AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015"

Transcriptie

1 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea groep 3/4/5 Woensdag 16 december Kerstviering (in de klas) Vrijdag 18 december s middags alle kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 21 december- 1 januari Kerstvakantie Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 Thema: Er komt een tijd Jesaja 9:1-6; 11:1-10; 40:1-11 We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft in een tijd waarin de mensen het moeilijk hebben. Maar Jesaja heeft hoop. Hij vertelt over licht in het donker. Er zal een kind geboren worden dat vrede brengt. Er klinkt een stem in de woestijn, God zal zich laten zien. Advent en Kerst Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi om daar tijd voor te maken. Maar mag kerst toch ook nog ietsje meer zijn? Wie dat zo zegt, loopt het risico voor een zeur-piet of een ouderwetse dominee versleten te worden, maar dat moet dan maar even. Mag kerst naast het gebruikelijke (en waardevolle!) gekneuter rond de kerstboom ook nog een ander verhaal vertellen? Er zijn tijden waarin mensen het moeilijk hebben. Omdat ze zich alleen voelen, omdat ze het gevoel hebben dat de wereld donker is. Er zijn tijden dat mensen zich afvragen hoe het verder moet. En stel je nu toch eens voor, dat er juist in die tijden een God is. Niet een God die onnoembaar en onbegrijpelijk ver weg blijft, maar een God die zegt: Ik ben er voor jou. Ik maak licht waar het donker is. Hoe die God eruit ziet?

2 Op welke manier hij naar mensen toekomt? Hij laat zich zien in een kind. Een weerloos kind, ergens in een voederbak. Het gaat niet om hoe sterk en machtig hij is, hij laat zien hoe klein en kwetsbaar hij naar mensen toe komt. Dat is wat we met kerst mogen vieren. Met de kinderen staan we deze adventsweken stil bij het thema tijd. Advent is een periode van verwachten, tijd van de hoop. Daarmee ontdekken we dat kerst niet alleen gaat over kerstbomen en kaarsjes. Het verhaal is groter dan dat. In de klas komen posters te hangen en ook gaan we natuurlijk een projectlied aanleren. En ook steken we elke week een adventskaars aan. Voel u vrij om bij uw kind in de klas de posters te komen bekijken. Dit is het projectlied wat we de komende weken gaan leren: Wij weten hoe laat het is, want in de geschiedenis van koning en keizer begint een verhaal: het licht zal gaan schijnen voor ons allemaal. 1. Als in Galilea een engel verschijnt, weerklinkt voor Maria een kostbaar geheim. Muziek in haar oren, een hemelse groet: Een kind wordt geboren, God maakt alles goed. 2. Maria draagt vrolijk geluk met zich mee Elisabeth hoort het en zij voelt meteen Dat God laat gebeuren wat lang werd verwacht Hij geeft mensenvreugde, Hij geeft mensen kracht 3. De tijd van de keizer, hij zegt: Ga op weg! Maar wie zal je leiden, waar kom je terecht? De herders zijn buiten, daar klinkt onverwacht een hemels geluid in een donkere nacht. Vrijdag 4 december is het dan eindelijk weer zover. Sinterklaas komt bij ons op school! De kinderen worden net zoals anders om 5 voor half 9 in hun eigen klas verwacht. Het leek Sinterklaas leuk om dit jaar op de locatie Erflanden verwelkomd te worden! Mevr. Z. van komt ons helpen bij het verwelkomen van de Sint! De kinderen van de Schutlanden gaan onder begeleiding van de leerkracht lopend naar de Erflanden. Denk bij koud weer aan warme kleding. Want als je even stilstaat, dan kun je het erg koud krijgen! Daarna gaan wij weer terug naar de klas en zal het sinterklaasfeest verder in de scholen plaatsvinden. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 komen nog even bij Sinterklaas in het speellokaal! De kinderen moeten deze dag gewoon fruit en drinken meenemen. Wij maken er een gezellige dag van! Een vrolijke groet, De Sint-commissie.

3 Nieuwe aanmeldingen kleuters Ook dit schooljaar gaan we weer een instroomgroep starten. Ouders die hun kind al hebben opgegeven hebben hierover inmiddels een brief ontvangen. Voor een goede organisatie is het belangrijk hoeveel 4 jarigen we nog mogen verwelkomen. Dit geldt voor zowel dit schooljaar als voor het schooljaar Heeft u een kind wat tussen nu en juni jaar wordt, dan willen we u vragen om uw kind alvast in te schrijven. Kent u verder nog ouders rondom u heen die nog geen kinderen op school hebben, maar wel een kind dat in deze periode ook 4 jaar wordt? Wilt u dan aan deze ouders doorgeven dat ze contact op kunnen nemen met school voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding? Alvast bedankt! Ouderportal Wat fijn dat zoveel ouders zich hebben aangemeld op de Ouderportal. Via deze weg zullen wij steeds meer zaken met u communiceren. Heeft u zich nog niet aangemeld, dit kan nog steeds door de activeringsmail te openen. Heeft u deze niet gehad, het kan goed zijn dat de mail in uw postvak ongewenst is terecht gekomen. Zijn er vragen, mail gerust naar info@kofschip.nl De kindergemeenteraad Afgelopen maandag hebben vier kinderen uit groep 8 een bezoek gebracht aan het gemeentehuis voor de kindergemeenteraad. Er hadden zich 7 scholen aangemeld en de opdracht was om een plan te bedenken, waarvoor maar liefst 1000,- voor beschikbaar is om het uit te voeren. De dames hebben bedacht om een spel- en sportdag te organiseren voor de kinderen uit het AZC in Hoogeveen. Het doel is om er voor te zorgen dat de kinderen zich welkom voelen in Nederland. Na een goede presentatie is er uiteindelijk gekozen en onze meiden hebben gewonnen! Een groot compliment! Dit schooljaar zult u meer horen van de meiden over hoe de dag er uit zal komen te zien.

4 Nieuws uit de groepen Groep 5A Als allereerst wil ik alle kinderen, ouders en collega's bedanken voor de leuke cadeaus en lieve kaartjes die we voor de geboorte van onze zoon hebben gekregen. Met moeder en kind gaat het nog steeds super en dat willen we graag zo houden. Dan over naar de schoolzaken. De novembergesprekken hebben plaatsgevonden en dan is het tijd om toe te leven naar de gezellige decembermaand. Het Sinterklaasfeest staat voor de deur (hoor wie klopt daar kinderen), woensdag kunnen de surprises in de clusterhal worden neergezet. Let op: nog geen naam op het kunstwerk plakken, dat doen we pas op vrijdag in de klas. Vrijdag gaan we trouwens eerst naar de Erflanden om de Sint binnen te halen. 's Middags gaan we weer een spelletjesmiddag houden, er mogen gezelschapsspelletjes meegenomen worden. Op 11 december (ochtend) hebben we de Wintercrea, we gaan dan weer een mooi winterknutselwerk maken. Op woensdagavond 16 december vieren we het kerstfeest in de klas. Je zou het haast niet geloven maar de komende weken gaan we natuurlijk ook door met al ons schoolwerk! Groep 5/6B Hallo allemaal. Bij de meeste kinderen gaat het goed met het werkstuk. Een aantal kinderen zijn al aan het afronden. Nawoord, inhoudsopgave en bronvermelding schrijven. Maandag 14 december heeft groep 6 de toets van Utrecht. We zijn alweer bij blok 5 van rekenen. De toetsdoelen zijn: Rekenen groep 5: tafel van 7, +/- sommen, zien van welke kant de foto wordt genomen, uitrekenen hoeveel km (meten op schaal) Rekenen groep 6: inhoud/gewicht, breuken en hoeveel geld houd je over. Groetjes, groep 5/6B Groep 5C Het is bijna zover. Morgen, vrijdag 27 november, mogen de muzikanten uit onze groep laten horen wat ze de afgelopen 4 weken hebben geleerd. Om uur bent u van harte welkom om de presentatie bij te wonen. We willen alle ouders hartelijk bedanken voor de gesprekken die we vorige week mochten voeren. Het was goed om met elkaar in gesprek te gaan over de kinderen. We hebben weer diverse blokken afgerond. Met spelling zijn we gestart in blok 4 en oefenen o.a. met woorden die beginnen met een s of z en samenstellingen zoals de handschoen. Samenstelling komen we in deze periode ook bij lezen tegen, evenals drie- en meerlettergrepige woorden (opera, actiefoto). Ook het vloeiend lezen komt in het nieuwe blok van Station Zuid aan de orde. Fijn dat er al zoveel kinderen thuis oefenen met Ambrasoft. De kinderen hebben weer nieuwe leesbladen mee naar huis gekregen. Hiermee kunnen ze thuis tempolezen oefenen. Deze keer zijn het de Engelse leenwoorden die thuis extra geoefend mogen worden. Afgelopen dinsdagmiddag hebben we samen met de kinderen uit groep 6c proefjes gedaan. Bij ons thema van Topondernemers horen proefjes die ons iets leren over de zintuigen, stuiteren, veerkracht en drijven. Het was een leuke en leerzame middag. Een hartelijke groet uit groep 5c, juf Gerda en juf Tineke.

5 Groep 6A Hallo allemaal, We geven jullie weer even een kijkje in onze klas. We hebben een hele leuke en gezellige klas. De afgelopen week zijn we bezig geweest met rekenmachines die we mochten gebruiken bij bepaalde opdrachten in het boek. Ook mogen we een rekenmachine van huis mee naar school nemen. Er zijn ook al spreekbeurten geweest! Met spelling zijn we met de woorden van de week bezig en die woorden zijn woorden met de i, zoals olifant, giraf, taxi, piramide en uniform. En we hebben ook een nieuw spellingboekje en daar oefenen we nog meer met de woorden van de week. We mogen werken in dit boekje als we klaar zijn met onze weektaak. We kweken sinds een tijd ook zelf champignons op school en er zijn elke week twee kinderen die ze water geven na schooltijd en onderhouden Tot de volgende keer! Namens groep 6a. Groep 6C Hallo allemaal, Woensdagmiddag 2 december doen een aantal kinderen uit onze groep mee met het trefbaltoernooi. Een vader gaat het team begeleiden. Fijn! Het zou leuk zijn als er kinderen en ouders komen om het team aan te moedigen. Dinsdagmiddag 8 december hebben we de wintercrea op de Schutlanden. De kinderen mogen die middag rechtstreeks naar de Schutlandenlocatie komen op de fiets. De kinderen die overblijven fietsen met juf A. mee om uur. Wat fijn dat een aantal moeders en een oma ons gaan helpen! Morgen hebben we de topotoets van Overijssel. Vrijdag 18 december is de topotoets over de provincie Utrecht. Alle kinderen hebben een nieuwe activeringscode gekregen voor ambrasoft. Zo kunnen de kinderen thuis ook de tafels oefenen op de computer. Alle kinderen hebben voor topondernemers een presentatie gehouden in een groepje over een seizoen. Groetjes, groep 6c Groep 7A Hallo allemaal, We vonden het fijn dat we met iedereen konden spreken tijdens de 15 minuten gesprekken. We hebben goede gesprekken gehad, we vinden het belangrijk om korte lijnen te hebben met u als ouders. Donderdag 26 november hebben we de rekentoets van blok 4. We hebben goed geoefend, want er zaten best lastige sommen bij. Volgende week starten we met blok 5 van rekenen. In dit blok gaan we aan de slag met staartdelingen met en zonder rest. Ook krijgen we sommen waar we de snelheid, prijs en tijdseenheid gaan uitrekenen. Met spelling en taal zijn ook begonnen met een nieuw blok. We leren t kofschip te gebruiken bij de verleden tijd van werkwoorden. Ook oefenen we woorden met th, y en woorden die eindigen op ven en zen en ig(e) en lijk(e). Met taal leren we wat gebiedende wijs en de aanvoegende wijs is. De topotoets van Italië is op 10 december. Veel succes met leren allemaal!vrijdag 27 november hebben we de laatste muziekles van Scala. We hebben al een paar lessen gehad en die waren erg leuk en leerzaam. Zo gingen we drummen op emmers, een echolied bedenken, muziek luisteren/herkennen, ritmes leren.

6 Volgende week vrijdag vieren we het Sinterklaasfeest. Maandag 30 november mogen we de schoen zetten in de klas. We hebben lootjes getrokken en iedereen maakt een surprise en gedicht. Woensdag 2 december moet iedereen zijn surprise meenemen naar school zodat we in de clusterhal een mooie tentoonstelling kunnen maken. Op de surprise mag nog geen naam staan en ook geen gedicht. Deze neem je vrijdag 4 december mee en plak je dan op je surprise. Op maandag 7 december hebben we de 2 e les van bureau Halt. Deze les gaat over vuurwerk. Wat fijn dat er zoveel ouders zijn die zich hebben opgegeven om te helpen tijdens de wintercrea op dinsdagmiddag 8 december van 13.00u.-1515u. De kinderen mochten zelf kiezen wat ze willen maken. Hierdoor kunnen we niet garanderen dat we uw hulp inzetten bij uw zoon/dochter, maar er is uiteraard genoeg tijd/ruimte om tussentijds rond te lopen en bij hem of haar te kijken. Alvast bedankt! Hartelijke groetjes, Groep 7A en de juffen. Groep 7C Wintercrea: Fijn dat er al ouders zijn die zich hebben opgegeven om te helpen tijdens de wintercrea op dinsdagmiddag 8 december van 13:00-15:15. De kinderen mochten zelf kiezen wat ze willen maken, hierdoor kunnen we niet garanderen dat we uw hulp inzetten bij uw zoon/dochter, maar er is uiteraard genoeg tijd/ruimte om tussentijds rond te lopen en bij hem of haar te kijken. Alvast bedankt! Sinterklaas: Nog even een herhaling voor de surprise! Woensdag 2 december (eerder mag ook), neemt iedereen zijn/haar surprise mee naar school, zonder naam!! Want dan maken we weer een prachtige surprisetentoonstelling in de clusterhal. Bureau Halt: Maandag 7 december krijgen we nog een keer een gastles van bureau Halt; deze keer gaat het over Vuurwerk. Rekenen: Deze week hebben we blok 4 afgerond met een toets en gaan we verder met blok 5. In dit blok gaat het over deelsommen zonder rest, zoals bijvoorbeeld 288:12 en 3456:12 (onder elkaar uitrekenen) èn deelsommen mèt rest, zoals bijvoorbeeld 294:12 en 3465:12 (ook onder elkaar). Ook gaan we werken met tijden en snelheden en leren we hoe je prijzen per stuk uitrekent. Taal: We leren weer 30 nieuwe woorden in dit blok, de gebiedende wijs, hoe je een meningtekst mèt argumenten schrijft, hoe je een doetekst schrijft en hoe je tijdens het voorlezen van iets gebruik maakt van je stem en spreekpauzes Spelling: we leren een nieuwe categorie woorden: de militair-woorden, zoals: meubilair, sanitair, spectaculair, etc. Ook oefenen we met tegenwoordige, verleden en voltooide tijd. Topo: toets, Italië: donderdag 10 december Groetjes uit groep 7c

7 Groep 8A/8B/8C Sinterklaas: Het is bijna weer zover, Sinterklaas is weer in het land, dus we hebben we in de klas ook weer lootjes getrokken. We vieren het feest op vrijdag 4 december. We spreken met elkaar af dat we een surprise èn een gedicht maken en dat we geen snoep voor elkaar kopen, maar cadeautjes. En dit alles voor een bedrag van 3 euro. Ook hebben we afgesproken dat we het gedicht zelf maken en niet van internet plukken. Op woensdag 2 december leveren we onze surprise in (zonder naam erop), zodat er in de clusterhal weer een mooie tentoonstelling van surprises ontstaat! Voel u vrij om deze tentoonstelling te komen bekijken. Elk jaar overtreffen de kinderen elkaar weer met de prachtigste surprises. Advent Op 30 november starten de adventsweken en natuurlijk ook met het adventsproject. Thema is dit keer: Er komt een tijd! We gaan weer de prachtige verhalen lezen uit Marcus, Mattheüs en Lucas. Samen met de kinderen kijken we uit naar kerst! Samen met de kinderen gaan we een kerstviering in elkaar zetten. Een kerstviering voor en door kinderen. Muziekles De muzieklessen zijn bijna afgelopen. De muziekjuf nam ons mee in de tijd van de slavernij en alle muziek wat daaruit voort is gekomen. Het waren leerzame lessen. Kerst Heb u de oproep gelezen voor het kerstfeest? We zoeken kinderen/ouders die op het plein willen spelen of zingen voorafgaande aan het kerstfeest. Wintercrea Komt u ook helpen op dinsdagmiddag 8 december? Opgeven kan via de groepsouder. Rots en water Morgen gaat de training van Rots en Water niet door. Deze les wordt verschoven naar 12 februari. Hartelijke groeten uit groep 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Maandag 7 december 2015, week 50

Maandag 7 december 2015, week 50 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen 2015-2016: Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 17 november 2016 jaargang 19 nr. 11 Vrijdag 18 november Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 1/2C 5A 7C Woensdag 23 november Oud Papier Actie Vrijdag 25 november Dinsdag 29 november MR-OR

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari.

Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 11-12-2015 jaargang 10 nr. 16 Agenda Woensdagochtend 16 december Groep 1t/m 8 Generale repetitie Kerstviering Woensdag 16 december Allen Kerstviering in het Katshuus Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken 10 september 2015 jaargang 18 nr. 04 Vrijdag 11 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

23 november 2017 jaargang 4-7

23 november 2017 jaargang 4-7 23 november 2017 jaargang 4-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3A Jozef zoekt zijn grote broers 3B t/m 5 Jozef had een jas 5/6 Hij alleen 6 t/m 8 Volg het spoor Vertellingen Week 48 Deze week beginnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

nieuwsbrief 5 datum: 19 november 2015

nieuwsbrief 5 datum: 19 november 2015 Het Sint Maartenfeest is weer voorbij. We hebben hier met alle leerlingen aandacht aanbesteed in een viering rond Sint Maarten. Tijdens deze viering hebben Maarten en een arme vrouw ons verteld waar het

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Agenda 20 november 4 december 2015 vrijdag 4 december Bijbelrooster Week 48: 23 t/m 27 november 2015 Sara sterft Isaäk en Rebekka Lied van de week Week 49:

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie