In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging"

Transcriptie

1 In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging het ultieme Land Rover avontuur Van Paramaribo naar Paramaribo, maar dan via de Amazone Jan Willem Koudstaal van CarChallenge organiseert al ruim 10 jaar avontuurlijke autotochten en is zeer goed bekend met het Amazone regenwoud. Met je eigen Land Rover door dit geweldige gebied, een echt avontuur!

2 De start vindt plaats in Paramaribo. Hier worden de auto s heen verscheept en bij aankomst staan ze klaar voor het beste hotel van Paramaribo, Royal Torarica Het Amazone Adventure reis is bedoeld voor Land Rover rijders die kilometers niet schuwen en uitkijken naar uitdagend autorijden. Iedere Land Rover is geschikt om de Amazone te overwinnen, mits voorzien van de juiste banden en een kundig chauffeur! N 5 31 O Regenen doet het altijd in de Amazone en de route is op veel plaatsen onverhard De regenwoud is op sommige plaatsen zo ondoordringbaar dat er niets anders opzit dan de ferry te nemen. Een onmisbaar element in dit geweldige avontuur.

3 etappe dag start finish km dag 1 heenvlucht vrijdag Amsterdam Paramaribo Suriname - dag 2 1 zaterdag Paramaribo Berg en Dal Suriname 80 dag 3 2 zondag Berg en Dal Nieuw Nickery Suriname 315 dag 4 3 maandag Nieuw Nickery Georgetown Guyana 230 dag 5 4 dinsdag Georgetown Annai Guyana 435 dag 6 5 woensdag Annai Annai Guyana 0 dag 7 rustdag donderdag Annai Boa Vista Brazilië 250 dag 8 6 vrijdag Boa Vista Manaus Brazilië 780 dag 9 7 zaterdag Manaus Humaita Brazilië 700 dag 10 8 zondag Humaita Apui Brazilië 400 dag 11 9 maandag Apui Jacerecanca Brazilië 290 dag dinsdag Jacerecanca Itaituba Brazilië 360 dag woensdag Itaituba Alter do Chao Brazilië 355 dag donderdag Alter do Chao Ferry Brazilië 40 dag 15 ferry vrijdag Ferry Ferry Brazilië 0 dag 16 ferry zaterdag Ferry Oiapoque Brazilië 590 dag zondag Oiapoque Cayenne Frans Guyana 200 dag maandag Cayenne Paramaribo Suriname 395 dag 19 terugvlucht dinsdag Paramaribo Amsterdam - totaal De route

4 Van dag tot dag dag 1, van Amsterdam naar Paramaribo We vliegen met de KLM rechtstreeks naar Paramaribo. De verwachte aankomsttijd is 16:45 uur, maar tel hier gerust 2 uur bij op voor de douane- en de bagageafhandeling. De zuivere vliegtijd bedraagt 9 uur. Na de douane volgt vervoer naar het hotel, een rit van ongeveer een uur. We checken in bij het Royal Torarica Hotel alwaar je Land Rover reeds op het parkeerterrein staan. We relaxen wat in de bar en eten in het hotel. dag 2, van Paramaribo naar Berg en Dal Een korte etappe om er in te komen. We rijden naar het zuiden en overnachten in de jungle van Suriname. Er is genoeg tijd om s middags een tochtje te maken op de Suriname rivier. dag 3, Berg en Dal naar Nieuw Nickerie We verplaatsen ons naar het noorden en rijden via Paramaribo naar Nieuw Nickerie. In Paramaribo heb je nog tijd om wat inkopen te doen of bijvoorbeeld te lunchen. De route naar Nieuw Nickerie is geheel verhard en heel af en toe kunnen we een kijkje nemen aan zee.

5 Van dag tot dag dag 4, van Nieuw Nickerie naar Georgetown Vandaag de grensovergang naar Guyana. De pont naar Guyana gaat uitsluitend s morgens vroeg. Daarna zullen de douaneformaliteiten geruime tijd in beslag nemen. We slapen aan de rand van de hoofdstad van Guyana, Georgetown. dag 5, van Georgetown naar Annai Nog 100 kilometer verhard en dan is het afgelopen. Het verharde deel was al niet best, het onverharde deel is nog veel slechter. Zeker als het geregend heeft. We rijden door de jungle naar het zuiden. dag 6, rustdag Annai Rustdag is een groot woord. We nemen een klein vliegtuig en laten ons over de jungle naar de Kaieteur waterval brengen, een van mooiste ter wereld. Geen zin op te vliegen vandaag? Helemaal niets doen mag uiteraard ook! dag 7, van Annai naar Boa Vista We passeren de grens met Brazilië. Een passage die de nodige tijd zal kosten. Geduld is dus het belangrijkste vandaag!

6 Van dag tot dag dag 8, van Boa Vista naar Manaus Een lange etappe met veel asfalt naar de hoofdstad van de Amazone, Manaus. Hier komen de Rio Solimões en de Rio Negro bij elkaar en vormen de Amazone rivier. dag 9, van Manaus naar Humaitá We koersen naar het zuiden (deel verhard en deels onverhard) en kiezen er voor om langs de zuidelijke oever van de Amazone naar het oosten te rijden. Van kiezen is overigens geen sprake, ten noorden van de Amazone loopt geen weg. dag 10, van Humaitá naar Apui Vandaag de eerste kilometers op de Transamazonica, de BR230. Na de pont over de rivier Madeira is het onverhard. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt Apui vroeg in de middag of pas laat in de avond bereikt dag 11, van Apui naar Jacareacanga Een prachtige etappe die de jungle in al zijn schoonheid laat zien. Voornamelijk onverhard en dus zijn we afhankelijk van het weer. Jacareacanga is net als Apui een kleine nederzetting waar vooral naar goud gezocht wordt. Een korte etappe vandaag die zomaar heel lang kan worden

7 Van dag tot dag dag 12, van Jacareacanga naar Itaituba Weer een prachtige Amazone etappe. Of het nu regent of droog is, de Transamazonica is onder alle omstandigheden mooi en avontuurlijk. dag 13, van Itaituba naar Alter do Chao Bij Ruropolis kiezen we voor een noordelijke koers richting de Amazone rivier. Aan de Rio Tapajós ligt Alter de Chao, een bijzondere plek in het Amazone gebied. Alter do Chao heeft een wit zandstrand en ondanks dat het aan een rivier ligt, werd het strand in 2014 door de krant The Guardian uitgeroepen tot mooiste strand van Brazilië!

8 Van dag tot dag dag 14, van Alter do Chao naar Santarem weer een bijzondere dag vandaag. In Santarem ligt de ferry klaar die ons in ongeveer 24 uur naar Macapa brengt. Een vaartocht over de machtige Amazone rivier die iedereen één keer in zijn leven gedaan moet hebben! Maar voordat de ferry vertrekt moet deze geladen worden. Niet alleen met onze auto s, maar ook met allerlei stukgoed. De hele middag wordt in beslag genomen door het laden en uiteindelijk tegen zonsondergang vertrekt de ferry stroomafwaarts richting het oosten dag 15, op de ferry Gelukkig is er veel te zien langs de oevers van de Amazone, maar uitrusten en niets doen is vooral de invulling voor vandaag. Iedereen heeft een cabine inclusief airco, het neemt echter niet weg dat de meesten de dag doorbrengen luierend in een hangmat.

9 Van dag tot dag dag 16, van Macaca (ferry) naar Oiapoque s morgens vroeg meren we aan in Macapa. De auto s worden als eerste gelost en we kunnen op pad naar de grens met Frans Guyana. Delen van deze route zijn verhard, maar ruim de helft is ploeteren. We finishen in een klein dorp en slapen in een zeer eenvoudig hotel. dag 17, van Oiapoque naar Cayenne We verlaten Brazilië en komen in Europa, Frans Guyana is een echte gemeente van Frankrijk. Omdat we ook Brazilië verlaten moeten we uiteraard langs de douane. Eenmaal op het grondgebied van Frans Guyana zijn we ook echt in Europa. We betalen met de euro, de bewegwijzering is Frans en van onverharde wegen geen spoor meer. We slapen in de hoofdstad van Frans Guyana, Cayenne. dag 18, van Cayenne naar Paramaribo We doorkruisen Frans Guyana totdat we bij de Marowijne rivier uitkomen. Hier steken we over naar Suriname en rijden naar de finish in Paramaribo. De auto parkeren we bij het hotel en we nuttigen ons afscheidsdiner. De sleutels van de auto geven we aan de organisatie, deze zorgt voor vervoer terug naar Nederland. dag 19, van Paramaribo naar Amsterdam Een shuttle brengt ons naar de luchthaven Zanderij, morgenochtend zijn we weer terug op Nederlandse bodem!

10 Accommodatie, eten en drinken We beginnen in het beste hotel van Suriname en slapen in een prachtige jungle lodge in Berg en Dal. In Guyana is de accommodatie ook prima, maar in de Amazone zijn de hotels eenvoudig. Vooral Apui, Jacareacanga en Oiapoque zijn de onderkomens primitief. Zwaarte van de Challenge Deze Challenge is een prachtig auto-avontuur. We zijn echter wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Het klimaat in de Amazone is grillig en er valt veel regen. Een goede auto, een goed set banden en een goede chauffeur zijn noodzakelijk! Wat voor auto? Sowieso een Land Rover of een Range Rover. AT banden zijn een must. Wel is het belangrijk dat de auto niet hoger is dan 2.18 meter. Dit in verband met de maximale hoogte van de ferry over de Amazone. gezondheidsproblemen dien je in het bezit te zijn van een goede (reis) verzekering met werelddekking. Organisatie en begeleiding De Challenge wordt begeleid door CarChallenge. CarChallenge is zeer goed bekend met de gebieden die doorkruist worden en de wegen die bereden worden. Excursies Tijdens de rustdag in Annai is er de mogelijkheid naar de Kaieteur watervallen te vliegen. Deze excursie is inclusief. Navigeren De gehele route wordt in way-points ter beschikking gesteld. Deze kunnen worden ingelezen in bijvoorbeeld de app maps.me. Technische ondersteuning Dat kan dus voorkomen. Pech aan de auto, pech met je gezondheid. Van Mossel zorgt voor technische begeleiding, maar Improviseren, hulp vragen en behulpzaam zijn hoort allemaal bij een het avontuur. Pech zou kunnen betekenen definitief uitvallen. De organisatie zal dan behulpzaam zijn bij het repatriëren van de auto. Voor de gevolgen van

11 Wat kost het? EUR per team van twee personen in één auto die een kamer delen. Wat krijg je voor deze reissom? groepsvlucht retour Amsterdam Paramaribo op basis van economie class; verscheping van de auto naar Paramaribo en terug; douane afhandeling Paramaribo en in Nederland; WA verzekering voor Suriname, Guyana en Brazilië. Frans Guyana is een onderdeel van Frankrijk en wordt dus door de groene kaart gedekt; Accommodatie (18 nachten waarvan 2 op de ferry) op basis van tweepersoonskamer; Ontbijt en diners op alle dagen; Alle benodigde vergunningen; Kosten voor de ferryovertocht over de Amazone; Roadbook inclusief waypoints; Professionele reisleiding; Begeleiding door een team van Van Mossel Volledige organisatie; Wat is voor eigen rekening? Alle auto gerelateerde kosten; Aanvraag en borg voor een Carnet de Passage (indien noodzakelijk) Brandstof; Tolgelden (lokale bedragen); Veergelden (lokale bedragen); Lunches en dranken; Persoonlijke uitgaven. Inschrijving Stuur een aan: info@carchallenge.nl en ontvang alle benodigde bescheiden. Voorbereiding Na inschrijving ontvangt iedereen een uitnodiging voor een voorbereidingsbijeenkomst. Welke kleding geadviseerd wordt, wat je kun verwachten in de Amazone en wat je dient echt mee te nemen om het avontuur te volbrengen. Data Vertrek zaterdag 1 september vanaf Schiphol. Terugkomst donderdagochtend 20 september.

Scotland in 5 etappes

Scotland in 5 etappes Scotland in 5 etappes Het lijkt ver weg, maar Schotland is zo dichtbij! Een totaal andere wereld aan de andere kant van de Noordzee. heeft de mooiste route voor je uitgestippeld en neemt je graag mee op

Nadere informatie

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In één van Europa's laatste wildernissen, het noorden van Scandinavië, ontdekken we de echte kou maar ontdekken we ook het echte autorijden. Juist hier

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport!

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

NorCape Challenge 2014

NorCape Challenge 2014 NorCape Challenge 2014 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

NorCape Challenge 2013

NorCape Challenge 2013 NorCape Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Maar wel

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië!

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Ook dit jaar werken Wouter en Sigi van Desert Foxx en Jan Willem van weer samen. Jan Willem heeft zeker 7 keer zowel Rusland als Mongolië bezocht en heeft daadwerkelijk

Nadere informatie

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge Mongolia 2017 Na Amazonas 2016 nu op avontuur richting het oosten. Ongeveer 7.000 kilometer van ons vandaan ligt Mongolië, een van de laatste wildernissen in de wereld. Een wildernis die wel toegankelijk

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

Noord Challenge 2013. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

Noord Challenge 2013. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Noord Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap en via Rusland terug? Een Challenge die je nooit meer vergeet, een Challenge

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Africa TopGear Challenge 2013 (kort) CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Africa TopGear Challenge 2013 (kort) CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Africa TopGear Challenge 2013 (kort) Stel je voor, in je eigen auto tussen de giraffen op de eindeloze Afrikaanse vlaktes. Lang de prachtige Zuid Afrikaanse kust, over de zandduinen van Namibië. Vliegen

Nadere informatie

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years 6 years 18 days 6 countries 7. km 215, etappe 2 Mumbai Wakkanai De eerste etappe van The World Challenge gaat 28 september aanstaande

Nadere informatie

Reisverslag Comite Natuurkunde Olympiade Suriname. Frans Guyana September 2012

Reisverslag Comite Natuurkunde Olympiade Suriname. Frans Guyana September 2012 Reisverslag Comite Natuurkunde Olympiade Suriname Comité Natuurkunde Olympiade Suriname Frans Guyana 25 28 September 2012 De MULO Natuurkunde olympiade wordt sinds 2007 jaarlijks georganiseerd door het

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Zijderoute Algemene Informatie FULL ADVENTURE EEN DEEL VAN DE ZIJDEROUTE RIJDEN ZIJDEROUTE PART 1 ZIJDEROUTE PART 2

Zijderoute Algemene Informatie FULL ADVENTURE EEN DEEL VAN DE ZIJDEROUTE RIJDEN ZIJDEROUTE PART 1 ZIJDEROUTE PART 2 Algemene Informatie Zijderoute 2018 FULL ADVENTURE Vertrek in Nederland op 28 mei 2018 Finish in Beijing (China) op 31 juli 2018 65 reisdagen waarvan 22 rustdagen 13 te bezoeken landen gedurende de reis

Nadere informatie

Bliss Mobil North Cape Expedition 2019

Bliss Mobil North Cape Expedition 2019 Algemene Informatie Bliss Mobil North Cape Expedition 2019 THE ADVENTURE Vertrek in Oslo (Noorwegen) op 1 maart 2019 Finish in Rovaniemi (Finland) op 17 maart 2019 17 reisdagen 3 te bezoeken landen gedurende

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Offroad en Meer 3 t/m 9 April 2016 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Snowdonia-Aberdovey-AberystwythDevills bridge- Stratta Florida-Llandovery-Oxford-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 T O EK NorCape Challenge 2016 EB Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap!

Nadere informatie

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse rondreis op Corsica (Fr.), inclusief: Retour vliegticket Köln-Bonn / Corsica Vertrek Köln-Bonn 12 april 2014 (o.v.b.) Vertrek Corsica 19 april 2014 (o.v.b.) Overnachting in hotels Half pension

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

NorCape Challenge 2013

NorCape Challenge 2013 NorCape Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap en via Rusland

Nadere informatie

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years 6 years 18 days 6 countries 7. km 215, etappe 2 Mumbai Sapporo Na een succesvolle eerste etappe van The World Challenge, staat voor

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Woestijnreis Marokko 2017

Woestijnreis Marokko 2017 Algemene Informatie Woestijnreis Marokko 2017 IN T KORT Vertrek in Tanger op 16 september 2017 Finish in Tanger op 1 oktober 2017 16 reisdagen waarvan 5 rustdagen Maximum van 10 deelnemende teams ZWAARTE

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

13 dagen. Mongolië Challenge. CarChallenge. CarChallenge

13 dagen. Mongolië Challenge. CarChallenge. CarChallenge Mongolië Challenge 13 dagen Zelf rijden door niemandsland Mongolië is een van de laatste wildernissen in de wereld. In dit land, ruim 4 keer zo groot als Duitsland, met minder dan 3 miljoen inwoners, vind

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

21 dagen. Africa fly, drive & explore. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

21 dagen. Africa fly, drive & explore. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O 21 dagen Africa fly, drive & explore Zelf rijden door veelzijdig Zuidelijk Afrika In 2013 organiseerde de Africa Challenge. Het beste uit deze Challenge hebben we gebruikt om een programma samen te stellen

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

The World Challenge. Creating stories... CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

The World Challenge. Creating stories... CarChallenge 52 22 N, 5 31 O The World Challenge The World Challenge etappe 1 2014 Gemiddeld 470 kilometer per dag etappe 1 2014, bijzonder europa etappe 1 2014, turkije etappe 1 2014, oost turkije etappe 1 2014, iran etappe 1 2014,

Nadere informatie

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 1 8 Daagse Fly & Drive rondreis Marokko, inclusief: Retour vliegticket NL / Zuid Spanje Vertrek NL 18 april 2015 Vertrek Zuid Spanje 25 april 2015

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km

The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years. 6 years 180 days 60 countries 70.000 km The World Challenge, the greatest car adventure for the next 6 years 6 years 180 days 60 countries 70.000 km 2016, etappe 3 Anchorage Panama Na een succesvolle eerste en tweede etappe van The World Challenge,

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Fulufjället

Fjäll-wandeling: Fulufjället Fjäll-wandeling: Fulufjället 5-daagse wandeling in nationaalpark Fulufjället, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur wandelen we 5 dagen over de verlaten, woeste hoogvlakte die het nationaalpark Fulufjället

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 Het Goodwood Festival of Speed vindt jaarlijks plaats op het zuid-engelse landgoed Goodwood en is een uniek motorsport evenement dat eigenlijk door geen

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km ETAPPE OVERZICHT EPE ALPE d HUEZ vrijdag 1 juni 2012 dinsdag 5 juni 2012 * Deelnemers: Brunekreeft, Dalstra, Dieker, ten Have, de Hey, Kaagman, Keurhorst, Leewol, Pleiter, Roncken, Sonneveld, de Vries,

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Dossier voor deelnemers Niet-bindende informatie, mogelijk onderhevig aan latere wijzigingen.

Dossier voor deelnemers Niet-bindende informatie, mogelijk onderhevig aan latere wijzigingen. Dossier voor deelnemers Niet-bindende informatie, mogelijk onderhevig aan latere wijzigingen. 17 tot 24 otober 2015 TOEGELATEN VOERTUIGEN Deelname is toegestaan voor voertuigen met elk type aandrijving

Nadere informatie

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay 15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart 17-daagse reis Paraguay Unieke reis naar één van de minst ontdekte landen ter wereld: Paraguay. Er is slechts 1 rechtstreekse vlucht vanuit Europa

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Meet and Greet: Bem-Vindo

Meet and Greet: Bem-Vindo Meet and Greet: Bem-Vindo De motards en duo De motoren Laden op Zaterdag 28/03 08:00 12:0 Maandag 30/03 09:00 17:00 Dinsdag 31/03 09:00 17:00 Woensdag 01/04 09:00 17:00 Laden te 9042 Gent Skaldenstraat

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 4-6 september 2015 VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 1 Inleiding : Beste oldtimervrienden in 2015 wensen we jullie opnieuw mee te nemen op een meerdaagse buitenlandse reis richting

Nadere informatie

2015 SADS Geert Jansen 2016 SADS Geert Jansen

2015 SADS Geert Jansen 2016 SADS Geert Jansen 2015 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse Fly & Drive reis door Zuid Italië, inclusief: Retour vliegticket Eindhoven / Italië, Brindisi/Rome Vertrek Eindhoven, 16.40 uur, 24 september 2016 Vertrek Rome, 13.00

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Eurocult-Lito Reizen 2. - accommodaties - maaltijden - partners - optionele excursies - visa - overige documenten - grensovergangen - planning

Eurocult-Lito Reizen 2. - accommodaties - maaltijden - partners - optionele excursies - visa - overige documenten - grensovergangen - planning Eurocult-Lito Reizen Wittevrouwenstraat 36, Utrecht Lid ANVR/SGR/Calamiteitenfonds Moskou (2000); Bant to Beijing (2008), Tatra Trail (2011); Nordkapp (2014); Indian Trail (2014); Oodnadatta Challenge

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie