Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: uur groep 1/2E 3C 5C uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond ( ): groep 8a/8c locatie Schutlanden Woensdag 05 oktober Startdag Pricoh: alle kinderen vrij; start Kinderboekenweek Vrijdag 07 oktober Weeksluiting op locatie Erflanden: uur groep 1/2C 5A 7C Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie Donderdag 13 oktober Inloop uur: uur Maandag 17 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 21 oktober Zondag 30 oktober Kerk-schooldienst in Vredehorst Woensdag 2 november Dankdag; peutermiddag (kijkmiddag voor kinderen vanaf 2 ½ jaar met ouders ) Maandag 7 november 15-minuten gesprekken Donderdag 10 november 15-minuten gesprekken Woensdag 23 november Oud Papier Actie Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/10/2016 Thema : Woorden van God Exodus 19,20 God geeft de tien geboden aan Mozes en het volk. Die laten zien hoe het leven kan zijn in het land dat God beloofd heeft. Nieuwe aanmeldingen kleuters Om een goede inschatting te kunnen maken hoeveel kinderen er dit schooljaar nog 4 jaar worden en dus naar school mogen, willen we u vragen indien het uw kind betreft, hem of haar in te schrijven. Kent u nog ouders rondom u heen die nog geen kinderen op school hebben, maar wel een kind dat in dit schooljaar 4 jaar wordt? Wilt u deze ouders dan doorgeven dat ze contact op kunnen nemen met school voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Alvast hartelijk dank.

2 Hoofdluis Alle groepen zijn weer gecontroleerd op hoofdluis en we merken dat het op dit moment moeilijk is om er helemaal goed vanaf te komen. We willen u dan ook graag wijzen op onderstaande kam instructies voor u als ouder/verzorger: Kam het haar goed uit met een gewone kam of borstel Kam scheidingen in het haar en verdeel het haar in strengen Gebruik een luizenkam/netenkam. Begin dicht bij het hoofd en kam in één keer door tot aan het einde van de streng. Kam boven wit papier of de wasbak. Luizen vallen (indien aanwezig) dan op het papier of in de wasbak. Luizen zijn grijsblauw of roodbruin gekleurde spikkels en neten zijn grijs-wit. Inspecteer het haar achter de oren en in de nek extra goed Wanneer en luizen of neten zijn ontdekt, blijf dan de eerste 2 weken dagelijks kammen We hopen dat we het luizenprobleem zo onder controle kunnen krijgen! Nieuws uit de groepen Groep 5A Deze keer geen sfeerimpressie vanuit de groep maar een zakelijk verslagje. De komende weken tot de herfstvakantie staan namelijk vol met activiteiten: -Vrijdag 7 oktober hebben wij onze eerste weeksluiting. Alle ouders zijn van harte uitgenodigd om de optredens van onze klas te komen aanschouwen! -Donderdag 13 oktober komt 's morgens eerst Wilhelmina op bezoek. Zij komen vertellen over hun (koperen blaas)instrumenten en de kinderen mogen dan zelf ook proberen. 's Avonds is het inloopuur. De kinderen willen graag van alles laten zien binnen en buiten de klas. Zo zijn op de gang de eerste werkstukken te zien die gemaakt zijn bij "topondernemers". Op het bord zullen de eerste filmpjes van de gymles te zien zijn. Vorige week zijn trouwens de beloofde categorieën van Staal (spelling) mee naar huis gegeven. De kinderen kunnen de categorieën precies uitleggen (vooral het luchtwoord)! Groep 5B Spreekbeurten - Veilig Verkeer Nederland groepsopdracht We beginnen binnenkort met het inplannen van de spreekbeurten. De kinderen mogen het onderwerp zelf kiezen. De kinderen krijgen dan een stappenplan mee naar huis en kunnen dan de voorbereidingen thuis doen. We hebben maandag een gordel les gehad van VVN. (Veilig Verkeer Nederland) we hebben het één en ander geleerd over de veiligheid in een auto en daarna hebben we gemeten of wij zonder stoeltje voorin mogen zitten. We zijn druk bezig met een groepsopdracht. Het maken van een hele mooie, grote tekening, met heel veel kleuren en witte vlinders. Tijdens het inloop uur op donderdag 13 oktober kunt u het komen bewonderen. Groetjes, groep 5 b en juf.

3 Groep 5C Hier is alweer een nieuwsbericht uit onze groep. Aanstaande vrijdag hebben we onze eerste weeksluiting. Dit jaar mogen wij de presentatie en het geluid regelen. Leuk! U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. Afgelopen maandag hebben we een gordelles gehad van meneer van der Weide, vrijwilliger van VVN. We zijn allemaal gemeten en iedereen die groter is dan 1.35 meter hoeft geen gebruik meer te maken van een stoelverhoger. We kunnen u melden dat we de eerste methodetoetsen hebben gemaakt. We zijn met rekenen begonnen in een nieuw blok. De nieuwe toetsdoelen hangen in de groep. Tijdens het inloopuur op 13 oktober kunt u ze bekijken. Deze avond zullen er veel materialen klaar liggen. De kinderen geven tekst en uitleg. Op 3 november komt een mevrouw van de bibliotheek in onze groep. Ze komt vertellen over twee nieuwe boeken. We mogen de boeken in de groep houden en lezen. Op 13 oktober komt muziekvereniging Wilhelmina vertellen over koperblazers. Natuurlijk mogen de kinderen dan zelf ook proberen. Groeten van de juffen. Groep 6A Het laatste nieuws uit onze groep. Beste allemaal, Welkom in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Deze keer over topografie, de klassendienst, de eerste rekentoets en het zonnetje van de week. Allereerst blikken we even terug op afgelopen week, waar we veel ouders konden verwelkomen op de informatieavond. We hopen op dezelfde en misschien nog wel grotere opkomst- tijdens het inloopuur op donderdag 13 oktober. We vinden het erg leuk om te laten zien waar we allemaal mee bezig zijn! Afgelopen week zijn we begonnen met de nieuwe methode voor topo. Aan de hand van deze methode vergroten we niet alleen onze topografische kennis maar geven we er ook betekenis aan, leren we kaartvaardigheden en leren we de weg vinden in de nieuwste Junior Bosatlas. Tot nu toe is het heel erg leuk! Vier keer per jaar krijgen we ook huiswerk mee voor een topo-toets. Op 17 november krijgen we voor het eerst topohuiswerk mee. Ook hebben we vorige week de eerste methodetoets voor rekenen gemaakt. Hiermee hebben we blok één afgesloten. In het nieuwe blok werken we weer aan vier nieuwe toetsdoelen én krijgen we vier nieuwe doelen aangeboden. Tot de volgende keer! Groeten, Groep 6a Groep 6/7B Morgen hebben we voor de eerste keer de weeksluiting. Er zijn leuke dansjes, kunstjes en toneelstuk ingestudeerd. We hopen op een mooie ochtend! De andere 3 datums voor onze weeksluiting zijn op vrijdag 11 nov, 24 maart en 2 juni. U bent van harte welkom morgen om 10:45. Vorige week hebben we de eerste toets gehad van onze methode staal van spelling. We kregen eerst een dictee met woorden en zinnen, daarna ook nog zinsontleding. Begrippen als lidwoord, werkwoord, zelfstandig naamwoord, bijvoeglijke naamwoorden en in groep 7 hulpwerkwoord, voltooid deelwoord en stoffelijke bijvoeglijke naamwoorden. Knap dat we al veel weten over deze woordsoorten! Hartelijke groetjes, groep 6/7B en de juffen.

4 Groep 6C Een blad van klei staat op de foto. Dit hebben we allemaal gemaakt in de klas. We gaan vanaf morgen ook iedere vrijdag gymmen in de gymzaal. Om 5 voor 1 worden we op de fiets bij de gymzaal verwacht. Meester B. gaat ons gymles geven van 1 uur tot kwart voor 2. Daarna gaat juf weer met ons op de fiets terug naar school. Drie kinderen hebben pluspunters-werkboeken gekregen. Om beter te kunnen lezen doen we race-lezen, deze bladen krijgen we ook mee naar huis om thuis te oefenen. Bijna alle kinderen hebben een onderwerp gekozen voor hun spreekbeurt. Alle kinderen hebben een datum gekregen voor hun spreekbeurt. De indeling hangt op de deur. Iedereen heeft een hulpblad hiervoor gekregen. En 12 kinderen moeten hun rapport nog inleveren. Deze week moeten de kinderen de tafels van 5 en 6 oefenen. Groetjes van groep 6c. Groep 7A Wat fijn dat er zoveel ouders op de info-avond waren! Werken aan doelen: Iedere week krijgen we een nieuw doelenblad met alle doelen van Rekenen, Taal en Spelling er op; hier vinden we alle doelen waar we aan werken. We kijken zelf na en vullen onze scores hier op in, zodat we precies weten wat goed lukt en waar we nog aan gaan werken. Rekenen: We zijn op dit moment druk met cijferend optellen en aftrekken (onder elkaar). Het lastige hierbij is het lenen. Ook maken we keer en deelsommen; x10, x100 en x1000 en :10, :100 en :1000. Spelling: Dit blok herhalen we nog de categorieën van voorgaande jaren en oefenen we met de werkwoorden. Taal: Blok 1 is bijna uit en morgen maken we dan ook de toets. Topondernemers: We zijn klaar met de presentaties van ons droomeiland en de bijbehorende folder. Nu gaat iedereen verder met zijn/haar eigen gekozen kaart. We hebben al een presentatie gezien over de V.O.C. en het middellandse zeeklimaat. Cruyff Court: Een aantal jongens en meiden uit onze klas hebben zich opgegeven voor het voetbaltoernooi: het Cruyff Court. We hebben als voorkeur woensdag 5 Oktober voor de meisjes opgegeven en woensdag 12 Oktober voor de jongens. Deze middag duurt van 13:30-17:00. Voorleeswedstrijd: Deze week zijn we druk bezig geweest met een voorleeswedstrijd in de klas. De winnaar van onze klas doet mee met de finale van school en de winnaar van school mag naar de bibliotheek om misschien wel voorleeskampioen van de gemeente Hoogeveen te worden. Groetjes uit groep 7a

5 Groep 7C Helaas is meester ziek, maar natuurlijk hebben we ook nog ander nieuws uit de groep. Er staat namelijk al weer veel op het programma. Spreekbeurten: De spreekbeurten zijn weer begonnen! Werkstukken: Ook de werkstukken komen er weer aan, we moeten nu alvast onderwerpen gaan bedenken. Cruyff Court: Voor woensdag 12 oktober zoeken we een begeleider voor de jongens tijdens het Cruyff Court voetbaltoernooi. Deze middag duurt van 13:30-17:00. Dansles: volgende week hebben we een dansles van Tresor. De groeten vanuit groep 7c. Groepen 8 Het eerste huiswerk is meegegeven...pffft dat viel nog niet mee... Nieuws uit groep 8 Herhaling informatieavond: De informatieavond voor groep 8 staat gepland op dinsdag 4 oktober om 19:30 uur. We vinden het belangrijk dat u hier bij aanwezig bent, vooral omdat we u ook de eerste informatie zullen geven m.b.t het Voortgezet Onderwijs! Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 voetbaltoernooi (groep 7/8): Er zijn teams die zich hebben opgegeven voor dit toernooi. De opgave gaat via school. De kinderen krijgen ook een shirt aan van school. Per team is er een begeleider nodig. Nog niet alle teams hebben een begeleider. Zonder begeleider kunnen we helaas het betreffende team niet opgeven. De voorrondes zijn op 5 en 6 oktober voor de meisjes en op 12 en 13 oktober voor de jongens. Mocht er een team doorgaan dan is de volgende ronde in de herfstvakantie. De Nationale voorleeswedstrijd Wij doen dit jaar ook weer mee met de Nationale voorleeswedstrijd. In onze eigen klas houden we voorrondes. De winnaar of winnares mag op vrijdagmiddag 14 oktober gaan strijden om de titel schoolkampioen van t Kofschip met alle groep 7 en 8 klassen. De schoolkampioen vertegenwoordigt de school in februari/maart in de lokale en regionale vervolgrondes die de bibliotheken organiseren. Voor de regionale winnaars volgt de provinciale finale in april. Alle provinciale winnaars strijden ten slotte in de landelijke finale die jaarlijks eind mei plaats vindt om de titel De Nationale Voorleeskampioen. Boekpromotie Vandaag is een mevrouw van de bibliotheek bij ons in de klas geweest om een aantal boeken te promoten. We krijgen nu al zin om deze boeken te lezen. Groeten uit groep 8

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 04 oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 AGENDA Vrijdag 05 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 10:45 uur Vrijdag 12 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Donderdag 13 oktober Boekenmarkt: groepen 3 t/m 8 (8.30 9.00 uur) Donderdag 13 oktober Inloop uur: 18.30 19.30 uur Vrijdag 14 oktober Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 groep 1/2F 4C 6C 10.45

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/10/2018

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/10/2018 18 oktober 2018 jaargang 21 nr. 07 AGENDA Vrijdag 19 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 3/4 B - 6B 8B om 11:00 uur Maandag 22 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 26 oktober Woensdag 31

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 03 november 2016 jaargang 19 nr. 09 Vrijdag 4 november Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 1/2A 4A 7A Maandag 7 november 15-minuten gesprekken Donderdag 10 november 15-minuten gesprekken

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018 20 september 2018 jaargang 21 nr. 03 Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering AGENDA Vrijdag 21 september Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 27 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website: dir.

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website:  dir. CBS Drijber Groot in kleine dingen! Nieuwsbrief Nijenkamp 29 9419 TM Drijber tel: 0593 562543 e-mail: directie.drijber@cogdrenthe.nl website: www.cbsdrijber.nl dir.: Pieter de Roest 4 oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 28 september 2016 jaargang 20 nr. 04 Vrijdag 29 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2C 5B 7B/8B (10.45) Maandag 02 oktober Info avond (19.30 20.30): groep

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 september 2016 jaargang 19 nr. 03 AGENDA Donderdag 15 september Info avond (19.30 20.30): groep 5a/5b/5c locatie Schutlanden Maandag 19 september Info avond (19.30 20.30): groep 6a/6b/6c locatie Schutlanden

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

De tevrevedenheidspeiling nog niet ingevuld? Het kan nog tot volgende week vrijdag! We vinden het belangrijk om ook uw stem te horen!

De tevrevedenheidspeiling nog niet ingevuld? Het kan nog tot volgende week vrijdag! We vinden het belangrijk om ook uw stem te horen! Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 september 2016 jaargang 19 nr. 01 AGENDA Woensdag 7 september OPA Donderdag 8 september Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f locatie Erflanden groep 1/2 a, b, c locatie Schutlanden Maandag 12

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 8 januari 2015 INFO 6

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 8 januari 2015 INFO 6 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 8 januari 2015 INFO 6 IN DEZE INFO Traktaties Oproepje! Oproepje! Oproepje! Hoofdluis Studiedag groep 1

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken 10 september 2015 jaargang 18 nr. 04 Vrijdag 11 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f 08 september 2016 jaargang 19 nr. 02 Donderdag 8 september AGENDA Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f groep 1/2 a, b, c locatie Erflanden locatie Schutlanden Maandag 12 september Info avond (19.30

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 06 oktober 2016 jaargang 19 nr. 06 Vrijdag 07 oktober Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie AGENDA Opening Kinderboekenweek Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 08 maart AGENDA Vrijdag 15 maart Stakingsdag (alle kinderen vrij) Maandag 01 april Woensdag 03 april Oud papier actie Woensdag 10 april 07 maart 2019 jaargang 21 nr. 23 Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) 15 minutengesprekken 29 oktober 2015 jaargang 18 nr. 10 AGENDA Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Vrijdag 13 november Woensdag 4 november dankdag Woensdag 18 november Oud papier actie

Nadere informatie

21 augustus 2014 jaargang 17 nr. 01

21 augustus 2014 jaargang 17 nr. 01 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.)

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 2018 jaargang 21 nr. 09 AGENDA Donderdag Vrijdag Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 09 november Maandag 12 november MR-vergadering Inloopuur

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Informatieavond groep 7/8

Informatieavond groep 7/8 Informatieavond groep 7/8 EVEN KENNIS MAKEN: Juf Melissa (werkt op maandag, dinsdag, woensdag) Juf Lisanne (werkt op donderdag en vrijdag) INHOUD VAN DEZE AVOND Hoe werken wij in de klas? Informatie over

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Protocol luizencontrole BS St. Pieter Maastricht

Protocol luizencontrole BS St. Pieter Maastricht Protocol luizencontrole BS St. Pieter Maastricht Doelstelling: Hoofdluis bij kinderen op BS St. Pieter verminderen. Werkwijze: 1. Het Luizencoördinatieteam Op school is een luizencoördinatieteam (het Team

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32 24 mei 2018 jaargang 20 nr. 32 AGENDA Maandag 28 mei Schoolkamp groep 7 (t/m dinsdag 29 mei) Woensdag 30 mei Schoolkamp groep 8 (t/m vrijdag 1 juni) Vrijdag 01 juni Weeksluiting op de Erflandenlocatie

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Ik ben Mayke van Zeeland en ik ben 24 jaar. Ik woon in Mariaheide, nog lekker bij mijn ouders! Ik ben op maandag en dinsdag in groep

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 42: 12/10/2015

Bijbelverhalen Week 42: 12/10/2015 08 oktober 2015 jaargang 18 nr. 08 AGENDA Vrijdag 9 oktober weeksluiting op de Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Vrijdag 16 oktober Maandag 12 oktober Inloopuur (18.30 19.30 uur) Dinsdag Ma t/m

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 april 2019

RONDEEL-INFO. 1 april 2019 1 april 2019 RONDEEL-INFO Agenda april-mei 2019 april 1 Rondeel-info 8 2 Ondersteuningsteam (ochtend) 12 Landelijke Koningsspelen: feestdag van de Koning en alle juffen! 16 Centrale Eindtoets groep 8 17

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 14 september 2016 jaargang 20 nr. 02 AGENDA Donderdag 14 september Info avond (19.30 20.30): groep 1 en 2; groep 2/3B Maandag 18 september Info avond (19.30 20.30): groep 7 Dinsdag 19 september Info avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Noodoproep verkeersbrigadiers!!!

Noodoproep verkeersbrigadiers!!! Weekbericht van 10 maart 2014 Inschrijving van kleuters op de Brummelbos voor het nieuwe schooljaar 2014-2015. Wij zijn alweer begonnen met de groepenindeling voor het nieuwe schooljaar. Het is dan heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 29 sept.

Weekbrief sept./m 29 sept. Weekbrief 39 23 sept./m 29 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, De feestweek is weer begonnen, dus er zijn allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Riemslootnieuws 770 14-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Afgelopen maandag was het helaas zover en hebben we toch een groep naar huis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

Mocht u met vragen en/of zorgen zitten, kom dan gerust langs om dit te delen met ons.

Mocht u met vragen en/of zorgen zitten, kom dan gerust langs om dit te delen met ons. Geachte ouders en/of verzorgers, Afgelopen woensdag, 26 september, heb ik tijdens de informatieavond de plannen voor komend jaar toegelicht. Ambitieuze plannen om samen met het team te gaan werken aan

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018 22 februari 2018 jaargang 20 nr. 22 AGENDA Maandag 26 februari Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Dinsdag 06 maart Leerlingenraad Vrijdag 09 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2A

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 28 september 2018 nr.3 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Groep /

Groep / Groep 4 2019/ 2020 1 Informatiebrief Groep 4 Algemeen: Regels in de klas: - hulpjes in de klas: elke week zijn er twee kinderen hulpje. Zij mogen direct na de bel naar binnen gaan om schriften uit te delen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start schooljaar

Nieuwsbrief. Start schooljaar Jaargang 26 Nr. 1 6 september 2018 Nieuwsbrief Belangrijke data: 7 september 18 Thai-boksen gr.8 10 september 18 MR/OR 12 september 18 Ontruimingsoefening 17 september 18 Zakelijke en informatieve ouderavond

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie