Afdeling Twente. Nieuwsbrief februari Oproep algemene ledenvergadering 14 maart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afdeling Twente. Nieuwsbrief februari Oproep algemene ledenvergadering 14 maart"

Transcriptie

1 Afdeling Twente Nieuwsbrief februari 2011 Oproep algemene ledenvergadering 14 maart W innaars van de Afdelings-fotowedstrijd hangen in Fotogalerie Objektief in Enschede: FC Oldenzaal als winnende club en Sander Heuvelmans van FC Borne als individueel winnaar. Hier de opening op 30 januari, de expositie is nog te zien tot 26 februari.

2 Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente februari 2011 Algemene ledenvergadering Afdeling Twente Op 14 maart aanstaande hebben wij onze jaarlijkse ledenvergadering: datum: plaats: 14 maart uur Stefans hof (Stefanusparochie) Bornebroeksestraat (zie kaartje) Programma: voor de pauze: vergadering; de vergaderstukken zijn in deze nieuwsbrief opgenomen. na de pauze: Het programma na de pauze wordt verzorgd door Peter Scheepmaker van fotoclub De Schelfhorst met een presentatie van eigen werk.

3 Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente februari 2011 Joop van der Camp overleden Op 14 december 2010 is ons bestuurslid Joop van der Camp overleden. Hij was fotograaf in hart en nieren, in zijn werkende leven als technisch fotograaf, in zijn vrije tijd als fotograaf met een voorkeur voor portret- en modelfotografie en lid van Fotogroep 73 in Almelo. Joop is jarenlang lid van ons Afdelingsbestuur geweest. Wij kennen hem als iemand met altijd een constructieve instelling en er was altijd wat te lachen als hij er was: zijn gezicht stond altijd op vrolijk. Joop hoefde niet zo nodig op de voorgrond te staan, hij was veelmeer een doener. Bij activiteiten van de afdeling, maar ook daarbuiten: bij workshops, studiowerk etc. kon je altijd rekenen op zijn raad, hulp en inzet. Wij zullen hem missen. Vacature in het bestuur Door het overlijden van Joop is een vacature ontstaan in het bestuur van de Afdeling. We zoeken een kandidaat om de lege plaats in te vullen en we doen daarom een beroep op de fotoclubs. Wij willen graag dat de clubs in Twente zo breed mogelijk vertegenwoordigd zijn en hebben daarom een voorkeur voor iemand uit een club die nog niet een clublid in het bestuur heeft. Wat wordt van je verwacht? In elk geval is het geen zware bestuursfunctie waar al je vrije tijd in gaat zitten. Het kost je zo n 5 avonden per jaar voor vergaderen en daarbij wordt gepraat over zaken die de vrijetijds-fotografen aangaat: fotografie, clubs, wedstrijden, de Fotobond, etc. Je vertegenwoordigt je club, je verbreedt je contacten in het fotowereldje en verder willen we het leuk en gezellig houden, want het is onze vrije tijd per slot van rekening. Als je belangstelling hebt, kom dan naar de algemene ledenvergadering of bel of mail iemand van het bestuur, telefoonnummers en adressen kan je vinden in deze nieuwsbrief. Activiteiten Om activiteiten van de fotoclubs, zoals exposities etc. in de activiteitenagenda van de nieuwsbrief op te nemen: graag zo vroeg mogelijk de informatie mailen naar herman@tideman.nl of eventueel naar een van de andere bestuursleden.

4 FOTOBOND afdeling TWENTE secr: Herman Nijhuis Klaproos AR HAAKSBERGEN telef hbnijhuis@zonnet.nl Haaksbergen, februari Aan de in afdeling Twente aangesloten fotoclubs. Hierbij nodigen we jullie uit tot het bijwonen van de komende ALGEMENE LEDEN- VERGADERING van de afdeling Twente, die zal worden gehouden op maandag 14 maart 2011, locatie Stefanshof 207 (naast de Stefanuskerk) in Borne. Aanvang: uur. A G E N D A Algemene Ledenvergadering 14 maart Opening en vaststelling van de agenda 2. Vaststelling notulen Algemene Ledenvergadering 16 maart 2010 (bijgevoegd) 3. Ingekomen stukken 4. Jaarverslag secretaris (bijgevoegd) 5. Jaarverslag afdelingsgespreksgroep (bijgevoegd) 6. Mededeling jaarverslag afdelingsgroep digitale beeldbewerking 7. Jaarverslag penningmeester (wordt ter vergadering uitgereikt) 8. Mondeling verslag kascommissie Gerrit te Winkel en Bertus van der Woude (reserve Wil Stobbe) 9. Verkiezing nieuw lid kascommissie. Gerrit te Winkel is aftredend 10. Begroting 2010 (wordt ter vergadering uitgereikt) 11. Mutaties afdelingsbestuur Herman Nijhuis is aftredend en herkiesbaar Door het overlijden van Joop van der Camp is één functie vacant. Tegenkandidaten worden uitgenodigd zich voor de ALV bij de secretaris te melden. 12. Toelichting afdelingsactiviteiten - Bespreking Bondsfotowedstrijd - Afdelingswedstrijd 2011, jureren dinsdag 8 november 2011 en bespreking donderdag 10 november Overige mededelingen en ideeën jaarprogramma 14. Verzorging programma na de pauze ALV Rondvraag en wat verder ter tafel komt 16. Sluiting PAUZE Het programma na de pauze wordt verzorgd door Peter Scheepmaker. Bijlagen:

5 Agendapunt 4. Jaarverslag van de secretaris over het jaar Het bestuur van de afdeling is gedurende 2010 drie keer bijeen geweest en wel op 18 januari, 12 april en 13 september De Algemene Ledenvergadering werd gehouden op 16 maart 2010 in de Stefanshof te Borne. In plaats van de ons ontvallen Leen Sierts werd Ad Festen in het bestuur benoemd. Hierbij waren afgevaardigden van 10 clubs aanwezig. Na de pauze werd door Stan Kerlen een lezing verzorgd over zijn fotografie, met name de foto s, die hem de BMK-titel opleverden. Afdelingsactiviteiten: De afdelingswedstrijd werd dit jaar georganiseerd op 8 en 11 november. Voor de vierde maal waren we te gast in Basisschool De Tandem in Schelfhorst/ Almelo. Er werden 194 foto s ingezonden door 10 clubs. Winnaar in het clubklassement werd de Fotoclub Oldenzaal met 234,5 punt. Op de tweede plaats eindigde FG Schelfhorst met 211 punten en op de derde plaats FC Borne 209 punten. In het individuele klassement eindigde Sander Heuvelmans van FC Borne met 28 punten op de eerste plaats. De tweede plaats was voor Masja Floor van FC Oldenzaal met 27 punten. Beiden kregen vanwege het predicaat uitstekend een gouden sticker. Op de derde plaats eindigde Ad Festen met 25,5 punt. Hij ontving een zilveren sticker zeer goed. Alle winnaars ontvingen uit handen van voorzitter Hans Wissink de aan de prijzen verbonden oorkonden. Er waren 4 bronzen stickers goed voor Jan Oltwater (FG Schelfhorst), Clemens Nijenkamp (FG Schelfhorst), Ben Brunekreef (FC Borne) en Jacqueline Stokkingreef (HAFV). De jury bestond dit jaar uit de heren Dick Bastmeijer, Wim Kwakernaak en Jos Rikkerink. De 36 beste foto s (met 20 punten of meer) werden geëxposeerd in de Bibliotheek van Haaksbergen. Daarnaast werden foto s van de individuele winnaar en de winnende club tentoongesteld in Galerie Objektief in Enschede. Zes Twentse clubs hebben deelgenomen aan de Bondsfotowedstrijd Ze eindigden als volgt: FG Schelfhorst 199 punten, FC Oldenzaal 196 punten, FC De Zoeker 194 punten, FG Haaksbergen 192 punten en FC Borne met 190 punten. Profoto Holten werd niet geklasseerd. Aan Harm Suurd van FG Haaksbergen werd een bronzen sticker uitgereikt (23 punten). Aantal deelnemende clubs 182, aantal foto s

6 De bespreking van de Twentse inzending voor de Bondsfotowedstrijd werd dit jaar georganiseerd in de Stefanshof te Borne. Op 29 april besprak jurylid Peter van Tuijl de Twentse foto s, de foto s van de topgroepen en de foto s, die een sticker hadden gekregen. Er werden in het jaar 2010 geen Twentse deelnemers aan Foto Nationaal geselecteerd. Bij de wedstrijd Foto Individueel 2010 werden twee leden uit Twente geselecteerd, t.w. Gerard Breukers van FG Haaksbergen en Jacqueline Stokkingreef van de HAFV. Op zaterdag 24 april 2010 werd er weer met veel succes een Oxerhof-dag georganiseerd door de afdelingen Twente, Gelderland-Zuid en Transijssel. Ongeveer 150 fotografen konden de hele dag naar hartenlust fotograferen, deelnemen aan workshops, lezingen bijwonen, hun portfolio laten bespreken etc. etc. Mede dankzij het uitstekende weer werd de dag een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Op donderdag 28 januari organiseerde de FG Haaksbergen een lezing van natuurfotograaf Han Bouwmeester met als belangrijkste onderwerp vogelfotografie. Een heel interessante avond, die ondanks het slechte weer en gladde wegen, door ca. 50 leden werd bijgewoond. De samenwerking met Galerie Objektief werd op dezelfde wijze voortgezet. Leden van fotoclubs fungeerden weer als suppoost. Uiteraard waren er weer diverse tentoonstellingen van Twentse clubs, waar weer veel en mooi werk te zien was. Met dank aan allen, die zich hebben ingezet om de diverse evenementen tot een succes te maken. Herman Nijhuis. Haaksbergen, februari 2011.

7 Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente februari 2011 Bestuur Afdeling Twente: Voorzitter: Hans W issink Nagelhoutstraat ED Holten Tel.: e-m ail: hanswissink@ hetnet.nl Rayoncorrespondent: Herm an Tidem an Lippekerkstraat AG Enschede Tel: herm an@ tidem an.nl Secretraris: Herm an Nijhuis Klaproos AR Haaksbergen Tel: e-m ail: hbnijhuis@ zonnet.nl Penningm eester:edith Howard Topaasstraat CL Boekelo edith.howard@ hom e.nl Lid: Lid: Lid: Gerard Kip De Maraboe GX Almelo g.a.m.kip@ utwente.nl Ad Festen adfesten45@ hotm ail.com vacant Postbank : t.n.v. Fotobond Rayon 05 Twente te Haaksbergen Contactpersoon Digi W erkgroep: Contactpersoon Afdelingsgespreksgroep: Reserveren tentoonstellingsborden en lijsten: Contactpersoon rondzendcollectie afd.gespreksgroep: Herm an Tidem an (herm an@ tidem an.nl) Activiteiten 23 februari 2011 Sluiting inzending voor Bondsfotowedstrijd (Afdeling Brabant-West) 27 maart 2011 Openbare bespreking Bondsfotowedstrijd (De Boodschap, Rijen) 27 oktober 2011 Sluiting inzending voor Foto Individueel (Fc. Zwijndrecht (?)) 01 november 2011 Sluiting inzending Afdelings fotowedstrijd 01 november 2011 Start inzending Foto-onLine (website Fotobond) 05 november 2011 Opening Foto Nationaal (NFM Rotterdam) 10 november 2011 bespreking uitslag Afdelings fotowedstrijd, in Almelo waarschijnlijk 15 november 2011 Expositie topfoto s Afdelingswedstrijd in Haaksbergen 20 november 2011 Openbare bespreking Foto Individueel (H.F.Witte Centrum, De Bilt) 30 november 2011 Sluiting inzending Foto-onLine (website Fotobond) 20 december 2011 Uitslag Foto-onLine (website Fotobond) februari 2012 Expositie winnaars Afdelings fotowedstrijd in Galerie Objektief Afdelings activiteiten: nadere informatie volgt via deze nieuwsbrief; voor adressen activiteiten landelijk: zie website van de fotobond,

Oproep algemene ledenvergadering 17 maart

Oproep algemene ledenvergadering 17 maart Afdeling Twente Nieuwsbrief februari 2014 Oproep algemene ledenvergadering 17 maart foto Gerard Breukers ( 5e plaats Fotoindividueel) Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente februari 2014 Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Oproep algemene ledenvergadering 18 maart

Oproep algemene ledenvergadering 18 maart Afdeling Twente Nieuwsbrief februari 2013 Oproep algemene ledenvergadering 18 maart e Foto Herman Tideman, 2 prijs Afdelingswedstrijd 2012 Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente februari 2013 Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

agenda voor het nieuwe seizoen

agenda voor het nieuwe seizoen Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2014 agenda voor het nieuwe seizoen e foto (uit een serie van 5) van Sylvia Bökkerink, 1 prijs Foto Regionaal 2014 Komende wedstrijden Twente on line De eerstvolgende

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2011 foto Edith Howard CURSUS FOTOBESPREKEN. Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente september 2011 Onze afdeling organiseert de komende winter in samenwerking met de

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief november 2013

Afdeling Twente. Nieuwsbrief november 2013 Afdeling Twente Nieuwsbrief november 2013 foto Patrick Stroobach, 1 e prijs Afdelingsfotowedstrijd 2013 UITSLAG AFDELINGSWEDSTRIJD 2013 Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente november 2013 In totaal zijn

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief november 2012

Afdeling Twente. Nieuwsbrief november 2012 Afdeling Twente Nieuwsbrief november 2012 foto Barbra Knop-Rouwenhorst: ontsnapt, 1 e prijs Afdelingsfotowedstrijd 2012 UITSLAG AFDELINGSWEDSTRIJD 2012 In totaal zijn 212 foto s ingestuurd door 9 clubs.

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING ALV-2019

ALGEMENE LEDENVERGADERING ALV-2019 ALGEMENE LEDENVERGADERING ALV-2019 donderdag 14 maart 2019 @ NOORD Zalencentrum "De Donderie" Donderbergweg 47-49 te Roermond. [AFV Venray, FK Midden-Limburg, FC Océ, FG Weert, FC Venlo, FK Echt, FG exposure,

Nadere informatie

Notulen Afdelingsvergadering Gelderland Zuid d.d. 2 maart 2011

Notulen Afdelingsvergadering Gelderland Zuid d.d. 2 maart 2011 Notulen Afdelingsvergadering Gelderland Zuid d.d. 2 maart 2011 Afwezig( m.b.): Camera Club Oosterbeek; FC De Zutphense;FG Expo en FC Objectief. 1) Welkom door de voorzitter. Een bijzonder welkom voor FC

Nadere informatie

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS Agenda Jaarlijkse Algemene Vergadering 2017 Datum : Zaterdag 25 maart 2017 Aanvang : 10:00 uur Locatie : Hotel De Biltsche Hoek, De Holle Bilt, 3732 HM

Nadere informatie

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen Algemene ledenvergadering 16 mei 2017 Sportvisserij Oost-Nederland Raalte 1. Opening 3 deel 1 ALV 16 mei 2017 1. Opening 2. Jubilarissen, Kampioenen Wedstrijdvissen en Kampioen IJsvissen 2017 3. Notulen

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

JAARVERSLAG BNAFV afdeling Limburg (bijlage punt 4 Agenda Jaarvergadering 2014)

JAARVERSLAG BNAFV afdeling Limburg (bijlage punt 4 Agenda Jaarvergadering 2014) JAARVERSLAG 2013 - BNAFV afdeling (bijlage punt 4 Agenda Jaarvergadering 2014) Algemeen Dit jaar hebben we in twee nieuwe clubs kunnen verwelkomen, in Maastricht hebben een groep enthousiaste fotografen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Goudse Fotoclub

Nieuwsbrief Goudse Fotoclub Nieuwsbrief Goudse Fotoclub Januari 2012 Start van een digitale nieuwsbrief? Het bestuur Jarenlang heeft de GFC de Goudascope uitgebracht, een analoge nieuwsbrief met informatie over de club, programmaoverzichten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

IN DE KIJKER. Informatiebulletin van de afdeling Utrecht- t Gooi AFDELING UTRECHT T GOOI

IN DE KIJKER. Informatiebulletin van de afdeling Utrecht- t Gooi AFDELING UTRECHT T GOOI IN DE KIJKER Informatiebulletin van de afdeling Utrecht- t Gooi AFDELING UTRECHT T GOOI 3e KWARTAAL 2015 Van de voorzitter Vol trots laat ik u onze vernieuwde nieuwsbrief zien. Er is hard gewerkt door

Nadere informatie

Notulen algemene vergadering Afdeling Gelderland Zuid 14 november 2012

Notulen algemene vergadering Afdeling Gelderland Zuid 14 november 2012 1 Notulen algemene vergadering Afdeling Gelderland Zuid 14 november 2012 Aanwezig: FK Arnhem: Sietske Ebus en Joesefien van de Kamp; FC De Trefkuul: Adri Kraan en Wim Piepers; De Oude IJssel: Joop Bolhuis

Nadere informatie

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Jaarrekening 2014 5. Jaarverslag 2014 6. Bestuur: Voorzitter aftredend en herkiesbaar.

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid'

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' maart 2019 - Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' Sint-Oedenrode Uitnodiging voor: maandag 11 maart: heem-natuur dinsdag 19 maart: heem ALGEMENE LEDENVERGADERING Vooruitblik

Nadere informatie

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer 12016 Een heel druk jaar! Wat een hectische tijd is het de afgelopen maanden geweest. Alle voorbereidingen voor de Expositie Dichterbij De Essentie. Het maken van een gevarieerd programma voor 2016. Voorbereiden

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje

fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje fotowerkgroep Ommoord Introductieboekje COLOFON FOTO WERKGROEP OMMOORD Opgericht: 5 februari 1974 Clubavond: Donderdag van 20.00 tot 22.30 uur Zaal open om 19.30 uur Contactgegevens: Joliottoren (nabij

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

JAARVERSLAG BNAFV afdeling Limburg (bijlage punt 4 Agenda Jaarvergadering 2015)

JAARVERSLAG BNAFV afdeling Limburg (bijlage punt 4 Agenda Jaarvergadering 2015) JAARVERSLAG 2014 - BNAFV afdeling (bijlage punt 4 Agenda Jaarvergadering 2015) Algemeen Dit jaar hebben we in één nieuwe club kunnen verwelkomen, in Maastricht trad de Fotoclub Kiekdoes toe tot de Fotobond.

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Bladnr. 1

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Bladnr. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Bladnr. 1 ARTIKEL 1. Algemene Bepaling. Dit is een reglement als genoemd in artikel 18 lid 1 van de bij notariële akte van 30 maart 1999 vastgestelde Statuten van de Amateur Fotografen

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Vergaderen, veel en soms langdurig, maar dan organiseer je ook wat!

Vergaderen, veel en soms langdurig, maar dan organiseer je ook wat! 10 t/m 13 mei 2018 Vergaderen, veel en soms langdurig, maar dan organiseer je ook wat! De eerste brainstormsessie vond plaats op 13 oktober 2015 en op 12 augustus 2016 werd de Stichting Fotofestival aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Notulen Algemene vergadering Afdeling Zuid 3 november 2010.

Notulen Algemene vergadering Afdeling Zuid 3 november 2010. Notulen Algemene vergadering Afdeling Zuid 3 november 2010. Aanwezig: FK Arnhem; FK Duiven; FODO; FC Helios; FK de Liemers; FC Objectief; FC De Trefkuul; CC Wageningen; Contrast FC Maas&Waal en FG Expo.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

Workshop: foto s leren bespreken in je fotoclub. Door Pieter van Leeuwen 5 zaterdagochtenden. ? Fc 59 Workshop: creatieve/alternatieve fotografie

Workshop: foto s leren bespreken in je fotoclub. Door Pieter van Leeuwen 5 zaterdagochtenden. ? Fc 59 Workshop: creatieve/alternatieve fotografie Programma 2008/2009 Hierbij het programma voor het seizoen 2008/2009. Alle activiteiten zijn bekend de data en s vaak nog niet. Omdat we dit jaar veel bekende fotografen in ons programma hebben staan voor

Nadere informatie

Fotoclub Oldenzaal Opgericht 1992

Fotoclub Oldenzaal Opgericht 1992 STATUTEN Artikel 1: Naam, zetel en duur De vereniging draagt de naam Fotoclub Oldenzaal en is gevestigd in Oldenzaal. Zij wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Artikel 2: Doel De vereniging stelt zich

Nadere informatie

ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND

ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND Colofon Voorzitter Hans de Jager De Kilder 67 6983 HK Doesburg Tel. 0313-420647 j.jager49@chello.nl Secretaris Kees Koning Ericalaan 15 7217SW HARFSEN 0573

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM Naam Art. 1 1. De Fotoclub heeft als naam Fotoclub Perspectief Hilversum. 2. Ze is opgericht op 15 januari 1998 als resultaat van een fusie tussen

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 2 april 2015 2. POPEL Jaarverslag 2014 3. Energielabel 4. Schoonmaakbedrijf Raymond van Leeuwen/C.G. van Trooyen 5. RRS-rioolreiniging

Nadere informatie

Pekingees en Dwergspanielclub

Pekingees en Dwergspanielclub AGENDA Algemene Ledenvergadering Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Pekingees- en te houden op 15 april 2014 in AC Restaurant t Harde, Eperweg 94 8084 HK t Harde, T +31(0)525

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd 2015

Euregionale Fotowedstrijd 2015 Euregionale Fotowedstrijd In vindt een bijzondere editie van de Euregionale Fotowedstrijd plaats. De organisatoren van de tweejaarlijkse fotowedstrijd: de Fotobond afdeling Limburg, het Verbond van Limburgse

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

FOTO21 BREDEVOORT. Nieuwsbrief december 2015 actuele informatie over. Gelders Nieuwsfoto 2015 Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2015?

FOTO21 BREDEVOORT. Nieuwsbrief december 2015 actuele informatie over. Gelders Nieuwsfoto 2015 Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2015? FOTO21 BREDEVOORT Nieuwsbrief december 2015 actuele informatie over Openingstijden maanden december en januari 24 december open van 10 16 uur 25 december 1 e Kerstdag gesloten 26 t/m 30 december open van

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016 BOC Jaarvergadering 2016 BCC Zutphen, 30 januari 2016 Agenda 1. Ingekomen stukken en mededelingen 2. Verslag ALV 2015 (zie bijlage) 3. Terugblik op activiteiten jubileumjaar 2015 (secretaris) 4. Financieel

Nadere informatie

FOTO21 BREDEVOORT. Gelders Nieuwsfoto 2015 Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2015?

FOTO21 BREDEVOORT. Gelders Nieuwsfoto 2015 Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2015? FOTO21 BREDEVOORT Nieuwsbrief februari 2016 actuele informatie over Wie wordt de winnaar van? Tentoonstellingen FotoNationaal Cultuur educatie Audio visueel voor basis onderwijs St. Foto21Bredevoort t

Nadere informatie

Jaarvergadering Hartelijk Welkom

Jaarvergadering Hartelijk Welkom Jaarvergadering 17-03-2016 Hartelijk Welkom Telefoons uit!!!!!!!! Welkom iedereen nieuwe leden gasten Een moment stilte voor de leden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn Agenda ochtend Notulen Algemene

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Regionale Ledenvergadering 2019

Regionale Ledenvergadering 2019 13 februari 2019 Regionale Ledenvergadering 2019 13 februari 2019 2 1. Opening door de voorzitter Agenda 2. Vaststellen agenda 3. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 4. Vaststellen Notulen ledenvergadering

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering WELKOM Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering 18-2-2017 Agenda Opening en mededelingen Vaststellen agenda Jaarverslag afd. Noord Brabant Financieel verslag Verslag kascommissie Decharge penningmeester

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

3) Ingekomen stukken Die zijn er niet. Wat er binnenkomt en van belang is, stuurt de secretaris direct door aan de clubsecretariaten.

3) Ingekomen stukken Die zijn er niet. Wat er binnenkomt en van belang is, stuurt de secretaris direct door aan de clubsecretariaten. Notulen Afdelingsvergadering d.d. 6 maart 2013 Aanwezig: FK Arnhem;FC Helios;FK De Liemers;FC Oog&Optiek;AFC De Oude IJssel;CC Wageningen;FC De Zutphense;Contrast FC Maas&Waal;Theo van Vliet(pers. lid);ria

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014 Nederlandse Rope Skipping Organisatie Brediusweg 15 1401 AA, Bussum ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014 Plaats: UWC Maastricht, Discusworp 65, 6225XP, Maastricht Aanvang vergadering: 15:00 Copyright

Nadere informatie

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts nieuwsbrief@bridgedocent.nl Bekijk het archief online Nieuwsbrief 53 december 2016 Kerst- en Nieuwjaarsgroet Beste bridgedocent(e), Met veel plezier kijken we graag samen

Nadere informatie

Fotoclub Diafragma. Activiteitenprogramma

Fotoclub Diafragma. Activiteitenprogramma Fotoclub Diafragma Activiteitenprogramma 2018-2019 Inleiding In de algemene ledenvergadering van 6 juni 2018 is een voorstel voor een activiteitenprogramma ter bespreking voorgelegd. Op basis van de in

Nadere informatie

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780 DE VERENIGING STATUTEN van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP opgericht te Middelburg anno 1780 vastgesteld door de algemene ledenvergadering d.d. 23 april 2004. Art 1. De vereniging is genaamd:

Nadere informatie

Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest, 2 mei 2019

Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest, 2 mei 2019 Aan * de verenigingsbesturen in ZuidWest (via de secretarissen en voorzitters) * de afdelingskaderleden * de persoonlijke leden * directie en Hoofdbestuur NTTB Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen.

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen. JEUGDCURSUS EN VISWEDSTRIJDEN VOOR DE JEUGD. Op maandag 31 maart starten we met een nieuwe cursus voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Anders dan andere jaren waarin wij twee verschillende cursussen

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING ALV-2017

ALGEMENE LEDENVERGADERING ALV-2017 ALGEMENE LEDENVERGADERING ALV-2017 woensdag 8 maart 2017 Café Zaal Aad Leeuwe Burgemeester Thomas Wackersstraat 61 te Roermond 1 UITNODIGING - Jaarvergadering 2017 - Fotobond Afdeling Limburg AGENDA Hierbij

Nadere informatie

Website School gaat een nieuwe website krijgen (is inmiddels uitgerold). Bespreking vorm en inhoud.

Website School gaat een nieuwe website krijgen (is inmiddels uitgerold). Bespreking vorm en inhoud. 1 Notulen jaarvergadering O.B.S. et Buut gehouden op dinsdag 13 november 2012 Schooljaar 2011-2012 Aanwezig: gehele MR, activiteitencommissie, kascommissie, 11 ouders Agenda 1. Opening 2. Jaarverslagen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bridge Club Tilburg Zuid Huishoudelijk Reglement Het huishoudelijk reglement is aangenomen op de algemene ledenvergadering van 6 december 2007 en treedt in werking per 6 december 2007. Het huishoudelijk

Nadere informatie

Activiteiten verslag Algemene ledenvergadering datum: 22 november 2012 locatie: Cultureel Centrum Mariendaal, Sint-Oedenrode

Activiteiten verslag Algemene ledenvergadering datum: 22 november 2012 locatie: Cultureel Centrum Mariendaal, Sint-Oedenrode Activiteiten verslag Algemene ledenvergadering datum: 22 november 2012 locatie: Cultureel Centrum Mariendaal, Sint-Oedenrode In het rayon Noord-Brabant Oost vormt de 'stuurgroep' het leidinggevende orgaan

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Toelichting op de agenda ALV 24 2018 Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Eventuele mededelingen

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Beknopte geschiedenis en posters Fotoclub Schiebroek

Beknopte geschiedenis en posters Fotoclub Schiebroek Beknopte geschiedenis en posters Fotoclub Schiebroek 1957 2013 Geschiedenis Fotoclub Schiebroek. Deze summiere geschiedschrijving van FC Schiebroek is opgebouwd rondom de verschillende exposities die gehouden

Nadere informatie

Mei 2018 Jaargang 82 nummer 2 ACTUEEL

Mei 2018 Jaargang 82 nummer 2 ACTUEEL Mei 2018 Jaargang 82 nummer 2 ACTUEEL Verenigingsblad van de Rotterdamse Accordeonvereniging Scala Algemene Ledenvergadering 16 april 2018 Zoals gebruikelijk komen eerst de vaste agendapunten aan de beurt,

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

IN DE KIJKER. Informatiebulletin van de afdeling Utrecht- t Gooi. 4e kwartaal 2015. Maartje Stan Kerlen AFDELING UTRECHT T GOOI

IN DE KIJKER. Informatiebulletin van de afdeling Utrecht- t Gooi. 4e kwartaal 2015. Maartje Stan Kerlen AFDELING UTRECHT T GOOI IN DE KIJKER AFDELING UTRECHT T GOOI 4e kwartaal 2015 Informatiebulletin van de afdeling Utrecht- t Gooi Maartje Stan Kerlen Van de voorzitter Als ik dit schrijf, ben ik net terug van de opening van de

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. 1 HAM - FLYER 01-19 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: * Uitnodiging 11 januari 2019 Item 1 * Agenda Jaarvergadering Item 2 * Jaarverslag 2018 Item 3 * Activiteiten

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie