiermee leren we de ei- en au-woorden. Leesblad 13 is mee naar huis om goed te oefenen. Nu we alle letters geleerd hebben kunnen de kinderen allemaal boekjes van niveau M3 lezen.

6 Naar de bibliotheek Dinsdag 29 maart (dit is direct na Pasen) gaan we met onze groep en met groep 4c, naar de Centrale Bibliotheek. We gaan daar schrijfster Iris Boter ontmoeten, in het kader van "Schrijvers voor school". Het duurt nog wel even, maar om het vervoer te regelen is het misschien handig om vast te weten. We vertrekken om uur van school en zullen tegen uur weer op school terug zijn. Als u wilt rijden kunt u dat doorgeven aan de groepsouder. Een hartelijke groet van de kinderen en juffen van groep 3c Groep 4A We hebben een rare eerste week van 2016 achter de rug, twee dagen ijsvrij omdat het niet veilig genoeg was om op school te komen. Dat was natuurlijk een beetje gek, maar de kinderen hebben er wel van genoten. Verhalen over schaatsen op het ijs, buikglijden en sleeën kwamen er vrijdag in de kring voorbij. Deze week zijn we alweer hard aan de slag, de Cito's zijn namelijk begonnen. Afgelopen maandag en dinsdag hebben we spelling gedaan. Donderdag en vrijdag woordenschat. De week daarna doen we nog rekenen en krijgen we voor het eerst begrijpend lezen. Tussendoor doen we ook nog de dmt en avi toets. Met rekenen zijn we nu ook aan het klokkijken. We leren hele en halve uren en zijn gestart met kwart voor... en kwart over... Dit is voor sommige kinderen nog wel een beetje lastig, dus er mag geoefend worden ;)! Met spelling oefenen we deze week vooral de klankgroepenwoorden. Daarbij moet je weten of je het woord schrijft zoals je het hoort (keu-ken/mees-ter), of dat je een letter moet verdubbelen (bommen) of weghalen (bomen). Veel ouders hebben daarover al informatie gehad na aanleiding van het eerste 10-minuten gesprek. Mocht je nog wel thuis willen oefenen, stuur dan een mailtje naar juf, dan krijg je de regelkaart van die categorie toegestuurd. Zendingsgeld van deze week is 2,90 euro. Hartelijke groet, groep 4a en juf. Groep 4B Vorige week was het wel erg glad en daarom hadden we twee dagen ijzelvrij. Dinsdag zijn we begonnen met de Cito-toetsen. Dinsdag en woensdag was spelling aan de beurt en vandaag is woordenschat aan de beurt. Volgende week maken we toetsen van rekenen en begrijpend lezen. Op vrijdag 29 januari krijgen de kinderen hun rapport mee en daar kunt u zien hoe de toetsen gemaakt zijn. De 10-minuten gesprekken zijn op maandag 1 en donderdag 4 februari. Deze week krijgen de kinderen een blad mee naar huis om thuis te oefenen met de tafels. In groep 4 moeten de kinderen de tafel van 1, 2, 3, 4, 5 en 10 opzeggen. Wanneer de kinderen alle tafels hebben opgezegd dan krijgen ze een tafeldiploma. Het is de bedoeling dat alle kinderen aan het einde van het jaar deze tafels kennen. Natuurlijk is het ook mogelijk om thuis via Ambrasoft te oefenen. Zendingsgeld: 3,60 Vriendelijke groet, Groep 4b en de meesters.

7 Groep 4C Hartelijke groeten van de juffen. Wat hebben we een bijzondere start gemaakt, in dit nieuwe jaar! Twee dagen ijsvrij, omdat het zowel voor de kinderen als voor de meesters/juffen lastig was om veilig op school te komen. Maar nu zijn we weer volop aan het werk. Deze week zijn we begonnen met de eerste Cito's. Met rekenen zijn we het klokkijken aan het oefenen. De hele en halve uren weten we al best goed. Maar nu komen de kwartieren en 5 voor/over en 10 voor/over er ook bij. Dat vinden veel kinderen nog lastig. Ook oefenen we de tafels. Graag attenderen we u er nog eens op, dat de kinderen die tussen de middag naar huis gaan om te eten, niet voor uur op het plein horen te zijn. Dit zorgt ervoor, dat er te weinig overzicht voor de overblijfouders is. We hebben 4,70 gespaard voor de zending.

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 19 januari 2017 jaargang 19 nr. 18 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 01/02/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 01/02/2016 28 januari 2016 jaargang 18 nr. 21 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018 13 september 2018 jaargang 21 nr. 02 AGENDA Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering Vrijdag

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Riemslootnieuws 770 14-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Afgelopen maandag was het helaas zover en hebben we toch een groep naar huis

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Klassen nieuws. jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015. Groep 1-2. Groep 3

Klassen nieuws. jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015. Groep 1-2. Groep 3 jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015 Klassen nieuws Groep 1-2 Na een heerlijke vakantie zijn we weer druk aan het werk. Als thema hebben we toch maar voor de winter gekozen omdat het er vorige week zo prachtig

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Weekbrief. Extra bouwdagen wegens enorm succes! Komen jullie weer helpen?? Iedereen is welkom!

Weekbrief. Extra bouwdagen wegens enorm succes! Komen jullie weer helpen?? Iedereen is welkom! Vrijdag 27 januari 2017 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 februari Carnaval op school 17 t/m 19 februari Oud papier container 18 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd!

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd! AGENDA Donderdag 3 september Info avond groep 5 (19.30-20.30 uur) 03 september 2015 jaargang 18 nr. 03 Vrijdag 4 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2A 4A 7A (10.45 uur) Vrijdag 11 september

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief.

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief. No. 19, 1 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

22 december Nieuwsbrief 375. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht.

22 december Nieuwsbrief 375. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht. Nieuwsbrief 375 RKBS St. Catharina Haastrecht 22 december 2016 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht Activiteiten en data Donderdag 22 december: s Middags vrij, s avonds Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!)

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) 15 november 2018 jaargang 21 nr. 10 AGENDA Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) Vrijdag 23 november Woensdag 28 november Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke

Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke 3 oktober 2016 Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke Pepernoten actie Volgende week komt er dinsdag iemand vertellen over een actie van de zoa (pepernoten) De stand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2016

Nieuwsbrief groep 3 januari 2016 Nieuwsbrief groep 3 januari 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Wat hebben de kinderen in deze eerste periode al veel geleerd! Het is erg leuk om deze vooruitgang

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari Week 03: geen bijzonderheden. Beste ouders, Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3

Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari Week 03: geen bijzonderheden. Beste ouders, Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3 Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari 2014 Week 03: geen bijzonderheden Beste ouders, We zijn na een fijne kerstvakantie deze week weer begonnen. Namens alle collega s wil ik u uiteraard nog een voorspoedig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2

Nieuwsbrief groep 1/2 Nieuwsbrief groep 1/2 (januari/februari 2015) Inmiddels zijn we al weer begonnen met de derde schoolweek in januari. De eerste week was zeer kort door de ijzel, maar daarna konden we gelukkig weer vol

Nadere informatie

Welkom Visie De kleuterklas

Welkom Visie  De kleuterklas Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie