Subsidie voor leden van de VND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Subsidie voor leden van de VND"

Transcriptie

1 Subsidie voor leden van de VND Om gebruik te kunnen maken van de subsidieregeling dient een opgenomen patiënt of een van de ouders of verzorgers betalend lid te zijn van de Vereniging Nederland Davos (VND). Bij de receptie van het Astmacentrum Davos dient uw lidmaatschap bekend te zijn. In Nederland kan men zich als lid aanmelden via Een jaarbijdrage voor het lidmaatschap van de VND kost minimaal 15. Indien u uw contributie voor opname niet heeft voldaan of als het voor de receptie NAD niet duidelijk is of u contributie betalend lid bent dan kan de subsidie aanvraag niet ter plaatse door de medewerkers van het NAD worden afgehandeld. Wel kunt u dan alsnog een verzoek doen bij de het bestuur van de Vereniging Nederland-Davos voor toewijzing van subsidie op uw verblijf, door alle gegevens te sturen aan: VND Postbus AM Gouda. De subsidieregeling van de VND voorziet in een financiële bijdrage per persoon/per nacht voor de kosten van verblijf op basis van logies met halfpension. De bijdrage bedraagt 60% van de kosten per overnachting over een maximum van CHF 90,00 p.p.p.n. Alle kosten boven de CHF 90,- p.p.p.n. zijn voor eigen rekening en komen niet voor subsidie in aanmerking. Twee opties voor gebruikmaken van regeling Optie 1: Het NAD heeft met een aantal hotels in en rond Davos gunstige afspraken kunnen maken t.a.v. de kosten voor verblijf van gasten van patiënten die in het NAD verblijven. Wilt u hiervan gebruik maken dan boekt u in een van ondergenoemde hotels: Youth Hostel Davos en Gastenverblijf Hochgebirgsklinik Wolfgang en betaalt bij de receptie van het Nederlands Astmacentrum Davos slechts 40% van de kosten voor verblijf, met een maximum van CHF 90,00 p.p.p.n. De overige kosten van verblijf worden direct door de VND betaald. Optie 2: De gast heeft de mogelijkheid om zelfstandig een andere accommodatie (vakantiewoning of hotel) te boeken. De volledige rekening dient de gast zelf te betalen. Een maximum bedrag aan subsidie kan teruggevorderd worden bij de receptie van het Nederlands Astmacentrum Davos na het overleggen van de rekening (met benodigde informatie). De receptie zal uw rekening controleren. Indien deze akkoord is zal de receptie opdracht geven aan de administratie van het NAD om het bedrag over te boeken op uw bank- of girorekening. In uitzonderlijke gevallen en in overleg met de receptioniste van het NAD is contante uitbetaling mogelijk. Aantal nachten subsidie Volwassen patiënten krijgen voor elke week opname één nacht subsidie voor 2 personen, jeugdige patiënten krijgen één nacht voor 4 personen.

2 Voorbeeld: een volwassen patiënte die 12 weken wordt opgenomen, krijgt maximaal 12 nachten subsidie voor 2 personen (= 24 nachten). Als deze patiënte haar man en 2 kinderen van 14 en 16 jaar ontvangt voor een periode van 7 nachten, dan kunnen 21 nachten gesubsidieerd verblijf worden gebruikt van het totaal van 24 nachten. Indien een patiënt eerder vertrekt dan gepland is, kunnen de (eventueel) te veel uitbetaalde subsidienachten bij de patiënt of gast teruggevorderd worden. Regeling t.a.v Optie 1: Accommodatie in Youth Palace of HGK # Youth Hostel Davos (in Davos Platz - tel: ) # Gastenverblijf Hochgebirgsklinik (in Davos Wolfgang, contact via receptie NAD, tel: ) De gesubsidieerde prijzen zijn niet combineerbaar met eventuele andere aanbiedingen van bovengenoemde hotels. In de prijzen die de hotels berekenen is al een extra korting verwerkt. De 5 stappen van aanvraag tot verblijf: 1. De gast (of patiënt) vult het aanvraagformulier voor subsidie in. Dit is verkrijgbaar bij de receptie. 2. Met dit ingevulde formulier meldt de gast zich eerst bij de receptie van het Astmacentrum Davos, dus vóór het inchecken bij de bovengenoemde hotels. Mocht de gast arriveren buiten openingstijden van de receptie, dan dient de gast zich de eerstvolgende dag bij de receptie te melden. Indien zowel aankomst als vertrek plaatsvindt in het weekend, is de patiënt voor de betaling van zijn/ haar bezoek verantwoordelijk. 3. De receptioniste controleert of de patiënt voor de bezoekaanvraag voldoende nachten gesubsidieerd verblijf heeft opgespaard. 4. De gast betaalt bij de receptie de verblijfskosten voor het aantal gesubsidieerde nachten en ontvangt het aanvraagformulier ondertekend en gestempeld terug. 5. Het ondertekende aanvraagformulier is het bewijs voor het hotel dat de gast bij hen voor het aantal vermelde nachten mag verblijven zonder een rekening te betalen voor de kosten van het verblijf (op basis van logies met halfpension). Overige uitgaven die de gast doet in het hotel, zoals kosten voor telefoongebruik, gebruik van drankjes, minibar of kiosk, zijn voor eigen rekening en dienen voor vertrek betaald te worden bij het hotel. Indien de gast zijn rekening niet volledig betaald, zal het Astmacentrum Davos de gast de rekening nasturen waarbij extra administratiekosten (CHF 25,-) in rekening worden gebracht. Zelf organiseren Gasten dienen in beginsel zelf hun reis en verblijf te organiseren en bijvoorbeeld voor de boeking van hotelkamers zorg te dragen. Dat betekent dat het Astmacentrum Davos in het algemeen geen rol speelt bij het onderbrengen van gasten. Slechts op indicatie - vast te stellen door medewerkers van het Transferium en het Nad - kan ondersteuning worden geboden door de receptie van het Nad. Kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reservering zijn voor rekening van de gast/ patiënt.

3 Regeling t.a.v Optie 2: Accommodatie naar eigen keuze. Een gast kan een ander hotel of appartement naar eigen keuze reserveren, en 60% subsidie ontvangen over een bedrag van maximaal CHF 90,- p.p.p.n. op basis van logies met halfpension. De maximale subsidie p.p.p.n. bedraagt derhalve CHF 54,-. De 4 stappen van aanvraag tot restitutie van subsidie: 1. de gast zoekt en reserveert zelfstandig een hotel of appartement naar eigen keuze; 2. de gast betaalt de volledige rekening zelf; 3. de gast overlegt na betaling bij de receptie van het Astmacentrum Davos de rekening, waarop verplicht vermeld dient te zijn: - betalingsbewijs op naam; - vermelding van het aantal overnachtingen; - vermelding van het aantal personen; - vermelding van het totaal bedrag (inclusief toeristenbelasting); - rekeningnummer van bank of giro waarop het bedrag moet worden gestort. 4. de receptie van het Nederlands Astmacentrum Davos hanteert onderstaande regel voor het berekenen van het te restitueren subsidiebedrag: - maximale subsidie per nacht per persoon: CHF 54,-; (60% van CHF 90,-); - controle op het aantal opgespaarde subsidienachten. Let op: - bij verblijf in een hotel kunnen de kosten van logies inclusief halfpension gedeclareerd worden; - bij verblijf in een appartement kunnen de kosten van textielhuur en eindschoonmaak gedeclareerd worden. Voorbeeld 1: Een vader en moeder verblijven in hotel X à CHF 100,- per persoon per nacht. Zij verblijven 2 nachten in Davos om hun dochter te bezoeken. Na het overleggen van de rekening bij de receptie zullen de ouders de maximaal CHF 216,- subsidie terugkrijgen (voor 2 nachten en 2 personen). Voorbeeld 2: Een vader met 2 kinderen verblijft in een appartement in Davos voor CHF 850,- (inclusief eindschoonmaak) voor 7 nachten. De moeder (patiënte) heeft voldoende dagen om in aanmerking te komen voor 21 dagen gesubsidieerd verblijf. Het bedrag waarover de subsidie wordt berekend bedraagt maximaal CHF 1890,- ( 3 personen, 7 nachten x CHF 90,- p.p.p.n.). In dit voorbeeld bedraagt de subsidie 60% van CHF 850,- = CHF 510,-. En komt het restant bedrag van CHF 340,- voor rekening van de gast. Bij deze optie kan een behandelend arts van de patiënt geen toestemming geven om te overnachten bij bezoek, omdat deze accommodaties buiten de verantwoording van het NAD vallen.

4 Buiten bovengenoemde hotels in Davos kunt u makkelijk vrije accommodatie zoeken via Davos Tourismus: (stay +) of telefonisch: (0041) (0) Tijdig boeken Boekt u tijdig! De hotelaccommodaties in Davos kunnen, zeker in het hoogseizoen, erg snel volgeboekt zijn. Correcte omgang financiën VND Met de subsidieregeling zijn schaarse financiële middelen van de VND gemoeid. Om de regeling betaalbaar te houden, dienen de gasten altijd de meest voordelige overnachtingsmogelijkheid te kiezen, bijvoorbeeld meer- in plaats van éénpersoonskamers. Bij Seebüel dient men een standaard kamer te reserveren. Het Nederlands Astmacentrum Davos kan hiertoe ook aanwijzingen geven. Het NAD en de VND behouden zich het recht voor om aanvullende voorwaarden op te nemen als de praktijk laat zien dat de subsidieregeling ongewenste effecten heeft. Als gasten van patiënten oneigenlijk gebruikmaken van de regeling of het doel van de regeling niet respecteren, behouden beide partijen zich het recht voor de subsidie niet of slechts gedeeltelijk toe te kennen. Heen- en terugreis jeugd Ouders/verzorgers die jeugdige patiënten vanuit Nederland naar het Astmacentrum Davos brengen en - aan het eind van de behandeling - weer ophalen, krijgen per opname aanvullend maximaal 12 nachten gesubsidieerd verblijf toegekend. De eerste nacht die een kind nog bij de ouders in het hotel doorbrengt, wordt ook gesubsidieerd. Reden voor de toekenning van extra subsidienachten is dat ouders/verzorgers aan het begin en eind van de behandeling van hun kind moeten deelnemen aan respectievelijk de intake en het eindgesprek. Reizen jeugdige patiënten met de patiëntenvlucht mee (heen en/of terug) dan geldt bovenstaande aanvulling van subsidienachten niet. Voor volwassen patiënten geldt de aanvulling nooit, tenzij er sprake is van een bijzondere situatie (zie uitzonderingen). Uitzonderingen In bijzondere situaties waarin het belang van de patiënt of diens behandeling extra of langer verblijf van familie noodzakelijk maakt (dit ter beoordeling van het Astmacentrum Davos), of reizen op eigen gelegenheid (= niet met patiëntenvlucht) is aangewezen, dan is het mogelijk dat aanvullend op bovenstaande regeling extra subsidienachten worden toegekend. Gastennachten strikt persoonlijk De opgebouwde gastennachten zijn niet overdraagbaar van de ene patiënt, die bijvoorbeeld weinig familie op bezoek krijgt, naar de andere patiënt, die bijvoorbeeld meer of vaker gasten wil ontvangen. Subsidie wordt niet contant uitgekeerd Een gast/patiënt kan geen aanspraak maken op subsidie of een geldbedrag als er bijvoorbeeld geen

5 extra kosten voor overnachting worden gemaakt. Er is ook geen substitutie mogelijk, bijvoorbeeld niet in een hotel overnachten en het uitgespaarde geld voor maaltijden gebruiken. Ook is er geen korting of restitutie mogelijk op de logiesprijs als u de maaltijden niet gebruikt. Overnachten van patiënt bij gast Als de arts in uitzonderlijke situaties en op medische indicatie toestemming geeft dan kan een patiënt bij zijn/ haar gasten in het weekend overnachten. Er kan in dit geval alleen overnacht worden in het gastenverblijf van de HGK.De patiënt betaalt voor de overnachting en komt evenals de gast in aanmerking voor het gesubsidieerde tarief. Ook deze overnachtingen worden in mindering gebracht op het totaal aantal overnachtingen waarvoor subsidie wordt verleend. Geen beroep op vroeger Deze regeling vervangt alle vorige regelingen en reglementen voor het verblijf van gasten van patiënten in het Astmacentrum Davos. Patiënten en gasten kunnen geen beroep doen op eventuele afspraken die in het verleden met hen zijn gemaakt, bijvoorbeeld over het gebruik van het gastenverblijf op de oude locatie van het NAD. Handvaten voor keuze hotel # Zijn alle hotels rookvrij? Youth Hostel en het Gastenhuis van Hochgebirgsklinik (HGK) zijn rookvrij. # Beschikken alle hotels over een dieetkeuken? Wanneer u in het Gastenhuis verblijft kunt u de maaltijden nuttigen in het restaurant van HGK. Zij heeft een dieetkeuken met professionele dieetkoks. Indien u een dieet/ allergie heeft en wilt gebruikmaken van de maaltijden uit het restaurant wordt u vriendelijk verzocht een week van tevoren uw dieetvoorschrift te en naar: receptie@nad.merem.ch en aan te geven welke maaltijden u tijdens uw verblijf in het restaurant nuttigt. # Zijn alle hotels het hele jaar geopend? In de periode na Pasen tot ongeveer begin juni en in november (het tussenseizoen) zijn verschillende hotels gesloten. YH is altijd geopend, enkel, zij bieden in het tussenseizoen slechts logies en ontbijt aan. In periodes dat één van de hotelaccommodaties geen halfpension aanbiedt, verstrekt de receptie van het NAD (op naam en datum) etensbonnen voor een avondmaaltijd in de Hochgebirgsklinik. # Zijn de hotels ingericht met vloerbedekking? In verband met het ontbreken van huisstofmijt op de hoogte van Davos (1560m) is deze vraag niet relevant. # Wat zijn wetenswaardigheden van de verschillende hotels? 1 Youth Hostel: Centraal gelegen in Davos. Reizenden met OV moeten rekening houden met een klim van 10 minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. De klim is lonend, u heeft vanuit het hotel een schitterend uitzicht over Davos. Bij aankomst en vertrek in Davos kunt u opgehaald of weggebracht worden door medewerkers van het YH. 2 Gastenhuis HGK Op het terrein van de HGK bevindt zich het gastenhuis. Het gastenhuis is eigendom van de Hochgebirgsklinik. Is vooral aan te bevelen voor gasten die minder valide (of invalide) zijn of voor gasten die gebonden zijn aan een dieet. # Voor overige vrije hotelaccomodatie Kijk op de website van Davos Tourismus: (stay +) / tel.:

6 Prijzen Youth Hostel Davos, Davos-Platz Prijzen varieren afhankelijk van het seizoen en de kamer tussen de CHF en CHF voor logies inclusief halfpension; Gasten van het Astmacentrum Davos krijgen 10% korting op de reguliere kamerprijzen; Aangezien het Youth Hostel tijdens bepaalde periodes (zie internet) geen (warme) middagmaaltijd aanbiedt, krijgt u bij de receptie van het Nederlands Astmacentrum Davos maaltijdbonnen om te eten in HGK. Het bedrag kan door de receptie contant worden uitgekeerd, indien u niet van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Gastenverblijf Hochgebirgsklinik, Davos Wolfgang Prijzen varieren afhankelijk van het seizoen en de kamer tussen de 80 en 120 CHF voor logies inclusief halfpension; Half pension houdt bij HGK in: ontbijt en avond- broodmaaltijd. Voor de middag-warme maaltijd kunt u een bon kopen à 19 CHF. Kinderen tussen 2-12 jaar betalen 9.50 CHF voor deze maaltijdbon. Kijk voor de actuele prijzen op de website van de hotels of vraag telefonisch de prijzen op

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 2. Een camping toevoegen... 3 2.1 Gegevens verblijf... 3 2.2 Financiële gegevens... 4 2.3 Kortingen toevoegen... 5 2.4 Extra opties en bijkomende kosten...

Nadere informatie

Indicatietarieven. Europa. Italië

Indicatietarieven. Europa. Italië Indicatietarieven Europa Italië Pagina 2 Agriturismo in Umbrie 7 Camping San Francesco 3 Agriturismo Le Balze 8 Casa Vacanze I Girasoli 4 Bed & Breakfast San Jacopo 9 Comfy at Colosseum 5 Camping Holiday

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee Algemene voorwaarden Huisje Musje Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen Ruurd H.H. Niepoth en/of Femke E. Stiemsma (hierna: verhuurder ) en de huurder

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 3. Een hotel/bed&breakfast toevoegen... 3 3.1 Gegevens verblijf... 3 3.2 Financiële gegevens... 4 3.3 Kortingen toevoegen... 5 3.4 Extra opties en bijkomende

Nadere informatie

APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U

APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U Speciale Comfort APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U openen of sluiten the Seizoen met ons en u komt met 2 personen, of met 2 kinderen van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een accommodatie

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00 Diakonessenhuis-arrangement 030-692 74 00 voor patiënten van het Diakonessenhuis en hun begeleider(s) Voor patiënten van het Diakonessenhuis die het prettig vinden om op de dag voor de operatie in Zeist

Nadere informatie

OSR - Specifiek. Artikel 1. Definities

OSR - Specifiek. Artikel 1. Definities OSR - Specifiek Uitgangspunten OSR-Specifiek is een tijdelijke regeling, waarin de voorheen bestaande tijdelijke regeling OSR Duurzaam is opgegaan. OSR-Specifiek gaat in per 1 januari 2013 en geldt tot

Nadere informatie

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week Speciale Comfort U openen of sluiten the seizoen met ons en van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een type chalet luxe voor de prijs van een accommodatie type BS aan. Contact us

Nadere informatie

NIEUWE DIENSTEN VOOR U. De belangrijkste veranderingen in één oogopslag

NIEUWE DIENSTEN VOOR U. De belangrijkste veranderingen in één oogopslag NIEUWE DIENSTEN VOOR U De belangrijkste veranderingen in één oogopslag GEACHTE AANDEELHOUDERS EN LEDEN VAN HAPIMAG, Samen maken wij een stap vooruit. De komende maanden verbeteren wij onze dienstverlening,

Nadere informatie

Indicatietarieven. Europa. België

Indicatietarieven. Europa. België Indicatietarieven Europa België Pagina 2 Camping Parc la Clusure 3 Hotel Middelpunt 4 Hotel Prinse 5 Vayamundo Houffalize 6 Vayamundo Oostende Indicatietarieven? Deze tarieven zijn om een idee te geven

Nadere informatie

OSR Duurzaam. Uitgangspunten

OSR Duurzaam. Uitgangspunten OSR Duurzaam Uitgangspunten De onderstaande regeling gaat in per 1 januari 2012 en geldt uitsluitend tijdens de kalenderjaren 2012 en 2013. Deze tijdelijke regeling is een aanvulling op de reguliere OSR

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Huurovereenkomst vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Haayse Bos Hofdijksweg 55, 3223 KC Ouddorp Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking

Nadere informatie

150,00 per persoon inclusief 2 overnachtingen / 2 x ontbijt in het mooie 4-sterren CROWN PLAZA HOTEL + excursies

150,00 per persoon inclusief 2 overnachtingen / 2 x ontbijt in het mooie 4-sterren CROWN PLAZA HOTEL + excursies 3 dagen om de wereldstad Londen te beleven inclusief 2 overnachtingen. De metropool Londen heeft ontzettend veel te bieden en de kans is dan ook groot dat u verslaafd raakt aan deze stad, net als vele

Nadere informatie

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro.

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro. ALGEMENE VOORWAARDEN Alle boekingen geaccepteerd door Holland City Apartments BV zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden dienen aanvaard te worden door de huurder en alle personen

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

Stap voor Stap handleiding declaraties

Stap voor Stap handleiding declaraties Stap voor Stap handleiding declaraties Algemeen Om de gemaakte kosten op een snelle en correcte wijze uitbetaald te krijgen, dienen de declaraties aan bepaalde voorwaarden en regels te voldoen. Wanneer

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

ECR Groot Stokkert Themaweken

ECR Groot Stokkert Themaweken Individuele Themaweken Actief en creatief bezig willen zijn? Dan zijn deze themaweken iets voor u! Gezellig met elkaar aan de slag. Al dan niet gecombineerd met een verblijf in ECR Groot Stokkert. Dr.

Nadere informatie

Administratie, Informatievoorziening en Control. Declaratiereglement werknemers Hogeschool Rotterdam (versie september 2016)

Administratie, Informatievoorziening en Control. Declaratiereglement werknemers Hogeschool Rotterdam (versie september 2016) Administratie, Informatievoorziening en Control Declaratiereglement werknemers Hogeschool Rotterdam (versie september 2016) Instituut/Dienst Administratie, Informatievoorziening en Control / Onderwijs

Nadere informatie

In welke periode is deze promotie geldig? Hoe vaak kan ik een aanvraag indienen? Welke printers komen in aanmerking voor deze promotie?

In welke periode is deze promotie geldig? Hoe vaak kan ik een aanvraag indienen? Welke printers komen in aanmerking voor deze promotie? Veelgestelde Vragen Hoe werkt het? Als u een van de in aanmerking komende Epson-printers koopt, kunt u een gratis overnachting aanvragen in een 4-sterrenhotel dat u via ons dient te boeken. Als u twee

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde. Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest. ZLO Strandgoed_2016_versie Pagina 1

Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde. Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest. ZLO Strandgoed_2016_versie Pagina 1 . Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest Versienummer: 01-2016 Laatste update: 31 mei 2016 Pagina 1 Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde

Nadere informatie

Aanvraagformulier mantelzorgpremie

Aanvraagformulier mantelzorgpremie Aanvraagformulier mantelzorgpremie NIEUWE AANVRAAG of X VERLENGING 2018 1. Gegevens van de zorgbehoevende aanvrager NAAM EN VOORNAAM: Vak voor administratie: Dossier ontvangen op: RIJKSREGISTERNUMMER :

Nadere informatie

Jeugdzorg met een pgb

Jeugdzorg met een pgb Jeugdzorg met een pgb Voor wie is deze brochure? Deze brochure is bedoeld voor: ouders /verzorgers van kinderen uit de gemeente Den Haag die een persoonsgebonden budget (pgb) vanuit de Jeugdwet willen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden GiGA

Algemene Voorwaarden GiGA Algemene Voorwaarden GiGA 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - GiGA: de muziekgroep GiGA met bezetting het vijftal, en alle bij het optreden betrokken personen die door

Nadere informatie

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas.

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas. 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep, onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Argos Servicepas overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: leden ). Deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp ALGEMENE VOORWAARDEN Meer Dance & Events Hoofddorp Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Aanmelding... 2 3. Proefles... 2 4. Lesgeld... 3 5. Betalingswijze... 3 6. Korting op zorgpremie Zorg en Zekerheid... 3 7.

Nadere informatie

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas.

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas. 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep, onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Argos Servicepas overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: leden ). Deze algemene

Nadere informatie

OSR -Reglement Uitvoeringsregeling Ontwikkelingsstimulering (OSR) Uitgangspunten

OSR -Reglement Uitvoeringsregeling Ontwikkelingsstimulering (OSR) Uitgangspunten OSR -Reglement Uitvoeringsregeling Ontwikkelingsstimulering (OSR) Uitgangspunten De OSR biedt mogelijkheden voor werknemers om cursussen/trainingen te volgen met een financiële tegemoetkoming van OTIB.

Nadere informatie

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN Prijzen kamer + ontbijt half pension vol pension 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers Type 1 1 persoonskamer 107,00 119,00 125,00 Type 2 2 persoonskamer 97,00 64,00 107,00

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Maaltijdvoorziening Huize Winterdijk

Maaltijdvoorziening Huize Winterdijk Maaltijdvoorziening Huize Winterdijk U kunt naar behoefte uw warme maaltijden van Huize Winterdijk betrekken. We kunnen de maaltijden ook koud bij u afleveren, zodat u ze op het door u gewenste tijdstip

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

Duinpark Het Kustlicht - prijzen 2017

Duinpark Het Kustlicht - prijzen 2017 Tarieven 2017 Duinpark Het Kustlicht prijzen 2017 06.01 24.02 24.02 03.03 03.03 31.03 31.03 07.04 07.04 14.04 14.04 21.04 21.04 05.05 05.05 02.06 02.06 30.06 30.06 07.07 07.07 14.07 14.07 21.07 21.07 18.08

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Villa Kabaal

Algemene voorwaarden Villa Kabaal Algemene voorwaarden Villa Kabaal Themafeesten en workshops voor kinderen 1. Voor themafeesten in Villa Kabaal geldt dat het feest plaats vind op de afgesproken tijd. Indien u te laat arriveert blijft

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor:

A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor: Algemene Voorwaarden vof Jelle's Plak ALGEMENE VOORWAARDEN v.o.f. JELLE s PLAK 2010. 1. Algemeen. A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor:

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE RESERVERINGEN

ALGEMENE INFORMATIE RESERVERINGEN ALGEMENE INFORMATIE RESERVERINGEN 2015 ALGEMENE INFORMATIE RESERVERINGEN Midden in de Friese bossen in Beesterzwaag ligt de Ronald McDonald Hoeve. Hier beleeft u samen met uw kind(eren)/jongeren een ontspannen

Nadere informatie

QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1. Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement module Blz.

QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1. Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement module Blz. Handleiding: Welke Module te gebruiken voor de verschillende accommodaties. QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1 Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement

Nadere informatie

Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang Leveringsvoorwaarden Barnehage flexibele kinderopvang versie jan.2015. Flexibele kinderopvang Artikel 1. Deze leveringsvoorwaarden van Barnehage zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met

Nadere informatie

Aanvraag van een werkings- en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden

Aanvraag van een werkings- en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden Aanvraag van een werkings- en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden 110-F003-140512 Gemeentebestuur Oosterzele dienst Financiën Dorp 1, 9860 Oosterzele T 09 362 50 09 E-mail: financien@oosterzele.be

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan;

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis voor vaste dagen per week, verzoeken wij u

Nadere informatie

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken.

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken. boekingsprocedure voorrangsregeling jeugdgroepen hebben een onbeperkt voorrangsboekingsrecht. scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:..

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp:. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

Overnachten. In de buurt van uw zieke familielid

Overnachten. In de buurt van uw zieke familielid Overnachten In de buurt van uw zieke familielid De in deze brochure genoemde prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen. Universitair Medisch Centrum Groningen Bent u naaste familie van een opgenomen patiënt?

Nadere informatie

Slachtoffers van eergerelateerd geweld

Slachtoffers van eergerelateerd geweld Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van eergerelateerd geweld In te vullen door het COA Versie 4.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN Prijzen VERBLIJF VOL PENSION 1 persoon / dag (op basis van éénpersoonskamer) Eerste 30 nachten 85 160 Vanaf 31 nachten 75 140 2 personen / dag (op basis van tweepersoonskamer)

Nadere informatie

Slachtoffers van huiselijk geweld

Slachtoffers van huiselijk geweld Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van huiselijk geweld met een bijzondere geprivilegieerde status, dan wel als gemeenschapsonderdaan In te vullen door het COA Versie 1.2 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding

Nadere informatie

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland Cardiologie Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland 1 Vervoer U wordt met een nederlandse ambulance overgeplaatst naar de Schüchtermann-Klinik. Tijdens het vervoer van u blijven wij

Nadere informatie

Slachtoffers van huiselijk geweld

Slachtoffers van huiselijk geweld Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van huiselijk geweld In te vullen door het COA Versie 1.2 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde

Nadere informatie

EUROPEES MILIEUBELEID EN DE NEDERLANDSE PROVINCIES

EUROPEES MILIEUBELEID EN DE NEDERLANDSE PROVINCIES Cursus PROGRAMMA Donderdag, 25 oktober 2007 09.00 Welkom en introductie Christoph Demmke, Professor, Europees Instituut voor Bestuurskunde, Maastricht Ed Eggink, Provincie Limburg, Maastricht 09.30 Europese

Nadere informatie

Dé andere (strand) vakantie!

Dé andere (strand) vakantie! Dé andere (strand) vakantie! PRIJSLIJST 2O18 VAKANTIEHUIZEN APPARTEMENTEN BUNGALOWS Direct boeken? Kijk op www.kustlicht.nl Duinpark Het Kustlicht Zoutelande Residence Houtenburg Type ZEEASTER / ZEEHOND

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Dé andere (strand) vakantie!

Dé andere (strand) vakantie! Dé andere (strand) vakantie! PRIJSLIJST 2O18 VAKANTIEHUIZEN APPARTEMENTEN BUNGALOWS Direct boeken? Kijk op www.kustlicht.nl Duinpark Het Kustlicht Zoutelande Type ZEEASTER / ZEEHOND Type ALK / DUINROOS

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

DEEL I: ALGEMENE BEPALINGEN

DEEL I: ALGEMENE BEPALINGEN SUBSIDIEREGLEMENT VOOR MEERDAAGSE UITSTAPPEN VOOR SCHOLEN DEEL I: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1: basis Om scholen te ondersteunen bij het aanbieden van meerdaagse uitstappen voorziet de stad Antwerpen

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie

EUROPEES MILIEUBELEID EN

EUROPEES MILIEUBELEID EN P:\10\1020701\infopackage final Cursus EUROPEES MILIEUBELEID EN DE NEDERLANDSE PROVINCIES georganiseerd door het Europees Instituut voor Bestuurskunde i.s.m. de nederlandse provincies Cursus EUROPEES MILIEUBELEID

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Korte fietstocht in Bourgognestreek in 4 dagen Individuele fietstocht in Zuid-Bourgogne langs de wijnroute. U ontdekt Chalon, Cluny, Taize, de oevers van de Saône, Mâcon en Tournus. Bestemming

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen?

Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen? Algemeen Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen? Toeristenbelasting wordt in Leeuwarden geheven voor: o het houden van verblijf met overnachting binnen de gemeente;

Nadere informatie

Zorgleveringsovereenkomst Wonen en Tijdelijk Verblijf. Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest

Zorgleveringsovereenkomst Wonen en Tijdelijk Verblijf. Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest Zorgleveringsovereenkomst Wonen en Tijdelijk Verblijf Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest Zijn onderstaande verplichte onderdelen ingevuld? Datum bij artikel 5.1, pag. 4 Datum bij artikel 5.2,

Nadere informatie

Aanvraag van een werkings en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden

Aanvraag van een werkings en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden Aanvraag van een werkings en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden 110 F003 160224 Gemeentebestuur Oosterzele t.a.v. de begeleidende ambtenaar Dorp 1, 9860 Oosterzele T 09 362 50 09 E mail: onthaal@oosterzele.be

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

Reglement Zeeuwse bibliotheken

Reglement Zeeuwse bibliotheken Reglement Zeeuwse bibliotheken Vastgesteld op 4 februari 2014 1 Dit reglement bevat regels voor het lenen van materialen van de Zeeuwse bibliotheken. Voor het lenen van materialen behoort de lener ingeschreven

Nadere informatie

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.) Op deze pagina treft u de (tariefs)voorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden van Transavia France S.A.S. (TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN Prijzen VERBLIJF VOL PENSION 1 persoon / dag (op basis van éénpersoonskamer) Eerste 30 nachten 85 160 Vanaf 31 nachten 75 140 2 personen / dag (op basis van tweepersoonskamer)

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Reisvoorwaarden voor de intermediaire dienstverlening van de Organisatie voor het Vreemdelingenverkeer Münsterland Touristik Grünes Band e.v.

Reisvoorwaarden voor de intermediaire dienstverlening van de Organisatie voor het Vreemdelingenverkeer Münsterland Touristik Grünes Band e.v. Reisvoorwaarden voor de intermediaire dienstverlening van de Organisatie voor het Vreemdelingenverkeer Münsterland Touristik Grünes Band e.v. De Organisatie voor Vreemdelingenverkeer Münsterland Touristik

Nadere informatie

Slachtoffers van mensenhandel

Slachtoffers van mensenhandel Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van mensenhandel met een bijzondere geprivilegieerde status, dan wel als gemeenschapsonderdaan In te vullen door het COA Versie 4.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Aanvraagformulier accommodaties

Aanvraagformulier accommodaties Aanvraagformulier accommodaties 1. Persoonsgegevens Wij verzoeken u om onderstaande tabel volledig in te vullen. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Naam organisatie

Nadere informatie

Open van 21/04 tot 04/09/2017

Open van 21/04 tot 04/09/2017 Open van 21/04 tot 04/09/2017 1 Een eenvoudige en comfortabele keuze Vrije toegang tot: Kinderclub en kinderanimatie Sportvelden Avond entertainment Sport Evenementen * Waterpark Openbare sanitairgebouwen

Nadere informatie

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU.

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU. HANDLEIDING RESERVEREN & FACTUREREN GRAFISCHE WEERGAVE RESERVERINGEN 5 PRODUCTEN/VERBLIJVEN MET ELK 30 PLAATSEN 100 TARIEVEN GEWOON IN EXCEL ELK JAAR WEER GEBRUIKEN HOOFDMENU INDIEN HET BESTAND GEOPEND

Nadere informatie

Bij een boeking via BungalowSpecials komen 3 overeenkomsten tot stand:

Bij een boeking via BungalowSpecials komen 3 overeenkomsten tot stand: Algemene Voorwaarden BungalowSpecials De website BungalowSpecials.nl is eigendom van en wordt aangeboden en beheerd door Bungalow Booker B.V. (Bungalow Booker, wij, ons of onze). Bungalow Booker is onderdeel

Nadere informatie

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts Inhoud Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Diensten Artikel 3 Boeking Artikel 4 Betaling Artikel 5 Aankomst en vertrek Artikel 6 Annulering door Corendon

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken

Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken Artikel 1: Algemene bepalingen reglement 1. Dit reglement is bindend voor alle gebruikers van de Westfriese Bibliotheken. 2. Met dit reglement zijn alle voorgaande

Nadere informatie

Postbus AA Zeewolde

Postbus AA Zeewolde datum onderwerp Aangifte toeristenbelasting behandeld door Mevr. M. Rijnberk-Stouwdam afdeling Belastingen telefoon direct 036-522 95 22 Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting omdat

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

2b. Uitkeringsreglement Scholing B-deel cursusgroepen

2b. Uitkeringsreglement Scholing B-deel cursusgroepen 2b. Uitkeringsreglement Scholing B-deel cursusgroepen Artikel 1 Toepassing Dit reglement is per 1-1-2017 van toepassing op de sectoren: Glastuinbouw, Paddenstoelenteelt, Dierhouderij, Open Teelten (onderverdeeld

Nadere informatie

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 info@bowlen.nl A017-017/RdG Aan alle verenigingen en toernooiorganisatoren Aanmeldingsprocedure

Nadere informatie

De Muy bungalowverhuur telefoon : Slufterweg 2 fax : KP De Cocksdorp Prijslijst 2018 Prijzen

De Muy bungalowverhuur telefoon : Slufterweg 2 fax : KP De Cocksdorp   Prijslijst 2018 Prijzen De Muy bungalowverhuur telefoon : 0222-311 433 Slufterweg 2 fax : 0222-311 435 1795 KP De Cocksdorp e-mail : info@demuy.nl Prijslijst 2018 Prijzen zijn inclusief energiekosten, bij een aantal objecten

Nadere informatie