The World Challenge, the greatest car adventure for the next 7 years. 7 years 225 days 65 countries km

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The World Challenge, the greatest car adventure for the next 7 years. 7 years 225 days 65 countries km"

Transcriptie

1 The World Challenge, the greatest car adventure for the next 7 years 7 years 225 days 65 countries km

2 The World Challenge in een notendop Zeven etappes in zeven jaar Elke etappe (zeven stuks, verdeeld over zeven jaar) is een op zichzelf staand avontuur, maar samen vormen ze The World Challenge. Na elke etappe wordt de auto naar Nederland getransporteerd, zodat deze voorbereid kan worden op een eventueel volgende etappe. Voor de start van de tweede tot en met de laatste etappe wordt de auto per boot naar de vertreklocatie vervoerd. Deelnemers hoeven niet voor alle etappes in te schrijven, er kunnen ook etappes afzonderlijk geboekt worden. De zwaarte De zeven etappes vormen samen een avontuur van ongeveer 225 dagen en kilometer. Het is de bedoeling de meest spectaculaire wegen van de wereld te rijden. Hoge bergpassen en eindeloze woestijnen, door perioden van droogte en regenseizoenen, in zomers en misschien wel tijdens winters. Het wordt een uitdaging van formaat, een goede conditie fysiek en mentaal zijn daarom vereist, evenals een goede rijvaardigheid. Technische begeleiding In een full service technisch team wordt voorzien. Het specialistische team is zeer ervaren en is in staat de meeste mankementen aan een auto te repareren. Iedereen team blijft echter verantwoordelijk voor zijn/haar eigen auto. Accommodatie Het gebruik van comfortabele en luxe hotels staat voorop, maar zal niet altijd mogelijk zijn. Deelnemers moeten dan ook voorbereid zijn op soms eenvoudige onderkomens. Wat voor auto? Een twee of vierwiel aangedreven auto, het kan allebei. In elk geval moet de auto voldoende grondspeling hebben en voorzien zijn van bescherming voor de motor en versnellingsbak. Elke auto wordt vooraf door de organisatie gekeurd. Bij twijfel dienen we deelnemers graag van advies. Benzine of diesel? Dat maakt in principe niet uit. Beide brandstoffen zijn onderweg voldoende verkrijgbaar. Voorrang bij plaatsing Deelnemers die al een etappe hebben meegereden krijgen voorrang als ze voor een volgende etappe inschrijven. Inschrijving dient dan wel tijdig te geschieden. Voorbereiding en begeleiding The World Challenge wordt voorbereid en geheel voorgereden door. Ook de begeleiding is in handen van.

3 2017, etappe 4 Cartagena Buenos Aires Etappe 4 van The World Challenge brengt ons in Zuid Amerika. Een continent van uitersten. Eindeloze regenwouden, het extreem hoge Andes gebergte, onrustige landen, fantastische routes en bergwegen om bang van te worden. De vierde etappe brengt ons van boven de evenaar tot ver in het zuiden, veel verder is niet mogelijk. De vierde etappe is een van de meest gevarieerde etappes, behalve de taal dan. Bijna overal spreekt men Spaans. De landen Colombia en Ecuador verruilen we op dag 5 voor het prachtige. heeft zoveel te bieden dat je altijd dagen te kort komt. Vanuit is Brazilië bereikbaar. Dit uitstapje hangt af van de regenval in het noorden van Bolivia. Sowieso is Zuid Amerika een continent waar de omstandigheden ruig kunnen zijn. De ijle lucht hoog in de Andes, de regenval in het regenwoud, de extreme hitte van de Atacama woestijn en het onherbergzame Patagonië. is ook zo n land waar je altijd dagen te kort komt. Natuurlijk rijden we de beroemde Ruta 40, een van de meest uitdagende routes ter wereld. De etappe zal de tweede helft oktober 2017 starten in Cartagena (Colombia). De eerste informatie is ingewonnen en gecombineerd met de ruime ervaring van op dit continent. Op basis van de (on)mogelijkheden, de veiligheidssituatie in de betreffende landen en de informatie over de begaanbaarheid van de wegen is in grote lijnen de route samengesteld. In deze leaflet aandacht voor de route van de vierde etappe, de headlines en de deadlines. Na de inspectietrip wordt begin 2017 de definitieve route samengesteld.

4 2017, etappe 4 Waar de derde etappe eindigt, begint de vierde. bijna dan We starten in het noorden van Colombia en bezoeken Ecuador en. Dan door het regenwoud van Bolivia over het grootste zoutmeer ter wereld en door de woestijnen van Chili naar Patagonië. Uiteindelijk finishen we in Buenos Aires, de hoofdstad van

5 Creating stories , etappe 4 Cartagena Buenos Aires Voor de start van deze etappe ontmoeten we elkaar in Cartagena, een mooie oude havenstad in het noorden van Colombia. De auto s worden daar per boot heen gebracht. Er wacht een route van bijna kilometer, die we in ongeveer 32 dagen afleggen. Het Andesgebergte staat centraal in deze vierde etappe van The World Challenge. Van noord naar zuid: de route wordt beheerst door de Andes. De eerste weken worden ook beheerst door het regenwoud. Tot en met Bolivia doorkruisen we meermalen grote stukken van het Amazone woud en natuurlijk nemen we de tijd voor de Machu Picchu, een must see. Dan trekken we naar het zuidwesten van naar de prachtige stad Arequipa. Dan volgt Puno aan het Titicacameer en de grensovergang met Bolivia. In Bolivia rijden we de beruchte Yungas road, een must do! Of Brazilië wordt aangedaan wordt definitief besloten na de inspectietrip.

6 2017, etappe 4 Cartagena Buenos Aires Vanuit het regenwoud in het noorden van Bolivia klimmen we naar de hoogvlaktes in het zuidwesten. We doen wat weinigen gedaan hebben: we steken de zoutvlakte bij Uyuni over. Een zoutvlakte ter grootte van België. Het brengt ons in Chili waar we de Atacama woestijn doorkruisen, het droogste gebied op aarde. Dan steken we de Andes over naar waar we de beroemde Ruta 40 rijden. Natuurlijk zit de Abra el Acay in de route en bezoeken we de wijnstreek bij Cafayate. We volgen de Ruta 40 verder naar het zuiden. Overigens is de Ruta 40 zeker niet overal verhard Van steken we weer de grens over naar Chili. Op zoek naar Abdullah Omidvar, de broer van Issa: een goede bekende die de eerste etappe van The World Challenge extra luister bijzette. Meer weten over de Omidvar brothers?

7 2017, etappe 4 Cartagena Buenos Aires Na de handtekening van Abdullah Omidvar door naar het zuiden. Wederom steken we de Andes over en zoeken de Ruta 40 weer op. Bij de Perito Morenogletsjer houden we een dag rust: we genieten van dit prachtige natuurverschijnsel. We verkennen Patagonië door de mooiste (onverharde) routes te rijden. Het zuiden van gemerkt zich door het ruige, harde klimaat. We rijden helemaal naar het zuiden tot aan de grens met Chili. Voor de Straat van Maggellaan zetten we koers naar het noorden. We rijden langs de boeiende oostkust naar het noorden. De kust waar pinguïns leven en walvissen zwemmen. Het wordt een mooie afsluiter van een prachtige Challenge. Buenos Aires is onze finish plaats. De stad van de Tango, het voetbal en van de mooie Argentijnse steaks!

8 2017, etappe 4 de voorlopige route dag 1 dag 2 dag 3 dag 4 dag 5 dag 6 dag 7 dag 8 dag 9 dag 10 dag 11 dag 12 dag 13 dag 14 dag 15 dag 16 dag 17 dag 18 dag 19 dag 20 dag 21 dag 22 dag 23 dag 24 dag 25 dag 26 dag 27 dag 28 dag 29 dag 30 dag 31 dag 32 21okt 22okt 23okt 24okt 25okt 26okt 27okt 28okt 29okt 30okt 31okt 01nov 02nov 03nov 04nov 05nov 06nov 07nov 08nov 09nov 10nov 11nov 12nov 13nov 14nov 15nov 16nov 17nov 18nov 19nov 20nov 21nov stage 1 stage 2 stage 3 stage 4 stage 5 stage 6 stage 7 stage 8 stage 9 rest day rest day stage 10 stage 11 stage 12 stage 13 stage 14 rest day stage 15 stage 16 stage 17 stage 18 stage 19 stage 20 stage 21 stage 22 stage 23 rest day stage 24 stage 25 stage 26 stage 27 stage 28 Cartagena Medellin Popayan Quito Cuenca Jaén Trujillo Lima Ayacucho Arequipa Puno Coroico Colchani San Pedro de Atacama San Pedro de Atacama Cafayate Villa Union Tupungato (Mendoza) Santiago Pucon Bariloche Esquel Los Antiguos El Calafate El Calafate Rio Gallegos Comodoro Rivadavia San Antonio Oeste Bahia Blanca Medellin Popayan Quito Cuenca Jaén Trujillo Lima Ayacucho Arequipa Puno Coroico Colchani San Pedro de Atacama San Pedro de Atacama Cafayate Villa Union Tupungato (Mendoza) Santiago Pucon Bariloche Esquel Los Antiguos El Calafate El Calafate Rio Gallegos Comodoro Rivadavia San Antonio Oeste Bahia Blanca Buenos Aires Colombia Colombia Ecuador Ecuador Bolivia Bolivia Chili Chili Chili Chili

9 deadlines and more Inschrijven Inschrijven kan door HIER je gegevens in te vullen of een te sturen aan: of aan De inschrijving stopt indien het maximum aantal teams (16) voor deze etappe bereikt is. De website geeft de actuele stand. Verscheping Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de Challenge moeten de auto s bij de verscheper worden ingeleverd. Bij aankomst in Cartagena staan de auto s klaar bij het hotel. Na afloop van de Challenge laat je de auto achter bij het hotel in Buenos Aires. De organisatie blijft langer in om de verscheping terug naar Nederland in goede banen te leiden. Informatie avonden Medio november 2016 zal de eerste informatie avond belegd worden. Daarna volgen er bijeenkomsten naar aanleiding van de inspectietrip.

10 Prijs De hieronder genoemde prijzen zijn indicatief en geschat op basis van een team van twee personen, die een kamer delen. Elke etappe heeft een eigen prijs, afhankelijk van de kosten van verscheping, het prijsniveau in de doorkruiste landen en het aantal benodigde vergunningen en visa. De prijs is mede gebaseerd op een huidige euro dollarkoers van 1,00/$ 1,12. Een definitieve prijs kan pas na de inspectietrip worden vastgesteld. Het streven is een deelnamesom van per persoon op basis van een team van 2 personen en een auto ( per team derhalve). Non refundable aanbetaling voor per team. Indien wordt aanbetaald ligt het valutarisico vanaf het moment dat aanbetaald wordt bij. Wat is inclusief? verscheping van de auto naar de startlocaties en van de finishplaatsen naar Rotterdam/Zeebrugge op basis van een personenauto van maximaal 5,5 x 2 x 2,2 meter douane afhandeling aan beide zijden accommodaties ontbijten & diners (tijdens de rijdagen) vergunningen excursies organisatie en begeleiding full service technisch team routeboek autobelettering kledingpakket Op welke bijkomende kosten moet ik rekenen? lunches diners op rustdagen brandstof overige autokosten zoals tolgelden indien gewenst een annuleringsverzekering aanvullende wa verzekering voor de auto (afhankelijk van de auto) indien gewenst aanvullende casco verzekering voor de auto persoonlijke uitgaven heenvlucht (startlocatie) retourvlucht (finishplaats) Inschrijven? Inschrijving heeft plaats op volgorde van binnenkomst. Neem daarvoor contact op door een te sturen naar janwillem@carchallenge.nl of thom@carchallenge.nl. Vragen? Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen of wil je deze bijzondere reis persoonlijk doorspreken? Bel me gerust of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Jan Willem Koudstaal Nieuw Baarnstraat 20C 3743 BR BAARN janwillem@carchallenge.nl

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years 6 years 18 days 6 countries 7. km 215, etappe 2 Mumbai Wakkanai De eerste etappe van The World Challenge gaat 28 september aanstaande

Nadere informatie

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years 6 years 180 days 60 countries 70.000 km 2016, etappe 3 Anchorage Panama Na een succesvolle eerste en tweede etappe van The World Challenge,

Nadere informatie

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years 6 years 18 days 6 countries 7. km 215, etappe 2 Mumbai Sapporo Na een succesvolle eerste etappe van The World Challenge, staat voor

Nadere informatie

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 7 years. 7 years 225 days 65 countries km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 7 years. 7 years 225 days 65 countries km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 7 years 7 years 225 days 65 countries 100.000 km Creating stories... 52 22 N, 5 31 O The World Challenge in een notendop Zeven etappes in zeven

Nadere informatie

Scotland in 5 etappes

Scotland in 5 etappes Scotland in 5 etappes Het lijkt ver weg, maar Schotland is zo dichtbij! Een totaal andere wereld aan de andere kant van de Noordzee. heeft de mooiste route voor je uitgestippeld en neemt je graag mee op

Nadere informatie

The World Challenge. Creating stories... CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

The World Challenge. Creating stories... CarChallenge 52 22 N, 5 31 O The World Challenge The World Challenge etappe 1 2014 Gemiddeld 470 kilometer per dag etappe 1 2014, bijzonder europa etappe 1 2014, turkije etappe 1 2014, oost turkije etappe 1 2014, iran etappe 1 2014,

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging het ultieme Land Rover avontuur Van Paramaribo naar Paramaribo, maar dan via de Amazone Jan Willem Koudstaal van CarChallenge organiseert al ruim 10 jaar

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Africa TopGear Challenge 2013 (kort) CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Africa TopGear Challenge 2013 (kort) CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Africa TopGear Challenge 2013 (kort) Stel je voor, in je eigen auto tussen de giraffen op de eindeloze Afrikaanse vlaktes. Lang de prachtige Zuid Afrikaanse kust, over de zandduinen van Namibië. Vliegen

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge Mongolia 2017 Na Amazonas 2016 nu op avontuur richting het oosten. Ongeveer 7.000 kilometer van ons vandaan ligt Mongolië, een van de laatste wildernissen in de wereld. Een wildernis die wel toegankelijk

Nadere informatie

Zijderoute Algemene Informatie FULL ADVENTURE EEN DEEL VAN DE ZIJDEROUTE RIJDEN ZIJDEROUTE PART 1 ZIJDEROUTE PART 2

Zijderoute Algemene Informatie FULL ADVENTURE EEN DEEL VAN DE ZIJDEROUTE RIJDEN ZIJDEROUTE PART 1 ZIJDEROUTE PART 2 Algemene Informatie Zijderoute 2018 FULL ADVENTURE Vertrek in Nederland op 28 mei 2018 Finish in Beijing (China) op 31 juli 2018 65 reisdagen waarvan 22 rustdagen 13 te bezoeken landen gedurende de reis

Nadere informatie

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië!

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Ook dit jaar werken Wouter en Sigi van Desert Foxx en Jan Willem van weer samen. Jan Willem heeft zeker 7 keer zowel Rusland als Mongolië bezocht en heeft daadwerkelijk

Nadere informatie

6 years 180 days 60 countries 70.000 km

6 years 180 days 60 countries 70.000 km 6 years 180 days 60 countries 70.000 km de wereld rond, in 6 etappes... introduceert een spectaculair avontuur. Een werelduitdaging in de meest letterlijke zin van het woord. Een reis rond de wereld -

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

Woestijnreis Marokko 2017

Woestijnreis Marokko 2017 Algemene Informatie Woestijnreis Marokko 2017 IN T KORT Vertrek in Tanger op 16 september 2017 Finish in Tanger op 1 oktober 2017 16 reisdagen waarvan 5 rustdagen Maximum van 10 deelnemende teams ZWAARTE

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport!

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes PETROL & WINE 2015 Het nieuwe jaarprogramma van Petrol & Wine voor 2015, met veel nieuwe reizen, maar op de vertrouwde leest geschoeid: bijzondere hotels van topklasse, schitterende wegen speciaal geselecteerd

Nadere informatie

Bliss Mobil North Cape Expedition 2019

Bliss Mobil North Cape Expedition 2019 Algemene Informatie Bliss Mobil North Cape Expedition 2019 THE ADVENTURE Vertrek in Oslo (Noorwegen) op 1 maart 2019 Finish in Rovaniemi (Finland) op 17 maart 2019 17 reisdagen 3 te bezoeken landen gedurende

Nadere informatie

NorCape Challenge 2014

NorCape Challenge 2014 NorCape Challenge 2014 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

Singapore Challenge 2015

Singapore Challenge 2015 Singapore Challenge 2015 Van Amsterdam naar Singapore, maar dan met je eigen auto... Verder kun je niet, verder rijden zonder gebruik te maken van een veerpont kan niet. Meer dan 18.oo0 kilometer lang

Nadere informatie

NorCape Challenge 2013

NorCape Challenge 2013 NorCape Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Maar wel

Nadere informatie

13 dagen. Mongolië Challenge. CarChallenge. CarChallenge

13 dagen. Mongolië Challenge. CarChallenge. CarChallenge Mongolië Challenge 13 dagen Zelf rijden door niemandsland Mongolië is een van de laatste wildernissen in de wereld. In dit land, ruim 4 keer zo groot als Duitsland, met minder dan 3 miljoen inwoners, vind

Nadere informatie

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In één van Europa's laatste wildernissen, het noorden van Scandinavië, ontdekken we de echte kou maar ontdekken we ook het echte autorijden. Juist hier

Nadere informatie

e-book: 978-94-6175-825-5 gebonden versie: 978-90-5566-931-8 De continenten Dit boek gaat over het continent Australië. Het is speciaal gemaakt voor

e-book: 978-94-6175-825-5 gebonden versie: 978-90-5566-931-8 De continenten Dit boek gaat over het continent Australië. Het is speciaal gemaakt voor rsiteit van Cambridge (Engeland). formatieve kinderenboeken. erwerpen: atieve kinderboeken geschreven. vrouw, kinderen en honden. e-book: 978-94-6175-815-6 Ook beschikbaar als gebonden versie: 978-90-5566-715-4

Nadere informatie

Singapore Challenge. Van Amsterdam naar Singapore, maar dan met je eigen auto...

Singapore Challenge. Van Amsterdam naar Singapore, maar dan met je eigen auto... Singapore Challenge Van Amsterdam naar Singapore, maar dan met je eigen auto... Verder kun je niet, verder rijden zonder gebruik te maken van een veerpont kan niet. Meer dan 18.oo0 kilometer lang je jongens-

Nadere informatie

Op en om de evenaar (deel 2: Ecuador incl Galapagos)

Op en om de evenaar (deel 2: Ecuador incl Galapagos) Op en om de evenaar (deel 2: Ecuador incl Galapagos) Een beeldverslag van 30 dagen van het gevaarlijke zuiden van Colombia naar Quito, Cuenca, Guayaquil en Manta (inclusief een vijfdaags bezoek aan de

Nadere informatie

Prijsinformatie. Cosmic Travel - www.cosmic-travel.com - 1/5

Prijsinformatie. Cosmic Travel - www.cosmic-travel.com - 1/5 Prijsinformatie Alle prijzen zijn in euro berekend aan de wisselkoers van 27/07/2015 en zijn per persoon, op basis van 2 personen in een standaard dubbele kamer geldig zoals vermeld. Vele prijzen zijn

Nadere informatie

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 1 8 Daagse Fly & Drive rondreis Marokko, inclusief: Retour vliegticket NL / Zuid Spanje Vertrek NL 18 april 2015 Vertrek Zuid Spanje 25 april 2015

Nadere informatie

Marokko Atlas Allroadreis Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Duur / tijden

Marokko Atlas Allroadreis Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Duur / tijden Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Marokko Atlas Allroadreis 2018 Duur / tijden Heenreis is op 14 april 2018, terugreis is op 20 april 2018. Verlenging van verblijf is natuurlijk

Nadere informatie

Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km

Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland 18-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km Hoogtepunten van deze reis Merengebied bij Bariloche Boottocht

Nadere informatie

21 dagen. Africa fly, drive & explore. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

21 dagen. Africa fly, drive & explore. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O 21 dagen Africa fly, drive & explore Zelf rijden door veelzijdig Zuidelijk Afrika In 2013 organiseerde de Africa Challenge. Het beste uit deze Challenge hebben we gebruikt om een programma samen te stellen

Nadere informatie

Singapore Challenge. Van Amsterdam naar Singapore, maar dan met je eigen auto...

Singapore Challenge. Van Amsterdam naar Singapore, maar dan met je eigen auto... Singapore Challenge Van Amsterdam naar Singapore, maar dan met je eigen auto... Verder kun je niet, verder rijden zonder gebruik te maken van een veerpont kan niet. Meer dan 18.oo0 kilometer lang je jongens-

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Prijsinformatie. Cosmic Travel /5

Prijsinformatie. Cosmic Travel /5 Prijsinformatie Alle prijzen zijn in euro berekend aan de wisselkoers van 12/05/2016 en zijn per persoon, op basis van 2 personen in een standaard dubbele kamer geldig zoals vermeld. Vele prijzen zijn

Nadere informatie

Dag 1. Vlucht Amsterdam Parijs. Vlucht Parijs Santiago de Chili. Chili. Dag 2. Santiago de Chile. Plaza de Armas. Mercado Central (markthal)

Dag 1. Vlucht Amsterdam Parijs. Vlucht Parijs Santiago de Chili. Chili. Dag 2. Santiago de Chile. Plaza de Armas. Mercado Central (markthal) Dag 1 Vlucht Amsterdam Parijs Vlucht Parijs Santiago de Chili Chili Dag 2 Santiago de Chile Plaza de Armas Mercado Central (markthal) 1 / 17 Postkantoor Cerro San Cristbal (berg, uitzicht over vallei)

Nadere informatie

motor adventure 4 life

motor adventure 4 life ma motor adventure 4 life Andes Expedition 33 27 ZB, 70 40 WL ANDES EXPEDITION Van Santiago in Chili, via Argentinië naar de Machu Picchu in Peru! Dit avontuur begint in Santiago de Chile en eindigt bij

Nadere informatie

V-Strom Adventure Trip

V-Strom Adventure Trip Info 2009 V-Strom Adventure Trip Programma 4-daagse reis Dag 1 (donderdag): 160 Km. 09:00 Vertrek vanaf Eindhoven Airport met RYANAIR (FR 9124) 10:50 Vertrek vanaf Rotterdam Airport met TRANSAVIA (HV 5061)

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

motor adventure 4 life

motor adventure 4 life ma motor adventure 4 life Peru Machu Picchu Express 13 10 ZB, 72 33 WL MACHU PICCHU EXPRESS Bezoek een van de meest diverse landen ter wereld op de motor! Met Motoradventure4Life krijg je de kans om Peru

Nadere informatie

5,4. Werkstuk door een scholier 1815 woorden 2 september keer beoordeeld. Aardrijkskunde. Ontwikkelingskansen door toerisme => Peru

5,4. Werkstuk door een scholier 1815 woorden 2 september keer beoordeeld. Aardrijkskunde. Ontwikkelingskansen door toerisme => Peru Werkstuk door een scholier 1815 woorden 2 september 2006 5,4 76 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Ontwikkelingskansen door toerisme => Peru Na Brazilië en Argentinië is Peru het grootste land van Zuid-Amerika

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

motor adventure 4 life

motor adventure 4 life ma motor adventure 4 life 7 Wonders of Peru 13 10 ZB, 72 33 WL 7 WONDERS OF PERU In Peru is een grote verscheidenheid aan landschappen te vinden. En natuurlijk gaan we deze allemaal verkennen over wegen

Nadere informatie

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 Het Goodwood Festival of Speed vindt jaarlijks plaats op het zuid-engelse landgoed Goodwood en is een uniek motorsport evenement dat eigenlijk door geen

Nadere informatie

Donkervoort Endless Season

Donkervoort Endless Season Donkervoort Endless Season Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! www.donkervoort.com Endless Season Kan het Donkervoort rijseizoen wat u betreft niet lang genoeg duren en ziet u alweer op tegen

Nadere informatie

I n h o g e r e s f e r e n : B o l i v i a

I n h o g e r e s f e r e n : B o l i v i a I n h o g e r e s f e r e n : B o l i v i a 12 dagen door Bolivia Chile Bolivia Bolivia is geen Peru. Dat merk je gelijk al in de grootste stad van Bolivia: La Paz, waar de dames met hun grappige bolhoedjes

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

Brochure Zuid - Amerika

Brochure Zuid - Amerika Brochure Zuid - Amerika Zuid - Amerika Hoe moet je deze brochure lezen? Wanneer je je nog aan het oriënteren bent, is deze brochure een handig en informatief document voor het bepalen van je reisbestemming.

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Een semester of academisch jaar Accommodatie op basis van volpension in gastgezin Sportieve en culturele activiteiten op school Van 15 tot 18 jaar

Een semester of academisch jaar Accommodatie op basis van volpension in gastgezin Sportieve en culturele activiteiten op school Van 15 tot 18 jaar EASY LANGUAGES High School in Argentinië Programma overzicht: Een semester of academisch jaar Accommodatie op basis van volpension in gastgezin Sportieve en culturele activiteiten op school Van 15 tot

Nadere informatie

De BERRT 3-daagse. 3 dagen offroad door Nederland, 900 km. Ja leuk! Ik wil ook mee! De BERRT 3-daagse. Data en tijden

De BERRT 3-daagse. 3 dagen offroad door Nederland, 900 km. Ja leuk! Ik wil ook mee! De BERRT 3-daagse. Data en tijden De BERRT 3-daagse 3 dagen offroad door Nederland, 900 km Ja leuk! Ik wil ook mee! De BERRT 3-daagse Data en tijden De BERRT 3-daagse is een pittige allroad rit met 3 rijdagen en 3 hotel overnachtingen.

Nadere informatie

NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË. Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË. Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Dag 01: (A) Vervoer in privé

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint in het bruisende Buenos Aires. Jullie vliegen na wat van de heerlijke Argentijnse sfeer te

Nadere informatie

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden.

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Beste 4x4ders, Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Zoals u wellicht hee4 gelezen in de agenda van 4x4 España gaan wij mei 2016 richbng Marokko. Waar we ca. 14 dagen

Nadere informatie

Jubileumreis Argentinië Chili

Jubileumreis Argentinië Chili Jubileumreis Argentinië Chili 1 17 december 2019-17 dagen geheel verzorgd. 1 en 2 dec. 2019 - Dag 1 en 2 - Vliegreis naar Buenos Aires en aankomst. U vliegt van Amsterdam naar Buenos Aires, waar u de volgende

Nadere informatie

Ecuador & Galapagos Eilanden

Ecuador & Galapagos Eilanden Page 1 Ecuador & Eilanden 17-daagse avontuurlijke familierondreis Ecuador is het meest afwisselende land van het Zuid Amerikaanse continent en een geweldige bestemming voor een familiereis. De hoofdstad

Nadere informatie

MTB CHALLENGE MALLORCA 2019

MTB CHALLENGE MALLORCA 2019 MTB CHALLENGE MALLORCA 2019 INLEIDING De MTB Challenge Mallorca is méér dan alleen een mountainbiketocht. Naast de pittige sportieve uitdaging, ervaar je ook het echte Mallorca. Doordat we exclusieve toegang

Nadere informatie

De BERRT 1-daagse Allroad Ritten. BERRT 1-daagse Allroad Ritten. Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land. Ja leuk! Ik wil ook mee!

De BERRT 1-daagse Allroad Ritten. BERRT 1-daagse Allroad Ritten. Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land. Ja leuk! Ik wil ook mee! BERRT 1-daagse Allroad Ritten Ja leuk! Ik wil ook mee! De BERRT 1-daagse Allroad Ritten Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land Training(en) bij ons gedaan en nu zin om te gaan rijden? Dat kan,

Nadere informatie

Argentinië. Inleiding. Geografie

Argentinië. Inleiding. Geografie Argentinië Inleiding Argentinië is vooral bekend om de Tango, dat is een wereldberoemde dans, op speciale muziek. En natuurlijk is Argentinië óók bekend om Máxima. De tango is in de 19e eeuw ontstaan in

Nadere informatie

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ECUADOR

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ECUADOR - VRIJWILLIGERSWERK - LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ECUADOR LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ECUADOR - VRIJWILLIGERSWERK - Volg lessen Spaans en werk daarna mee aan een sociaal project in Quito of omgeving. Je

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Noord Challenge 2013. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

Noord Challenge 2013. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Noord Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap en via Rusland terug? Een Challenge die je nooit meer vergeet, een Challenge

Nadere informatie

motor adventure 4 life

motor adventure 4 life ma motor adventure 4 life Mysterious Peru 13 10 ZB, 72 33 WL MYSTERIOUS PERU Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord van Peru met zijn Nasca-lijnen, Cusco, Machu Picchu. En hoewel dat absolute must-see s

Nadere informatie

Reisverslag Argentinië van december 2014-januari 2015 van de familie van der Kuij

Reisverslag Argentinië van december 2014-januari 2015 van de familie van der Kuij Reisverslag Argentinië van december 2014-januari 2015 van de familie van der Kuij Op een bepaalde leeftijd moet je besluiten sommige dingen niet of juist wel te doen. Wij besloten nog één grote reis te

Nadere informatie

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

2015 SADS Geert Jansen 2016 SADS Geert Jansen

2015 SADS Geert Jansen 2016 SADS Geert Jansen 2015 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse Fly & Drive reis door Zuid Italië, inclusief: Retour vliegticket Eindhoven / Italië, Brindisi/Rome Vertrek Eindhoven, 16.40 uur, 24 september 2016 Vertrek Rome, 13.00

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018

EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018 EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018 Maak een onuitwisbare indruk op uw medewerkers en relaties! Bij Land Rover Experience krijgt u de kans om onder ruige en uitdagende omstandigheden uw grenzen te verleggen.

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

De natuurpracht van Chili

De natuurpracht van Chili CHILI De natuurpracht van Chili Privérondreis met lokale privégidsen Kant-en-Klaar - 17 dagen / 13 nachten REF: 363 REISBESCHRIJVING - Calama - - - Viña del Mar - Santiago - Punta Arenas - - Torres del

Nadere informatie

Impressie. Winterport uitgerust. Scandinavië (Noorwegen) Marokko

Impressie. Winterport uitgerust. Scandinavië (Noorwegen) Marokko Impressie Eind jaren 70 een camper gehuurd in Amerika en er een week of wat mee rondgetrokken. Dit had voor ons een dusdanige Waauw factor dat we besloten ooit een camper te kopen en er mee naar China

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse rondreis op Corsica (Fr.), inclusief: Retour vliegticket Köln-Bonn / Corsica Vertrek Köln-Bonn 12 april 2014 (o.v.b.) Vertrek Corsica 19 april 2014 (o.v.b.) Overnachting in hotels Half pension

Nadere informatie

Deze spectaculaire en succesvolle reis is al achter de rug en

Deze spectaculaire en succesvolle reis is al achter de rug en VorigeVolgende 12 Deze spectaculaire en succesvolle reis is al achter de rug en komt niet meer terug. Exclusief en eenmalig offroad in Mongolië. Mongolië GS Trophy Allroadreis Deze reis is eenmalig in

Nadere informatie

INHOUD 1 WAAR LIGT HET? 2 WAAR KOMT HET VANDAAN? 3 EUROPA

INHOUD 1 WAAR LIGT HET? 2 WAAR KOMT HET VANDAAN? 3 EUROPA INHOUD 1 WAAR LIGT HET? Hoe ziet de aarde eruit? 6-7 Hoe vind je de weg op aarde? 8-9 Afstanden 10-11 De zes continenten 12-13 Oceanen en zeeën 14-15 Waar leven walvissen en haaien? 16-17 De grootste rivieren

Nadere informatie

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 EEN VERRASSENDE RIT DOOR CROATIA, MONTENEGRO EN BOSNIA HERZEGOVINA. Croatia Adventure Een verrassende rit door Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina.

Nadere informatie

KORTE ROUTE. Verlenging optie 1: de stranden bij Máncora Verlenging optie 2: stranden en natuur bij Paracas Verlenging optie 3: Amazone jungle

KORTE ROUTE. Verlenging optie 1: de stranden bij Máncora Verlenging optie 2: stranden en natuur bij Paracas Verlenging optie 3: Amazone jungle BESTEMMING: Peru Deze reis voert door eeuwen geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Intrigerende schatten uit de Inca beschaving, de geheimen van de heilige vallei bij de voormalige Inca-hoofdstad

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders. 1

Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders. 1 Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders info@tourforlife.nl 1 Inhoud Voorstellen Taken Voorbereiden Navigatie Kwesties Afspraken en bijzonderheden Bijzonderheden onderweg Vragen 2 Voorstellen Wim

Nadere informatie

Argentinië, de wijnroute. Reisbeschrijving

Argentinië, de wijnroute. Reisbeschrijving Argentinië, de wijnroute 15 dagen/13 nachten De "Wijnroute", is een rondreis die speciaal ontworpen is om u te talen kennismaken met de voornaamste wijnstreken en wijngaarden van Argentinië. Een rondreis

Nadere informatie

Latijns-Amerika. Collection. Be i R n. Tours 2012 & 2013. Quality. www.travel-experts.be www.btsleisure.be

Latijns-Amerika. Collection. Be i R n. Tours 2012 & 2013. Quality. www.travel-experts.be www.btsleisure.be Latijns-Amerika S UDAMERICA www.sudamericatours.be Tours Quality Label of Sudamerica Tours 23 Jaar 2012 & 2013 Argentinië Belize Bolivia Brazilië Chili & Paaseiland Colombia Costa Rica Ecuador & Galapagos

Nadere informatie

SiberMongol Challenge

SiberMongol Challenge SiberMongol Challenge Zelf rijden door onbekende gebieden Mongolië is een van de laatste wildernissen in de wereld en Siberië spreekt voor velen to de verbeelding. Tijdens deze Challenge zie je beide,

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten.

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten. Informatie Raid Arctique 2014 Raid Arctique 2014 De Raid Arctique is een tocht van de Poolcirkel naar Parijs met een proloog in Kiruna. Veertig jaar na de introductie van de Citroën CX reizen de zelfde

Nadere informatie

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel.

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel. Winter-avontuur 5-daags winter-avontuur in Dalarna, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur in de sneeuw kamperen we 5 dagen in de winterse bossen van Midden- Zweden. We slapen in een grote tipi-tent die verwarmd

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

Deze reis kan geboekt worden in de maanden december t/m april. Data zijn flexibel.

Deze reis kan geboekt worden in de maanden december t/m april. Data zijn flexibel. 8-daagse skitocht 8-daagse ski-tocht door het winterse fjäll-landschap rond het meer Grövelsjön. De tocht leidt ons in 6 dagen rond het Grövelsjön-meer, met het begin- en eindpunt in het vakantiedorpje

Nadere informatie