NorCape Challenge 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NorCape Challenge 2016"

Transcriptie

1 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge die je nooit meer vergeet, een Challenge die je losmaakt van het gewone, het dagelijkse, het voorspelbare. In één van Europa's laatste wildernissen, het noorden van Scandinavië, ontdekken we de echte kou maar ontdekken we ook het echte autorijden. Juist hier is stuurmanskunst een vereiste, juist hier word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

2 NorCape 2018, an exclusive Nordic experience Een prachtige route, bijzondere hotels, prima diners. Dat zijn een aantal ingrediënten van deze exclusieve trip. Bij voorkeur in de cabriolet, met de kap naar beneden, genieten van de adembenemende omgeving. Iedere etappe is one of a kind en na iedere etappe op krachten komen in de sauna of aan de bar Na 13 jaar Scandinavië ervaring en 8 winterse challenges naar de noordkaap heb ik 13 hotels vastgelegd voor maart Stuk voor stuk comfortabele hotels die typisch Scandinavisch genoemd kunnen worden Ik laat graag het beste van Scandinavië aan jullie zien! Jan Willem Koudstaal

3 52 22 N 5 31 O

4 etappe dag datum start finish land km dag 1 1 zaterdag 10 maart Göteborg Oslo Noorwegen 320 dag 2 2 zondag 11 maart Oslo Valldal Noorwegen 475 dag 3 3 maandag 12 maart Valldal Åre Zweden 480 dag 4 4 dinsdag 13 maart Åre Åre Zweden 0 dag 5 5 woensdag 14 maart Åre Mosjøen Noorwegen 410 dag 6 6 donderdag 15 maart Mosjøen Reine Noorwegen 325 dag 7 vrijdag 16 maart Reine Reine Noorwegen 0 dag 8 7 zaterdag 17 maart Reine Tromsø Noorwegen 540 dag 9 8 zondag 18 maart Tromsø Honnigsvåg Noorwegen 595 dag 10 9 maandag 19 maart Honnigsvåg kautokeino Noorwegen 370 dag dinsdag 20 maart kautokeino Arjeplog Zweden 650 dag woensdag 21 maart Arjeplog Umeå Zweden 350 dag donderdag 22 maart Umeå Tällberg Zweden 600 dag vrijdag 23 maart Tällberg Göteborg Zweden 475 totaal Route NorCape 2018

5 dag 1, zaterdag 10 maart. Van Göteborg naar Oslo Er zijn verschillende mogelijkheden om in Göteborg te komen. Erg relaxed is de ferry van Kiel naar Göteborg. Je komt dan rond 9 uur s morgens aan in Göteborg en je kunt dan gelijk door naar de werkplaats waar de reguliere winterbanden voor banden met spikes worden gewisseld. We zetten koers naar het noorden finishen in de hoofdstad vaan Noorwegen, Oslo. dag 2, zondag 11 maart. Van Heggenes naar Valldal Een prachtige etappe richting de fjorden van Noorwegen. 350 kilometer genieten van de spikes die je hebt laten monteren, 350 kilometer genieten van de uitzichten. De route over de Hardangervidda is een bijzonder mooie rijervaring!

6 dag 3, maandag 12 maart. Van Valldal naar Åre We verplaatsen ons naar Zweden waar we te gast zijn in het centrum van het grootste Zweedse wintersportdorp, Åre. De route erheen is wederom prachtig en we zullen ons direct thuisvoelen in Zweden. We overnachten midden in het dorp en dineren a la carte bij Villa Tottebo, misschien wel het beste restaurant van Åre. In ieder geval een restaurant met een verhaal. Het restaurant is gevestigd in een oude villa die 15 jaar geleden verplaatst is van het bos naar het centrum van Åre. Na afloop en goed glas wijn in de wijnbar van het hotel of een biertje in een van cafe s die Åre rijk is. dag 4, dinsdag 13 maart. Rustdag Åre Åre is te leuk om maar één nacht te verblijven. Op deze dag kunnen we even de Zweedse wintersportsfeer opsnuiven. Natuurlijk kun je een dagkaart kopen, skies huren en een dag de bergen intrekken; de liften vertrekken immers uit het dorp. Maar je kunt ook meegaan op de slede achter de Husky s aan. We laten ons meenemen door deze sterke honden over het meer van Åre en heffen na afloop het glas bij het kampvuur. Åre is een plek waar je vroeg of laat weer terugkomt!

7 dag 5, woensdag 14 maart. Van Åre naar Mosjøen We verlaten Zweden en rijden binnendoor Noorwegen weer in. Hier pikken we de E6 op om op te stomen naar het noorden. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden de ruim 400 kilometer al dan niet vlot afgelegd. Veel keuze is er overigens niet, de wegen naar het noorden worden schaarser. We slapen in het centrum van Mosjøen. Een typisch Noors hotel, netjes, schoon, goed eten maar geen design of haut cuisine. dag 6, donderdag 15 maart. Van Mosjøen naar Reine Een bijzondere dag vandaag. Na de stad Mo i Rana passeren we de poolcirkel, een punt dat je niet onopgemerkt voorbij zult rijden. De hoogvlakte lijkt op de noordpool en temperaturen kunnen makkelijk lager liggen dan minus 25 graden. Na de afdaling richting de kust nemen we de ferry naar een van de mooiste eilandengroepen ter wereld, de Lofoten. Hier overnachten we in traditionele huisjes, Rorbuer genaamd. De chef maakt het diner voor ons klaar dat voornamelijk uit vis zal bestaan. Ieder team heeft zijn eigen Rorbue en heel misschien laat het noorderlicht zich vanavond zien. Overigens is het geen zekerheid dat de ferry vaart, mocht deze wegens weersomstandigheden niet varen, dan dineren we in Bodø en doen aan het einde van de avond een nieuwe poging.

8 dag 7, vrijdag 16 maart. rustdag op de Lofoten De eilandengroep verkennen, uitslapen, vissen of de snelheid op het water uitproberen? Er zijn veel mogelijkheden op de Lofoten die zeker in de winter een bepaalde magie bezitten. Als je gaat varen: een dik pak is noodzakelijke om de kou te weerstaan! Ons eigen diner bij elkaar vissen kan ook, maar dat laten we liever aan de chef over. Vanavond vooral onwaarschijnlijk verse kabeljauw op het menu!

9 dag 8, zaterdag 17 maart. Van Reine naar Tromsø De etappe begint met een waanzinnig mooie route over de Lofoten. We zijn gekomen met de ferry, maar verlaten de Lofoten helemaal in het noorden via een stelsel van bruggen en tunnels. Eenmaal aan het vaste land van Noorwegen vervolgen we de E6 verder naar het noorden. Had de E6 tussen Oslo en Trondheim af en toe nog 4 rijbanen, hier is de E6 slechts een provinciale weg die helemaal besneeuwd is. We slapen in het leuke stadje Tromsø. dag 9, zondag 18 maart. Van Tromsø naar Honningsvåg De laatste etappe voor het bereiken van de Noordkaap. Bijna 600 kilometer moeten worden afgelegd en het landschap blijft onwaarschijnlijk mooi. Iedere kilometer is genieten en dat maakt deze kustweg tot een van de mooiste ter wereld. Met name in de winter dan, s zomers is het vaak grauw en regenachtig. Ook hebben we in de winter geen last van avontuurlijke camperrijders of caravan trekkers. Af en toe een sneeuwschuiver, maar vooral heel weinig verkeer. We overnachten net voor de Noordkaap in het meest noordelijke plaatsje, Honningsvåg. Een prima hotel, maar niet een in de categorie one to remember.

10 dag 10, maandag 20 maart. Eerst de Noordkaap, dan naar Kautokeino We slapen uit en na slechts 24 kilometer melden we ons in de loop van de ochtend bij de sneeuwschuiver. Na controle krijgen we toestemming om achter de sneeuwschuiver de laatste 13 kilometer af te leggen naar het noordelijkste puntje van het vaste land van Europa. De weersomstandigheden bepalen of we de Noordkaap bereiken, niets is zeker in dit ruige klimaat. Als we hebben getoast op het bereiken van de Noordkaap en we zijn uitgekeken, vervoegen we ons weer bij de sneeuwschuiver die ons terugbrengt naar de openbare weg. Dan volgt de etappe die ons via Finland terug in Noorwegen brengt. We slapen in Kautokeino, een stadje in Noord Lapland. Door slechts mensen bewoond die worden vergezeld door ruim rendieren. Veel keuze hebben we niet, het Thon hotel is ons onderkomen vandaag. Overigens zeker geen slecht hotel en precies goed op de route gelegen.

11 dag 11, dinsdag 21 maart. Van Kautokeino naar Arjeplog Vroeg in de ochtend verlaten we Noorwegen en zetten koers naar het centrum van de winterse autotest industrie, Arjeplog.. We slapen aan het bevroren meer in echt noord Scandinavisch hotel: eenvoudig maar schoon en netjes. dag 12, woensdag 22 maart. Van Arjeplog naar Umeå Voordat we koers zetten naar Umeå testen we de snelheid van de snow scooters. Met hoge snelheid steken we het bevroren meer over en na afloop weet iedereen het zeker: dit wil je vaker doen! Daarna rijden we naar Luleå. In dit stadje aan de Botnische golf slapen we in een heerlijk hotel, een van de leukste van Scandinavië.

12 dag 13, donderdag 23 maart. Van Borgafjäll naar Tällberg Met 600 kilometer de langste etappe van deze Challenge. Het blijft onveranderd mooi, maar naarmate we zuidelijker komen wordt het drukker. We slapen in het romantische Tällberg, een klein plaatsje aan het Siljan meer dat wordt bewoond door kunstenaars en kunstverzamelaars. Het Åkerblads hotel behoort samen met het Fjällgården hotel in Åre tot één van de tien historische hotels in Zweden. Relaxen in de SPA net voor het afscheidsdiner is een prima optie! dag 14, vrijdag 24 maart. Van Tällberg naar Göteborg De laatste etappe. Er resten ons 475 kilometer naar de plaats waar we 2 weken geleden begonnen zijn, Göteborg. De spikes worden gewisseld en de keuze is aan jezelf: s avonds inschepen en de volgende ochtend in Kiel aan wal of een extra nacht in het prachtige Clarion Post hotel in het hart van de stad

13 Accommodatie Tijdens deze Challenge wordt gebruik gemaakt van het beste dat Scandinavië te bieden heeft. Prachtige hotels en uitstekende restaurants. Neemt niet weg dat we vooral in het noorden wat beperkter zijn. Zwaarte van de Challenge dan behulpzaam zijn bij het repatriëren van de auto. Voor de gevolgen van gezondheidsproblemen dien je in het bezit te zijn van een goede (reis) verzekering. Organisatie en begeleiding Jan Willem zal zelf meegaan tijdens deze Challenge. Hij is goed bekend met de route en met de omstandigheden. Deze Challenge is een mooi autoavontuur. We zijn echter wel Vertrek vanuit Göteborg afhankelijk van de weersomstandigheden. Scandinavië kent strenge winters die soms tot overlast zijn voor de automobilist. We verzamelen in Göteborg waar we ook finishen. Göteborg is over land bereikbaar. Een alternatief is varen. Er is een route tussen Kiel en Göteborg van Stenaline. Inschepen gebeurt aan het einde van de middag en s morgens vroeg rijd je Göteborg binnen. Een comfortabele manier om de Challenge te beginnen. Het rijden is dus erg afhankelijk van de omstandigheden. In ieder geval worden de meeste kilometers afgelegd op sneeuw en ijs. Dat is prima te doen met een set goede (gespijkerde) banden, maar vraagt wel een goede chauffeur... Wat voor auto? De NorCape Challenge is uitermate geschikt is om met een cabrio te rijden. Het geeft een extra dimensie aan het avontuur en niets is mooier dan met een open kap door winters Scandinavië te rijden. Uiteraard geeft een gesloten auto en zeker een 4x4 meer comfort! Pech Dat kan dus voorkomen. Pech aan de auto, pech met je gezondheid. Improviseren, hulp vragen en behulpzaam zijn hoort allemaal bij een Challenge. Wel stelt de organisatie dat je in het bezit moet zijn van een ANWB reisbrief inclusief buitenland hulp. Pech zou kunnen betekenen definitief uitvallen. De organisatie zal Wat kost het? EUR per persoon op basis van deelname door twee personen die een kamer delen. Meerprijs indien twee eenpersoonskamers is gewenst: EUR per team. Husky en snowscooteren? Niet verplicht uiteraard, maar wel inclusief. Alletwee een erg leuke ervaring. We zorgen voor met Husky s met pit in Åre, en uitstekende snow scooters in Arjeplog.

14 Wat krijg je voor deze reissom? Wat is voor eigen rekening? Accommodatie (13 nachten) op basis van tweepersoonskamer ; Ontbijt en diners op alle dagen; Alle benodigde vergunningen (Noordkaap); Uitgewerkte route; Overtocht per ferry naar de Lofoten; Excursies (husky sledetocht en snowscooteren) Professionele reisleiding; Volledige organisatie. Alle auto gerelateerde kosten; Huur van de spijkerbanden; Brandstof; Tolgelden; Lunches en dranken. Inschrijving en betaling Op deze Challenge zijn de algemene voorwaarden van van toepassing. Iedere deelnemer ontvangt een deelnameovereenkomst welke getekend dient te worden. Betalingsvoorwaarden: 15% bij inschrijving 50% 8 weken voor vertrek 35% 3 weken voor vertrek Gespijkerde banden Gespijkerde banden zijn niet in alle maten beschikbaar. Zeker grote maten zijn niet of moeilijk verkrijgbaar. inventariseert en doet ieder team een voorstel. Voorbereiding Na inschrijving ontvangt iedereen uitgebreide informatie over de benodigde voorbereidingen. Welke kleding wordt geadviseerd, wat kun je verwachten in het uiterste noorden en wat dien je echt mee te nemen om de Scandinavische winter te trotseren. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan door een te sturen aan: janwillem@carchallenge.nl

15 Wat heb je nodig? Disclaimer Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Een auto, een bijrijder en een rijbewijs. We hebben deze brochure en de daarin aangeboden Challenge Data naar eer en geweten samengesteld. Desondanks kunnen de dagafstanden, start en finishplaatsen en routes wijzigen als de mag niets uit deze brochure worden gekopieerd of gepubliceerd. We starten in Göteborg op zaterdag 10 maart 2018 en finishen op vrijdag 23 maart wederom in Göteborg. Indien gebruik wordt gemaakt van de overtocht tussen Kiel en Göteborg dient uiterlijk vrijdag 9 maart aan het einde van de middag ingescheept te worden in Kiel. Je komt dan zaterdagochtend in Göteborg aan. Indien je niet vaart, houdt dan rekening met een reistijd van minimaal 1 dag. De afstand van Amsterdam naar Göteborg is kilometer. omstandigheden daar aanleiding voor geven. Deelname aan een Challenge is altijd volledig vrijwillig en op eigen risico. Voor de excursies zijn we afhankelijk van het weer. Eventuele afgelastingen worden niet gecompenseerd. Iedere Challenge vindt doorgang bij een minimum aantal deelnemers. Het minimum aantal deelnemers voor deze Challenge bedraagt 6 teams. Nieuw Baarnstraat 20c 3743 BR BAARN +31 (0) info@carchallenge.nl

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 T O EK NorCape Challenge 2016 EB Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap!

Nadere informatie

NorCape Challenge 2014

NorCape Challenge 2014 NorCape Challenge 2014 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

NorCape Challenge 2013

NorCape Challenge 2013 NorCape Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Maar wel

Nadere informatie

Scotland in 5 etappes

Scotland in 5 etappes Scotland in 5 etappes Het lijkt ver weg, maar Schotland is zo dichtbij! Een totaal andere wereld aan de andere kant van de Noordzee. heeft de mooiste route voor je uitgestippeld en neemt je graag mee op

Nadere informatie

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In één van Europa's laatste wildernissen, het noorden van Scandinavië, ontdekken we de echte kou maar ontdekken we ook het echte autorijden. Juist hier

Nadere informatie

NorCape Challenge 2013

NorCape Challenge 2013 NorCape Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap en via Rusland

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport!

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

Noord Challenge 2013. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

Noord Challenge 2013. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Noord Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap en via Rusland terug? Een Challenge die je nooit meer vergeet, een Challenge

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging het ultieme Land Rover avontuur Van Paramaribo naar Paramaribo, maar dan via de Amazone Jan Willem Koudstaal van CarChallenge organiseert al ruim 10 jaar

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten.

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten. Informatie Raid Arctique 2014 Raid Arctique 2014 De Raid Arctique is een tocht van de Poolcirkel naar Parijs met een proloog in Kiruna. Veertig jaar na de introductie van de Citroën CX reizen de zelfde

Nadere informatie

Promotie: Fins Lapland

Promotie: Fins Lapland Promotie: Fins Lapland Vertrekdata 2015: 15/1-22/1-5/2-12/2 19/2 26/2 5/3 12/3 19/3-26/3/15 Winter in Fins Lapland biedt een omvangrijk scala aan unieke activiteiten tijdens de winter die duurt van begin

Nadere informatie

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië!

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Ook dit jaar werken Wouter en Sigi van Desert Foxx en Jan Willem van weer samen. Jan Willem heeft zeker 7 keer zowel Rusland als Mongolië bezocht en heeft daadwerkelijk

Nadere informatie

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge Mongolia 2017 Na Amazonas 2016 nu op avontuur richting het oosten. Ongeveer 7.000 kilometer van ons vandaan ligt Mongolië, een van de laatste wildernissen in de wereld. Een wildernis die wel toegankelijk

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be.

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019 Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Met Starcom naar Noorwegen, het land van ongerepte natuur

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

13 dagen. Mongolië Challenge. CarChallenge. CarChallenge

13 dagen. Mongolië Challenge. CarChallenge. CarChallenge Mongolië Challenge 13 dagen Zelf rijden door niemandsland Mongolië is een van de laatste wildernissen in de wereld. In dit land, ruim 4 keer zo groot als Duitsland, met minder dan 3 miljoen inwoners, vind

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog!

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht - zelf zien? Ga in de winter naar Noord-Noorwegen. Volop kans om van half november tot begin april de magie

Nadere informatie

Deze dag alleen nog de omgeving van Bear's Lodge bekeken en kunnen wennen aan de droge koude lucht.

Deze dag alleen nog de omgeving van Bear's Lodge bekeken en kunnen wennen aan de droge koude lucht. Fins Lapland Dag 1 De reis begon op Schiphol met een vlucht van Finnair met overstap in Helsinki naar Rovaniemi. Bij aankomst was de temperatuur -34 graden. Nadat we de bagage van de band afgehaald hadden

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Grensverleggend Wij nemen u mee naar de rand van de poolcirkel. Om daar uw eigen grenzen te ontdekken.

Grensverleggend Wij nemen u mee naar de rand van de poolcirkel. Om daar uw eigen grenzen te ontdekken. Porsche Driving Center Levi Finland 16 tot en met 20 februari 2017 Grensverleggend Wij nemen u mee naar de rand van de poolcirkel. Om daar uw eigen grenzen te ontdekken. Ook coureurs met de nodige ervaring

Nadere informatie

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 Het Goodwood Festival of Speed vindt jaarlijks plaats op het zuid-engelse landgoed Goodwood en is een uniek motorsport evenement dat eigenlijk door geen

Nadere informatie

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel.

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel. Winter-avontuur 5-daags winter-avontuur in Dalarna, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur in de sneeuw kamperen we 5 dagen in de winterse bossen van Midden- Zweden. We slapen in een grote tipi-tent die verwarmd

Nadere informatie

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met Hurtigruten om de Noordkaap tot aan Kirkenes. Hier gaat u van boord

Nadere informatie

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.nl Noorderlichtreizen WONDEREN BESTAAN NOG! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht

Nadere informatie

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N zeilen boven de poolcirkel midzomernachtzon wandelen op de lofoten noorderlicht walvisreizen Reisprogramma 2016 NOORS AVONTUUR Een actieve vakantie

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka 5-daagse wandeling in natuurreservaat Långfjället/ nationaalpark Femundsmarka, MiddenZweden/Noorwegen Grövelsjön is een meer in het noordelijkste puntje van de

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Motorreis Lofoten 2017

Motorreis Lofoten 2017 Motorreis Lofoten 2017 21 juli t/m 1 augustus 2017 (12 dagen) Reisnummer: MR-1-17 Prijs pp: vanaf 1.160,- tot 2.660,-/ 2.770,- (zie informatie voor specificatie) Voor de zesde keer organiseren wij (Marijke

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

[ reisprogramma April - Oktober ]

[ reisprogramma April - Oktober ] 2014 [ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A VONTUUR NOORS NAUTISCH AVONTUUR Een actieve vakantie in een natuur zoals je die nog maar op een paar plaatsen ter wereld vind. Ongeschonden door

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Africa TopGear Challenge 2013 (kort) CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Africa TopGear Challenge 2013 (kort) CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Africa TopGear Challenge 2013 (kort) Stel je voor, in je eigen auto tussen de giraffen op de eindeloze Afrikaanse vlaktes. Lang de prachtige Zuid Afrikaanse kust, over de zandduinen van Namibië. Vliegen

Nadere informatie

Deze reis kan geboekt worden in de maanden december t/m april. Data zijn flexibel.

Deze reis kan geboekt worden in de maanden december t/m april. Data zijn flexibel. 8-daagse skitocht 8-daagse ski-tocht door het winterse fjäll-landschap rond het meer Grövelsjön. De tocht leidt ons in 6 dagen rond het Grövelsjön-meer, met het begin- en eindpunt in het vakantiedorpje

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Noorwegen Wat deze reis bijzonder maakt is het contrast in landschap dat u gedurende de reis ervaart. Bovendien rijdt u door Zweden, een klein stukje Finland en leert u de cultuur

Nadere informatie

Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject

Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject Wellicht de meest complete Noordkaapreis aangeboden in Nederland REISOMSCHRIJVING Deze reis is wellicht de meest complete

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten.

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Deze reis kan geboekt worden in de maanden december t/m april. Data zijn flexibel.

Deze reis kan geboekt worden in de maanden december t/m april. Data zijn flexibel. 6-daagse skitocht 6-daagse ski-tocht door het winterse fjäll-landschap rond het meer Grövelsjön. De tocht leidt ons in 6 dagen rond het Grövelsjön-meer, met het begin- en eindpunt in het vakantiedorpje

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Een gezellige chalet vormt de uitvalsbasis voor een unieke Laplandervaring. Deze streek behoort ongetwijfeld tot de

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens je reis dus altijd licht. Je rijdt

Nadere informatie

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years 6 years 18 days 6 countries 7. km 215, etappe 2 Mumbai Wakkanai De eerste etappe van The World Challenge gaat 28 september aanstaande

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Harriniva: Extreme Adventure Week

Harriniva: Extreme Adventure Week FINS LAPLAND: Harriniva: Extreme Adventure Week Individuele afreis (7 dagen/6 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter en per huskyslede. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE!

HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE! HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE! Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Fulufjället

Fjäll-wandeling: Fulufjället Fjäll-wandeling: Fulufjället 5-daagse wandeling in nationaalpark Fulufjället, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur wandelen we 5 dagen over de verlaten, woeste hoogvlakte die het nationaalpark Fulufjället

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 8 tot 12 februari 2016 Na de zeer geslaagde poollichtreis naar Rovaniemi keren we in 2016 terug naar Lapland. De bestemming is deze keer Luosto. Luosto ligt zo n 110 km van Rovaniemi,

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA SNOW EXTREME IN ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN ESPAÑA EXCLUSIVA IS PARTNER VAN DE SKIHUT WELKOM BESTE WINTERSPORT

Nadere informatie

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (14:00 16:00) elke dag De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze safari

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter of Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten. De

Nadere informatie

Wintermagie in Lapland

Wintermagie in Lapland Wintermagie in Lapland 21/01 tot 25/01/2018 5 dagen, 4 nachten Maak je klaar voor de ervaring van je leven! Ga mee naar Lapland en beleef de sensatie van een tocht met husky s, verken het sprookjesachtige

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen Exclusieve POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Lofoten: noorderlicht fotoreis

Lofoten: noorderlicht fotoreis 7-daagse fotoreis met Jolanda / 24-30 november 2016 Lofoten: noorderlicht fotoreis Vesterålsfjorden Op deze reis neem ik je mee naar fantastische plekjes op het Lofoten-eiland Austvågøya waar je zowel

Nadere informatie

Dossier voor deelnemers Niet-bindende informatie, mogelijk onderhevig aan latere wijzigingen.

Dossier voor deelnemers Niet-bindende informatie, mogelijk onderhevig aan latere wijzigingen. Dossier voor deelnemers Niet-bindende informatie, mogelijk onderhevig aan latere wijzigingen. 17 tot 24 otober 2015 TOEGELATEN VOERTUIGEN Deelname is toegestaan voor voertuigen met elk type aandrijving

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2013-2014 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2013-2014 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2013-2014 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (14:00 16:00) elke dag De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze safari

Nadere informatie

[ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A V O NTUUR

[ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A V O NTUUR 2015 [ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A V O NTUUR NOORS NAUTISCH AVONTUUR Een actieve vakantie in een natuur zoals je die nog maar op een paar plaatsen ter wereld vind. Ongeschonden door

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek elke zondag 22 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó in beslag

Nadere informatie

Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN. Bergen Noorwegen

Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN. Bergen Noorwegen Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN Bergen Noorwegen *Hoe wij bij Elk Trek zijn terecht gekomen dat is niet zo gek. Internet natuurlijk!!!!. Over Elk Trek niets dan goeds, prima begeleiding ze staan

Nadere informatie