AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)"

Transcriptie

1 Vrijdag 08 maart AGENDA Vrijdag 15 maart Stakingsdag (alle kinderen vrij) Maandag 01 april Woensdag 03 april Oud papier actie Woensdag 10 april 07 maart 2019 jaargang 21 nr. 23 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2E 3C 5C om uur groep: 1/2B 5A 7B om uur Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Inloopuur: 18:30 tot 19:30 Vergadering van de GMR + bestuur. Zondag 14 april Unicefloop/cascaderun Dinsdag 16 april MR vergadering Vrijdag 19 april Start meivakantie (duurt t/m zondag 5 mei) Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 11/03/2019 Thema: Als je bang bent Johannes 10: en 11: 1-44 In de buurt van Jeruzalem is het gevaarlijk voor Jezus en zijn leerlingen; er zijn mensen die hem dood willen maken. Daarom zijn ze naar een veilige plek gegaan. Maar dan komt het bericht dat Lazarus ziek is. Zal Jezus bij Lazarus op bezoek gaan, of is dat te gevaarlijk? Na twee dagen gaan ze toch. Bij het graf van Lazarus gebeurt een wonder. Herziene versie van de spreekwoord/gezegde van de maand maart: Bezint eer ge begint. (Denk goed na voor je ergens aan begint.)

2 Uitnodiging Kanjerinformatie avond Alvast hartelijk dank. Vorige week heeft u de uitnodiging voor de Kanjerinformatie avond op maandag 1 april, van tot uur, meegekregen. Denkt u er nog even aan het strookje voor 11 maart weer bij de groepsleerkracht van uw kind in te leveren? Ook kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar: kofschip@pricoh.nl De volledige uitnodiging kunt u nog even nalezen via de bijlage of op het ouderportaal, onder het kopje documenten. Gezond ontbijt en lunch idee In schooljaar ontvangt u maandelijks een gezond ontbijt en lunch idee. In de bijlage zit het idee voor de maand maart. Nieuws uit de groepen Groep 5A Hallo ouders/verzorgers van groep 5a, We zitten alweer helemaal in het ritme van de schoolweken. Rekenen We zijn inmiddels begonnen aan blok 7. In blok 7 leren we rekenen tussen streepjes ( = /300/60/9->369), welk getal het dichtste bij een ander getal ligt, de kalender aflezen en plattegronden maken met/van blokken. Ook gaan we weer volop bezig met de tafels. Deze week zijn we bezig met de tafel van 8 en volgende week de tafel van 9. Daarna gaan we wekelijks een tafel herhalen. Het klokkijken is voor veel kinderen nog lastig. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag. Wilt u thuis het klok kijken ook met uw kind oefenen? Staal Vorige week hebben we met staal de voltooide tijd, hulpwerkwoord en voltooid deelwoord geleerd. Dit was best een lastig onderdeel. Gelukkig herhalen we het nog vaak. Deze week hebben we geoefend met woorden die bestaan uit vier categorieën. Dit gaat al best goed. Volgende week leren we een nieuwe categorie. Het politie-woord: ik hoor /tsie/, maar ik schrijf tie. Lezen We zijn gisteren gestart met tutorlezen. Ieder kind uit de klas is gekoppeld aan een leerling uit groep 8. Samen lezen we elke woensdag uit een leuk boek. Zo leren we van en met elkaar. Gymnastiek Het valt mij op dat niet alle kinderen schoenen dragen bij gym. Dit veroorzaakt regelmatig zere voeten/tenen. Het is voor de veiligheid van de kinderen belangrijk dat ze schoenen dragen. Werkstuk Maandag zijn we begonnen met ons eigen werkstuk over de giraffe. We hebben een woordweb gemaakt, de woorden in hoofdstukken verdeeld en we zijn al begonnen met de inleiding. We werken met een handig boekje waarin alle stappen zijn uitgelegd. Volgende week gaan we leren hoe we goede informatie kunnen vinden. Weeksluiting Morgen hebben we weer de weeksluiting. U bent van harte welkom op de Erflanden. Hartelijke groet van juf.

