GevelTrots. Sponsorplan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GevelTrots. Sponsorplan"

Transcriptie

1 GevelTrots Sponsorplan Rotterdamse TROTS gaat tegen de gevel in Delfshaven-Bospolder. De wijk Bospolder in Rotterdam Delfshaven is een wijk met een rijke historie, waarvan veel bewaard is gebleven. Zo zijn zijn er zeker 12 gevellijsten te vinden welke vroeger werden gebruikt als reclame uiting, maar sinds de jaren 70 door kunstenaars werden beschilderd. Maar inmiddels staan deze karakteristieke landmarks voor de wijk er verwaarloosd bij: de kunst is vervaagd of met witte verf overschilderd. Geveltrots is in het leven geroepen om de 87 m2 aan gevellijsten in de wijk weer mooi te maken. Trots op de wijk is het thema waar we met bewoners, kunstenaars, lokale ondernemers en fondsen gezicht aan geven. Dus pak een muur en laat zien waar je voor gaat! Belangrijke doelstellingen van het project - 12 gevellijsten worden voorzien van nieuwe kunst met thema TROTS. - De kunstwerken dragen bij aan stimulering en ontwikkeling van de wijk. - Het ontwikkelproces van de kunstwerken brengt mensen en bedrijven uit de directe omgeving in contact met elkaar en maakt ze trots op hun buurt. - De Trotswoorden van bewoners, ondernemers en sponsors liggen aan de grondslag van de kunst. - Met het verzamelen van Trotswoorden maken we het voor alle culturen mogelijk bij te dragen. - Het ontwikkelproces van de kunstwerken brengt de wijk onder de aandacht van landelijke kunstenaars en creatieven. - De wijk Bospolder komt positief onder de aandacht. Hoe gaan we het doen De TROTSwoorden van bewoners, ondernemers en sponsors uit Bospolder en omgeving worden gebruikt als uitgangspunten voor de kunst. Kunstenaars kunnen een ontwerp indienen voor een lijst en de bijbehorende TROTSwoorden waarmee zij een band voelen. De vraag wordt via een openbare wedstrijd breed uitgezet onder lokale kunstenaars. Dit levert maimale aandacht voor sponsors op. We zijn gestart met een pilot met 2 gevellijsten. Deze worden komende weken opgeleverd.

2 Wat is een Trotswoord? Precies wat het zegt; u mag zelf verwoorden waarop u trots bent in relatie tot de wijk of uw leefomgeving. Het mag ook over uw bedrijf gaan, zolang het maar geen merknaam is. In de Tweede Schansstraat verzamelden wij: Culturen, Leven naast elkaar, Historie, Veilig, Geluk, Vriendinnen. Samen spelen, Niemand buitensluiten, Multi-color en Piet Hein. Waarom zoeken we sponsors? Geveltrots zoekt sponsors om zo veel mogelijk lijsten aan te kunnen pakken. Daarnaast willen we de band tussen sponsors en ondernemers en wijkbewoners en kunstenaars versterken. Waar ligt de meerwaarde voor sponsors? Wij helpen u te verwoorden, en te tonen, waar u als organisatie trots op bent. Als sponsor wordt u in contact gebracht met Rotterdamse creatieven, wijkbewoners en ondernemers. Netwerkmogelijkheden worden gestimuleerd. U geeft uiting van sociale en maatschappelijke betrokkenheid, waardoor uw bedrijf zich van een positieve kant laat zien. Het creëren, in stand houden of vergroten van de naamsbekendheid van uw onderneming in de wijk. U sponsort puur uit liefde voor de wijk of de kunsten.

3 Sponsorvormen Dit sponsorplan doelt op twee groepen sponsors. De eerste groep zijn de de lokale sponsors uit Bospolder, Delfshaven. De tweede groep zijn sponsors die niet perse gevestigd zijn in Bospolder maar wel een band hebben met de wijk, haar bewoners, creatieven of kunst. Wat biedt en krijgt de sponsor Als sponsor kunt u op 4 verschillende manier deelnemen aan Geveltrots. Voor elke lijst in het project krijgen kunstenaars maimaal 5 Trotswoorden op basis waarvan zij hun ontwerp maken. Deze woorden komen van omwonenden en andere betrokkenen. Als u 10% van de projectwaarde sponsort mag u 1 Trotswoord indienen dat meegaat in de briefing naar de kunstenaar. Hiermee bepaalt u in dus mede waar het kunstwerk over zal gaan. In de tabel onder leest u wat u verder nog als sponsor van ons kan terugverwachten. Wat hebben we al binnen? Inmiddels is er van de begrootte euro toegezegd door Gemeente Rotterdam, Job Durafonds, Stichting Bevordering van Volkskracht, Deltaport Donatiefonds, Havensteder en VVE Voorhaven. Daarnaast wordt er gesponsord door Eijgenraam Hoogwerkerverhuur en door ons zelf. African Art gallery sponsort in natura. In totaal zoeken we nog

4 Welke sponsorvormen zijn er Gouwe gozer/meid Als Gouwe gozer of meid van GevelTrots draagt u bij door het project in cash of natura te ondersteunen. Als u als Gouwe gozer/meid met cash steunt draagt u tenminste 200 bij. In de tabel onder leest u wat u als sponsor van ons kan terugverwachten. 1 Trotswoord: Joet Als Joet van GevelTrots draagt u bij door input te leveren op het onderwerp van het kunstwerk. U mag 1 Trotswoord indienen dat meegaat in de briefing naar de kunstenaar. U sponsort hiervoor 10% van de projectwaarde van de door u gekozen lijst. Verderop leest u meer over de projectwaarde van de diverse lijsten. 2 Trotswoorden: Patjepeejer Als Patjepeejer van GevelTrots draagt u bij door input te leveren op het kunstwerk. U mag 2 Trotswoorden indienen die meegaan in de briefing naar de kunstenaar. Hiermee bepaalt u in belangrijke mate waar het kunstwerk over zal gaan. U sponsort hiervoor 25% van de projectwaarde van de door u gekozen lijst. Verderop leest u meer over de projectwaarde van de diverse lijsten. In de tabel onder leest u wat u verder nog als sponsor van ons kan terugverwachten. 3 Trotswoorden: Bobo Als Bobo van GevelTrots draagt u bij door input te leveren op het kunstwerk. U mag 3 Trotswoorden indienen die meegaan in de briefing naar de kunstenaar. Hiermee bepaalt u maimaal mee in waar het kunstwerk over zal gaan. U sponsort hiervoor 50% van de projectwaarde van de door u gekozen lijst. Verderop leest u meer over de projectwaarde van de diverse lijsten. In de tabel onder leest u wat u verder nog als sponsor van ons kan terugverwachten. Meet & Greet Voor alle sponsors en betrokkenen organiseren wij een Meet & Greet, met de kunstenaars, de projectleiders en met bewoners. Hierdoor ontstaan nieuwe netwerkkansen en inspirerende ontmoetingen.

5 Wat biedt en krijgt de sponsor Gouwe Gozer/ Meid Joet Patjepeejer Bobo Sponsorbedrag min. 200,- 10% 25% 50% Aantal Trotswoorden Uw invloed op het ontwerp is - bescheiden belangrijk bepalend Set ansichtkaarten Uitnodiging Meet & Greet Uw naam op de Facebook pagina Uw naam op het naambordje Uw naam op de wedstrijd website Uw naam in alle persberichten Uw naam en logo in een jaarkalender met 12 kunstwerken Kwaliteitsprint kunstwerk Videoregistratie van uw betrokkenheid bij het kunstwerk Uw videoregistratie op social media

6 De projectwaarde van de lijsten Elke gevellijst is anders qua formaat. Maar ook de aanpak kan verschillen omdat de staat van de lijsten varieert. Aan de ene lijst hebben we meer werk om het kunstwerk te realiseren dan aan de andere. Denk bijvoorbeeld aan het geschikt maken van het oppervlak van de lijst. Verderop vindt u een overzicht van alle lijsten en hun projectwaarde. De kleinste lijst heeft een projectwaarde van 2700,-, de grootste lijst heeft een projectwaarde van rond de 5000,-. Reken- en Trotswoorden voorbeeld Projectwaarde lijst: Gouwe Gozer/Meid. Sponsorship min 200,-. Joet. Sponsorship 10% = 357,-. Trotswoord: Scheepvaart. Patjepeejer. Sponsorship 25% = 892,50. Trotswoorden: Scheepvaart, Blauw. Bobo. Sponsorship 50% = 1785,-. Trotswoorden: Scheepvaart, Blauw, Stoere mannen. Wilt u graag een kleiner bedrag bijdragen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt geld storten op NL51 TRIO ten name van Stichting Blancoo Creative Interventions. KvK Hartelijk dank!

7 De lokatie van de gevellijsten De 12 gevellijsten bevinden zich voornamelijk rond de 1e, 2e en 3e Schansstraat. Hoe helpen we sponsors een keuze te maken? Elke gevellijst is anders: qua formaat, qua plaatsing. De straat heeft een eigen geschiedenis. De Trotswoorden die bewoners geven passen soms beter bij de ene organisatie dan bij de andere. Samen komen we daar wel uit.

8 Uw communicatiemomenten Sponsor vermelding week1 week2 week3 week4 Augustus Verzamelen Trotswoorden Plaatsing lijsten met Trotswoorden plus briefing Aankondiging inzendperiode kunstenaars September Afsluiten inzendperiode/ aankondiging selectieperiode Aankondiging stemperiode Rotterdam breed Afsluiten stemperiode Oktober Bekendmaking winnaars Start produktie kunstwerken November Meet & Greet December Presentatie kunstwerken Communicatiemoment via online media Communicatiemoment via persbericht * De planning kan afwijken. Onze mediapartners en mediakanalen Mediapartners on- en offline Cultuurschouts Lokale kranten Culturele platforms Scholen Vakverenigingen creatieven Rotterdamse business netwerk websites Social media Facebook LinkedIN Twitter Instagram Gedurende het pilotproject plaatsten we op Facebook, Twitter en LinkedIn meer dan 10 portretfilmpjes over bewoners en hun Trotswoorden, 75 updates en 45 foto s.

9 Geveltrots Pilotproject Geveltrots is van start gegaan met een pilotproject met twee lijsten. Hiermee willen we de gemeente, sponsors en bewoners laten zien dat Geveltrots een aanwinst is voor de wijk, en de moeite waard om te sponsoren. Bij de lijst boven Crooked Tattoon verzamelden we de volgende Trotswoorden: Culturen, Leven naast elkaar, Historie, Veilig, Geluk, Vriendinnen. In de buurt van de lijst boven de wasserette verzamelden we Samen spelen, Niemand buitensluiten, Multi-color en Piet Hein. Op basis van deze woorden zijn door 6 kunstenaars schetsvoorstellen ingediend. Margriet IJsseldijk en Hieke Pars hebben de winnende ontwerpen gemaakt voor deze gevellijsten. Donderdag 7 juli, om uur worden deze twee pilot lijsten in 2e Schansstraat in Delfshaven onthuld. U kunt daar natuurlijk bij zijn. Laat u ons weten of u een uitnodiging wilt? Over Lotti Hesper, initiatiefnemer en projectleider van Geveltrots. Carel van der Poel, gebiedsregisseur intensief beheer, gemeente Rotterdam: De manier van zelfstandig werken van Lotti met mensen uit de buurt/omgeving en met kinderen bevalt me. Ze betrekt ze er al in een vroeg stadium bij. Met het eindresultaat is iedereen blij. Michiel van der Pols, stadsmarinier Tussendijken, Bospolder en Delfshaven, gemeente Rotterdam: Lotti heeft op verzoek van de gemeente Rotterdam diverse projecten uitgevoerd in de wijk Bospolder. Zij is als geen ander in staat de verbinding te leggen tussen bewoners en kunst, én tussen bewoners onderling. Onder de noemer Kunst Verbindt is zij is staat bewoners en kunstenaars te betrekken bij de buitenruimte.

10 Eelco van den Berg, kunstenaar: Mijn ervaringen met Lotti zijn positief. De samenwerking was professioneel en plezierig. Het sociale karakter van de opdracht met streetart op het Watergeusplein in Delfshaven vond ik uniek. Dat Lotti initiatief nam om de omwonende jeugd te betrekken bij het project. Over de wijk Bospolder Bospolder is een wijk in Rotterdam met als grenzen: de levendige, multiculturele winkelstraat Schiedamseweg, Historisch Delfshaven en het Dakpark (Hudsonstraat). Bospolder is gebouwd tussen 1910 en Het was een gezellige arbeiderswijk die, tot wanhoop van bewoners, verpauperde in de jaren negentig. De wijk is grondig vernieuwd en nu een plek waar Rotterdammers met verschillende leefstijlen zij aan zij wonen. Over Blancoo Blancoo zet de kracht van kunst en het creatieve proces in bij organisaties, gemeenten of instellingen die willen innoveren of creatief met hun doelgroep willen communiceren. Blancoo verbindt organisaties, gemeenten en instellingen met kunstenaars en creatieven. Dat kan van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. Creatieven die ondersteuning zoeken in de uitvoering en communicatie van hun project kunnen ook samenwerken met Blancoo. Contact Projectmanagement Lotti Hesper (Lotti Hesper projectontwikkeling) Romboutslaan KP Dordrecht Communicatie & Sponsoring Lisa van Noorden (Blancoo) 2 e Schansstraat XR Rotterdam lisa@blancoo.com Stichting Blancoo Creative Interventions NL51 TRIO KvK

i.s.m. Briefing i.v.m. oproep aan Rotterdamse creatieven en kunstenaars voor mooi maken schuttingen Bram's 29 september 2016

i.s.m. Briefing i.v.m. oproep aan Rotterdamse creatieven en kunstenaars voor mooi maken schuttingen Bram's 29 september 2016 Romboutslaan 20 3312 KP Dordrecht T 06-4421 5656 E post@lottihesper.nl W www.lottihesper.nl i.s.m. maakt verwaarloosde plekken mooi Briefing i.v.m. oproep aan Rotterdamse creatieven en kunstenaars voor

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Inleiding. Voor u ligt het jaarplan 2016, met nieuwe plannen en initiatieven voor het stimuleren van nieuw leven in lege brugwachtershuisjes.

Inleiding. Voor u ligt het jaarplan 2016, met nieuwe plannen en initiatieven voor het stimuleren van nieuw leven in lege brugwachtershuisjes. JAARPLAN 2016 Inleiding Voor u ligt het jaarplan 2016, met nieuwe plannen en initiatieven voor het stimuleren van nieuw leven in lege brugwachtershuisjes. Het plan is gebaseerd op de beleidsdag 2016,

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

Communicatieplan FICE NL

Communicatieplan FICE NL Communicatieplan FICE NL In dit communicatieplan wordt voor verschillende doelgroepen de doelen, middelen en communicatiemomenten besproken. In de communicatie zijn de volgende doelgroepen te onderscheiden:

Nadere informatie

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen!

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! De 6 de editie Koken in het Groen: een mengelmoes aan nationaliteiten genoot met elkaar van een late zomerdag op een van s stads mooiste tuinen.

Nadere informatie

JAAR A PL P AN A

JAAR A PL P AN A JAARPLAN 2017 Inleiding Voor u ligt het jaarplan en de begroting 2017 van de. De drie pijlers, kenniscentrum, projecten en beheer blijven de basis voor de werkzaamheden van de stichting. De ambitie is

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Gereedschap voor succes

Gereedschap voor succes Gereedschap voor succes magazine voor maximaal buurtgeluk met kunst & cultuur 1 2 Gereedschap voor succes in buurtcultuur Succes! Kunst in de buurt brengt bewoners dichter bij elkaar en verbindt talenten.

Nadere informatie

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 Sponsorbrochure Stichting Rotterdam Volleybal Freek van Leeuwenstraat 1 3059 TN Rotterdam KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 www.rotterdamvolleybal.nl info@rotterdamvolleybal.nl

Nadere informatie

3026VP Rotterdam. 687,77 p/mnd. 59,79 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3026VP Rotterdam. 687,77 p/mnd. 59,79 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Schans Jan Kruijffstraat 196 3026VP Rotterdam Netto huur 687,77 p/mnd Servicekosten 59,79 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Mooie ruime 3 kamer woning op de 1e etage in het gebouw de Schans. Ligging

Nadere informatie

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN DURF TE INNOVEREN Als ondernemer beschikt u over passie, lef en doorzettingsvermogen. Eigenschappen waar onze sporters bij uitstek over moeten beschikken. Voortdurend bent

Nadere informatie

Wijkvereniging Westeinde

Wijkvereniging Westeinde 2014 Wijkvereniging Westeinde Beleidsplan Wijkvereniging Westeinde 23-3-2014 Wijkvereniging Westeinde Beleidsplan 2014/2015-2 - INHOUD Inhoud... - 2 - Bestuursorganisatie & vergaderingen... - 3 - Algemeen

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

Mathenesserdijk 459 M

Mathenesserdijk 459 M Schans Mathenesserdijk 459 M 3026GH Rotterdam Netto huur 641,37 p/mnd Servicekosten 69,10 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Hele mooie ruime 3 kamer woning op de 3e etage in het moderne gebouw de Schans.

Nadere informatie

Goede doelen ondersteunen Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor

Goede doelen ondersteunen Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor Sponsors ICG 2015 Sinds september 2010 is Dordrecht te trotse bezitter van de Sportboulevard. Een sportcomplex waar bijna elke indoor sport kan worden bedreven. Dus ook ijshockey. DE snelste teamsport

Nadere informatie

Mathenesserdijk 459 F

Mathenesserdijk 459 F Schans Mathenesserdijk 459 F 3026GH Rotterdam Netto huur 707,29 p/mnd Servicekosten 59,79 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Schans in de wijk Bospolder in het historische Delfshaven is

Nadere informatie

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren Your way of life! LivelyLives is een maatschappelijk betrokken platform voor vrouwen van vandaag. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Doe je mee? Goede doelen lidmaatschap adverteren Welkom lezer

Nadere informatie

WORKSHOP EFFECTIEVE CLUBCOMMUNICATIE YOUR TICKET TO CONCEPT & CREATIE

WORKSHOP EFFECTIEVE CLUBCOMMUNICATIE YOUR TICKET TO CONCEPT & CREATIE YOUR TICKET TO PR & CONTENT MARKETING PRESENTATIE ONTDEK DE ZAANSTREEK 1. WELKE FUNCTIE HEB JE? FUNCTIE: Gezondheid Samenbrengen van mensen (sociaal) Mensen positief gevoel geven Kennis en vaardigheden

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

Briefing muurschildering: 'Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is'

Briefing muurschildering: 'Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is' een project van Stichting Voor de Werkplaats Wouwstraat 52 3312 TR Dordrecht info@hetvogelnest.org www.hetvogelnest.org www.nestcafe.nl KvK 54717043 Briefing muurschildering: 'Elk vogeltje zingt zoals

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

De kunst van samen vernieuwen

De kunst van samen vernieuwen De kunst van samen vernieuwen Cultuuragenda gemeente Zutphen 2016 Kunst, cultuur en erfgoed geven kleur aan Zutphen. Ze zorgen voor een leefbare en dynamische samenleving, sociale en economische vitaliteit

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting RiverArt R&D

Beleidsplan Stichting RiverArt R&D stichting RiverArt R&D Houttuinen 36 3311 CE Dordrecht Inleiding De wens in 2013 van het college B&W Dordrecht, om de culturele samenwerking met de stad Rotterdam te intensiveren, leidde tot het idee van

Nadere informatie

Wordt vervolgd. Een reis van verwondering, humor en transformatie

Wordt vervolgd. Een reis van verwondering, humor en transformatie Belcrum Liniekwartier Faam Braakliggend terrein Station Breda Wanneer reizigers met de trein door Breda trekken, worden verschillende indrukken van de stad opgedaan. Eén van die indrukken zijn de braakliggende

Nadere informatie

Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1

Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1 Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1 Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 2 De Liemers, helemaal goed! De promotie van de Liemers richt zich op vier

Nadere informatie

Het versterken van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Liemers, met als dragers cultuur, erfgoed en kunst.

Het versterken van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Liemers, met als dragers cultuur, erfgoed en kunst. Het versterken van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Liemers, met als dragers cultuur, erfgoed en kunst. Missie uit: Cultuur- en Erfgoedpact 2017-2020 Ontdekken en Verbinden Programma 18.00

Nadere informatie

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer,

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer, Peins, 15 juni 2015 Beste Lezer, Vol vertrouwen sturen wij u deze brief. Wij willen u iets vragen maar u ook iets geven. Iets van bijzondere waarde. Eigenlijk willen we iets met u ruilen Atelier De Kunst

Nadere informatie

voor Nederland en Vlaanderen

voor Nederland en Vlaanderen voor Nederland en Vlaanderen editie 2017/2018 GORCUMSE LITERATUURPRIJS De Gorcumse literatuurprijs wordt sinds 1988 in Nederland en Vlaanderen uitgeschreven. Per keer zijn er tussen de 75 tot 250 inzendingen.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Kunst met Plezier 2013

Jaarverslag Stichting Kunst met Plezier 2013 Stichting Kunst met Plezier leeghwaterstraat 28, 1462 JE, middenbeemster 06-15823226,/0299-684616 maud.de.leeuw@kpnplanet.nl reg,nr KvK 58291466 www.kunstmetplezier.nl Jaarverslag Stichting Kunst met Plezier

Nadere informatie

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement PR-BEGELEIDING Na initiatie van een evenement Voorwoord Jouw evenement gaat er komen bij SETUP! Naast de productie en inhoud is de PR & Communicatie van het evenement bij SETUP een belangrijk onderdeel.

Nadere informatie

1) Vermelding op de website en

1) Vermelding op de website   en Gratis communicatie in Dordrecht 1) Vermelding op de website www.synode400.nl, www.centrumdordrecht.nl en www.vvvdordrecht.nl Indien u uw activiteit (expositie/voorstelling/concert/etc.) wilt vermelden

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

3025SE Rotterdam. 628,78 p/mnd. 51,99 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3025SE Rotterdam. 628,78 p/mnd. 51,99 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Robijn Willem van Zuylenstraat 102 3025SE Rotterdam Netto huur 628,78 p/mnd Servicekosten 51,99 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Per direct is er een nette 3-kamerwoning met open keuken (elektrisch

Nadere informatie

Thema 2017 Uit de voorstellen in het overleg hadden onderstaande opties de sterkste voorkeur:

Thema 2017 Uit de voorstellen in het overleg hadden onderstaande opties de sterkste voorkeur: Kerkennacht 2017 - Meer dan een dak Communicatieplan Dit document bevat een globale opzet voor de planmatige aanpak van de landelijke communicatie rond de Kerkennacht 2017. Deze communicatie wordt verzorgd

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK Bijlage 2: Sponsorplan SPONSORPLAN SV DONKERBROEK 19 V A L E N T IJ N S C U P Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelstelling 4 Sponsorvoorstel 5 Impressie Valentijnscup 8 Bijlage : 1. Sponsorcontract 9 2. Nota

Nadere informatie

Crowdfunding van bewonersinitiatieven

Crowdfunding van bewonersinitiatieven Crowdfunding van bewonersinitiatieven Wat gaan we bespreken? Wat is crowdfunding? Hoe werkt de Crowdfundmethodiek van Início? Voorbeelden uit Capelle aan den IJssel Voordelen Crowdfundmethodiek Wat levert

Nadere informatie

De Ronde van Kralingen

De Ronde van Kralingen Sponsorpakketten De Ronde van Kralingen Begin 2014 ontstond het idee om de Ronde van Kralingen nieuw leven in te blazen. Omdat Kralingen een lange traditie kent voor zowel fietsen als hardlopen zal er

Nadere informatie

Student Positive Awards Document voor partnerschap

Student Positive Awards Document voor partnerschap Student Positive Awards Document voor partnerschap Een innovatief project, Een manier om te veranderen, Een uitreiking die jaarlijks 40.000 studenten bereikt Een initiatief van Meneer, Mevrouw Hieronder

Nadere informatie

Gezocht: Een Amersfoortse kunstenaar die zijn artistieke kwaliteit wil laten botvieren op de enorme muur van de Wagenwerkplaats!

Gezocht: Een Amersfoortse kunstenaar die zijn artistieke kwaliteit wil laten botvieren op de enorme muur van de Wagenwerkplaats! Gezocht: Een Amersfoortse kunstenaar die zijn artistieke kwaliteit wil laten botvieren op de enorme muur van de Wagenwerkplaats! De Wagenwerkplaats De Wagenwerkplaats is een gebied achter het centraal

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

De sociale top 2018 in Utrecht. 25 juni 2018

De sociale top 2018 in Utrecht. 25 juni 2018 De sociale top 2018 in Utrecht. 25 juni 2018 De sociale top 2018 in Utrecht. Op 11 juni 2018 kwamen 650 betrokken professionals, vrijwilligers en creatieve denkers bij elkaar in Utrecht. In kleine groepen

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E.

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. 2014-2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Wie zijn wij en wat doen wij... 4 Contactgegevens Team H.O.P.E.... 4 Logo en shirt Team H.O.P.E.... 4 Sponsoring bij Team H.O.P.E....

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel 2 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Stichting DeSintKan Driel. Stichting DeSintKan Driel organiseert Sinterklaasintochten en Sinterklaas gerelateerde activiteiten

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk Sponsorpresentatie Hockeyvereniging Bleiswijk Visie / Ambitie HVB 2015-2020 Visie ; Hockeyvereniging Bleiswijk is een vereniging voor iedereen, van jong tot oud, met of zonder beperking en van recreatief

Nadere informatie

`Grenzeloos stage lopen. Evenementen

`Grenzeloos stage lopen. Evenementen `Grenzeloos stage lopen Evenementen Inhoudsopgave 1. HET EVENEMENT 3 1.2 DE DOELGROEP 3 2. VAN SPONSORING NAAR NAAMSBEKENDHEID 5 3. SPONSORING EN HET BELEID VAN HET EVENEMENT 6 4. VORMEN VAN SPONSORING

Nadere informatie

Stadsagenda Vlaardingen

Stadsagenda Vlaardingen Stadsagenda Vlaardingen In Vlaardingen is het prettig wonen Percentage dat het (zeer) eens is met de volgende stellingen: 51% stad voor jonge gezinnen Wat voor stad is Vlaardingen? groene stad 80% 60%

Nadere informatie

3026VP Rotterdam. 605,66 p/mnd. 56,93 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3026VP Rotterdam. 605,66 p/mnd. 56,93 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Schans Jan Kruijffstraat 78 3026VP Rotterdam Netto huur 605,66 p/mnd Servicekosten 56,93 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Schans in het historische Delfshaven is op korte termijn een

Nadere informatie

1.1. Onze missie is: werken aan het normaliseren van hiv door het stigma aan te pakken.

1.1. Onze missie is: werken aan het normaliseren van hiv door het stigma aan te pakken. BELEIDSKADER 2015-2019 STICHTING HELLO GORGEOUS Titel: Doe normaal over hiv! Inleiding In Nederland leven naar schatting 25.000 mensen met hiv, waarvan 6.000 niet op de hoogte zijn van hun hiv-status.

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL Voorbeeld uitvoeringsprotocol faciliterende regierol Algemeen Het uitvoeringsprotocol heeft betrekking op de volgende onderwerpen: A. Het

Nadere informatie

Oranje onderzoek. november Uitgevoerd door Bureau Consumenten Onderzoek in opdracht van De Telegraaf

Oranje onderzoek. november Uitgevoerd door Bureau Consumenten Onderzoek in opdracht van De Telegraaf Oranje onderzoek november 2009 Uitgevoerd door Bureau Consumenten Onderzoek in opdracht van De Telegraaf. Oranje Onderzoek 2 december 2009 INHOUD Inleiding Onderzoeksopzet Resultaten Oranjegevoel Sportjaar

Nadere informatie

Gemeente Uithoorn MijnBurgemeester. Nieuwe burgemeester Uithoorn

Gemeente Uithoorn MijnBurgemeester. Nieuwe burgemeester Uithoorn Gemeente Uithoorn MijnBurgemeester Nieuwe burgemeester Uithoorn De gemeente Uithoorn is op zoek naar een nieuwe burgemeester. Als onderdeel van deze zoektocht heeft de gemeente ook haar inwoners gevraagd

Nadere informatie

Steun de Ricardo van Rhijn Foundation

Steun de Ricardo van Rhijn Foundation Steun de Ricardo van Rhijn Foundation 2014 Waarom de Ricardo van Rhijn Foundation? Ricardo van Rhijn is in zijn 3 e seizoen in de eredivisie voor de 3 e keer op rij kampioen geworden met Ajax. Op 10 februari

Nadere informatie

Investeer in de toekomst

Investeer in de toekomst Investeer in de toekomst Sponsor de Nederlandse Wiskunde Olympiade U wilt investeren in de toekomst? Sponsor de Nederlandse Wiskunde Olympiade In een samenleving die van wiskunde aan elkaar hangt van uw

Nadere informatie

VISIEDOCUMENT OPENBARE RUIMTE Spijkerbuurt & Boulevardkwartier

VISIEDOCUMENT OPENBARE RUIMTE Spijkerbuurt & Boulevardkwartier VISIEDOCUMENT OPENBARE RUIMTE Spijkerbuurt & Boulevardkwartier VISIEDOCUMENT OPENBARE RUIMTE Spijkerbuurt & Boulevardkwartier Versie februari 2016 Inhoudsopgave Visiedocument 2. Grenzen projectgebied 3.

Nadere informatie

EFFECTIEF GEBRUIK SOCIAL / MULTI MEDIA HOE ZICHTBAAR IS JE ORGANISATIE?

EFFECTIEF GEBRUIK SOCIAL / MULTI MEDIA HOE ZICHTBAAR IS JE ORGANISATIE? 1 Rob Beeren Kernteam IT Color Guard Nederland EFFECTIEF GEBRUIK SOCIAL / MULTI MEDIA HOE ZICHTBAAR IS JE ORGANISATIE? Nunspeet - 20 februari 2016 2 Agenda 14.30 15.00 uur Wie zijn wij? Social media Welke

Nadere informatie

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING INTRODUCTIE INTRODUCTIE Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie in actie willen komen voor Spieren voor Spieren! Zoals

Nadere informatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie PORTFOLIO Zuid NL Communicatie www.zuidnl.nl Oktober 2014 Zorghuisgroep Deurne Opdracht: Schrijven van een communicatieplan, waarmee alle betrokken doelgroepen bereikt worden ten behoeve van de transformatie

Nadere informatie

Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie:

Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie: Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie: [Met dit template maak je een communicatieplan voor jullie Move-project. Je bedenkt bij welke mensen jullie project onder de

Nadere informatie

3026VP Rotterdam. 703,70 p/mnd. 58,20 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3026VP Rotterdam. 703,70 p/mnd. 58,20 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Schans Jan Kruijffstraat 94 3026VP Rotterdam Netto huur 703,70 p/mnd Servicekosten 58,20 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Schans in het historische Delfshaven is een 3-kamerappartement

Nadere informatie

Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse

Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse Oranje is liefde voor voetbal Oranje is ING ING helpt het Nederlandse

Nadere informatie

4 juni 2015. Algemene Ledenvergadering

4 juni 2015. Algemene Ledenvergadering 4 juni 2015 Algemene Ledenvergadering Algemene ledenvergadering programma: Opening Goedkeuring notulen algemene ledenvergadering 17 april 2014 Ingekomen stukken en mededelingen VNT 2014-2015 Financiën

Nadere informatie

Beleidsplan (meerjarig)

Beleidsplan (meerjarig) Beleidsplan (meerjarig) Laatste bijgewerkt: 20-07-2018 Dit plan geeft inzicht in de manier waarop wij onze doelstellingen bereiken. Basisgegevens. De naam Stichting Met senioren naar ADO Het RSIN/ fiscaal

Nadere informatie

Jaar- & financieel verslag Stichting Eironeia, maart 2015 1:

Jaar- & financieel verslag Stichting Eironeia, maart 2015 1: Jaar- & financieel verslag Stichting Eironeia, maart 2015 1: Op 1 april 2014 is Stichting Eironeia opgericht. Het eerste jaar is vooral besteed aan het vormgeven van de stichting, het vaststellen van doelen

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

Rotterdam Inside Out: Wij Rotterdammers houden van onze stad en hebben er wat over te vertellen.

Rotterdam Inside Out: Wij Rotterdammers houden van onze stad en hebben er wat over te vertellen. Rotterdam Inside Out: Wij Rotterdammers houden van onze stad en hebben er wat over te vertellen. Met Rotterdam Inside Out nemen wij deel aan het Stadsinitiatief met een plan dat niet alleen innovatief

Nadere informatie

Jaarplan stichting Anders 2014

Jaarplan stichting Anders 2014 Jaarplan stichting Anders 2014 Datum: 1 februari 2014 1 Gegevens organisatie Naam stichting Anders RSIN Nummer 802149169 KvK Nummer 41081953 Internetadres www.stichtinganders.nu Postadres Postbus 308,

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Groep: AGL fase 1 Vak: Culturele oriëntatie en creatieve expressie

Groep: AGL fase 1 Vak: Culturele oriëntatie en creatieve expressie Basis Groep: AGL fase 1 Vak: Culturele oriëntatie en creatieve expressie Kerndoelen: Verwerking binnen de lessen van de andere leergebieden. ICT, digibord, creatieve materialen Culturele oriëntatie en

Nadere informatie

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER Communicatieplan juni 2017 2 1 AANLEIDING: ZOMERVAKANTIE Van 8 juli (regio zuid) t/m eind augustus 2017 is het weer zomervakantie, een periode waarin iedereen net wat meer

Nadere informatie

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2016 De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG Burgemeester van Woelderenlaan 62 4384LT Vlissingen info@karunia.org 0118-478498 JAARVERSLAG 2017 www.karunia.org Inhoud Voorwoord van de voorzitter...3 1. Verslag van het bestuur...3 1.1 Activiteiten...3

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

Masterclass Rotterdam Case Study: Promotie

Masterclass Rotterdam Case Study: Promotie Masterclass Rotterdam Case Study: Promotie Panelists: Moderator: Angeline Bommer, Congress Company Jillian Sant-Barendregt MSc, Stadshavens Rotterdam Catherine Kalamidas, Rotterdam Partners Het waarde

Nadere informatie

Landelijk Social Media Team. update juni 2014

Landelijk Social Media Team. update juni 2014 Landelijk Social Media Team update juni 2014 Pilot periode In april 2013 zijn we gestart met de Social Media Pilot. Een 11 tal bibliotheken heeft medewerkers afgevaardigd om samen het team te vormen. Een

Nadere informatie

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren ONZE MISSIE Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren Onze visie PUUR Zaanse middenstanders steunen en in The Spotlight zegen, waardoor onze economische

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Goud in handen. Gebruik het verleden, schep ruimte voor de toekomst

Goud in handen. Gebruik het verleden, schep ruimte voor de toekomst Goud in handen Gebruik het verleden, schep ruimte voor de toekomst Hoeveel aandacht besteedt u eigenlijk aan cultuurhistorie, monumenten, musea of archeologie? Of aan groen, religieus en industrieel erfgoed?

Nadere informatie

NETWERK NIEUW ROTTERDAM

NETWERK NIEUW ROTTERDAM NETWERK NIEUW ROTTERDAM JAARVERSLAG 2017 HULP EN NETWERK BIEDEN AAN EENZAME EN KW ETSBARE ROTTERDAMMERS 1 OPRICHTERS NETWERK NIEUW ROTTERDAM: PAULINE BUDDING EN HENRIEKE VAN TOOR 2 INHOUD Voorwoord...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Concept. Programma. Partners. PR & Marketing. Sponsoring. Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014. De afgelopen editie in beeld

Inhoudsopgave. Concept. Programma. Partners. PR & Marketing. Sponsoring. Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014. De afgelopen editie in beeld Inhoudsopgave 01 Concept 02 Programma 03 Partners 04 PR & Marketing 05 Sponsoring 06 Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014 07 De afgelopen editie in beeld 01 Concept FASHIONCLASH is een Nederlandse

Nadere informatie

Module Het gebruik van social media in de sector bloem

Module Het gebruik van social media in de sector bloem Module Het gebruik van social media in de sector bloem De CO 2 -voetafdruk van dit drukwerk is berekend met ClimateCalc en gecompenseerd bij: treesforall.nl www.climatecalc.eu Cert. no. CC-000057/NL Colofon

Nadere informatie

Project hart voor de Stad: Resultaten werksessies

Project hart voor de Stad: Resultaten werksessies Project hart voor de Stad: Resultaten werksessies inretail.nl vermeulensteenbergen.nl Juni 2016 1 AANBOD & DOELGROEPEN TOP 5 BENODIGD AANBOD TOEKOMST 1. Kinderspeelgelegenheid 2. Speelgoedwinkel 3. Restaurant

Nadere informatie

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan A. Business model canvas Je vult het business model canvas in en komt tot een duidelijke beschrijving van de waarde propositie en het beoogde klant segment

Nadere informatie

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk Sponsorpresentatie Visie / Ambitie HVB 2022 Visie ; is een vereniging voor iedereen, van jong tot oud, met of zonder beperking en van recreatief tot gematigd prestatief. Kernwoorden; verbinding, voor en

Nadere informatie

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven?

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven? 4-11-2016 Startersdag Kamer van Koophandel, zaterdag 5 november 2016 De presentatie vind je op www.kvk.nl/startersdag 1 Social Media de nieuwe verkoopkanalen Socialnomics 2017 Social Media de nieuwe verkoop

Nadere informatie

Je hebt iets te vertellen...

Je hebt iets te vertellen... Je hebt iets te vertellen.....aan je klanten, je medewerkers of een andere specifieke groep mensen. Over je product, je dienst, je campagne of je proces. Je hebt, kortom, een boodschap. Vertel hem eerst

Nadere informatie