In welke periode is deze promotie geldig? Hoe vaak kan ik een aanvraag indienen? Welke printers komen in aanmerking voor deze promotie?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In welke periode is deze promotie geldig? Hoe vaak kan ik een aanvraag indienen? Welke printers komen in aanmerking voor deze promotie?"

Transcriptie

1 Veelgestelde Vragen Hoe werkt het? Als u een van de in aanmerking komende Epson-printers koopt, kunt u een gratis overnachting aanvragen in een 4-sterrenhotel dat u via ons dient te boeken. Als u twee pakketten met multipack-inkt in dezelfde transactie koopt, kunt u een aanvullende en opeenvolgende overnachting in hetzelfde hotel aanvragen. In welke periode is deze promotie geldig? Deze promotie is geldig van 17 november 2014 om uur tot 18 januari 2015 om uur. Alle aanvragen moeten binnen 14 dagen na aankoop online worden geregistreerd. Wie kunnen een aanvraag indienen? Aan deze promotie kunnen personen deelnemen die woonachtig zijn in Nederland en die ouder zijn dan achttien (18) jaar. Hoe vaak kan ik een aanvraag indienen? U kunt één aanvraag per persoon en per huishouden indienen. Welke printers komen in aanmerking voor deze promotie? Na aankoop van een van de volgende in aanmerking komende Epson-printers kunt u een gratis hotelovernachting aanvragen als onderdeel van de promotie: Expression Premium XP-520 Expression Premium XP-620 Expression Premium XP-625 Expression Premium XP-720 Expression Premium XP-820 Expression Photo XP-760 Expression Photo XP-860 Expression Photo XP-950 WorkForce WF-3620DWF WorkForce WF-7110DTW WorkForce WF-3640DTWF

2 WorkForce WF-7610DWF WorkForce WF-7620DTWF Ik ben geïnteresseerd in de twee hotelovernachtingen. Wat moet ik hiervoor doen? Als u een aanvraag wilt indienen voor een hotelverblijf van twee nachten, dient u tegelijkertijd een in aanmerking komende printer te kopen en twee in aanmerking komende pakketten met multipack-inkt. Welke multipack-inkten komen in aanmerking voor deze promotie? Wanneer u twee van de volgende pakketten met multipack-inkt koopt in dezelfde transactie waarbij u een van de in aanmerking komende Epson-printers koopt, kunt u een aanvullende, opeenvolgende hotelovernachting in hetzelfde hotel aanvragen: Multipack 26/26XL Claria Premium Ink Multipack 24/24XL Claria Photo HD Ink Multipack 27/27XL DURABrite Ultra Ink Wat is de uiterste datum voor mijn aanvraag? U dient uw aanvraag online te registreren binnen 14 dagen na aankoop en u dient u de documenten naar ons te versturen binnen 14 dagen na de online registratie van uw aanvraag. Hoe kan ik mijn aanvraag indienen? Vul het online registratieformulier op binnen 14 dagen na aankoop in. Druk het ingevulde aanvraagformulier vervolgens af en stuur dit samen met het origineel of een kopie van uw aankoopbewijs en de uitgeknipte streepjescodes van uw printer per post naar ons. Als u een aanvraag voor twee hotelovernachtingen indient, dient u tevens de streepjescodes voor de pakketten met multipack-inkt mee te sturen. Opmerking: Uw aankoopbewijs wordt niet naar u teruggezonden. Stuur ons derhalve een kopie als u het origineel nodig hebt voor uw administratie. Ik heb geen internettoegang. Hoe kan ik toch deelnemen aan deze promotie? Internettoegang is vereist voor deelname aan de promotie. U beschikt niet over andere mogelijkheden. Het land waar ik het product heb gekocht wordt niet genoemd. U moet uw aankoop hebben gedaan in Nederland als u een aanvraag wilt doen. Aankopen in andere landen zijn niet geldig.

3 Het product dat ik heb gekocht wordt niet vermeld als beschikbare optie. Deze promotie geldt alleen voor geselecteerde producten uit de Epson-productreeks. Alle in aanmerking komende producten worden online vermeld wanneer u uw aanvraag registreert. Als het product dat u hebt aangekocht niet wordt vermeld, maakt het helaas geen onderdeel uit van de promotie. Raadpleeg de algemene voorwaarden van de promotie voor volledige informatie over de promotie en om te bepalen welke producten in aanmerking komen voor de promotie. Waarom kan ik geen aanvraag indienen? Mogelijk is de promotie beëindigd. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor meer informatie over de promotie. Er loopt nog een promotie voor het product dat ik heb gekocht. Kom ik in aanmerking voor deelname aan beide promoties? Per gekocht product kan slechts één aanvraag worden ingediend. Deze promotie geldt niet in combinatie met andere promoties van Epson. Wat is een registratienummer/referentienummer en waarom heb ik dit nodig? Een registratienummer/referentienummer is een unieke code die aan uw aanvraag wordt toegewezen. Als u hulp nodig hebt, kan de medewerker van de klantenservice de code gebruiken om uw aanvraag op te zoeken. Ik heb mijn aanvraagformulier niet afgedrukt en/of ik heb geen ontvangen met een bevestiging van de inzending. Wat kan ik doen? De bevestiging en uw ingevulde aanvraagformulier worden per verzonden naar het adres dat u hebt ingevoerd tijdens de online registratie. Controleer uw map met ongewenste berichten als u dit bericht niet kunt vinden. Als u dit bericht nog steeds niet kunt vinden, gaat u naar de pagina Contact opnemen en vult u het vragenformulier in. Ik heb geen aankoopbewijs of andere vereiste documentatie. Kan ik toch een aanvraag voor deze promotie indienen? Voor verwerking van een geldige aanvraag is de gevraagde documentatie noodzakelijk. Zonder de vereiste documenten is uw aanvraag ongeldig.

4 Ik heb mijn aanvraag online geregistreerd. Wat moet ik nu doen? U hoeft nu het ingevulde aanvraagformulier alleen nog maar af te drukken en dit met het originele aankoopbewijs of een kopie hiervan en de uitgeknipte streepjescode van alle producten te verzenden naar: Epson Europe B.V. Hotel Stay Promotion, Zen Building, Newtonlaan 115, Utrecht, 3584 BH, Netherlands. Moet ik mijn originele aankoopbewijs versturen om een aanvraag in te dienen? Als u het originele aankoopbewijs of de originele factuur voor uw administratie wilt houden, kunt u een kopie verzenden bij de aanvraag. Houd er rekening mee dat we geen documentatie kunnen terugsturen die u als onderdeel van de aanvraag naar ons hebt verzonden. Ik heb de productverpakking niet meer en daarom kan ik de streepjescode niet met mijn aanvraag insturen. Kan ik desondanks een aanvraag indienen? U moet helaas de uitgeknipte streepjescode van uw productverpakking (printer en inktpakket x 2) meesturen met het ingevulde aanvraagformulier en het aankoopbewijs als u een aanvraag wilt indienen. We kunnen uw aanvraag alleen verwerken als we al deze documenten hebben ontvangen. Naar welk adres moet ik mijn aanvraagformulier, het aankoopbewijs en de streepjescode sturen? Stuur deze documenten gezamenlijk naar: Epson Europe B.V. Hotel Stay Promotion, Zen Building, Newtonlaan 115, Utrecht, 3584 BH, Netherlands. Hoe kom ik te weten of mijn aanvraag geldig is? Nadat we uw aanvraag per post hebben ontvangen en deze is gevalideerd, sturen we u een met het referentienummer van uw boeking en informatie over hoe u uw overnachting kunt reserveren. Hoe kom ik te weten of mijn aanvraag ongeldig is? We stellen u per brief of per op de hoogte van de reden waarom uw aanvraag ongeldig is. Waarom is mijn aanvraag ongeldig? U dient uw aanvraag online te registreren binnen 14 dagen na aankoop. Tijdens de registratie wordt u door de site geholpen met de gegevens die voor de aanvraag zijn vereist. Als u uw aanvraag per post hebt ingediend en de documentatie die u hebt verzonden niet voldoet aan de algemene voorwaarden van de promotie, ontvangt u een brief waarin wordt vermeld dat uw aanvraag ongeldig is, met de reden waarom de aanvraag is verworpen.

5 Als u van mening bent dat uw aanvraag geldig is en ten onrechte ongeldig is verklaard, kunt u contact opnemen door het formulier op de pagina Contact opnemen in te vullen. Wat gebeurt er als mijn aanvraag zoekraakt? Helaas vormt het bewijs dat u de aanvraag hebt gepost geen bewijs dat wij deze hebben ontvangen. Epson is niet verantwoordelijk voor aanvragen die verloren gaan, beschadigd raken, foutief worden geadresseerd, te laat worden bezorgd of onvoldoende zijn gefrankeerd. Ik heb enkele vragen over een Epson-product. Met wie kan ik contact opnemen? Ons klantenserviceteam behandelt graag uw vragen of klachten in verband met producten. U kunt contact met ons opnemen via de volgende koppeling: Wanneer ontvang ik de boekingscode van het hotel? We sturen u de boekingscode binnen 28 werkdagen nadat uw aanvraag is gevalideerd per toe. Wanneer u uw aanvraag langer dan 28 dagen geleden hebt verzonden, gaat u naar de pagina Contact opnemen en vult u het vragenformulier in. Iemand neemt dan contact met u op. Hoe kan ik de hotelovernachting boeken? Voor het boeken van het hotel gaat u naar en selecteert u 'Uw overnachting boeken'. Voer de instructies op het scherm uit. De boekingscode is geldig tot In welke periode kan ik van de overnachting gebruikmaken? U kunt gebruikmaken van uw overnachting op weekdagen en tijdens het weekeinde. U moet voor van de overnachting gebruikmaken. Overnachtingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen niet plaatsvinden op feestdagen en tussen 24 december 2014 en 11 januari 2015 of 1 april tot 8 april Op welke locaties zijn hotels beschikbaar? Hotels zijn beschikbaar in het land waarin u de aankoop hebt gedaan Nederland. Het hotel dat ik wil boeken wordt niet in mijn zoekresultaten vermeld. Wat is hiervan de reden? Hoewel het aantal hotels groot is, kunnen we niet garanderen dat alle hotels en alle locaties deel uitmaken van deze promotie. Mogelijk kunt u op een alternatieve datum zoeken. Het hotel kan gewoonweg volgeboekt zijn op de datum(s) die u hebt gekozen. Er worden geen hotels in mijn zoekresultaten vermeld. Waarom is dit?

6 Probeer een andere zoekactie. Mogelijk zijn de gekozen locatie of de gekozen datums niet beschikbaar. Als u probeert een hotel te boeken vlak voor de incheckdatum of tijdens een heel drukke periode, is de kans groot dat de beschikbaarheid zeer beperkt is. Zijn maaltijden of extra's inbegrepen? Voor sommige hotels in deze promotie vormt het ontbijt onderdeel van de aanbieding. Niet alle hotels bieden echter een ontbijt aan, omdat dit geen deel uitmaakt van uw cadeau. In geval van twijfel: het cadeau omvat niet de reis van uw huis naar het hotel en vice versa, geschenken, maaltijden, reiskosten of enige andere incidentele kosten. Controleer dit zorgvuldig voordat u boekt. Zijn er speciale regels voor de twee overnachtingen? Deze moeten als opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel worden geboekt. Kan ik extra nachten boeken in het hotel? U kunt helaas geen extra nachten boeken via Epson. Als u een extra nacht wilt boeken, neemt u rechtstreeks contact op met het hotel om de beschikbaarheid te controleren. Kan ik extra kamers boeken in het hotel? U kunt helaas geen extra kamers boeken via Epson. Als u een extra kamer wilt boeken, neemt u rechtstreeks contact op met het hotel om de beschikbaarheid te controleren. Wat gebeurt er nadat ik het hotel heb geboekt? Nadat u het hotel hebt geboekt, ontvangt u per een voucher voor de accommodatie op het adres dat u hebt geregistreerd. U moet deze voucher aan de hotelreceptie tonen bij aankomst. Als u vragen hebt nadat u de reservering hebt gedaan, stuurt u een naar hello@epsonhotels.eu met uw naam, incheckdatum en uw vraag. Ik moet mijn boeking wijzigen of annuleren. Bestaan hier mogelijkheden voor? U kunt geen wijzigingen aanbrengen of de reservering annuleren nadat deze is bevestigd, volgens de algemene voorwaarden. Ga daarom zorgvuldig te werk voordat u boekt. Waarom kan ik worden gevraagd mijn creditcard te tonen bij het inchecken in het hotel? Dit is een standaardprocedure die bij hotels overal ter wereld wordt toegepast. Er wordt een afdruk gemaakt van uw creditcard of betaalpas bij het inchecken voor het geval u 'incidentele kosten' maakt. Hieronder vallen bijvoorbeeld roomservice en het gebruik van hotelfaciliteiten die niet gratis zijn. Ik heb kinderen. Kan ik die meenemen? Uw cadeau omvat een tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed of dubbele bedden. Dit is dus niet mogelijk. Als u een baby of klein kind hebt, kan mogelijk een ledikant in uw kamer worden geplaatst tegen een extra betaling. U moet dit echter rechtstreeks bij het hotel controleren en dit zelf regelen.

7 Kan ik een superieure kamer krijgen? U kunt mogelijk een kamer in een betere categorie krijgen voordat u naar het hotel reist. U moet hierover echter zelf rechtstreeks contact opnemen met het hotel en dit zelf regelen. Hoe laat kan ik in- en uitchecken? De tijden kunnen per hotel variëren, maar bij de meeste hotels is de inchecktijd uur en de uitchecktijd uur. Bevestig dit rechtstreeks bij het hotel dat u hebt geboekt. Als op de locatie van het verblijf belastingen zoals toeristenbelasting worden geheven, moeten wij deze dan voldoen? Plaatselijke belastingen maken geen deel uit van uw hotelovernachting. De hotelgast moet deze bij vertrek voldoen. Waarom moet ik deze belastingen betalen? Plaatselijke en toeristenbelasting worden geheven door de plaatselijke overheid. Deze worden niet door het hotel opgelegd, hoewel hotels deze bedragen wel moeten innen. Mijn boekingcode lijkt niet te werken? Controleer of u dezelfde gegevens gebruikt die zijn gebruikt voor het registreren van de gratis hotelovernachting. Uw naam, adres en boekingscode moeten overeenkomen. Als dit niet het geval is, kunt u niet inloggen. Kunt u mij een lijst toesturen met de hotels die ik kan boeken? Omdat de site voor de hotels gebruikmaakt van live gegevens voor beschikbaarheid, kunnen we u geen lijst met hotels sturen. Er worden alleen hotels weergegeven voor de datums die u hebt gekozen. Ik heb een voorkeursdatum. Kan ik op deze datum of een hier zo dichtbij mogelijk gelegen datum boeken? Als u op een bepaalde datum in het hotel wilt verblijven, raden we u aan om zover als mogelijk vooruit te boeken, omdat niet alle hotels op alle datums beschikbaar zijn. Hoe dichter uw voorkeursdatum nadert, hoe kleiner de kans is op beschikbaarheid. Het hotel is beschikbaar als ik de datum direct op de hotelwebsite controleer, maar is niet beschikbaar op de Epson-site. Het Epson-systeem biedt live informatie over beschikbaarheid die rechtstreeks door hotels en hotelkameraanbieders wordt geleverd. In bepaalde, zeldzame gevallen bieden hotels, op basis van beschikbaarheid, alleen kamers via hun eigen website aan. In dat geval kunnen wij deze kamers niet boeken.

8

Handleiding voor Lokale Corporates

Handleiding voor Lokale Corporates Handleiding voor Lokale Corporates Valk Internet Inhoudsopgave 1. Corporate Valk Account 2. Inloggen 3. Reservering maken 3.1. Datum, aantal kamers en gezelschap selecteren 3.2. Kamertype en verzorging

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn.

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn. 1. Registreren 1.1 Voordat u begint U wilt zich als patiënt registreren op de website van uw huisarts om gebruik te kunnen maken van de online services van uw huisartsenpraktijk. Deze handleiding kan u

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Handleiding patiëntportaal

Handleiding patiëntportaal Handleiding patiëntportaal Huisartsenpraktijk Burgers & Tieleman Inhoud Handleiding patiëntportaal... 1 Registreren... 2 Voordat u begint... 2 Een account aanmaken... 2 Registreren... 3 Bevestig uw account...

Nadere informatie

Registratie bij CTMsolution.nl

Registratie bij CTMsolution.nl Registratie bij CTMsolution.nl Inhoud Registreren... 2 Inloggen... 2 Kwalificeren voor een vakgebied... 4 Inschrijving voltooien... 5 Verschillende manieren om bij een aanbesteding te komen... 7 Uitnodiging

Nadere informatie

UEFA EURO 2020 Tickets voor mindervaliden Een handleiding

UEFA EURO 2020 Tickets voor mindervaliden Een handleiding UEFA EURO 2020 Tickets voor mindervaliden Een handleiding Centre for Access to Football in Europe Andere formats van dit document zijn op aanvraag verkrijgbaar. Neem contact op met CAFE: Gesteund door

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE

DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE Hoe deelnemen aan de WIKO cashback actie? Deze actie is voorbehouden aan meerderjarige consumenten (particulieren) woonachtig in België en Luxemburg. Bij aankoop

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions Pre-order Xperia XZ Premium Hoe kom ik in aanmerking voor de pre-order Xperia XZ Premium actie? Je komt in aanmerking voor de pre-order Xperia XZ Premium actie wanneer je binnen

Nadere informatie

Reserveringsbevestiging

Reserveringsbevestiging Reserveringsbevestiging Beste C.M. Kouwenberg Bedankt voor uw reservering via booking.com. Gelieve deze bevestiging te printen en bij het inchecken te overhandigen. Hierbij bevestigen we de volgende reservering.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voorwaarden Cashback. Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Voorwaarden Cashback. Algemene voorwaarden Voorwaarden Cashback Op basis van de onderhavige Algemene Voorwaarden kunnen klanten een cashback ontvangen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel. Het

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMER

HANDLEIDING CORPORATE KAMER HANDLEIDING CORPORATE KAMER VERSIE 1.0 VAN DER VALK HOTELS & RESTAURANTS Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Corporate kamer 4 Het adresboek beheren 17 Over dit document 24 Handleiding

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze cashback is alleen geldig voor Nederlandse ingezetenen. Cashback (EUR) Beschikbaarheid van cashback aanbieding (koopdatum)

Algemene voorwaarden. Deze cashback is alleen geldig voor Nederlandse ingezetenen. Cashback (EUR) Beschikbaarheid van cashback aanbieding (koopdatum) 1. Op basis van de onderhavige algemene voorwaarden kunnen klanten contante korting aanvragen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,-

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- Algemeen Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Sony Mobile georganiseerde campagne 'Koop de Xperia 10, Xperia 10

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD De RACE FEVER WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19,

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts Inhoud Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Diensten Artikel 3 Boeking Artikel 4 Betaling Artikel 5 Aankomst en vertrek Artikel 6 Annulering door Corendon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

Nespresso Spring Promotie 2016

Nespresso Spring Promotie 2016 Een nieuwe koffiebeleving ONTVANG TOT 60 NESPRESSO MACHINE Nespresso Spring Promotie 2016 Bij aankoop van een geselecteerde Nespresso machine vanaf 25/04/2016 tot en met 17/07/2016 (zie actievoorwaarden).

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 3. Een hotel/bed&breakfast toevoegen... 3 3.1 Gegevens verblijf... 3 3.2 Financiële gegevens... 4 3.3 Kortingen toevoegen... 5 3.4 Extra opties en bijkomende

Nadere informatie

Handleiding Zorgaanbieder module

Handleiding Zorgaanbieder module Handleiding Zorgaanbieder module De oplossing voor het berichtenverkeer in de Jeugd wet. Eenvoudig en simpel voor iedere zorgaanbieder Versie: 1.3 Auteur: Zorgverkeer B.V. Datum: Februari 2017 Inhoudsopgave

Nadere informatie

1851-2016 BK - 165 JAAR KOOKINNOVATIE

1851-2016 BK - 165 JAAR KOOKINNOVATIE 1851-2016 BK - 165 JAAR KOOKINNOVATIE SEPTEMBER T/M DECEMBER 2016 BK - 165 JAAR KOOKINNOVATIE WIE JARIG IS, TRAKTEERT! Dit najaar heeft BK een leuk presentje voor iedereen die BK producten koopt! Bij een

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMER

HANDLEIDING CORPORATE KAMER HANDLEIDING CORPORATE KAMER Handleiding Corporate Kamer - Van der Valk Exclusief 1 INHOUDSOPGAVE Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Het adresboek beheren 8 Handleiding Corporate Kamer - Van

Nadere informatie

Een factuur of kredietnota aanmaken. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Een factuur of kredietnota aanmaken. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Een factuur of kredietnota aanmaken Hallo, deze video is gemaakt om te laten zien hoe gemakkelijk het is om via het Tungsten Network-portaal facturen of kredietnota's in te dienen. Klik op de startpagina

Nadere informatie

Handleiding IGJ Rijkscloud

Handleiding IGJ Rijkscloud Handleiding IGJ Rijkscloud Veilig documenten versturen naar en ontvangen van de inspectie IGJ Rijkscloud Voor het veilig en gratis elektronisch uitwisselen van vertrouwelijke documenten met de Inspectie

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Reis naar New York", hierna

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur.

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Koop in april 2016 een Personal Care product vanaf 49,95 en ontvang één voucher voor een dagje Wellness bij één van de deelnemende resorts Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE Artikel 1 Algemene informatie De VANG ATTRAPEZ CASHBACK ACTIE (hierna de Actie ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Tweestationsstraat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website:

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website: Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1 Welkom bij Hoteltoscane.nl, een informatieve website over Toscane, dat prachtige gebied in Italië. Naast uitvoerige informatie over de Toscaanse

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMERS

HANDLEIDING CORPORATE KAMERS HANDLEIDING CORPORATE KAMERS VE RS IE 1. 1 VA N D E R VA LK HOT ELS & R ESTAU R ANT S Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Corporate kamer 4 Het adresboek beheren 17 Over dit document

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Ford of Europe Special Service Tools & Equipment

Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4-6 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Krijg een hue starterkit

Krijg een hue starterkit Krijg een bij aankoop van een Ambilight TV Actie verlengd t/m 31 januari 2014! Smartphone of tablet niet meegeleverd. Zie de actievoorwaarden. Maak kennis met. Persoonlijke, draadloze verlichting. Philips

Nadere informatie

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130 EC Vianen valk.com

Nadere informatie

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE i3learnhub DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE 2 www.i3-technologies.com INHOUD Dealer account aanmaken...4 Je dealer site licentie opzetten...6 Collega s toevoegen aan de site licentie... 11 i3learnhub DEALER

Nadere informatie

Werken met DIVA. Een handleiding voor ondernemers. Colofon. Dit rapport is opgesteld door Jordi Strang. Datum 30-03-2009. Definitief.

Werken met DIVA. Een handleiding voor ondernemers. Colofon. Dit rapport is opgesteld door Jordi Strang. Datum 30-03-2009. Definitief. Werken met DIVA Een handleiding voor ondernemers Colofon Dit rapport is opgesteld door Jordi Strang Datum 30-03-2009 Status Definitief Versie 1.0 Inhoudsopgave Voorwoord...3 1 Inloggen in DIVA...4 2 Een

Nadere informatie

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID.

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Handleiding Registratieportal Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Gebruikers kunnen een authenticatie token kiezen via een Registratieportal. De

Nadere informatie

Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets

Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

In dit voorbeeld is het pasnummer van de reiziger ****100001. Uw eigen pasnummer is tevens uw wachtwoord.

In dit voorbeeld is het pasnummer van de reiziger ****100001. Uw eigen pasnummer is tevens uw wachtwoord. Geachte reiziger, Wij heten u van harte welkom op het reserveringportaal van de BIOS-groep en ZCN Totaalvervoer voor het vervoer in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond (OV-taxi) en Noord-Kennemerland (Regiotaxi).

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 2. Een camping toevoegen... 3 2.1 Gegevens verblijf... 3 2.2 Financiële gegevens... 4 2.3 Kortingen toevoegen... 5 2.4 Extra opties en bijkomende kosten...

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL

Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL Inhoud Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL... 1 Toepasselijkheid... 1 1. Informatie verstrekt door L'iroko Inter SARL... 2 2. Informatie verstrekt

Nadere informatie

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL Mijn PostNL is de online omgeving waar u snel en gemakkelijk uw post- en pakketzaken kunt regelen. Stappenkaart Aangetekende post Met deze stappenkaart

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

2018 VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of

2018 VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of 2018 VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of

Nadere informatie

Vragen over de spaaractie

Vragen over de spaaractie Vragen over de spaaractie 1 Wat is dit voor een actie? 2 Hoe werkt de spaaractie? Krijg ik bij online boodschappen ook hotelzegels? Hoe kom ik aan een spaarkaart? 5 Wanneer loopt deze Hotelactie? 6 Wat

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

4 0,- * Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot. cashback!

4 0,- * Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot. cashback! * zie de voorwaarden op www.philips.be/acties. Geldig voor aankopen in de periode van 01/04/2014 tem 31/05/2014 Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot 4 0,- *! Voor

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING WATERRIJK OESTERDAM

PRIVACYVERKLARING WATERRIJK OESTERDAM PRIVACYVERKLARING WATERRIJK OESTERDAM Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Waterrijk Oesterdam, is het noodzakelijk dat wij een aantal persoonsgegevens van u registreren. Het is ons beleid om uiterst

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

13. Aanvragen mogen alleen worden ingediend door de eindklant zelf. (Weder)verkopers mogen geen aanvragen indienen namens hun klanten.

13. Aanvragen mogen alleen worden ingediend door de eindklant zelf. (Weder)verkopers mogen geen aanvragen indienen namens hun klanten. 1. Op basis van de onderstaande algemene voorwaarden kunnen klanten korting aanvragen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking komende

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Inhoud Inloggen op het SMC isupport ticketsysteem... 2 Overzicht Startpagina... 3 Voorkeuren instellen... 4 Overzicht pagina Aanvragen... 5 Overzicht

Nadere informatie

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro.

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro. ALGEMENE VOORWAARDEN Alle boekingen geaccepteerd door Holland City Apartments BV zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden dienen aanvaard te worden door de huurder en alle personen

Nadere informatie

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Veelgestelde vragen Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/233 906 Thomas

Nadere informatie

Online herhalingscursus Security Awareness

Online herhalingscursus Security Awareness Handleiding Online herhalingscursus Security Awareness Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. Inhoud 1. Inloggen met registratiecode

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Inhoud: Pag 1-3: Actievoorwaarden consument Pag 4-5 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Vooruitverkoop 2017

Nadere informatie

Actie Pepernoot Handleiding van aanmelding tot bestelling

Actie Pepernoot Handleiding van aanmelding tot bestelling Actie Pepernoot Handleiding van aanmelding tot bestelling Inhoud Inleiding... 3 Hoofdstuk 1 - Aanmelden... 4 Hoofdstuk 2 Goedkeuren... 4 Hoofdstuk 3 - Gegevens Invoeren in Excel... 5 Hoofdstuk 4 Cadeaucodes

Nadere informatie

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners.

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners. 2013 Supershuttle Schiphol Service Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS This document contains information for partners. Speciale boekingspagina: Speciaal voor zijn dealers heeft

Nadere informatie

Toestellen AEG CONSUMER GIFT : Aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder kookplaat met Hob2Hood functie en dampkap met Hob2Hood functie

Toestellen AEG CONSUMER GIFT : Aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder kookplaat met Hob2Hood functie en dampkap met Hob2Hood functie Toestellen AEG CONSUMER GIFT : Aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder kookplaat met Hob2Hood functie en dampkap met Hob2Hood functie Aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder Flexibridge

Nadere informatie

Better Everyday SERIE NU MET 3 JAAR GARANTIE & WORKSHOP AAN HUIS CADEAU

Better Everyday SERIE NU MET 3 JAAR GARANTIE & WORKSHOP AAN HUIS CADEAU Better Everyday SERIE NU MET 3 JAAR GARANTIE & WORKSHOP AAN HUIS CADEAU GEFELICITEERD MET UW AANKOOP Met uw nieuwe PrimaDonna volautomaat van De Longhi geniet u iedere dag van het perfecte kopje koffie.

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Philips/Saeco cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

Compleet Boekhouden PRO

Compleet Boekhouden PRO Compleet Boekhouden PRO Update Elektronische aangifte Osirius BV Inhoudsopgave 1 VOOR U BEGINT. 3 1.1 AANVRAGEN POSTBUS BIJ DE BELASTINGDIENST 1.2 AANVRAGEN PINCODE 3 3 2 INSTALLATIE UPDATE ELEKTRONISCHE

Nadere informatie

Your Future Now is een Europees, regionaal beloningsprogramma dat

Your Future Now is een Europees, regionaal beloningsprogramma dat Your Future Now is een Europees, regionaal beloningsprogramma dat uniek is binnen de EMEA-regio. We waarderen het harde werk en uw toewijding aan OG en willen uw prestaties graag belonen. Geen enkele andere

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

8 Registratie voor een uitnodiging

8 Registratie voor een uitnodiging 8 Registratie voor een uitnodiging Om formeel aan een uitnodiging te kunnen deelnemen, moet u zich daarvoor registreren. Hiertoe dient u uw bedrijfsgegevens in te vullen. Indien u persoonlijk aan een uitnodiging

Nadere informatie

Beheer van Expedia Collect-boekingen

Beheer van Expedia Collect-boekingen Aan de slag met Expedia Beheer van Expedia Collect-boekingen Expedia Virtual Card Inhoud Het Expedia Collect-boekingsproces 3 Expedia Virtual Card 4 Boekingswijzigingen 6 Ondersteuning 7 2 Het Expedia

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Handleiding Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. 1 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Inloggen

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 16 mei 2018 en vervangt alle eerdere versies van deze privacyverklaring.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 16 mei 2018 en vervangt alle eerdere versies van deze privacyverklaring. PRIVACY- VERKLARING Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Roompot Vakanties, is het noodzakelijk dat wij een aantal persoonsgegevens van u registreren. Het is ons beleid om uiterst zorgvuldig en

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno Cashback Promotiemodel Ontvang cashback bij aankoop van

Nadere informatie

Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal

Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal FORD MOTOR COMPANY LIMITED Issued by European Warranty Operations Ford Customer Service Division Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal De bedieningsinstructies

Nadere informatie

Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op

Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op Veelgestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op www.canon.be/winterpromo Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op "Voltooien" klikt.

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op Voltooien klikt. Veelgestelde vragen Bestellen Op welke manieren kan ik bestellen bij HandyHeater.be? Hier op www.handyheater.be kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag online uw bestelling plaatsen. Plaats eenvoudig

Nadere informatie

Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel.

Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel. Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel. In dit voorbeeld wordt online een vlucht en direct online een hotel geboekt. Daarna terug naar de reisaanvraag

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie