The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden"

Transcriptie

1 The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een culturele motor ervaring en dit voor alle leeftijden en alle categorieën. De schoonheid van Zuid Afrika en de culturele diversiteit van het land zal u toestaan om te verkennen, te beleven en te verwachten. Onze motorreis "The Garden Route" zal in Kaapstad beginnen en ook eindigen. We rijden in het totaal km met een gemiddelde van km per dag. Korte omschrijving: Vanuit Kaapstad rijden we naar het meest zuidelijkste stuk in Afrika, L'Agulhas. We rijden langs Hermanus en hebben kans om de walvissen te zien zwemmen. We trekken verder richting oosten en passeren de Bloukrans Brug, gekend om zijn bungee jump (216m). Al snel naderen we de Oostelijke Cape Provincie met Port Elizabeth. Optioneel kan je deelnemen aan een trip op zoek naar the BIG 5. Met wat geluk zie je de leeuw, olifant, neushoorn, luipaard en buffel, in het Addo Nationale Olifant Park. Van Port Elizabeth rijden we rechtstreeks naar Oudtshoorn, ook de struisvogelhoofdstad genoemd. Hier leren wij meer over deze grote vogels en onderzoeken ook de wereld van de vermaarde Cango Holen en Klein Karoo. Wij rijden terug naar het centrum van de wijnlanden over Route 62. De langste wijnroute ter wereld. Langs de noordelijke hellingen van de Langeberge Bergketen bereiken we Stellenbosch. Onze motorreis "The Garden Route" eindigt na 11 dagen nadat we de beste routes van Zuid Afrika hebben verkend. Een unieke en prachtige ervaring om met iedereen te delen.

2 Deze reis wordt begeleid door een ervaren gids, Gavin genaamd. De voertaal is Engels of het typische Afrikaans. Het volledige team zijn mensen met enorm veel ervaring die het land van binnen en buiten kennen. Bezienswaardigheden: - Tsitsikamma Coastal Park - Tafelberg nationaal Park (kabelbaan optioneel) - Boulders Beach - pinguïns - Cape Wine Lands - Meerdere bergpassen - Addo National Elephant Park en de BIG5 (optioneel) - Rondrit door Capetown - Robben Eiland (optioneel) De prijs voor deze prachtige reis op basis van een gedeelde 2-pers.kamers is: Piloot: 2750 Deze reis is al gegarandeerd Duo: Inbegrepen: - Huur motor Suzuki DL650 V-Strom - De verplichte verzekering - Onbeperkt aantal kms - 10 nachten in 3 en 4* lodges met douche/bad, wc en TV en sommigen met zwembad ontbijten en 3 diners - Zuid-Afrikaanse gediplomeerde Engelstalige nationale gids op motor (Gavin genaamd) - Transfer van en naar de luchthaven Vlucht Cape Town/ Cape Town is niet in de prijs inbegrepen: De prijzen schommelen op dit moment tussen de 950 en 1100 euro alles taksen incl. Vluchtprijzen volgens beschikbaarheid op het moment van de reservatie - Helm en motoruitrusting - Volgwagen - Reservemotor - Benzine - Tol - Niet vermelde maaltijden - Dranken - Annulerings en/of bijstandsverzekering - Borg voor de motor en/of motorkledij Documenten: Voor Belgen: vereiste geldigheidsduur van uw paspoort: ten minste 30 dagen vanaf de datum van vertrek uit Zuid-Afrika. Het paspoort moet ten minste één blanco pagina bevatten. Andere nationaliteiten dienen hun ambassade te raadplegen. Inentingen:

3 Niet verplicht maar raadpleeg uw huisdokter of Tropische instituut. Tel: Verg. A5861 Kantoor: Kapelsesteenweg Ekeren Enkel op afspraak

4 The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een culturele motor ervaring en dit voor alle leeftijden en alle categorieën. De schoonheid van Zuid Afrika en de culturele diversiteit van het land zal u toestaan om te verkennen, te beleven en te verwachten. Onze motorreis "The Garden Route" zal in Kaapstad beginnen en ook eindigen. We rijden in het totaal km met een gemiddelde van km per dag. Korte omschrijving: Vanuit Kaapstad rijden we naar het meest zuidelijkste stuk in Afrika, L'Agulhas. We rijden langs Hermanus en hebben kans om de walvissen te zien zwemmen. We trekken verder richting oosten en passeren de Bloukrans Brug, gekend om zijn bungee jump (216m). Al snel naderen we de Oostelijke Cape Provincie met Port Elizabeth. Optioneel kan je deelnemen aan een trip op zoek naar the BIG 5. Met wat geluk zie je de leeuw, olifant, neushoorn, luipaard en buffel, in het Addo Nationale Olifant Park. Van Port Elizabeth rijden we rechtstreeks naar Oudtshoorn, ook de struisvogelhoofdstad genoemd. Hier leren wij meer over deze grote vogels en onderzoeken ook de wereld van de vermaarde Cango Holen en Klein Karoo. Wij rijden terug naar het centrum van de wijnlanden over Route 62. De langste wijnroute ter wereld. Langs de noordelijke hellingen van de Langeberge Bergketen bereiken we Stellenbosch. Onze motorreis "The Garden Route" eindigt na 11 dagen nadat we de beste routes van Zuid Afrika hebben verkend. Een unieke en prachtige ervaring om met iedereen te delen.

5 Deze reis wordt begeleid door een ervaren gids, Gavin genaamd. De voertaal is Engels of het typische Afrikaans. Het volledige team zijn mensen met enorm veel ervaring die het land van binnen en buiten kennen. Bezienswaardigheden: - Tsitsikamma Coastal Park - Tafelberg nationaal Park (kabelbaan optioneel) - Boulders Beach - pinguïns - Cape Wine Lands - Meerdere bergpassen - Addo National Elephant Park en de BIG5 (optioneel) - Rondrit door Capetown - Robben Eiland (optioneel) De prijs voor deze prachtige reis op basis van een gedeelde 2-pers.kamers is: Piloot: 2750 Deze reis is al gegarandeerd Duo: Inbegrepen: - Huur motor Suzuki DL650 V-Strom - De verplichte verzekering - Onbeperkt aantal kms - 10 nachten in 3 en 4* lodges met douche/bad, wc en TV en sommigen met zwembad ontbijten en 3 diners - Zuid-Afrikaanse gediplomeerde Engelstalige nationale gids op motor (Gavin genaamd) - Transfer van en naar de luchthaven Vlucht Cape Town/ Cape Town is niet in de prijs inbegrepen: De prijzen schommelen op dit moment tussen de 950 en 1100 euro alles taksen incl. Vluchtprijzen volgens beschikbaarheid op het moment van de reservatie - Helm en motoruitrusting - Volgwagen - Reservemotor - Benzine - Tol - Niet vermelde maaltijden - Dranken - Annulerings en/of bijstandsverzekering - Borg voor de motor en/of motorkledij Documenten: Voor Belgen: vereiste geldigheidsduur van uw paspoort: ten minste 30 dagen vanaf de datum van vertrek uit Zuid-Afrika. Het paspoort moet ten minste één blanco pagina bevatten. Andere nationaliteiten dienen hun ambassade te raadplegen. Inentingen:

6 Niet verplicht maar raadpleeg uw huisdokter of Tropische instituut. Tel: Verg. A5861 Kantoor: Kapelsesteenweg Ekeren Enkel op afspraak

7 The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een culturele motor ervaring en dit voor alle leeftijden en alle categorieën. De schoonheid van Zuid Afrika en de culturele diversiteit van het land zal u toestaan om te verkennen, te beleven en te verwachten. Onze motorreis "The Garden Route" zal in Kaapstad beginnen en ook eindigen. We rijden in het totaal km met een gemiddelde van km per dag. Korte omschrijving: Vanuit Kaapstad rijden we naar het meest zuidelijkste stuk in Afrika, L'Agulhas. We rijden langs Hermanus en hebben kans om de walvissen te zien zwemmen. We trekken verder richting oosten en passeren de Bloukrans Brug, gekend om zijn bungee jump (216m). Al snel naderen we de Oostelijke Cape Provincie met Port Elizabeth. Optioneel kan je deelnemen aan een trip op zoek naar the BIG 5. Met wat geluk zie je de leeuw, olifant, neushoorn, luipaard en buffel, in het Addo Nationale Olifant Park. Van Port Elizabeth rijden we rechtstreeks naar Oudtshoorn, ook de struisvogelhoofdstad genoemd. Hier leren wij meer over deze grote vogels en onderzoeken ook de wereld van de vermaarde Cango Holen en Klein Karoo. Wij rijden terug naar het centrum van de wijnlanden over Route 62. De langste wijnroute ter wereld. Langs de noordelijke hellingen van de Langeberge Bergketen bereiken we Stellenbosch. Onze motorreis "The Garden Route" eindigt na 11 dagen nadat we de beste routes van Zuid Afrika hebben verkend. Een unieke en prachtige ervaring om met iedereen te delen.

8 Deze reis wordt begeleid door een ervaren gids, Gavin genaamd. De voertaal is Engels of het typische Afrikaans. Het volledige team zijn mensen met enorm veel ervaring die het land van binnen en buiten kennen. Bezienswaardigheden: - Tsitsikamma Coastal Park - Tafelberg nationaal Park (kabelbaan optioneel) - Boulders Beach - pinguïns - Cape Wine Lands - Meerdere bergpassen - Addo National Elephant Park en de BIG5 (optioneel) - Rondrit door Capetown - Robben Eiland (optioneel) De prijs voor deze prachtige reis op basis van een gedeelde 2-pers.kamers is: Piloot: 2750 Deze reis is al gegarandeerd Duo: Inbegrepen: - Huur motor Suzuki DL650 V-Strom - De verplichte verzekering - Onbeperkt aantal kms - 10 nachten in 3 en 4* lodges met douche/bad, wc en TV en sommigen met zwembad ontbijten en 3 diners - Zuid-Afrikaanse gediplomeerde Engelstalige nationale gids op motor (Gavin genaamd) - Transfer van en naar de luchthaven Vlucht Cape Town/ Cape Town is niet in de prijs inbegrepen: De prijzen schommelen op dit moment tussen de 950 en 1100 euro alles taksen incl. Vluchtprijzen volgens beschikbaarheid op het moment van de reservatie - Helm en motoruitrusting - Volgwagen - Reservemotor - Benzine - Tol - Niet vermelde maaltijden - Dranken - Annulerings en/of bijstandsverzekering - Borg voor de motor en/of motorkledij Documenten: Voor Belgen: vereiste geldigheidsduur van uw paspoort: ten minste 30 dagen vanaf de datum van vertrek uit Zuid-Afrika. Het paspoort moet ten minste één blanco pagina bevatten. Andere nationaliteiten dienen hun ambassade te raadplegen. Inentingen:

9 Niet verplicht maar raadpleeg uw huisdokter of Tropische instituut. Tel: Verg. A5861 Kantoor: Kapelsesteenweg Ekeren Enkel op afspraak

10 The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een culturele motor ervaring en dit voor alle leeftijden en alle categorieën. De schoonheid van Zuid Afrika en de culturele diversiteit van het land zal u toestaan om te verkennen, te beleven en te verwachten. Onze motorreis "The Garden Route" zal in Kaapstad beginnen en ook eindigen. We rijden in het totaal km met een gemiddelde van km per dag. Korte omschrijving: Vanuit Kaapstad rijden we naar het meest zuidelijkste stuk in Afrika, L'Agulhas. We rijden langs Hermanus en hebben kans om de walvissen te zien zwemmen. We trekken verder richting oosten en passeren de Bloukrans Brug, gekend om zijn bungee jump (216m). Al snel naderen we de Oostelijke Cape Provincie met Port Elizabeth. Optioneel kan je deelnemen aan een trip op zoek naar the BIG 5. Met wat geluk zie je de leeuw, olifant, neushoorn, luipaard en buffel, in het Addo Nationale Olifant Park. Van Port Elizabeth rijden we rechtstreeks naar Oudtshoorn, ook de struisvogelhoofdstad genoemd. Hier leren wij meer over deze grote vogels en onderzoeken ook de wereld van de vermaarde Cango Holen en Klein Karoo. Wij rijden terug naar het centrum van de wijnlanden over Route 62. De langste wijnroute ter wereld. Langs de noordelijke hellingen van de Langeberge Bergketen bereiken we Stellenbosch. Onze motorreis "The Garden Route" eindigt na 11 dagen nadat we de beste routes van Zuid Afrika hebben verkend. Een unieke en prachtige ervaring om met iedereen te delen.

11 Deze reis wordt begeleid door een ervaren gids, Gavin genaamd. De voertaal is Engels of het typische Afrikaans. Het volledige team zijn mensen met enorm veel ervaring die het land van binnen en buiten kennen. Bezienswaardigheden: - Tsitsikamma Coastal Park - Tafelberg nationaal Park (kabelbaan optioneel) - Boulders Beach - pinguïns - Cape Wine Lands - Meerdere bergpassen - Addo National Elephant Park en de BIG5 (optioneel) - Rondrit door Capetown - Robben Eiland (optioneel) De prijs voor deze prachtige reis op basis van een gedeelde 2-pers.kamers is: Piloot: 2750 Deze reis is al gegarandeerd Duo: Inbegrepen: - Huur motor Suzuki DL650 V-Strom - De verplichte verzekering - Onbeperkt aantal kms - 10 nachten in 3 en 4* lodges met douche/bad, wc en TV en sommigen met zwembad ontbijten en 3 diners - Zuid-Afrikaanse gediplomeerde Engelstalige nationale gids op motor (Gavin genaamd) - Transfer van en naar de luchthaven Vlucht Cape Town/ Cape Town is niet in de prijs inbegrepen: De prijzen schommelen op dit moment tussen de 950 en 1100 euro alles taksen incl. Vluchtprijzen volgens beschikbaarheid op het moment van de reservatie - Helm en motoruitrusting - Volgwagen - Reservemotor - Benzine - Tol - Niet vermelde maaltijden - Dranken - Annulerings en/of bijstandsverzekering - Borg voor de motor en/of motorkledij Documenten: Voor Belgen: vereiste geldigheidsduur van uw paspoort: ten minste 30 dagen vanaf de datum van vertrek uit Zuid-Afrika. Het paspoort moet ten minste één blanco pagina bevatten. Andere nationaliteiten dienen hun ambassade te raadplegen. Inentingen:

12 Niet verplicht maar raadpleeg uw huisdokter of Tropische instituut. Tel: Verg. A5861 Kantoor: Kapelsesteenweg Ekeren Enkel op afspraak

13 The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een culturele motor ervaring en dit voor alle leeftijden en alle categorieën. De schoonheid van Zuid Afrika en de culturele diversiteit van het land zal u toestaan om te verkennen, te beleven en te verwachten. Onze motorreis "The Garden Route" zal in Kaapstad beginnen en ook eindigen. We rijden in het totaal km met een gemiddelde van km per dag. Korte omschrijving: Vanuit Kaapstad rijden we naar het meest zuidelijkste stuk in Afrika, L'Agulhas. We rijden langs Hermanus en hebben kans om de walvissen te zien zwemmen. We trekken verder richting oosten en passeren de Bloukrans Brug, gekend om zijn bungee jump (216m). Al snel naderen we de Oostelijke Cape Provincie met Port Elizabeth. Optioneel kan je deelnemen aan een trip op zoek naar the BIG 5. Met wat geluk zie je de leeuw, olifant, neushoorn, luipaard en buffel, in het Addo Nationale Olifant Park. Van Port Elizabeth rijden we rechtstreeks naar Oudtshoorn, ook de struisvogelhoofdstad genoemd. Hier leren wij meer over deze grote vogels en onderzoeken ook de wereld van de vermaarde Cango Holen en Klein Karoo. Wij rijden terug naar het centrum van de wijnlanden over Route 62. De langste wijnroute ter wereld. Langs de noordelijke hellingen van de Langeberge Bergketen bereiken we Stellenbosch. Onze motorreis "The Garden Route" eindigt na 11 dagen nadat we de beste routes van Zuid Afrika hebben verkend. Een unieke en prachtige ervaring om met iedereen te delen.

14 Deze reis wordt begeleid door een ervaren gids, Gavin genaamd. De voertaal is Engels of het typische Afrikaans. Het volledige team zijn mensen met enorm veel ervaring die het land van binnen en buiten kennen. Bezienswaardigheden: - Tsitsikamma Coastal Park - Tafelberg nationaal Park (kabelbaan optioneel) - Boulders Beach - pinguïns - Cape Wine Lands - Meerdere bergpassen - Addo National Elephant Park en de BIG5 (optioneel) - Rondrit door Capetown - Robben Eiland (optioneel) De prijs voor deze prachtige reis op basis van een gedeelde 2-pers.kamers is: Piloot: 2750 Deze reis is al gegarandeerd Duo: Inbegrepen: - Huur motor Suzuki DL650 V-Strom - De verplichte verzekering - Onbeperkt aantal kms - 10 nachten in 3 en 4* lodges met douche/bad, wc en TV en sommigen met zwembad ontbijten en 3 diners - Zuid-Afrikaanse gediplomeerde Engelstalige nationale gids op motor (Gavin genaamd) - Transfer van en naar de luchthaven Vlucht Cape Town/ Cape Town is niet in de prijs inbegrepen: De prijzen schommelen op dit moment tussen de 950 en 1100 euro alles taksen incl. Vluchtprijzen volgens beschikbaarheid op het moment van de reservatie - Helm en motoruitrusting - Volgwagen - Reservemotor - Benzine - Tol - Niet vermelde maaltijden - Dranken - Annulerings en/of bijstandsverzekering - Borg voor de motor en/of motorkledij Documenten: Voor Belgen: vereiste geldigheidsduur van uw paspoort: ten minste 30 dagen vanaf de datum van vertrek uit Zuid-Afrika. Het paspoort moet ten minste één blanco pagina bevatten. Andere nationaliteiten dienen hun ambassade te raadplegen. Inentingen:

15 Niet verplicht maar raadpleeg uw huisdokter of Tropische instituut. Tel: Verg. A5861 Kantoor: Kapelsesteenweg Ekeren Enkel op afspraak

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Garden route & Lesotho

Garden route & Lesotho Garden route & Lesotho 13 dagen, accommodatiereis Prijs: 995,- Activiteiten pakket: 45,- Eenpersoonstoeslag: 157,- Maaltijden: 12x ontbijt, 11x lunch, 11x diner Startpunt rondreis: Kaapstad Eindpunt rondreis:

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Dag 1 Nelspruit Aankomst in Johannesburg. Hier staat een huurauto voor u klaar bij Europcar. Vervolgens rijdt u naar Nelspruit. U verblijft hier in een mooi gelegen lodge

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth)

Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth) Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth) Neem deel aan een project om wilde dieren te beschermen en ontdek de "Regenboognatie". Duur: 2-8 we(e)k(en) Vanaf: 909 Bescherming van wilde dieren

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Zuid Afrikaanse ontdekking

Zuid Afrikaanse ontdekking Zuid Afrikaanse ontdekking 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie

Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie Een overland expeditie en outdoor leven kan je in deze reisformule combineren met overnachtingen in echte bedden. Bij ons kunnen max 12 personen mee, plus

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Zuid Afrikaanse ontdekking

Zuid Afrikaanse ontdekking Zuid Afrikaanse ontdekking 20 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE Ned: v.twickelostr.13, 7411 SC Deventer Tel: 0570-640300 / 06-23261115. Email: info@avtours.nl Kenya: Nr 235 Loresho Ridge Rd, Off lower Kabete Rd, 00100 Nairobi. Website:www.avtours.nl ZUID-AFRIKA SELF

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~

~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ 17 dagen/14 nachten Van Johannesburg tot Kaapstad 18/10/2010 03/11/2010 PROGRAMMA Dag 1: Vertrek Brussel Afspraak in Zaventem in de namiddag voor de vlucht naar Johannesburg (British

Nadere informatie

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park Reisvoorstel 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 3 Franschhoek Vandaag arriveert u om circa 21.30 uur in Kaapstad

Nadere informatie

Zuid Afrika. Oktober 2012

Zuid Afrika. Oktober 2012 Zuid Afrika Oktober 2012 dag 1 Brussel Johannesburg dag 2 Aankomst Johannesburg Hoogtepunten in deze stad zijn de grotten bij Sterkfontein (overblijfselen gevonden van mensachtigen van meer dan vier miljoen

Nadere informatie

Route 62 en de Argus race: Van Port Elisabeth naar Kaapstad via de Garden Route

Route 62 en de Argus race: Van Port Elisabeth naar Kaapstad via de Garden Route Route 62 en de Argus race: Van Port Elisabeth naar Kaapstad via de Garden Route 14 daagse wielertraining wintertour van Port Elisabeth via Knysna en Oudshoorn naar Kaapstad langs de beroemde Route 62 in

Nadere informatie

PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark

PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark PROGRAMMA 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark dag 1 Kaapstad Eindelijk is de grote dag aangebroken! Vandaag vertrekt uw KLM vlucht van Amsterdam naar Kaapstad,

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

Lesotho, Swaziland & Kruger

Lesotho, Swaziland & Kruger Lesotho, Swaziland & Kruger 15 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Tuin van Eden. Reisroute

Tuin van Eden. Reisroute Kaapstad.org / Akho Africa Tours & Safaris Datum Dag 1 Kaapstad Hermanus Tuin van Eden Reisroute Vertrek in Kaapstad en via de N2 richting Somerset West. Vervolgens via de R44 langs de prachtige kustlijn

Nadere informatie

V-Strom Adventure Trip

V-Strom Adventure Trip Info 2009 V-Strom Adventure Trip Programma 4-daagse reis Dag 1 (donderdag): 160 Km. 09:00 Vertrek vanaf Eindhoven Airport met RYANAIR (FR 9124) 10:50 Vertrek vanaf Rotterdam Airport met TRANSAVIA (HV 5061)

Nadere informatie

Zoeloeland, Mozambique en Kruger

Zoeloeland, Mozambique en Kruger Zuid-Afrika & Mozambique Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zoeloeland, Mozambique en Kruger Johannesburg Zoeloeland Kosi Bay Swaziland Maputo Inhambane Bilene Kruger Park Johannesburg

Nadere informatie

Cape Town Add-on. 4-daagse individuele duikreis. Hoogtepunten. x 3 Duiken x 3 nachten. Vanaf

Cape Town Add-on. 4-daagse individuele duikreis. Hoogtepunten. x 3 Duiken x 3 nachten. Vanaf Copyright 2014,. Alle rechten voorbehouden 4-daagse individuele duikreis Cape Town Add-on x 3 Duiken x 3 nachten Vanaf 590 Heb je nog wat extra tijd, en wil je graag meer van Zuid-Afrika verkennen? Combineer

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Discover Zimbabwe Harare - Mutare - Great Zimbabwe - Matopos - Hwange - Victoria Falls De wonderen van het wildleven in de Nationale Parken

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

2 OCEANS MARATHON ZUID-AFRIKA

2 OCEANS MARATHON ZUID-AFRIKA ZUID-AFRIKA 2 OCEANS MARATHON De uitdaging De 2 Oceans Marathon voert ons naar de Kaap in Zuid-Afrika, waar de Atlantische en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Je loopt hier the world s most beautiful

Nadere informatie

Het Grote Kaap en Tuinroute Avontuur. Avontuur

Het Grote Kaap en Tuinroute Avontuur. Avontuur Het Grote Kaap en Tuinroute Avontuur Het grote Kaap en Avontuur Tu inroute Het Grote Kaap en Tuinroute Avontuur Bedankt voor uw interesse om onze gast te zijn op een geweldige vakantie in de West Kaap

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Zuid-Afrika, 15 dagen

Zuid-Afrika, 15 dagen Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4 Kaapstad, excursie Stellenbosch

Nadere informatie

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five 24-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten van deze reis Kaapstad, Stellenbosch, Tuinroute

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

Zuid-Afrika G R O E P S R E I Z E N. 2 2 - d a a g s e r o n d r e i s. 5 t / m 2 6 o k t o b e r 2 0 1 1

Zuid-Afrika G R O E P S R E I Z E N. 2 2 - d a a g s e r o n d r e i s. 5 t / m 2 6 o k t o b e r 2 0 1 1 Zuid-Afrika 2 2 - d a a g s e r o n d r e i s K a a p s t a d, S t e l l e n b o s c h, K n y s n a, O u d t s h o o r n, P o r t E l i z a b e t h, D u r b a n, S h a k a l a n d, S t. L u c i a, S w

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Zimbabwe & Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe & Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe & Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe en Botswana Safari Experience 2016 Johannesburg Kruger National Park Great Zimbabwe Matobo National Park Hwange National

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

!!!!! Self-drive 4x4. To Die Hell and back. Hoogtepunten: Kaapstad Prince Albert Gardenroute Die Hell Baviaanskloof. Zwaarte: Minimumleeftijd: geen

!!!!! Self-drive 4x4. To Die Hell and back. Hoogtepunten: Kaapstad Prince Albert Gardenroute Die Hell Baviaanskloof. Zwaarte: Minimumleeftijd: geen Self-drive 4x4 To Die Hell and back Hoogtepunten: Kaapstad Prince Albert Gardenroute Die Hell Baviaanskloof Zwaarte: """ Minimumleeftijd: geen Dag Bestemming C/LO Rijtijd 1 Amsterdam Kaapstad LO 2 Houtbaai

Nadere informatie

21 daagse golfreis (selfdrive)

21 daagse golfreis (selfdrive) 21 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 4 Franschhoek Vandaag arriveert u in Kaapstad. Hier wordt u van harte welkom

Nadere informatie

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN vanaf 1497 Een Luxe city trip, de ontdekking van een trendy stad,de Everglades, gecombineerd met KEY WEST New-York The city that never sleeps Een city trip van 4 dagen /de 3

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen

Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen Onze zomervakantie valt precies in de Zuid-Afrikaanse winter. De dagen aan de Kaap wisselen af van een zonnige 20 graden tot een regenachtige koude

Nadere informatie

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Individueel reizen heeft als voordeel dat u zelf bepaalt waar u heen reist, hoe u reist en in welk tempo. Wij willen u in die vrijheid zo min mogelijk beperken. Daarom

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen huurauto luchthaven Port Elizabeth 4 nachten Beach Hotel,

Nadere informatie

Djoser BV Breestraat CM Leiden

Djoser BV Breestraat CM Leiden Op schiphol leren we de eerste medereizigers al kennen. wat zijn we ver van huis. Even kennismaken met de Zuid-Afrikaanse Nobelprijswinnaars. Robbeneiland en de kids met gebalde ANC vuist. Hier zat Mandela

Nadere informatie

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd Machtig Zuid Afrika Fascinerend - mysterieus - ongetemd vanaf 2895,00 15-daagse vlieg-/bus rondreis. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen. Zuid Afrika Er bestaan al eeuwenlang

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn)

Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn) Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn) Zuid-Afrika leent zich zeer goed als vakantiebestemming voor het hele gezin. Door het grote aanbod aan activiteiten en faciliteiten zullen jong en oud

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 18-daagse rondreis Zuid-Afrika Deluxe Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Voor u ligt de brochure van een bijzondere reis. En dit bijzondere karakter heeft een reden.

Nadere informatie

Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~

Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ 17 dagen/14 nachten Van Johannesburg tot Kaapstad 19/10/2011 04/11/2011 PROGRAMMA Dag 1 woe. 19oct. : Vertrek Brussel Afspraak in

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Zuid-Afrika te voet 2016

Zuid-Afrika te voet 2016 Zuid-Afrika Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zuid-Afrika te voet 2016 Johannesburg Mpumalanga Kruger National Park Swaziland - Isimangoliso Wetland Park Zululand Drakesnbergen - Johannesburg

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

21 dagen. Africa fly, drive & explore. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

21 dagen. Africa fly, drive & explore. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O 21 dagen Africa fly, drive & explore Zelf rijden door veelzijdig Zuidelijk Afrika In 2013 organiseerde de Africa Challenge. Het beste uit deze Challenge hebben we gebruikt om een programma samen te stellen

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Overland expeditie Zuid-Afrika Kamperen Maximum 12 personen Truck met frigo Kamperen iglo-tentje Outdoor leven

Overland expeditie Zuid-Afrika Kamperen Maximum 12 personen Truck met frigo Kamperen iglo-tentje Outdoor leven Overland expeditie Zuid-Afrika Kamperen Maximum 12 personen Truck met frigo Kamperen iglo-tentje Outdoor leven Ben je jong van hart? Hou je van outdoor leven en tentjes? In Zuidelijk Afrika voeg je daar

Nadere informatie

Good Hope/ Golf - Zuid-Afrika Treintour Gidsen en minibussen op trein Uitstappen inbegrepen Half pension

Good Hope/ Golf - Zuid-Afrika Treintour Gidsen en minibussen op trein Uitstappen inbegrepen Half pension Good Hope/ Golf - Zuid-Afrika Treintour Gidsen en minibussen op trein Uitstappen inbegrepen Half pension EEN TREINCRUISE, WAT EEN GRANDIOOS IDEE! De treinreis weeft de mooiste plekjes van Zuid-Afrika aan

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP 26 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Het Kruger Park. Van 3 tot 24 Oktober maakten wij een reis door Zuid-Afrika. Sommige hoogtepunten van deze mooie reis:

Zuid-Afrika. Het Kruger Park. Van 3 tot 24 Oktober maakten wij een reis door Zuid-Afrika. Sommige hoogtepunten van deze mooie reis: Zuid-Afrika Van 3 tot 24 Oktober maakten wij een reis door Zuid-Afrika. Sommige hoogtepunten van deze mooie reis: Het Kruger Park Het is één van de beroemdste het wildparken in de wereld. Het park is 350

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Tanzania Wildlife and Beaches 14 dagen

Tanzania Wildlife and Beaches 14 dagen Tanzania Wildlife and Beaches 14 dagen Deze reis is een mooie combinatie van safari s in de 4 bekendste noordelijke parken van Tanzania met daarna een -daags verblijf in een strandhotel op het tropische

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Korte fietstocht in Bourgognestreek in 4 dagen Individuele fietstocht in Zuid-Bourgogne langs de wijnroute. U ontdekt Chalon, Cluny, Taize, de oevers van de Saône, Mâcon en Tournus. Bestemming

Nadere informatie

Johannesburg Gauteng. Belangrijkste bezienswaardigheden:

Johannesburg Gauteng. Belangrijkste bezienswaardigheden: Johannesburg Gauteng Johannesburg is de grootste stad van Zuid Afrika en dankt haar grootte met name aan de goudindustrie. Hier dankt de stad dan ook diverse namen aan egoli plaats van goud (Zulu), Gauteng

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika te voet. Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika te voet. Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap Zuid-Afrika Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap Zuid-Afrika te voet Johannesburg Mpumalanga Kruger National Park Swaziland - Isimangoliso Wetland Park Zululand Drakensbergen - Johannesburg

Nadere informatie

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken Dag 1 Brussel Johannesburg Lijnvlucht Brussel Johannesburg. Alle hoogtepunten in 16 dagen: Soweto, Kruger, Panoramaroute, Swasiland, Hluhluwe, Tuinroute,

Nadere informatie

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd Machtig Zuid Afrika Fascinerend - mysterieus - ongetemd vanaf 2995,00 15-daagse vlieg-/bus rondreis; vertrek 6 november 2015. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen. Zuid

Nadere informatie

Junior: Zuid-Afrika. Zuid-Afrika, 15 dagen

Junior: Zuid-Afrika. Zuid-Afrika, 15 dagen Junior: Zuid-Afrika Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4 Kaapstad,

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

Tijdens je vrije tijd kan je ontspannen op de prachtige stranden en op verkenning gaan van de verschillende eilanden.

Tijdens je vrije tijd kan je ontspannen op de prachtige stranden en op verkenning gaan van de verschillende eilanden. Doe een bedrijfsstage op het Maltese archipel. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 962 Gedurende 4 tot 24 weken kan je stage lopen bij een bedrijf in Malta. Doe ervaring en knowhow op in de sector die jij kiest.

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2017 Kenia Familie safari Kenia met Kinderen ( malaria en inenting vrij) 11 dagen / 9 nachten Begeleid vertrek zaterdag 08 jul 2017 retour 18 jul 2017 Kenia is veruit

Nadere informatie

GOLFREIS ZUID AFRIKA

GOLFREIS ZUID AFRIKA GOLFREIS ZUID AFRIKA We gaan ervoor! In februari 2017 op reis naar dit mooie land waar prachtige natuur te bewonderen is, wilde dieren van dichtbij bijna aan te raken zijn, en je op schitterende plekken

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Savannah Conservation

Bescherming van wilde dieren / Savannah Conservation Bescherming van wilde dieren / Savannah Conservation Werk mee aan een project voor de bescherming van wilde dieren in Swaziland. Duur: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 1604 Bescherming van wilde dieren / Savannah

Nadere informatie

Rondreis Zambia, Malawi, Mozambique en Zuid-Afrika

Rondreis Zambia, Malawi, Mozambique en Zuid-Afrika Rondreis Zambia, Malawi, Mozambique en Zuid-Afrika In welk land je ook komt in zuidelijk Afrika, je wordt overal verwelkomt door zwaaiende kiinderen. De truck We werden opgehaald in Lilongwe in een truck

Nadere informatie

Nie Gewoon Nie rondreis 2017 Reizen met safari truck Nederlandstalige gids Max. 12 personen Hoogtepunten van Zuid-Afrika

Nie Gewoon Nie rondreis 2017 Reizen met safari truck Nederlandstalige gids Max. 12 personen Hoogtepunten van Zuid-Afrika Nie Gewoon Nie rondreis 2017 Reizen met safari truck Nederlandstalige gids Max. 12 personen Hoogtepunten van Zuid-Afrika Ben je op zoek naar een leuke rondreis met Nederlandstalige gids? Wie Zuid-Afrika

Nadere informatie

Zuid-Afrika van A tot Z

Zuid-Afrika van A tot Z Zuid-Afrika Groepsreis Zuid-Afrika van A tot Z Johannesburg - Panoramaroute Kruger National Park - Hluhluwe Garden Route Cape Town * Ontdek het bruisende Johannesburg * Bezoek Soweto en het Apartheid-

Nadere informatie