Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!"

Transcriptie

1 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst ( ) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari 2017 Woensdag 11 januari Oud Papier Actie Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar huis Peutermiddag: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders welkom om een kijkje te nemen bij ons op school. Maandag 6 februari t/m donderdag 9 februari: 10-minutengesprekken Dinsdag 14 februari Opa en oma middag; inloopuur ( uur) Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/12/2016 Thema: Kom kijken! Lucas 2:1-20 In een stal in Betlehem wordt Jezus geboren. Er is licht in de nacht, een lied uit de hemel dat gehoord wordt op de aarde. De herders mogen het met eigen ogen zien. Licht in de nacht Advent en kerst 2016 Met kerst horen we dat Jezus geboren wordt in een stal in Betlehem. Buiten de stad zijn herders in het veld, zij houden in het donker de wacht bij hun schapen. Maar plotseling gaat een helder licht schijnen. Een engel vertelt hen wat er gebeurd is en een engelenkoor zingt van de glorie van God en vrede op aarde. Zo wordt het licht in de nacht.

2 Uitnodiging kerstviering Licht in de nacht. Bij deze nodigen we u en uw kind uit voor de kerstviering op 21 december a.s. Dit vieren we in de kerk de De Vredehorst. De groepen 1 t/m 4 van uur tot uur en de groepen 5 t/m 8 van uur tot uur. Het is de bedoeling dat de kinderen voor in de kerk bij hun eigen leerkracht gaan zitten. U als ouder(s) kunt achterin plaatsnemen. Wij willen u vragen kleinere broertjes en zusjes thuis te laten. Vanwege ruimtegebrek kunnen helaas andere familieleden ook niet komen. We hopen met elkaar op een fijne en warme kerstviering! Kerstkaartjes De eerste kaartjes komen al weer binnen en natuurlijk is het leuk en fijn om elkaar goede feestdagen en een goed nieuwjaar toe te wensen. We willen u echter wel vragen om net zoals met de andere kaartjes (uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes e.d.), de uitnodigingen zelf rond te brengen met uw kind of de kaartjes via de post te sturen. Dit voorkomt verwachtingen en teleurgestelde gezichtjes. De Doekoe actie van Coop We willen alle ouders die voor ons gespaard hebben hartelijk bedanken. We hebben voor het bedrag van 247,80 weer mooie / leuke en goede artikelen kunnen aanschaffen waar de kinderen tijdens het buitenspelen, veel plezier aan kunnen beleven. Helaas moeten we nog even wachten, de artikelen worden geleverd in maart 2017 Namens de kinderen: hartelijk bedankt. Nieuws vanuit de MR: 29 november hadden we weer een MR vergadering. We hebben het onder andere gehad over het deur op slot beleid. We hebben besproken over wat we eraan kunnen doen om te zorgen dat er niet zomaar iemand die niks op school te zoeken heeft binnen kan komen. We hebben afgesproken dat als de school begint op de Erflanden locatie de deur op slot wordt gedaan. Mocht u toch nog naar binnen moeten dan kan dit via de hoofdingang van het gebouw (de deur waar de Schuthoek naar binnen gaat), op de Schutlanden locatie blijft alleen de deur van de hoofdingang open, overige deuren worden zodra de school begint op slot gedaan. Hier dient u dus rekening mee te houden als uw kind later op school komt of eerder gehaald moet worden. Ook hebben we het weer over het speeltoestel voor de Erflanden locatie gehad, hier worden verdere gesprekken met de andere partijen over gevoerd, we hopen dat dit binnenkort rond gemaakt kan worden. We hebben het ook gehad over de tijden van de oudergesprekken, er was door ouders gevraagd of dit alleen op avonden ingepland kon worden. Dit is voor de leerkrachten te belastend aangezien ze dan 4 avonden 15 minutengesprekken zouden moeten voeren. Sinds kort kan iedereen op het ouderportaal zijn eigen tijden plannen, we hopen dat iedereen zo op het gewenste tijdstip kan inplannen.

3 Nieuws uit de groepen Groep 5A De laatste weken van het jaar 2016 maar nog niet van het schooljaar... Na de kerstvakantie staat er ook weer genoeg op het programma. Eerst sluiten we de laatste weken voor de kerstvakantie goed af met de wintercrea, de kerstviering en een muziekochtend vlak voor de vakantie. De kinderen die een muziekinstrument spelen mogen deze vrijdag 23 december meenemen. Na de vakantie gaan we starten met de spreekbeurten en de werkstukken. De spreekbeurt mag thuis voorbereid worden maar we willen graag dat het het verhaal is van het kind zelf. Kies daarom een onderwerp waar je al veel van weet en ga op zoek naar meer informatie zodat je na de spreekbeurt zelf ook weer meer over het onderwerp weet. Zo leren zowel de spreker als de luisteraars wat van de spreekbeurt. Een spreekbeurt van vijf tot tien minuten is lang genoeg! Het gaat om de ervaring om voor de klas een presentatie te houden. Het werkstuk gaan we in de klas maken. We gaan op zoek naar informatie en gaan die informatie vertalen naar onze eigen woorden. Daarna schrijven we het werkstuk op papier. Informatie en plaatjes zoeken mag natuurlijk wel vast thuis! Alvast voor in de agenda: 16 januari gaan we naar de Tamboer. We willen om 10 uur vanaf school vertrekken. Zijn er ouders die meewillen? We gaan met de auto. Opgave via mail of berichtje via kind. Ook graag aangeven hoeveel kinderen er meekunnen in de auto. Ouders die geholpen hebben met het trefbaltoernooi en met de wintercrea nogmaals dank voor de inzet! Tot ziens in 2017! Groep 5B Een aantal kinderen deden mee met het trefbaltoernooi op woensdag 7 december. De kinderen hebben goed hun best gedaan en een leuke middag gehad. Verjaardag sinterklaas in groep 5b. Hoe vonden we het: Het was een leuk feest en ik had een leuke surprise gekregen. Ik heb een piano gekregen, ook hebben we leuke spelletjes gedaan. We gingen de surprises één voor één open maken, wel drie tegelijk, zodat het lekker snel ging. We hebben een leuke klas cadeau gekregen het heet: In een hand omdraai. En we hebben een leuke film gekeken, het was een leuke dag. Groetjes. We vonden de surprises leuk, we vonden de cadeaus ook leuk. We kregen geen saaie cadeaus. We waren blij met de cadeaus. Sommige kinderen kregen kleine cadeaus en sommige kinderen kregen grote cadeaus. Heel veel kregen paarden surprise en heel veel kregen een voetbalveld. De surprises zagen er leuk uit. Sommige kregen in de surprise een grabbelton, dat vonden ze wel leuk. We moesten ook nog naar buiten, want daar kwam sinterklaas vandaan. Er waren drie pieten. We vonden het allemaal heel leuk buiten. Sommige kinderen gingen ook nog op het podium dansen. Sommige surprises kon je niet zo goed meenemen naar huis, want die waren te groot of het kwam niet zo goed uit. Het was een hele leuke dag. We genoten van de dag. De cadeautjes waren te gek. Groetjes.

4 Het was heel leuk, want wij (drie kinderen) mochten op het podium komen: er waren 3 pieten en ze dansten er ook op de muziek en de sint danste ook op de muziek, dat was heel leuk, dolle pret. Van de sint en pieten hebben we als cadeautje het spel: in een hand om draai gekregen, dat is hopelijk heel erg leuk. Iedereen heeft een mooie surprise gemaakt en de gedichten waren erg mooi, heel lief, aardige, 1000 keer heel lief, het waren eigenlijk complimenten. Het was een heel groot sinterklaasfeest en het kan niet leuker worden, maar het was wel jammer dat Sint en Piet niet in de klas kwamen. Het was een hele leuke dag. Groetjes. Van Sinterklaas gaan we naar Kerst... We hebben alle mooie kerstbomen geknutseld (zie foto) Groetjes uit groep 5b Groep 5C Op 5 december zijn wij allemaal enorm verwend met een surprise, cadeautjes en een gedicht. In deze laatste twee weken van het jaar geven we elkaar heel bewust complimenten. Hier worden we blij van, maar hoe neem je ook alweer een compliment in ontvangst? Ook dit wordt besproken. Het grote compliment is nu voor de groep. De kinderen werken hard en als er problemen zijn, lossen we het met elkaar op. We zijn trots op ons trefbalteam, ze hebben goede wedstrijden gespeeld. Volgende week woensdag is de kerstviering. In de groep brandt het derde kaarsje van advent. We zijn vol verwachting op weg naar kerst. Morgen houden we een wintercrea. We gaan de hele ochtend knutselen en krijgen hierbij hulp van moeders. Voor de vakantie krijgt uw kind weer leesbladen mee naar huis. Hiermee oefenen ze het technisch lezen op tempo. Vraag uw kind er maar eens naar. Op maandagochtend 16 januari gaan we naar de voorstelling '1 vader + 1 moeder = 2 huizen' in de Tamboer. We zoeken ouders die willen rijden. Begin 2017 zullen we een oproep op de ouderportal plaatsen waarop u kunt reageren. We wensen u allen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 6A creatieve middag! Hallo allemaal, Welkom in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Met dit keer nieuws over: de wintercrea, de topografietoets, de topondernemerstoets, de kerstviering en onze kerstboom. Afgelopen week hebben wij onze eerste topografietoets gemaakt. In deze toets kwamen de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel aan bod. Aangezien dit ons eerste huiswerk was, was dit best spannend. Achteraf gezien kunnen we zeggen dat we het goed hebben gedaan! Vandaag krijgen we een nieuw huiswerkblad mee van topografie, de toets die hierbij hoort is op 19 januari. Willen jullie ons thuis weer helpen met oefenen? Ook is er vandaag wintercrea. Samen met de andere bovenbouwgroepen zijn we in groepjes uit elkaar gegaan om verschillende creaties te gaan maken. Het was een erg gezellige en

5 Komende week hebben wij een toets over Indianen vanuit het vakgebied Topondernemers. Deze toets leren we op school, aan de hand van een samenvatting die we zelf hebben gemaakt. Op deze manier leren we samenvatten en plannen. We zijn erg benieuwd naar de toets. Aanstaande woensdagavond is de Kerstviering. Deze start voor ons (de bovenbouw) om 19:30 uur. Tot dan! Onze kerstboom staat! En hoe?! Een paar kinderen zijn de strijd met de lichtjes aangegaan en hebben deze gewonnen. Het is een prachtig versierde boom geworden. Op de foto zien jullie onze boom. Wij wensen jullie alvast namens heel groep 6a- fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017! Tot volgend jaar. Groeten, Groep 6a Groep 6/7B Vanmiddag hebben we wintercrea. Er worden prachtige dingen gemaakt. Sommige creaties houden we nog even op school en zullen volgende week meegenomen worden naar huis. Ook de hulpouders willen we bedanken voor jullie hulp en begeleiding deze middag. Heel fijn! We bereiden ons voor op de kerstviering van woensdagavond. Kinderen uit onze groep zullen de opening doen en de vertellers zijn. Ook zingen we elke morgen de liedjes die bij deze viering horen. We hopen u allemaal te ontmoeten tijdens deze dienst. We hebben voor topografie de nieuwe toets van blok 2 meegekregen naar huis. Toetsblad B wordt niet letterlijk zo gevraagd maar zo oefenen we de vraagstelling. We zien in toets 2 veel herhaling van toets 1. Dit is goed voor ons kaartbeeld en ook deze plaatsen kunnen worden gevraagd op de toets. We oefenen in de klas de nieuwe aangeboden provincies en landen. De toets zal zijn op 17 januari. Denken we ook aan: Topondernemers: toets is dinsdag 20 december. Werkstukken mogen ingeleverd worden tot de kerstvakantie. Hartelijke groet van de juffen. Groep 6C Vorige week woensdag was er een trefbaltoernooi, er deden 18 kinderen uit onze klas mee. Daarvan hebben we 2 teams gemaakt. Het eerste team is 4 de en het tweede team is 3 de geworden. We willen de moeders bedanken voor het wassen en coachen. Maandag 5 december: zoals jullie wel weten heeft uw kind een surprise gemaakt. Ook heeft een groepje meiden een paar sinterklaasliedjes gezongen tijdens de sinterklaasviering en een meisje heeft op haar klarinet een paar sinterklaasliedjes gespeeld. We hebben ook wat nieuws in de klas; ik kan helpen met...? Dat houdt in dat je niet gelijk naar de juf hoeft te gaan maar naar je klasgenoten. Ook hebben we wintercrea gehad. Bedankt voor alle hulp! In de kerstviering gaat groep 6c een toneelstuk opvoeren. De kinderen krijgen hiervoor een stencil mee naar huis, zodat ze uit hun hoofd de tekst weten en dit thuis kunnen leren. Maandag 16 januari mogen we naar de Tamboer om een voorstelling te bekijken. We gaan op de fiets. We hebben hiervoor 2 vrijwilligers nodig die mee willen fietsen. Als u dit wilt, mag dit aan juf doorgegeven worden. Gemaakt door twee meisjes.

6 Groep 7A Sinterklaas: We hebben als klas een supergezellig Sinterklaasfeest gehad en aan de verhalen te horen zijn de meeste kinderen thuis ook goed verwend. Kerst: Sinterklaas is nog maar net uit het land en we zijn alweer druk met het voorbereiden van de Kerstviering in de kerk. We hebben maandag de 3 de adventskaars aangestoken en luisteren naar de mooie verhalen die hier bij horen. Rekenen: We werken deze week vooral over digitale tijd en oefenen de staartdeling nog een keer, zodat die er goed in zitten. Thuis af en toe oefenen met digitale tijd kan kinderen ook goed helpen. Taal: Een aantal nieuwe woorden van dit blok zijn: evenaar, internationaal, jaargetijde, keerkring, kruin, nationaal, poolcirkel, puree, het aandenken, de musical, de regisseur, de benodigdheden. Misschien leuk om de kinderen terloops een keer naar de betekenis ervan te vragen. Spelling: we oefenen vooral met werkwoorden tegenwoordige tijd, verleden tijd en voltooide tijd. Ook proberen we het geleerde ook echt te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we een (kerst)gedicht of een verhaal schrijven. Voor de kerstvakantie maken we de hoofdstukken van Taal, Spelling en Rekenen uit en toetsen we deze nog, zodat we na de vakantie weer met frisse moed in nieuwe hoofdstukken kunnen beginnen. Topondernemers: Dinsdag hebben we de toets over de Azteken! Groetjes uit groep 7a Groep 7C Hallo allemaal, Afgelopen dinsdag was er weer een leerlingenraad. Er is daar besproken wat wij de afgelopen weken met de groep hebben besproken. Vorige week hebben we weer 2 toetsen gemaakt, namelijk die van taal en rekenen. Met rekenen zijn we nu aangekomen in blok 5. Daarin besteden we aandacht aan grote deelsommen met en zonder rest en plaatsen we kommagetallen op een getallenlijn. Bij spelling maken we morgen weer een toets. We zijn deze week druk geweest met het vinden van de persoonsvorm en het onderwerp, hebben geleerd wat een rangtelwoord is en hebben we geoefend met het plaatsen van een komma op de juiste plek zetten. Bij taal hebben we blok 4 afgerond. Afgelopen jaar hebben we een nieuwe methode uitgezocht voor spelling en dit jaar gaat de school op zoek naar een nieuwe methode voor taal die past binnen ons daltononderwijs. Omdat meester in de werkgroep zit die dit gaat onderzoeken, mogen wij alvast een nieuwe methode testen. We zijn maandag begonnen. Het thema van het hele blok is 'strips'. We leren over de opbouw van een strip en leren hoe we stap voor stap een strip moeten maken. Bovendien mogen we zelf een strip maken. Aan het eind van het blok maken we een toets en moeten we allemaal individueel een strip inleveren, waarvan we samen een boek maken. Groep 7c wenst iedereen prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

7 Groep 8A + 8B "Advent zet een deur op een kier" Kerstviering: We zijn druk bezig met het voorbereiden van de kerstviering. In de klas branden nu 3 adventskaarsen. U komt toch ook met de kerstviering op 21 december om uur? Werkstuk: De werkstukken zijn ingeleverd. Fijn! Het volgende werkstuk gaan we maken en inleveren voor de meivakantie. De tips en de aanbevelingen vanuit het eerste werkstuk worden hierin meegenomen. 2de Wereld Oorlog In januari starten we met het project over de 2 de Wereld Oorlog. Samen met de kinderen gaan we alle facetten van deze oorlog belichten. Dit doen we a.d.h.v. de serie 13 in de oorlog, een collectie bibliotheekboeken en een tentoonstelling. U hoort hier nog meer over. En we sluiten het af op dinsdag 28 februari a.s. met een bezoek aan Kamp Westerbork. Topondernemers: Ook starten we in januari met een nieuw thema van Topondernemers. Namelijk Ik, Jij, Wij. We gaan het o.a. hebben over kasten in India, Gouden Eeuw, landen in de EU, vreemdelingen, Romeinen en Turkije. CITO In de maand januari worden de CITO s weer afgenomen. De onderdelen zijn: rekenen, woordenschat, spelling en begrijpend lezen. Rots en water Op 13 januari starten we weer met Rots en Water. Groep 8a gaat om 8.45 uur en groep 8c om 9.45 uur. Graag de fietsen weer mee en gemakkelijk zittende kleding aan. De gym op de dinsdag komt dan te vervallen. Groep 8 wenst u fijne kerstdagen en alle goeds voor 2017

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 51: 14/12/2015 10 december 2015 jaargang 18 nr. 16 AGENDA Vrijdag 11 december wintercrea groep 3/4/5 Woensdag 16 december Vrijdag 18 december s middags alle kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 21 december- 1 januari Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 15/01/ januari 2018 jaargang 20 nr. 16 11 januari 2018 jaargang 20 nr. 16 Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari AGENDA Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 02: 11/01/2016 07 januari 2016 jaargang 18 nr. 18 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: Joris beste speler van de week! De Carrousel rent

Nieuws uit groep 6:  Joris beste speler van de week! De Carrousel rent Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke en drukke periode achter de rug, waarin veel is gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Joris beste speler van de week! Net

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 17 november 2016 jaargang 19 nr. 11 Vrijdag 18 november Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 groep 1/2C 5A 7C Woensdag 23 november Oud Papier Actie Vrijdag 25 november Dinsdag 29 november MR-OR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Maandag 7 december 2015, week 50

Maandag 7 december 2015, week 50 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen 2015-2016: Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 16 november 2017 jaargang 20 nr. 10 Vrijdag 17 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 2/3B 5A 7C om 10.45 uur Maandag 20 november 15-minutengesprekken Donderdag 23 november 15-minutengesprekken

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 04-12-2015 December Fijn dat u de tijd neemt, om deze 4e nieuwsbrief te lezen. De maand december is aangebroken, dat betekent vooral veel warmte en gezelligheid, maar ook

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

vrijdag 11 december 2015

vrijdag 11 december 2015 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 18 december gr 1-4 vrij gr 5-8 s middags vrij 21 december - 1 januari kerstvakantie 6 januari Nieuwjaarsborrel 22 januari breimiddag vanaf 14.00 uur Bijbelles

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie