AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om uur Maandag 25 december Kerstvakantie t/m vrijdag 5 januari 2018 Maandag 08 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2018 Woensdag 10 januari Oud Papier Aktie Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari Peuteruurtje: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders welkom om een kijkje te nemen bij ons op school (13:00 tot 14:00) Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 18/12/ De herders in het veld zien hoe het plotseling licht wordt. Er klinken woorden in de nacht: Vrede op aarde, God houdt van de mensen. Thema: Een lied uit de hemel Lucas 2:1-20 en Johannes 1:1-18 Jezus wordt geboren in Bethlehem. Herders in het veld horen een bijzonder lied en gaan op weg. In de bovenbouw lezen we ook uit Johannes 1, waarin bezongen wordt dat het licht in de wereld gekomen is. Vanuit de MR Wegens de weersomstandigheden van afgelopen maandag, hebben we de MR vergadering moeten doorschuiven naar woensdag 13 december, hierdoor kunnen we u op dit moment nog niet informeren over het 5 gelijke dagen model. A.s. maandag wordt hierover een bericht geplaatst op het ouderportaal. Uitnodiging Kerstviering In de bijlage is een uitnodiging te vinden van de Kerstviering op school voor beide locaties afzonderlijk.

2 Kaartjes Vanuit de schoolgids graag nog even weer aandacht voor onderstaand berichtje: Bij ons op school worden er geen kaartjes uitgedeeld, jij zult maar net dat kind zijn dat nooit een kaartje krijgt voor de Kerst, een verjaardag, of Kaartjes zijn een privé aangelegenheid en we willen u dan ook vragen om de kaartjes/uitnodigingen e.d. samen met uw kind zelf rond te brengen of te versturen via de post. Dit voorkomt verwachtingen en teleurgestelde gezichtjes. Berichten vanuit de OR: Kerstactie voor de speelgoedbank We hebben er als eens eerder over bericht, maar we willen graag nog even een keer onder de aandacht brengen dat in elke klas een speciale tas of krat staat voor de speelgoedbank. Speelgoed wat nog goed is en waar je zelf niet meer mee speelt mag hierin en krijgt op deze manier een nieuwe bestemming. Veel plezier met het vullen van de tas, de actie loopt nog tot en met woensdag 20 december! Kerstviering op school Natuurlijk staan wij als OR ook weer met heerlijke warme chocolademelk klaar voor u. Wij staan rond bij de hoofdingang (op beide locaties) omdat de kinderen daar verzamelen voor het zingen op het plein. Wij verzorgen ook de gezellige sfeerverlichting zodat u uw kinderen veilig via de eigen ingangen naar school toe kunt brengen. Wij zien u graag woensdag 20 december! Schoolshirts Wat was het mooi om alle kinderen die aan de sportactiviteiten mee hebben gedaan te zien in onze nieuwe schoolshirts. Hopelijk vonden de kinderen het ook fijn om ze te dragen. Omdat we nu veel verschillende maten hebben, en de shirts een betere pasvorm hebben willen we vragen of de kinderen geen knoop meer in het shirt willen doen (of een elastiek erom heen) Als het shirt te groot was, kunnen ze volgende keer een kleinere maat bestellen bij de leerkracht. Zendingsgeld leerlingenraad Hallo geachte ouders en verzorgers, Wij zitten in de leerlingenraad en wij hebben verkiezingen gedaan, we hebben gestemd voor de zending en er zijn 3 doelen uitgekomen: 1. WNF (Wereld Natuur Fonds) 2. Vergeten Kind 3. Stichting Droom wens Deze doelen krijgen geld van de zending, u hoort nog van ons wanneer we hier voor gaan sparen. Groetjes van de leerlingenraad.

3 Nieuws van de overblijf Beste ouder(s)/verzorger(s), Na 8 jaar overblijf gedaan te hebben, waarvan 3,5 jaar als coördinatoren, gaan we een verandering maken. Wij, E & E stoppen vanaf de kerstvakantie. E. heeft een baan & stopt helemaal met de overblijf. E. blijft nog wel, maar werkt alleen nog vanuit huis. Zij gaat de planning doen. Alle aanen afmeldingen zal zij afhandelen. Daarvoor zult u nog steeds mail van haar ontvangen. S. G. zal de andere coördinator worden. Zij zal over alle andere dingen gaan v.w.b. het overblijf. Dus per januari 2018 kunt u voor alles (behalve het aan- en afmelden) bij haar terecht. E & E willen via deze weg, alle kinderen bedanken voor hun gezelligheid. De ouders bedanken voor hun vertrouwen in ons. De leerkrachten bedanken voor de fijne samenwerking en voor alle steun. En onze collega's voor alle steun, samenwerking, gezelligheid, vertrouwen & het feit dat we een top team waren met z'n allen! Dank jullie wel. Groetjes, E & E. Namens de kinderen en de ouders willen we jullie als school natuurlijk ook hartelijk bedanken voor jullie inzet. De organisatie en de invulling van het overblijven was in goede handen! BEDANKT! Kinderkerstnachtdienst In de bijlage een poster van de Kinderkerstnachtdienst in de Vredehorst. Nieuws uit de groepen Groep 5A Sinterklaas heeft inmiddels het land weer verlaten, maar niet voordat we het samen in de klas hebben mogen vieren. Wat een mooie surprises zijn er gemaakt en iedereen heeft leuke cadeautjes gekregen! We zijn deze week begonnen met de voorbereidingen voor het kerstfeest. De kinderen die een bijdrage leveren aan de viering, hebben inmiddels hun tekst mee naar huis gekregen! Dit jaar vieren we Kerst in de klas en we beginnen om uur. Ik wil u vragen om ervoor te zorgen dat de kinderen dan ook echt in de klas zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. De afsluiting doen we gezamenlijk met de andere groepen om uur op het schoolplein. Morgenochtend is de wintercrea, dit jaar doen we samen met de groepen 3 en 4. Denkt u er even aan om uw zoon of dochter een glazen pot(je) mee te geven? Deze week zijn we begonnen met blok 5 van rekenen. In dit blok werken we aan de volgende doelen: Ik leer plus- en minsommen tot 1000 uit te rekenen, ik leer de tafel van 7 en 8, ik leer standpunten bepalen en ik leer de echte afstand uitrekenen met behulp van een schaal op een kaart. Ook zijn we begonnen aan een nieuw blok van spelling. In dit blok werken we aan de volgende spellingscategorieën: komma-s-woorden en verkleinwoorden etje. We oefenen met het herkennen van de persoonsvorm en leren het verschil tussen tegenwoordige tijd en verleden tijd. Volgende week vrijdag hoeven de kinderen alleen s ochtends naar school, de kerstvakantie begint om uur voor alle kinderen! We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een fijne vakantie toe! Groet, Groep 5a en meester.

4 Groep 5B Gezellige dagen samen in de klas Het zijn bijzondere dagen zo in december. In de klas vierden we samen Sinterklaas, dit jaar voor het eerst met surprises. Maar dat zou je niet zeggen! Wat zag het er mooi en professioneel uit. Daarna was het tijd om de kerstboom in onze klas te versieren, dat gaat prima met zulke creatieve kinderen. Tussendoor werkten we aan toetsen, rekenen en spelling. En vrijdag luisterden we weer naar een paar mooie spreekbeurten. Ook de spreekbeurten zijn nieuw dit jaar, maar dit gaat iedereen heel goed af! Morgenochtend is er in onze klas de wintercrea. In twee rondes gaan we creatief aan de slag. Zo hebben we straks iets moois om thuis neer te zetten. Woensdag 20 december vieren we het Kerstfeest in de klas. De taken zijn verdeeld, we dragen allemaal wat bij in deze viering. De kinderen die een gebed of gedichtje zullen doen, hebben de tekst daarvoor mee naar huis gekregen. Vriendelijke groet, Groep 5b en de juffen. Groep 5C We hebben dinsdag 5 december een gezellige dag gehad. Er waren hele mooie surprises (zie foto) en mooie persoonlijke gedichten gemaakt. s Middags gingen we lekker spelen/film kijken. We zijn begonnen met blok 5 van rekenen. De toetsdoelen zijn: plus en minsommen, de tafel van 7, bouwen/ruimte inzicht en meten op schaal. Een aantal kinderen hebben meegedaan met het trefbaltoernooi en zijn tweede geworden, ze gaan door naar de finale in Emmen. Deze finale is op donderdag 4 januari. Ook hebben ze de fair play prijs gewonnen, hiermee mogen ze met het team een dagje gratis zwemmen in de Dolfijn. Goed gedaan jongens en meisjes! Groetjes, Juf en groep 5c Groep 6A Beste ouders van groep 6A, 5 december gingen we met de klas de surprises doen. Het was heel erg gezellig. We hebben allemaal een mooie surprise gekregen. Woensdag 6 december was het trefbaltoernooi. Het was in sporthal Trasselt. Het was een geslaagd toernooi, helaas heeft onze klas niks gewonnen. Bedankt ouders die mee hebben geholpen en die de shirts gewassen hebben. Ook zijn we bezig met de voorbereidingen van de kerstviering. Iedereen gaat in groepjes iets doen met de kerstviering, bijvoorbeeld: kerstverhaal, gedicht, gebed. We hadden maandag wintercrea. Dit was erg leuk! Vriendelijke groeten van groep 6a.

5 Groep 6B Hallo allemaal, Welkom in onze tweewekelijkse nieuwsupdate. Dit keer vertellen we jullie over: sinterklaas, trefbal, topografie, kerst en het werkstuk. De afgelopen week, en dagen, hebben we veel leuke dingen gedaan. Zo was het vorige week dinsdag sinterklaas; wat erg leuk was! Ook hebben leerlingen uit onze groep meegedaan aan het trefbaltoernooi, zij wisten derde te worden. Afgelopen maandag hadden we de wintercrea, waarbij we verschillende prachtige - creaties hebben gemaakt. Leuk hoor! Gisteren woensdag - hadden we de eerste topografie-toets. Dit was erg spannend, maar het ging goed! Ook krijgen we volgende week gelijk huiswerk mee voor de tweede toets; deze is op 24 januari. Maandag hebben we de derde adventskaars aangestoken. We komen dus steeds dichter bij kerst, en dus ook bij onze kerstviering. Deze is op woensdag 20 december, en begint om 18:25. Deze kerstviering organiseren, regelen en maken we zelf. Dit vinden we erg leuk. We kijken er nu al naar uit! In de komende week leveren we ons werkstuk in bij meester. We hebben hier op school hard aan gewerkt en dat is te zien in de eindresultaten. Zo kunnen we met een voldaan gevoel de vakantie in! Ook wensen wij, als groep 6B, jullie allemaal prettige kerstdagen en een gezond nieuw jaar! Tot in het nieuwe jaar! Met vriendelijke groeten, Groep 6B Groep 6C Een vlam is maar klein Maar hij groeit meer en meer Het licht dat hier schijnt Wijst naar Jezus, de Heer Deze week branden er al drie adventskaarsen in onze klas. De geboorte van Jezus komt steeds dichterbij. We hebben de wintercrea weer gehad en wat was het gezellig. Ouders bedankt voor jullie hulp! Volgende week hebben we een toets over geld van Topondernemers. We hebben dit op school geleerd. A.s. dinsdag hebben we Juf E. weer voor de groep. Volgende week woensdag vieren we in de klas onze kerstviering. We zingen allerlei kerstliedjes in de klas. En natuurlijk ook het projectlied 'Woorden in de nacht'. De eerste spreekbeurten zijn geweest. We waren erg onder de indruk. Dit is de laatste nieuwsbrief dit jaar van onze groep. We wensen iedereen een hele fijne vakantie! Groet van juf. Groep 7A Maandag een hele leuke en gezellige wintercrea gehad. Alle kinderen hadden iets gekozen wat ze leuk vonden om te maken. In de tussentijd mochten we nog even pauze houden en buiten spelen en genieten van de sneeuw. Ook kregen we een glaasje ranja met een chocolaatje. Heerlijk! We bedanken ook alle ouders die ons geholpen hebben. Gisteren hebben we de topografietoets en de rekentoets blok 4 gedaan. We starten vandaag met blok 5. We gaan vooral bezig met staartdelingen (zonder en met rest), en met verhoudingstabellen (bv km/uur). We kunnen ook verder met ons werkstuk. Sommige kinderen hebben het al vaak meegenomen en kunnen nu zelfstandig verder. Anderen moeten hun boekje dinsdag weer meenemen om het te laten zien. Succes allemaal! Volgende week de laatste week voor de vakantie. We bereiden de kerstviering voor en hopen op een mooie en fijne viering. Hartelijke groet van de juffen.

6 Groep 7/8B We hebben drukke dagen achter de rug. We hebben het blok van rekenen afgerond en ook de taaltoets is geweest. Ondertussen hebben we een echte wintercrea gehad, inclusief een pak sneeuw. We willen de hulpouders van harte bedanken voor alle hulp. Het derde kaarsje van advent brandt in de groep. Met elkaar bereiden we de kerstviering voor. Het is leuk om dit samen te doen. Afgelopen woensdag deed groep 8 mee met het trefbaltoernooi. Volgende week woensdag doen de kinderen van groep 7 mee. Dinsdag 19 december krijgen we een dictee van Engelse woordjes. De tweede rij wordt overhoord. Op donderdag 21 december hebben we de toets van Topondernemers over Napoleon. Ook starten we met de eerste Citotoetsen. We kijken al uit naar de kerstvakantie en wensen iedereen een fijne kerst. Groeten van groep 7/8b. Groep 7C Hallo allemaal, We hebben er weer een aantal drukke, maar ook gezellige dagen opzitten. Sinterklaas vieren met de klas was vorige week erg gezellig. Ondertussen zijn we ons aan het voorbereiden op kerst. Twee weken geleden hebben we een projectopening gedaan voor alle groepen 7 en 8 in de clusterhal. Ondertussen hebben we een kerstcommissie. Deze commissie zorgt er voor dat alles geregeld wordt voor de kerstviering van a.s. woensdag. Zij verdelen de taken en leiden het geheel. Gisteren hebben we de eerste topotoets gemaakt. Met topondernemers hebben we de kaart over China behandeld. We moesten in tweetallen een hoofdstuk van het werkstuk maken. We wensen jullie allen alvast fijne feestdagen! Groeten, Groep 7c Groep 8A Beste ouders/ verzorgers, We hebben laatst weeksluiting gehad, veel kinderen hebben een dansje gedaan of toneel stukje gedaan. Vorige week vrijdag hadden we surprises met Sinterklaas, er werden mooie surprises gemaakt en kinderen waren blij met hun surprise. We hebben ook nog zelf activiteiten bedacht, zoals pepernoten maken, knutselen, een rekenopdracht en een sinterklaasbingo. Maandag hadden we wintercrea; de kinderen hadden allemaal een leuk knutselwerkje gemaakt en waren heel enthousiast. Ook hadden we woensdag de Topo toets; iedereen moest 46 plaatsen en landen leren en dat ging wel goed bij veel kinderen. Ook hadden we op die woensdag een trefbaltoernooi veel kinderen deden mee. De cito s beginnen morgen weer. Woensdag 20 december hebben we de topondernemers toets over Napoleon Bonaparte. 23 december hebben we kerst vakantie tot en met 8 januari. Op maandag hadden we de spelling toets 20 woorden 2 zinnen, werkwoorden en grammatica. Op 20 december hebben we de kerstviering; veel kinderen hebben een rol of een tekst gekregen en zijn vol enthousiasme aan het oefenen. We zijn ook bezig met spelletjes voor taal om te oefenen. En we hebben vorige week de rekentoets gehad.

7 Groep 8C Hallo allemaal, We hebben binnenkort de kerstviering in de klas. De kinderen van onze klas gaan dit samen (ook met de meesters) voorbereiden. We gaan liedjes zingen, een verhaal voorlezen, en ook gaan we een PowerPoint en liturgie maken! En 20 december is de kerst viering! Ook hebben we 20 december een topo toets! We hebben we maandagmiddag ook de wintercrea gehad! Dat was super leuk we hebben allemaal supergave dingen gemaakt! We hebben ook vorige week techniek "les" gehad! Dat was leuk! We hebben dingen uit elkaar gehaald zoals: computers, monitors, telefoons en een tv, en daar hebben we allemaal leuke dingen van gemaakt! Zie de foto bij de nieuwsbrief. We hebben ook meester J. deze week, en deze week is hij er alle dagen, en dat is super leuk! Hij geeft ook super goed les. Hij is ook duidelijk in wat wel mag, en wat niet mag. We hadden dinsdag 12 december ook een vrije dag i.v.m. de staking van de meesters en juffen! We wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe! Groeten van groep 8c.

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 De herders in het veld, Lucas 2:8-20 In het begin, Johannes 1:1-18 Agenda: 16 december oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 17 november 2016 jaargang 19 nr. 11 Vrijdag 18 november Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 1/2C 5A 7C Woensdag 23 november Oud Papier Actie Vrijdag 25 november Dinsdag 29 november MR-OR

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 25/12/2017. Stakingsdag 12 december

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 25/12/2017. Stakingsdag 12 december AGENDA 21 december 2017 jaargang 20 nr. 15 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur Maandag 25 december Kerstvakantie t/m vrijdag 5 januari 2018 Maandag 08

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: Joris beste speler van de week! De Carrousel rent

Nieuws uit groep 6:  Joris beste speler van de week! De Carrousel rent Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke en drukke periode achter de rug, waarin veel is gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Joris beste speler van de week! Net

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee Tel. 0111-413644 jaargang 11 nr. 10 Maandag 17 december 2012 info@jldejonge.nl directeur: Debora de Bruijne (aanwezig op

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015 10 december 2015 jaargang 18 nr. 16 AGENDA Vrijdag 11 december wintercrea groep 3/4/5 Woensdag 16 december Vrijdag 18 december s middags alle kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 21 december- 1 januari Kerstviering

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie