AJ Investments T.a.v. de heer J.P. de Wit Rijksweg KJ Helvoirt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AJ Investments T.a.v. de heer J.P. de Wit Rijksweg KJ Helvoirt"

Transcriptie

1 AJ Investments T.a.v. de heer J.P. de Wit Rijksweg KJ Helvoirt Driebergen: 26 mei 2014 Betreft: Project 13016: Nieuwbouw winkelruimte met appartementen, hoek Raadhuislaan/ Tuindorpweg te Maarn Geachte heer De Wit, In de bijlagen vindt u het advies van de WoonAdviesCommissie Utrechtse Heuvelrug betreffende de appartementen en de omgeving bij bovengenoemd plan. Deze aanbevelingen zijn samengesteld op basis van onze Kwaliteitstoets Woningbouw aangevuld met andere criteria voor de omgeving. Hieruit zijn alleen de voor dit project relevante punten overgenomen. De omgevingsgerichte adviezen en opmerkingen betreffen wellicht ook het werkterrein van de gemeente. De opmerkingen betreft de ontvangen Definitief Ontwerp tekeningen DO-1, DO-2, DO-3 en 1.0 Ingevolge onze afspraken met de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn de aanbevelingen tevens verstuurd naar de gemeentelijke projectleider Judith Filippo, de wethouder RO en ontvangt ook de commissie Ruimte een afschrift. Wij hebben tevens de vrijheid genomen de architect te informeren. Graag ontvangen wij uw reactie op deze aanbevelingen. Indien gewenst kan een afspraak gemaakt worden voor een overleg voor nadere toelichting en het geven van uw reactie. U kunt mij bereiken via clhettinga@hotmail.com of met telefoon nummer: of Met vriendelijke groeten, WoonAdviesCommissie Utrechtse Heuvelrug Ir. H.J. Hettinga Voorzitter cc: Wethouder RO Commissie Ruimte Projectleider Gemeente Utrechtse Heuvelrug: mevrouw J. Filippo Roordink Architecten BNA Bijlagen: WAC UH aanbevelingen 1. Omgeving 2. Appartementen WoonAdviesCommissie Utrechtse Heuvelrug, Van Bijnenlaan 9, 3972 GS Driebergen-Rijsenburg, NL02 INGB

2 Advies WoonAdviesCommisie Utrechtse Heuvelrug (WAC UH) Omgeving van nieuwbouw winkelruimte met appartementen adviseur Architect Roordink Architecten BNA Plan Locatie Nieuwbouw winkelruimte met appartementen Raadhuislaan/ Tuindorpweg te Maarn Tekeningnummer 1.0/1.1 Tekening datum laatste wijziging 15 april 2014 Projectnummer Fase bouwproces Definitief Ontwerp Opdrachtgever AJ Investments Datum ontvangst plangegevens/tekening 1 mei 2014 Naam contactpersoon De heer J.P. de Wit Postcode opdrachtgever 5268 KJ Adres opdrachtgever Adviesdatum: Rijksweg mei 2014 Vestigingsplaats opdrachtgever Helvoirt Samenvatting advies Positief: Het centrum van Maarn is weer compleet. Plan heeft goede uitstraling, Overdekt laden en lossen Aparte fietsenstalling voor winkel personeel, Muur aangekleed met hedera, diverse planten, bomen en heggen, Parkeerplaats gehandicapten dichtbij entree winkel Verbeterpunten: Rijrichting parkeerplaats bepalen Glasbak en afvalbakken liggen in rij-route auto VOORAF Stedenbouwkundige structuur De aanleg van een nieuwe wijk of het opvullen van lege plekken in bestaande bebouwing (inbreidingsgebied) is een grote ingreep. De grootte van het gebied en het aantal inwoners zijn bepalend voor de veelzijdigheid van de inrichting en draagvlak van voorzieningen rondom.

3 Levensloopgeschikt Wonen De appartementen moeten flexibel in het gebruik zijn - voor nu én straks. Opmerking: de appartementen zijn niet levensloopbestendig omdat er geen lift aanwezig is. ADVIES Geluid De WoonAdviesCommissie Utrechtse Heuvelrug (WAC UH) adviseert geluidswerende voorzieningen te realiseren zoals geluidsschermen of wallen, indien woningen zijn gebouwd op geluid belaste locaties,. Dit kan het woonplezier verbeteren. Zongerichte verkaveling Wij adviseren zonnecollectoren op het dak te plaatsen óf er voor te zorgen dat het dak geschikt is voor de plaatsing van zonnecollectoren. Om actieve zonne-energie te benutten, moet het dak geschikt zijn voor het plaatsen van zonnecollectoren (voor warm water) of PV-panelen (voor het leveren van stroom). Een dakhelling van en een dak oriëntatie tussen zuidoost en zuidwest is optimaal. Verkeer De WAC UH adviseert een deskundige naar de toekomstige situatie te laten kijken met het oog op de volgende onderdelen: Inrichting voetpaden, Inrichting oversteekplaatsen, Situering straatmeubilair, Hierbij hoort ook de aansluiting van voetpaden op de bebouwing. Hierbij komen tevens de volgende aandachtspunten aan de orde: de breedte, manoeuvreerruimte, vrije hoogte, loopoppervlak, hoogteverschillen. De WAC UH adviseert veilige oversteekvoorzieningen zodat bewoners vanuit de buurt gemakkelijk en via een directe route deze voorzieningen in de eigen wijk kunnen bereiken. Het is niet duidelijk of er veilige oversteekvoorzieningen zijn en of die ook moeten komen. Het verkeer is een bestaande situatie: dus bekend. Langzaam verkeer Wij adviseren trottoirbanden bij looproutes op kruisingen plaatselijk te verlagen zodat het op- en afgaan met kinderwagen, boodschappenwagentje of rolstoel makkelijker is. Het is niet duidelijk of dit het geval is. De WAC UH adviseert ten behoeve van de toegankelijk- en begaanbaarheid van de langzaam verkeersroutes, geleide stroken voor blinden en slechtzienden aan te brengen. De gangbare grove betonribbeltegels zijn vaak moeilijk begaanbaar voor mensen die slecht ter been zijn en voor kleine kinderen. Tegels met een minder grove ribbel zijn een goed alternatief. Het is niet duidelijk of dit het geval is. Wij adviseren ten behoeve de toegankelijk- en begaanbaarheid van de langzaam verkeersroute alleen diep wortelende bomen te planten. Zo worden beschadigingen en hobbels op fiets- wandelpaden en wegen voorkomen. Voldoen de BEUK en AMBERBOOM aan deze eisen? Belemmert de haag/blokhaag, hoek Tuindorpweg/Raadhuislaan, het zicht voor de fietsgangers en auto? Verder is het aan te raden groen te planten dat relatief weinig onderhoud vraagt. Parkeren/parkeerplaats De WAC UH adviseert een logische en korte route naar de glasbakken en afvalbakken die nu midden op de parkeerplaats staan. Looproute van personen is óók de rij-route van de auto. Opmerking: Wij zien geen rijrichting of een goede route markering, op de parkeerplaats van tekening staan. Openbare ruimte

4 Wij adviseren in verband met de bruikbaarheid van de looproute, de paaltjes, lantaarnpalen, verkeerslichten en verkeersborden buiten de looproute te plaatsen. Ook is het wenselijk voldoende afvalbakken te plaatsen, zodat mensen de mogelijkheid hebben hun afval verantwoord weg te gooien. Opmerkingen: Op de tekening is niet te zien of losse afvalbakken worden geplaatst. Wij adviseren bij de openbare ruimte, hier voornamelijk parkeergelegenheid, de volgende onderwerpen alsnog goed te regelen: controle op vervuiling, vernieling en graffiti; uitvoering reparaties en schoonmaak openbare ruimte; afspraken over controle en herstel; onderhoud van het groen; maatregelen ter voorkoming van overlast hondenpoep; budgetten voor vervanging en reparaties. Bewegwijzering De WAC UH adviseert een goede bewegwijzering zodat bezoekers en leveranciers eenvoudig de weg vinden. Voor hulpdiensten en medewerkers van zorgdiensten is het van belang dat zij snel en gemakkelijk een adres kunnen vinden. Het is niet duidelijk of dit het geval is. Fiets De WAC UH adviseert het aantal plaatsen voor het stallen van fietsen af te stemmen op het aantal bewoners van de wijk óf op het aantal bezoekers van een voorziening zodat er altijd voldoende plaatsen zijn en het gebruik van de fiets wordt gestimuleerd. Het is niet duidelijk of hieraan is voldaan. Voor het gebruiksgemak en om beschadiging aan fietsen te voorkomen adviseren wij er voor te zorgen dat de fietsen in de rekken op voldoende afstand van elkaar worden geplaatst. Die afstand varieert per fietsparkeersysteem van 35 tot 70 cm hart-op-hart (= afstand tussen fietsframes). Het is niet duidelijk of de fietsstandaards op voldoende afstand van elkaar staan. Er is een open (algemene) fietsenstalling en een aparte fietsenstalling voor personeel van de winkel aanwezig. Opmerking: is de laatstgenoemde parkeerplaats voldoende afgeschermd voor onbevoegden en heeft hij ook voldoende verlichting? Openbare verlichting Wij adviseren voldoende lantaarnpalen op de parkeerplaats. Hierdoor kan men s avonds, s nachts en bij slecht weer zonder problemen gebruik maken van de openbare ruimte. De gemeente Utrechtse Heuvelrug gaat in de toekomst aandacht besteden aan de verlichting van de openbare weg in de hele gemeente. Dit gebeurt o.a. omdat de lantaarnpalen worden voorzien van energiezuinige lampen. Die geven geen verkleuring, stralen op het wegdek breed uit en geven het meeste licht op gezichtshoogte. Ook speelt dit aspect bij sociale- en verkeersveiligheid. De WAC UH adviseert om de deskundigen van de gemeente bij dit plan te betrekken. En wie weet is dit al gebeurd.

5 Advies WoonAdviesCommissie Utrechtse Heuvelrug (WAC UH) Appartementen bij nieuwbouw winkelruimte adviseur Architect Roordink Architecten BNA Plan Nieuwbouw winkelruimte met appartementen Tekeningnummer DO-1, Do-2, DO-3 Locatie Raadhuislaan/ Tuindorpweg te Maarn Tekening datum laatste wijziging 11 april 2014 Projectnummer Fase bouwproces Definitief Ontwerp Opdrachtgever AJ Investments Datum ontvangst plangegevens/tekening 1 mei 2014 Naam contactpersoon De heer J.P. de Wit Postcode opdrachtgever 5268 KJ Adres opdrachtgever Adviesdatum: Rijksweg mei 2014 Vestigingsplaats opdrachtgever Helvoirt Samenvatting advies Positief: Woonkamer en terras van één woning op het zuiden, Ruime berging, Uitbreidbare keuken. Verbeterpunten: Terras op het noorden bij één woning, Geen fonteintje in toilet, Raam aan voorkant dat niet open kan is lastig schoon te maken, Terras middelste woning niet bereikbaar vanaf woonkamer, Deur van slaapkamer naar terras (bij één woning). ADVIES Ramen, uitzicht verblijfsruimten De WoonAdviesCommisie Utrechtse Heuvelrug (WAC UH) adviseert ramen meer dan 0,70 m van de vloer omdat een raam in slaap- of werkkamer lager dan 0,70 m vanaf de grond de plaatsing van een tafel of bureau bemoeilijkt.

6 Deuren in alle verblijfsruimten Wij adviseren deuren 60 cm uit de hoek te plaatsen zodat er naast de deur altijd de mogelijkheid blijft voor het plaatsen van een kast. Verkeersruimte, gebruikskwaliteit Wij adviseren te zorgen voor daglicht in de verkeersruimten. Daglicht in de gang of hal is plezieriger en energiezuiniger dan kunstlicht. Dit kan bijvoorbeeld met glaspanelen boven de deuren van de verblijfsruimten. Keuken Wij adviseren de kookplaat elders op het aanrecht te plaatsen zodat de mogelijkheid wordt opengehouden tot uitbreiding. Schoonmaak en onderhoud In verband met schoonmaak adviseren wij het gesloten raam aan voorkant naar binnen te laten openen. Toilet De WAC UH adviseert in de toiletruimte een fonteintje in de hoek. Badkamer Wij adviseren er voor te zorgen dat er voldoende afschot is zodat de badkamer tijdens het douchen niet onder water komt te staan. Het is niet duidelijk of er voldoende afschot is. Bij het ontwerpen van de woning is het van belang dat rekening wordt gehouden met senioren. Enkele aandachtspunten, die u misschien al heeft toegepast, zijn het creëren van extra ruimte door het niet plaatsen van het bad, c.q. het makkelijk verwijderen daarvan. Geadviseerd wordt een deur te plaatsen tussen badkamer en hoofdslaapkamer. Anti-sliptegels of andere antislip-maatregelen in de badkamer bevorderen de fysieke veiligheid. Buitenruimte De WAC UH adviseert in verband met de gebruikskwaliteit van het terras ook een toegangsdeur te maken in de slaapkamer.

Advies van Woonadviescommissie Renkum betreffende:

Advies van Woonadviescommissie Renkum betreffende: Advies van Woonadviescommissie Renkum betreffende: PROJECT Naam project Wolfsheide Locatie Sarah Mansveltweg - Wolfheze Projectnummer Tekening nummer Datum laatste wijziging December 2011 Fase bouwproces

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje rode en blauwe blokken, 31 januari 2018 FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord

Nadere informatie

In gesprekken met betrokkenen welke graag in aanmerking komen voor dit soort woningen kwamen de volgende punten naar voren:

In gesprekken met betrokkenen welke graag in aanmerking komen voor dit soort woningen kwamen de volgende punten naar voren: Levensfasen bestendige woningbouw In samenwerking met senioren zijn de afgelopen jaren een aantal plannen ontwikkeld en gerealiseerd, die het predikaat levensfasen bestendige woningbouw mogen dragen. Door

Nadere informatie

Vereiste omgeving/eigen perceel. Blinden en slechtziende

Vereiste omgeving/eigen perceel. Blinden en slechtziende Maatregelen voor een woongebouw Woongebouwomgeving Bijlage 3 Vereiste omgeving/eigen perceel Doelgroep Blinden en slechtziende Rolstoelgebrui kers, personen Slechtlopende (spelende) Kinderen met boodschappen

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje groene blokken, 31 januari 2018 FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van de

Nadere informatie

Het advies Circulaire economie Honigcomplex

Het advies Circulaire economie Honigcomplex Het advies Circulaire economie Honigcomplex Dominicus College 3H3 Energieweg 93 Nijmegen 24-01-2019 Inleiding: Wat moet er gebeuren met het Honigcomplex? Het probleem met het Honigcomplex is dat dit gebouw

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje gele blokken, 31 januari 2018 FM A FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND APPARTEMENTEN DE NIEUWE KAAI III

INFORMATIEAVOND APPARTEMENTEN DE NIEUWE KAAI III FASE 3 INFORMATIEAVOND APPARTEMENTEN DE NIEUWE KAAI III situatietekening verdiepingsoverzicht FASE 3 bergingen lift/ trappenhuis 1 TYPE A lift/ trappenhuis Hoofdentree 4, 8, 12, 16 TYPE A lift/ trappenhuis

Nadere informatie

Ventilatieberekening Energie Adviesburo Kroon. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Wabo /

Ventilatieberekening Energie Adviesburo Kroon. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Wabo / souterrain niveau-1 1.01 entreehal verkeersruimte 5,4 0,5 10 10 10 10 1.02 lifthal verkeersruimte 16,6 0,5 30 30 30 30 1.03 berging E bergruimte 13,3 0,5 24 24 25 25 1.05 stalling D motorvoertuigen 36,2

Nadere informatie

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Om een idee te krijgen,waar uw interesse naar uit gaat, verzoeken wij u vriendelijk deze vragenlijst in te vullen. Onder andere met behulp van deze antwoorden kan de

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM Woning achter de kruidentuin Ontwerp Schippers Architecten BNA uit Den Haag is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Obstakels in de wijk moeten wijken. door: Gehandicapten & Patiënten Platform Amersfoort (GPPA) Geactualiseerde versie, september 2013.

Obstakels in de wijk moeten wijken. door: Gehandicapten & Patiënten Platform Amersfoort (GPPA) Geactualiseerde versie, september 2013. Obstakels in de wijk moeten wijken door: Gehandicapten & Patiënten Platform Amersfoort (GPPA) Geactualiseerde versie, september 2013. Wat doet het GPPA? GPPA behartigt de belangen van mensen met een lichamelijke

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Ontwerpsessie Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat Indrukken van de buurt - Fijne leefomgeving - Karakteristieke/monumentale panden

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 225.000,00 [KOSTEN KOPER].

VRAAGPRIJS 225.000,00 [KOSTEN KOPER]. TE KOOP APPARTEMENT MARTHALAAN 2-402 ENSCHEDE Het appartement is gelegen aan de Marthalaan met een blijvend vrij uitzicht op het Blijdensteinpark. De centrum locatie is uitermate gunstig terwijl er toch

Nadere informatie

Hellingbaan voor de Action voldoet niet aan hoogtecriterium

Hellingbaan voor de Action voldoet niet aan hoogtecriterium Stichting Senioren/GehandicaptenRaad Aalten Secr. Haartseweg 17a 7121 LA Aalten e-mail: info@ssgraalten.nl www.ssgraalten.nl Aan: Burgemeester en Wethouders van Aalten t.a.v. de Gemeenteraad Datum: 05-08-2016

Nadere informatie

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht 32 woningen, 8 appartementen plan Rijtuigwei te Barendrecht

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht 32 woningen, 8 appartementen plan Rijtuigwei te Barendrecht Aanbevelingen van de VAC 32 woningen, 8 appartementen plan Rijtuigwei te Opdrachtgever: Projectarchitect: Rijtuig BV, dhr. K.H.A.van Duuren Ingenieursburo AKM, Algemene opmerkingen: 1. De elektrische installaties

Nadere informatie

Modern appartement met zeer groot dakterras!

Modern appartement met zeer groot dakterras! Modern appartement met zeer groot dakterras! Voorstraat 63A Utrecht 450.000,- k.k. Voorstraat 63A, Utrecht Kenmerken Voorstraat 63A Bouw Soort woning Modern 3-kamerappartement Bouwjaar 2000 Soort dak Isolatie

Nadere informatie

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Rotterdam

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Rotterdam Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Opdrachtgever: Projectarchitect: PWS Vastgoedontwikkeling de Waal Bouw Vlaardingen Algemene opmerkingen: 1. Voor welke doelgroep zijn deze

Nadere informatie

Niet iedereen is gelijk Mensen zijn verschillend van maat; ze kunnen lang zijn of kort, dik of dun.

Niet iedereen is gelijk Mensen zijn verschillend van maat; ze kunnen lang zijn of kort, dik of dun. Waarom aanpasbaar? Niet iedereen is gelijk Mensen zijn verschillend van maat; ze kunnen lang zijn of kort, dik of dun. Veel mensen zijn minder beweeglijk door ouderdom, ziekte of een tijdelijke blessure.

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING Bijlage III PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: Functionele en ruimtelijke eisen Materiaaleisen, vorm en

Nadere informatie

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k. TE KOOP Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag 699.000 k.k. KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Postcode 2585 EW Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Penthouse Woonruimte 133m² Inhoud 555m³ Kamers

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Wateringse veld BN Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan van Wateringse veld BN Den Haag k.k. TE KOOP Laan van Wateringse veld 705 2548 BN Den Haag 399.500 k.k. KENMERKEN Prijs 399.500 k.k. Postcode 2548 BN Ligging Aan drukke weg, In woonwijk Woningtype Beneden + bovenwoning Tuin Ja Woonruimte

Nadere informatie

1 METEN VAN EEN KERKGEBOUW

1 METEN VAN EEN KERKGEBOUW 1 METEN VAN EEN KERKGEBOUW Voordat er gegevens op de website kunnen worden ingevoerd moet de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid BTB van een locatie worden bepaald. De BTB wordt weergegeven

Nadere informatie

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Burgemeester Vening Meineszlaan 150 t/m 208 30 sociale huur appartementen Impressie hoek Burgemeester Vening Meineszlaan hoek Burgemeester

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft 460.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 460.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

Variaties op één thema: genieten!

Variaties op één thema: genieten! Variaties op één thema: genieten! Zorgeloos genieten van ruimte en comfort. Dat is waar alle toekomstige bewoners van de GiessenPoort op mogen rekenen. In totaal 41 appartementen, onderverdeeld in 13 types,

Nadere informatie

Koop winkelpand op Julianastraat 2 + 2B te Rhenen

Koop winkelpand op Julianastraat 2 + 2B te Rhenen Koop winkelpand op Julianastraat 2 + 2B te Rhenen 564000 Aanbiedende partij: Zoonen Commercieel Vastgoed BV Email: info@zoonenvastgoed.nl Telefoon: 0318-582285 Website: www.zoonenvastgoed.nl Omschrijving

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus.

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus. Mullerkade Rotterdam Huurprijs 1.545,00 (excl.) Dit appartement bevindt zich op de beste locatie om het perfecte uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas te hebben. Gelijk aan de voet van het gebouw

Nadere informatie

PROTOCOL BTB. Bereikbaarheid Toegankelijkheid Bruikbaarheid. Standaardisering stoepverlagers

PROTOCOL BTB. Bereikbaarheid Toegankelijkheid Bruikbaarheid. Standaardisering stoepverlagers PROTOCOL BTB Bereikbaarheid Toegankelijkheid Bruikbaarheid. Standaardisering stoepverlagers Een handleiding voor Werkvoorbereiding, Onderhoud en Uitvoering Opsteller : P. van der Linden Afdeling : Afdeling

Nadere informatie

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Wonen Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, fraai en ruim appartement van ca. 125m 2 op de begane grond met privé parkeerplaats in de parkeerkelder

Nadere informatie

Marum. Wonen op een fantastische plek DE MATEN I ALBERDAHEERD 6 APPARTEMENTEN

Marum. Wonen op een fantastische plek DE MATEN I ALBERDAHEERD 6 APPARTEMENTEN Marum Wonen op een fantastische plek 6 DE MATEN I ALBERDAHEERD 6 APPARTEMENTEN buitenleven... Centrale ligging Uniek van Marum is de centrale ligging op het punt waar de drie noordelijke provincies Groningen,

Nadere informatie

Schetsplan Stationsweg 38-b/40, Zuidlaren

Schetsplan Stationsweg 38-b/40, Zuidlaren Schetsplan Stationsweg 38b/40, Zuidlaren 11.09.2018 1900 1945 1970 4993 3535b Stationsweg 39, Zuidlaren Schaal 1/500 Kadastrale gemeente Zuidlaren Sectie M Perceel 2193 5517 32 34 38A 3836 5518 32a32d

Nadere informatie

Stichting De Bastide. Programma van Eisen. Versie 1.1. Corné Simons. april 2008

Stichting De Bastide. Programma van Eisen. Versie 1.1. Corné Simons. april 2008 Stichting De Bastide Programma van Eisen Versie 1.1 Corné Simons 08 april 2008 Inleiding Dit is het Programma van Eisen dat de Stichting De Bastide Eindhoven hanteert met uitgangspunten voor de gewenste

Nadere informatie

Modern appartement met zeer groot dakterras!

Modern appartement met zeer groot dakterras! Modern appartement met zeer groot dakterras! Voorstraat 63A Utrecht 375.000,- k.k. Voorstraat 63A, Utrecht Kenmerken Voorstraat 63A Bouw Soort woning Modern 3-kamerappartement Bouwjaar 2000 Soort dak Isolatie

Nadere informatie

Drijvend wonen tegen wateroverlast

Drijvend wonen tegen wateroverlast Float House Delft Drijvend wonen tegen wateroverlast Glaskloksingel centrum Delft Door de toenemende verharding in veel steden is er te weinig waterberging bij overvloedige regens. Het is één van de redenen

Nadere informatie

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC Bart uw makelaar TE KOOP Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg Bart uw makelaar Ringbaan-Noord 156 28 5046 AC 013-5909612 info@bartuwmakelaar.nl bartuwmakelaar.nl 200.000 K.K. Ruim en sfeervol driekamerappartement

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Brochure. Dok van Perry 1 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Dok van Perry 1 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Dok van Perry 1 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 289.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Te Koop Battutalaan 665 te Utrecht

Te Koop Battutalaan 665 te Utrecht Te Koop Battutalaan 665 te Utrecht Battutalaan 665, 3526 VT Utrecht Vraagprijs Kadastrale gegevens : 175.000,-- k.k. : Gemeente Utrecht, sectie S, nummer 2170 A64 en A128 Inhoud : 160 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

TE KOOP. De Klok 24, 5251 DN Vlijmen

TE KOOP. De Klok 24, 5251 DN Vlijmen TE KOOP De Klok 24, 5251 DN Vlijmen EEN HUIS KOPEN IS EEN FEESTJE! De Klok 24, 5251 DN Vlijmen Instapklaar 4-kamer appartement in modern complex nabij het centrum van Vlijmen. Het appartement is op de

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 45 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Beleidsregels plaatsen voorwerpen op of aan de weg in strijd met de publieke functie van de weg (artikel 2.1.5.1. Algemene Plaatselijke Verordening)

Beleidsregels plaatsen voorwerpen op of aan de weg in strijd met de publieke functie van de weg (artikel 2.1.5.1. Algemene Plaatselijke Verordening) Beleidsregels plaatsen voorwerpen op of aan de weg in strijd met de publieke functie van de weg (artikel 2.1.5.1. Algemene Plaatselijke Verordening) Status Geldend Wettelijk kader Gemeentewet, Algemene

Nadere informatie

Beschrijving van het gehuurde Duinappartementen 2 kamers

Beschrijving van het gehuurde Duinappartementen 2 kamers Duinappartementen Beschrijving van het gehuurde Duinappartementen 2 kamers De 2 kamerappartementen hebben de entree aan centrale gang. De meterkast is gesitueerd in de gang naast de voordeur. Vanuit de

Nadere informatie

1 METEN VAN EEN LOCATIE

1 METEN VAN EEN LOCATIE 1 METEN VAN EEN LOCATIE Voordat er gegevens op de website kunnen worden ingevoerd moet de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid BTB van een locatie worden bepaald. De BTB wordt weergegeven

Nadere informatie

KLEIN FIJN & MIJN. Twee lofts en een tuinatelier. 3 appartementen op één kavel. 3 appartementen op één kavel

KLEIN FIJN & MIJN. Twee lofts en een tuinatelier. 3 appartementen op één kavel. 3 appartementen op één kavel Twee lofts en een 17 Plangebied in Zaandam Aubade Plangebied Stadhuis Zaandam Cypressehout 2 1 Stationsplein Houtveldweg Station Zaandam Belt Regio college Voorbeeld locatie kavelbreedte 9,6m Aubade Houtveldweg

Nadere informatie

Kogerlaan 19, 1741 DA Schagen

Kogerlaan 19, 1741 DA Schagen Te Koop Kogerlaan 19, 1741 DA Schagen Geachte geïnteresseerde, Langs deze weg willen wij u bedanken voor uw belangstelling. Ter informatie De door Zuurbier Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Van de Mortelstraat 54 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Van de Mortelstraat 54 Noordwijk Vrijblijvende informatie Van de Mortelstraat 54 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Zeer centraal nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en winkel- centrum gelegen geheel

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

Vragenlijst tbv de website toegankelijkheid van de gemeente Leidschendam-Voorburg (www.leidschendamvoorburg.nl/toegankelijk)

Vragenlijst tbv de website toegankelijkheid van de gemeente Leidschendam-Voorburg (www.leidschendamvoorburg.nl/toegankelijk) Vragenlijst tbv de website toegankelijkheid van de gemeente Leidschendam-Voorburg (www.leidschendamvoorburg.nl/toegankelijk) Basis informatie van het gebouw 1 Naam van de organisatie 2 Bezoekadres. 3 Postcode

Nadere informatie

TE KOOP jan van zutphenstraat rs amsterdam

TE KOOP jan van zutphenstraat rs amsterdam TE KOOP jan van zutphenstraat 553 1069rs amsterdam Aan de Dijk 12 6049 MB Herten 0475-211 255 info@huisdigitaal.nl www.huisdigitaal.nl Omschrijving OmschrijvingZeer royaal, licht en netjes afgewerkt 4-kamer

Nadere informatie

Aanpasbaar Bouwen in Rotterdam. Het bieden van gelijke kansen voor mensen met een beperking is een speerpunt van het Rotterdamse collegeprogramma

Aanpasbaar Bouwen in Rotterdam. Het bieden van gelijke kansen voor mensen met een beperking is een speerpunt van het Rotterdamse collegeprogramma Het bieden van gelijke kansen voor mensen met een beperking is een speerpunt van het Rotterdamse collegeprogramma Wat is aanpasbaar bouwen? Wanneer een bewoner functiebeperkingen heeft of krijgt, moet

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

TE KOOP Cumbre del Sol

TE KOOP Cumbre del Sol TE KOOP 448011 Cumbre del Sol 240.000 KENMERKEN Prijs 240.000 Woningtype Appartement Woonruimte 77m² Woontype Bestaande bouw Stad Cumbre del Sol Adres 448011 OMSCHRIJVING Prachtig appartement met zeezicht

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 37 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 37 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 37 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Boskamp 74, Maasland Goed onderhouden, fraai gelegen, 3 kamer maisonnette, op de hoek van de 2 e verdieping met inpandige berging op de begane grond, in het nieuwbouwcomplex Duyvenvoorde. Zeer geschikt

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 penthouse koopsom 249.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 67 Donjon 67 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Vraagprijs : 362.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9615 A-52 Inhoud : 260 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk

Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk Huurprijs 1.350,00 per maand Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk Altijd al willen genieten van het buitenleven? Sfeervol, vrijstaand woonhuis met riante tuin met

Nadere informatie

GRADATIES IN DE TOEGANKELIJKHEID VAN WONINGEN Richtlijnen voor het ontwikkelen en beoordelen van (ver)bouwplannen

GRADATIES IN DE TOEGANKELIJKHEID VAN WONINGEN Richtlijnen voor het ontwikkelen en beoordelen van (ver)bouwplannen GRADATIES IN DE TOEGANKELIJKHEID VAN WONINGEN Richtlijnen voor het ontwikkelen en beoordelen van (ver)bouwplannen In samenwerking met de gemeente Wijk bij Duurstede, de Woningstichting Volksbelang en de

Nadere informatie

Gooierserf 330 te Huizen

Gooierserf 330 te Huizen T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op de 2e verdieping gelegen zeer licht HOEK-appartement van ongeveer 65m2

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 439433 Benissa 1.200.000 KENMERKEN Prijs 1.200.000 Woningtype Villa Woonruimte 250m² Perceeloppervlakte 1.500m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 439433 OMSCHRIJVING "Finca stijl" villa

Nadere informatie

Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk

Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk Woning en straat: veilig, stil en aangenaam Bij woningen geluid beperkt tot af en toe een auto. Stroomwegen (50 km/uur

Nadere informatie

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Mari Andriessenrade 40 CAPELLE AAN DEN IJSSEL Vraagprijs: 134.500 k.k. T 010 818 14 87 E michael@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM 1 Omschrijving

Nadere informatie

Soestdijkerstraatweg 26 te Hilversum

Soestdijkerstraatweg 26 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In het bijzonder aardige en kleinschalige appartementencomplex Hoogoord gelegen

Nadere informatie

Te koop. 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin. Binnensingel 16, 3291 TC Strijen

Te koop. 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin. Binnensingel 16, 3291 TC Strijen Te koop 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin Binnensingel 16, 3291 TC Strijen Algemeen Deze benedenwoning is gebouwd in 1971 en maakt deel uit van 4 appartementen, waarvan 2

Nadere informatie

zorgwonen waleweingaarde 1 haalbaarheidstudie december 2017

zorgwonen waleweingaarde 1 haalbaarheidstudie december 2017 zorgwonen waleweingaarde 1 haalbaarheidstudie december 2017 ( m / v )* m u ld e re n devries liggingbereikbaarheid De Laan van Maten maakt deel uit van de ringweg om het centrum van Apeldoorn en verbindt

Nadere informatie

Wet geluidhinder Verzoek hogere waarde

Wet geluidhinder Verzoek hogere waarde Wet geluidhinder Verzoek hogere waarde Ingekomen stempel: Gemeente: Moerdijk Datum: 9 mei 2016 Kenmerk: Contactpersoon: R. Raat-Reitsma Besluitstempel: Verzoek om vaststelling hogere waarde Als bedoeld

Nadere informatie

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k.

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 15 1325 PC ALMERE VRAAGPRIJS 730.000 k.k. Vrijstaande villa aan de rand van Filmwijk Almere Stad Fotopresentatie algemene informatie plattegronden kadastrale kaart Alle opgegeven

Nadere informatie

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 Appartement Vester uitbreiding interieur, Amsterdam Programma: een extra verdieping van 50 m2 met werkkamer, een extra ouderslaapkamer en badkamer, een vernieuwde keuken

Nadere informatie

Constance Gerlingsstraat 24 Rijen ,-- K.K.

Constance Gerlingsstraat 24 Rijen ,-- K.K. TE koop. Constance Gerlingsstraat 24 Rijen 299.000,-- K.K. Onder bijzonder speelse architectuur gebouwd, op zeer centrale locatie nabij openbaar vervoer en winkels gelegen, zeer verzorgd en royaal instapklaar

Nadere informatie

ieuwe 149 R eenendaalseweg henen

ieuwe 149 R eenendaalseweg henen Nieuwe Veenen N V 149 R ieuwe eenendaalseweg henen Op 300 meter van de prachtige Rhenense bossen, en toch dicht bij het centrum, staat deze sfeervolle en ruime twee-onder-een-kap jaren 30 woning. Voorzien

Nadere informatie

Park Welgelegen 6, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Park Welgelegen 6, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Park Welgelegen 6, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Vraagprijs 449.000 k.k. Woonoppervlak 100 m² Perceelgrootte 123 m² 4 Kamer(s) 3 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1954 Geachte mevrouw, meneer, Heiko Gorter Makelaars en de

Nadere informatie

Programma van eisen voor uw eigen woning

Programma van eisen voor uw eigen woning Programma van eisen voor uw eigen woning De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: 1. Functionele & ruimtelijke eisen 2. Materiaaleisen, vorm

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:...

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:... Naam:. Adres:... Huisnummer:. Telefoonnr.:.. E-mailadres:... Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en.... kinderen Woonwensen analyse UW GEGEVENS Naam:... Adres:... Huisnummer:...

Nadere informatie

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs 319.000,-- Kosten Koper ALTIJD AL WILLEN WONEN IN HARTJE CENTRUM EINDHOVEN? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN BIJ DIT GERENOVEERD APPARTEMENT GELEGEN IN HET LUXE SEEPAERDSTAD

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Bezoek Wijk Welgelegen Noord

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Bezoek Wijk Welgelegen Noord Dorpsraad komt naar je toe deze zomer Bezoek Wijk Welgelegen Noord Zaterdag 6 juni 2015 1 Verslag dorpsraad komt naar je toe deze zomer: 1. Melding overlast scholieren van het HVC die naar de Estafette

Nadere informatie

TE KOOP. Heunpark 2134, 5261 WC Vught

TE KOOP. Heunpark 2134, 5261 WC Vught TE KOOP Heunpark 2134, 5261 WC Vught EEN HUIS KOPEN IS EEN FEESTJE! Heunpark 2134, 5261 WC Vught Modern drie kamer, hoek-appartement met uitzicht over natuurgebied Het Boschebroek. Het appartement is gelegen

Nadere informatie

Begrip Gelijkwaardigheid. (Bouwbesluit 2003)

Begrip Gelijkwaardigheid. (Bouwbesluit 2003) Begrip Gelijkwaardigheid (Bouwbesluit 2003) Met dank aan Dhr M. de Ronde (Stichting Het Klaverblad Zeeland) en Dhr F. Schuurman (Zorg Gebruikers Bundeling Flevoland) Begrip Gelijkwaardigheid (Bouwbesluit

Nadere informatie

C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 189.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 54M2 INHOUD CIRCA

Nadere informatie

Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Vraagprijs 895.000 k.k. Woonoppervlak 165 m² Perceelgrootte 564 m² 7 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1927 Geachte mevrouw, meneer, Heiko Gorter Makelaars en

Nadere informatie

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Situatieschets A1 A2 B C D E vijf levensloopbestendige woningen binnen huurtoeslaggrens drie levensloopbestendige woningen, duurdere huur zeven

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SCHIERMONNIKOOGLAAN 5 25 ENSCHEDE

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SCHIERMONNIKOOGLAAN 5 25 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SCHIERMONNIKOOGLAAN 5 25 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SCHIERMONNIKOOGLAAN 5 25 7543 EV ENSCHEDE Huurprijs : Vanaf ca. 810,- Kadastrale gegevens : Gemeente Sectie

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Tweeling 5, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard Tweeling 5, te Valkenswaard Vraagprijs 138.500,- kosten koper NU IN PRIJS VERLAAGD! Sfeervol, modern en instapklaar tweekamer appartement te koop aangeboden met een woonoppervlakte van 55 m2. Het appartement

Nadere informatie