3 Groep 5B De voorjaarsvakantie zit er op en we zijn de afgelopen 2 weken alweer druk aan het werk geweest. We zijn een spel aan het spelen in de klas, namelijk het spel; wie is de mol. 1 iemand wordt aangewezen door de juf, dit kind gaat die dag lekker veel complimenten geven. Natuurlijk niet te opvallend, want aan het eind van de dag gaan we raden wie de mol is. Lukt het diegene om complimenten te geven, zonder geraden te worden? Gaf je al vaak complimenten? Grote kans dat je minder snel geraden wordt. Vorige week zijn we ook begonnen met toneellezen. Dit doen we in groepjes waarbij we per groepje uit een boek lezen en van tevoren samen de rollen verdeeld hebben. De komende 6 weken gaan we hier mee bezig. We hebben het dictee van blok 5 gehad, we gaan nu beginnen met blok 6 van spelling, in dit blok gaan we bezig met de voltooide tijd en hulpwerkwoord, ook gaan we dit blok het onderwerp, persoonsvorm en verleden tijd regelmatig herhalen en leren we een nieuwe categorie: politiewoord; ik hoor tsie-, maar ik schrijf tie- Volgende week hebben we de toets van rekenen blok 7. Daarna gaan we beginnen met blok 8. Hierin gaan we bezig met optellen en aftrekken tot 1000 tussen streepjes, staafgrafieken en tabellen aflezen en eenvoudige staafgrafieken tekenen, rekenen in verhoudingstabellen (in het bijzonder terugrekenen naar 1 en van daaruit verder vermenigvuldigen) en het in verdeelsituaties bepalen hoeveel ieder krijgt en wat de rest is. Hartelijke groeten van de juffen. Groep 5C We zijn begonnen met het maken van een werkstuk over giraffen. Dit werkstuk maken we op school. De kinderen die het leuk vinden mogen informatie en plaatjes meenemen van thuis. Hier gaan we dan op school verder mee aan de slag. Inmiddels zijn alle tafels t/m 10 aangeboden. Nu mogen de kinderen een zogenaamde tafeltoets komen doen bij de leerkracht. Daarbij worden alle tafels door elkaar gevraagd. Wanneer dit goed lukt, krijgen de kinderen een tafeldiploma mee naar huis. Een aantal kinderen hebben het diploma al gehaald. Het zou fijn zijn dat de kinderen dit thuis flink oefenen. Morgen hebben we weer weeksluiting. Komt u ook kijken? We hebben deze week 1,20 gespaard voor de zending. Hartelijke groeten van de juffen.

4 Groep 6A Na de voorjaarsvakantie zijn we weer begonnen met het 'gewone' schoolleven. We zijn gestart in een nieuw blok van rekenen waarin we omtrek en oppervlakte leren uitrekenen, leren maten vergelijken, deelsommen met getallen met nullen maken en uitrekenen hoeveel iets ongeveer kost. We zijn ook begonnen in een nieuw blok van spelling. Hierin leren we kilowoorden met -ieel en iaal, het routewoord, het gebruik van de komma en werkwoorden in de tegenwoordige tijd, stam+t. We zijn ook nog gestart met een nieuw thema van Topondernemers: Derde wereld. Aansluitend bij dit thema krijgen we volgende week een gastles van iemand van Unicef. Afgelopen dinsdag hadden we ook al bezoek in de klas en kregen we een gastles over omgaan met geld. Vorige week hebben de kinderen het informatieboekje voor het tweede werkstuk mee naar huis gekregen. Het tweede werkstuk moet uiterlijk 17 april worden ingeleverd. Ook zijn de bladen voor de volgende topotoets meegegaan naar huis. De toets is op 29 maart. Vrijdag 22 maart hebben wij weer weeksluiting; u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! Met vriendelijke groet, juf. Groep 6B De vakantie lijkt alweer ver achter ons te liggen. Wij zijn ieder geval alweer flink hard aan het werk geweest. Afgelopen vrijdag hebben we de toets van Topondernemers gemaakt. Ook hebben alle kinderen, afgelopen vrijdag, het oefenblad van topografie mee naar huis gekregen. De toets is op vrijdag 22 maart! Vorige week hebben we het informatieboekje over het werkstuk besproken. De meeste kinderen hebben al een onderwerp en een aantal is zelfs al begonnen. Wilt u als ouders uw zoon of dochter helpen bij het maken van het werkstuk? Het is vooral belangrijk om uw kind te helpen bij het maken van een goede planning, zodat niet alles op het laatste moment afgemaakt moet worden. Het werkstuk moet uiterlijk 17 april zijn ingeleverd, eerder inleveren mag natuurlijk! Op dinsdag 12 maart krijgen we voorlichting over Unicef. We werken met Topondernemers over het thema Derde wereld en Unicef is een goed doel dat opkomt voor de rechten van kinderen in arme landen. Volgende week maken we de rekentoets van blok 7. We gaan de komende periode de doelen van dit blok nog eens herhalen. Extra aandacht is er voor het herleiden en optellen van maten. (1 meter + 3 dm + 5 cm = 135 cm of 1,35 m) Zendingsgeld: 2,60 Vriendelijke groet, Groep 6B en meester.

5 Groep 6C Na de voorjaarsvakantie geen Cito-toetsen en rapporten meer maar starten met het gewone (schoolse) leven en weer beginnen met een schone lei! Het volgende rapport is nog ver weg maar we hebben al wel even vooruit gekeken wat betreft het 2e werkstuk (inleveren 17 april) en de volgende topotoets (29 maart). Het hulpboekje voor het maken van het werkstuk is al mee naar huis gegaan en ook het oefenblad voor topo. Goede vraag van iemand uit de klas: "Mag je het werkstuk ook eerder inleveren als je het eerder klaar hebt?" Antwoord: "Natuurlijk mag dat!" Wat opvalt na de vakantie is dat er erg veel bezoek in de klas is de laatste twee weken: -Een mevrouw van de bibliotheek heeft weer een boekpromotie-les gedaan. We hebben het gehad over de verschillende genres die er in de kinderboekenkast te vinden zijn. In onze klas zijn vooral de spannende avonturenboeken en de geschiedenisverhalen favoriet. Wel vinden we het erg jammer dat er maar weinig humorboeken te vinden zijn in de bieb. -De luizenmoeders kwamen op bezoek in de kleedkamer voorafgaand aan de gymles. Ze konden na grondige inspectie gelukkig weer melden dat we nog steeds luisvrij zijn. Moeders weer bedankt! Nog één controle te gaan na de meivakantie. -We hebben deze week een gastles gehad over omgaan met geld, wat is sparen nou eigenlijk en wat nou als je te weinig geld hebt en schulden hebt? We hebben er veel van geleerd en zijn aan het denken gezet! -Een vader heeft woensdag ook een gastles gegeven over programmeren/ ict. Wat leuk om eens op deze manier met de computer bezig te zijn. We snappen nu weer een beetje beter hoe een computer werkt en hoe ingewikkeld een website of een computerspel nou eigenlijk in elkaar zit. Wie weet wat voor wizzkid er in de toekomst uit onze klas naar voren komt, de eerste stap is in ieder geval gezet! Dan nog even vooruit kijken. Volgende week staat er nog een gastles op het programma. Er komt iemand vertellen over Unicef. Dit past bij ons topondernemersthema "Derde wereld" en bij de Unicefloop die 14 april weer op het programma staat. Vrijdag 22 maart hebben we onze derde weeksluiting. Om negen uur bent u weer welkom in de speelzaal! Hartelijke groet van meester. Groep 7A Afgelopen dinsdag zijn we naar de bibliotheek geweest. Schrijver Hans Mijnders heeft ons verteld over zijn werk en we mochten vragen stellen. We waren wel benieuwd waarom hij in meerdere boeken de naam Sven gebruikt, maar dat is toeval. Zijn dochter bedenkt de namen van de hoofdpersonen. Het was een leuke ochtend, Hans Mijnders kon mooi vertellen. Deze week is de herhalingsweek van spelling. We oefenen extra met het koppelteken, de werkwoorden, het werkwoordelijk gezegde en het lijdend voorwerp. Met Topondernemers zijn we begonnen met het nieuwe thema Derde wereld. Op dinsdag 12 maart komt een mevrouw ons alles vertellen over Unicef. Achter in de groep hebben we een breukentafel gemaakt. Hiermee blijven we breuken oefenen. Het is ook belangrijk dat de kinderen de tafels goed beheersen. Ook hiermee moeten kinderen blijven oefenen. Tijdens de gymlessen spelen we tennis. Op donderdag 14 maart krijgen we tennisles bij TC De Weide. We gaan er op de fiets naar toe. De kinderen mogen deze dag op de fiets naar school komen. We hebben vorige week het nieuwe huiswerkblad voor Topo meegekregen. De toets is op 21 maart. Groeten van de kinderen en de juffen.

6 Groep 7B Hallo ouders van groep 7B, We zijn allemaal uitgerust na de voorjaarsvakantie, we hebben leuke dingen gedaan. Nu zitten we weer in het schoolritme. We hebben met rekenen blok 7 nieuwe doelen: we zijn bezig met grafieken en leren om geldsommen onder elkaar te zetten (cijferend rekenen). Met staal werken we over het koppelteken, bijvoorbeeld radio-uitzending, zeeeenden. Wanneer het koppelteken er niet staat, lees je wat anders. Ook hebben we de trottoir-categorie geleerd (Frans leenwoord). We hebben vandaag het dictee gemaakt van het afgelopen blok. Veel kinderen hebben het procesboekje ingeleverd. Fijn! Er komt weer een werkstuk aan, deze moet op 15 april ingeleverd worden. Mag ook eerder! Op 21 maart hebben we de topografie-toets. De rapporten mogen ook weer ingeleverd worden. Met topondernemers hebben we een nieuw thema, dit thema heet 'de derde wereld'. Dinsdag krijgen we een gastles over Unicef. De lessen voor topondernemers hebben we nu op de dinsdagmorgen i.p.v. de vrijdagmorgen. We zijn weer luisvrij! Bedankt voor het helpen allen. Afgelopen dinsdag zijn we op bezoek geweest bij de schrijver Hans Mijnders. Dit was interessant, omdat hij vertelde over zijn beroep en hoe het is om een boek te schrijven. We zijn op de fiets naar de bibliotheek toe gegaan. We hebben tijdens de gymles getennist. Ook mogen we op de tennisbaan tennissen op 14 maart. Alle kinderen moeten dan op de fiets naar school komen. Groep 7C Hallo ouders en verzorgers van groep 7C Na een korte break van de vakantie zijn wij weer in het schoolritme gekomen. Vorige week zijn wij bij rekenen begonnen aan het aflezen van grafieken en het rekenen daarmee. Ook zijn wij begonnen met het rekenen van prijzen uit een verhaaltjessom. Met spelling hebben wij het gehad over woorden die te maken hebben met het woord trottoir. Ook zijn wij begonnen met woorden met een tussen-e, zoals rijstebrij of zonnebril. Binnenkort zullen wij starten met woorden die eindigen op een -x. Met topondernemers zijn wij begonnen met het thema over derde wereldlanden. Volgende week komt er ook iemand van Unicef langs die de kinderen gaat vertellen wat een hulporganisatie doet. L. heeft vorige week namens onze school deelgenomen aan de Hoogeveense voorleeswedstrijd in de grote bibliotheek. Ze heeft het enorm haar best gedaan, maar helaas heeft ze niet de eerste prijs kunnen bemachtigen. Toch zijn wij als klas erg trots op haar. Afgelopen dinsdag zijn wij naar schrijver Hans Mijnders geweest. Hij vertelde wat over hoe het is om een schrijver te zijn en de kinderen mochten vragen aan hem stellen. De kinderen bedachten erg mooie vragen en zijn een stuk wijzer geworden wat een schrijver allemaal doet. De kinderen hebben vorige week het nieuwe huiswerkblad voor topo meekregen, de toets wordt gehouden op 21 maart. Zouden jullie de kinderen er nog even aan willen herinneren dat ze de oefenboekje van het verkeersexamen weer mee naar school gaan nemen? Nog niet iedereen heeft dit gedaan.

7 Groep 8 De kinderen hebben een zeer leerzame dag gehad door te luisteren naar uitleg over het Dode Hoek project. Waar moet je gaan staan als er een vrachtwagen naast je gaat staan? Waar moet je op letten en vooral wat moet je niet doen. De kinderen hebben in de vrachtwagen gekeken wat een chauffeur ziet en niet ziet. Ook hebben ze rondom de vrachtwagen gestaan en ervaren wanneer de chauffeur oogcontact met je kan hebben. Zeer waardevol zeker met het oog op het voortgezet onderwijs. Musical De kinderen hebben gelegenheid gehad om ideeën aan te leveren voor de musical. Hieruit gaan we een top drie maken en d.m.v. stemmen komen we dan tot de musical die we gaan aanschaffen. Spannend! Kamp We hebben de leiding zo goed als rond; wel zijn we nog op zoek naar ouders die op de heen- en terug weg als bezemwagen willen fungeren. Dit houdt in dat kapotte fietsen op de fietsendrager kunnen en eventueel kinderen mee kunnen rijden in de auto, mocht dit onverhoopt nodig zijn. Wie meldt zich aan? Aanmelden Voortgezet Onderwijs Deze week gaan alle aanmeldingen de deur uit. Fijn dat we alle ouderformulieren zo snel terug kregen. In week 16 zullen de plaatsingsbrieven, verstuurd door het voortgezet onderwijs bij u door de brievenbus vallen. Hartelijke groet uit groep 8

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 18/02/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 18/02/2019 14 februari 2019 jaargang 21 nr. 21 AGENDA Donderdag 14 februari 10-minutengesprekken Maandag 18 februari Voorjaarsvakantie: t/m zondag 24 februari 2019 Donderdag 28 februari GMR vergadering Vrijdag 01

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 05/03/2018 22 februari 2018 jaargang 20 nr. 22 AGENDA Maandag 26 februari Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Dinsdag 06 maart Leerlingenraad Vrijdag 09 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2A

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 03/04/2018 29 maart 2018 jaargang 20 nr. 26 Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag AGENDA Maandag 02 april Tweede Paasdag Woensdag 04 april Oud Papier Actie Donderdag 05 april Verkeersexamen theorie groep 7 Vrijdag 06 april

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 maart 2017 jaargang 19 nr. 27 Vrijdag 31 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2C 5A 7C om 10.45 uur Vrijdag 07 april Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 maart 2017 jaargang 19 nr. 25 Vrijdag 17 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 23 maart MR/OR vergadering Vrijdag 24 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018 20 september 2018 jaargang 21 nr. 03 Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering AGENDA Vrijdag 21 september Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 27 september

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.)

AGENDA. Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 2018 jaargang 21 nr. 09 AGENDA Donderdag Vrijdag Ouderpanel: vrijdagmorgen 8.30 locatie Schutlanden (u kunt zich nog opgeven.) 08 november 09 november Maandag 12 november MR-vergadering Inloopuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 04 oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 AGENDA Vrijdag 05 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 10:45 uur Vrijdag 12 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 08/02/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 05: 08/02/2016 04 februari 2016 jaargang 18 nr. 22 AGENDA Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ;

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2014-2015 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 9 februari 2017 jaargang 19 nr. 21 AGENDA Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur (18.30-19.30 uur) Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Woensdag 01 maart Oud papier

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 26 januari 2017 jaargang 19 nr. 19 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering AGENDA Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Mei Maandthema:

Mei Maandthema: Mei 2017 Maandthema: Lastig om te weten te komen hoe het was op school? Gebruik eens deze gespreksstarter! Uitknippen, vouwen, tellen en kletsen maar! (Werkt vaak erg goed in combinatie met een glas limonade/thee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 5 8 februari 2017

Jaargang 1, nieuwsbrief 5 8 februari 2017 Jaargang 1, nieuwsbrief 5 8 februari 2017 Agenda Datum Activiteit 9 februari Informatieavond units 19.30u 20.30u Vanaf 19.15u koffie 13 en 14 tienminutengesprekken februari 13 febr. Gastles GGD 16 febr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016 07 april 2016 jaargang 18 nr. 30 AGENDA Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7 april verkeersexamen theorie (groep 7) Dinsdag 12 april verkeersexamen praktijk

Nadere informatie

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer Wordt vervolgd. De stroom Cito-toetsen is verwerkt, de daardoor verkregen gegevens ook. De rapporten zijn uitgedeeld, de gesprekken daarover zijn gevoerd. Plannen worden/zijn nu gemaakt voor het tweede

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie